כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי את הלוח אם הבא : Intel® Desktop Board DP55WG PCI Express 2.0 השימוש העיקרי הוא שימוש יום יומי ותוכנת פוטושופ באופן קבוע מפרט מחשב : I7 2.8 GHz 8g ram היה לי את הכרטיס הזה : Axle Nvidia GeForce GT220 Grafikkarte (PCI-e, 1GB DDR3 Speicher, 128-bit GT 220 Windows 7 DVI, VGA, HDMI) אבל הוא התחיל להרעיש- כשבדקתי ראיתי שהכנפיים שלו נשברות. מחפש לקנות כרטיס חדש על מה הייתם ממליצים? עד 400 ש"ח. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השוק מוצף בכרטיסי מסך שמתהדרים בתמיכה ב DX 9, אבל למה ? לפי מה שאני יודע היום אפילו HL2 לא יעשה שימוש ב DX9 אז השאלה שלי היא האם זה דבר חשוב בקנייה של כרטיס ומתי השימוש ב DX9 יתחיל ויראה במשחקים ואיפה יהיה השינוי ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא בטוח שזה שייך לפורום הזה אבל בכל זאת. אני רוצה לקנות את ה- R9 270X, כיוון שראיתי שיש באנדל הכולל את BF4, בדקתי וראיתי שזה כולל רק את הכרטיסים של Sapphire, למרות שרציתי את ה- MSI, אבל בכל זאת לחסוך 250 ש"ח על המשחק לא הולך ברגל. נגשתי היום ל-KSP אבל הם אמרו שלפי מה שהם יודעים זה לא כלול, אז נכון לעכשיו טרם קניתי. השאלה האם מישהו יודע איפה אפשר לקנות את הכרטיס כולל הבאנדל בארץ אם בכלל? ואם אי אפשר אז עדיף באמת ללכת על MSI, SAPPHIRE או GIGA? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו יש אפשרות לשפר את היכולת של הכרטיס שלי (RIVA TNT2 32MB) בלי לעשות OC מה צריך דרייברים? נ.ב: אם אני ישים מאוורר על הכרטיס זה יעזור במשהו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מבין שה X1600XT הרבה יותר טוב נכון? אבל אני לא מוצא ביקורות שיכולות ממש להראות בכמה הוא יותר טוב מישהו יכול לאמת את הדברים האלו בבקשה.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הכרטיס HD 5850 Vapor-X 2GB GDDR5 של SAPPHIRE בעיקר בגלל ה Eyefinity שמאפשרת לשחק על 3 מסכים (יש לי 3 מסכים) במשחקים תומכים וגם כי פשוט אפשר לחבר לו 3 מסכים בלי כרטיס מסך נוסף. כיום יש לי שני כרטיסים של HD 4850 שהם יחסית תנורים. יש המלצות ? *המפרט העדכני שלי מופיע בקישור בצד (המערכת הראשונה)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב החלש שלי, ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. השדרוג אמור לספק אותי לחצי שנה+ בערך ולאחר מכן אקנה מחשב חדש.(DX11,WIN7,DDR3) אני צריך כרטיס מסך טוב שהמחשב יוכל לנצל ולעבוד טוב, אז אל תציאו לי חדשים מדי. אני חושב על 9400GT או 4650HD, בבקשה תמליצו לי על כרטיס טוב שהמחשב יוכל לעבוד איתו ושלא יהיה יקר מידי. התקציב לכרטיסי מסך כאלה עד 350-300 אבל אם צריך אפשר עד 400. המפרט: מעבד: AMD Athlon 64 Processor +3000 1.81GHz מתכוון לעשות אוברקלוק ל 2.2.(שתי ליבות) זיכרון ראם: DDR1 1GB RAM 400MHz מוסיף עוד 1 גיגה לוח אם: ASRock 939NF4G-SATA2 כרטיס מסך: Radeon X550 Series Secondary מתכוון להחליף. דיסק קשיח: 160GB+80GB ספק כוח:400W -----------------…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי בהתחלה לקנות ג'יפורס 4 חזק, אבל הבנתי שאני לא ממש משחק הרבה משחקים כבדים. האם שווה לי לקנות ג'יפורס 3 במקום?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 8800GT והוא מאוד חם, הייתי רוצה להגביר את המאוורר, איך עושים זאת? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LG W2284, ובקרוב אני הולך להוסיף מסך זהה כך שאוכל להשתמש במסך כפול. פרטים: * Response Time: 2 ms * Aspect Ratio: 16:10 * Monitor Type: Widescreen TFT * Size: 22 inch * Contrast Ratio: 30,000:1 * Native (Recommended) Resolution: 1680 x 1050 ספק הכוח הנוכחי שלי הוא 520 וואט של Corsair. לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L. כרטיס המסך ישמש בעיקר לגיימינג (שורף מעל 24 שעות בשבוע על גיימינג, אז מעדיף משהו חזק). אין הגבלת תקציב, אבל מעדיף לא להסחף עם רעיונות מטורפים מדי (; תודה רבה מראש, - ים מסיקה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כזכור אולי לחלק מחברי הפורום לפני הרבה זמן ביקשתי עזרה עם מסך LCD ולבסוף ירדתי מהעניין (בעיות עם ייבוא הVP171-2...), היום הוחלט כבר שהגיע הזמן לרכוש מסך LCD במקום הCRT שיש לי כרגע. מאחר והרבה זמן אני לא ממש מתעמק בנושא (רק בכלליות על המסכים החדשים) אני זקוק לעזרה שלכם לבחור מסך. ההתלבטות שלי כרגע היא בין ה1780Q של LG לVX724 של Viewsonic (אגב עשיתי חיפוש ולא מצאתי השוואה בין השתיים) שלמיטב הבנתי הטובים בשוק כרגע. המסך ישמש למשחקים, סרטים וכו.. חשוב לי שיהיה למסך Pivot וחופש תנועה עם המסך (הגבהה וכו..), אז חשוב לי גם לדעת אם שווה לוותר על זה בשביל הVX724. כמו כן אני גם אשמח לשמוע דעות על ה M1700 של EIZO: http://www.eizo.com/products/lcd/m1700/spec.asp כמובן שאשמח גם לקב…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לאיזה כרטיס שווה ערך לאנוידיה ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס טלויזיה ,אשר יהיה מסוגל לבצע העברת סרטים מקלטת וידאו רגילה ל MPEG1 -MPEG2 ו-DIVX אני בעל מחשב AMD ATHLOON 2200 וזכרון של 512 DDR. אני מתלבט בין PCTV PRO של PINICLE (עם אפשרות של סטריאו). לבין MSI TV שהומלץ פה בפורום. אם תוכלו להמליץ על אחד מהם או אחד אחר יותר טוב. התקציב שלי הוא עד בערך 700 ש"ח. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתם חושבים שהוא יעבוד בסדר על מערכת פנטיום 4 1.8A זיכרון KINGSTON PC2100 266MHz 256MB וכרטיס מסך Leadtek Winfat GeForce 4 MX440 ? המשחק אמור לעבוד ברזולוציה של 640*480 אולי 800*600 אם זה ייתאפשר למרות שלא בטוח. אם יורידו את הרמת פרטים למדיום...... נראה לכם שהמשחק יעבוד?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. שאלה של מתחילים - מה זה AA, על מה זה משפיע? יש לי אפשרות לשנות את הערך אבל אני לא ממש יודע מה כדאי... תודה .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עוד חודש חודשיים אני קונה כרטיס מסך ואני רציתיל דעת פחות או יותר איזה כרטיס מסך אתאים למערכת ,כמה המסך שלי מגביל בביצועים ואולי בעתיד אני יקנה מסך 21...זה קריטי כי אני חובב משחקי מחשב?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פרמטו לי את המחשב וכרגע המחשב בלי דריבר לכרטיס המסך מכיוון שלא אני ולא האדם שפירמט אותו יודעים איזה כרטיס מסך זה. ניסתי לברר בכל מיני דרכים ונעזרתי גם בתוכנת ה cpu-z, אך גם שם לא מזהה המחשב את כרטיס המסך. אשמח אם תוכלו לעזור לי וגם להסביר כמה זה קריטי אם אשאר בלי דריבר? בנוסף האם יש קשר בין הדפדפן לבין כרטיס המסך? המעבר מאתר לאתר הוא מהיר אבל כאשר אני מגלגל את העמוד למטה הוא זז בקיטועים. תודה רבה וחתימה טובה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי כאן? אין לי מושג איפה אני מוצא פה את חיבור ה-SPDIF.. תמונות: http://i38.tinypic.com/2e5mkuu.jpg http://i37.tinypic.com/2l8akoy.jpg http://i37.tinypic.com/2dhcmf6.jpg
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי GF3 Ti200 ולאחר שהתקנתי דרייברים חדשים (29.80 - אני יודע שיש חדשים אך זאת הכי יציבה אצלי) "נעלמה" הרזולוציה 1024*768 מכל מקום שבו היה ניתן לשנות רזולוציות כלומר ממאפיני תצוגה - מתוך משחקים - תוכנות שונות .... למה זה קרה - ואיך אני מחזיר את האופציה ? אגב, במשחקים שלא מבוססים על הרזולוציות של DX אם אני בוחר שם את הרזולוצה הזאת זה פשוט מקטין לי את התצוגה ועושה "מסגרת" שחורה גדולה מסביב במקום לעבור לרזולוציה הרצויה !
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדיין לא הבנתי למה לכרטיסי מסך סוגים אחרים ושונים... כלומר יש את רדאון 8500, ויש את TI4600 אז מי שלא מבין בכרטיסי מסך יחשוב שהרדאון מוביל, אבל זה לא נכון. במספרים... כל מני מספרים ושמות דפוקים... שימו לב לסדרות: רדאון 32 MB DDR (בלי מספר) -רדאון 7000- רדאון 7500- רדאון 8500... גיפורס 2 TI (גם בלי מספר)- גיפורס TI 200 - גיפורס TI 500- בלה בלה בלה... -4600TI קצת מצחיק נכון... אבל מי שהוא יכול להסביר ? מה הקשר בין המספרים לכרטיסים? ולמה החברות לא משתמשות באותם המספרים? למשל: הרדאון 8500 שווה לTI4400 ! אז למה לא נותנים להם את אותו הסוג? או שניהם יקראו TI8500 או שניהם יקראו TI400? אני מתכוון שיהיה אפשר להשוות בניהם בלי כל מני מבדקים... ולפני שאתם עונים תנמקו בבקשה! :…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... ברשותי כרטיס המסך 8600GT של Leadtek, והחום עליו כ-45 מעלות במנוחה, מגיע ל-55 בערך בעבודה. לדעתי זה לא גבוה. אבל הבעיה שהמאוורר מסתובב מהר ומרעיש בצורה איומה! ניסיתי לנקות אבק, ניסיתי לשים משחה טרמית חדשה (הוריד קצת את החום האמת) אבל לא עזר עם הרעש... האם מישהו מכיר את הבעיה? הכרטיס היה כך מאז שקניתי אותו, גם כשמדליקים את המחשב אז המאוורר עליו מסתובב במהירות גבוהה וזה נשמע כמו מטוס... כזה נכנס לחלונות אז כנראה הדרייבר מאט אותו לנורמה. אם אני עוצר אותו עם היד, אז הרעש פשוט נעלם והמארז שקט (ויש לי 3 מאווררים בנוסף לזה של המעבד). האם הטמפרטורה סבירה? או שהוא פשוט מנסה לקרר את הכרטיס בלי הצלחה? אני חושב בכלל לקנות קירור איכותי לכרטיס ולסגור עניין... מה אומרי…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שנים של המתנה, ארכיטקטורת Pascal של NVIDIA יוצאת לאור עם כרטיס המסך הראשון בסדרה החדשה – ה-GTX 1080 וכעת נחשפים ביצועי כרטיס המסך באופן רשמי רבות שמענו על ביצועי GTX 1080 בפועל דרך ספקולציות ובהתאם למה שראינו במסיבת העיתנאים של NVIDIA. היום הוסר באופן רשמי איסור הפרסום ונחשפות הביקורות הרשמיות של אתרי המחשבים בעולם לכרטיס המסך החדש. אז, כמה באמת מהיר GTX 1080 ואיפה זה עומד לצד ההבטחות של NVIDIA? מפרט טכני – Geforce GTX 1080 ליבה: GP104 בתהליך יצור 16 ננומטר כמות מעבדים: 2,560 מהירות ליבה: 1,607 מגה-הרץ לפני האצה אוטומטית זיכרון: 8 גיגה-בייט מסוג GDDR5X על בקר 256 ביט מהירות זיכרון: 1,251 מגה-הרץ בסיסית, 10,008 מגה-הרץ אפקטיבי …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למען האמת, בכלל תכננתי לקנות מסך CRT. אין לי כסף לבזבוזים . בסופו של דבר, השיקול הבריאותי הכריע את הכף לטובת LCD, ועל כך תודה ל-Mentally שהאיר את עיניי. המסך שאקנה ישמש את כל המשפחה לקריאה (המון קריאה!), לצ'טים אל תוך הלילה, למשחקים מכל הסוגים ולסרטים. ייתכן שגם לעבודות גרפיקה חובבניות. התקציב לצורך העניין גמיש ועומד על 2000 ש"ח. חקרתי ובדקתי והתברר לי שהדגם Samsung 710T עשוי להיות בחירה מוצלחת. הנה, כך נשמע Tom בתום סקירה של כמה דגמי 17", וכל מילה נוספת מיותרת: "In the multi-use category, the clear winner is the Samsung 710T. Its new 13 ms panel is responsive enough to make for good gaming, and it's even faster than the Hydis panel. The Samsung is as much at ease …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובכן כל הדיבורים האלה על 8800 הדליקו אותי ובגלל שיש לי מחשב דנדש אני רוצה את הכרטיס הזה כמה שיותר מהר במחיר של 1600-1800 ככה להרגיש שלא יצאתי מופסד לגמרי עוד חודש עשיתי בדיקה באיביי ויש כמה כרטיסים שגם עם משלוח והכל מגיעים ל1800 שאלתי היא , אומנם זה יחסית זול וגם במשלוח מהיר , האם זה שווה לעשות קנייה דרך EBAY ? מישהו עשה כבר קנייה של כרטיס מסך דרך שם או איזשהו פריט אחר ? יש אחוזים על כל מוכר כמה הוא אמין וכדומה , הרבה מהאנשים היה להם 99.6 או 100 ואחוזים דומים אז זה נראה לי די בולשיט אז רציתי לדעת אם זה באמת משתלם לקנות דרך EBAY תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-