עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by aofer,

היי, אני מתלבט בין שני הכרטיסים הנ"ל. המחירים פחות או יותר זהים (הפרש זניח של 100 ש"ח שאולי אוכל להתמקח עליו) ממה שאני מבין הג'יגבייט הוא לא כרטיס רפרנס והוא מגיע עם 3 מאווררים לעומת מאוורר אחד בgainward (שאם אינני טועה שואב אוויר פנימה ולא החוצה לא? ) וגם הג'יגבייט הוא עם OC והgainward kt. על מה הייתם ממליצים, מבחינת שיקולים של ביצועים ושקט. תודה מראש, עמית

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by dlivneh,

קיבלתי מתנה סכום כסף המיועד אך ורק למסך דק 17 אינץ. התקציב הוא בסביבות 3000 ש"ח. אני מתלבט בין שלושה דגמים. נא עזרתכם ודעתכם: HERCULES PROPHETVIEW 920 PRO VIEWSONIC VP171S LG FLATRON L1710B כולם בתקציב שלי, וקראתי את ההשואת השונים באתרי חומרה. מה דעתכם הכי כדאי מבין השלושה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם...... מי שיכול לתת לינק לדריבר של המסך שמצוין בנושא ולינק ל-fix של Nvidia (בקשר ל-HZ במשחקים) שיתן בבקשה...אני יהייה מאוד כי העינים שלי נתכנות!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by -LosNir-,

היי, אז אחרי שהחלטתי איזה מסך אני רוצה (Chimei 22" 222H) הגיע הזמן להחליף את ה 7600GT.. אני מחפש כרטיס שיוכל להריץ את רוב המשחקים בהגדרות גבוהות ברזולוציה של 1680 * 1050. אני מתכנן להריץ Crysis, אם יהיה אפשר להריץ אותו על Very High אז מעולה, אם לא, אז High גם כן יהיה טוב. אפשרות ליד-שניה. עדיפות לכרטיס מסך עם חיבור HDMI, אבל לא הכרחי אם הכרטיס ממש אטרקטיבי. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by yoni007,

שבוע טוב, רציתי לדעת שני דברים: 1) האם זה אפשרי להמיר HD 6950 ל-HD 6970 גם בגרסת ה-1GB או שזה תופס רק לגרסת ה-2GB 2) האם הספק כח SeaSonic 500W שברשותי יחזיק את ה-HD 6950, והאם הוא יחזיק את ה-HD 6950 אחרי שאמיר אותו ל-HD 6970? תודה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. הליבות העוצמתיות החדשות שחשפה NVIDIA היום יהוו את הבסיס גם לכרטיסי הגיימינג של החברה - אך צפו לתצורה חומרתית שונה במעט לכתבה

7. שלום רב, יש לי כרטיס מסך PowerColor hd6870, כשאני משחק בSkyrim אני על הגדרות ultra בלי פילטרים ורזולוציה 1440*900, אבל במהלך המשחק יש רעש של מאמץ מהמאוורר של הכרטיס מסך, ובבדיקה בתוכנה GPU-Z זה מה שיוצא (מצורפת תמונה), שמתי שיראו את הערכים המקסימליים כדי שתראו לאיזה חום הוא מגיע, כמו כן מישהו יכול להסביר לי למה מופיעים שם כמה GPU's? ולמה לא רואים את הסל"ד של המאוורר? למרות שזה לא הכי חשוב בעולם.. תודה לעוזרים, מתן.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם רציתי שמיהשו יסביר לי בדיוק מה זה CATALYST והאם זה רק לכרטיסים BBA ובכלל כל מה שצריך לדעת עליו תודה ! זה חשוב

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by 12w23e,

שלום רב, לאימי מחשב I3 2120 עם 4 גיגה זיכרון, ולוח אם H61 עם כרטיס מסך מובנה. כאשר היא עורכת סרטים בתוכנת Pinnacle. ישנם מקרים בהם במקום הסרט, היא רואה מסך שחור, או קיטועים, ורק לאחר בניית הסרט היא רואה אותו כמו שצריך. אני חושב שהבעיה היא הכרטיס מסך Onboard. האם נראה לכם ? והאם יש לכם המלצה לכרטיס מסך בשבילה ? המון תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי 8800GT והוא מאוד חם, הייתי רוצה להגביר את המאוורר, איך עושים זאת? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.nzone.com/object/nzone_downloads_nvidia.html כן עכשיו זה רשמי ואפשר למצוא את הדמאוים באתר של NVIDIA

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by eran131,

שלום לכולם בתאריך 26/5/10 יצא עדכון חדש של ATI לגרסאות 4XXX(רק את זה בדקתי) יש לי כרטיס מסך ATI Readon 4890 Vapor-X והורדתי את העדכון כשסיימתי את העדכון הוא אמר שיש בעיה עם החבילה(The Package is failure משהו בסגנון הזה) ואז כשהוא ביקש לעשות Restart ,עשיתי את הRestart והוא הראה את השגיאה הבאה שלא נותנת לי להפעיל CCC- בבקשה תגידו לי מה לעשות, (מחקתי את הדרייבר דרך ההתקנה-עשיתי Uninstall ואז הפעלתי ת'מחשב מחדש ולחצתי על Install וזה עדין לא עזר...) תודה, ערן

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. AP64D (ATi Radeon 8500LE Graphics Accelerator) ו.. AP64D-H (ATi Radeon 8500 Graphics Accelerator) האם ה-AP64D הוא כרטיס טוב?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אתמול הרכבתי את הכרטיס מסך וכשאני מפעיל את המשחק dirt 2 זה מראה לי מסך שחור וכשאני מפעיל את gta iv החוף ים שקוף. המפרט שלי הוא כזה מעבד core 2 quad q9500 לוח אם asus p5kpl-am ראם 4 gb kingston ddr2 800mhz (שני סטיקים של שני ג'גיה) ספק כוח corsair TX850w כרטיס מסך sapphire hd 6950 כבר מחקתי את הדרייברים של הכרטיס הקודם והדרייברים של הכרטיס הנוכחי מעודכנים ואני לא יודע מה לעשות. בבקשה תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום. שדרגתי את כרטיס המסך שלי ל - GeForce 6600GT. שאר החומרה שלי היא סטנדרטית: פנטיום 4, 512 זכרון פנימי, Hd SATA, צורב DVD ו כונן CD ROM, 2 מאווררים וכו'. הספק כוח שלי הוא סטנדרטי כיום. האם נדרש לשדרגו?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by arikg,

שלום אנשים, מבקש חוות דעת על הכרטיס בכותרת, האם שקט ? מתחמם ? יהיה טוב למשחקים "חזקים" ? התרשמתי מהקרור של ZALMAN האם עושה את העבודה ביעילות ? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=6525 (מעוניין בכרטיס שקט "וקריר" ללא שדרוגי קירור) אשמח לתגובות או להמלצות נוספות ... תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היצרנית האמריקאית מתחילה למכור גרסה חדשה עבור ה-GTX 980 Ti, עם תוסף לחיבורים קדמיים שמכוון עבור משקפי המציאות המדומה שבדרך העתיד כבר כאן – נושא המשחק דרך מציאות מדומה תופס לאחרונה תאוצה יותר מתמיד, עם יותר ויותר מוצרים לבישים כגון ה-Oculus Rift וה-Gear VR של סמסונג. יותר ויותר מוצרי מציאות מדומה מתרבים בשוק – אפילו ל-Valve יש מוצר כזה משלה בשילוב עם HTC. בכנס VRLA המוקדש כולו למציאות המדומה שנערך לא מזמן, חשפו החברות AMD ו-NVIDIA את מעורבותם של כרטיסי המסך שלהן בנושא, ובאופן כללי את יכולת המחשב האישי להשתלב עם מוצרי המציאות המדומה ולספק גראפיקה מרשימה. ה-GTX 980 Ti VR Edition ACX 2.0+ של חברת EVGA על כן, אין זו הפתעה שכרטיסים הממותגים עבור…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. בע''ה, **עריכה שלום חבר'ה, יש לי מחשב ישן בבית שקניתי בשנת 2006, מתוך סקרנות מעניין אותי לדעת האם אפשר יהיה להלביש עליו כ.מסך מודרניים (PCIE 2) כמו הכרטיסים מסדרת 9000 של NVIDIA ומקביליהם בATI המפרט: מעבד: AMD Athlon 64 3000+ לוח אם: ASUS A8V-E SE. קישור אל המפרט המלא שלו: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=VMfiJJRYTHM4gXIi&templete=2 זיכרונות: DDR 400 SDRAM 1GB כ. מסך: RADEON X1300 הייתי רוצה לדעת האם ייתכן צוואר בקבוק עקב המעבד/לוח אם ואיך אפשר לדעת זאת, כמו כן במידה וקיים צוואר בקבוק - האם OC יוכל לפתור הבעיה. תודה, ינון

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי במחשב כרטיס מסך של nvidia gtx 1070 וקניתי לא מזמן מסך AOC Agon AG271QX שתומך ב freesync נשאלת השאלה האם אני לא מפסיד מהיתרון של המסך בגלל שהכרטיס מסך לא תומך ב freesync או שזה לא מורגש ? שווה להחליף כרטיס מסך בגלל זה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by eliav-peretz,

כרגע יש לי FX5200 אני מחפש כרטיס טוב במחיר הזה שיתמוך ברוב המשחקים החדשים.. אם אפשר לדעת גם עוד פרטים זה יעזור כמו למשל אם אפשר לעשות לו OC טוב וכמו מאיפה אפשר לקנות.. תודה!

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by massinvallus,

איזה יותר טוב? למישהו יש השוואה בינהם?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by gggil,

מה הכרטיס מסך PCIE הכי חזק שיש בו חיבור לכבל כוח של 4 פינים בלבד? כזה: ועוד שאלה, אם לספק יש 4 מסילות של12V ובכל אחת נגיד 15A, והכרטיס מסך שאני רוצה צורך 25A במסילת 12V אז האם הספק יחזיק אותו או שצריך ספק אחר שעל מסילת של12V יהיה 25A? תודה מראש, גיל

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי איזה כרטיס מסך הכי טוב (ללא התחשבות במחיר): ATI x1600PRO NVidia 6600GT NVidia 6800xt תודה

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by tmpusr,

בהמשך לדיון כאן: http://hwzone.co.il/community/threads/535896-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-%D7%97%D7%96%D7%A7-%D7%91%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%97%D7%93-%D7%AA%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%91-%D7%92%D7%9E%D7%99%D7%A9/page11?p=4843636&viewfull=1#post4843636 מה ההבדל בין שני כרטיסי המסך בניידים הנ"ל? (1) ה-Quadro® K1100M של ה-Dell Precision M3800 המפלצתי: http://www.dell.com/us/business/p/precision-m3800-workstation/pd?p=precision-m3800-workstation&view=pdetails&isredir=true (2) NVIDIA® GeForce® GTX 765M GDDR5 2GB שב-P35K של GIGABYTE שעולה ~800$ פחות: http://hwzone.co.il/community/threads/535896-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים