עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by PrefaceAlumni,

כן כן, אני יודע ששתי החנויות על הפנים , שירות, אחריות וכו... אבל בואו נקרא לזה "הרע במיעוטו". בKSP הכרטיס עולה 995 באייבורי 1000. ??What it's goona be תודה אורי

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. לפי מה שקראתי הם מקבילים... אבל אני רואה מלא בפורום שATI עושים בעיות והכרטיסים שלהם חמים(טמפ'), שהדרייברים שלהם עושים באגים לפעמים, ושהם מתיחייסים רע ללקוחות... (ושהמשחקים שיוצאים מותאמים יותר לכרטיסים של nividia) רציתי לדעת אם זה נכון ואזיה כרטיס מבין ה2 האלה עדיף בשביל המפרט הבא? (תודה רבה לעוזרים ואם אפשר להסביר גם למה בחרתם) מסך כרגע 19 אינץ רזולוציה 1284 על 1200 ובקרוב 20 אינץ כנראה 1600 על 1200 הכרטיסים: ‏9800GTX+ 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ - עולה 950 מפרט טכני של זה: http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=216&Itemid=315 או ‏HD 4850 TOP 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0‎ - עולה 980 מפרט טכני של זה: http://www.asus.c…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by eladrevach,

ערב שלום אנשים אז ככה, אחרי שאני פחות מרוצה מהביצועים של הכרטיס מסך שלי החלטתי שאני רוצה להשלים לו את השני. עכשיו יש לי כל מה שדרוש לוח אם עם חיבורים של כפול 8,כפול 8,וכפול 4. ספק כוח חזק שיחזיק את המערכת ובקיצור מה שצריך. השאלה שלי היא פשוטה אך מורכבת, השאלה היא איך מרכיבים את הכרטיס השני מהשלב הראשון עד האחרון כולל התקנה והכל. והשאלה השניה: נשאר לי מקום לכרטיס בשביל הפיזיקה עכשיו רק בשביל זה משנה אם זה כרטיס חלש או כרטיס חזק? יעני תיהיה השפעה שונה? והכי חשוב אם הוא יעבוד עם הcf ‎‏ של ה5770 שלי ואם למישהו יש בבקשה הסבר איך להתקין אותו. אני יודע שהכל פה נורא מסובך אבל זה חשוב לי מאודדד. תודדה רבהה לכל מי שיוכל לעזור אפילו בקצת.

4. מפרט: AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE ASUS M2N-E OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 PALIT PCI-EX GeForce 8600GT 256MB DDR3 128 BIT ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO FOR AMD מסך: HP lp2065 1600X1200 (לא ממש אכפת לי לשחק על 1280X1024) אני מעוניין לשדרג את המחשב על מנת שאוכל לשחק GTA4 כמו שצריך ולהנות מהגראפיקה, ולהכין אותו לSTARCAFT2 ודיאבלו3. האם שיפור בכ. מסך בלבד יעשה את העבודה? (חשבתי לקנות GTS220) תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ABLB,

לאחר התבלטות החלטתי לקנות לאחי את ה 8600GT - גיימר בינוני, החלטה זו נבעה מהסיבה ש 8800 עולה 1000 ש"ח יותר , ואיתם עוד שנה ואולי פחות הוא ישדרג למשהו שהוא יותר טוב טכנולגית מה-8800 שקיים היום(שהוא בעצם מונופול DX10). הייתי מעוניין אם מישהו כבר עשה סקר וידוע לו מי מהחברות השונות מספקת את הביצועים הטובים ביותר שניתן להפיק מה- 8600? אני כעת עומד על LEADTEK PX8600GT TDH EXTREME 256MB דעתכם? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by kobibo,

באיזה רמה הייתם שמים את ה GTO2 ? כמובן עם פתיחת צינורות ו O.C . הוא נחשב לכרטיס בינוני ?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by אריק פרלס,

היי חברים. אני עובד עם סקצ'אפ וv ray ואני רוצה לשדרג כרטיס מסך מ 1060 6gb ל 2070s. אז קודם כל יש לי ספק כח 550w ובדקתי במחשבון psu והתוצאה הייתה שאני צריך 450w.(מעבד i7 ו 2 כרטיסי זכרון ו2 כונני ssd) אז האם הספק שלי באמת יספיק? ודבר שני איזה דגם הייתם ממליציםלי יותר מרשימה הנ"ל: https://ksp.co.il/mob/item/72734 https://www.newegg.com/global/il-en/evga-geforce-rtx-2070-super-08g-p4-3070-kr/p/N82E16814487455 https://www.newegg.com/global/il-en/evga-geforce-rtx-2070-super-08g-p4-2072-kr/p/N82E16814487499 (או שיש דגם אחר שהייתם ממליצים) ואו שאולי יש עדכונים לגבי ה 3000 גם בדגמים נמוכים ובמחירים סבירים? או שאולי ההשקה …

