כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך למחשב ישן, עם תושבת AGP. דרושות שתי יציאות, רצוי DVI (לפחות אחת) עם תמיכה ברזולוציה של 1920X1200. הכרטיס יחובר לשני מסכי LCD 22" ברזולוציה זו. המחשב עובד על לינוקס, ורצוי כרטיס של Nvidia לאור בעיות עם כרטיס ATI הקודם , בעיקר מחסור בדרייברים ובעיות בפריסה על 2 מסכים. התקציב - נניח עד 350 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הגיע כבל עם חיבור לבן ושני חיבורים קטנים שנראים שאמורים להתחבר ללוח, אחד מהם נראה כמו חיבור של מאוורר רק עם 2 חריצים, ע הכבל רשום Tube 125 0C מוכר למישהו?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לחבר 2 מסכי 17" בDVI ל9800GTX+ שברשותו אבל במקום פיצול עבודה הוא רוצה שבמשחקים הוא יראה תצוגה אחת רחבה על גבי שני המסכים איך נקראת אפשרות זו בNV אם בכלל היא קיימת? יש מדריך איך להגדיר דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
ועדיין יש בעיות מלאי קשות בארץ מה שגורם גם למחירים גבוהים.. מה יהיה? מתי כבר בכל חנות יהיה מלאי של הכרטיסים האלה?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף כרטיס מסך מהמחשב שלי למחשב אחר ומהמחשב באחר למחשב שלי () אני די מפחד לעשות את זה, אז אני צריך שמישהו יסביר לי איך לעשות את זה. תודה
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש לי Q9450 4 ג'יגה ראם 8800GT CM690 CROSHIR 550W יש משחקים כמו COD,וירטואל טניס החדש וכו'...שכשאני משחק בהם אחרי כמה זמן יוצא מסך שחור המשחק נתקע ואז הוא חוזר..בזמן הזה אם עושים מזער זה רושם איזה הודעה על מנהל תצוגה שהוא לא מגיב.. עידכנתי דרייברים וכו'.. מה אני עושה??
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש דרייבר nvidia geforce 9400 gt בבקשה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, אני עובד כיום על מחשב: HP dc7100c באמצעות כרטיס המסך האינטגרלי (on-board), נדמה לי Integrated Graphics Media Accelerator 900 עם יציאת VGA בלבד. אני שוקל להוסיף כרטיס מסך נוסף, לצורך שימוש ב-2 מסכים במקביל. יש לי על הלוח סלוט של PCIE 16X פנוי, PCIE 1X וכן כמה PCI רגילים. מערכת ההפעלה היא WIN XP PRO. האם זה אפשרי בכלל? אם כן, אשמח להמלצה על כרטיס מסך זול (אין לי צורך בגרפיקה משובחת) שיעשה את העבודה ויתאים לחומרה שברשותי. תודה מראש, רן
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
-
התקנתי במחשב שלי nvidia geforce fx 5500 256m agp .צריך לעשות משהו בביוס ?? יש לי וינדוס 7 וב-windows experience index יש לי ציון נמוך ב-desktop performence יש דרך לשפר?
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה שהמחשב שלי פועל כ"כ חלש במשחקים חדשים? יכול להיות שאני צריך לשדרג את הכרטיס מסך? או שהמחשב התיישן וכדאי לי כבר לקנות מחשב חדש לגמרי בנוסף לכרטיס מסך? המפרט שלי זה: Model : AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4400+ Speed : 2.3GHz Mainboard : ASUSTeK Computer INC. M2A-VM Total Memory : 2GB DIMM DDR2 Memory Bus Speed : 2x 329MHz (658MHz) Adapter : Radeon X1950 Series (PS3.0, VS3.0 499MHz, 256MB 594MHz, PCIe 1.00 x16) Operating System Windows System : Microsoft Windows Vista Ultimate 6.00.6001 (Service Pack 1) ספק כוח FSP 450 W output Model:ATX-45OPNR והציונים שאני מקבל ב3dmark הם: ב3d mark 05 10456 3DMarks CPU Score: 7689 CPUMarks 3d mark 06…
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך למערכת htpc + יציאת hdmi שיהיה nvidia (בבקשה לא להמליץ לי על ATI ) התקציב 500 שקל ושמעתי על משהו שהיציאות hdmi לא תומכות בסאונד או משהו כזה, אשמח להסבר גם על העניין הזה תודה
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה עם TV-OUT אני לא מצליח להעביר את הפלט לטלויזיה עצמה ואני בטוח שיש בעייה איפשהוא בהגדרות מדובר על טלויזיה CRT 34", לי במחשב יש מסך 22" WIDE ברגע שאני מעביר את התצוגה לטלויזיה אני לא רואה כלום בטלויזיה (שחור) והתצוגה חוזרת למסך מחשב אחרי מספר שניות בגלל שכנראה הכרטיס זיהה שהוא לא מצליח לשדר את הפלט לטלויזיה, לפעמים רואים ממש למילי שנייה הבהוב של מסך לבן שהופך מיד לשחור בטלויזיה. יש לי עוד מחשב שממנו זה עובד תקין (מחשב עם 7600 ו XP) כך שזה לא בעייה בכבל S-VIDEO או ב CONNECTOR שיוצא מהכרטיס כי בדקתי עם אותו אחד וגם לא בעייה בטלויזיה. הייתה לי עוד טלויזיית CRT 25" שחיברתי את המחשב אליה ואני לא זוכר שהייתה בעייה ככה שלא נראה לי שיש בעייה בכרטיס ניסיתי לשחק עם …
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכם, היום הפעלתי את המחשב ואחרי מס' דקות התחלתי לשמוע רעשים של טרקטור מתוך המחשב, פתחתי את המארז וראיתי שהרעש נובע מהמאוורר של הכ.מסך, לאחר כמה דקות המאוורר פשוט הפסיק לעבוד. ניקיתי את המאוורר (חיצוני, לא פרקתי וכ'ו..) וכלום, נתתי למאוור פוש קטן עם היד והוא התחיל לעבוד בצורה איטית מאוד. הכ.מסך במנוחה על 47-50 מעלות ככה שבנתיים לא נראה לי שיש סכנה כלשהי שהכ.מסך ישרף. ועכשיו לעניין המרכזי, הכ.מסך נקנה מ-FOXPC לפני שהתאחדו עם TMS, יש לי על הכ.מסך אחריות וכרגע אין עם מי לדבר, שלחתי מיילים, נאדה. מה אני יכול כרגע לעשות שעוד לא עשיתי? אל תציעו לי לפרק וכ'ו.. אני לא רוצה להתעסק בזה ואני מעדיף שאנשים שיש להם קצת יותר ניסיון ממני יתעסקו בזה. כמה יכול לעלות לי תיקון של תקלה כז…
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את הכרטיס הזה Sparkle Geforce GTX260, 896MB DDR3, Calibre ואני רוצה לשאול כמה שאלות רציתי לדעת האם הכרטיס תומך ב 1080p עכשיו, אם אני רוצה לראות בHD בטלויזיה מתאימה אני פשוט מחבר כבל HDMI מהכרטיס לטלויזיה ואז מה? שאלה נוספת לפי מה שאני שם לב (בSPA Tune) הכרטיס תמיד נמצא במצב של OC... רציתי לשאול אם אני לא במחשב או שלדוגמא אני כן במחשב אבל לא משחק במשחק כל שהוא עדיף לשנות את מצב הכרטיס? ל Green Mode או ל Standard Mode? למה אני צריך שזה יהיה על OC? שאלה נוספת ואחרונה באיזה כבל עדיף להישתמש (מה יותר איכותי) לחיבור מסך המחשב D-SUB או DVI-D ? בנוסף הייתי רוצה לשמוע כמה טיפים למשתמש בכרטיס הזה תודה לעורים!
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין כמה דגמים של ATI HD4850 אני אישית חשבתי על SAPPHIRE ATI RADEON HD4850 שעולה 589 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_3259&products_id=24698 בחנות אחת הציעו לי לקחת PowerColor ATI RADEON 4850 512MB שעולה 575 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_3286&products_id=26416 ובחנות האחרונה הציעו לי FORCE3D Radeon HD4850 שעולה 520 ש"ח http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6119 הכי חשוב לי: 1. שיחזיק prototype, קול אוף דוטי האחרון, GTA, NFS וכו'... 2. שיהיה שקט בגלל הקלטות שאני מבצע ושהמאוורר יהיה איכותי. לצערי במחשב הנוכחי שהולך ומתרסק לו, כבר נשרפו שני כרטיסי מסך בגלל החום. אשמח שתעזרו לי מה לב…
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי למסך 22" רזולוציה טבעית 1050x1680 תקציב עד 1500 ש"ח מוכן להשקיע סכום נכבד אך אין ברצוני גם סתם לבזבז שלא צורך המטרות שלי הם משחקים באיכות טובה מאוד וסרטים ושאר שימושים רגילים תודה חבר'ה
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכם חברי הפורום מחשבי לא איתי כבר כ3 חודשים (כחודש אצל FOXPC וכחודש-חודשיים אצל TMS) המחשב כרגע נמצא אצל TMS, הייתה קיימת בעייה בכרטיס אחד מצמד ה9600GT XT שרכשתי, של TWINTECH, שמצויידים בקירור CM, באורך מקוצר, ועלו לי בזמנו 755 לכל אחד (1550 לשניהם יחדיו) הכרטיסים באחריות, ואכן כרטיס נמצא תקול, והמתנתי זמן רב על מנת של TMS תוכל להשיג כרטיס נוסף מTWINTECH (שנמכר בSKYPC ובIQPC) אך תקוותי היו לשווא, כי TMS טענה כי לא ניתן להשיג כרטיסים אלו יותר, הם לא בייצור, ועוד 4 כרטיסי 9600GT שונים שהם הביאו גם עשו את בעיית הרעש (?!!) לכן TMS טענה כי אוכל לבחור בסכום כולל של 1100 ש"ח (שולם 1550) איזה כרטיס שארצה מהחנות, או בסכום של 900 ש"ח (אם אני לא טועה) על מנת לרכוש מכל מקם…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן התקנתי חלונות 7 ואני לא מצליח למתוח את התמונה על כל המסך בטלויזיה , לפני כן בחלונות ויסטה התצוגה הייתה על כל המסך ועכשיו לא, ניסיתי לשחק עם ההגדרות אך ללא הצלחה. הרזולוציה כרגע היא 1680*1050 ואני לא מצליח להגדיל אותה המסך מחשב הוא ASUS MW221C אשמח לשמוע רעיונות כיצד לפתור את הבעיה. כמו כן המסכים מוצגים כמולטי דיספליי ושניהם על דופליקייט ככה שמה שרואים במחשב וראים על שני המסכים תודה
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי, לא זוכר אם ראיתי שזה פורסם פה או לא. לברי מזל שבנינו עם 2 כרטיסים... http://hardforum.com/showthread.php?t=1456964
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
התקנתי את הווינדוס על המערכת שלי(7600 בילד, גירסא סופית בלה בלה בלה) אני מנסה להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך(ניסיתי המון גרסאות) וזה פשוט לא עובד המסך מהבהב לפעמים, או פתאום נסגר ומסרב לעבוד(על אקספי זה עבד טוב, עם כמה בעיות מדי פעפ שקשורות בכרטיס מסך) אבל זה בחיים לא עשה לי את זה בשולחן עבודה וכאלה ועכשיו בווינ 7 זה עושה המון בעיות חיפשתי בגוגל וראיתי רק מישהו אחד עם הבעיה הזאת ואצלו החיבורים היו פשוט לא טובים אז הוא חיזק או משהו אבל אני באמת אובד עצות הכרטיס מסך יחסית חדש, ולא בא לי להתבאס עליו ושלא יעבוד לי מישהו מכיר ויודע איך לפתור? אני אובד עצות.
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו את ה ראדון 3650 לתצורה AGP טוען שאינו מצליח להתקין דרייברים אחרונים לכרטיס הוא מקבל הודעה של הדרייבר לא נמצא הוא כן מצליח להתקין את גירסה 9.6 אמנם שלחתי אותו לאתר של AMD כי יש איזה PATCH לכרטיסי AGP לסידרות HD 2000 HD 3000 ו HD 4000 אבל הוא טוען שזה לא עובד הוא משתמש ב XP מישהו יודע אולי יש איזה משהו אחר שניתן לעשות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
לפני כחודש וחצי פתחתי ת'רד בו ניסיתי להבין כיצד אני מרכיב סט-אפ של 3 מסכים (27 + 2 של 19) לכל השימושים. הוסבר לי בזמנו שלא תהיה לי בעיה להרחיב את שטח העבודה שלי בשימוש בווינדוס, אבל מרוב המשחקים אני יכול לשכוח. ואז נתקלתי ב-Eyefinity שבכרטיסים החדשים של ATI. יש סיכוי שזה נסקר גם פה, אני כבר לא זוכר, בכל מקרה שני לינקים: http://www.amd.com/us/products/technologies/eyefinity/Pages/eyefinity.aspx http://www.tomshardware.com/news/amd-ati-eyefinity-radeon-monitor,8637.html נראה כאילו הטכנולוגיה הנ"ל עונה בדיוק על מה שביקשתי. נראה כאילו אין צורך בשום תאימות מצד משחקי המחשב. האם אני טועה או לא מבין עד הסוף? כבר בכרטיסי המסך החדשים שילבה ATI את הטכנולוגיה, כאשר היא מוגבלת ל-3 מ…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי כולם ברשותי מחשב חדש לגמרי, חזק מאוד. קניתי אותו עם ה- GTS 250 של p.o.v, והכל היה נפלא, כאשר אני משחק בעיקר עם פרוטוטייפ.. לאחר קצת רעשים שהיו במאוורר שידרגו לי את הכרטיס ל- msi radeon 4870 אחרי השדרוג, מידיי פעם במשחק אני רואה ריצודים אפורים ואפילו פעמיים המשחק נתקע, מה שממש לא קרה לי עם הכרטיס הקודם. נוסף לזה, אני רואה שהטמפ' יחסית גבוהות, גם במנוחה- GPU diode אחד על 80 מעלות והשניים האחרים על כמעט 70 מעלות. יש לציין שהמחשב שלי מאוורר היטב! אני לא מבין גדול בדברים האלה, והייתי מאוד שמח אם מישהו היה יכול להגיד לי מה לעשות, ואם זה בכלל תקין או פתיר... תודה מראש!
-
- 33 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הכרטיס מיועד למחשב כזה מעבד-INTEL PENTIUM D 820 S775 לוח אם משהו של דל לא ידוע זיכרון 2GB DDR2 ספק כוח של 500W משהו ג'נרי אבל יספיק לכרטיס מסך הזה עכשיו לשאלות עד כמה הכרטיס הזה טוב ? למה אפשר להשוות אותו מי הכרטיסים של היום או דור 9 ? אבל העיקר לדעת עד כמה הוא שווה באמת הדגם כזה SAPPHIRE HD2600XT GDDR4 256MB 128KB PCI-E עכשיו אני יודע שהוא דיי מיושן אבל המחיר שלו 200 שקל לכן למה לא .
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-