כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
תגידו מבחינה בריאותית מה יותר בריא מסך crt (מסך קונבנציונלי או מסך "רגיל") או מסך LCD אני מתלבט מה לקנות אנא עזרו לי האם קצב הריענון הנמוך שנמצא במסכי ה LCD "הורס" את העיניים? ???
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
I'm glad to say that RC15.3 development has been finished and closed beta testing has been started today. Public release is scheduled on 29th-30th of December. Changes list: Version 2.0 Release Candidate 15.3 New Year edition: Minor bugfixes: - Fixed performance table entry size calculation for BIT-based NVIDIA VGA BIOS images. Now the second performance level's parameters are no longer displayed incorrectly on some GeForce 6800 boards having more than 1 performance level in VGA BIOS (e.g. Gainward 6800GT). - Fixed title detection for ATI ATOM VGA BIOS images. - NVStrap driver's "Graphics processor identification" / "Quadro" mode and "Allow enabling hardware masked unit…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני ניסיתי להבין מזה פיקסלים ואני לא חושב שבסוף המידע שיש לי הוא נכון. אז אשמח אם תתקנו אותי, ואם תוכלו אז תתנו לי עוד מקורות מידע שעוסקים בנושא זה. בנוסף יש לי כמה שאלות קטנות שאני מקווה שיענו לי עליהם. אז זה מה שאני יודע על פיקסלים: ש:מה זה פיקסלים? ת:פיקסל הוא למעשה נקודה קטנה של מידע גרפי המוצגת על המסך. דוגמה לשימוש בפיקסלים היא זאת: אם הרבולוציה של המסך שלי היא 1024x768, המסך שלך מציג 1024 פיקסלים לרוחב, ו-768 פיקסלים לאורך. אני אוכל לראות עצמים על המסך רק כאשר כל הפיקסלים שנועדו להרכיב את העצם הזה יהיו מחוברים ביחד. התוכן שמוצג על המסך הבנוי מפיקסלים מתעדכן כל שניה בין 60 ל-120 פעמים. זה תלוי בסוג המסך שיש לך ובכמות המידע שכרטיס המסך שלך צריך לעבד ע"מ להצ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי טלויזיה שמחוברת למחשב דרך HDMI למחשב כרטיס מסך ONBORD עם יציאת HDMI האם כרטיס חזק יותר ישפר את הצפיה בסרטים ו שאין לזה משמעות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים! במסגרת הגל הגדול של אנשים שמוכרים את ציוד הכרייה שלהם קניתי כמו כמה חברי הפורום את הכרטיס של Gigabyte R9 290X Windforce במחיר שהיה שווה מאוד יחסית לשימוש של 9 חודשים. עכשיו, בבדיקות שאני עושה לכרטיס, שכוללות בין היתר משחקים כמו BF4 , בנצ'מארקים וstress test ל GPU אני מגיע לטמפרטורות של 85 מעלות כאשר המאווררים של הwindforce מגיעים ל90 אחוז יכולות...זאת בעצם הנקודה שהטמפרטורה מפסיקה לעלות ונשארת יציבה, מיותר לציין שבניתי פרופיל אוורור ידני בתוכנת afterburner. ועכשיו לשאלה, אני יודע שהכרטיסים האלה בקירור הסטוק מגיעים ל95 מעלות, אבל עם קירור חיצוני חשבתי שהטמפרטורות יותר נורמליות ולא 85 מעלות...מה אתם אומרים זה תקין? כמו כן קיבלתי את התוצאות הנ"ל בFire strike ור…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב שלי עכשיו בכללי : P3 667 @ 750 256SDRAM VOODOO 3 3500 אני רוצה להחליף כרטיס מסך, המצליצו לי על ג'י פורס 3 או על רדאון 9000 פרו... מה דעתכם ? מה יתאים למחשב שלי ? אני חשבתי בהתחלה ללכת על ג'י פורס 2 400MX....אמרו לי חבל על הכסף.. התקציב שלי לא גבוה ואפילו לרדאון יהיה לי קצת בעיה... תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע טוב, רציתי לדעת שני דברים: 1) האם זה אפשרי להמיר HD 6950 ל-HD 6970 גם בגרסת ה-1GB או שזה תופס רק לגרסת ה-2GB 2) האם הספק כח SeaSonic 500W שברשותי יחזיק את ה-HD 6950, והאם הוא יחזיק את ה-HD 6950 אחרי שאמיר אותו ל-HD 6970? תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כתבתי ת'ראד על זה בעבר אבל אינני מצליח למצוא אותו וגם אני לא חושב שיש צורך לבצע לו הקפצה מתהום הנשיה... בכל מקרה יש לי לוח אם ישן (Abit NF-7) + מעבד ישן (Sempron 3200) + כ.מסך ישן (Radeon 9800 128MB) משחקים חדשים כבר מקרטעים עליו, ואני שוקל לשדרג את הכל עכשיו או לקנות כ.מסך מתקדם יותר לשנה הקרובה ולחסוך קצת כסף לשדרוג משמעותי יותר. אני צריך כרטיס AGP כך שאני לא בטוח אם אלה שנמכרים כיום יניבו שיפורים משמעותיים או אם ישפרו בכלל את הביצועים.... האם יש כרטיס שיעלה באופן ניכר את מספר הפריימים, ושאינו עולה יותר מ800 ש"ח? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ממליץ לצפות בסרטון לכל אוהבי מחשבים וחומרה. http://www.youtube.com/watch?v=BRhq_-7mYOM&feature=youtu.be
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני שוקל לקנות את הכרטיס HD 5850 Vapor-X 2GB GDDR5 של SAPPHIRE בעיקר בגלל ה Eyefinity שמאפשרת לשחק על 3 מסכים (יש לי 3 מסכים) במשחקים תומכים וגם כי פשוט אפשר לחבר לו 3 מסכים בלי כרטיס מסך נוסף. כיום יש לי שני כרטיסים של HD 4850 שהם יחסית תנורים. יש המלצות ? *המפרט העדכני שלי מופיע בקישור בצד (המערכת הראשונה)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,יש לי R9 290 בגרסאת רפרנס של Sapphire ויש לי איתו בעיה מאוד מאוד מעצבנת. תחילה הכרטיס מסך היה עושה לי BSOD פתרתי את זה על ידי פרופילי אוורור של הקירור שעשיתי דרך אפטרברנר עכשיו חפרתי לעומק כי רציתי לדעת את הסיבה הטכנית לתקלה הזאתי וגיליתי משהוא פשוט, הכרטיס מסך אחריי מאמץ של כמה שעות נתקע על תדר ליבה מקסימאלי והביצועים שלו הופכים לעל הפנים בגלל זה (אני מדבר בסדר גודל של 110 FPS ב BF4 על אולטרה לפני ו 40 אחריי) אפילו שהוא בIDLE הליבה נשארת על תדר מקסימאלי. והדרך היחידה לסדר את זה היא לכבות את המחשב להדליק מחדש (בגלל זה המחשב עשה BSOD) אשמח אם תענו מהר,שי.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1000 ש"ח פלוס מינוס 100 ש"ח תודה :>
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לאחותי P3 1000MHZ, עם 256 MB ראם וכרטיס מסך TNT2. היא רוצה לקנות סימס 2 והמחשב עומד בכל דרישות המשחק חוץ מכרטיס המסך. בכל אופן אין לי תקציב לקנות מחשב חדש, אבל יש לי כסף לקנות כרטיס מסך (שבתקווה) יוכל לגרום למשחק לרוץ בצורה סבירה (ואח"כ אולי יעבור למחשב חדש, אבל משרדי). בכל אופן התקציב כפי שניתן להבין הוא לא גבוה, חשבתי לקנות GEFORCE 5200, מישהו יודע איך המשחק הספציפי הזה (ברור לי שלא מדובר בכרטיס HIGHEND) ירוץ על מערכת כזו (אפילו בהגדרות הכי נמוכות, זה לא קריטי לה) תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. שאלה של מתחילים - מה זה AA, על מה זה משפיע? יש לי אפשרות לשנות את הערך אבל אני לא ממש יודע מה כדאי... תודה .
