עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כשאני משחק Team Fortress 2 (שמבוסס מנוע Source, שפותח ב- 2004, שנחשב חלש) על 1600x900 עם AAx8 ו- AF x8, אני מקבל כשהמסך עמוס קצת פריימים נמוכים, מ- 60 זה יורד ל- 45-50. גם כשאני מוריד את ה- AA ו- AF אני מקבל פריימים נמוכים כשהמסך עמוס... ואני לא מדבר על עמוס עמוס, מי ששיחק או משחק במשחק הזה יודע למה אני מתכוון... אחרי הכל זה שרתים של מקסימום 24 איש. גם אם אני ב- Spectate ומסתכל על אזור עמוס מלמעלה, אני מקבל פריימים נמוכים. אני מדבר על זה שאני מסתכל על 6 אנשים בערך באותו הזמן ויורים וזה או שאני מסתכל על אזור מגבוהה והוא עמוס טקסטורות ואני מקבל פריימים כמו שהזכרתי. מה שמוזר כאן זה שאני משחק Batman - Arkham Asylum על FHD עם AAx16 ומקבל 60 FPS תמיד... אפילו כשאני מסתכל על אזו…

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. שלום לכולם. ברשותי מחשב עם מעבד של אינטל (מהירות 2.33 ג'יגה), 2 ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך GeForce 8600 GT ומערכת הפעלה ויסטה. אני נמצא כבר תקופה בחו"ל ואני נוהג לצפות בשידורים ישירים של הערוצים הישראלים דרך אתרים שונים. הבעיה היא שכאשר אני צופה בשידור עם תנועות מצלמה מהירות ותדירות (כמו למשל במשחק כדורגל), איכות השידור יורדת (התמונה "נתקעת" כל כמה שניות, ולפעמים גם הסאונד מתחיל לקרטע). אני שואל את עצמי אם הבעיה היא במקור השידור, במהירות האינטרנט או בביצועים של מערכת המחשב שלי. אני יותר נוטה לחשוב, שהבעיה היא בביצועי המחשב שלי, מאחר שהקירטועים מגיעים בדיוק ברגעים, שבהם יש תנועה מהירה של התמונה, ומהירות האינטרנט היא 7 מגה. גם כשהגדרתי ב- Power Options של ויסטה "תוכנית", ה…

3. שניהם באותו המחיר, איזה חברה עדיפה? אם אני לא טועה הצלחתי לראות של Sapphire יש יציאת HDMI, לגביי הGigabyte אני לא ממש בטוח. http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1274 http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1265 תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום אני מחפש כרטיס מסך שיריץ את Half Life 2 באופן נורמלי, כרגע יש לי Intel G33\G31 Express Chipset Family שלא ממש עושה את העבודה. אני מחפש משהו זול (סביבות 200 ש"ח) מבחינתי מיושן\מחודש\משומש.. (משומש זה רעיון טוב?) נתונים: יש לי Inspiron 530s (מחשב קטן, לא כל כרטיס יתאים למארז..) מעבד Intel Core2 Duo 2.33 Ghz, 2 ג'יגה זיכרון, ספק 250W

5. Started by zohar517,

היי אני קונה מחשב מבוסס I5 שמטרתו למשחקים, יש לי מסך 22 ובעתיד אולי אני אקנה מסך 24 או 26. התקציב שאני מייעד לכרטיס מסך בעיקרון הוא בין 800 ל1500 ש"ח, עכשיו יש GTX275 ב1300, GTX260 ב1000 וHD5850 ב1300 גם בקרוב. מה אתם אומרים עדיף ושגם ישמש אותי כרגע בצורה טובה וגם לעתיד. תודה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  6. Started by rangolan2,

אפשר בבקשה המלצה על כרטיס מסך עד 400 ש"ח שיהיה הכי טוב למשחקים תודה

7. מחשב: לוח אם גיגבייט dual core e2180 2ghz 2gb ram אני משתמש בכרטיס מסך המובנה של המעבד והוא חרא. מחפש כרטיס מסך לא יקר ,באיזה 250-300 אפשר ביותר אם זה ממש כדאי. אני לא גיימר , משחק מידי פעם לא משהו רציני. אני פשוט רוצה שדברים יעבדו לי יפה, אני לאח אוהב את הבינוניות של המחשב הזה. יש לי מסך 22" ללא hd חשבתי על Gigabyte GeForce 9400GT 1024MB DDR2 GV-N94TOC-1GH אבל אני לא יודע באמת אם הוא טוב ואם הוא מתאים למחשב

8. Started by super4life,

?amd phenom 2 x2 550 3.0ghz will be enough for ati hd 5850 and cooler master 500w will be enough for ati hd 5850 monitor 26inch

9. Started by ztakram,

שלום יש לי מחשב חזק, אך עם כרטיס מסך מובנה סטנדרטי Intel GMA 3100. המחשב משמש אותי לאינטרנט ולעריכת אודיו. השבוע קניתי מסך חדש (P2350) ונתקלתי בשתי בעיות: 1. בהגדרות התצוגה של המחשב אין לי אפשרות להגדיר את התצוגה ל- 1080\1920 2. אני לא מצליח להתקין את הדרייבר של המסך - אני מקבל הודעה שיש להתקין תחילה את התקן הוידאו. האם זה בגלל הכרטיס המובנה? איזה כרטיס מומלץ היום לצרכים שלי?

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  10. רציתי לדעת אם אני צריך להוסיף או לעשות משהו בקשר לקירור שלו או שאיך שהוא ישאר זה בסדר המפרט שלי זה: e8400 ep45-ud3l 4850HD 1GB אבל אין עליו מאוורר יש עליו רק צלעות קירור ספק טירמלטק 600W winstren digital 500GB מארז cm590 והוספתי לו מאוורר כאילו יש עליו עכשיו 3 4GB kingstone heperX cl5 האם אפשר להשאיר אותו איך שככה או שהוא צריך קירור הכרטיס מסך בעזרת הוספת מאווררים או משהו בסגנון כלשהו תודה לעוזרים

11. Started by redead,

כמה אפשר למכור כזה כרטיס ביד שניה , אריזה סגורה לגמרי לא נעשה שימוש בכרטיס...

• 13 תגובות
    • 853 צפיות
  12. Started by aviran15,

שלום רב לכם... היום קיבלתי תמחשב אחרי שקניתי אותו אבל שמתי לב ששמו לי gigabyte 4850 עם הקירור של זלמן במקום הshappire 4770 האם עבדו עליי ועליי ללכת לדרוש להחליף תכרטיס?

• 11 תגובות
    • 947 צפיות
  13. Started by HeroesCut,

שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש I5,DP55WB,8GB,GTS250,1T,SeaSonic650. עכשיו הורדתי כבר את כל המשחקים שאיי פעם רציתי לשחק, ורק רציתי לשאול שאלה קטנה, בשביל מה באמת אנשים קונים כרטיסי מסך יותר משכוללים מGTS250 או 4850??? crysis רץ אצלי על הגדרות הכי גבוהות יותר מגיימר ב50+FPS,שני המשחקים, וגם GTA על משהו דומה. יש לי מסך 24' 1900*1200, ואני מריץ את כל המשחקים שהורדתי על האיכות הכי גבוהה בFPS גבוהה ואני ממש נהנה מכל דקה של משחק, אז במאת שאני לא מבין למה לקנות כרטיסי מסך כל כך יקרים שייתנו בדיוק אותם ערכים של כרטיסי מסך כמו 4870 או GTS250.. לדעתי זה רק כדי להגיד יש לי את הכרטיס מסך הכי טוב בשוק, אבל ה"להגיד" הזה עולה הרבה יותר כסף.. אולי זה לא ככה במסכים אחרים ובמחשבים אחרים אבל כ…

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  14. Started by zikri00,

אז ככה , א'. קודם כל שלום רב לכל הקהילה ב'. יש לי מחשב של HP דגם Pavilion a6450.is על המחשב הזה יש כרטיס מסך Nvidia GeForce 8600GT 512MB משחקים לא רצים עליו טוב , ניקח לדוגמא את GTA IV שזז בצורה מחרידה . ניסיתי לעדכן דרייבר של הכרטיס מסך , וזה לא בדיוק שינה משהו . השאלה שלי , היא מה אני צריך לעשות כדי שמשחקים יעופו לי כמו שמצופה מהם . ג'. אני רוצה להחליף את מערכת ההפעלה מ-Windows Vista Home Premium ל- Windows XP SP3 , מישהו יכול לתת לי דרייברים ל-Windows XP בבקשה ? ואם אפשר גם CHIPSET אם יש . את הדגם של הלוח אם אין ברשותי , אז אם יש קומבינה כלשהי לדעת דרך ה-Windows עצמו תגידו לי ואני אעשה . תודה רבה רבה רבה רבה לכולם , אני מקווה שתוכלו לעזור לי ,…

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  15. אני קונה מחשב חדש שהייעוד שלו הוא משחקים עבודה באינטרנט והורדת קבצים. התקציב של כל המחשב הוא 3000 ש"ח ושל הכרטיס 700-800. ההתלבטות היא בין Sapphire HD 4850 Vapor-X 1GB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E‎ לבין GIGABYTE GTS 250 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E איזה מהם נותן ביצועים טובים יותר? ההבדל במחיר הוא 60 ש"ח כשה-4850 זול יותר. אם יש כרטיס טוב יותר משני אלה בטווח מחירים האלה אשמח להצעות. תודה.

16. Started by navk2,

אני לא יודע אם אתם שמים לב לזה אבל אנחנו כרגע בתקופה שהחומרה פשוט לא מנוצלת, ולמרות זאת אנשים רצים לקנות כרטיסים במאות שקלים יותר מהקנייה המשתלמת. הנה תגובה שלי מהדיון של הכרטיסים החדשים : ניסיתי לחשוב על זה ולבדוק ואני חושב שהבנתי למה כולם מחפשים כרטיסים כל כך חזקים : קחו לדוג' אחד שרק נכנס לעסק ומחפש כרטיס חדש שיריץ לו את כל המשחקים הכי חמים בשוק, הצרכן החכם ניגש להשוות כרטיסים ומחירים ובעיקר להיסתכל על באנצ'ים - ליראות איזה כרטיס ייתן לו את העלות תועלת הגבוה ביותר, מה שכולם מתעלמים ממנו זה ההגדרות שהבאנצ'ים רצים עליהם ! כבר קרה לי פעם שאחד שקנה כרטיס למסך 22" ראה באנ'צים עם רזו' של 1920 וכמעט קנה כרטיס חזק בהרבה שהוא לא היה צריך. עכשיו הקטע של הרזו' זה באמת על קצה המז…

• 134 תגובות
    • 13.3k צפיות
  17. Started by mos86,

שלום, אין לי שום צורך גרפי מלבד הרצת סרטי 1080p ופיפה על איכות בינונית-סבירה במחשב, אבקש לציין כי 4650 ו 4670 אינם נתמכים (osx86). אנא המליצו לי כרטיס במינימום מחיר. תודה רבה!! הומלץ על 9500GT DDR3 ל FIFA10, השאלה הנשאלת היא האם הנ"ל יספיק גם לרזולוצית 1920x1080 ?

18. Started by HaVoC_850,

סתם מחפש מידע על כרטיס מסך כזה... תודה למוצאים

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  19. הי, אני בתהליך של הרכבת מחשב למשחקים, והחלטתי על כרטיס המסך החדש של ATI, ה5850HD. אני מסתכל בחנות SkyPC ורואה שתי אפשרויות: כרטיס של Gigabyte ב1600 שקל וכרטיס של Club 3D ב1380 שקל. http://www.skypc.co.il/sg_product~GVR-5850G1~8~0.htm http://www.skypc.co.il/sg_product~HD5850~8~0.htm האם יש איזושהי סיבה לא לקחת את הזול מביניהם? האם לclub 3d יש מוניטין גרוע יותר או משהו בסגנון? תודה ליאור

20. האם הלוח מגביל איכשהו את הכרטיס הנל? היום ראיתי את זה וזה נראה ממש מוזר. תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by id3232,

אני מחפש כרטיס מסך טוב לגיימינג בתקציב של מקס' 750 שקל למפרט שברצוני לרכוש: Q8200 4G זכרון לוח אם מבוסס P45 ספק 500W יש מצב שג'נרי אבל יש לי גם HEC 450 TW TF. אני חשבתי על הכרטיס 260 GTX מכאן: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5268 האם הוא חזק בהרבה מה4850/770? יש הצעות שיפורים? יש סיכוי גם שאני יקנה מסך 22'' אז קחו בחשבון. תודה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  22. בשביל הHTPC לא למשחקים אני מקווה שהוא יהיה זול כמו שהוא אמור להיות ושלא ידפקו עליו מחיר בארץ כי אחרת הוא לא שווה דרך אגב זה הכרטיס מסך הראשון של Nvidia עם כרטיס קול מובנה (7.1)

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  23. Started by KvodHagab,

אהלן, אחרי שקראתי כי ה5850 מאפשר "עד 6 מסכים" (כמו שהציגו בהשקה) תכננתי ישר על מערך של שלושה מסכים, מה שהתברר כהחלטה נבונה כיוון שהשישה מסכים זה רק למערך CF. בכל אופן,כשאני מחבר 2 מסכים לDVI PORTS ואחד ל DISPLAY PORT (עם מתאם לDVI) המחשב נותן לי להפעיל רק 2 מהם, אני מריץ WIN7, ומשתמש בדרייברים האחרונים של ATI. למישהו יש רעיון? עריכה: אחרי קצת נבירה באתר eyefinity של ATI, קראתי את זה "Driver version 8.66 (Catalyst 9.10) or above is required to support ATI Eyefinity technology and to enable a third display you require one panel with a DisplayPort connector." ואני משתמש ב8.66RC6, יש סיכוי שהם פשוט לא כללו את התמיכה בRC..?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  24. Started by Itay Zafrir,

שלום, אפשר לקבל המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 500 - 600 ש"ח. הכרטיס מיועד למשחקים. תודה

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  25. Started by MoAv,

אני צריך הצעות לכרטיס עד 500 כמו שכתבתי, שאותו אני אחפש ביד שניה אז אפשר להוסיף עוד 10-20 אחוז מהתקציב המקורי כאילו הוא חדש. זאת התצורה הבסיסית : Asus A8N-E AMD x64 3500 4 x 512mb corsair

• 3 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים