עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by alex15,

שלום אני משתמש מתחיל בפוטושופ אני צריך מדריך בעיבריתת איך ליצור וככה ואיךך לשפצ בפוטושופ אם יש לכם מדריךך תתנו ליי בבקששהה רק שיהיה בעיבריתתת תודהה

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  2. Started by RayZ,

האם כרטיס מסך שאין עליו מאוור (רק גוף קירור), הוא טוב?

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  3. 4890 , זו הסידרה החדשה , שיצאה ולכן העדיפות שלי לגביה לעומת זו לא מפריע לי להוסיף עוד קצת , ולרכוש Radeon HD4870X2 מי מבינהם חזק יותר ? בכל זו 4890 זה כרטיס מחודש חדש , התצוגה הביצועים אמורים להיות טובים . Radeon HD 4890 HD4870X2 2048MB

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  4. נראה שלנועה מחשבים יותר לא יהיה את הסאמסונג 959nf . במקום הוא הציע לי את המסך : VIEWSONIC P97F+SB (שעולה קצת יותר דרך אגב) 2048 x 1536 @ 68Hz 1920 x 1440 @ 73Hz 1600 x 1200 @ 87Hz 1280 x 1024 @101Hz מישהו יודע איך המסך הזה? כמה רוחב פס? שווה את המחיר? זה אמור להיות גם מסך מקצועי ורציני. זה דחוף! תודה אנשים.

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  5. Started by ido-nava,

שלום, עד היום היה לי את המפרט הבא: Gigabyte K8N Pro SLI\ AMD Athlon 3500+939\ Geforce 6800GS\ HEC 480W ACE, שאר הרכיבים לא חשובים... בקיצור, שדרגתי את המפרט, החלפתי את הלוח ב- Gigabyte EP35-DS3, את המעבד ב- Intel e7200, הוספתי עוד הרד דיסק (סה"כ 3) והשארתי את הכרטיס מסך.... לאחר כל ההחלפות וכו', הפעלתי את המחשב, והתוכנה של Nvidia רושמת לי שהכרטיס מסך לא מקבל מספיק מתח.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  6. Started by AKIRA972,

יש לי HD2400 GIGABYTE PASSIVE יש לי CYBERLINK POWERDVD הגרסה האחרונה - כשאני מריץ קובץ VC-1 או כל קובץ HD לצורך העניין יש האצת חומרה וCPU עומד על 1 אחוז אחד מאמץ. הבעייה היא שאין לי קול. כאשר אני מריץ את הקובץ בתוכנה אחרת כמו VLC אשר אין בה האצת חומרה CPU עומד על 30 אחוז ויש קול. שיחקתי עם הגדרות הקול ללא הפסקה והתייאשתי כבר. הכטיס מסך מחובר DVI ל HDMI עם כבל ישיר ישירות ל LCD 40 אינצ. מה פיספסתי כך שאין לי קול? בניתי מערכת HTPC חלומית וצריך עזרה נואשת לאחר שקראתי בפורומים בחו"ל וגם שם אין תשובה. דרייבר אחרון מותקן 8.1 - על XP SP2 C2D - E4300 4 GB RAM 160 GB SEGATE INTEL G33 WITH HD REALTECK http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813121300

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  7. Started by alonz1,

פתחתי את אותו אשכול בדיוק בפורום אודיו וקולנוע ביתי אבל אני די בטוח שזה מתאים גם לכאן חיברתי בין המחשב שלי לטלוויזיה עם כבל HDMI ולא היה לי סאונד בחנות שקניתי את הכבל אמרו לי שבגלל שיש לי כרטיס מסך של NVIDIA אני צריך לחבר בין הכרטיס מסך ללוח אם (נדמה שהוא אמר לוח אם)\ עושים את החיבור עם כבל SPDIF הלכתי לחנות שהם יעשו לי את החיבור , חזרתי לפני שעה אבל עדיין אין לי סאונד בטלוויזיה נכנסתי להגדרות אודיו ושם היו לי שלושה חיבורים SPEAKERS HEADPHONES Digital Audio (S/PDIF) הפכתי את הDigital Audio (S/PDIF) לראשי אבל עדיין אין סאונד בטלוויזיה מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 5.3k צפיות
  8. 1) למה אני לא מוצא שום דבר (בשום מקום) בנוגע לביוס בכרטיס שלי?.... 2) האם יש איזו תוכנה ל-OC לכרטיס? 3) ראיתי באתר של 3DMARK שהגיעו ל-9K+ עם אותו כרטיס! איך זה יכול להיות?? :s05: ** הכרטיס כמובן בחתימה..

