כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
האם יכול להיות ש nfsu2 שדרך אגב משחק מדהים! המחשב שלי לא סוחב אותו בהגדרות גבוהות? עם מפרט של פ4 3ג 512דדר עם כרטיס רדאון 8500 128 מה שמפליא הוא שניד פור ספיד הקודם רץ ממש טוב בהגדרות גבוהות שלא תחשבו שאני הוזה אני יודע שזה כרטיס בינוני לחלוטין אבל עדיין אני מצליח להריץ ממש בהגדרות נמוכות
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אז ככה, מה יותר שווה לקנות ? [לא מבחינה כספית,כלומר מה יותר מחזיק טוב במשחקים] 9400GT 1GB או 9600GT 512MB תודה לעוזרים !
-
- 8 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח INTEL DB85FL עם מעבד I7 4770 אני רוצה לקנות כרטיס מסך בתקווה עד 1000 שקל למשחקים כמו פיפא וNBA 2K יש המלצות? משהו שכדאי לשים אליו לב במיוחד? תודה!
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני מתכוון לקנות מחשב בשבוע הקרוב הכול מוכן אבל דחית את זה בגלל המסך מישהו מכיר את הדגם הזה של המסך T710BH שך LG מסך CRT איך הוא לשימושים רגילים בעיקר גלישה באינטרנט אני אעבוד הרבה מול WORD ומשחקים פעם בכמה ימים תלוי הוא יספיק? הוא עולה לי 790 ש"ח אם למישהו יש את הדגם הזה ספציפית שיגיד (אפילו בפרטי) זה חשוב.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אני יודע שה-Quadro הוא כרטיס לגרפיקאים, אבל מה ההבדלים באופן העבודה שלהם(עיבוד שונה, מבנה שונה ועוד...).
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני אצל חבר שלי ואני רוצה לדעת בלי לפתוח את המחשב.
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
כתבתי כבר הודעה אחת על שם Bh, בכל מקרה אני מחפש כרטיס מסך עזבו עכשיו מחיר... כל כרטיס מסך טוב שאני רוצה הוא עם ממשק של PCI EXPRESS. המחשב שלי הוא מחשב טוב עם לוח אמ דגם:865PE neo2-s והשאלה שלי אם אין מצב שאני יקנה כרטיס עם PCI EXPRESS והוא בכל זאת יתאים למחשב שלי
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם תהריים טובים יש לי בעיה מוזרה והחלטתי לפנות לפורום שלכם הבעיה היא כזאת :יש לי כרטיס מסך 8600GTS של MSI וכרגע אניע משתמש במסך ישן כלןמר CRT 17 אינץ של IIYMA עכשיו כשה אני נכנס לוינדוס והעבודה באינטרנט הכול טוב ויפה אבל כשה אני שם סרט או נכנס למשחק לא משנה איזה המסך פשוט נכבה והמחשב לא מגיב צריך לעשות רק RESAT כדי שהכול יחזור לפעול כרגיל השאלה היא מה זה יכול להיות? המסך לא טוב או שהכרטיס מסך פגום ? החלפתי למסך אחר אבל גם כן CRT ואותה הבעיה עם LCD עדין לא נסיתי כי אין לי ,מה יכולה להיות הבעיה ? מפאט המחשב: INTAL CORE DUO E6550 MSI 8600GTS 256MB 2GB RAM של OCZ ספק כוח 550W תודה לעזורים
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
המפרט הוא: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E4300, 1800 MHz 9 x 200 Mother board Intel G965 ספק ג'נרי 450 וואט ומארז מידי האם המפרט של המחשב יצליח להחזיק כזה כרטיס מסך? (מבחינת גודל של הכרטיס בדקתי ויש מספיק מקום...) לגבי הכרטיס עצמו יש לי משהו ספציפי http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&uin=6846
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
תגידו לי בכנות האם ראיתם תוך כדי מישחק ( ולא תוך כדי לחיצה על pause) ( בכול זאת מדובר במשחק ולא תמונה סטטית במוזיאון שאתם בוהים בה ארוכות ) הבדל משמעותי בין 1600 על 1200 לבין 1600 על 1200 כאשר הפילטרים של antialiasing and anisotropic מופעלים . אני אישית לא רואה הבדל משמעותי . וכאן נישאלת השאלה האם יש טעם לקנות כרטיסים כול כך יקרים כמו 6800gt או x800pro בהיתחשב בכך שתקן agp יעלם בתוך פחות משנה ואז אתה עלול לימצוא את עצמך תקוע עם כרטיס טוב מאוד ,אבל שאי אפשר להעביר אותו לשום לוח מודרני וצריך ליזכור שמלבד שידרוג לפעמים יש צורך בהעברה ביגלל לוחות ומעבדים שמיתקלקלים ניראה לי שכול כרטיס כמו 6600gt שמסוגל להריץ farcry, halflife2 ,doom3 ברזולוציה של 1600 על 1200 ובקצב …
-
- 39 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, קראתי פה בפורום והבנתי שממליצים על המסך : Samsung 793MB עכשיו יש לי כמה שאלות : 1. האם יש הבדל ניקר בין Samsung 793MB וSamsung 793Df ? 2. האם המסך הזה טוב למשחקים ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD 17 ואחרי כמה בדיקות הגעתי לשני המסכים האלו. איזה מסך משניהם עדיף? האם יש מסך יותר טוב ומשתלם משניהם? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך בתאילנד, מישהו יכול להמליץ לי? כרגע יש לי GFORCE4MX והוא בסדר אבל יש משחקים שאני לא יכול לשחק איתו הורדתי לדוגמא את CALL OF DUTY2 והוא לא עולה אצלי. ועוד שאלה, יש לי לוח אם של ASUS P4S8X-X, האם הוא יהיה טוב לכרטיס המסך? מה צריך שיהיה בו?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה עדיף ? בהנחה שהE8400 שלי ללא אוברקלוק , מה יתן לי לשחק משחקים על הגדרות גבוהות יותר , אם אשדרג את ה4870 ל5870 או את המעבד לI5/I7/QUAD
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שיכיל מידע על ההבדלים בין גירסאות LE/GT/ULTRA/SE מבחינת מהירויות ליבה וזיכרון, סוג הזיכרון,מספר צינורות העיבוד, אפשרויות האוברקלוק וכו'
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש מה לעשות או פשוט לשחק עם הגדרות נמוכות יותר? זה קורה ב ,CRYSIS,C&C3, RED ALERT 3 שאני משחק עם ההגדרות הכי גבוהות-למרות שאין קירטועים, המסך פשוט נכבה ואני נאלץ להפעיל מחדש את המחשב.
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
תוצרת2X512 PC3200 Dual Channel ,NF7-S 2500XP ,Silencer5 ,PNY הכרטיס רץ בדיפולטס. פריזים במשחקים חדשים בעיקר (DX9) . אבל באופן לא קבוע. התקנתי אותם שוב.. לפעמים מסיים 3Dmark05 ו 3Dmark03. ופעמים נתקע כמעט בהתחלה . הטמפרטורות תקינות , בדקתי שהסיילנסר מותקן טוב והזכרונות מקוררים באופן אחיד. השתמשתי בPSU נוסף לכרטיס ולדיסקים כדי לודא שאין בעית מתח . AGP Spread Spectrum על 50% . ביטלתי אוברקלוקינג - ירדתי ל166 ואף ביטלת CPU INTERFACE השתמשתי בסטיק זכרון יחיד. לא עוזר כלום . ( Ti4600 לא יכול להריץ את 3Dmark05 בגלל שדרושה תמיכה בDX9 .) הTi4600 שלי מסיים 3Dmark03 ב 220FSB אבל ה 6800GT לא מסיים ב166 ! בCPU TEST ,ה FPS של ה4600 הם ~30 נניח , ושל ה6800GT הם 1-3 !! אז מה ? ה…
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
היי. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס שלי ולהתאים אותו למפרט הקיים (בצד), כך שאוכל לנצל אותו בצורה הטובה ביותר. אני צריך גם הערכת תקציב. כמה אני צריך לשים בצד. אני לא רוצה סתם לזרוק כסף. התקרה לצורך השידרוג היא 700 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
קניתי כרטיס חדש Palit Geforce 9500 super+ 1gb שפתחתי אותו ראיתי שיש בו חוט שנכנס לכרטיס וצריך להתחבר ל 2 נקודות כל כניסה נקודה אחת איפה אני צריך לחבר?
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי, השאלה שלי היא האם כרטיס המסך GT 240 יריץ לי מעולה כל משחק על ההגדרות הגבוהות מאוד כאשר לצידו יש 8 RAM, מעבד i7 2.8 GHz, ספק כוח 500W ומסך 22 אינץ'? השימושים הם Flight Simulator X, Crysis Warhead, Bioshock 2 ושאר המשחקים הכבדים. כרגע אני לא רוצה הצעות לכרטיסים אחרים אלא תשובה לשאלה. תודה רבה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
צריך מסך 19" במחיר של 1800ש"ח גג ,(אפילו לא אגורה יותר). המסך מיועד לסרטים ולמשחקים, ולאינטרנט (לא לעריכה גרפית). צריך שיהיה מעוצב סביר (לא כמו מסכי CTX), ושיהיה איכותי, הכוונה שיוכל בעוד שנתיים עדיין להשאר מסך טוב שיוכל להתחבר למחשב שיהיה לי אז. עם זה חשוב המסך הזה יתחבר לכרטיס RADEON 9500PRO/9700PRO עדיין לא החלטתי.
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
http://www.ocworkbench.com/2004/gigabyte/gv-3d1/g1.htm :silly: :xyxthumbs: :yelclap:
-
- 43 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אנחנו מחפשים בנרות כרטיס מסך לתושבת AGP במחיר של כ-600 ש"ח. במחיר הזה אנחנו מוצאים כרטיסי Radeon 9700 PRO (כרטיס ישן) או כרטיס 6600 חדש יותר, אבל לדעתנו מדובר בגירסת LE (לא בטוח). השאלה מתחלקת לשניים: 1. האם ה-9700 עדיין יכול להתמודד עם משחקים עכשוויים (1024X768 בלי שום פילטרים)? 2. האם יש המלצה טובה לכרטיס AGP בטווח המחירים של 600 ש"ח (בנסיון לא לחרוג מהמחיר הזה). קנייה בחו"ל (גם ב-EBAY) בהחלט באה בחשבון. תודה מראש.
-
- 36 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן, מקווה שזה הפורום הנכון לכתוב את זה (הכי קרוב שמצאתי שקשור לכרטיס לכידת וידאו). אני מחפש כרטיס לכידת וידאו. לדוגמא מצאתי אחד כבר לפני איזה שנה ששמתי עליו עיניים - AverMedia C573 (קישור לאמזון - https://www.amazon.com/AVerMedia-GC573-Live-Gamer-4K/dp/B07DHSZC4K?ref_=ast_sto_dp). השאלה אם הכרטיס מתאים לשימושים שלי: ** להקליט סדרות מהממיר של YES / YES+ (יש לי כבר את המסיר HDCP שמאפשר הקלטה מהממיר). זה לא בקטע של הפצת תכנים ושיתוף - אלא לשימוש אישי בלבד כי לפעמים יש סדרות שלא מעניינות מספיק ומופצות בטורנטים ו/או בטלגרם אז אני רוצה לשמור לי אותן במחשב. ** חשוב לי להקליט תכנים באיכות HD מושלמת ללא ריצודים/עיוותים ובקידוד שייתכן איכות טובה תוך שמירה על גודל קובץ תקין.…
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
- 1 follower
-