כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
אהלן, לאחרונה ראיתי שדרישות המינימום לכרטיסים החדשים R9 של AMD דורשים מינימום ספק 750W. השאלה שלי האם מערכת עם I7 4470K עם OC בסיסי יעלה עם ספק 620W של SEASONIC ? האם זה יתאים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
- 1 follower
-
-
בזמנו (לפני חודשיים) קניתי את הכרטיס הזה מחברת MSI.. והציעו לי עליו מחיר טוב.. 1700 ש"ח.. ה-Ultra היה יקר מאוד.. ןה- 7800GT/GTX.. בכלל.. רציתי כרטיס שיחזיק לי מעמד בכל המשחקים החדשים שיצאו ושיצאו לפחות שנה שנתיים מזמן הקנייה.. והמחיר שנתנו לי היה מחיר טוב למדי.. ורציתי רק Nvidia מאחר והלוח אם שלי היה מבוסס nforce4 ultra... כמובן שלא ידעתי על ה-GSים למיניהם שיצאו (במיוחד ה-7800GS) המתוכנן.. ועל ההכרזה של Nvidia שכרטיסי 6800GT ו- 6800Ultra לא יהיו מיוצרים יותר. האם זו באמת הייתה בחירה טובה?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למסך אחד ולשני מסכים העבודה ב2D בלבד. CUDA יתרון אם יש מנוע חיפוש ועדיף באנגלית לכ. מסך לפי מאפיינים אשמח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה יותר טוב מה 7800GT של LEADTEK מבחינת ביצועים וקירור (נניח שהם עולים אותו דבר) ועוד דבר באתר הרישמי של ASUS מראים שה GT מוציא 5500 ב3DMARK05 והGTX מוציא 8000.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה OCCT כדי להריץ קצת בנצ'מרק ו כאשר הגעתי לכרטיס מסך היתה קצת בעיה. הרזולוציה 1608X1050 @ 60 HZ SHADER COMPLEXITY 6 אחרי 3 דקות ה GPU הגיע ל 94 מעלות וכביתי את הטסט בכדי לא לשרוף אותו. הבעיה היא שלא שמעתי שהכרטיס מעלה את ה FAN RPM מה שמעוד מוזר. אני משתמש ב 190.07 העדכני ביותר... (DRIVER) מישהו נתקל בבעיה דומה או יודע איך לעזור לי?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש בסביבות ה2300 ש"ח, שיהיו לו ביצועים מצוינים ושהוא יוכל להריץ את כל המשחקים החדשים שדורשים הרבה (כמו doom 3 וhalf life 2) על high ושזה ירוץ הכל חלק. בקיצור כרטיס עם ביצועים טובים מאוד... על מה אתם יכולים להמליץ לי בסביבות ה2300 ש"ח? לאיזה כרטיס יש את הביצועים הכי טובים? בנוסף לזה יש לי P4 1.5 Ghz ולגבי זיכרון פנימי 256 אני חושב שRDRAM... (בקרוב אני משדרג לזיכרון של 512)... האם עדיין כדאי לי לקנות כרטיס מסך כזה חדש וטוב למחשב כזה? אם לא מה כדאי לעשות? תודה מראש איתי
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
GTS 8600 משהו לא מובן תמשחקים החדשים הוא מריץ יותר טוב מהישנים יש הסבר call of duty 4 הוא מריץ חלק ושאר כל המשחקים החדשים בצורה מצוינת company of heroes battlefield 2 פחות טוב היה לי 6600 AGP שהריץ battlefield 2 יותר מהר יש למישהו הסבר
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
האם משהו יודע אם לעורך סרטים חשוב כרטיס מסך טוב לצורך עריכות והמרות של סרטים או שלזה כל התפקיד הוא לזכרון והמעבד תודה מראש אם תחכימו אותי בזה
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להבין איך לחבר את הכרטיס מסך MSI GTX 780 לספק כוח של Antec TP-750 TruePower 750W http://www.techpowerup.com/reviews/msi/gtx_780_tf_gaming/ הוספתי תמונה של ספק כוח: יש שני חיבורים זהים (שחורים) של 6PIN - מסומן בתמונה כ 12V1 יש עוד שני חיבורים זהים (אדומים) בספק של 8PIN - מסומן בתמונה כ 12V3 ו 12V4 חיבור שחור 6PIN אחד תפוס כבר לHDD/SSD כך שלפני התקנה של הכרטיס, תהיה לי יציאה אחת 6PIN פנויה + 2 יציאות אדומות של 8PIN (שתמיד היו פנויות מחיבורים). עכשיו הבנתי שכבל אחד אני אמור לחבר מ 6PIN מהיציאה השחורה של הספק לכרטיס מסך. ועלי לחבר עוד כבל מהספק מיציאת 8PIN האדומה לכרטיס מסך האם עד כאן נכון ? הכבל הראשון כבר יש לי - 6PIN ל 6PIN . הכבל השני, שאמור להיות 8PI…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ומה הרזולוציה של הפרו 1413?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום ברצוני לשדרג את המערכת הקיימת, הבעיה היא שיש לי כרטיס מסך fx5200 אך ללא DVI אני רוצה כרטיס שיהיה בו ממשק של 128 ביט וכמובן שיידר מודל 3 (אני משחק קצת פה ושם ונראה לי שהוא עדיף לצרכים שלי מאשר 64 ביט), לגבי המסך עצמו התקציב די לחוץ אבל 19 אינטש נראה הבחירה הכי טובה לאופיס אינטרנט אולי איזה משחק פה ושם אבל לא יותר מזה... האם ניתן להכניס מסך רחב עם חריגה קטנה או שבתקציב ולצרכים שלי עדיף מסך רגיל? תודה
-
- 12 תגובות
- 739 צפיות
-
-
כבר חצי שנה יש לי את ה4870X2 שלי .. ונראה לי שהביצועים לא מתאימים למה שהכרטיס באמת שווה... יש לי לוח אם של Gigabyte GA EP45 DS34... והכרטיס מסך מחובר על הסלוט התחתון.. יש לזה משמעות? (לא מחובר כלום על העליון..) בנוסף המארז שלי דיי צפוף.. (הוא עוד מהמחשב שיש לי מלפני 3 שנים). אלה הדברים היחידים שעולים לי לראש... תודה..
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
SONY G420. בגלל שIIYAMA 454 PRO סופג ביקורות דיי רעות, חוץ מזה למי יש כח לשנות מצב (טקסט, תמונה, וידאו) כל שניה? דוגמא: "You dont really need resolution support above 1,600x1,200 on a 19in monitor, but when that level of detail isnt enough, the 85Hz refresh rate at 1,920x1,440 makes this screen almost unique. The Iiyama has plenty to offer, but for the everyday user looking for value for money and first-class picture quality, the CTX and LG models just inch ahead." למשל..... ממש ירדו עליו.
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס 8500GT אני מעוניין להשתדרג ל 2600XT כי הכרטיס הנוכחי לא מספק אותי יש לי חבר עם הכרטיס הנ"ל והמשחקים פועלים לו מצויין אני מעוניין לשחק במשחקים בערך כמו ביושוק קרייסיס אנריל(...) אבל עם הזמן שהגרפיקה במשחקים תתקדם אני יעבור אלייה בקיצור,אני רוצה את הכרטיס הזה ולא פחות(אם אפשר יותר טוב בעד 1000 ש"ח לא משנה מאיזה חנות אז סבבה) ואני לא מוכן להתקרב ל 1950 כי הוא לא DX10 אני רוצה DX10 ואני יודע את כל הפקה פקה שאומרים פה ובכל זאת מתעקש בקיצור(שוב..) מישהו יכול להמליץ לי על הגירסא הכי טובה של כרטיס זה, אבל אני רוצה שהכרטיס עצמו יהייה יפה,עם איזה תמונה של אש או משהו כי אני מתכנן לקנות מארז עם דלת אם יש משהו יותר טוב בעד 1000 ש"ח שתומך בDX10 מחנוןת אמינה אז יות…
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי לכולם שאלה קטנה לי אליכם: מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה - GTX260 בגרסא הזו: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל כרטיס מסך: Forsa GTX260 896 MB GDDR3 HDMI DUAL DVI 216 Stream Processors! 55N I - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪423 סה"כ: ₪423 מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 415 ₪ http://tms.co.il/preview/spec/fgytj74e מחיר קצת זול לכרטיס מסך כזה.. לא כך?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
היי! אני קונה מחשב חדש (כבר כמעט מוזמן), ועלתה לי השאלה בראש - איזה כרטיס 7800GT יותר טוב - של MSI או של LeadTek? אני יודע, שיש כבר אגדה על LeadTek, שהם תמיד הכי טובים, ואין שאלה בעניין, וזה ברור, והם האלים שלנו ואנחנו סוגדים להם ומעלים להם קורבנות נחותים כמו כרטיסים של MSI... אבל בכל זאת - נסו להתעלם ממה שכתבתי למעלה - ולבדוק שוב את הפרטים, אחד-אחד, של MSI ושל LeadTek ואז להשוות בשבילי ;D זה חשוב למדי - אני לא רוצה בעיות בכרטיס ושיפעל במלוא עוצמתו ללא בזבוז כסף. נ.ב. יש לי חיבור PCIe ותמיכה ב SLI... ככה שכל השאלות האלה מיותרות 8) תודה רבה! ד.א. אני חדש פה ובינתיים נראה ממש פורום מקצועי ואנשים אחלה... כולל האתר שהוא בכלל נהדר. תמשיכו כך!
-
- 40 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כמו שכתבתי, אני צריך מסך 17" לא דק, אבל שטוח חשוב לי שהוא יהיה איכותי, גם מבחינת תצוגה וגם מהבחינה הבריאותית (עיניים צורבות וכו') אין לי מושג לגבי המחירים של המסכים האלו תציעו לי משהו טוב, ואם מישהו יוכל לתת לי קצת מידע על פי מה שופטים מסך ומה מצדיק את המחיר, אני אודה לו מאוד
-
- 7 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מדבר על ה- NV30 שיצא כנראה באוגוסט. המטרה: להביא את השם הכי קליט, הכי מפוצץ והכי מוכר שאפשר!!! 8) כי GeForce5 זה כבר יותר מדי GeForce-ים. ;D
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה כבר שבוע שלם ואני מקווה שכאן מישהו יוכל לעזור לי . אז ככה, יש לי כרטיס טלוויזיה ASUS SILICON WDM VIDEO CAPTURE עד לפני שבוע לא היה לי ממיר דיגטלי והתחברתי דרך הנקודה בקיר דרך אנטנה לחיבור האנטנה שלי במחשב, ז"א קלטתי אנלוגי בלבד, וראיתי ושמעתי ממוצע. לפני שבוע עשינו ממיר דיגיטלי של הוט, אני רוצה להתחבר ישרות מהממיר לכרטיס הטלוויזיה שלי ולקלוט בו זמנית במחשב מה שיש בטלוויזיה, הבעייה היא שאני לא מצליחה באף דרך עד כה. לחברתי שיש בדיוק אותו כרטיס אמרה לי לחבר חיבור SCART- 21 פינים מהממיר לכבל הS-VIDEO שקיבלתי עם הכרטיס(אדום לבן צהוב) וזהו אצלה זה עובד, ואצלי בדיוק החיבור הזה לא, לא רואים ולא שומעים כלום, רק שומעים אחרי הקלטה. אני אציין שלה יש יס ולי…
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
לקחנו לבדיקה את ה-Radeon RX 5700 XT Gaming OC של Gigabyte, שכבר הספיק לזכות בשלל שבחים, על מנת לראות האם יש אמת מאחורי ההמלצות החמימות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי p-3 800 mhz אני רוצה לקנות רכיס מסוים אשר ישפר את יכולת המחשב בביצועיו במשחקים, מה יתן מהירות וביצעוים טובים יותר? החלפת מעבד ל- CELERON 1.8 Ghz או החלפת כרטיס תלת מימד מ-gforce 2mx ל- ATI RADEON 8500LE 128mb ??? נ.ב יש לי 256 ram
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום מחפש כרטיס מסך שקט עד 500 ש"ח עדיפות לכרטיס של Nvidia יש משהו מומלץ עם קירור פאסיבי?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא מזמן כאשר הלכתי לקחת את המחשב שקניתי לאחר שבדקתי כל חלק וחלק במחשב בעל החנות התנצל ואמר לי שחלק מסוים במחשב (כרטיס המסך) אזל לו מהמלאי והוא שם לי כרטיס מסך אחר בעל אותם נתונים (כלומר GEFORCE 3 TI200) שהוא אפילו יותר טוב מהמקורי (של חברת INNOVISION) והוא של חברה בשם SPARKLE שחוץ מהעיצוב היפה שלו לא שמתי לב לשום שוני. מה אתם אומרים, שבעל החנות עבד עלי ושם לי איזה גרוטאה לא שווה וכדאי ללכת אליו להחליף? או שהוא צודק ובאמת עדיף הכרטיס של SPARKLE? נ.ב. למישהו יש סקירה של הכרטיס הנ"ל
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך עזרה מחר אני הולך לקנות ואני רוצה לדעת מה יותר משתלם אמרו לי שה5850 עם oc מגיע ל5870 stock , הבעיה היא אם זה קשה לעשות oc? ואם הקירור שלו מחזיק תoc הזה?
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-