כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
חבר מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ סרטי HD בלי בעיות וגם למשחקים שכרגע מה שמעניין אותו זה GTA4. המחשב הוא מדיה סנטר שמחובר ל- LCD 47 אינצ' FHD. יש לו מעבד E7200 ו- 4GB זיכרון. התקציב שלו הוא 1000 ש"ח ואני אשמח להמלצות ו/או הערות שונות אם משהו לא מתאים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי עכשיו GEFORCE 5200 FX 125 MG הלוח אם שלי תומך ב-AGP (לא מחליף לוח אם--לאלו מיכם שיציעו לי!!!) אני מחפש כרטיס מסך חזרק..לפחות שיריץ לי משחקים חדשים על רמה בינונית ומעלה... התקציב הוא בין 500-ל 600 ש"ח הציעו לי לקחת RADEON 9600 PRO 256 MG ב- 500 ואם אתם מציעים לי אז תביאו קישור בבקשה!!! תודה על העזרה!!!! ;D
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מסך...הדרישות שלי הם: 1. CRT 2. "19 3. המחשב הוא למשחקים (לא רזולוציות גבוהות...מקסימום 1024*1280...), סרטים.. יש לי עכשיו כרטיס מסך GF4MMX440 SE ובקרוב 6800GT..!! אז ככה..התקציב שלי הוא 1500....ולא יותר... ואני קונה אותו השבוע אז מהר בבקשה..! חשבתי או על אחד מאלה: Samsung 955DF LG F900B CTX EX950F תודה...ירון
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה כרטיס מגיע לרמת ביצועים גבוהה יותר בלי ועם OC ? Radeon X1800XT 256MB Sapphire או Sapphire Radeon X1800GTO2 512MB . ומה נותן ה - 512 של ה - GTO2 לעומת ה - 256 של ה - XT ?
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה יהיה עדיף? Radeon X1950XT 256MB או Radeon X1900XT 512MB זאת השאלה :s05: תודה :]
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, עכשיו נכנסתי ל-GPU-Z כדי לבדוק כמה תדרים, ותוך כדי סקירה קלה של הנתונים, אני רואה את המידע על ממשק ההתחברות כתוב: PCI-E 16X 2.1 @1.1 ולא היה לי כל כך ברור עד שעברתי מעל עם העכבר ו...: האם זה הגיוני שהכרטיס שלי רץ על רוויזיה כ"כ ישנה של PCIE? יש לי לוח P67 מודרני למדי שתומך ב-2.1, אז הכרטיס אמור לפעול לפחות ב-2.0 (כי 2.1 לא אומץ באופן נרחב) עם כרטיס כזה יהיה צוואר בקבוק מורגש שכן זה כמו להריץ 8X על רוויזיה 2.0 או 4X (!) על 3.0 מבחינת רוחב פס. עזרה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שוקל להחליף את הכרטיס מסך במחשב המדיה סנטר שלי מ Radeon HD 5670 של ספייר למשהו קצת יותר מתקדם. הבעיות: 1. אסור שיהיה גדול מידי 2. צריכת החשמל צריכה להיות יחסית נמוכה (מדובר על ספק כוח איכותי, אבל רק 350W) בגדול אני מחפש משהו זול יחסית שייתן ביצועים טובים יותר מהכרטיס כיום, כמובן אין צורך ב OC. עד 700 שקל, כמובן שעדיף פחות אם לדעתכם יש איזה צפי ליציאת כרטיס חדש לשוק ועדיף לחכות, אז מעולה, כי אני לא ממהר. עיקר המשחקים הם פיפא 15 פרו 15 - משחקי מכות (מורטל קומבט וכאלה) Need for Speed ואולי ירוץ assassin's creed החדש כמובן לא הגדרות גבוהות..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי התלבטות באיזה כ.מסך לשדרג את המחשב שלי המפרט הוא: I5-3450 GB Z77-DS3H 2X4GB 1600Mhz ספק 650W והכרטיס מסך שמיועד לשידרוג הוא ATI HD5870 מתלבט איזה כרטיס לקחת מבין שלושת הכרטיסים הבאים http://www.tms.co.il/product/13483 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GV-R797OC-3GDu http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SR9294GD5HDu הכרטיס מיועד למטרות גיימינג וצריך להחזיק לכמה שיותר זמן נכון לעכשיו אני משחק על 1920X1080 והגדרות בינונייות -גבוהות תלוי במשחק ללא פילטרים ומעדיף שעם הכרטיס יהיה ניתן להפעיל גם פילטרים על הגדרות בינוניות אם לא גבוהות האם יש כרטיס אחר ששווה לשקול תקציב עד 1500 ש"ח גג תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס אמנם ישן אבל אולי ניתן עדיין לעשות בו שימוש. אני מעוניין לדעת האם הוא תומך בתלת מימד? כמובן לא למשחקים אלה בצפייה בסרטי תלת מימד (כמובן מסך תומך תלת מימד) אני לא מדבר על קבצי MTK אלה קבצי ISO. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי כ. מסך SAPPHIRE R7 260X חדש. הייתה לי בעיה במחשב שהתחילה כאן (אין צורך לקרוא את הכל, רק את הסוף) http://hwzone.co.il/community/threads/538831-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%A8%D7%A7-%D7%9C%D7%90%D7%97%D7%A8-%D7%90%D7%AA%D7%97%D7%95%D7%9C/page3#.U30Xe_l_tZ8 בקיצור , מסך שחור חוזר ונשנה עד שהשתכנעתי על סמך פורומים מחו"ל שכנראה מדובר בתקלה בדרייבר של כ. מסך ואף ווידאתי זאת ע"י החזרת כ. מסך ישן למחשב שעבד יפה מאוד והתקלה לא חזרה. לפני כן ניסיתי אין סוף דרייברים לכרטיס החדש והתקלה תמיד חזרה. לקחתי הכרטיס לחנות למימוש האחריות ולשמחתי יום למחרת התקשרו ואמרו שהכרטיס הוחלף לחדש !! באתי הבייתה שמח וטוב לב עם כרטיס חדש בקופסה בתקווה לחי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מפתחת השבבים מתכננת עדכון משלה לדגמי הביניים במטרה להילחם ב-Radeon RX 590 המתקרב? לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
חברת EVGA מתכוננת להשקת דגם מוזל חדש של דגם ה-Turing העממי ביותר אשר כולל האצה חומרתית עבור מעקב קרניים - במטרה להילחם ב-Radeon RX 5600 XT לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בעשר שנים האחרונות כרטיסי המסך נהפכו מכרטיסים קטנים ותמימים למראה לרכיבים מפלצתיים וחשובים מאין כמוהם הודות לקרב נצחי בין NVIDIA ו-AMD לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצות לכרטיס מסך לדברים קטנים. כמו THE SIMS וכו' כול מיני משחקונים קטנים. לעבודות WORD, POWER, לא משהו "כבד" תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. שאלה של מתחילים - מה זה AA, על מה זה משפיע? יש לי אפשרות לשנות את הערך אבל אני לא ממש יודע מה כדאי... תודה .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
צריך המלצה לכרטיס מסך לצפייה בסרטים בלבד לא למשחקים מדובר בסרטי HD למיניהם (עד 1080p)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום קניתי מחשב מאיבורי עם כרטיס מסך SAPHIRE Radeon HD 4870 עכשיו כמו שהבנתי הכרטיס עצמומהמותג SAPHIRE צריך ליהיות בצבע אדום....אצלי הוא בירוק.. יש סיכוי שזה זיוף מה שיש לי? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים...בקשה מוזרה הא? בכל אופן,העניין הוא שיש לי מחשב ישן בבית,אחד שלא שווה שדרוג או משהו כזה וכל מה שצריך מהכ.מסך זה שיראה תמונה על המסך של המחשב. אני מנסה עד כמה שאפשר לקנות כ.מסך כזה מאחר ובתור התחלה זה איזה 150 שקל וממש חבל לי להשקיע את זה על מחשב ישן שאין דרישות בכלל מהכ.מסך. אם במקרה למישהו מכם יש כ.מסך PCIE ישן (לא משנה כמה ישן,העיקר שעובד ושקימים לו דריברים מן הסתם) שהוא לא צריך/עמד לזרוק אני ממש אשמח אם תוכלו לתרום לי אותו. אני צריך אותו די בדחיפות לכן אין לי זמן למשלוחים בדואר או ליסוע רחוק לקחת אותו לכן מומלץ שזה יהיה מאזור חיפה/הקריות.. אין לי בעיה לתת חצי מזרק של משחה טרמית AC5 אם זה ידרבן אותכם קצת
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לעשות שדרוג לכרטיס המסך ויש לי ספק של אנרמקס 400W כפי שכתוב האם אוכל להתקין כרטיס PCX - GeForce PX7950GX2 או שעליי לשדרג את הספק לשם כך?
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, למחשב הין בבית נדפק הכרטיס מסך והוא עושה רעשים טרקטור. מכיוון שלא כדי להשקיע במחשב ישן וגם בגלל שהמחשב החדש ממש מעולה ברצוני לקנות כרטיס מסך פשוט במקומו. http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N52128DE.htm שמתי את עיני על הררטיס הנ"ל. רציתי לברר האם זה בסדר שהכרטיס בא ללא מאוורר ובמידה ולא האם יש צורך להוסיף מאורר או שאפשר להסתדר בלי??? יום טוב
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אישית תמיד העדפתי כרטיסי NVIDIA,אבל בגלל שהחדשים טיפה מאכזבים אני שוקל לעבור לATI. ההתלבטות: gainward gtx480 שמחירו 2700 או asus hd5970 שמחירו 3700. אין לי בעיה להשקיע את ההפרש,השאלה היא: האם זה באמת שווה את זה? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. המפרט שלי הוא 2 גיגה זיכרון,c2d e6600 2.4ghz וכרטיס מסך מובנה של אינטל אני מחפש כרטיס מסך שיאפשר לי לשחק משחקים ישנים יחסית,silent hunter 4,IL2 וכדומה...כמו כן גם סרטים full HD החריץ Pcie שלי הוא לא 2 אלא הראשון. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-