כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום, עכשיו נכנסתי ל-GPU-Z כדי לבדוק כמה תדרים, ותוך כדי סקירה קלה של הנתונים, אני רואה את המידע על ממשק ההתחברות כתוב: PCI-E 16X 2.1 @1.1 ולא היה לי כל כך ברור עד שעברתי מעל עם העכבר ו...: האם זה הגיוני שהכרטיס שלי רץ על רוויזיה כ"כ ישנה של PCIE? יש לי לוח P67 מודרני למדי שתומך ב-2.1, אז הכרטיס אמור לפעול לפחות ב-2.0 (כי 2.1 לא אומץ באופן נרחב) עם כרטיס כזה יהיה צוואר בקבוק מורגש שכן זה כמו להריץ 8X על רוויזיה 2.0 או 4X (!) על 3.0 מבחינת רוחב פס. עזרה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרטיס מדגם radeon 9800pro תוצרת msi שמגיע עם ליבת r360 ונפתח בקלות לradeon 9800xt.. אנחנו נקנה מהחנות של נועה, או מksp או מחנויות אחרות, מאיפה שנחליט כבר(ואיפה שיוצעו התנאים הכי טובים) כל מי שמעוניין שייפנה אליי לפרטי, או שישאיר תגובה או שייפנה באיסיקיו 312251831 נדב
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחותי יוצאת בעוד שבועיים לתקופת השתלמות בקנדה ובמקרה אני גם מתכנן להרכיב מפרט חדש לחלוטין בקרוב.הבנתי ש CANDAPC היא אחלה של חנות בקנדה,אז אם יש מישהו שביצע צעד דומה אשמח אם הוא ייתן חוות דעת... למי שתהה,אני נוטה ללכת על הכרטיס הזה: http://www.canadacomputers.com/product_info.php?cPath=558&item_id=068373 כמובן TRI-X קירור מתקדם,חלילה קירור רפרנס שהאפקט שלו הוא בדיוק כמו לעשות פוווו על שריפה דולר קנדי כיום הוא כ 3.1 ש"ח (מדהים עד כמה הוא ירד,לפני 3 שנים בערך הוא נשק ל 4),יוצא כ 2320 בקירוב כלומר חיסכון של כ 600-700 לעומת הארץ.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתקציב של 1300 שקל מה הכי כדאי? בעיקרון אני מתלבט בין HD6950 ובין GTX560 TI
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דיווח טרי מתיימר לספק לנו תאריכי השקה של כרטיסי ה-GeForce הראשונים מסדרה 11 לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
http://3dmark.com/3dm11/296870 שמתי לב שאני בממוצע,למרות שהנתונים של המחשב די חזקים. אני מעוניין לדעת למה בבדיקת הזיכרונות הוא מציג לי שהם פועלים על 667MHz ולא על 1333. ולמה במעבד הוא מציג רק 1\4 ולא 4 מ4 אשמח לדעת איך התוצאה ביחס למפרט שלי ואם יש דברים שאוכל לעשות כדי לשפר את הנתונים המפרט שלי בצד רק שעכשיו אין 9800 יש GAINWARD GTX570 1280 GDDR5 והספק כח שלי הוא של THREMALTAKE Toughpower 600W W0103. נ.ב מקווה שאני בפורום הנכון. תודה לעוזרים. שגיא.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס מסך ל AGP עד 1000 ש"ח, כמה שיותר טוב !!! צריך תשובה כמה שיותר מהר...
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נגיד אני רוצה לירכוש עוד 8800GTX ולהשים אותו במערך SLI, הביצועים הישתפרו בכמה אחוזים? בעיקר ברזולוציות הגבוהות. ואיזה ספק כוח אני יצתרך בישביל להריץ מערך SLI. העם כדי לי לחכות לדור הבא של Nvidia? תודה לעזורים.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי איזה בעיה ברזולוציה שהמאפיינים במחשב מציע לי מכוון שהוא מציע רק 3 סוגים של רזולציות במקום 5 או 6 וזה קרה אחרי שחיברתי את החיבור DVI במקום החיבור הרגיל של המסך למחשב ועכשיו הרזולוציות המוצעות לי לא מתאימות למה שאני רוצה. בעיקרון אני לא יודע אם זה קשור שהחלפתי כבלים אבל אני צריך עזרה איך להחזיר לי את כל אפשרויות הרזולוציה אז אם תוכלו לעזור בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. ה GTX560TI שלי מתחיל להרגיש עייף, ואני מתחיל לחשוב על מחליף, אך מכיוון שאיינני ממש לחוץ, הייתי מעדיף לרכוש את הדור החדש ביותר שיצא. מכייון שליבות KEPLER שוחררו בפברואר 2013 (שנה ו 4 חודש מהיום) ומכיוון שנוויידיה לרב משחררת דור חדש כל שנה-שנה וחצי, אני חושב שהגיוני להמתין ל Maxwell. השאלה המתבקשת אם כן היא מהו תאריך ההשקה של הדור הבא? המידע הכי מדוייק שמצאתי אומר "2014", ומכיוון שאנחנו כבר חצי שנה אל תוך 2014 הנחתי שיהיה מידע קצת יותר מדוייק. לצערי זה המידע הכי עדכני שמצאתי: http://www.anandtech.com/show/7900/nvidia-updates-gpu-roadmap-unveils-pascal-architecture-for-2016 מישהו יודע משהו אחר? קרא במקום אחר לגבי תאריך השקה יותר קונקרטי? ד"א, אני יודע שכבר יצא…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה אני דיי מתלבט מטרת המחשב היא בעיקר משחקים עם VISTA 32 לשתי המפרטים אטני מתכון לעשות OC טוב!! לגבי הSLI אז לוח עם 650I לגבי הQ66 לוח עם P31\5 מה כדיי יותר חברים?? *ה88GT מגיעה כבר עם OC... *לדעתכם E2180 עם OC ל3GHZ גם יספיק למשחקים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! האם כאשר אני מכבה את המחשב, אני צריך לכבות גם את המסך (CRT)? אם אני לא מכבה, זה יוצר נזק למסך כשהוא ב- stand by? אם אני כן מכבה, זה יוצר נזק מצטבר לכפתור? לא נראה לי שזה ממש רלוונטי, אבל בכל זאת: אני משתמש במסך Sumsung SyncMaster 750s. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 733 256 Ram WindowsXP והכי גרוע כרטיס מסך GeForce 2 mx 400 64mb התוצאה שקיבלתי ללא אוברקלוק ב 3dmark הייתה 1374 Enigen 199.66 mhz Memory 167.04 mhz זה הברירת מחדל אני העלתי ל Enigen 215mhz Memory 180 mhz וקיבלתי שיפור של 130 נקודות בלבד ! אין לי קירור רציני על הכרטיס רק את המאוורר הסטנדרתי שפעם בחודש אני מנקה אותו ואת גוף הקירור שעליו הוא יושב ומשמן אותו - הוא מסתובב חזק וטוב כמו חדש. יש לי את הדרייברים ה - 30 התוצאה דיי חרא ! מה לעשות בשביל לשפר ? ואני לא רוצה לעשות אוברקלוק רצחני - כי הכרטיס ישרף ... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המלצה לכרטיס מסך עד 1500 שקל יש לציין שהספק שלי hec trt 400 זה המפרט שלי לוח אם GIGABYTE GA-M61P-S3 מעבד AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 6600 זיכרון 2 גיגה 512X4 667 סמסונג וקינגסטון מארז HEC COMUCASE 6A19 ספק HEC TRT 400 צורב ASUS SATA 18 8600GTS WESTERN DIGITAL 250GBSERIAL ATA 2 16MB
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוכש ב ivory מחשב חדש ונתנו לי כרטיס MSI RX1950PRO 256MB VIVO 256BIT DUAL DVI ב 1000 ש"ח , האם הוא כרטיס טוב בסדרת 1950, זאת אומרת בכרטיסים אלו MSI היא חברה טובה? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לחבר שלי כרטיס מסך x800 xt על תושבת AGP הוא רוצה לרכוש מחשב חדש אבל עם pci-express אבל ממש חבל למכור את הכרטיס שהוא ממש חזק וטוב. האם יש איזה מתאם שיכול לגשר בין הכרטיס הזה לבין הסלוט של pci -express ? שמעתי משהו על זה , אבל אני לא בטוח...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שאמורים לצאת כרטיסים חדשים ומעניינים. אני לאט לאט חוזר לעסק ומנסה להתעדכן במה שהולך בשוק כי אני על סף קניית מחשב, השלישי שלי בכל תקופתי בhwzone (שש שנים רספקט ! ) תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך SAMSUNG20BW כרטיס מסךGEFORCE8800GTS רוזלוצית מסך-1680על1050 ברגע שאני פותח טקסט או בעיקר דפדפן אינטרנט לא משנה איזה הוא מוצג לאורך ולא לרוחב איך אני משנה את זה? ניסיתי כבר לשנות רוזולוציה וזה גורם לאיבוד צבעים ואיכות יש דרכים אחרות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש..ועכשיו אני לא יודע איזה כרטיס מסך לבחור, יש לי מסך "17.. אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלו.. אני רוצה לדעת למשל באיזה מהם יתאפשר לשחק בGTA החדש בגרפיקה הגבוה ביותר ושיעבוד חלק.. המעבד שאני כנראה אקנה הוא e8400 אם זה משנה במשהו... תודה רבה לעונים..
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר פורמט של המחשב (היה VISTA) כרגע ווינדוס 7 64 ביט יש לי כרטיס מסך 9800GT של ZOOTAC התקנתי את הדריברים המתאימים + DIRECTX אני מעלה את המשחק והגרפיקה על הפנים ואני מקבל הודעה שאין מספקים משאבים בשביל להעלות את הגרפיקה ב OPTIONS המשחק הוא GTA IV אבל זה לא עקרוני.. האם למישהו יש מושג מה אפשר לעשות ? אני ממש אודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן , בימים אלה אני בונה את המחשב החדש שלי ומתלבט, כאדריכל, איזה מסך עדיף "CRT22 או "LCD 19. מבחינת גודל הבנתי כבר שאין הבדל ממשי, אבל מבחינת איכות תמונה - לא יודע מה עדיף. יצוין שאני מתכוון לעבוד עם AutoCAD אבל גם עם תוכנות עיבוד תמונה (Photoshop) והדמיות תלת-מימד (MAX, VIZ וכו'). ספציפית, בגלל מגבלות תקציב, אני מתלבט בין LG 1910B (מסך LCD) http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000499&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IL19&globalCode=L1910BL&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=NOTHING לבין, למשל, IBM C220P (מסך CRT) http://www-132.ibm.com/webapp/wcs/stores/servlet…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי את הרדאון 9700 פרו שלי לטלויזיה ואני לא יכול לראות קבצי וידאו . אני מפעיל את הסרט אך רואים רק מסך שחור בטלויזיה במקם שאמור ליהיות סרט / קטע וידאו . העניין הוא שחיברתי גם radeon 7500 mobile לטלויזיה וגם שם לא רואים סרטי וידאו . זוהי טלויזיה שעם ה-MX400 שלי הכל היה בסדר כשחיברתי אותו לטלויזיה . ניסיתי על עוד טלויזיה וגם שם אותה בעיה . מה עושים ? תודה JOOK
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אייזה כרטיס מסך אני טוב מאוד במחיר של עד 660 ואייפה אפשר לקנות אותו במחיר נורמאלי ואני צריך תשבוה מהר מאוד כי אני מתכנן עוד מעט לקנות אותו (קדימה הצעות)!!!!!!!!!! ;D
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.mwave.com/mwave/skusearch.hmx?SCriteria=CA70918 אח שלי ישמח לכרטיס כזה במחיר כזה 1380 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-