8. Started by amobi,

http://www.tms.co.il/product/13284 Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL ב-1369 אני שילמתי 1200 על 760 לפני שבועיים. זה RETAIL וההבדל במחיר מינימלי והכרטיס הרבה הרבה יותר טוב, בעוד שבכל מקום אחר 770 עולה סביב 1800 ומעלה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. התקנתי ת'משחק Lost.Planet.Extreme.Condition-Unleashed אני מריץ ואני רואה רק סגול ירוק ושחור אין עוד צבעים , לא מבין מה זה העלתי גם לפני יומיים אשכול על שאני לא מצליח להריץ את UEFA_Champions_League_2006_2007 אבל לא עזרו לי פה אני מבקש תנו עזרה !! אני מתחיל לחשוב ששוב הלך לי כרטיס מסך

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by integral,

למישהו יש נסיון איתו? יש משהו משתלם יותר?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני רוצה לבדוק בזמן אמת את המתח על הכרטיס... תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by mistaarvim,

התקנתי את הדרייברים מהדיסק ( רק את הדרייברים) ואת ATI TRAY TOOLS הרצתי את 3DMARK ועזבו את זה שהFPS נא בין -14-0 כתוב לי למעלה את הקלוקים שהכרטיס רץ עליהם (בזכות TRAY TOOLS) והינה המהירויות: GPU:500 MEMORY: 594 זה הגיוני? :s05: ועוד שאלה על הדרך- מה זה ATI HYDRAVISION?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by yogev_k,

יש לי שאלה אליכם איזה מבין שתי כרטיסי המסך הנ"ל יותר חזק? ה-x1800gto אן זה- http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=NX7600GT-VT2D256E&class=vga אני רוצה לדעת מה יותר טוב ב-oc ולמה מי יותר טוב. תודה לכל העוזרים.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by wArezm0n,

מישהו יודע איפה מוכרים X850 XT PE כי היום התקשרו אלי מנועה ואמרו לי שאין להם והם קיבלו "בטעות" את הXT לא ה Platinum אחרי שחיכיתי יומים. לא משנה לי של איזה חברה אני מוכן לשלם גג 3550 ושיגיע תוך יומיים יום במישלוח לבית שלי בדקת במקומות הבאים ואמרו לי שאין להם את זה ויש סיכוי שזה לא יגיע יותר Datech-אין Gyrotech-אין נועה מחשבים-אין Pandas-אין Zigzag2000-אין אלה המקומות היחידים שאמור להיות להם את הכרטיס בבקשה שימשהו יעזור לי דחוף

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by marking,

מתי יוצאת גרסת 2003/2002 ה3Dmark הפופולרית? ואיך היא תיקרא? איזה מנוע יהיה שם? והיא תהיה מבוססת על DX9 כן?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Kidney_stonE,

אהלן יש לי כ.מסך X800XL במפרט שלי , כמו שאתם יכולים לראות. הוא של ASUS ויש לו VIVO דרך מפצל שנכנס ל SVIDEO הראשי של הכרטיס על המפצל עצמו יש 2 כניסות ו-2 יציאות (שתיים SVIDEO ושתיים RCA) הוא מחובר תמידית לטלויזיה שלי, דרך כבל שיוצא מה SVIDEO OUT שעל המפצל ומגיע ל RCA IN של הטלויזיה. (כבל כזה רק ארוך ואיכותי יותר) כשאני עובד על המחשב, ונגיד רוצה לראות סרט או משהו, אני מעביר את התצוגה לטלויזיה (CTRL ALT T לפי הגדרה שהגדרתי בדרייבר) וחזרה באותה הדרך.. יש עם המצב הזה "בעיה" מוזרה כל פעם שאני עושה BOOT, והמחשב מעלה את עצמו מחדש, אני לא רואה את זה על המסך שלי ! (את ה-BOOT) המסך כבוי עד לרגע שעולה ה-XP ממש, ורק אז הוא נדלק, אין ביוס ואין שום דבר בדרך. יצא לי במקרה להסתכל בטלויז…

17. Started by Sifo Jen,

איך אני בודק את הפריימים במשחקים של ID? תודה. יאיר.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום אני עובד עם שני מסכים אחד מחובר דרך DVI(וזה המסך הראשי) והשני דרך VGA הבעיה שלי זה כשהמחשב עולה כול מסכי הBIOS והBOOT מופעים על המסך השני ביציאת הVGA ככה עד שמערכת ההפעלה עולה ושם בהגדרות שיניתי את זה. יש אפשרות להגדיר שאני ראה דרך DVI את כול המסכים האלה ולא דרך יציאת VGA? תודה מראש נ.ב הכרטיס מסך שלי זה 460GTX

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by J S Bach,

היי, אני מתלבט כרגע בין שני הכרטיסים. אני יודע שתאורטית אני יכול לפתוח את ה-6950 (רק גרסת ה-2GB, נכון?) ל-6970 במחיר שהוא נמוך מה-570. השאלה היא בסופו של דבר מה היסכוי שזה יעבוד ואיך כרטיסי AMD בהשוואה לכרטיסי NVIDIA עם רוב המשחקים המודרניים (קרייסיס 2 / וויצ'ר 2 /באטלפילד 3 וכד')? למי דרריברים יציבים יותר וכו'? למרות שחשבתי לשדרג את כל המערכת, כרגע זה הרכיב היחיד שאחליף. עד כמה בעייתי יהיה צוואר הבקבוק שיוצרים המעבד והזיכרון? (סביר להניח שאאלץ להוסיף עוד 2GB זיכרון, נכון?) *רזו' - 1920*1080. שימוש עיקרי: משחקים וסרטים. כאשר ברצוני לשחק על הגדרות מקסימליות. בתודה מראש. נ.ב. האם כדאי לדור חדש של כרטיסי מסך מאחת החברות? הבנתי שיכול להיות שאנווידיה תשחרר את הסדרה החדשה לקרת…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by bad-sector,

חבר שלי מוכן להשקיע את הסכום הנ"ל לכרטיס המשתלם ביותר לסכום... (גם אם זה כרטיס זול יותר עם אמצעי קירור או כל וריאציה אחרת של הסכום הנקוב) ממתין להמלצות. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by גליל,

אני מחפש כרטיס טלויזיה ,אשר יהיה מסוגל לבצע העברת סרטים מקלטת וידאו רגילה ל MPEG1 -MPEG2 ו-DIVX אני בעל מחשב AMD ATHLOON 2200 וזכרון של 512 DDR. אני מתלבט בין PCTV PRO של PINICLE (עם אפשרות של סטריאו). לבין MSI TV שהומלץ פה בפורום. אם תוכלו להמליץ על אחד מהם או אחד אחר יותר טוב. התקציב שלי הוא עד בערך 700 ש"ח. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by barakaaron,

שלום. יש לי כאן מחשב ישן, סלרון 400 עם 64 מגה בייט זכרון וRiva TNT 2 PRO 32 MB (שמשום מה אחרי התקנת דריברים מעודכנים הוא מזוהה כULTRA). אבל זה לא משנה. הבעיה שלי היא שעכשיו הAGP Aperture Size עומד על 64 מגה בייט שזה כל הזכרון במחשב הזה. אני רוצה להקטין אותו ל32 ואפילו אולי ל16, משום שעכשיו שאני מפעיל את המחשב על המקום יש לו 0 מגה זכרון פנוי. : השאלה שלי אם יש משהו מסוכן בזה, או שאני סתם חושש חששות של מתחיל? אשמח לתגובות, ברק.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. החלטנו לקנות את כרטיס המסך ati radeon 6850 1 gb, לאחר בצוע ההזמנה הודיעו לנו ב-RSM שאין להם את הPower Color והציעו לנו במקומו את ה-HIS באותו המחיר. האם יש הבדל ביניהם או שאפשר להסכים להחלפה בלב שלם?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by uzana2004,

שלום לכולם... הסיפור שלי הולך כך... המחשב שלי נתקע פתאום אז ניצלתי את האחריות שלי ב-KSP והטכנאי הנחמד זיהה שהכרטיס מסך שלי ה-G6600GT של PINE נדפק והחליף לי אותו.איך שאני חוזר הביתה, המחשב שוב נתקע... ואז שוב הטכנאי אמר לי שהכרטיס הלך... אז KSP(אני ממש תופס מהחנות הזו וממליץ...)הציעו לי זיכוי על הכרטיס מסך(במחיר שקניתי אותו לפני שמונה חודשים) ואמרו לי שבמלאי יש להם G6800LE גם של PINE במחיר של 970(משאיר לי יתרה של 140 ש"ח) אני שאלתי את המוכר מה יותר טוב והוא אמר לי שה-6800LE,טוב יותר בטיפה,אני סמכתי עליו ואמרתי לו שיחליף... מה שאני רוצה לדעת זה האם יש השוואה באינטרנט בין שני המסכים והאם יש אתר שמפרט לי על הכרטיס מסך הזה(לא של היצרן, אתר ביקורת)... תודה לכולם....

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by dudik5,

שלום, הכרטיס מסך במחשב הישן שלי מת. אני רוצה לתרום את המחשב במצב תקין ולרכוש עבורו כ. מסך שיהיה בערך ברמה של הכרטיס שהיה. הכרטיס שהלך לעולמו הוא ati pci-e hd 2600xt 256mb gddr3 d.dvi אשמח לדעת איזה כ. מסך אני יכול לקנות כיום שיהיה בערך באותה הרמה או מעט טוב ממנו?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים