עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by aofer,

היי, אני מתלבט בין שני הכרטיסים הנ"ל. המחירים פחות או יותר זהים (הפרש זניח של 100 ש"ח שאולי אוכל להתמקח עליו) ממה שאני מבין הג'יגבייט הוא לא כרטיס רפרנס והוא מגיע עם 3 מאווררים לעומת מאוורר אחד בgainward (שאם אינני טועה שואב אוויר פנימה ולא החוצה לא? ) וגם הג'יגבייט הוא עם OC והgainward kt. על מה הייתם ממליצים, מבחינת שיקולים של ביצועים ושקט. תודה מראש, עמית

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by black T.I,

הייייייייייייייייייייייייייייייי

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אל תצחקו (אני יודע שזה מצחיק) אוף אני עצבני!!!!!!!! אני רוצה להעכביר למחשב את התמונות מהטיול שלי בחו"ל ואני לא סובל את התמיכה בעברית של הווינדוס 2000

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. ועדיין לעבוד בCF במשחק על DX11 לי יש 4870 שתומך DX10.1 האם במערך CF עם 5870 יהיה ניתן לשחק בDX 11 ועדיין להפעיל CF או שאאלץ לשחק בDX10.1

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Rafimr,

שלום. ברשותי מערכת שמורכבת מהרכיבים הבאים - כרטיס מסך GF8800GTX של Gigabyte לוח אם Gigabyte 965PDS4 זיכרון Kingston 2GB DDR2 533MHZ מעבד 6400E כונן קשיח Sata 2 320GB WD וספק כוח T,P 600W של TT לא בוצע שום OC במערכת. כל החלקים חדשים והדרייבים מעודכנים יחסית. משום מה אני מקבל כול פעם תוצאה של 9000 ב-3DMARK2006. וממה שבדקתי אני אמור לקבל בסביבות ה-9.5K-10K מבחן של הכרטיס - http://www.ocworkbench.com/2006/gigabyte/GV-NX88X768H-RH/b0.htm אין לי מושג מה הבעיה, וההגדרות בכרטיס מכוונות לביצועים. ביצעתי כל שינוי אפשרי (תוכנתי) מהסרה והתקנה של כל הדרייברים במערכת מחדש, והתוצאות עדיין לא משתנות.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני על סף הקנייה יום ראשון אני צריך להרים טלפון ולהזמין 9800 פרו במקום FX5200 המסכן שלי מה אתם אומרים לקנות או לחכות לחדשים? כמה הם יעלו בערך בארץ?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי כרגע 6600GT, ב-400 שקל, אני יכול לארגן את אחיו התאום + גשר של אסוס.... או, למכור את הכרטיס שיש לי כרגע, ולקנות Sapphire X800 GTO² ולהתעלל בו... האפשרות השנייה עולה קצת יותר בעד נגד?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by NeoTrix,

שלום חברים, יש לי שאלה.. איזה מהכרטיסים יותר טובים? בתכלס אני רואה הבדל עצום במחירים. מצד שני, עם הידע הממוצע פחות או יותר שלי בחומרה, אני רואה שהנתונים שלו יותר גבוהים (אני צודק בכלל?) אז אני רוצה לברר, בתכלס, איזה מהם יותר חזק? אני צריך כרטיס בשביל גיימינג, לא למטרות כמו עריכה וכו'.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. E8400 3.7 GHZ 4GB DDR 2 833 MHZ GTX 275 שואל בפורום הזה כי הכרטיס מסך הוא הרכישה יריצו על הכי גבוהה כל משחק שקיים היום ?(ברזולוציה 1680/1050)

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ovadia10,

יש לי מערך HD4850CF ויש לי 2 גישרונים כאלה של CF רציתי לדעת אם צריך לשים 1 או 2?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. האם יש תוכנה נוחה ופשוטה לניהול מסכים ? מלבד המובנה של וינדוס או של דרייבר כרטיס מסך העניין שיש לי 2 כרטיסי מסך : hd 4870 למשחקים hd 6450 לסרטי תלת מימד אני כבר מאוייש מהשליטה, האם יש אופצייה מהירה פשוט להחליף כרטיס מסך מבלי לעשות לאחד disable ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. נאמר אני על שולחן העבודה. מעבד המכיל INTEL_HD + כרטיס מסך 680 יש לי כבל DVI מחובר מכרטיס המסך למוניטור המחשב, יש לי כבל HDMI נוסף, שמחובר מלוח האם למסך הטלויזיה בסלון. שאלה: בזמן שאני נמצא על שולחן העבודה, האם יש איזו שהיא דרך בה אני אוכל לבחור מי אני רוצה שישדר כרגע? המעבד או הכרטיס? הערה: לא מדובר שיהיו שני תצוגות שנות באותו הזמן (גם מהמעבד וגם מהכרטיס), שתהיה תצוגה אחת, אבל תהיה לי אפשרות לבחור מהיכן היא תפלט, או מהכרטיס או מהמעבד (בזמן שהמחשב דלוק)?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by kawaii,

היי, אני מחפש משהו חדש כדי לדחות את הקץ על המחשב העגלה שלי. צריך כרטיס מסך לAGP עד 700 שקל

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. -כותרת- GTX260 SP192 מתוצרת אינויז'ן יסתדר בCF עם GTX260 SP216 מתוצרת חברות שונות ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by NOLOL,

קראתי מאמר אצלכם על הדבר הנפלא הזה וגם כאן http://www.nvidia.com/object/tessellation.html?cid=maxpc לא הבנתי מה יש בדיוק ל- AMD איך היא מתמודדת עם Tessellation קראתי גם את המאמר המדהים שלכם על 8870 http://hwzone.co.il/hardware/news/139327 ולא הבנתי חוץ מכוח איפה האיכות הטקסטורות ? איפה הפיסיקה של AMD ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת עם יש עוד חברה שמיצצרת כרטיסי מסך חוץ מ-ATI וNVIDIA?? רציתי לדעת גם עם יש קירור כבר שאפשר לקנות ל6600GT ? תודה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by CoBrA-MaN,

אנשים, הורדתי את UT2k3 (אכן משחק מהנה ומדהים בגרפיקה שלו). יש לי 256DDRAM AMD 1800+ and ofcourse, Geforce 4 Ti4200 {XP Pro} ועדיין, מסיבה מוזרה ובלתי מוסברת אני מקבל FPS נמוך מאוד (בהשוואה לאנשים אחרים :-[ ) => 30 בממוצע. כאשר, לאנשים אחרים בעלי מפרט דומה או פחות טוב מקבלים יותר (60 +) אם מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות או יכול לעזור, אני אשמח מאוד :) אגב, חשבתי.. אולי זה המסך (משנת 1998 לערך). תגובות בבקשה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by tulz,

מי עדיף? 6800GT או X800XL (ששמעתי בביקורות שהוא אחד הכרטיסים המוצלחים לגיימרים)

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by pc student,

חברה בפנדה כעת נמצאה(כנראה) ה geforce 6800 gt sli !!!!!!!! אנא חפשו דרך האיקון של החברה leadtek

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. החלטנו לקנות את כרטיס המסך ati radeon 6850 1 gb, לאחר בצוע ההזמנה הודיעו לנו ב-RSM שאין להם את הPower Color והציעו לנו במקומו את ה-HIS באותו המחיר. האם יש הבדל ביניהם או שאפשר להסכים להחלפה בלב שלם?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by natan805,

למחשב נייד הציעו לי בחנות את הכרטיס הנ"ל למשחקים GeForce 310M .ובבית יש לי את ה hd4670 ואני רוצה שהכרטיס יהיה לפחות כמו ה hd4670 שבנייח לדעתם ה 310m יותר חזק השאלה אם זה נכון אגב שניהם עם 512 זיכרון

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. בסוף ההתקנה אני מקבל את ההודעה הזאת

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי VISTA64 ואני מחבר יציאת טלויזיה ל TV-OUT. יש לי G-FORCE 7600. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. איזה כרטיס מסך הכי משתלם ביחס ביצועים מחיר מהכרטיסים האלה.. גיפורס 6200 256MB או בתוספת 115 שקל X550/X700 או בתוספת 130 שקל מה6200 7300GS.. אני מתכוון בעתיד לקנות כרטיס גיפורס 8 אני לא רוצה כרטיס יותר חזק מאלה ואפילו כרטיסים יותר חלשים יכלו לספק אותי לבינתיים אז איזה מבין 3 הכרטיסים האלה לפי המחיר שנתתי הכי משתלם ביחס ביצועים מחיר לקנות? ואיזה לא משתלם ולמה..?

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים