כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
אני כבר הרבה זמן עושה השוואות לכרטיסי מסך פה ושם.. הרבה מכם אומרים שההבדל היחיד הוא 50 מ"ה לליבה, זה ממש לא נכון ההבדלים (הנראים לעין על ה PCB) חיבור מולקס אחד במקום שניים (אנווידיה ממליצה ספק 320 וואט, ו480 וואט לאולטרה) [ מה שכבר הורג פלאש לביוס של אולטרה, כי הביוס של האולטרה בטח צורך מתחים גבוההים יותר שהGT לא יכול לספק] יש לו קירור שלוקח רק סלוט אחד בניגוד לשנים באולטרה (זה מה ששמתי לב, אם יש עוד תקנו אותי ואני אוסיף) מבחינת מהירויות הזכונות שלו במהירות שעון איטית ב100 מ"ה מאשר האולטרה והליבה ב50 מ"ה הזכרונות איטיים יותר (בחלק מהמפיצים הם כן ובחלק הם לא) זה מה שידוע לי עד עכשו, אני בעצמי מתלבט בין השניים האלה או בין ה XT..(פרו הוא לא אפשרות וגם לא 6800 רגיל P…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול שאלה שאלתית ואני מקווה שהיא לא טיפשית אם יש לי 2 כרטיסי מסך, אחד של ati השני של nvidia אני יכול נגיד לשים אחד מהם ככרטיס מסך ראשי שאליו ייתחבר המסך והכל ואת השני לשים בסלוט השני ולעשות איזושהי הגדרה למשל שכרטיס אחד יטפל בכל מה שקשור פיסיקה וכו ושכרטיס שני יעשה את השאר?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תראו איזה מחירים אני לא מבין את זה ! הכרטיסים הכי טובים עולים בסביבות 4000-4500 לא? אז מה זה הכרטיסים האלה?? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-GraphicCard&DB58426=128831&DB68806=68807
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דוד שלי מחפש מסך דק למחשב אחד שיחזיק לו לכמה שנים ושיהיה טוב אז איזה חברה הכי טובה LG , MAG , proview, samsung , philips אלה נראה לי החברות החזקות יותר. אם יש המלצות זה יהיה מעולה התקציב כרגע הוא - אין תקציב (כלומר מה שיהיה טוב הוא יקח, אבל חבר'ה בכול זאת לא מחירים בשמיים ) תודה לכולם...
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס הזה טוב? -הכרטיס מיועד למשחקים- http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6073 http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=5685 -------------------------------------------------------------------- מב נותן הכרטיס, אני יראה יותר באיכות את המשחק? (יש לי fx5200 אני יראה שיפור רב ?)
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם היום מכרתי את הכרטיס שלי מכיוון שלא הייתי מנצל אותו(לא הייתי משחק)ועכשיו אני עם כרטיס pci רגיל שהורס את העיניים אני מחפש כרטיס שיהיה אפשרות לעשות איתו מערך sli חשבתי על 7300gt מה אתם אומרים עליו ועם יש משהו יותר טוב בטווח מחירים של 500ש"ח לא יותר וכמובן שיתמוך ב-sli תודה רבה לכל העוזרים אלי.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיסים הם Sapphire Radeon HD6950 2GB GDDR5 PCI-e Model 9S6950G2 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=31800 והכטיס השני הוא Gigabyte Radeon HD 6950 2048MB GDDR5 PCI-E GV-R695OC-1GD R695D52GDB http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=32416 והאם מישהו ממליץ על אחד מהם יותר מהשני? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף לי לקנות ה 5870 יעלה לי 937 ש"ח ו 6870 בסכום של 1038 ש"ח . 2 כרטיסים בגירסאות הרגילות שלהם ל Vapor-X וכו' . ה 5870 בה אם DIRT 2 ה 6870 מגיע אם HDMI 1.4a high speed 1.8 meter cable וכמובן תמיכה ב HDMI 1.4a מה שאין ב 5870 ראיתי שבביצועים ה 5870 עדיף אז השאלה שלי כזאת מה ההבדל בין 2 הכרטיסים ולמה עדיף את האחד על האחר. ה 5870 במבצע בגלל זה המחיר שרשמתי המחיר שרשום באתר הוא 1147 תודה לעוזרים!!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי G-FORCE4 TI 4200 128 התקנתי את הדרייבר שהיה בקופסה הכול פועל מהר וטוב חוץ מ GTA3 שאין בו חדות ורואים לפעמים מטושטש ואזה חוזר להיות רגיל ! במטרה לסדר את העניין הורדתי דרייבר DETNTOR 29.42 ל WIN 98 ואז בכלל ראו גרוע ובכול המשחקים הורדתי והתקנתי את שלי [ מה שהיה בקופסה] מה לעשות ? האם זה בגלל WIN 98 ? האם XP PRO תומך יותר טוב בכרטיס המסך שלי ? ??? ??? ??? [המחשב שלי מספיק טוב בשביל להפעיל GTA3 - אינטל פנטים 4 1.7 מגה הרץ 256 זיכרון פנימי !!!]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ומשאיר את הישן להורים, לא התכוונתי לקנות בשלב הראשון כרטיס מסך רציני אלא להסתמך על כרטיס מובנה. אבל במחשבה שניה במחשב הישן יש לי כרטיס HD 4670 512MB, האם יש בו איזה יתרון על הכרטיסים המובנים שיש היום? ניסיתי לחפש באתרים של ההשוואות אבל לא היו שם כרטיסים מובנים (וגם עדיין לא בחרתי מעבד ולוח אם).
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש תוכנה נוחה ופשוטה לניהול מסכים ? מלבד המובנה של וינדוס או של דרייבר כרטיס מסך העניין שיש לי 2 כרטיסי מסך : hd 4870 למשחקים hd 6450 לסרטי תלת מימד אני כבר מאוייש מהשליטה, האם יש אופצייה מהירה פשוט להחליף כרטיס מסך מבלי לעשות לאחד disable ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נאמר אני על שולחן העבודה. מעבד המכיל INTEL_HD + כרטיס מסך 680 יש לי כבל DVI מחובר מכרטיס המסך למוניטור המחשב, יש לי כבל HDMI נוסף, שמחובר מלוח האם למסך הטלויזיה בסלון. שאלה: בזמן שאני נמצא על שולחן העבודה, האם יש איזו שהיא דרך בה אני אוכל לבחור מי אני רוצה שישדר כרגע? המעבד או הכרטיס? הערה: לא מדובר שיהיו שני תצוגות שנות באותו הזמן (גם מהמעבד וגם מהכרטיס), שתהיה תצוגה אחת, אבל תהיה לי אפשרות לבחור מהיכן היא תפלט, או מהכרטיס או מהמעבד (בזמן שהמחשב דלוק)?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, לאימי מחשב I3 2120 עם 4 גיגה זיכרון, ולוח אם H61 עם כרטיס מסך מובנה. כאשר היא עורכת סרטים בתוכנת Pinnacle. ישנם מקרים בהם במקום הסרט, היא רואה מסך שחור, או קיטועים, ורק לאחר בניית הסרט היא רואה אותו כמו שצריך. אני חושב שהבעיה היא הכרטיס מסך Onboard. האם נראה לכם ? והאם יש לכם המלצה לכרטיס מסך בשבילה ? המון תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוא באמת טוב, אבל האכות תמונה של הr98 עדיין יותר טובה. אבל הם שיפרו http://www20.tomshardware.com/graphic/20040414/index.html האתר איטי - עמוס
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז כך לאחר שהחלפתי מחשב כלוןמר לוח אם ומעבד חשתי כי כרטיס המסך שלי GAINWARD GF4 MX440 לא עובד טוב וגורם לפעמים למסכים כחולים!! אז הלכתי ל KSP לאחר בדיקת הכרטיס נאמר כי הכל אחלה! אך הכרטיס עושה אצלי בעיות! ואמרו לי לבא עוד יומיים ואני יקבל במקומו MSI GF4 MX440 ה MSI טוב כמו ה GAINWARD ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.bilgiustam.com/512mb-ati-hd-4870rv770-1gb-geforce-9800-gx2-crysis-ve-3dmark-2006-testleri/
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלטנו לקנות את כרטיס המסך ati radeon 6850 1 gb, לאחר בצוע ההזמנה הודיעו לנו ב-RSM שאין להם את הPower Color והציעו לנו במקומו את ה-HIS באותו המחיר. האם יש הבדל ביניהם או שאפשר להסכים להחלפה בלב שלם?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים שאלה שאלתית: לא מזמן המהרתי את ה6800 שלי ל 510 (מ 425). מי ששואל איך, התשובה היא קירור מים. עכשיו, קצת עשיתי לו נזק (מי ששואל איך, התשובה היא קירור מים +נזילה) ואני חושב על להחליף. אחרי ריחרוח, הבנתי שהכרטיס הכי הכי הוא 8800. במקרה שמתי לב שהוא רץ על 500, שזה נמוך ממה שאני הגעתי אליו. והשאלה הנשאלת היא עד כמה יש שינוי (אם בכלל) בין ה500 שלו ל 510 שלי (שלי יותר גדול)? אני יודע שזה רק בתיאוריה כי יש לו יותר צינורות עיבוד וכי וזכרונות שלו רצים יותר מהר גם כן, אבל רק בתיאוריה, עד כמה יש הבדל?? יש גם את הקטע, שאם הצלחתי להמהיר מ 425 ל 510 (עוד בלי לנגוע במתח) אז מ 500, השמים הם הגבול (יותר נכון 650 הוא נראה לי הגבול). יש עצה?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עכשיו כשסוף סוף ה-RX 580 8GB הגיע למחיר של 200$ אני מתכוון להזמין אותו, אבל יש לי דילמה בין 2 אופציות- 1. גירסת ה-Gigabyte Gaming OC, אותה ארכוש דרך Newegg. 2. גירסת ה-Powercolor Red Devil, אותה ארכוש דרך Amazon (המוכר הוא אמאזון עצמם, לא מישהו שמוכר דרכם). עד כמה שראיתי הדעות מאוד מאוד חלוקות, מצד אחד השירות של אמאזון הרבה יותר טוב ויהיה קל משמעותית לקבל סיוע מבחינת החזר וניצול אחריות במידה והיצרנית עושה בעיות, מצד שני, לפחות לפי ההרגשה והניסיון שלי, פאוורקולור פחות איכותיים ואמינים מאשר ג'יגהבייט, שנמצאים בתחום לא מעט זמן, כולל דגמי הווינדפורס האיכותיים. על ה-RMA של שתיהן יש המון ביקורת, אבל עושה רושם ששל ג'יגהבייט הרבה יותר בעייתי, אנשים טוענים ששלח…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/product/13284 Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL ב-1369 אני שילמתי 1200 על 760 לפני שבועיים. זה RETAIL וההבדל במחיר מינימלי והכרטיס הרבה הרבה יותר טוב, בעוד שבכל מקום אחר 770 עולה סביב 1800 ומעלה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני טס בפלייט סימולטור x לאחר שהתקנתי את המטוס 747 של ifly אני מקבל הודעת שגיאה out of memory.... ויש לאתחל את הסימוטור מחדש המחשב שלי מבוסס: מעבד e8400 זיכרון : 4mb ddr2 800mhz כרטיס מסך: ati hd 4800 512 לוח אם: asus p5q כשאני בודק את המחשב אני רואה שיש עוד זיכרון אבל אני מגלה שפלייט סימולטור צורך את כל משאבי המחשב ( cpu =100%) השאלה שלי מה לא בסדר ? הזיכרונות של המחשב או הזיכרון של כרטיס המסך? האם אני צריך להחליף כרטיס מסך או שאני צריך להגדיל את נפח הזיכרון. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
למה זה קורהת אני זוכר שפעם ראיתי סרטים בכיף, עם אותו מחשב וכרטיס מסך וודו 3 ואז עזבתי את המחשב לכמעט שנתיים (חו"ל) ועכשיו הוא מריץ סרטים בצורה לא חלקה. יש לי AMD 500, על לוח של F5F93 ALI M1442A1 CHEEPSET) זיכרון 256 DDR 64 +DDR כרטי מסך GEFORCE4 MX440 128MB HD WD 40GB 7200 CD X44 מערכת הפעלה WIN XP משהו יכל לעזור? :'(
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים, שמי רובי ואני אדריכל ומעצב, שנים שעסקתי בהדמיות ותלת מימד, ובשנים האחרונות עובד בעיקר עם יישומים מבוססי ריל טיים, שעושים שימוש ישיר ב GPU ולאו דווקא ברנדר CPU. אחת מקפיצות הדרך המשמעותיות שהעולם בו אני נמצא חיכה להם, הוא היישום בריל טיים של ריי טרייסינג, ז"א השתקפויות, הצללות עדינות, קאוסטיק ושאר אלמנטי רינדור מאוד אינטנסיביים, שעליהם היה אפשר רק לחלום עד כה, כעת עם סדרת הכרטיסים מבוססי הטיורינג, שניכר שעושים את הצעד לשם, מישהו יכול להרחיב מה מצפה בתחום מבחינת מנועים כמו UNREAL או UNITY ודומיהם שבהם משתמשות התוכנות ריל טיים. אני מדבר על תוכנות כגול LUMION ו TWINMOTION למי שמכיר. אשמח למידע נוסף והכוונה. מתעתד לקנות LAPTOP או DESKTOP בשנה הקרובה, עבור רילטיים…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מתלבט בין שני הכרטיסים הנ"ל. המחירים פחות או יותר זהים (הפרש זניח של 100 ש"ח שאולי אוכל להתמקח עליו) ממה שאני מבין הג'יגבייט הוא לא כרטיס רפרנס והוא מגיע עם 3 מאווררים לעומת מאוורר אחד בgainward (שאם אינני טועה שואב אוויר פנימה ולא החוצה לא? ) וגם הג'יגבייט הוא עם OC והgainward kt. על מה הייתם ממליצים, מבחינת שיקולים של ביצועים ושקט. תודה מראש, עמית
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי שלום ניסיתי לחבר את המחשב שבסלון לטלויזיה שבסלון בעזרת כבל S-VIDEO. הבעיה היא שיש הפרעות בתמונה, מן "גלים" כאלו. כאשר חברתי את אותו המחשב לטלויזיה שבחדר שלי, הכל עבד מעולה ולא היו הפרעות בתמונה. שתי הטלויזיות כעיקרון מאותו סוג, SAMSUNG. חשבתי שאולי הבעיה היא בשיטה של התמונה, PAL_B, NTSC וכו'. יש אפשרות שזאת הבעיה? אם כן, איך אני משנה את השיטה כך שתהיה התאמה בין ההגדרות לטלויזיה? *הכרטיס מסך הוא nVIDIA 6600 תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-