• 5 תגובות
    • 527 צפיות
  9. לאחר שלא נצפה שום דגם חדש או מרוענן שעושה שימוש בכרטיסי המותג, ברשת סבורים כי NVIDIA החליטה לחסל את הסדרה הצנועה ששימשה בתור חיזוק לליבות הגראפיות המובנותלכתבה

10. היי , הכותרת אומרת דיי הכל.... חיברתי באמצעות כבל בננה רגיל , מהכרטיס לטלויזיה... מממ , זה לא משהו בהגדרות בטלויזיה. ניסיתי את כל סוגי ה Pal \ ntcs למינהם. יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  11. אהלן לכולם, יש לי בעיה כזאת: 1.חיברתי את ה כרטיס מסך(GIGABYTE 6600GT) לטלויזיה,כיוונתי הגדרות ואני רואה הכל אבל בשחור לבן... 2.וגם ברזולוציה שלי 854*1152 במחשב, בטלויזיה אני רואה שלא רואים את כל התמונה וכשמזיזים שמאלה או ימינה או למטה או למעלה אז יש המשך תמונה... כשמורידים רזולוציה במחשב זה מסתדר,אך אני לא מעוניין להורידה... אבל נחזור לבעיה מס' אחת,ניסיתי לשנות מ PAL לשיטות אחרות זה לא משנה כלום(הטלויזיה מראה תמונה בכולם)... כשאני שם לצורת S-VIDEO OUT ישנה תמונה שחור לבן, כששם ל COMPOSITE VIDEO OUT התמונה נעלמת(למרות שלפני ההעלמות מספיקים לשיםפ לב שהתמונה קיבלה צבע)... ------------------------------------------ לכן אני שואל איך להגדיר ולכוון את העניין הזה של הצבע.... תודה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by shimon1,

כבר כמה חודשים שאני לא מצליח להציג סרטים במחשב מבלי שהצבעים יתהפכו... כמו נגטיב..התקנתי מספר מקודדים על המחשב אבל הבעיה לא נפתרת. הבעיה מתרחשת עם כל התוכנות להרצת סרטים כמו מדיה פלייר..mv2player..ראייל וכ'.. הבעיה חוזרת גם באתרים המציגים סרטונים חוץ מהאתר יוטיוב.. מה לעשות??? בתודה..שמעון הבעיה נפתרה!! התקנתי דייבירים לכרטיס מסך..ישנים יותר ממה שהיה לי

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  13. Started by Regret,

שלום, בדקתי בדיון השאלות ותשובות ורשום שם כי כול המשחקים תומכים בטכנולוגיות CF, לעומת זאת שאלתי בפורום של AMD לגבי זה ואמרו לי שלא כל המשחקים תומכים. בעיקרון בדקתי את שיפור הביצועים ב-WOW, אבל כפי שאמרתי אינני מבחין באיזה שיפור, הFPS נשאר אותו דבר... לאחר שחיברתי את הכרטיס מסך הנוסף התקנתי מחדש את הדרייברים ובממשק הCATALYST מסומן לי בV כי מערך הCF פעיל. האם ישנם עוד הגדרות שעלי לעשות? האם באמת לא כל המשחקים תומכים בCF? מערך הCF המדובר הוא 2X Radeon 4870X2 תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 864 צפיות
  14. שלום לפני כמה ימים רכשתי מחשב די טוב (AMD 5200, 2 GB DDR2, לוח אם-MVA-VM HDMI, מארז ANTEC HTPC ) וקניתי בנוסף את הכרטיס טיוי הנ"ל. לאחר ההתקנה בעזרת הדיסק המצורף, גיליתי שאין בעצם תמונה משום מקור, לא מסרטים מהמחשב ולא משידורי טלויזיה... לכן אני פונה אליכם אולי מישהו כבר התמודד עם הבעיה או שיש למישהו הצעה לפתרון הבעיה :s05: דרך המדיה סנטר יש סירוב מוחלט להראות תמונת וידאו ודרך התוכנה -WINTV 2000 יש רק קול (ובשניהם נמצאו ערוצי טלויזיה). אם אני מקליט את השידור אז הוא כן מראה לי את ההקלטה עם התמונה... בקיצור איני יודע בדיוק איזה שאלות לשאול אך נראה לי שתיארתי את רוב הסיטואציות הבעיתיות... אז שוב תודה מראש למי שיעזור.

