כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
יש לי פליסטיישן 2 ואני רוצה לחבר אותו למסך של מחשב. אני מתלבט בין מסך crt למסך lcd. ממה שראיתי מסכי lcd הם טובים יותר (התמונה יפה יותר) אז רציתי המלצה למסך שיראה את התמונה שהפליסטיישן נותן הכי טוב שאפשר (אני מעוניין ב17") אין לי הרבה כסף... אז בבקשה לא יקר מידיי. תודה רבה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים, שמי רובי ואני אדריכל ומעצב, שנים שעסקתי בהדמיות ותלת מימד, ובשנים האחרונות עובד בעיקר עם יישומים מבוססי ריל טיים, שעושים שימוש ישיר ב GPU ולאו דווקא ברנדר CPU. אחת מקפיצות הדרך המשמעותיות שהעולם בו אני נמצא חיכה להם, הוא היישום בריל טיים של ריי טרייסינג, ז"א השתקפויות, הצללות עדינות, קאוסטיק ושאר אלמנטי רינדור מאוד אינטנסיביים, שעליהם היה אפשר רק לחלום עד כה, כעת עם סדרת הכרטיסים מבוססי הטיורינג, שניכר שעושים את הצעד לשם, מישהו יכול להרחיב מה מצפה בתחום מבחינת מנועים כמו UNREAL או UNITY ודומיהם שבהם משתמשות התוכנות ריל טיים. אני מדבר על תוכנות כגול LUMION ו TWINMOTION למי שמכיר. אשמח למידע נוסף והכוונה. מתעתד לקנות LAPTOP או DESKTOP בשנה הקרובה, עבור רילטיים…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית האמריקאית מתחילה למכור גרסה חדשה עבור ה-GTX 980 Ti, עם תוסף לחיבורים קדמיים שמכוון עבור משקפי המציאות המדומה שבדרך העתיד כבר כאן – נושא המשחק דרך מציאות מדומה תופס לאחרונה תאוצה יותר מתמיד, עם יותר ויותר מוצרים לבישים כגון ה-Oculus Rift וה-Gear VR של סמסונג. יותר ויותר מוצרי מציאות מדומה מתרבים בשוק – אפילו ל-Valve יש מוצר כזה משלה בשילוב עם HTC. בכנס VRLA המוקדש כולו למציאות המדומה שנערך לא מזמן, חשפו החברות AMD ו-NVIDIA את מעורבותם של כרטיסי המסך שלהן בנושא, ובאופן כללי את יכולת המחשב האישי להשתלב עם מוצרי המציאות המדומה ולספק גראפיקה מרשימה. ה-GTX 980 Ti VR Edition ACX 2.0+ של חברת EVGA על כן, אין זו הפתעה שכרטיסים הממותגים עבור…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בע''ה, **עריכה שלום חבר'ה, יש לי מחשב ישן בבית שקניתי בשנת 2006, מתוך סקרנות מעניין אותי לדעת האם אפשר יהיה להלביש עליו כ.מסך מודרניים (PCIE 2) כמו הכרטיסים מסדרת 9000 של NVIDIA ומקביליהם בATI המפרט: מעבד: AMD Athlon 64 3000+ לוח אם: ASUS A8V-E SE. קישור אל המפרט המלא שלו: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=VMfiJJRYTHM4gXIi&templete=2 זיכרונות: DDR 400 SDRAM 1GB כ. מסך: RADEON X1300 הייתי רוצה לדעת האם ייתכן צוואר בקבוק עקב המעבד/לוח אם ואיך אפשר לדעת זאת, כמו כן במידה וקיים צוואר בקבוק - האם OC יוכל לפתור הבעיה. תודה, ינון
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דבר ראשון, תודה על העזרה שקיבלתי בנושא הקודם שפתחתי בקשר להמלצה על כרטיס מסך טוב לAGP בתקציב בערך של 500 ש"ח .. כנראה שאני באמת אלך על מה שהרבה שם המליצו: http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6750 עכשיו השאלה שלי היא בקשר למשהו שנקרא PIXEL SHADER. בהרבה משחקים כתוב שצריך את זה ובכרטיס שיש לי עכשיו כנראה שאין ( geforce 4 mx ). מה שאני שואל זה האם יש את זה בכרטיס שאני אקנה עכשיו ? ואם אפשר גם הסבר קצר על מה זה בעצם פיקסל שיידר... תודה רבה!
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם ליפני כשבועיים קיבלתי מחשב חדש מ IQPC עם הכרטיס SPARKLE CALIBRE . http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2050 היה בעיה בגוף קירור והמאווררים בקושי היסתובבו ובקושי קיררו והמחשב קרס לי כמה פעמים בגלל טמפרטורות גבוהות (לפי תוכנות בקרה הכרטיס הגיע לכ - 90 מעלות !!! וקרס) ניסיתי להוציא את הכרטיס ולטפל בבעיה .. אז פתחתי את הגוף וניסתי לימצוא את הבעיה, אך ללא הצלחה. שלחתי לIQPC והם אמרו לי שהם שלחו את הכרטיס ליבואן והוא לא מוכן לטפל בו בגלל ששיחקתי בגוף ואני כניראה הרסתי אותו ... אני יודע בוודאות שאני לא הרסתי אותו וקבילתי מוצר פגום. אל היבואן לא מוכן להקשיב וכניראה האחריות פגה. אז עכשיו יש לי כרטיס 8800GTS כניראה ללא גוף קירור (שאני יוציא א…
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הביאו לי מחירון אני רואה פה 4 כרטיסים במחיר קרוב מה לקחת.אני מוכן להשקיע על כולם .כתוב שם בדולרים 7800gt 256m ddr3 $ 300 7900gt 256m ddr3 $ 285 pcx6800GT 256mb ddr3 $ 292 7900 gs ddr3 $ 237
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אייזה כרטיס מסך אני טוב מאוד במחיר של עד 660 ואייפה אפשר לקנות אותו במחיר נורמאלי ואני צריך תשבוה מהר מאוד כי אני מתכנן עוד מעט לקנות אותו (קדימה הצעות)!!!!!!!!!! ;D
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים רכשתי את הכ.מ הבא: Msi GeForce 6600gt 128gb ddr3 pic-e VGA/dvi/s-video nx6600gt-td128e כן, אני יודע שהוא ישן, חרא, בדיחה ולא משנה מה.. אבל הייתי צריך משהו. עכשיו חפשתי הרבה באינטרנט דרייבר בשבילו ולא מצאתי. אף פעם לא התעסקתי עם זה ממש, אז חשבתי אולי יהיה פה מישהו שיכול לעזור לי למצוא דרייבר בשבילו. השמח לעזרה ממכם חבר'ה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש באג שגורם משום מה ל-HD5850 אחרי זמן מסויים לעבוד על 99% ניצול GPU. למשל אם אני מפעיל את המשחק אז המחשב נתקע... איך מסדרים דבר כזה? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי מה שקראתי הם מקבילים... אבל אני רואה מלא בפורום שATI עושים בעיות והכרטיסים שלהם חמים(טמפ'), שהדרייברים שלהם עושים באגים לפעמים, ושהם מתיחייסים רע ללקוחות... (ושהמשחקים שיוצאים מותאמים יותר לכרטיסים של nividia) רציתי לדעת אם זה נכון ואזיה כרטיס מבין ה2 האלה עדיף בשביל המפרט הבא? (תודה רבה לעוזרים ואם אפשר להסביר גם למה בחרתם) מסך כרגע 19 אינץ רזולוציה 1284 על 1200 ובקרוב 20 אינץ כנראה 1600 על 1200 הכרטיסים: 9800GTX+ 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E - עולה 950 מפרט טכני של זה: http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=216&Itemid=315 או HD 4850 TOP 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 - עולה 980 מפרט טכני של זה: http://www.asus.c…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בדף המבצעים שלהם בעמוד הראשי יש את הgigabyte 8600gts ב1160 אז איך זה יכול להיות שהאחד הזה לא בדף מבצעים ועולה רק 970 שקל הרי זה אותו כרטיס רק חברה אחרת.. זה די זול - האם הוא כדאי ואם לא אז למה? תודה מראש.. קישור לכרטיס: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7478
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני בהתלבטות בקניית כרטיס מסך. מצד אחד ה 8600GTS הוא עם תמצמכה ב DX 10, אבל הבנתי שהוא לא יריץ אותם טוב. ומצד שני יש X1950 PRO שהרבה יותר חזק, אבל רק תומך ב DX9. אז השאלה שלי היא - האם בשנתיים הקרובות המשחקים יתמכו גם ב DX9 ? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי ati 4850 שהמאוורר שלו מרעיש מאד, הוצאתי וניקיתי אותו בעזרת לחץ אויר, אבל שום דבר לא עוזר. האם יש מצב להפעיל אחריות?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דוד שלי מחפש מסך דק למחשב אחד שיחזיק לו לכמה שנים ושיהיה טוב אז איזה חברה הכי טובה LG , MAG , proview, samsung , philips אלה נראה לי החברות החזקות יותר. אם יש המלצות זה יהיה מעולה התקציב כרגע הוא - אין תקציב (כלומר מה שיהיה טוב הוא יקח, אבל חבר'ה בכול זאת לא מחירים בשמיים ) תודה לכולם...
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם קניתי מחשב ואיתו את הכרטיס 4807x2 עם כל הכבוד לכח החישוב שלו אני מאוכזב ממנו כמו לא יודע מה הוא קורס בלי סוף (אפילו קרס לי פעם שהרצתי סתם טריילר מעאפן ב-quick time) מציג ביצועים בינוניים לדעתי (ממה שמצופה מכרטיס מסך כזה) במשחקים מתחמם כמו חולה נפש רועש בצורה מזעזעת כשמכוונים את המאוורר שיעשה את העבודה שלו (כי במצב Auto הוא נתקע או משהו ב-45 אחוז ולא מקרר אותו מספיק) ושלא לדבר על הדרייברים שפשוט על הפרצוף עכשיו אני תמיד אהבתי את ATI היה לו את ה-9800 האגדי שלהם אחרי זה את ה-1650 פרו המציין שלהם ועכשיו זה אמור להיות הכרטיס הכי טוב בעולם ?! לא באתי פה לבכות, רק רציתי שתבינו את הבעיות שלי, ושמישהו יזדהה ויגיד לי שזה קורה גם לו שארגיש יותר טוב ולא אחשוב שהכרטיס מסך של…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד עם 2060 לפי הבנתי הוא אמור להריץ גבוה בFHD בפועל METRO 2033 ו- METRO LAST NIGH רצים על מדיום וזה אחרי ששיניתי כי באוטומט המשחק עולה על LOW והקטע שדרך NVIDIA EXPERIENCE הוא מראה ש METRO LAST NIGHT אמור לרוץ על VERY HIGH ועדיין כשאני מפעיל את המשחק דרכו הוא עולה על LOW . הדרייברים מעודכנים ועוד שאלה לגבי ה NVIDIA EXPERIENCE שהוא לא מוצא את כל המשחקים במחשב . מדובר במחשב נייד של MSI אשמח לעזרה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
? ATI X1950 Pro 256MB, DDRIII, DVI, PCI-E? או POWERCOLOR X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E שניהם אותו מחיר!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לפני שאני מפרט על המערכת שיש לי אני חייב להדגיש שאין לי שום ידע בתחום. ראיתי שכתבו פה על צווארי בקבוק ואין לי מושג מה זה אומר אבל הבנתי שזה יכול לקרות עם כרטיסי מסך שלא תואמים למערכת. אני מאוד אשמח אם תמליצו לי על כרטיס מסך טוב שיתאים למשחקים באיכות גבוהה, אבל נורא חשוב לי להגיד שאני לא רוצה להוציא יותר מ-1000 שקל על הכרטיס. אשמח מאוד מאוד אם תעזרו לי. תודה להלן המערכת: Intel core2 Quad Q9400 2.66 Ghz Memory 4 GB Kingston Gigabyte EP45C-UD3R מבחינת ספק כוח אני דיי בטוח שזה 500 וואט. תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי הזמין את המחשב הבא: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1863054 ושידרג את המעבד ל3.0 ואת הלוח-אם ל ...Intel Grant County יש לו שם גם PCI-E X16 וגם AGP X8. הכרטיס מסך שיש לו כרגע משולב עם הלוח: ATI X300 זהו בעקרון, עדיף בטווח מחיר של 800+- בקטנה, אם יש כרטיס ממש משתלם ב1000 אז גם סבבה. תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מפתחת השבבים מתכננת עדכון משלה לדגמי הביניים במטרה להילחם ב-Radeon RX 590 המתקרב? לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
בכל מקום ברשת כתוב משהו אחר; חלק אומרים שכן, וחלק אומרים שלא. אני מתכנן לקנות את ה 280X בעוד מספר ימים עם המחשב החדש, האם אקבל 3 משחקים חינם במסגרת החבילה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://dailytech.com/article.aspx?newsid=3727 מדובר פה על QUAD SLI של GX2 נגד CF X1950XTX בלהחשב ש GX2 הוא שני 7900GTX וה X1950XTX הוקף אותו בדיי הרבה זה פשוט: :o מה יש לנוידיה בכיס??
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-