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן מה העניינים? זה המפרט הנוכחי של המחשב שלי: i5 3570K (לא עשיתי OC אך אפשר לעשות, יש לי arctic cooling freezer 7 pro rev 2) Gigabyte Z77MX-D3H (כן.., טעיתי וקניתי Micro ATX) Gigabyte gtx660 OC 2GB 8GB RAM Antec VP550P V2 המחשב כבר בן 3 שנים וחשבתי על שדרוג. אני מעוניין להוסיף לו SSD ולחזק את הכרטיס מסך, חשבתי להוסיף עוד GTX 660 במערך SLI, מה שיתן תוספת כוח וביצועים דומים ל GTX 960 ולפעמים אף ל GTX 970. מצאתי כרטיס ביד שניה ב 250 ש"ח כך שלדעתי ממש שווה לי ללכת על זה. הלוח אם תומך בSLI, כך שהמגבלה היחידה שלי היא הספק בעל הספק של 550W. בדקתי במחשבון הספק של coolermaster ויצא שכיום המחשב צורך 307W ומומלץ ספק של 357…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פרמטו לי את המחשב וכרגע המחשב בלי דריבר לכרטיס המסך מכיוון שלא אני ולא האדם שפירמט אותו יודעים איזה כרטיס מסך זה. ניסתי לברר בכל מיני דרכים ונעזרתי גם בתוכנת ה cpu-z, אך גם שם לא מזהה המחשב את כרטיס המסך. אשמח אם תוכלו לעזור לי וגם להסביר כמה זה קריטי אם אשאר בלי דריבר? בנוסף האם יש קשר בין הדפדפן לבין כרטיס המסך? המעבר מאתר לאתר הוא מהיר אבל כאשר אני מגלגל את העמוד למטה הוא זז בקיטועים. תודה רבה וחתימה טובה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי כאן? אין לי מושג איפה אני מוצא פה את חיבור ה-SPDIF.. תמונות: http://i38.tinypic.com/2e5mkuu.jpg http://i37.tinypic.com/2l8akoy.jpg http://i37.tinypic.com/2dhcmf6.jpg
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי GF3 Ti200 ולאחר שהתקנתי דרייברים חדשים (29.80 - אני יודע שיש חדשים אך זאת הכי יציבה אצלי) "נעלמה" הרזולוציה 1024*768 מכל מקום שבו היה ניתן לשנות רזולוציות כלומר ממאפיני תצוגה - מתוך משחקים - תוכנות שונות .... למה זה קרה - ואיך אני מחזיר את האופציה ? אגב, במשחקים שלא מבוססים על הרזולוציות של DX אם אני בוחר שם את הרזולוצה הזאת זה פשוט מקטין לי את התצוגה ועושה "מסגרת" שחורה גדולה מסביב במקום לעבור לרזולוציה הרצויה !
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
AP64D (ATi Radeon 8500LE Graphics Accelerator) ו.. AP64D-H (ATi Radeon 8500 Graphics Accelerator) האם ה-AP64D הוא כרטיס טוב?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ב'ה שלום אני בעיצומו של קניית כרטיס מסך משומש הוא ישמש אותי למשחקים כמו FIFA/PES(שלא תהיה לו בעיה להתמודד איתם)ובין היתר NFS UC ובהמשך נראה איזה משחקים כבר לא על הגדרות גבוהות רצחניות על רז' 1440-900 שזה הטבעית של המסך שלי והכי טובה למסך שלי זה המיפרט: cpu:Intel Pentium Doul Core E5200 2.5GHZ@3.2GHZ MB:Abit I-N73V RAM:Patriot 6400LL Series 1GBX2 DDR2-800 GPU:NVIDIA 7050 O/B HD:Samsung 640GB HD642JJ Optical Drive:Samsung X22 DVD-RW POWER SUPLY:Cooler Master 420W CASSE:Cooler Master Elite 334 MONITOR:LG W1952TQ ההבדלים בינהם של7800GT יש 256BIT ל2600XT יש 128BIT(עד כמה זה משמעותי?) לשניהם 256 זיכרון DDR3 ה7800GT צריך להיות מחובר לכבל 6 PIN ה2600XT מחובר ישירות ללוח וצורך ממנ…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב, לפני מספר ימים רכשתי מחשב ב SKYPC שבין היתר בחרתי ככרטיס מסך את nVIDIA GeForce GTX 275 היום התקשר אליי הטכנאי בחנות והודיע לי שהכרטיס נכנס ממש בצורה גבולית במארז שקניתי והוא מציא לי לקחת במקום את nVIDIA GeForce GTX 260 שנכנס במארז בצורה טובה. לטענתו הביצועים בשני הכרטיסים דומים ובכך אוכל גם לחסוך כסף. לשאלתי האם לא עדיף להחליף מארז , ענה כי הדבר אפשרי אך לא כדאי. נתתי את הסכמתי להחלפה, אך בכל זאת אשמח לשמוע את דעתכם. אשמח לתגובות דחופות, שאולי אספיק להודיע לו על החלפת מארז טרם ההחלפה, במידה ויהיו תגובות מתאימות . תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.komplett.co.uk/k/ki.asp?sku=300425&cks=SER למי שיש קרובים ורוצה להזמין לא ראיתי יותר זול מהמחיר הזה!!
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם כן יפגע בביצועים, האם זה יהיה משמעותי? בנוסף, אני לא בטוח אם יש לי PCIe 2.0 , אם יש לי PCIe 1.0 זה יפגע בביצועים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יום אחד היה לי ריח מסריח מהמחשב וקלטתי שהמאוורר של הכרטיס מסך היה מנותק וישר חיברתי אותו לאחר שראיתי שהטמפ של הכרטיס 110 מעלות ויום לפני זאת שיניתי את המתח בביוס של הכרטיס מסך מה שיותר מוזר בrivatuner הוא מראה לי שהכרטיס עובד על פס pci לפי הביוס הוא פועל על agp 8. עכשיו השאלה שלי למה הציון כל כך נמוך פעם הייתי מקבל כ3500 בלי oc עם oc כ4200 עכשיו עם oc רק 1000.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-