כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
אייזה כרטיס מסך אני טוב מאוד במחיר של עד 660 ואייפה אפשר לקנות אותו במחיר נורמאלי ואני צריך תשבוה מהר מאוד כי אני מתכנן עוד מעט לקנות אותו (קדימה הצעות)!!!!!!!!!! ;D
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בכנס עיתונאים שערכה בלאס וגאס הכריזה כעת AMD על השקת ארכיטקטורה גרפית חדשה ואיתה זוג כרטיסי מסך מתקדמים שרוצים לשנות את נוף הגיימינגלכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אני ואבי היינו ב-big box בילו, רצינו להתרשם מהחנות (המאוד יפה אפשר להגיד) והחלטנו שאנחנו קונים טלוויזיה. דגש על lcd/פלזמה. האיש מכירות הציע לנו את הטלוויזייה הזאת: http://zap.co.il/model.asp?model_id=305312 (Toshiba 37WL55 אין מצב לעבור את התקציב. אחוזי הצפייה בסוגים שונים של תצוגה (dvd , קולנוע ביתי, טלוויזיה): 60% טלוויזיה (יס), 20% דיוידי , 20 % משחקים (פוסי2). מכיוון ש16k זה הרבה כסף אני לא רוצה להתפשר על משהו לא טוב. אם יש לכם הצעות יותר מעניינות, תכתבו פלזמה/lcd , את החברה ודגם, ותפרטו למה כדי. בתודה איתי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות בימים הקרובים את המסך Samsung 701T, אבל יש לי כמה שאלות בקשר לזה. אני יודע שהרזולוציה הטבעית במסך הזה היא 1280X1024, ואני חושש שלא תמיד המחשב שלי יתן לי להריץ את המשחק ברזולוציה הזאתי (הוא מתיישן, ויש משחקים ממש כבדים כמו BF2 לדוגמה שאני חייב להריץ את המשחק ב- 1024X768 בשביל שהוא יעבוד על הגדרות גבוהות חלק). אני יודע שכשהמסך לא מציג ברזולוציה הטבעית שלו, איכות התמונה יורדת והיא נראית פחות טובה, האם אני אראה את זה במשחקים? והאם זה יזיק למסך? חוץ מזה, אשמח לשמוע את חוות דעתכם על המסך, ואולי המלצות למסך אחר אם יש יותר טוב בתקציב של 1800 ש"ח. תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב שלום אנשים אז ככה, אחרי שאני פחות מרוצה מהביצועים של הכרטיס מסך שלי החלטתי שאני רוצה להשלים לו את השני. עכשיו יש לי כל מה שדרוש לוח אם עם חיבורים של כפול 8,כפול 8,וכפול 4. ספק כוח חזק שיחזיק את המערכת ובקיצור מה שצריך. השאלה שלי היא פשוטה אך מורכבת, השאלה היא איך מרכיבים את הכרטיס השני מהשלב הראשון עד האחרון כולל התקנה והכל. והשאלה השניה: נשאר לי מקום לכרטיס בשביל הפיזיקה עכשיו רק בשביל זה משנה אם זה כרטיס חלש או כרטיס חזק? יעני תיהיה השפעה שונה? והכי חשוב אם הוא יעבוד עם הcf של ה5770 שלי ואם למישהו יש בבקשה הסבר איך להתקין אותו. אני יודע שהכל פה נורא מסובך אבל זה חשוב לי מאודדד. תודדה רבהה לכל מי שיוכל לעזור אפילו בקצת.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש משמעות לסוג הזיכרון והמהירות של הזכרון (DDR2/3), כאשר הכרטיס מיועד לסרטי HD בלבד (ללא משחקים)?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה הפריימים?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלומות , ברשותי כרטיס 9800פרו של MSI ואני רוצה להפוך אותו לXT. שמעתי שאפשר לעשות זאת בעזרת משהו שנקרא סופטמוד במקום לצרוב ביוס חדש. מישהו יכול להבהיר את הנושא ו\או לספק יותר פרטים?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום היקרים, ברשותי מחשב די וותיק (בן משהו כמו 5 שנים) בעל המפרט הבא: Core i7 950 - דור ראשון - בתדר של 3 גיגהרץ (כמובן 4 ליבות) 16 גיגה של זכרון ddr3 Radeon HD5870 ספק כח של Sapphire בהספק של 630W (אם אני זוכר נכון... מה שבטוח מעל 600) SSD של Transcend בנפח 256 וכמו כן (כמובן) מספר דיסקים קשיחים חלקם חיצוניים וחלקם פנימיים כל זה מחובר ל3 מסכים כאשר שניים מהם בעלי רזולוציה של 1920x1200 והשלישי הוא 1280x1024 (לא קריטי לדיון שלנו כ"כ...) השימוש העיקרי של המחשב הוא כמחשב אולפן - תחנת עבודה ליצירת מוזיקה. ככזה ממלא את תפקידו כראוי ואין לי (לפחות כרגע) צורך במשהו חזק יותר. שימוש המשני של המחשב (כפי שניתן להבין מכרטיס המסך...) הוא לגיימינג …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי כרגע את המחשב הזה:http://browser.primatelabs.com/geekbench2/view/319628 עם GEFORCE 315 עכשיו מה אני צריך לשדרג ולקנות בשביל שאני אוכל להריץ את FIFA 15 וNBA2K15 על אולטרה במחשב הזה?או שאי אפשר כי הוא חלש מדי?תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה.. בדקתי את הכרטיס מסך שלי כמו שאתם יודעים nVidia 6600 GT GDDR3 128MB והגעתי לתוצאה מגעילה של 3070 רציתי לדעת אם זו תוצאה סבירה או שאני אמור לקבל יותר? ואם כן מה אני אמור לעשות עם זה.. (הגדרות טובות יותר וכו'), יש לי דרייבר הכי מעודכן שהורדתי אתמול מהאתר של LeadTek ובדקתי באתר של נוידיה שזו אותה גרסא אז אין בעיה והטמפ' של הכרטיס 41 .. מה אני עושה אם יש מה לעשות ? תודה ויום טוב
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ComputeMark 1.2 בחנו את הכרטיס הDX11 שלכם, אפשר להכין מאגר תוצאות. ככה לסדר פרופורציות. http://www.friendsea.com/ComputeMark/ HD5850 בסטוק יקבל בין 1900 ל1950 נקודות במבחן. (סתם לצורך השוואה)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתחיל בזה שהמסך שלי היה על הפרצוף לפני התקרית אבל עכשיו זה בלתי נסבל אוקי אז ככה :נכנסתי ללוח בקרה ולבקר הזה של נבידיה ...ואז שיחקתי קצת בניגודיות ובצבעים אולי ישתפר משהו בתמונה אבל זה נהיה גרוע יותר ועכשיו המסך שלי זוהר כמו בחור שאוהב בנים (שפה עדינה) שיחקתי עם זה בניסיון להחזיר למצב הקודם אך לשווא יש שם אופציות מוזרות כמו גאמה ובהירות דיגיטלית שאין לי שמץ מה עושים בחיית תנו לי פה יד תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מחשב חדש בדרך רק נותר לי לבחור בין כרטיסי המסך יש ברשותי כרטיס אחד מדגם ASUS GTX 670 Direct CU II השאלה שלי היא מה עדיף לי לעשות, לקחת עוד עוד כרטיס כזה או ללכת על GTX770 4G מה יתן בצועים יותר טובים גם למשחקים וגם לעבודות בתוכנות רינדור תלת מימד ומיידול תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש משהו חדש כדי לדחות את הקץ על המחשב העגלה שלי. צריך כרטיס מסך לAGP עד 700 שקל
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הציעו לי ככה: הכרטיס HD5850 חברה: Club - ב 1250 ש"ח XLI או משהו כזה - ב 1325 ש"ח GigaByte - ב 1595 ש"ח זה באמת משתלם ?? חשבתי על ה Club. מה אתם אומרים ?? זה דחוף !! עריכה: למה זה כזה זול ? יכול להיות שיש בזה משהוא לא טוב ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם. רציתי לשדרג את כרטיס המסך שלי והייתי יחסית סגור על 6600GT. אבל עכשיו שאני מסתכל ב-KSP המחיר של ה-6600GT עלה בעוד 200 שקל וה-6800LE נכנס שוב לשיקול שלי. אז רציתי לדעת, איזה כרטיס יותר טוב מבין השתיים ללא אוברקלוק, איזה כרטיס מביא את התמורה הטובה ביותר למחיר,ובמידה ופתיחת הצינורות מצליחה ב-6800LE, איזה שיפור מתקבל?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב HTPC בסלון שמחובר לטלויזיה עם המפרט הבא: amd X2 220 Gigabyte ma74gm-s2 עם כרטיס מסך מובנה radeon 2100 2gb ram 2 800hz הרד דיסק WD 640GB מארז: coolermaster mini 210 http://www.coolermaster.com/case/mini-tower/mini210/ עם ספק שבה איתו של 300W חשבתי לקנות גיימפד שאני והבן שלי נוכל לשחק קצת במשחקים, ולכן אני צריך המלצה לכרטיס מסך שיוכל להפעיל משחקים כמו פיפא NBA ומשחקי מירוצים. תקציב: עדיף עד 300 ש"ח אפשר לחרוג קצת במקרה הצורך. מגבלה נוספת זה במקום במארז, במפרט שלו כתוב שהאורך המקסימלי של הכרטיס צריך להיות 21.5 ס"מ תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
palit 4870 1gb VS twintech 9800gx2 1gb 1. מה יותר טוב מבחינת ביצועים וגראפיקה ? 2. מה הטווח מחירים של שני הכרטיסים ? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של גי'גהבייט מדגם Gigabyte GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB. המפרט הנוכחי שלי: כרטיס מסך gtx 760 לוח אם asus z87k מעבד i5 4670k ספק כח 650W מסך 23 אינץ' של dell ברזולוציה 1920x1080. האם כרטיס המסך מומלץ? מחיר זול ב-200 ש"ח ב-KSP לעומת חנויות אחרות. כמו כן, האם המפרט מספיק כדי לתמוך בכרטיס המסך הנ"ל. תודה למגיבים!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלך לי הכרטיס מסך ואני זקוק לכרטיס מסך חדש. היה לי Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL לוח אם שלי זה MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 55%]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray [/TD] [/TR] [/TABLE] תקציב עד 1300 שקל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי,. האם יש הבדל מבחינת אכות הסאונד שכרטיסי המסך משדרים? ולא רק במשחקים. חשוב כי הכרטיס מחובר למערכת סלון ביתית - מוזיקה וסרטים גם גם עוברים דרכו אז מעדיף לרכוש משהו שגם יתן אכות סאונד טובה. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לחברים שלום קניתי כרטיס מסך r7 260x הסרתי דריברים קודמים גם בעזרת driver sweeper הוצאתי את הכרטיס הקודם (hd6770) חיברתי את החדש והתקנתי את הדרייברים החדשים. עכשיו בכל משחק שאני משחק אני מקבל fps יותר נמוך בכרטיס הנוכחי מאשר בקודם. שיפור אני לא רואה בכלל האם הכרטיס תקול? כי אין תקלות כמו קיפאון של התמונה או קריסה של המשחק רק fps נמוך מאוד. האם הספק חלש מידי? יש לי ספק 500w גנרי שער המפרט intel core i3 2100 6 gb ram תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה איזה חברות ייצור לכרטיסי מסך הן הכי טובות? יש לידטק BFG INNO 3D GIGABYTE ויש עוד מוכרות וטובות? איזה מהן הכי טובה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-