כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
http://www.tms.co.il/product/13284 Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL ב-1369 אני שילמתי 1200 על 760 לפני שבועיים. זה RETAIL וההבדל במחיר מינימלי והכרטיס הרבה הרבה יותר טוב, בעוד שבכל מקום אחר 770 עולה סביב 1800 ומעלה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני ניסיתי להבין מזה פיקסלים ואני לא חושב שבסוף המידע שיש לי הוא נכון. אז אשמח אם תתקנו אותי, ואם תוכלו אז תתנו לי עוד מקורות מידע שעוסקים בנושא זה. בנוסף יש לי כמה שאלות קטנות שאני מקווה שיענו לי עליהם. אז זה מה שאני יודע על פיקסלים: ש:מה זה פיקסלים? ת:פיקסל הוא למעשה נקודה קטנה של מידע גרפי המוצגת על המסך. דוגמה לשימוש בפיקסלים היא זאת: אם הרבולוציה של המסך שלי היא 1024x768, המסך שלך מציג 1024 פיקסלים לרוחב, ו-768 פיקסלים לאורך. אני אוכל לראות עצמים על המסך רק כאשר כל הפיקסלים שנועדו להרכיב את העצם הזה יהיו מחוברים ביחד. התוכן שמוצג על המסך הבנוי מפיקסלים מתעדכן כל שניה בין 60 ל-120 פעמים. זה תלוי בסוג המסך שיש לך ובכמות המידע שכרטיס המסך שלך צריך לעבד ע"מ להצ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלם קוראים לי ליהי ואני צריכה יעוץ לגבי כרטיס מסך asus rog strix radeon rx 5700 oc gaming 8GB GDDR6hdmi 3xDP אני רוצה לדעת אם זה טוב מספיק בשביל להריץ משחקים כבדים כמו COD או GTA
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, המפרט הנוכחי שלי: פנטיום 4 3000MHz לוח אינטל 915 GB 1.5 DDR כ.מ: ATI X600 בקיצור ענתיקה קטנה. העניין הוא שרכישה של מפרט חדש רק עוד שנה משיקולי תקציב והבעיה היא שלאחרונה שום משחק נורמלי לא עולה על המערכת (לא מדבר על מינימום תצוגה אלא מסך שחור או פליקרים..) ועכשיו השאלה, האם כדאי "לשדרג" במשהו כמו כ 200-300 ש"ח לכרטיס שכן יצליח להראות משהו (לא מדבר על ביצועים בכלל רק היכולת לשחק נורמלי) או שמא חבל על המאמץ והכסף ולהתמחות במשך שנה בסוליטר? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היצרנית האמריקאית מתחילה למכור גרסה חדשה עבור ה-GTX 980 Ti, עם תוסף לחיבורים קדמיים שמכוון עבור משקפי המציאות המדומה שבדרך העתיד כבר כאן – נושא המשחק דרך מציאות מדומה תופס לאחרונה תאוצה יותר מתמיד, עם יותר ויותר מוצרים לבישים כגון ה-Oculus Rift וה-Gear VR של סמסונג. יותר ויותר מוצרי מציאות מדומה מתרבים בשוק – אפילו ל-Valve יש מוצר כזה משלה בשילוב עם HTC. בכנס VRLA המוקדש כולו למציאות המדומה שנערך לא מזמן, חשפו החברות AMD ו-NVIDIA את מעורבותם של כרטיסי המסך שלהן בנושא, ובאופן כללי את יכולת המחשב האישי להשתלב עם מוצרי המציאות המדומה ולספק גראפיקה מרשימה. ה-GTX 980 Ti VR Edition ACX 2.0+ של חברת EVGA על כן, אין זו הפתעה שכרטיסים הממותגים עבור…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היעלמות כלל מלאי כרטיסי ה-GeForce באתר הרשמי של מפתחת השבבים מחזק את ההערכות כי כנס ה-GTC שמתחיל היום ישמש כבמה להכרזה גדולה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה בכותרת... ליתר דיוק, מלחיצות "עוצמתיות" על המסך כשהוא כבוי... קיבלתי היום את המסך LCD שלי ושמתי לב שה"זכוכית" שלו מאוד נוקשה, יכול להיות שגרמתי לנזק מבדיקה עד כמה נוקשה הוא ?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
התסכלתי בדיון מאגר הכרטיסים המומלצים (המוצלח למדי) וראיתי שם מחירים שניראים לי לא מחוברים למציאות חיפוש בזאפ מעלה עבור - למשל - הכרטיסים 9600GT, HD4770 מחירים גבוהים בכ100-200 שקל ממה שרשום מאיפה צצו המחירים בכתבה? אולי אני לא מחפש נכון?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שמתי לב (לפי מה שהצלחתי להבין) שלGTX 670 יש בסך הכל תדר יותר נמוך ופחות ליבות CUDA. אז בסך הכל יש הבדל די קטן ביניהם, לא? ולפי מה שהבנתי ליבות הCUDA משומשות לעתים רחוקות.. אשמח אם מישהו יבהיר לי אם יש עוד הבדלים, או שאני צודק וה500 שקל הנוספים בשביל ה680 לא שווים את זה :s05:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המשחק GTA3 יש לי כרטיס Voodoo3 והמשחק לא נראה כל כך טוב... האם יש איזשהי דרך לשפר את האיכות...אולי עדכון הכרטיס ואם צריך לעדכן אותו אז איך?
-
מה דעתכם על הכרטיס הזה באופן כללי ? http://www.skypc.co.il/pl_product~C3D-HD4890-1GD5E-HDMI-AC~8~0.htm אם אפשר כמה ביקורות ספציפית עליו אני אשמח, כי לא מצאתי .
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המפרט שאני חושב עליו כאשר השימושים הם פוטושופ (לא מקצועי), משחקים, סרטים וכו' מעבדי אינטל Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray (ה2300 עולה 60 שקל פחות אז עדיף כבר את זה, לא?) לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H67MA-D2H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI זכרונות DDR3 1600Mhz 1x4GB G.Skill RipJaw Edition דיסקים קשיחים Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ כרטיסי מסך Sapphire HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E צורבי DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) מארזים CoolerMaster CM Storm Scout Black ATX Case (No PSU) ספקי כוח SeaSonic 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET (Oem) מחירון עבודות …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההתלבטות היא בין PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 512MB GDDR5 - RETAIL לבין GAINWARD PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 216 SP 896MB DDR3 - RETAIL או שאולי יש משהו יותר טוב שיתאים לתקציב של המחשב שאני רוצה להרכיב כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=401662.0 תודה
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. בקרוב אקבל מחשב ומסך חדשים. המסך וכרטיס המסך תומכים שניהם בחיבורי DVI ו-DisplayPort. המסך ברזולוציה של 1920x1080 ו-24". האם יש הבדל בין 2 החיבורים עד לרזולוציה הזאת? כי הבנתי שגם DVI תומך ברזולוציה הזו. בכל זאת יש יתרונות כל שהם ל-DP על פני ה-DVI? (DVI-D Singelink)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
נראה לי שפרצתי למסך של עצמי אט נשהט כזה תראו מה קרה נכנסתי להגדרות של המסך (דרך הלחצנים שמופיעים על המסך לא דרך הווינדוס) וסתם לחצתי כמה פעמים אל האפשרות degauss פתאום נכבה לי המסך אני מדליק אותו ואני רואה שיש לי עכשיו מלא אפשרויות חדשות במסך שלא היו לי פעם אין לי מושג מה קרה לי שם בבקשה תעזרו לי לפענך את התעלומה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך על גבי AGP (אין לי PCI-E). אילו כרטיסים טובים שמתאימים לויסטה ניתן לקנות? תודה לבקשת אחראי הפורום: מעבד 2.66 ליבה כפולה זכרון 1 גיגה
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נו, אז מסתבר שלא חייבים specialized RT Cores בשביל להריץ Ray tracing. יאופשר אפילו בכרטיסי PASCAL בכל כרטיס מעל 1660 (1700, 1800 וכו). יגיע בעידכון דרייבר הבא ויאופשר ע"י הפעלה ידנית של האופציה בדרייברים:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, כמו שראיתם בכותרת, קיבלתי את החלקים שלי לגבי חיבור הכרטיס מסך - הכרטיס מסך שיש ברשותי כרגע מחובר בשתי חיבורי 8 פינים, ה970 הוא עם חיבור אחד של 8 ואחד של 6, ה8 מורכב מ6+2, זאת אומרת שחיבור אחד אני מחבר כמו שהוא, ואת השני אני מחבר רק את ה6 ואת ה2 אני משאיר ככה תלוים בצד ? זה בסדר ? לגבי ה840 איבו, יש לי בחלון האחורי של המארז חיבורי הארדיסקים פנוים שזה כמה יציאות כאלה על כבל אחד, מחבר אחד מהם אליו וסטה וזהו ? ולגבי SATA, יש לי לוח אם Z77X-UD5H, אני לא מצליח להבין כמה חיבורי SATA 3 יש לי, ואיפה הם נמצאים, באתר של גיגהבייט רשום : Chipset: 2 x SATA 6Gb/s connectors (SATA3 0/SATA3 1) supporting up to 2 SATA 6Gb/s devices 4 x SATA 3Gb/s connectors (SATA2 2~5)…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך הכי משתלם ביחס ביצועים מחיר מהכרטיסים האלה.. גיפורס 6200 256MB או בתוספת 115 שקל X550/X700 או בתוספת 130 שקל מה6200 7300GS.. אני מתכוון בעתיד לקנות כרטיס גיפורס 8 אני לא רוצה כרטיס יותר חזק מאלה ואפילו כרטיסים יותר חלשים יכלו לספק אותי לבינתיים אז איזה מבין 3 הכרטיסים האלה לפי המחיר שנתתי הכי משתלם ביחס ביצועים מחיר לקנות? ואיזה לא משתלם ולמה..?
-
- 26 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב, רציתי לדעת שני דברים: 1) האם זה אפשרי להמיר HD 6950 ל-HD 6970 גם בגרסת ה-1GB או שזה תופס רק לגרסת ה-2GB 2) האם הספק כח SeaSonic 500W שברשותי יחזיק את ה-HD 6950, והאם הוא יחזיק את ה-HD 6950 אחרי שאמיר אותו ל-HD 6970? תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע 6600GT, ב-400 שקל, אני יכול לארגן את אחיו התאום + גשר של אסוס.... או, למכור את הכרטיס שיש לי כרגע, ולקנות Sapphire X800 GTO² ולהתעלל בו... האפשרות השנייה עולה קצת יותר בעד נגד?
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב החדש שלי יש כ"מ 8600GT 256MB של LEADTEK, אבל משום מה המחשב מזהה שלכרטיס מסך יש זכרון של 512MB. למישהו יש מושג למה זה קורה? (לא שאני מתלונן, פשוט מסקרנות)
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-