עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by psychuil,

במידה ויש לי כרטיס מסך ישן, בן שנתיים-שנתיים וחצי, ועלי לממש אחריות, כבר לא מוכרים את הכרטיס המדובר יותר. הבנתי שעל החנות (לפי חוק?) לספק לי כרטיס חלופי מקביל. השאלה שלי האם הכרטיס צריך להיות מקביל מבחינת ביצועים או מקביל קטגורית (אותה רמת מחיר)?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. איך ב readonhd7970 יש 3gb ובgeforce gtx 680 . שהוא נחשב בתור המנצח שלו כביכול יש רק 2 gb ??

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by cordyceps,

טוב, משום מה הנוסטלגיה השתלטה עליי וממש בא לי לשחק במשחק החדש בסדרה....לצערי מ max payne 1 לא נגעתי במשחקים.בקיצור איזה כרטיס מסך הכי זול ומינימלי יריץ את המשחק בצורה טובה ?כרגע אני על איזה כרטיס עמום וישן :גיפורס 8500gtהמחשבwin 7 648 גיגה זיכרוןמעבדE 8400 3.00ghzתודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by supercars,

יש לחבר שלי מעבד של אינטל Dual Core E8400, וספק כוח של 600W (לא ג'נרי). כרגע יש לו כרטיס מסך 9800GT של ג'יגהבייט, והוא רוצה לשדרג לGeForce GTX550 1024MB GV-N550OC-1GI עכשיו יש לי 2 שאלות: 1. האם המעבד יגביל את הכרטיס? (צוואר בקבוק) 2. והאם הוא ירגיש הבדל בין ה9800 לכרטיס הנ"ל? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם... ברשותי כרטיס המסך 8600GT של Leadtek, והחום עליו כ-45 מעלות במנוחה, מגיע ל-55 בערך בעבודה. לדעתי זה לא גבוה. אבל הבעיה שהמאוורר מסתובב מהר ומרעיש בצורה איומה! ניסיתי לנקות אבק, ניסיתי לשים משחה טרמית חדשה (הוריד קצת את החום האמת) אבל לא עזר עם הרעש... האם מישהו מכיר את הבעיה? הכרטיס היה כך מאז שקניתי אותו, גם כשמדליקים את המחשב אז המאוורר עליו מסתובב במהירות גבוהה וזה נשמע כמו מטוס... כזה נכנס לחלונות אז כנראה הדרייבר מאט אותו לנורמה. אם אני עוצר אותו עם היד, אז הרעש פשוט נעלם והמארז שקט (ויש לי 3 מאווררים בנוסף לזה של המעבד). האם הטמפרטורה סבירה? או שהוא פשוט מנסה לקרר את הכרטיס בלי הצלחה? אני חושב בכלל לקנות קירור איכותי לכרטיס ולסגור עניין... מה אומרי…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ovadia10,

יש לי מערך HD4850CF ויש לי 2 גישרונים כאלה של CF רציתי לדעת אם צריך לשים 1 או 2?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Sym,

זה הגיוני? אני מריץ על רזולוצייה מאד מאד נמוכה של 19 אינטצ' ועל מקס דיטיילס וזה נותן 60 FPS?! מפרט E8400 GB P35 ds3l 4Gb aDATA HD4870 וזה פאקן מריץ לי על 60 FPS!??!!? מחשב חדש!! נקנה לפניי יומיםם זה הגיוני?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Idanbs,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5682 עכשיו אפילו יותר מפעם כדאי לקנות X1900XT עם הקירור שנועה נותנת לנו למרות שלמי שיש את הסבלנות כמוני יחכה עד ירידת המחירים

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by eliranl,

למחשב AMD SEMPRON 1.4GHZ 512MB למשחקים!

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by mushee,

אני מעוניין להחליף את לוח האם שלי msi 865pe-neo3 ללוח אם אחר שיתמוך ב pci expressx16 אבל מבלי להחליף את המעבד, האם זה אפשרי? ואם כן, אם תוכלו לתת לי לינקים ללוחות אם במחיר של עד 550 ש"ח בכדי שישאר מספיק כסף לקנות כרטיס מסך טוב...גם כאן יש התלבטות בין sapphire x1800xt 256mb לבין leadtek px7900gt 256mb איזה מהם טוב יותר? תודה על העזרה.

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by avivlevy,

האם סידרת ה7*** תתמוך בDX10 יצא?! עוד כמה זמן? ואיזה?

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי במחשב כרטיס מסך של nvidia gtx 1070 וקניתי לא מזמן מסך AOC Agon AG271QX שתומך ב freesync נשאלת השאלה האם אני לא מפסיד מהיתרון של המסך בגלל שהכרטיס מסך לא תומך ב freesync או שזה לא מורגש ? שווה להחליף כרטיס מסך בגלל זה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by YoniDahan,

אהלן, יש לי שני כרטיסי מסך ASUS 7770 בCF. קניתי שלושה מסכים של סמסונג דגם S22B300. משום מה אני לא מצליח להפעיל eyefinity על שלושת המסכים יחד בעזרת התוכנה AMD Catayst כמובן שחיברתי את שלושת המסכים לכרטיס אחד (העליון) אני כן מזהה את שלושת המסכים ויכול בכול זמן לעבוד רק עם שני מסכים במגביל. הכוונה שלי שתמיד יש לי מצב שמסך אחד נישאר כבוי. שמתי לב שגם בווינדוס אני מזהה את שלושת המסכים, אבל יכול לעבוד רק עם שניים במגביל. ד"א: אני עובד עם ווינדוס 7 64 ביט. אשמח לעזרה!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Chaos,

שלום לכולם. קיבלתי הצעה לקנות את המסך 710N של חברת Samsung במחיר של 1770 ש"ח. ברשותי כרגע מסך מסך CRT פשוט לפני כ 5 שנים בערך (לא שטוח). האם המסך הנ"ל שווה קנייה? האם יש הצעות טובות יותר בטווח המחירים הזה? תודה רבה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. למשל עכשיו יש לי GF2MX200 אם אני אחליף אותו לכ. מסך נורמאלי. אז מהירות העבודה של המחשב תשתפר? בלי קשר למשחקים.

16. Started by Tal14,

ההורים שלי חזרו מחו"ל והביאו לי מסך דק ColorTac המפרט שלו: 17 אינץ' מקס' רזולוציה: 1280X1024 15 פינים קצב רענון: 31.5-80 KHz 56-75 H מה אתם אומרים??

17. נגיד אני רוצה לירכוש עוד 8800GTX ולהשים אותו במערך SLI, הביצועים הישתפרו בכמה אחוזים? בעיקר ברזולוציות הגבוהות. ואיזה ספק כוח אני יצתרך בישביל להריץ מערך SLI. העם כדי לי לחכות לדור הבא של Nvidia? תודה לעזורים.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל Here Goes Nothing: יש לי 8800GTS (ראה מפרט) ואני לא מצליח להפעיל HDR (אלא רק BLOOM) וגם AA במשחק Oblivion IV. כבר במסך הפתיחה הוא אומר לי שאני יכול לבחור או את זה, או את זה... אני משתמש בדרייברים האחרונים שיצאו לכרטיס המסך. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? יש לו רעיון איך לפתור את זה? נ.ב- בנוסף, אין לי אפשרות לבחור AAX16 מתוך המשחק או במסך הפתיחה (החלון הקטנטן שעולה לפני שהמשחק עולה) כמו שהכרטיס המפלצתי הזה תומך...רעיונות? HF

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by RealTime,

שלום חברים. אני שוקל לעשות שדרוג קטן. ה- X1950 PRO כרטיס סבבה ויש לי אותו בדיוק שנה עם קירור שקט לחלוטין, הנה תמונה בכל מקרה, אני שוקל לקחת את הכרטיס הבא: ‏9800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ של GIGABYTE, בעלות של 709 ש"ח ב-KSP. אני יודע שעדיף ה-4850 שהוא טיפה יותר טוב אבל עדיין, 700 נראה לי מחיר סבבה לחלוטין. אני בעיקר רוצה לשחק CRYIS WARHEAD החדש, אוליי גם שוב את הקודם עם גרפיקה יותר טובה , ASSASINS CREED, BROTHERS IN ARMS וכו' מה נראה לכם? שווה? כדאי משהו אחר? דרך אגב,יש לי 2GB זכרון, יש טעם להוסיף עוד 2? תודה!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by MDK,

האם יש הבדל גדול בין הכרטיסים הללו? (אני יודע שזה רק מבחינת פיצרים ומולטימדיה) האם שווה לחכות לגירסת myvivo שתגיע לארץ ? ? ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by yaron11,

שלום יש לי מסך VIEWSONIC - VP171B LCD אני רוצה לעשות לו כיול. איפה אני משיג תוכנת כיול או תמונות עם הסברים, אני יודע איך לכוון את ההגדרות של המסך מלוח בהקרה ומהתפריט של המסך אבל זה לא מספיק מפני שקשה לדייק ואין לי בסיס שעלפיו אני יכול לעמת את הצבעים והבהירות של המסך . תודה לכל מי שיעזור 8)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by massinvallus,

איזה יותר טוב? למישהו יש השוואה בינהם?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, אני מעוניין לרכוש מסך מחשב חדש, Samsung P2770HD, והיות שהוא תומך בFHD רציתי לקנות לו גם כרטיס מסך תואם כדי להנות מכל האפשרויות. עכשיו הנה המפרט שלי: לוח אם: P35-DS3 של GIGABYTE. מעבד: Intel® Core2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz (2 CPUs), ~2.7GHz זכרון: 2048MB RAM כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GeForce 8800 GTS על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי כדי שיתמוך בצורה יפה ברזולוציה של 1080P, והאם אני צריך לשדרג משהו בנוסף[כגון לוח אם, ספק כוח]??? נ.ב: המטרה של כל העסק הוא בשביל משחקים/סרטים תודה רבה לעוזרים, שבת שלום!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Pure-Gold,

אני שוקל לקנות את הכרטיס HD 5850 Vapor-X 2GB GDDR5 של SAPPHIRE בעיקר בגלל ה Eyefinity שמאפשרת לשחק על 3 מסכים (יש לי 3 מסכים) במשחקים תומכים וגם כי פשוט אפשר לחבר לו 3 מסכים בלי כרטיס מסך נוסף. כיום יש לי שני כרטיסים של HD 4850 שהם יחסית תנורים. יש המלצות ? *המפרט העדכני שלי מופיע בקישור בצד (המערכת הראשונה)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by klifOrd,

אז ככה יש לי כרטיס מסך GTX670 מעבד 3770K וספק 760W SEASONIC GOLD. האם אני יכול לחבר כרטיס GTX650 או שאני חייב עוד 670? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים