כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום אני טס בפלייט סימולטור x לאחר שהתקנתי את המטוס 747 של ifly אני מקבל הודעת שגיאה out of memory.... ויש לאתחל את הסימוטור מחדש המחשב שלי מבוסס: מעבד e8400 זיכרון : 4mb ddr2 800mhz כרטיס מסך: ati hd 4800 512 לוח אם: asus p5q כשאני בודק את המחשב אני רואה שיש עוד זיכרון אבל אני מגלה שפלייט סימולטור צורך את כל משאבי המחשב ( cpu =100%) השאלה שלי מה לא בסדר ? הזיכרונות של המחשב או הזיכרון של כרטיס המסך? האם אני צריך להחליף כרטיס מסך או שאני צריך להגדיל את נפח הזיכרון. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
Fudzilla מדווח שאנוידיה רוצה עוד לסחוט את המיץ (G80) ותשחרר כנראה עוד שיפור שיקרא D10U-30 D10U-30 כנראה יהיה הכרטיס/ים האחרון שיבוא לפני GT200 (שיבוא ד"א ברבעון השלישי/רביעי). הכרטיס החדש יכלול זיכרון של 1GB GDDR3 ויכול להיות שיהיה גם 55נ"מ. אנוידיה אמרה לשותפיה לצפות מהכרטיס לצריכת חשמל בין 225W ל 250W (ל 9800GX2 יש PCB שיכול לתת בפועל 200W אבל הכרטיס צורך רק 160-170W) לפי הצריכה אפשר לנחש שעוד כרטיס כפול ליבה בדרך (דמוי 9800GX2)ך D10U-30 מתוכנן לבוא ברבעון הזה (בין אפריל-יוני) מקור: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6647&Itemid=1
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ובכן כל הדיבורים האלה על 8800 הדליקו אותי ובגלל שיש לי מחשב דנדש אני רוצה את הכרטיס הזה כמה שיותר מהר במחיר של 1600-1800 ככה להרגיש שלא יצאתי מופסד לגמרי עוד חודש עשיתי בדיקה באיביי ויש כמה כרטיסים שגם עם משלוח והכל מגיעים ל1800 שאלתי היא , אומנם זה יחסית זול וגם במשלוח מהיר , האם זה שווה לעשות קנייה דרך EBAY ? מישהו עשה כבר קנייה של כרטיס מסך דרך שם או איזשהו פריט אחר ? יש אחוזים על כל מוכר כמה הוא אמין וכדומה , הרבה מהאנשים היה להם 99.6 או 100 ואחוזים דומים אז זה נראה לי די בולשיט אז רציתי לדעת אם זה באמת משתלם לקנות דרך EBAY תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/show/4209/amds-radeon-hd-6990-the-new-single-card-king/19 אחרי מעבר על כול הסיקור הזה זה רק מחזק לי תדעה שהGTX580 זה כרטיס פצצה! בלי קשר למחיר.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי מתנה סכום כסף המיועד אך ורק למסך דק 17 אינץ. התקציב הוא בסביבות 3000 ש"ח. אני מתלבט בין שלושה דגמים. נא עזרתכם ודעתכם: HERCULES PROPHETVIEW 920 PRO VIEWSONIC VP171S LG FLATRON L1710B כולם בתקציב שלי, וקראתי את ההשואת השונים באתרי חומרה. מה דעתכם הכי כדאי מבין השלושה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המערכת שלי כרגע היא: Core 2 Duo E8300 2.8Ghz Gigabyte P35-DS3L (1x PCI-E 16x, 3x PCI-E 1x) 2x2GB Corsair DDR2 800Mhz RAM Gigabyte Geforce 9800GT OC Thermaltake ToughPower 600W PFC PSU 24-pin אני רוצה לשדרג כרטיס מסך כדי להריץ את The Witcher 2 ועוד משחקים עתידיים בהגדרות גבוהות. המעבד לא יהיה יותר מדי צוואר בקבוק לדעתי כי אני משחק רק על 1280x1024 עם AA, כי זה המקסימום שהמסך שלי תומך. האם כרטיס כמו ה-GTX 570 או HD 6950 יהיה אוברקיל מטורף? מחיר פחות רלוונטי בשבילי אבל כמובן שאני אעדיף להוציא פחות אם אין צורך. אולי HD 6850? יש אותו במחיר סביר מאוד ב-KSP. מה המקביל שלו בג'יפורס? אני גם מעדיף כרטיס של Geforce, סתם בגלל שהתרגלתי ונראה לי ש-Nvidia מוציאים דרייברים לעיתים…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר חזק בסטוק ויותר חזק ב- oc. תודה לכל העונים.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב מאיבורי עם כרטיס מסך SAPHIRE Radeon HD 4870 עכשיו כמו שהבנתי הכרטיס עצמומהמותג SAPHIRE צריך ליהיות בצבע אדום....אצלי הוא בירוק.. יש סיכוי שזה זיוף מה שיש לי? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. אני שוקל לעשות שדרוג קטן. ה- X1950 PRO כרטיס סבבה ויש לי אותו בדיוק שנה עם קירור שקט לחלוטין, הנה תמונה בכל מקרה, אני שוקל לקחת את הכרטיס הבא: 9800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E של GIGABYTE, בעלות של 709 ש"ח ב-KSP. אני יודע שעדיף ה-4850 שהוא טיפה יותר טוב אבל עדיין, 700 נראה לי מחיר סבבה לחלוטין. אני בעיקר רוצה לשחק CRYIS WARHEAD החדש, אוליי גם שוב את הקודם עם גרפיקה יותר טובה , ASSASINS CREED, BROTHERS IN ARMS וכו' מה נראה לכם? שווה? כדאי משהו אחר? דרך אגב,יש לי 2GB זכרון, יש טעם להוסיף עוד 2? תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש באפשרותי לקבל מספר כרטיסי דור קודם של נודיה. אני מתלבט אם לצרף אחד מהם למחשב שבמפרט בצד כדי שישמש ככרטיס פיזיקה יעודי. מדובר על כרטיסי 9600,280GTX ועוד כרטיסים בסגנון. איזה כרטיס יוכל לשמש אותי באופן מלא לפיזיקה ויצרוך הכי מעט חשמל?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיסים הם: - Gigabyte Radeon 9000 Pro II 128 Mb - Abit Gf4 Ti4200 64 Mb שניהם בערך אותו מחיר... אז מה כדאי מבינהם???
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB GDDR5 PCI-e Super OC וספק 500 enermax נתקע המסך קופא ויש תסאונד של המשחק עדין הדרייבר עדכני אני עים ווינדוס XP לעבור לשבע אולי או אין קשרררר בעיה חמורה מה עושים ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מבין שה X1600XT הרבה יותר טוב נכון? אבל אני לא מוצא ביקורות שיכולות ממש להראות בכמה הוא יותר טוב מישהו יכול לאמת את הדברים האלו בבקשה.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל המידע על הכרטיס מסך שלך תמצא ב GPU-Z http://www.techpowerup.com/downloads/777/TechPowerUp_GPU-Z_v0.0.2.html
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כרטיס מסך geforce gtx530 עם מעבד intel i5 עם 7 ליבות הוא טוב? תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרטיס מסך ב 500 למשחקים ובבקשה אל תגידו לי תגדיל את התקציב ... אם זה משנה אז זה למשחק כמו counter strike חשבתי על ה6200 הגיגבייט לא TC !! אבל אמרו שהוא לא מהיר במשחקים אז לא יודע מה לעשות ... מבקש עזרה תודה.. תנסו עד הערב כי היום אני מזמין .. ואם זה אפשרי תתנו לי לינק למוצר באיזו חנות תודהההההההההההההההההה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תכירו את הטיטאן X של 2016: http://www.guru3d.com/news-story/nvidia-announces-geforce-gtx-titan-x-based-on-gp102-has-gddr5x.html נ.ב *** הכרטיס הזה נשמע מפחיד...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע בכלל אם שווה לקנות אותו אבל הוא יספיק לי אני יודע מה המחיר ששוה לשלם עליו?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז כך לאחר שהחלפתי מחשב כלוןמר לוח אם ומעבד חשתי כי כרטיס המסך שלי GAINWARD GF4 MX440 לא עובד טוב וגורם לפעמים למסכים כחולים!! אז הלכתי ל KSP לאחר בדיקת הכרטיס נאמר כי הכל אחלה! אך הכרטיס עושה אצלי בעיות! ואמרו לי לבא עוד יומיים ואני יקבל במקומו MSI GF4 MX440 ה MSI טוב כמו ה GAINWARD ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך ל PCI E בקתציב כמו שכתבתי בכותרת...רק שיש מלא סוגים...איזה הכי מומלץ ולמה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול שאלה שאלתית ואני מקווה שהיא לא טיפשית אם יש לי 2 כרטיסי מסך, אחד של ati השני של nvidia אני יכול נגיד לשים אחד מהם ככרטיס מסך ראשי שאליו ייתחבר המסך והכל ואת השני לשים בסלוט השני ולעשות איזושהי הגדרה למשל שכרטיס אחד יטפל בכל מה שקשור פיסיקה וכו ושכרטיס שני יעשה את השאר?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מערכת חדשה עם המפרט ממדור מפרטים מומלצים שבאתר: [TABLE=width: 1224] [TR=class: specs even, bgcolor: #EFEFEF] [TD=class: part]מעבד[/TD] [TD=class: model]Intel i5-4690 3.5Ghz Tray[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 1224] [TR=class: specs even, bgcolor: #EFEFEF] [TD=class: part]לוח-אם[/TD] [TD=class: model] Gigabyte GA-H97[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 1224] [TR=class: specs odd, bgcolor: #EFEFEF] [TD=class: part]זכרונות[/TD] [TD=class: model] 1x8GB 1600Mhz Corsair[/TD] [/TR] [/TABLE] ספק יש לי של FSP דגם EVEREST 700E 80PLUSE ההתלבטות היא בין שני כרטיסי מסך: GIGABYTE 760GTX 2GB WINDFORCEx3 והכרטיס שבמפרט המליצו: Radeon R9 280x 3GB 1)עד כמה ההבדל בינה…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גם מפתחת השבבים מסנטה קלרה עשויה להעניק לנו בקרוב מאוד כרטיס גראפי בסיסי חדש, שיאפשר לנו להיפרד אחת ומתמיד מליבות דור ה-28 ננומטר הוותיקות לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי :-) אני מעוניינת לקנות מחשב לגיימינג ואני צריכה לבחור כרטיס מסך. החלטתי כבר שזה יהיה ה-9800gt של zotac אבל יש לו שני דגמים eco ו-synergy. הנושא הזה דיי בלבל אותי. המוכר בחנות אמר ש-synergy עדיף כי הוא לוקח חשמל ישר מספק הכוח, בניגוד לeco שלוקח אותו מלוח האם ולדעתו זה פחות טוב כי זה מעמיס על לוח האם. מצד שני, בעיון באינטרנט הeco הוא חדש יותר ואמור להיות טוב יותר דווקא כי הוא צורך פחות חשמל (למרות שחלק מהביצועים נראים שונה, אבל ב-zotac אומרים שהביצועים נשארו זהים פחות או יותר). ההבדל במחיר לא משמעותי (20 ש"ח), אז אשמח לדעת מה לדעתכם טוב יותר לגיימינג (אני משחקת wow, heroes of newreth, sims 3 וכ'ו). תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לבעל הפורום! חבר שלי המליץ עליו, נראה איך ה"שירות"... לנושא: כרטיס מסך שלי הוא GFORSE 4 , מחשב 2.7 ג' הרץ... אוהב משחקי מחשב והאחרונים לא כל כך הולכים בגלל הכרטיס. ממליצים לי לקנות משהו חדש... אחשיו, הבעיה היא שאני לא מבין בכרטיסי מסך בחלל! הגבול שלי הוא 900 ש"ח, מה הכי כדי???
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-