כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
לא שאני מתכנן לקנות או משהו, אבל סתם יצא לי לבצע השוואה של Geforce GTX 760 vs Radeon HD 5970 http://www.hwcompare.com/14827/geforce-gtx-760-vs-radeon-hd-5970/ מחיר של 5970 = 510 ש"ח http://www.tms.co.il/product/8590 מחיר של 760 = ~1300 ש"ח https://www.tms.co.il/product/12806 מהתוצאות יוצא שה5970 הרבה יותר חזק, אבל פי 2 בצריכת חשמל שלו. לא עדיף לקחת את ה 5970, להוסיף עוד 200 ש"ח לספק כוח רציני יותר מאשר לקחת את ה GTX 760?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הכרטיס המדובר הוא 9600GT של NVIDIA . איך אוכל לראות א תהמיטב במשחקים כאשר אל תתחשבו בגורם ה- FPS .
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך שלי הוא LG 19 אינצ' מדגם Studioworks 995e. לפני משהו כמו חודש התחילה לי בעיה: מדי פעם, המסך הופך למטושטש כאילו שאני מוריד את המשקפיים...בהתחלה חשבתי שבאמת נדפקו לי העיניים, אבל שאלתי אחרים אם גם הם רואים מטושטש והם אמרו שכן. חשבתי שזה וירוס - ובדקתי, זה לא וירוס. זה קורה באופן אקראי לחלוטין. אם זה קורה ואני ישר מכבה אותו ומדליק אחרי 3 - 5 שניות - אז זה מסתדר. למשהו יש רעיון מה קרה למסך שלי ? (הוא בסך הכל בן 3 שנים). תודה HF
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנשים, הורדתי את UT2k3 (אכן משחק מהנה ומדהים בגרפיקה שלו). יש לי 256DDRAM AMD 1800+ and ofcourse, Geforce 4 Ti4200 {XP Pro} ועדיין, מסיבה מוזרה ובלתי מוסברת אני מקבל FPS נמוך מאוד (בהשוואה לאנשים אחרים :-[ ) => 30 בממוצע. כאשר, לאנשים אחרים בעלי מפרט דומה או פחות טוב מקבלים יותר (60 +) אם מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות או יכול לעזור, אני אשמח מאוד :) אגב, חשבתי.. אולי זה המסך (משנת 1998 לערך). תגובות בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכל חבריי הפרום אני רוצה לדעת אם יש לי חיישן בכרטיס מסך שלי (fx 5200) ואם לא איך אני מסיג???. הוא שייש תוכנה הוא משהו?. תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלך לי הכרטיס מסך ואני זקוק לכרטיס מסך חדש. היה לי Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL לוח אם שלי זה MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 55%]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray [/TD] [/TR] [/TABLE] תקציב עד 1300 שקל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה היא כשאני רוצה להשים פילטרים נגיד AA אז יש אופציה של AA במשחק ויש גם בדרייברים אז אם אני שם בדרייברים על X6 ובמשחק על X4 לפי מה זה יפעל?? זאת שאלה שצריכה להיות בסטיקי כי היא מאוד מאוד לא מובנת השאלה שניה היא אם אני רוצה להפעיל פילטרים מהדרייברים אז אני צריך שה catalyst יהיה מופעל? כאילו שהסמל שלו יהיה למטה בצד? או שאני יכול לשנות פילטרים ולסגור את ה catalysT לחלוטין אפילו מהמנהל משימות? גם זה דבר שלא מובן שחייב לביות בסטיקי..
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוא אמר שזה לא דחוף אבל הוא תקוע עם ג'יפה 2 mx של innovision והוא רוצה שיחזיק כמה שיותר זמן אז הצעתי לו לחכות לדור החדש ...האם אני צודק או לא? ואם לא, אז איזה כרטיס אתם מציעים? ??? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני יותר משבוע (או משהו) פרסמו באתר על ירידת מחירים לכרטיסי המסך ורציתי לשאול מתי זה קורה? ומתי נרגיש את זה בחנויות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס מסך הזה לפני 3 שבועות ביחד עם מחשב חדש: GYGABYTE 7600GT SILENT PIPE 2 ותאמינו לי אני לא מתחרט על כך קראתי את הכתבה הבאה http://hwzone.co.il/reviews/7600gt/11/ והחלטתי לקנות והכרטיס מסך הזה הוא פשוט מצויין!!!!!!!!!!! x1800gto של ati והכרטיס שמה שאני קניתי הם כמעט אותו דבר!!!!!!!!!!!!!!!!כמו שהיה רשום לחבר שלי יש x180gto ואין כמעט הבדלים בגלל שיש לי סילנט פיפ 2 אז הטמפרטורות שלי יותר נמוכות משלו כדאי גם לקנות את GYGABYTE 7600GT SILENT PIPE 2 בגלל שזה יותר זול באיזה 200 שקל מה-x1800 אז זאת עצה שלי
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש התקציב שלי הוא 2000 שקל ,מומלץ פחות (אם אפשר) אני מחפש כרטיס חזק שיריץ כל פילטר שקיים אני בקטע של פילטרים רזולוציות לא גבוהות יש לי lcd שתומך הכי הרבה ב 1024X1280 למשל אני רוצה להריץ את המשחק splinter cell 3 עם כל הפילטרים ברזולוציה של 1024X1280 שיעבוד בצורה החלקה ביותר שאפשר חשבתי על הכרטיס של gigabyte 6800 256mb 256bit ה 6800 הרגיל (לא מוחלש) איך הכרטיס הנ"ל? תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דוד שלי מחפש מסך דק למחשב אחד שיחזיק לו לכמה שנים ושיהיה טוב אז איזה חברה הכי טובה LG , MAG , proview, samsung , philips אלה נראה לי החברות החזקות יותר. אם יש המלצות זה יהיה מעולה התקציב כרגע הוא - אין תקציב (כלומר מה שיהיה טוב הוא יקח, אבל חבר'ה בכול זאת לא מחירים בשמיים ) תודה לכולם...
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, בעוד כמה ימים אני אלך לקנות את כרטיס המסך: Sapphire Radeon R9 290X TRI-X OC רשום ב game debate שדרוש 12 RAM בשבילו, לי יש 8. אני דיי בטוח שלא צריך להרחיב ל12. מישהו יודע אם באמת צריך 12? עוד משהו, המעבד שלי זה: i5 3570K. אם יש צוואר בקבוק, אני קונה גם קירור נוזלי מתאים לOC. אז ככה שלא תהיה ממש בעיה. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חןשב שהכותרת אומרת הכל... נשרף לי הכרטיס מסך ורציתי לקנות RADEON 9700 פשוט כרגע אין לי מספיק כסף.... אז אני צריך לקנות משהו במקום.... תודה לכל העוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראג'ה מדבר במאמר הזה על התכניות של אינטל לסדרת ה-Xe שלה, הסגמנטים שבהן היא תתחרה, החשיבות של ריי טרייסינג והשימוש החוזר ב-HBM לצ'יפים הבאים שלה: https://www.dsogaming.com/news/raja-koduri-talks-about-real-time-ray-tracing-and-intels-xe-gpus-starting-price-200-in-2020/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיסים הם: - Gigabyte Radeon 9000 Pro II 128 Mb - Abit Gf4 Ti4200 64 Mb שניהם בערך אותו מחיר... אז מה כדאי מבינהם???
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל הזמן אני שואל את עצמי שאלות לגבי כרטיסי מסך... אני גיימר חובב. משחק משחקים כמו COD, BF3, Crysis ובעיקר משחקי FPS... אני משתמש כבר 3 שנים ב-GTX260 הוא די עושה את העבודה מבחינתי, ברור שיש מקום גדול לשיפור. העניין הוא שאני לא מבין למה נועדו הכרטיסים במחירים הגבוהים מאוד (3000 ומעלה). האם זה קשור לריבוי מסכים? האם זה קשור לרזולוציה גבוהה של מסכי מחשב בגודל 30 אינץ'? איך אני יודע איזה כרטיס להתאים לכל צורך? מאיפה מתחילים? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מנסה להבין איך הולך ריבוי הכרטיסים אז השאלות שלי הם: 1. האם סוג הריבוי שבחרתי (קרוס-פייר או ס.ל.י) , תלוי בסוג הצי'פסט של הלוח או בתמיכה שלו? 2. כרטיס בודד של nvidia פועל על לוח עם צי'פסט אינטל? 3. בשביל ריבוי כרטיסים צריך יציאות מיוחדות בספק? תודה לכל העוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה נכון שההבדל היחיד בין ה-280 ל-285 זה שב-285 המהירויות שעון יותר גבוהות ותצרוכת החשמל יותר נמוכה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני משחק בעיקר League of Legends שלא מצריך דרישות מערכת גבוהות יש לי מחשב i5 750 CPU 2.67 GHZ כרטיס גרפי 6870 1GB GDDR5 לאחרונה ראיתי דיונים שממליצים לקנות כרטיס מסך יד 2 במיוחד שעכשיו יד 2 מלאה בכרטיסים ממש חזקים במחירים זולים עם אחריות האם כדי להשקיע ולשדרג את כרטיס המסך למשהו טוב? או שעדיף לי עוד שנתיים כבר לקנות מחשב חדש כולל הכל
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך כדי לי עד 1400 שקל המפרט שיש לי עכשיו הוא : מעבד:Intel Core 2 Duo E8400 Box זכרון: 4 ג'יגה Kingston מהירות 667 לוח אם: ASUS P5K SE כרטיס מסך: 1900XT 512 MB
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כדי לקחת? מטרת משחקים משחקים אינטרנט ומשחקים וגרפיקה גם ..PHOTOSHOP...בעתיד אני משתגע יוווו מה רובכם ממליצים? XT PRO 128MB 256MB איזה סוג ומה המחיר שלו ומאיזה אתר לקחתם יווווווו :'(
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-