עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by RealTime,

שלום חברים. אני שוקל לעשות שדרוג קטן. ה- X1950 PRO כרטיס סבבה ויש לי אותו בדיוק שנה עם קירור שקט לחלוטין, הנה תמונה בכל מקרה, אני שוקל לקחת את הכרטיס הבא: ‏9800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ של GIGABYTE, בעלות של 709 ש"ח ב-KSP. אני יודע שעדיף ה-4850 שהוא טיפה יותר טוב אבל עדיין, 700 נראה לי מחיר סבבה לחלוטין. אני בעיקר רוצה לשחק CRYIS WARHEAD החדש, אוליי גם שוב את הקודם עם גרפיקה יותר טובה , ASSASINS CREED, BROTHERS IN ARMS וכו' מה נראה לכם? שווה? כדאי משהו אחר? דרך אגב,יש לי 2GB זכרון, יש טעם להוסיף עוד 2? תודה!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by eli.elfasi,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך לגיימינג, והמליצו לי על ה hd6850 וראיתי שיש אחד שרשום במפרט שלו מיני שזה מחברת SAPPHIRE והשני ללא מיני מחברת גיגהבייט, תעזרו לי להבין מה ההבדל בין שניהם והם בכלל כדאי לי לקנות את הכרטיס הזה במחיר הזה (1000 ש"ח)... תודה תודה!!!! זה השם המלא של הכרטיסים: HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E ‎

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by IDan2013,

שלום! קודם כל, אין לי ממש מושג לאן השירשור הזה שייך אבל ראיתי פה מישהו שביקש המלצה דומה אז פתחתי פה, אם זה לא קשור לפה אבקש להעביר את זה למקום המתאים. לנושא: אני מתכנן לחבר ממיר HOT Magic HD למסך מחשב Dell u2312hm, כרטיס מסך GTX760 והרמקולים הם Solo6c. עד כאן הנתונים הטכניים עכשיו איך יתבצע החיבור, התייעצתי בפורום תמיכה טכנית על מהלך החיבור: המסך יתחבר למחשב בעזרת כבל DP. הממיר יתחבר למסך עם כבל HDMI-->DVI-D. ולבסוף הרמקולים יחוברו עם כבל 2RCA-AUX. ומהרמקולים לממיר עם כבל 2RCA-2RCA. אשמח לקבל המלצות לכבלים הנ"ל (חוץ מהשלישי), שיהיו איכותיים כי סך הכל זה ישמש בתור מחשב גיימינג וגם בתור "טלויזיה" אז אני לא רוצה שיהיו לי בעיות צפייה/חוסר סיפוק באיכות בגלל כבל …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ברקודה,

אני בעליו החוקיים של IBM ThinkPad R50e ואני מעוניין לחבר עוד מסך דרך יציאת הRGB. האם קיימת דרך להרחיב את שולחן העבודה שלי לשני מסכים, שכן בד"כ חיבור הRGB משמש לחיבור למקרן למצגות. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by mwafak,

שלום... יש לי מערך CROSSFIRE של שני כרטיסי ATI 6970. שמתי לב ברגע שאני מבטל את אופציית הקרוספייר הכל עובד תקין, אבל ברגע שאני מפעיל את המערך של קרוספייר המשחק נתקע בלוגו של EA. קראתי על אנשים שנתקלו באותה בעייה אבל לא מצאתי פתרון לבעייה. יש לציין ששאר המחשקים עובדים רגיל במערך.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. E8400 3.7 GHZ 4GB DDR 2 833 MHZ GTX 275 שואל בפורום הזה כי הכרטיס מסך הוא הרכישה יריצו על הכי גבוהה כל משחק שקיים היום ?(ברזולוציה 1680/1050)

