עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by FTWR,

שלוווום אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה.. יש לי אפשרות להשיג את שניהם ב500 ש"ח אני כבר הרבה זמן לא מעודכן ושמתי לב שHD4830 הוא כרטיס חדש ולא שמעתי עליו מקודם, איך הוא ? יכול להריץ משחקים חדשים בצורה חלקה ? http://tms.co.il/product/6149 זה הכרטיס מאותו דגם (לא קונה מהחנות) יש לי מסך 19 אם זה משנה ספק 500W מעבד E8400 איזה אחד עדיף והאם בהרבה ? אם אפשר באחוזים חח ? או איזה טבלת השוואה בין השניים ;D תודה מראש חברה !

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  2. Started by Zilson,

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1100 אני מחפש את 4670 או 9600GT בשביל המחשב הפשוט שלי כדי לשחק מבמשחקים שיוצאים על הגדרות בינוניות, גבוהות לא מעניין אותי. בשביל השאר יש לי PS3 וPS2. נתקלתי בגירסה של FORSA של 9800GT רק ב480, בשונה משאר הכרטיסים שעולים מינימום 550. אין לי בעיה להוסיף עוד 100 שקל כדי לקחת את זה ושזה יחזיק לי טוב יותר ליותר זמן מהכרטיסים הנ"ל. למה זה כזה זול? אם אני לא טועה הם החברה הראשית שמייצרת לNVIDIA את הכרטיסים, אז להם הם פחות מוכרים ואין סיקורים על הכרטיסים שלהם ברשת(יש להם אתר).

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  3. Started by eden_g,

תקציב- 1000-1100 ש"ח כדי שאוכל להפעיל משחקים כבדים בצורה חלקה אם יש צורך בעוד דברים חוץ מכרטיס מסך ספרו לי ואולי אגדיל את התקציב.. ספק JTC500W ATX12V אני מתלבט אם לקנות HD4890 אם או בלי קירור או בכלל לקנות משהו אחר.. מה דעתכם?

4. שלום. יש לי את כרטיס המסך הנ"ל בערך 3 שבועות. נקנה מ rsm. לא חוויתי איתו בעיות אבל היום במהלך גלישה באינטרנט המסך הפך שחור והמאוורר שעל הכרטיס מסך התחיל לעבוד ב 100%, כשבדרך כלל הוא על 50% . בנוסף, נדלקה נורה אדומה בגב הכרטיס. עשיתי ריסטרט והכל חזר לקדמותו. אני רוצה לציין שהכרטיס בidle עומד על 39 בערך , ובload על 50-55 בערך , לכן איני חושב שזו בעיה של התחממות הכרטיס, אלא בעיה של חוסר כוח מהספק. חיפשתי בגוגל לפני שפרסמתי כאן את הנושא ומצאתי כמה ת'ראדים שמדברים על הבעיה ושהיא עלולה להיגרם מספק לא איכותי וכו'. יש ברשותי ספק hec 500w te , ואני חושב שעשיתי טעות כשקניתי אותו. האם מומלץ להחליף ספק לספק בעל הספק גבוה יותר\ ספק מחברה איכותית יותר? כי אני יודע שhec היא חברה לא הכי…

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  5. Started by 1337Din,

טוב זאת הפעם השלישית שאני פותח כאן נושא לגבי הבעיה הזאת. בכל המשחקים שאני משחק יש מין קצוות מפוקסלים מוזרים שקצת קשה לראות אותם דרך תמונה, שזה כאילו המשחק רץ ללא AA. בCOD גם הצללים נראים מרובעים ולא חדים. המשחקים נראו יותר טוב בעבר לינק לנושא הקודם - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=428501.msg3683634#msg3683634 שדרגתי לדרייבר 9.9 של קאטאליסט, פירמטתי את המשחק אפילו. אני באמת מתחיל לחשוב שזאת בעיה בכרטיס מצאתי לינק באינטרנט למישו שיש לו בעיה דומה כנראה http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=279&threadid=117282&enterthread=y&STARTPAGE=1 אולי תבינו יותר טוב את הבעיה דרך הנושא שלו. אני כבר מיואש :'( :'( מדובר בכרטיס HD4890***

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by The Un4givN,

אז ככה: יש לי כרגע CF של 4870 שבקרוב מאוד יוחלף לCF של 5870 אני יודע שהלוח אם שלי מאפשר לי לשים 2 כרטיסי מסך על PCIE x16 ועוד כרטיס פיזיקה ייעודי בPCIE x4 השאלה שלי היא כזאת אם הכרטיס פיזיקה עובד על X4 הוא לא מגביל את הכרטיסי מסך? ואיזה כרטיס פיזיקה ייעודי יכול להתאים ל2 כרטיסים של 5870? ועוד משהו... מן הסתם הכרטיס פיזיקה לא מתחבר לגשר של CF אז פשוט מכניסים אותו לחריץ וזהו הוא עושה את העבודה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אז ככה, בסוף שבוע אני טס לגרמניה שטוטגרד ואני רוצה לקנות שם בדרך כרטיס מסך טוב. לא משהו על ויותר מדי יקר. כרטיס מסך כזה שיריץ חלק בגרפיקה גבוהה כל משחק שקיים היום כולל הקרבים שיצאו בקרוב. חשבתי בכיוון 260 GTX כיוון שאצל חבר שלי יש את הכרטיס הזה וכל משחק שיוצא היום עובד לו על מקסימום בצורה חלקה(למורות המאבד הישן והגרוע בהרבה ממה שיש לי) ובנוסף שהמחיר שלו ירד בצרוה משמעותית.(ובגרמניה אני אקנה אותו אפילו עוד יותר זול) מה דעתכם? הנה המפרט שלי תגידו לי אם הכרטיס הזה יתאים לי: מסך של LG 22 רחב ANTEC P150 Quiet PC Case 430W Athlon 64Bit AM2 6000 DualCore Box AM260DCB () Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 () Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 () Sparkle 8800GTS 320MB Retail Samsung 16…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. לא הפעלתי אפילו משחק אחד.. אני מדליק את המחשב מחכה כמה דקות והטמפ' עולה עד ל 81 בערך והמאווררים מתאמצים.. יש לי win 7 מה לעזאזל קורה פה? כל הקיץ שיחקתי משחקים עם הכרטיס הזה וזה בחיים לא הגיע לטמפ' כאלה אני צריך לציין שרק אתמול עברתי לwin7 והדרייבר האחרון הותקן כבר

• 9 תגובות
    • 856 צפיות
  9. Started by gg2525,

רציתי לדעת על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים במחיר של עד 1000 ש"ח... יש לי מסך של NEC דגם: AccuSync LCD 193WM

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  10. השאלה שלי נוגעת ספציפית לכרטיס מחברת גיגהבייט שמגיע עם קירור של זלמן. האם המאוורר עובד תמיד על מהירות מקסימלית ומרעיש? או שהעניין הזה תוקן?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  11. Started by tomer861,

שלום לכולם עדכנתי את הדריבר ל9.9 ועכשיו אין אפשרות לoverscan ולכן אין לי אפשרות להתאים את גודל התצוגה לטלוויזה מישהו יודע איך לפתור את זה או איפה זה מתחבר בתפריט החדש? תודה לעוזרים

12. Started by David_Beckham,

PES2010 במשחק הנ"ל אני משחק כאשר המצלמה זזה אז הפריימים נקרעים כזה אני לא יודע איך להסביר את זה קרה למישהו ? אני לא יודע מה הסיבה המפרט בצד דרייבר של הכרטיס מסך 190.62 אם מישהו יעזור אני יודה לו

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by MatanFrenkel,

יש לי את הכסף לשידרוג , 5870 נכנס בתקציב , אני כנראה יעבוד על מסך ברזולוצית FHD ומעלה ( משחקים בעיקר ) יש לי קונה ב600 ש"ח לכרטיס שלי ולכן החלטתי על הדרך לרכוש את אחד מהכוכבים החדשים של ATI , השאלה שלי זה האם יש משהו אחר שלא שקלתי ( 4890 ?) לפי מה שהבנתי ל5850 יש 200 פחות מעבדי זרימה מל5870 ולכן הוא בטיפה חלש יותר , אבל רציתי לשאול אם זה יספיק לי לרזולוציות של 26" . בקיצור , 5850 - אוברקיל או כרטיס משתלם? אותו דבר לגבי ה5870 ( תוספת של 600 ש"ח למחיר ה5850 , יש את הכסף אבל האם שווה ? ) תודה מראש

14. החברים התותחים בtechpowerup הצליחו ליצור כמה קבצים שאם מוסיפים אותם למערכת , לא משנה איזה לוח , העיקר שיש שתי כרטיסי מסך של NVIDIA יהיה לכם SLI אני הצלחתי להתקין על הGA EP45 DS3R שלי שתי 8800gt בSLI עובד פיקס ! למעוניינים http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=60844&page=12 [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אני תוהה לעצמי, אמנם אני נהנה נורא מהGAINWARD GTX260 GS שקניתי לפני חודשים ספורים, אבל עכשיו כשיצא ה5850 שעולה 1400-1500 ש"ח, אני מתחיל לתההות האם אני יוצא מופסד מכל העניין? הGTX260 שלי עלה לי 995ש"ח פחות או יותר, האם יותר משתלם לקבל את הביצועים של 5850 ב400 שקלים נוספים כיום?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. מה עדיף, GTX275 או HD4890 ? ולמה? המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6420 GIGABYTE GA-965P-DS3 REV 3.3 Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E 128MB Western Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB OCZ 2GB (2x1024MB) DDR2 800Mhz Dual Channel ספק כוח של חברת CD-GAL בעל 420W מסך מחשב- W2261V - LG תודה מראש!

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. איזה כרטיס כדאי לקחת ATI Radeon HD 3650 או GeForce 9500 GT איזה מהם יתאים יותר למשחקים קלים. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  18. Started by bariko,

שלום רב, ברשותי מחשב הפועל תחת מערכת הפעלה ויסטה. כרטיס מסך: SAPPHIRE ATI RADEON X2600XT 256MB DDR4 מסך FULL HD של סוני משום מה, התמונה מוצגת כאשר מסביבה מסגרת שחורה בעובי של 5-10% משטח המסך. בכרטיס המסך הרזולוציה מכוונת לגבוהה ביותר, FULL HD. אני לא מוצא שם הגדרות נוספות שאפשר לשחק איתם. מישהו אמר לי שניתן לפתור את הבעיה דרך לוח הבקרה של Catalyst לכרטיס המסך שלי. אמור להיות שם בקר המכוון את רמת ה Overscan/Underscan. אלא מה, כאשר אני מעלה את התפריט של Control Center Catalyst , אני לא מוצא בכלל אופציה כזו. האם יתכן שבכרטיס הספציפי שלי, לא קיים בכלל הפונקציה של Overscan/Underscan ? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. חיכיתי חיכיתי חיכיתי כל הזמן לATI החדשים במטרה כנרא לקנות את HD5850 אבל עכשיו בהפתעה תודות לHWZONE הגרלתי את הכרטיס הנ"ל.. אני כולי תקווה שתהיה לי אפשרות להחליף אותו ולהוסיף כסף ולקחת את הHD5850 אבל ממה שראיתי בסוף חנות הכרטיס הזה לא נמכר ככה שזה לא נראה לי יהיה פשוט בכלל. מה הפער בין הכרטיס הזה לבין ה8800GTS 320MB שיש לי כרגע? ומה בעצם האופציות שלי? תודה..

20. פרמטו לי את המחשב וכרגע המחשב בלי דריבר לכרטיס המסך מכיוון שלא אני ולא האדם שפירמט אותו יודעים איזה כרטיס מסך זה. ניסתי לברר בכל מיני דרכים ונעזרתי גם בתוכנת ה cpu-z, אך גם שם לא מזהה המחשב את כרטיס המסך. אשמח אם תוכלו לעזור לי וגם להסביר כמה זה קריטי אם אשאר בלי דריבר? בנוסף האם יש קשר בין הדפדפן לבין כרטיס המסך? המעבר מאתר לאתר הוא מהיר אבל כאשר אני מגלגל את העמוד למטה הוא זז בקיטועים. תודה רבה וחתימה טובה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by clintojpz,

שלום כלום, ראשית רציתי להגיד לכלום גמר חתימה טובה וצום קל (מי שצם). עכשיו הבעיה שלי התחילה לפני כחודש,קניתי את המחשב שלי לפני שנה בערך (דצמבר האחרון) עד לפני כחודש לא נתקלתי בשום בעיה שהיא.אם זה בכרטיס מסך,מעבד,זיכרון. עכשיו בזמן האחרון התחלתי לשמוע שהמאוור של הכרטיס המסך מרעיש בצורה מטורפת. בעיית הרעש נובעת מתוך כך שהכרטיס מגיע ל-100 מעלות. והכרטיס מתוך "הגנה" עצמית ממהיר את מהירות המאוורים אוטומתית ל-100%. הבעיה היא שהכרטיס מתחמם לטמפ' מטורופות רק בזמן משחק,והקטע המוזר עוד יותר(שכאן הבעיה המרכזית) הוא שיש משחקים שבהם הכרטיס נשאר אם טמפ' סיברות (70-90) וישנם משחקים שלא (100+) לדוגמא במשחקresident evil 5 הטמפ' עולות גג עד 85 כנ"ל לבאטמן החדש.מלבד שני המשחקים האלה (אולי ג…

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  22. Started by Leo101,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ויש לי כמה התלבטויות שאני מקווה שתוכלו לעזור לי בהם... נתחיל עם המפרט כמובן: מסך: DELL 2209WA 1680X1050 זאת גם הרזולוציה שבא אני מתכוון לשחק. ספק: Enermax liberty 400w חשוב לבדוק שהספק מספיק חזק להחזיק את הכרטיס. שאר המפרט: Core 2 Duo e8400 3Ghz Giga-Byte EP35-DS3L Geil 2 Gb DDR 800 Mhz NZXT HUSH שני דברים נורא חשובים לי בכרטיס. הראשון שבהם הוא שקט. חשוב לי שיהיה כמה שיותר חרישי. וכמובן כמו כולם ביצועים. התקציב כמו שרשום בכותרת הוא 650 ש"ח, עם אפשרות למתוח ל700 ש"ח. אלו הם הכרטיסים שחשבתי עליהם: 1. Radeon HD 4850 - POWER COLOR HD4850 PCS 512MB GDDR3 הכרטיס עם קירור של Artic-Cooling השאלה כמה הוא שקט? http://www.iqpc.co.il/…

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  23. Started by Idan-h,

שלום, ברשותי הכרטיס הנ"ל, שאר המפרט בחתימה. הכרטיס הוא של Inno3D, כרטיס מוחלש עם זכרונות 666 במקום 800. בכל מקרה כשהמחשב היה על XP, הייתי עושה לו OC של 70MHZ לליבה (470 במקום 400) ו74MHZ לזכרון (740 במקום 666), הOC נבדק עם 3DMARK והכל היה בסדר. משחקים שהייתי משחק הם טראקמניה בהגדרות בינוניות, פיפא 09 ופרו 09. כל המשחקים רצו בלי שום בעיה. היום, הטראקמניה (עם אותן הגדרות כמו בXP) ממש מקרטע, כנל הפרו (דמו 2010), והפיפא (דמו 10) מידי פעם פועלת סביר והרבה פעמים גם יש פתאום ירידות FPS רציניות. יש לציין שבעיות חום אין בכלל, אני ביטלתי את המאוורר המקורי והצמדתי 80MM לכרטיס, שעובד ב53 מעלות במנוחה ולא עובר את ה60 בLoad. אני בסה"כ מאוד מרוצה מוינדוס 7 ולא ממש בא לי לחזור לXP, אבל ה…

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  24. Started by mazinya,

יש את הדגם של POWER COLOR שעולה 744 ש"ח או הדגם של Sapphire שעולה 778 ש"ח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=274 ההתלבטות שלי בנושא ההתחממות בעיקר וגם באיכות הכרטיס כיוון שאני רואה שאף אחד מהדגמים הנ"ל אינו מגיע עם קירור כמו ה 4850 שמגיע עם זלמן והדבר האחרון שאני רוצה זה שישרף לי הכרטיס. המארז אגב יהיה ANTEC 300 האם הפרש המחירים משתלם? האם אני אצטרך גם להשקיע בקירור לכרטיס?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אהלן. לפני כחודשיים רכשתי Radeon HD3650 בחיבור AGP. מאז שהתקנתי את הכרטיס, שמתי לב לבעיה מוזרה ומעצבנת נורא: כאשר 2 או יותר אנשים מחוברים למחשב בו זמנית (מצב Fast-Switching) ואני מנסה לנתק אחד מהם (Log Off)-במקום מסך הפתיחה, אני מקבל מסך שחור. מיותר לציין כשאשר מופיע המסך השחור, שום דבר לא מגיב ואני חייב לעשות Reset. חיפשתי בגוגל שעות רבות ולא מצאתי שום פתרון, הסרתי את הדרייברים במצב Safe Mode, ניקיתי את כל העקבות שלהם והתקנתי את העדכניים ביותר- כל זאת ללא הועיל. אני מבקש את עזרתכם כמוצא אחרון לפני פירמוט (שלא בטוח ב-100% שיפתור את הבעיה). (ד"א, אני מפרסם את ההודעה בפורום זה כי איני בטוח אם זו בעיית תוכנה או חומרה. הדבר היחיד שאני בטוח בו הוא שזה לא קרה לי אף פעם עם ה-FX…

• 0 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים