כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
בימים הקרובים אני הולך לקנות מחשב עם HD4870 של ספיר, כידוע לרובכם אני חושב לספיר יש עכשיו קירור שונה מהריפרנס והוא נראה כזה: http://www.jayceooi.com/wp-content/uploads/2008/11/sapphire_hd4870_04.jpg לפי איזה ביקורת שבדקו הרבה מאוד סוגים של קירורים של חברות שונות ל HD4870 היה שם גם את הספיר ורשמו שהכרטיס היה יחסית מאוד מקורר(47 מעלות במנוחה ו71 במאמץ) אבל היה מאוד מאוד רועש. הנה הביקורת: http://www.behardware.com/articles/751-13/roundup-which-radeon-hd-4870.html לפי איך שזה תיארו את זה שם זה איזה מטוס, אני מפחד לקנות את הכרטיס עכשיו.. מישהו יש לו את הכרטיס ויודע אם זה כל כך רועש?או אם יש משהו שאפשר לעשות שיוריד את רמת הרעש אבל לא בהכרח יעלה את הטמפרטורה? תודה
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם! הייתי מחוץ לעולם כרטיסי המסך לכשנה וחצי, ואני רוצה לסגור פערים בידע שלי בעניין הבדלי הביצועים. אשמח אם תוכלו לענות לי על מספר שאלות הראשונה - האם ההבדל הביצועים בין HD4850 לHD5850 מצדיק כרגע את הבדל המחירים? השנייה - האם התמיכה בDX11 תהיה באמת חשובה עוד שנה בערך? הבנתי שכבר מתחילים לצאת משחקים אשר תומכים בפלטפורמה הזו, ואני לא בטוח אם תהיה תמיכה לאחור בDX10 הצולע או בDX9 המיושן משהו. אני רוצה לקנות מחשב ואני מתלבט אם לקנות אחד מהנ"ל או לחכות ל HD5770, שאמור לעלות פחות, ולספק ביצועים סבירים ויותר למסך 19". השלישית - אתם יכולים בבקשה לשים פה קישור למבחני ביצועים עדכניים לכרטיסים החדשים?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
הזמנתי את הכרטיס מסך הזה, איך השילוב אני יודע שזה לא בשמיים אבל זה בסדר מבחינת ניצול הכרטיס? הכוונה לצוואר בקבוק?
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
תכננתי לקנות למערכת שלי את ה5850 אבל עכשיו אני רואה שיוצא ה5770 בקרוב ל500 שקל פחות שזה סכום כסף לא מבוטל... מה ההבדלים בין הכרטיסים ואיך ה5770 כשלעצמו? בנוסף לכל זה אבא שלי טס כנראה לסין עוד כשבוע, בכמה יותר זול אמורים להיות הכרטיסים שם? חוץ מעניין האחריות שלא תהיה לי יש עוד משהו שאני צריך לקחת שם בחשבון? בכל זאת אם יש הבדל של איזה 250 שקל זה יכול להיות שווה את הסיכון..
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש לי כרטיס Nvidia 8800GTX, של Gigabyte. תופס לי המון מקום במארז. אני לא משחק במחשב בכלל. אני עורך וידאו ועובד עם Adobe After Effects. האם כדאי לי לשדרג אותו ל-260GTX? אני קצת מתבאס כי בזמנו הוא עלה לי 3500 ש"ח. (קניתי מהיבואן איך שיצא) או בכלל עדיף לי Quadro FX 1700? (לפני כמה חודשים "הפכתי" אותו ל-Quadro FX5600 עם Riva Tuner. זה עשה לי בעיות באפטר) שוב, אני עורך וידאו ואפטריסט. תודה. עכשיו ראיתי את זה: http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-250013_15_0.html מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכם צריך מדריך לפתיחת צינורות בכרטיס מסך X800 GTO SAPPHIRE R480
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
לאחרונה הרכבתי על כרטיס המסך שלי GTX280 קירור של AC מיועד עכשיו אחרי בערך חודשיים אני מקבל תצוגה מטושטשת אחרי כמה דקות בWINDOWS. אם למישהו יש עצה אני אשמח... בכל מקרה מה כיום כדאי לקנות ראיתי שיש כמה שחקנים חדשים בשוק אל תתיחסו לתקציב פשוט תציעו מה שהכי טוב ואם כדאי להמתין. אשמח ללינקים למידע לגבי כרטיסים חדשים.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, חבר רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בעזרת כבל HDMI. הבנתי שיש איזה כבל שצריך לחבר (SPDIF ללוח) , השאלה אם הכרטיס תומך באודיו דרך הכרטיס מסך ? בתודה , אסף.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הורדתי את הדמו למישחק הנ"ל והפריימים נמוכים מאוד 12-20 הכל מוגדר ל -HIGH +AAX4 אני משחק ברזולוציה של 1680X1050 ב GRID למשל בכל על HIGH ואני מקבל 80-90 FPS מה לא בסדר כאן?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel® Core2 CPU 6700 @ 2.66GHz לוח אם gigabyte EP43-DS3L http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2847 כרטיס מסך ATI Radeon HD 4890 http://www.gigabyte.us/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=3086 ספק ion2 600w אפשר לעשות CF ?
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע נמצא בדילמה גדולה!! ובלי זמן ( רגילה אחרי שנתיים ו8 חודשים!!) אני חייב להחליט השבוע. יש לי כרטיס מסך RADEON 9250/9200 Series Secondary AGP (0x5D44 -( נוסטלגי קצת ועתיק - אני יודע ). ישנו חיבור DVI. אני רוצה לקנות מסך LCD שיהיה גם למחשב וגם לטלוויזיה ( אם למישהו יש גם הצעה לסוג מסך זה יהיה מצוין ). השאלה אם זה יעבוד בצורה סבירה בחיבור DVI - HDMI עם כרטיס כזה, או שפשוט עדיף לקנות כבר כרטיס מסך חדש עם יציאת HDMI .? ולוותר על העלויות של כבל DVI - HDMI..?? תודה, חייל במצוקה.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
המחשב שלי מלפני 3 שנים: AMD athlon 64 bit 3200+ 2.01GHz 2GB זכרון כיום אני משתמש בכרטיס מסך שנמצא על הלוח אם.6100 של NVIDIA אני רוצה לשחק משחקים חדשים ולכן מעוניין לקנות כרטיס מסך כמו 4850 סביבות 600 ש"ח האם הכרטיס הזה הוא יותר מידי חזק, אפשר להסתדר גם עם משהו נמוך יותר? האם כרטיס כזה יתאים מחשב שלי (יש לי כניסת PCI E) האם מספיק בכרטיס זה כדי לשחק במשחקים חדשים מסוג ירי גוף ראשון, אסטרטגיה NFS וכו'? תודה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
האם שווה לי השידרוג? יש לי לוח תומך PCIE 2.
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שידרוג הרסיבר אני מחפש כרטיס מסך עם יציאת HDMI שיודע על גבי היציאה להעביר גם סאונד חשוב שידע להעביר גם dolby TrueHD וגם DTS HD Master Audio תקציב - עד 400 שקל שימושים - סרטי HD תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום חברים 5870 שווה לקחת עכשיו?או לחכות שNVIDIA יוציאו כרטיסים?ותהיה ירידה. כי אני מפחד שאני יקנה אותו ועוד חודשיים NVIDIA תוציא כרטיסים מתחרים וכל המחירים יירדו. מישהו יודע אם ATI יוציאו כרטיסים יותר משתלמים מ5870 כמו ש4870 יצא אחרי כולם למישהו יש כתבות על הכרטיסים שהולכים לצאת בעתיד אחרי 5870?
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס 8800GTS 320 ואני מקבל לוח שתומך בSLI ורציתי לשאול אם מישהו יודע או יכול לעזור לי למצוא האם SLI של שני כרטיסים כאלו שווה את ההשקעה בקנייה של עוד כרטיס (יד שנייה אני מניח שזה לא יעלה יותר מ300)? או שעדיף כבר לסחוב עוד כמה חודשים ולחכות שהסדרות החדשות יורידו קצת את המחירים בשביל כרטיס חדש.
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
ברשותי מערכת מבוססת AMD64 DUALCORE 4800, 2GB, NVIDIA 8500GT, DELL 2407WFP-HC, VISTA ULTIMATE. מהו כרטיס מומלץ להרצת מדמה הטיסה האחרון ברזולוציה מלאה )1920X1200) עם אופציות הגרפיות המלאות? תודה, רועי
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי 9800GTX 512MB של CLUB3 קצת יותר משנה וחצי. לאחרונה כששיחקתי במשחקים כבדים (באטמן) שמתי לב שהכרטיס מסך רועש יותר מדי. כיוצאים מהמשחק אחרי 2-3 דקות כבר אין את הרעש של הכ.מסך. חשבתי לא נורא, הוא סוף סוף עובד. לעומת זאת, שאני משחק במשחק חלש כמו FOOTBALL MANAGER, אין רעש. השבוע התקנתי דרייבר 190.62 במקום 180 שהיה. עכשיו ,הכרטיס מסך לא מפסיק לעשות רעש גם אחרי שיוצאים מהמשחק. הדרך היחידה להשתיק אותו הוא לעשות ריסט למחשב. ניקיתי את הכ.מסך כמה שאני יכול. טמפ' במצב מנוחה: טמפ' בזמן משחק:
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש שמועות על ירידה במחירים של סדרת ה-HD4800 לקראת הכ. מסך החדשים?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אוקיי, נתחיל מהמפרט שלי, צפו במפרט, לאחר שצפיתם, ניגש לעניין : מה כדאי לי לשדרג מ8800GT ? אני רוצה שההבדלים יורגשו.. יש לי מסך 22' (למי שעצלן ולא קרא מהמפרט שלי). ונניח שיהיה לי ספק HX450 או VX550.. מה יתאים לי יותר? למטרת משחקים כבדים. תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
חג שמח לכולם המפרט הנוכחי כרגע זה : E8400 9800GT 512MB 2GB זיכרון מסך 19 אינץ' רציתי לשאול אם יש כרטיס מסך היום ב600-800 שקל שעדיף בהרבה ממה שיש לי כרגע ? עד היום אני משחק על ההגדרות הכי גבוהות חלק חוץ מכמה משחקים כמו קרייסיס וGTAIV עדיף לחכות עוד כמה חודשים ואז לקנות אחד חדש ?
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש והמערכת שמופיעה בחתימה עוברת לאחי הקטן השאלה אם יש כ.מסך עד 500 ש"ח, שיכול להגדיל משמעותית את הביצועים? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן פורום יקר ושבוע טוב שאלה שאלתית לי אליכם לאחרונה קניתי לוח אם חדש של ספיר 780G שכולל בתוכו אונבורד את ה3200 כמו כן יש לי כרטיס מסך GIGABYTE HD3850 ואני מריץ את המערכת XP ניסיתי לשחק בביוס לעדכן אותו וגם לעדכן כמובן את כל הדרייברים, הצלחתי לגרום למחשב לזהות את שני הכרטיסי מסך אבל משומה באף מצב לא הצלחתי לגרום לCCC לאפשר לי לבחור בcrossfire המיוחל האם אני טועה אולי איפשהו או שבכלל אי אפשר לעשות את זה בXP ואם אי אפשר האם יש איזה דרך לעקוף את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
איזה חברה הכי טובה הכי שקטה אפשר גם שיהיה זול יחסית ויהיה לה קירור טוב מאודדד חשוב!!! תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-