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ovadia10,

יש לי מערך HD4850CF ויש לי 2 גישרונים כאלה של CF רציתי לדעת אם צריך לשים 1 או 2?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום קניתי כרטיס מסך חדש HD6850 והמחשב מחובר גם למסך מחשב Full HD וגם לטלוויזיה Full HD וכשאני שם ברזולצית מסך 1920x1080 זה עושה לי קצוות שחורים למעלה למטה ובצדדים ואילו שאני שם על 1680x1050 זה מסתדר על כל המסך ניסיתי לשנות רזולוציה גם דרך ה catalyst conteol center ועדיין אותה הבעייה למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך אני מסדר את זה שאני יוכל ליראות על כל המסך ברזולוציה הכי גבוהה דרך אגב בכרטיס הקודם שלי GTS450 לא הייתה את הבעייה הזאת תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הזמנתי את הGTO ULTIMATE ואם ההפרש לא רציני אז אני יכול לחסוך כ400 ש"ח אשמח אם תענו לי ולא תפנו אותי לחיפוש משום שזאת כבר ניסיתי תודה. עריכה: טוה אני מבין שאוטוטו עומדים לצאת הכרטיסים החדשים של ATI, אז אני אחכה עם הכרטיס יש כבר בנצ'ים ל1600XT או משו כזה? כי זה כרטיס שמור להחליף את 6600GT\X800GT נכון? יש עליו כבר ביקורות? מחירים משוערים?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Wood-Elf,

יש לי חיבור אס ווידאו (גיליתי מזה! D:~) בכ"מ. שמעתי (או קראתי פה בפורום >< לא זוכר) שיש כבלים שמעבירים מ-SV לבננה. האם אני יכול ככה להקליט למחשב? (עם הכבל הזה) האם ה-SV בכלל מאפשר העתקה למחשב? ><

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם, רציתי לשאול שאלה שאלתית ואני מקווה שהיא לא טיפשית אם יש לי 2 כרטיסי מסך, אחד של ati השני של nvidia אני יכול נגיד לשים אחד מהם ככרטיס מסך ראשי שאליו ייתחבר המסך והכל ואת השני לשים בסלוט השני ולעשות איזושהי הגדרה למשל שכרטיס אחד יטפל בכל מה שקשור פיסיקה וכו ושכרטיס שני יעשה את השאר?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אין לו בעיית תקציב ,אין לו גם זמן לחפש. חיפשתי לו באינטרנט ולא מצאתי. זה הכרטיס: http://www.mvktech.net/content/view/3552/39/1/0/

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. קניתי לפני חודשיים את הכרטיס 7600GT PCI ב-100 שקלים, כי לא היה לי כסף לקנות כרטיס חדש. עדיין אין לי כסף לבזבז על אחד, אבל המאוורר של הכרטיס התקלקל כך שבמקום לקנות מאוורר חדש ב-100 שקלים, חשבתי להוסיף עוד 200 שקלים ולקנות כרטיס חדש שמקביל לו. השאלה היא אם יש ב-300 שקלים כרטיס מסך שיתן את אותם הביצועים כמו ה-7600GT? אני משחק אך ורק במשחק world of warcraft, שהדרישות אליו גם כך לא גבוהים במיוחד (הכרטיס הנוכחי עושה את העבודה כמו שצריך).

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ultraircraft,

שום כולם אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש התקציב הוא בערך 1700 +-100 שקל הציעו לי את HD7950 3GB לא משנה מה המפרט שלי כי אני מתכוון להחליף את כול המחשב עם מעבד לוח אם וזיכרון פשוט עם יש משהו שעדיף אליו מבית NVIDIA בטווח מחירים הזה? תודה לעוזרים =]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לפורום. אשמח אם תוכלו לחוות דיעה בנושא כרטיס המסך שאני מתכנן לשלב במחשב החדש. השימוש במחשב יהיה בעיקרו גלישת אינטרנט, אופיס, פוטושופ, מעט סרטי וידאו, תמונות ממצלמה דיגיטלית (כמעט ולא ישמש למשחקים). מכיוון שאולי בעתיד יהיה צורך בהתקנת הויסטה, קראתי באחד המאמרים כאן כי המינימום צריך להיות 256MB ולכן הגעתי עד כאן. כעת קיים בחנות מגוון גדול של כרטיסים של 256MB מתוצרת Point Of View (ניתן להציע לי גם כרטיס מתוצרת אחרת) להלן דוגמאות: א. ‏7300GS 256MB (Max 512MB) TV, DVI, PCI-E‎ ב. ‏7300GT 256MB TV, DVI, PCI-E‎ ג. ‏7600GS 256MB DDRII, TV, DVI, PCI-E‎ ד. ‏7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E‎ שאלותיי: 1. מה ההבדל בין הדוגמאות הנ"ל, ואי…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by lmlm,

Fudzilla מדווח שאנוידיה רוצה עוד לסחוט את המיץ (G80) ותשחרר כנראה עוד שיפור שיקרא D10U-30 D10U-30 כנראה יהיה הכרטיס/ים האחרון שיבוא לפני GT200 (שיבוא ד"א ברבעון השלישי/רביעי). הכרטיס החדש יכלול זיכרון של 1GB GDDR3 ויכול להיות שיהיה גם 55נ"מ. אנוידיה אמרה לשותפיה לצפות מהכרטיס לצריכת חשמל בין 225W ל 250W (ל 9800GX2 יש PCB שיכול לתת בפועל 200W אבל הכרטיס צורך רק 160-170W) לפי הצריכה אפשר לנחש שעוד כרטיס כפול ליבה בדרך (דמוי 9800GX2)ך D10U-30 מתוכנן לבוא ברבעון הזה (בין אפריל-יוני) מקור: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6647&Itemid=1

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by LiorP23,

יש אותו אצל הדובים ב 536 שקל וזה נשמע לי די זול השאלה אם מקבלים מה שמשלמים עליו - כלומר כרטיס גרוע או שזה מקביל בערך ל X600XT של חברות אחרות שעולות פי 2 ממנו?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הי, כיוון שאני מעוניין לעבוד עם מסך 24" (סרטים ולשחק קצת) המליצו לי ללכת על 4870. אבל... יש הרבה מהם. אני מעוניין שמחשב יהיה שקט. איזה כרטיס לבחור? האם אני צריך 1GB? (אני מסתכל בד"כ באתר של SKYPC) תודה מפרט מחשב (ללא כרטיס מסך, שזו הרי השאלה): מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪954 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪599 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪430 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪234 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL9S-2GBNT מארז ללא ספק A…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי טלויזיה שמחוברת למחשב דרך HDMI למחשב כרטיס מסך ONBORD עם יציאת HDMI האם כרטיס חזק יותר ישפר את הצפיה בסרטים ו שאין לזה משמעות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש עד 1000 ש"ח ללא חריגות. רציתי לדעת איזה כרטיס כדאי לי, אני חשבתי על ה-8600GT ב-825 ש"ח או על ה-1950PRO. תודה...

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שניהם באותו המחיר, איזה חברה עדיפה? אם אני לא טועה הצלחתי לראות של Sapphire יש יציאת HDMI, לגביי הGigabyte אני לא ממש בטוח. http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1274 http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1265 תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני עם קרור סטוק ומתכנן OC, תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי כרטיס מסך מובנה Intel GMA X4500(HD) רוצה לשדרג ל geforce 210 1gb שווה? מצאתי את הכרטיס ב best buy ב $65 .

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום עד לא מזמן המחשב היה עובד פצצה, בזמן האחרון הוא כל הזמן איטי פירמטתי אותו לא עזר, אני עובד על הXP PRO ועובד עם המון תוכנות עריכה, לתמונות וסרטים. זה המפרט שלי Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5W DH Deluxe G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 THERMALTAKE BIGTYPHOON GIGABYTE 3D AURORA ENERMAX LIBERTY 500W ARCTIC COOLING Arctic Fan 12 NEC ND-4571 LABELFLASH WHITE/BLACK כונן דיסקטים שחור עכשיו אני חושב שזה הכ.מסך מידיי פעם נמרח נתקע במשחקים ניסתי להריץ עליו תוכנות לבדיקת עומסים ולא כל כך הבנתי מה הולך שם אני אשמח לעצות ופתרונו…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מחפש אתר של מחירות כרטיסי מסך וכאלה בזול!! שמעתי שיש אתר פנדרס או משהו כזה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.