כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום. נדפק לי הכרטיס 5850 של SAPPHIRE הציעו לי באייבורי מחשבים 5850 של POWERCOLOR הוא הכי זול מכל החברות בחנות (GIGABYTE.SAPPHIRE)... והוא בא בגרסה מומהרת יותר מה VAPOR -X!! למישהו יש מושג למה? אני יכול לקחת גם את הגרסה של הVAPOR X אבל הבנתי שאי אפשר להשתמש בMSI AFTER BURNER http://www.powercolor.com/Global/products_features.asp?id=216 מישהו ממליץ מה לקחת?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן כן, אני יודע ששתי החנויות על הפנים , שירות, אחריות וכו... אבל בואו נקרא לזה "הרע במיעוטו". בKSP הכרטיס עולה 995 באייבורי 1000. ??What it's goona be תודה אורי
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי בגלל כמה משחקים חדשים שיצאו חשבתי לקנות את ה gtx 980 4gb ddr5 (רצוי כרטיס אם הרבה זיכרון בשביל שיריץ לי gta על ultra ) אני פוחד שיהיה לי צוואר בקבוק במחשב המפרט שלי: intel i7 950 gigabyte x58 ud3r mboard kingston 12gb ram memory 850psu cooler master אז יהיה או לא יהיה צוואר בקבוק?? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס הנ"ל מוצע לדעתי במחיר זול מאוד בפנדה 1699 לא צריך להגיד לי שלא כדאי לקנות אצלם, כי אני בסך הכל מרוצה. כרגע יש לי 9500 פרו של הרקולס ובא לי להקיא ממנו, אי יציבות בלתי נסבלת, והוא גם חלש יחסית.. לא סוחב בDETAILS הכי גבוהים, לא ציפיתי ממנו לכזאת שפלות , מה גם בזמן האחרון הוא עושה בעיות. קיצור, החלטתי לעבור לnVidia בשל היותם יציבים יותר. מה דעתכם, שווה לקחת את הכרטיס הזה ? FX 5800 זיכרון 800 MHZ מהירות ליבה כנ"ל תודה לכולםםםםםםםםםםם :-*
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה הפריימים?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמנו (לפני חודשיים) קניתי את הכרטיס הזה מחברת MSI.. והציעו לי עליו מחיר טוב.. 1700 ש"ח.. ה-Ultra היה יקר מאוד.. ןה- 7800GT/GTX.. בכלל.. רציתי כרטיס שיחזיק לי מעמד בכל המשחקים החדשים שיצאו ושיצאו לפחות שנה שנתיים מזמן הקנייה.. והמחיר שנתנו לי היה מחיר טוב למדי.. ורציתי רק Nvidia מאחר והלוח אם שלי היה מבוסס nforce4 ultra... כמובן שלא ידעתי על ה-GSים למיניהם שיצאו (במיוחד ה-7800GS) המתוכנן.. ועל ההכרזה של Nvidia שכרטיסי 6800GT ו- 6800Ultra לא יהיו מיוצרים יותר. האם זו באמת הייתה בחירה טובה?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי VISTA64 ואני מחבר יציאת טלויזיה ל TV-OUT. יש לי G-FORCE 7600. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לבעל הפורום! חבר שלי המליץ עליו, נראה איך ה"שירות"... לנושא: כרטיס מסך שלי הוא GFORSE 4 , מחשב 2.7 ג' הרץ... אוהב משחקי מחשב והאחרונים לא כל כך הולכים בגלל הכרטיס. ממליצים לי לקנות משהו חדש... אחשיו, הבעיה היא שאני לא מבין בכרטיסי מסך בחלל! הגבול שלי הוא 900 ש"ח, מה הכי כדי???
