כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אני עובד עם 2 מסכי VP171, בצורת DUAL , הרחבת שולחן עבודה ולא הכפלה, כלומר המשכיות... הורדתי תמונות מיוחדות,רחבות עם המשכיות המתאימות לצורת עבודה זו, אך שאני בוחר אותם ב"רקע" , אני רואה את אותו קטע מהתמונה בשני המסכים. מה עושים ע"מ לראות "המשכיות" כל התמונה....? (עובד עם XP,כרטיס RADEON 9600XT) תודה
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי כרטיס מסך חדש MSI GeForce 4 Ti 4200 128 ddr שיפור אדיר לעומת הוודוו המזדקן שלי ואחת האפשרויות שהייתה בו היא שידור מהטלוויזיה ולטלוויזיה. קיבלתי מין ממיר כזה מכניסת ווידאו כזאת (שנראת כמו כניסת PS2 של מקלדת/עכבר) לכניסות ויציאות של בננות. עכשיו, ניסיתי לשדר לטלווזיה ע"י חיבור הממיר לכרטיס ולטלוויזיה ומיותר לציין שלא הצלחתי. בנוסף, ניסיתי לצפות במחשבי ווידאו ע"י חיבור הווידאו לכרטיס וגם זה, לאחר שציפיתי שבמטה קסם תהפך התמונה למה שהוודיאו משדר, לא עבד. הבנתי שצריך תוכנה/דרייברים מיוחדים והורדתי מלא ג'אנקים למחשב, דבר שאני די שונא. אתם יכולים להסביר לי בבקשה איך ניתן לשדר לטלוויזיה ולראות טלוויזיה על המחשב, איזו תוכנה אני צריך וכו'? תודה רבה, דן כספי
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 8800GT והוא מאוד חם, הייתי רוצה להגביר את המאוורר, איך עושים זאת? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נגיד לי יש Gladiator.dvdripXVID ויש Gladiator.DVDR מה יותר טוב? מאיפה לי אם לא קידדו את הXVID לDVDR כי אחרי הכל...כל מה שעובר קידוד אז האיכות שלו נעשת פחות טוב לא?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני יודע שיש כרטיסי מסך בעלי יצאת טלוויזיה יותר איכותית טפחות איכותית מה שאני רוצה לדעת באיזה כרטיסי מסך היציאת טלוויזיה נחשבת ליותר איכותית ב ATI או ב Nvidia והאם יש הבדל בין כרטיס לכרטיס
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס Connect 3D X1800 GTO VIVO. כאשר אני מחבר אליו PS2 בחיבור S-Video- איכות התמונה ממש זוועתית. אני מתמש ב Dscaler? האם מישהו מכיר דרכים לשיפור המצב? וכו'? ד"א- גם ה ATI multimedia center פשוט לא מוכן להיות מותקן אצלי. מישהו נתקל בזה פעם? (אני מריץ את ההתקה ולא קורה כלום) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני מניח שיש חלק לא מבוטל בפורום שדי מחבב את החברה הזו. אני עוד זוכר כשהיא התחילה כיצרן OEM-י פשוט, שהתפרסם בזכות ELSA המוכרת לכל באיכות שלה. הGF2 GTS של ELSA, הלא הוא ה Gladiac הזכור לטוב בעיקר בזכות ה"פילטרים" האיכותיים שלו, יוצר ע"י VisionTek. כך צברה לעצמה החברה מוניטין ראשוני בעולם החומרה ולקוחות שראו כי ELSA בחרה ב VT כדי לייצר עבורה את הGTS-ים, בטחו בה, וטענו כי אם ELSA בחרה דווקא בVT, וודאי היא מייצרת כרטיסים ברמה! איך זה מתקשר אלי? ובכן יש לי כרטיס מסך מתוצרת VisionTek מסדרת ה Xtasy ה'מהוללת' שלהם, שהיא הכי חדישה, למעשה. הכרטיס נקנה בארה"ב , וזמן קצר לאחר התקנתו, גוף הקירור+מאוורר (HSF) שלו כמעט נפלו לגמרי! הגוף עדיין נאחז בכל כוחותיו שצ'יפ החמים רק בנקודות מעטו…
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלוםםםםםםםםם יש לי בעייה גדולה עם שני המשחקים. המשחקים עובדים על 30-40 FPS וזה משגע אותי . זה זז כמו במצלמת אינטרנט גרועה. הכרטיס שלי הוא 7600GS מעודכן עם כל הדרייברים החדשים. טמפ' במנוחה 53 מעלות ובמאמץ מגיע ל-81. אני לא יודע ממה זה נובע כי ההגדרות ששמתי הן על DEFAULT. יש לי מערכת די חזקה ואני מחפש פתרונות. בנוסף חשבתי על החלפת כרטיס אבל אני לא יודע אם זה כדאי עכשיו כי לא תיכננתי מהלך כזה. ובנוסף לאור השינויים (אולי....) שיקרו בחודשים הקרובים בסצנת הקרבות של ATI-NVIDIA יצאו כרטיסים חדשים. בעקרון אין לי תקציב מוגבל אבל לא מוכן להשתגע ולהחליף שוב עוד חצי שנה כשיתחילו לצאת משחקי DX10.
-
- 12 תגובות
- 697 צפיות
-
-
כאשר אני מחבר את הטלוויזיה למחשב אני מקבל איכות תמונה גרועה. משחקים (doom3 לדוגמא) וסרטים (avi וגם dvd) אני מצליח לראות טוב אבל בכל מה שקשור להצגה של fonts - על הפנים. אי אפשר לגלוש באינטרנט כי אי אפשר לקרוא טקסט. גם לראות קבצים ותיקיות ב-explorer בלתי אפשרי. טלוויזה: Toshiba כרטיס מסך: ati radeon 9800 pro 256. חיבור: s-video בצד המחשב, video-in בצד הרסיוור. ניסיתי לחבר גם laptop לטלוויזיה וגם איתו היתה אותה בעיה למרות שכאשר מחברים אותו למקרן (בעבודה) רואים יופי. ציפיתי שכרטיס מסך במחיר של 1100 ש"ח יאפשר לי לעבוד דרך הטלוויזיה. האם טעיתי??? מה עושים???
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך של ספיר האם מישהו יכול בבקשה להביע לי קישור לכתבה על הradeon 9800 np שלהם מאחר וקניתי את ה9800 np של חברת gigcxube משהו כזה ועכשוו אומרים לי חבל שלא קניתה ספיר מאחר שגם אותו דגם עלה פחות הוא עלה 1590 שקל
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך הזה? PHILIPS 107T LIGHTFRAME 2 17 אינץ' כמובן CRT 640 על 480: 140 הרץ 800 על 600: 110 1034 על 768: 85 1152 על 864: 75 1280 על 1024: 65 תדר אופקי: 30 עד 71 הרץ תדר אנכי: 50 עד 160 הרץ נו איך המסך? יותר טוב מה LG F700P ברזולוציות קטנות, נכון?
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה בשביל לראות סרט התחלתי לראות את הסרט האיכות הייתה בסדר אך לא הצלחתי לראות את כל הסרט כי כעבור זמן מה פתאום שמעו הודעת שגיאה ברקע והמסך הפך למספר פסים בכמה צבעים טוב חפיף וויתרתי על צפייה בסרט כי כבא היה מאוחר מידי אז הלכתי לישון קיצר מאז שחיברתי את המחשב לטלוויזיה ושינית שם אז איזה פורמט אני זוכר אבל אני לא יודע אם זאת הבעיה אז מאז שאני חוזר לראות סרטים אני רואה מן נקודות כאלו בסרטים שלא היו פעם וזה ממש מעצבן אז בבקשה תעזרו לי מי שלא קופץ צהוב
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
איפה הם עומדים בדיוק מבחינת איכות בהשוואה לחברות אחרות?
-
האם כרטיס מסך טוב יספק לי תמונה יותר טובה ? לדוגמא , אם יהיה לי את אותו מסך ו2 כרטיסי מסך שונים , האחד טוב והשני פחות האם אני ארגיש הבדל משמעותי באיכות התמונה ? אני מדבר כרגע על מצב רגיל כשאני רואה בדסקטופ ולא בתוך משחק או תוכנה .
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
בזמן האחרון התחלתי לקרוא שוב ביקורות 9800 PRO כנגד ה5900 ULTRA, והדבר היחידי שנשאר זהה בביקורות הוא ציון העובדה שאיכות התמונה של שני הכרטיסים מעולה, במיוחד כשהפילטרים מופעלים, אך איכות התמונה של ה9800 טובה יותר. ההבירורת היחידה שאני ראיתי שהשוו באמת את איכויות התמונה ולא רק הזכירו את ההבדלים היתה הביקורת של גיים ספיי, אך ההבדלים היו בלי פילטרים. 9800 פרו: http://www.gamespy.com/asp/image.asp?/hardware/june03/videocardshootout/Radeon-IQ.jpg 5900 אולטרה: http://www.gamespy.com/asp/image.asp?/hardware/june03/videocardshootout/GeForce-IQ.jpg אני אשמח לקבל עוד תמונות המראות את ההבדלים באיכויות התמונה, ורצוי מאוד עם פילטרים וממשחקים, אך כל תמונה תעזור מאוד. תודה רבה
-
- 42 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני יודע שהרבה (גם פה) , וגם אני , שמו לב שהאיכות תמונה בקונסולות כמו אקס בוקס או פלייסטיישן 2 שונות מאיכות התמונה של המחשב , וזה מתבטא בכמה דברים - קונסולות - תמונה יותר חלקה , קצוות מעוגלים , הצללה נמוכה יותר. מחשב - יותר צבעים , הצללה יותר גבוהה. אמנם המחשב צריך להוביל בביצועים גרפיים (אני מדבר על 9800 פרו ) , אבל משום מה הקונסולות נותנות תמונה יותר ריאליסטית. מישהו יכול להסביר לי למה ההבדל הזה ? אני בייחוד מדבר על משחקים שהומרו מהקונסולות למחשב , או להפך , אומנם המשחקים מותאמים המיוחד לקונסולות אך זה אותו מנוע גרפי. ואני חושב שגם אם הייתי שם במחשב עם 9800 פרו על 1600*1200 לא הייתה אותה תמונה כמו בקונסולות. נ.ב. למרות זאת אני עדיין יותר אוהב את התמונה של המחשב , לא י…
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם כל כרטיס מסך שמוציא 4k ב 120hz ייתן את אותה איכות של ווידאו ? הכוונה לסרטים כאשר אני צופה במלשב שמחובר לטלויזיה ברמה גבוהה. האם גם יהיה הבדל באיכות שוב רק ניגון קבצי ווידאו בין gforce ל radeon
-
- 1 תגובה
- 408 צפיות
- 1 follower
-
-
עד לפני בערך חצי שנה ATI נחשבה בעלת היציאה לטלויזיה האיכותית ביותר גם היום זה כך? או שיש לnVIDIA תשובה?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם האיכות תמונה שיוצאת מה tv-out ב xbox טובה כמו בדיווידי?
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מה קורה? שמעו, יש לי את כרטיס מסך משולב עם כרטיס טלויזיה של הרקולס [ראדאון 9800מוחלש עם אומגה הוא הפך לפרו] ויש לי טלויזיה בחדר... אני שמתי מפצל פשוט בחיבור של הכבלים ופיצלתו את החיבור אחד לטלויזיה ואחד למחשב... עכשיו, כשאני מדליק את המחשב ואת הטלויזיה [בלי שהטלויזיה במחשב תיהיה פועלת] האיכות בכמה ערוצים בטלויזיה הרגילה יורדת... יש ערוצים שמרגישים ויש כאלה שלא... ניסיתי להזיז את המפל קצת וזה קצת עוזר אבל אחרי זה זה חוזר פחות או יותר... מה אפשר לעשות? לקנות מפצל איכותי אם הממהיר הזה[או איך שקוראים למפצל הזה שהוא עושה את הטלויזיה יותר איכותית ומהירה... בעקרון לכול מי שיש ממיר של מתב מחברים לו את זה זה כזה קופסא ממתכת שמפצלת את החיבורים... וזה עושה עוד משהו נראה לי ממהיר את …
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום וחג שמח! יש לי כרטיס GFORCE 2 המחובר לטלויזיה בכבל S-VIDEO (משני הקצוות). הכבל באורך של 2 מ' עם ציפויי זהב במחברים. העניין הוא שאיכות התמונה די ירודה, מתבטאת ב"גלים" מאוד קלים אבל עדיין מפריעים לאיכות הסרט. הכרטיס מוגדר על PAL-B. אציין שכאשר חיברתי את המחשב עם כבל בננה קצר (חצי מטר) ראו באיכות מעולה. האם יש איזשהו מגבר אות או אפשרות אחרת כדי שאוכל לראות טוב? תודה!
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני משתמש בכרטיס מסך און בורד לוח אסוס M2NPV-VM הכרטיס מגיע עם יציאת DVI-D/ SVIDEO/ RGB /D-SUB/TV OUT-RCA לחיבור המוניטור אני משתמש ב- D-SUB ולחביור הטלויזיה אני משתמש ב- tv-out בננת RCA לתמונה בלבד (קול מהרמקולים של המחשב) ניתקלתי ב-2 בעיות: 1: אני לא מצליחה לראות סימולטנית גם במוניטור וגם בטלויזיה 2: וזו הבעיה הכי אקוטית למרות שאני משתמש בכבל איכותי (10מ') התמונה שנקלטת על הטלויויזה נוראית ממש מגורענת+גלי רוחב משהו זוועה. אני מאד לא רוצה להשקיע בכרטיס מסך כיון שמבחינת הביצועים הכרטיס הנ"ל מספק אותי לחלוטין. השאלה אם יש דרך לפתור את הבעיות הללו. כמובן שהורדתי את הגרסה העדכנית של הדרייבר מאתר אסוס לגבי הבעיה ה-1 מישהו אמר לי שאם אחרבר את המוניטור באמצעות DVI-…
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
היי. הלוח שאיתו אנ עובד הוא: gagabyte k8nsc939 nforce 3 ויש ברשותי כרטיס מסך: NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X 128MB השאלה שלי היא כזאת : מה יותר איכותי קודם כל (למשחקים בינוניים ומטה --> לא לקפוץ) והאם יש טעם להתקין את הכרטיס החיצוני ? אם כן או אם לא..בוא נגיד, כמה רחוק אני יכול ללכת אם אני רוצה לשחק (FIFA2006, COMMANDOS או VOLFIED) .. תודה רבה ! נ.ב : Amd Athlon 64b 939 3000+ venice core .
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש, אני לקראת קניית מחשב חדש. המחשב מגיע עם לוח אם של MSI שבו משולב כרטיס המסך הבסיסי X300 SE up to 128MB (actually 64. אני קונה יחד עם המחשב מסך LCD 17" (8-12MS, השאלה היא האם כרטיס המסך מספיק טוב כך שהתצוגה במסך לא תיפגע ? האם בכלל יש קשר ? שאלה נוספת, באייבורי Ivory מנסים לגרום לי לקנות את מסך של AOC. להתרחק כמו מאש ? שווה משהו ? הם מתפארים באחריות שהיצרן נותן ... תודה, עדיאל.
-
- 6 תגובות
- 564 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב מיציאת הVIVO לטלוויזיה ע"י כבל RCA והאיכות שהתקבלה הייתה נמוכה. מכיוון שבטלוויזיה יש רק חיבור SCART השתמשתי במתאם. שאלתי היא- אם אחליף את הכבלRCA לSVIDEO האיכות תשתפר? (שוב, בטלוויזיה יש רק חיבור SCART לכן גם פה אצטרך מתאם)
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-