עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שיתמוך גם ברזולוציות של מסך 24" רחב אני יודע שאפשר להשתמש בזה שעל לוח אם אבל אני מעדיף כרטיס נפרד עם זיכרון משלו. הכרטיס מיועד למחשב לעיבוד גרפי ותמונות.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  2. האם כדאי לקנות את המסך הזה 650 שקל ואיך הוא בהשוואה למסך MAG ברמת מחיר זהה?

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  3. Started by Mesatla,

http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=LV485&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מחיר התאבדות. (עדיין 4850CF ב1700 חזקים יותר)

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  4. Started by liores121,

שלום לפני כמה זמן פרסמתי פה פוסט על כך שהכרטיס מסך שלי מגיע לטמפרטורות ממש גבוהות. נאמר לי לקנות משחה טרמית ולמרוח על גבי הכרטיס מסך וכל הפרוצדורה הזאת העניין הוא - חודש וחצי בערך מאז שעשיתי את הפעולה הזו, הטמפרטורות חזרו להיות גבוהות מאוד.. מה לעשות? אולי מרחתי בזמנו לא נכון? יש לי zalaman zm stg 1

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. יש לי ווינדוס XP , וכרטיס מסך GF 6600GT 128MB PCI-E אני צריך דרייברים הכי מעודכנים של OMEGA תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  6. Started by trojan,

ברשותי מסך של חברת MAG דגם: 786PFs לאחרונה שמתי לב שהמסך שלי מהבהב (שמים לב לזה רק כשעל המסך מוצג צבע לבן) זה קורה בכל מקום ולא במקום ספציפי לפי מה ששמעתי זה גם לא טוב לראייה הקצב רענון מסך עומד על 85 (זה המקסימלי) האם יש עוד בדיקה שאני יכול לעשות למסך ?? זמן האחריות עבר כבר ככה שכנראה אם הבעיה היא באמת במסך ולא בהגדרות אז נצטרך לקנות חדש.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  7. Started by טריפ,

שלום אני רוצה לדעת אם אני יכול לעשות לכרטיס מסך אוברקלוקינג עד כמה אני יכוול להגיע איתו אם בכלל אני יכול להגיע איתו למשהו

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  8. Started by demultiplexer,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5080 או אם יש לכם המלצות למסך 19 שק אחר אשמח לקבל והאם ללכת על הכרטיס מסך הזה : PCX - GeForce 7300GT Leadtek/Albatron/Gainward/EVGA... 256MB DDRII Silent FX או שיש משהו עדיף בסביבות ה500 שקל ? תודה מראש,

9. Started by rbik,

לפני כמה ימים קניתי את ה- sapphire x1950 pro מ"דיגמה". ולהפתעתי לא היה בקופסה מפצל vivo - המפצל שנותן חיבור video in. כן היה בקופסה חיבור קומפוננט (ירוק-אדום-כחול). כדאי להוסיף שתכונת לכידת וידאו בכרטיס תהיה לי שימושית מאד ודי בניתי על זה בקניית הכרטיס. בחיפוש מאומץ מצאתי על הקופסה התייחסות לעניין (באותיות קטנות מוחבאות בצד) : extetrnal connectors: tv-out with s-video connector (tv-out version) vivo with s-video connector (vivo version) מזה אני רק יכול להניח כקיבלתי את ה- tv-out version ולא vivo version . עצם קיומן של הגרסאות השונות לא מצויין בשום מקום , לא באתר של sapphire ולא באתר של דיגמה. על קופסה נכתב שהכרטיס תומך vivo. האם מישהו יודע משהו לגבי ההבדלים בגירסאות ? …

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  10. מפרט: מעבד: Intel Core 2 DUO E4500 2.2 GHZ לוח אם :GIGABYTE GA-945GCMX-S2 זיכרון:Kingston 1 GB DDR2 MHZ 667 דיסק קשיח : WD 160 SATA2 8MB כרטיס מסך: GIGABYTE GEFORCE 8600GT 512MB מארז:VERTIGO 400W צורב:LG DVD RW H55N *20 יש לי 800 שקל שאני רוצה להשקיע בכרטיס מסך לא רוצה לעשות אורקלוק אני כבר סגור על ספק כוח:SEASONIC 500 WATT

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by dad11223,

בקרוב אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט אם כדי להחליף את הכרטיס מסך הישן או להשאיר אותו במערכת החדשה הכרטיס הישן שלי הוא RADEON HD4870 512MB ואני מתכנן לקחת RADEON 6850\6870 האם זה שווה את ההחלפה? או שכדי לחכות עד שיצאו כרטיסי מסך טובים יותר? אם זה חשוב אז המחשב שאני מתכנן לקנות זה : INTEL I5 H67M 4X2 GB GSKILL בערך פחות או יותר. תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Paradox,

הזיכרון ראם על כרטיס מובנה במחשבים ניידים משתנה ממחשב למחשב? או שבכולם אותו דבר? כי אצלי יש 32mb במחשב נייד וזה נשמע לא הגיוני..

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  13. Started by aviram20,

יש לי כרטיס מסך nvidia geforce4 mx 440 וממה שהבנתי אם אני לא יתקיםן את הדרייבר המקורי שלו אני לא יוכל לחבר שתי צגים לאחורה קניתי צג LCD קטן ושאני מחבר אותו ליציאה הצהובה בכרטיס מסך הוא לא עובד אבל שחיברתי לממיר יאס הוא עבד וראיתי בו טלוזיה השאלה שלי היא כזאת מה אני אמור לעשות כדי לשים שתי מסכים? להתקין את הדרייבר המקורי? אם כן אז מישהו בבקשה יכול לתת לי קישור להורדה של הדרייבר הזה? ואם לא אז מה עושים ? אני אובד עצות תודה לעוזרים

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by ariel7766,

זה מסך דק של חברה לא מוכרת מישהו שמע על המסך הזה כי אולי אני קונה אותו http://www.discclub.co.il/product.asp?Product_id=1598&Cat_Id=17

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  15. Started by yonatan.mendelson,

תדר מוגדל, מחיר מוגדל - וגם הרבה יותר הספק שנצרך: כרטיסי ה-Radeon RX 590 מושקים באופן רשמי בכל מקום לכתבה

16. הת'רד התעדכן, על מנת לגשת לנושא השיחה לחץ כאן. צריך עזרה בהחלטה מה יותר טוב - MSI, ג'יגהבייט או EVGA, כי לכל אחד פיצ'רים שונים. היי חברים. אני כנראה מביא כרטיס מסך מניו יורק היות והמחירים שם הם כמעט חצי מכאן. אז מן הסתם שאין לי עליו אחריות, אז רציתי לשאול האם זה מהלך כדאי והאם אני יכול לסמוך על השירות בארץ שיתן לי אחריות במקרה של תקלה (מוכרים את הכרטיס גם כאן, חייב להיות איזשהו ספק שירות). חשבתי גם להביא ספק כוח משם אבל זה כבר נראה לי מסוכן מדי. לא חושב שה-TR2 470W שלי יחזיק את הכרטיס הזה. כמו כן, עד כמה נוראי יהיה צוואר הבקבוק עם E8400 ב-3.5GHZ? (אני חושב שאני גם אגיע ל-4, צריך לפתור בעיה קטנטנה עם הזכרונות). תודה רבה ושבת שלום.

17. Started by liav12,

מחשב חדש שדוד קנה, בא עם 6600 של MSI (קנה מאייבורי ואל תשאלו אותי למה,בנתיים המחשב עובד טוב) הכרטיס הנ"ל בא עם דרייברים 77.71 משהו כזה, להוריד את הגרסה הכי עדכנית? ברצוני גם לבדוק בנצ'ים של הכרטיס אז איזו תוכנה להשתמש ואם אפשר קישור להורדה (במידה וחוקי) אני יודה מאוד. תודה

18. Started by crazydiamond,

בוקר טוב לכולם איך המסך הזה באופן כללי? קניתי אותו (לא חדש) במצב מעולה ובקושי היה בשימוש הוא שפורפרת טריניטרון איך הוא לעומת אחיו הבכירים יותר 786FD ו 796FD

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  19. אין לי זמן להתחיל לפש פו בפורום תשובה כי אני חייב אחת תוך שעתיים!!!!!!!!!! האים יש דרך שבה אני יוכל לראות גם דרך המסך מחשב שלי וגם דרך הטלביזיה??? שתיהם מחוברים בייחד הכרטיס הוא של GB הם יש תוכנה נלוות נא אבל ממש ממש ממש ממש ממש ממש לצרף לינק כי אין לי זמן לחפש אני רוצה לראות גם דרך המסך וגם דרך הטלביזה! ואים זה הגדרות אז צעד צעד כדיי שלא תוצר שיחה (אין זמן) סליחה שההודעה כזו זועתית ומכערת את הפורום אבל מחר תוכלו למחוק אותה בבקשה שעה 10:30 זה כבר מאוחר מדיי נא להיזדרז!!!!!! (אין לי זמן כי אני עסוק בהכנות) תודה ומלך מי שיעזור לי כי אני נואששששששששששששש תודה ושוב תודה!!!!

• 41 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Krishi,

אני מקווה שזה קשור לפה, אם לא אשמח שתפנו אותי לפורום הנכון היי, קיבלתי טלויזיה חדשה LG 55UK6300Y חיברתי אליה את המחשב שלי עם כבל HDMI2.0 יש לי בעיה כשאני מנגן סרטים של 1080p, התמונה לא עוברת חלק ויש תקיעות קטנות כאלה. אם אני שם רזולוציה של 720p במסך אז עובד בסדר (גם סרטים של 1080p וגם 720p). השאלה ממה זה יכול לנבוע, מהטלויזיה או מהמחשב. זה המפרט של המחשב זיכרון 8 ג'יגה DDR3 אינטל i3 4170 כרטיס מסך nvidia geforce gt 730 (אני יודע שהוא די ישן אבל במפרט שלו אמור לתמוך עד 4K) אז מה זה יכול להיות? הטלויזיה? הכרטיס מסך? אולי המקודד? (אני משתמש בmadvr, אם יש הגדרות מיוחדות שצריך לעשות שם) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by JohnClark,

היי. המפרט שלי הוא A64 3000+ ABit KV8 Max3 512mb Samsung DDR400 Asus Ti4600 עכשיו ב3Dmark אני מקבל: 2001: פחות מ10000 2003: 1500 בערך עכשיו ראיתי אנשים עם מפרט הרבה יותר חלש משלי ועם Ti4600 והם קיבלו הרבה יותר. 11000 לפחות ב2001 במחשב הקודם שלי: P4 1.6ghz Willimate 512mb SDRAM Intel MOBO וקיבלתי בסביבות ה5500-6000 ב2001 עוד בעיה מוזרה שיש לי היא שחלק מהמשחקים (Call of Duty למשל) פועלים עם קפיצות בדרייברים החדשים של אנוידיה, אבל עם 40.72 הם פועלים בסדר. מה שמוזר זה שחלק מהמשחקים (כמו Prince of Persia SOT וNFSU) פועלים ממש לאט עם הישנים ועם החדשים פועלים אחלה. מה לדעתכם הבעיה? חשבתי להחליף אותו ל6800GT אבל אני בכיף אחסוך 400 דולר אם אני אצליח להוציא ממנו ביצועים טובים

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, אני קונה מחשב חדש והמערכת שמופיעה בחתימה עוברת לאחי הקטן השאלה אם יש כ.מסך עד 500 ש"ח, שיכול להגדיל משמעותית את הביצועים? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Or4more,

בימים הקרובים אני הולך לקנות מחשב עם HD4870 של ספיר, כידוע לרובכם אני חושב לספיר יש עכשיו קירור שונה מהריפרנס והוא נראה כזה: http://www.jayceooi.com/wp-content/uploads/2008/11/sapphire_hd4870_04.jpg לפי איזה ביקורת שבדקו הרבה מאוד סוגים של קירורים של חברות שונות ל HD4870 היה שם גם את הספיר ורשמו שהכרטיס היה יחסית מאוד מקורר(47 מעלות במנוחה ו71 במאמץ) אבל היה מאוד מאוד רועש. הנה הביקורת: http://www.behardware.com/articles/751-13/roundup-which-radeon-hd-4870.html לפי איך שזה תיארו את זה שם זה איזה מטוס, אני מפחד לקנות את הכרטיס עכשיו.. מישהו יש לו את הכרטיס ויודע אם זה כל כך רועש?או אם יש משהו שאפשר לעשות שיוריד את רמת הרעש אבל לא בהכרח יעלה את הטמפרטורה? תודה

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  24. היי, שאלה כללית על מנת לדעת את מגבלות לוח האם. יש לי את הלוח אם הזה http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3305#ov יש לי כרגע מערך CF של 7870 GHZ השאלה היא - אם אפשר להוסיף כרטיס מסך נוסף, לא קשור למערך, עצמאי לחלוטין וזה יעבוד רגיל? (עבור תצוגה בלבד) תודה.

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  25. Started by King Kong,

יש לי כרגע כרטיס מסך מובנה של ATI OB X300 וראיתי כרטיס מסך תקציבי 7100 ב 250 ש"ח שווה לקנות ? אני ארגיש הבדל ?

• 2 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.