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך 285GTX OC2 של BFG ומעבד E8500 3.16 במשחק CRYSIS WARHEAD כאשר הרזולותיה על 1680X1050 והכל על מקסימום אז בזמן המשחק יש לי FPS בין 30 כאשר יש הרבה DETAILS ל 70 כשאר יש פחות DETAILS וב GTA IV בזמן שמחשיך במשחק ובמיוחד בלילה יש לי לפעמים תקיעות האם יש לי צוואר בקבוק והאם מעבד QUAD 9950 3.0GZH יכול לפתור את הבעיה?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Fudzilla מדווח שאנוידיה רוצה עוד לסחוט את המיץ (G80) ותשחרר כנראה עוד שיפור שיקרא D10U-30 D10U-30 כנראה יהיה הכרטיס/ים האחרון שיבוא לפני GT200 (שיבוא ד"א ברבעון השלישי/רביעי). הכרטיס החדש יכלול זיכרון של 1GB GDDR3 ויכול להיות שיהיה גם 55נ"מ. אנוידיה אמרה לשותפיה לצפות מהכרטיס לצריכת חשמל בין 225W ל 250W (ל 9800GX2 יש PCB שיכול לתת בפועל 200W אבל הכרטיס צורך רק 160-170W) לפי הצריכה אפשר לנחש שעוד כרטיס כפול ליבה בדרך (דמוי 9800GX2)ך D10U-30 מתוכנן לבוא ברבעון הזה (בין אפריל-יוני) מקור: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6647&Itemid=1
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פליסטיישן 2 ואני רוצה לחבר אותו למסך של מחשב. אני מתלבט בין מסך crt למסך lcd. ממה שראיתי מסכי lcd הם טובים יותר (התמונה יפה יותר) אז רציתי המלצה למסך שיראה את התמונה שהפליסטיישן נותן הכי טוב שאפשר (אני מעוניין ב17") אין לי הרבה כסף... אז בבקשה לא יקר מידיי. תודה רבה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://dailytech.com/article.aspx?newsid=3727 מדובר פה על QUAD SLI של GX2 נגד CF X1950XTX בלהחשב ש GX2 הוא שני 7900GTX וה X1950XTX הוקף אותו בדיי הרבה זה פשוט: :o מה יש לנוידיה בכיס??
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מערכת שמורכבת מהרכיבים הבאים - כרטיס מסך GF8800GTX של Gigabyte לוח אם Gigabyte 965PDS4 זיכרון Kingston 2GB DDR2 533MHZ מעבד 6400E כונן קשיח Sata 2 320GB WD וספק כוח T,P 600W של TT לא בוצע שום OC במערכת. כל החלקים חדשים והדרייבים מעודכנים יחסית. משום מה אני מקבל כול פעם תוצאה של 9000 ב-3DMARK2006. וממה שבדקתי אני אמור לקבל בסביבות ה-9.5K-10K מבחן של הכרטיס - http://www.ocworkbench.com/2006/gigabyte/GV-NX88X768H-RH/b0.htm אין לי מושג מה הבעיה, וההגדרות בכרטיס מכוונות לביצועים. ביצעתי כל שינוי אפשרי (תוכנתי) מהסרה והתקנה של כל הדרייברים במערכת מחדש, והתוצאות עדיין לא משתנות.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר חזק בסטוק ויותר חזק ב- oc. תודה לכל העונים.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב חברים יקרים אני צריך עזרה מכם רכשתי לפני כמה ימים את כרטיס המסך HD5870 2 GB בטכנולגיית מסכים מרובים Eyefinity הנה היא התמונה אני נמצא בקונפילקט רציני (שימו לב שהכניסות הנ"ל בתמונה הנם כניסה די חדישה בשוק שנקראת MINI Display port ! אין לי מסך שיש בו חיבור DVI או Display port או HDMI מסך שיש בו רק חיבור VGA כלומר מסך VGA בלבד בחבילת המוצר לא היה כלול בתוכה מתאם DP ל VGA לצערי הרב למרות שאמר לי האיש מכירות שחייב להיות כלול אני לא מתכוון בשביל הדבר הזה להשים עכשיו 1500 שקלים למסך מחשב לפחות לא בחודשים האלה הרצתי חיפוש באינטרנט , אבל לא מצאתי מתאם מכניסות DP ל VGA - ואני צריך את עזרתכם קניתי בשביל הכרטיס מסך הזה ספק של 850W איכותי מאוד במחיר גבוהה אני ממש לא ר…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שלוםיש לי התלבטות שאני רוצה לשתף אותכם בה כדי שתעזרו לי אני מרכיב מפרט שתקציבו כ- 4.7K לכרטיס מסך התקציב 1,500-1,600 ש"ח השאלה שלי היא מה עדיף : לרכוש כרגע את הכרטיס מסך GTX570 1280MB עם OC של GIGABYTE שעולה 1,570 ש"ח או לחכות להתפתחות בנוגע ל GeForce GTX 670 Ti ? לפי מה שהבנתי ה GeForce GTX 670 Ti אמור לצאת עוד חודש והוא יעלה כ-300$ , כלומר יהיה בתקציב שלי וגם חזק יותר מה GTX580 אגב למי שמתעניין זה המפרט : http://www.tms.co.il/preview/spec/9wbmanu3 מה לעשות :s05:
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם איזה כרטיס מסך עדיף לגרפיקה ותלת מימד ( לא למשחקים) תוכנות בשימוש - פוטושופ, אילוסטרייטור, 3DMAX, אוטוקאד, REVIT , אפטראפקט. ati firegl v7700 או quadro fx 3700 אין צורך להתייחס למחיר את שניהם אני יכול להשיג בסביבות 1300 ש"ח תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי X800 PRO POWERCOLOR המפרט שלי מחזיק טוב את הכרטיס וגם יש לי ספק איכותי.. מה שקורה זה שלפעמים באמצע משחק כבד כלשהו לדגומא רומא מלחמה טוטלית, המשחק יוצא בלי שום התראה... לי בכרטי אני רוצה לדעת ממה זה נובע ואיך אני יכול לתקן את זה?? יכול להיות זה קורה בגלל שהתקנתי כמה פעמים דרייברים אחד על השני..
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אייזה כרטיס מסך אני טוב מאוד במחיר של עד 660 ואייפה אפשר לקנות אותו במחיר נורמאלי ואני צריך תשבוה מהר מאוד כי אני מתכנן עוד מעט לקנות אותו (קדימה הצעות)!!!!!!!!!! ;D
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד athlon 2 630 כרטיס מסך his 5770 ו4gb זיכרון. Windows 7 64bit ? , הוא לא ידוע באי תאימויות עם משחקים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
nVIDIA משיקה את הQuadroPlex 1000, יחידות עיבוד גראפי חיצוניות המציעות את הכוח הנוסף למקרה שנזקקתם לאחד. היחידות מגיעות במארזי 3U ומציגות מערך SLi מרשים של כרטיסי nVIDIA Quadro FX 5500 / 4500X2 / 5500 SDI. הכתבה המלאה. http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3611
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, היכן ניתן לראות כמה המעבד CPU מהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך? כלומר, היכן ניתן לראות את אותה המע' עם מעבד שונה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב הוא כבר ישן אפשר לומר כרטיס מסך 9800GTX המעבד Q6600 2 גיגה ראם הINTEL DG965WH ספק כח מודולרי של ANTEC 600 או 650 וואט לא זוכר אפשר לומר שאני כבר לא משחק כל כך משחקים הסיבה המרכזית שאני רוצה להחליף אותו היא בגלל שיציאה אחת שלו נדפקה וכל פעם להחליף בין הכבל של המסך מחשב לטלויזיה לא זורם לי בכלל חח (הכרטיס יעבור כנראה למחשב בסלון) לתכלס אני כבר לא מעודכן לגבי כל השינויים שקרו בעולם המחשבים ואני צריך המלצה לכרטיס מסך סביר ברמה של ה9800GTX טיפה יותר לא יזיק עד 600 שקל לא נראה לי צריך יותר מזה ושיוכל להעביר קול דרך הHDMI (בזה אפשר אבל אין בלוח אם תחיבור לכבל SPDIF המיוחד) אם יש קובמינציה אחרת בלי כבל שהכרטיס עצמו יקבל בצורה כל שהיא אחרת את הקול..
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משחק בעיקר League of Legends שלא מצריך דרישות מערכת גבוהות יש לי מחשב i5 750 CPU 2.67 GHZ כרטיס גרפי 6870 1GB GDDR5 לאחרונה ראיתי דיונים שממליצים לקנות כרטיס מסך יד 2 במיוחד שעכשיו יד 2 מלאה בכרטיסים ממש חזקים במחירים זולים עם אחריות האם כדי להשקיע ולשדרג את כרטיס המסך למשהו טוב? או שעדיף לי עוד שנתיים כבר לקנות מחשב חדש כולל הכל
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למחשב נייד הציעו לי בחנות את הכרטיס הנ"ל למשחקים GeForce 310M .ובבית יש לי את ה hd4670 ואני רוצה שהכרטיס יהיה לפחות כמו ה hd4670 שבנייח לדעתם ה 310m יותר חזק השאלה אם זה נכון אגב שניהם עם 512 זיכרון
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-