כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
מה כל כך מיוחד בדגם של אסוס? כדיי לי לחכות לנובמבר?
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי לפני שנה מחשב עם כרטיס מסך ATI Radeon 4850 ועכשיו ראיתי שלא שמתי לב שבהגדרות זה אומר שיש לי ATI Radeon 4800 Series אז רימו אותי??..... או שאני ממש לא חכם וזה "SERIES" זאת אומרת בין 4800 עד 4900??? אני די בטוח שיצאתי דביל אבל שווה ליהיות בטוח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נטבוק עם כרטיס מסך Intel Corporation Mobile 945GME אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה בעזרת כבל vga ל rca האם זה יעבוד? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך מומלץ למשחקים עד 300 ש"ח ?
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות GTX295 אבל אני רואה משהו בפורומים של nVidia שקצת מרתיע אותי: האם עקב כך שמדובר ב-2 כרטיסים על אותו מעגל מודפס, מדובר ב-SLI? האם זה אומר שאם משחק לא תומך SLI אני למעשה אעבוד עם כרטיס אחד בלבד? (מה שאומר, 260 למעשה)? האם זה אומר שאני צריך לוח שמאפשר תמיכה ב-SLI? שאני צריך ספק לתמיכה ב-SLI? זה לא סוד שיש ל-SLI הרבה בעיות וחשוב לי לדעת: האם הכרטיס הזה הוא SLI לכל דבר, או שהוא עובד ככרטיס בודד ואני צריך להתעלם ממה שכתוב בפורומים של nVidia? אשמח לקבלת תשובות - תודה, טל.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8600gt..אפשר לחבר אותו לטלוויזיה ולנגן סרטי hd ?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שימוש משחקים כבדים מאד.. מה עדיף מבין שניהם?
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי ספק 550UB HEC ואני חושב לקנות את הכרטיס הזה HD4890 האם אני צריך בשבילו ספק יותר חזק ממה שיש לי? יש לי מסך 19 אינץ
-
- 11 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות מסך בגודל של כ-26" שיאפשר לי לעבוד מולו ביישומים הרגילים של המחשב ואינטרנט וגם לצפות בסרטים רגילים (לא HD). 1. איזה כרטיס מסך צריך להיות בשביל מסך כזה באופן כללי? 2. ברזולוציה של מסכי מחשב כאלה רשום 1920x1200. האם הכרטיס מסך חייב לשדר ברזולוציה זו, או שאפשר שהיא תהיה נמוכה יותר? 3. איזה כרטיס מסך צריך בשביל שיתאים ל samsung t260hd? הקישור: http://www.samsung.com/il/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitor&subtype=lcdmonitor&model_cd=LS26TDDSUV/EN&fullspec=F 4. האם בשביל הצרכים שלי אפשר לקנות פשוט טלויזיה עם חיבור DVI או שלא כדאי? ואם לא כדאי - אז למה?
-
- 11 תגובות
- 969 צפיות
-
-
היום קניתי את הכרטיס מסך shappire 4770 במקום לקנות את ה4850, תאמת לא הבנתי מי משניהם יותר טוב, עשיתי טעות שלא לקחתי את ה4850?
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם בעקבות הביקורת שפורסמה באתר לגבי כרטיס המסך GTS250 חשבתי על לבנות מערך SLI של שני כרטיסים כאלו אצלי במחשב, השאלה שלי היא אילו שינוים אני אצטרך לבצע במערכת שלי על מנת לבצע את הקניה(תתעלמו מתקציב נכון לעכשיו) תודה אייל
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
במחשב של אחי יש gforce 7600 gt ,ואני מעוניין להתקין לו את הדרייברים החדשים. יש צורך להסיר את הקודמים לשם כך? ואם כן יש איזושהי תוכנה להסרה מוחלטת של הדרייברים ?
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש כרטיס מסך הכי חזק שימש למשחקים שיוכל להתאים למחשב שלי זה המפרט Motherboard Name Gigabyte GA-8I945PL-G DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz (15 x 200) ספק 500W תקציב כרגע לא רלוונטי תודה!
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מחשב חדש, ויש כל כך הרבה כרטיסי מסך שפשוט אני אבדתי, הכרטיס מסך כמובן לתרת משחקים נטו. רציתי לדעת מה הבדל בין שתי הכרטיסים הללו. http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD5850 והכרטיס הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1220 והכרטיס הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1218 כמובן יש פה הפרש של מאות שקלים , אז מה הכרטיס השווה? ומה כידי לקנות
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שלא משנה איזה method אבחר ל Scaling, השיטה המוגדרת וויזואלית תמיד תיהיה השלישית (מצורפת תמונת המחשה). יתרה מזאת, לא רק ששינוי לכל אחת מהאפשרויות האחרות והקלקה על APPLY מחזיר אותי לשיטה השלישית (Display's built-in scaling), מבחינת הדרייבר ההגדרה שנבחרה בפועל היא הראשונה - אפילו אם המכוון עומד על השלישית. כלומר, אינטרפולציה של רזולוציה נמוכה יותר המתבצעת באמצעות כרטיס המסך על גבי רזולוציית ה NATIVE. שמתי לב לכך לראשונה כשניסיתי לשנות את הרזולוציה ב ARMA II ל 1680 על 1050 - המסך לא משנה תדר עבודה ורזולוציה, אלא כרטיס המסך בלבד. המסך עדיין ב 1920x1200. זה נראה הרבה פחות טוב מאשר Scaling המתבצע באמצעות חומרת המסך. ניסיתי לשנות את הרזולוציה לנמוכה יותר בעוד משח…
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
אהלן יש לידידה שלי מחשב דיי ישן אני כמעט בטוח פנטיום 4 , נשרף לה הכרטיס מסך, איזה כרטיס מסך מתאים למערכת כזאתי שעדיין נמכר בחנויות, כמה שיותר פשוט וכמה שיותר זול תודה
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
מבקש הצעה לכרטיס מסך: שימושים עיקריים: תכני HD, משחקים מגוונים חדשים אך שימוש עיקרי microsoft flight simulator X. רזולוצית עבודה עיקרית: 1680X1024 (מסך 22'') חשוב מאוד שהכרטיס לא יטפס לטמפרטורות מטורפות אני כמובן מתחבט בשאלה המיתולוגית ATI או NVIDIA. האם ב-FSX ברזולוציות הנ"ל יש יתרון ל-1G זכרון או שניתן להסתפק ב-512? (נטיית ליבי היא ללכת על 4870, השאלה האם יש צורך אמיתי ב-1G ברזולוציית העבודה שלי עם פילטרים מופעלים?) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
לאחר קריאה מרובה מה ההמצלה שלכם לכרטיס מסך עד 700 ש"ח, למשחקים בינוניים בעיקר RPG, למסך 22'' תודה, עודד
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם. פירטמתי את המחשב והתקנתי את הדרייבר הכי עדכני, עכשיו הקונטרול פאנל של NVIDIA בשפה שלא מובנת לי, עכשיו לפני הפירמוט הוא היה לי בעברית ואני לא זוכר איך עשיתי את זה. אשמח לעזרה איך לשנות את השפה לעברית בממשק. כי אני משתמש בו הרבה וקשה שלא מבינים. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז לצערי אחרי שנתיים בערך עם 8800GTS 640MB הוא נשרף למעשה ואין לי עליו אחריות... כפתרון בינים יש לי עכשיו את 8400GS שקניתי ב-175 שח... אני מתלבט מאוד אם לקנות עכשיו או לחכות לסידרה החדשה, מתי היא אמורה לצאת בארץ בערך? והאם היא תגרום להורדת מחירים גם של הגרסאות הקיימות היום בשוק? התקציב שלי להחליף כרטיס מסך הוא עד 2000 שח, אבל לא בהכרח חייב להשתמש בכל התקציב. רוב הזמן אני מנצל את הכרטיס בצפיה בתכני HD סרטי בלוריי וכו' ומדי פעם גם משחקים... חשוב לי מאוד שהכרטיס לא יתחמם יותר מדי ויגיע לטמפרטורות לא סבירות ויחמם לי את כל המארז באופן מוגזם... תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. המקסימום שאני מוכן להשקיע בזה הוא 1000 ש"ח. אני צריך את הכרטיס הזה בעיקר לעבודות גרפיקה כבדות וחשוב גם שיהיה HD בשביל הטלוויזיה. זהו פחות או יותר. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום אני בעל אולפן ביתי, יש לי במחשב של האולפן כרטיס מסך של ATI Radeon x300 אני רוצה לשדרג את עצמי ולחבר למחשב שני מסכים, כאשר שולחן העבודה יתפרס על שניהם, וכך יקלו עליי את העבודה. בכרטיס המסך הנ"ל יש יציאות DVI , וVGA. לשני המסכים שלי יש אך ורק חיבור VGA. מסך אחד חיברתי בצורה רגילה, VGA - VGA מסך שני חיברתי עם כאבל VGA - DVI. כאשר חיברתי את שניהם, המחשב זיהה את שני המסכים כמסך אחד - כלומר, הראה לי את אותה התמונה בשניהם. חשבתי שזה סימן טוב, ושרק צריך לשחק עם ההגדרות - אבל שיחקתי עם ההגדרות של הווינדואוס, ועם ההגדרות של הכרטיס מסך, ולא מצאתי אופציה לפיצול המסכים. אציין כי ניסיתי את אותו הדבר על מחשב אחר שלי, עם כרטיס מסך של NVIDIA, ושם בקלות מצאתי את האופציה לפי…
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
זאת המערכת שלי: ספק 350W תקציב 300-350 איזה כרטיס הכי יתאים לי?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שמעתי על יציאה של כרטיסים חדשים שתשפיע על מחירי הכרטיסים המוכרים כרגע של ATI .. אז לחכות לחודש הבא ולקנות?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-