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  15. שלום לכולם! יש לי בעייה בסרטים עם כתוביות כאשר אני משתמש ב- TV OUT. על מסך המחשב הכתוביות מוצגות אך על מסך הטלויזיה הכתוביות לא מוצגות. הכרטיס מסך שלי זה R9600XT ואני משתמש בדרייבר הכי אחרון שיצא - 5.01 התוכנה שבה אני משתמש בהצגת הסרט היא - BSPLAYER **למנהלים אני לא בטוח שזה שייך לפורום הזה- אני מצטער אם זה לא שייך לפה** תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  16. Started by online,

אני בונה לעצמי מפרט מבוסס IGP ומתלבט מה נכון לקנות. חשובה לי איכות צפייה בוידאו. אני כרגע משתמש ב-G41 והוא ממש דפוק לוידאו. אין שום תיקון ל-tearing. זה מרגיש כמו לשחק משחק בלי vsync ומי שרגיש לזה יודע למה אני מתכוון. אם מרכיבים במחשב כרטיס מסך בסיסי כמו ה-5450 הבעיה נעלמת וכיף לצפות בוידאו. אני מתכוון לקחת מפרט מבוסס Core i3-2100 + H67 והשאלה שלי האם אינטל התעלו על עצמם בדור החדש של המעבדים הגרפיים ומטפלים בוידאו כמו שצריך או שהם עדיין מחפשים את עצמם. אני משתמש ב-VLC וצופה בכל מיני תכנים, כולל הורדות מהאינטרנט בקידוד XVID ו-H.246. כרגע עם XP, במחשב החדש יהיה WIN 7. בעתיד אקנה כרטיס מסך למשחקים אבל לא עכשיו. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  17. Started by eladbu,

האם עצם קיום אינטל אקסטרים גראפיק 2 על הלוח שלי עוזר או פוגע בביצועי ה AGP המותקן שלי? האם עלי להסיר אותו?

18. Started by napoleon45,

החברה הכריזה כי כרטיסי המסך מתוצרתה יתמכו גם הם בריי טראסינג, בדומה לכרטיסיה האחרונים של nvidia.

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  19. נציגי יצרנית השבבים מציגים בפירוט מרשים את ביצועי כרטיס המסך המיועד לשוק הביניים ויתחרה ב-RTX 3060 של NVIDIA לכתבה

20. מעבדי דור ה-Ice Lake עם ליבות גראפיות מובנות חדשות הם רק ההתחלה - כאשר הכפלה נוספת בביצועים צפויה לנו גם במעבדי העידן הבא ממשפחת Tiger Lake לכתבה

21. אירוע וירטואלי של יצרנית השבבים בתחילת חודש ספטמבר יספק לנו עוד פרטים על כרטיסי המסך הראשונים שלה? לכתבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. http://www.nordichardware.com/news,5249.html ??? יש מצב?!? בנוסף NVIDIA מתכוונת להכניס סדרת 8XXX לצ'יפסטים תומכי אינטל : http://www.nordichardware.com/news,5270.html מעניין...

• 14 תגובות
    • 896 צפיות
  23. Started by lmlm,

http://www.theinquirer.net/?article=31730 כנראה אינטל רוצה להיות קצת בשוק כרטיסי הגרפיים. האם זה יועיל?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by lmlm,

אחריי העסקה של AMD שקנתה את ATI שהדהימה את כולנו אולי הגיע התור של אינטל? האתר החומרה המפורסם X-bit labs מדווח שאינטל אולי תרכוש את יצרנית כרטיסי מסך/ציפים ללוחות אם נוידיה. "עיסקה כזאת יכולה להתבצע פחות מ24 שעות ,ויש השערה שאינטל תבצע קניה" כך אמר לאתר ביל לפטלביץ אסטרטג. נוידיה יכולה להמכר לאינטל בכ 14-15$ מליארד אבל לאינטל ישנם רק 7.64$ מיליארז דולר במוזמנים כרגע. השמועה הזאת התחילה כאשר AMD קנתה את ATI (אחריי גם שמועות) בשביל 5.4 מיליארד דולר (פחות בכ10$ מיליארד דולר בשביל נוידיה) לא נוידיה ולא אינטל העירו עדיין לכתבה מקור: http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20061005003056.html ?

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. מה במקרה של מסך 24'' שאני רוצה ביצועים מקסימאליים כולל AA?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים