כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי nvidia geforce fx 5200 128mb אני רוצה לעדכן את הדרייבירים של הכרטיס מסך שלי מאיפה אני מעדכן אותם? ( מן הסתם מאתר החברה אבל לא מצאתי שם ) אפשר לקבל לינק בבקשה? תדוה רבה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש...
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני מתכוון דרך הCCC ולא דרך RIVA TUNER ודומיו. אם היה כבר פשוט תמחקו ותפנו אותו לפוסט שמראה כיצד עושים את זה באופן פשוט. תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך HD 6970 רציתי לדעת איך אני משחק במשחקים בתלת מימד...? תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כנראה קונה כרטיס radeon 9500 pro בקרוב ואני רוצה לדעת איך מפעילים את AA ו-AF כדי לשפר את איכות התמונה כשיהיה לי הכרטיס . תודה רבה לעונים .
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי Radeon X1800GTO וראיתי אצל חבר שלי את ה HDR , עכשיו אני גם רוצה להפעיל את זה אצלי במחשב אבל אני מחפש בנרות את האפשרות שתפעיל לי את ה HDR בכרטיס , ניסיתי להוריד דברים מהאינטרנט , ניסיתי דרך הדריבר של הכרטיס מסך , מישהו בבקשה יכול לעזור לי עם זה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס 5200FX ורציתי לחבר את המחשב לפלזה. יש לי את החיבר המתאים והכל... אבל אני לא יודע איך מפעילים שיראו במסך? (אם בכלל) יש לי דריברים 8.....(הכי חדשים )
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
יש לי לוח של איפוקס הדגם רשום בחתימה... ואני לא יודע איפה זה בביוס כי אני לא רואה את זה!! מה שמופעל אצלי זה רק ה-FAST WRITE ויש את זה בביוס אבל את זה אין בביוס!
-
יש לי X800XL הכנסתי את הכבל VIVO שקיבלתי איתו חיברתי לטלויזיה (איפה שכתוב VIDEO-כבר ניסיתי את כל החיבורים האחרים אפילו) והכנסתי מאחורי המחשב את היציאה של הכרטיס מסך לצד השני של הכבל אני לא מבין למה זה לא פועל ... חיברתי הכל איזה מצב אני צריך לעשות בטלויזיה (AV1,AV2) אולי משהו אחר?... משהו מוכן להסביר לי מה צריך לעשות אחרי שמחברים כדי שהכל יפעל? דרך אגב ניסיתי כבר 2 טלויזיות ו2 כבלים... תודה רבה
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש בדרייבר 71.50, ומשום מה יש לי רק את האפשרויות הללו: איך מפעילים את שאר האפשרויות?
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, אני חדש לכרטיסי נוידיה, עד עכשיו הייתי רק עם כרטיסי ATI , בכרטיסי ATI אפשר להוסיף AA+AF דרך הדרייבר,ואם יש אפשרות אז גם במשחק. אבל עכשיו שאני עם כרטיס נוידיה אני שם פילטרים רק כשזה מאפשר לי דרך המשחק לא אם לא מאפשר לי, איך אני מוסיף AA+AF דרך הדריבר למשחק שאין לו אפשרות כזאת (כאילו לא מופיע כזאת) או סתם? תודה. ועשיתי חיפוש
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
אני די בור במשחקים כי אני כמעט לא משחק ,אך הייתי רוצה לדעת איך מפעילים את הפילטרים האלה. זה דרך המשחק או חיצונית?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב קניתי מחשב חדש ואני רוצה להפעיל את הפילטרים (זה משפר את האיכות?,האם הכפילטרים עובדים כל הזמן?) ואיני י'ודע איך לעשות את זה (יש לי את הדריבר 71 משהו) תודה רבה לעוזרים ושבת שלום נ.ב הכרטיס מסך זה 6600gt
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
האם אפשר ללכוד וידאו אנלוגי באמצעות כרטיס מסך בעל VIVO ואם כן איך עושים? תודה
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אני מחובר לכבלים ואני רוצה להקליט תוכניות למחשב, איך ניתן לעשות זאת?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בנושא, רק להוסיף (אם כבר) איזה כרטיס טלויזיה מומלץ מנסיונכם.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
LCD DELL 19'' הרזולוציה של המשחק היא 640X480 והמינימלית של המסך היא 800X600. האם יש אפשרות לתקן את זה כדי שהתמונה במשחק לא תחתך? חשבתי על אופציה של WINDOWED ולא FULLSCREEN. האם יש אופציה ב COMMAND שתאפשר ?
-
- 9 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי את הלוח GA-965GM-S2 יש בו PCIE X16... הלח שלי לא כזה מפורסם ברשת ובכלל אז לקחתי תמונה של P35-DQ6 וראיתי שיש שם חיבור כמו שלי.. הנה: http://www.tmp.co.il/files/Untitled_8iwu6p3.jpg איך מחברים?? העיגול זה מה שיש.. אין לי SLI..
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום איך משווים בין מעבד גרפי המוטמע ב Intel Celeron G530 Sandy Bridge, לבין כוח הגרפי של מעבד של מחשב נייד בעל i5-3317. כמובן, זאת רק דוגמא אחת. מה שאני מבקש זה לדעת איך משווים בין מעבדים גרפיים שוניים - גם בין ניידים לנייחים, בין מוטמעים ליעודיים. תודה תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי את הדרייבר BETA האחרון של ATI וכנראה שהוא עושה לי בעיות. הוא תוקע לי סרטים ב-VLC והתוכנה קורסת. איך אני חוזר לגירסה הקודמת שהייתה לי במחשב ? (אין לי מושג איזו גריסה זו הייתה). תודה
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש לי כרטיס GTX570 והוא התחיל להרעיש בזמן האחרון אז אמרו לי לשנות בדרייבר את מהירות המאוורר ל 40% השאלה איך אני עושה את זה? ואיזה טמפ' צריך להיות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את ה CATALYST 5.6 עם ה CENETER ועכשיו אני לא מוצא את האפשרות הזאת ובגלל שהטלוויזיה שלי לא תומכת ב NTSC אני רואה הכל שחור לבן, חייבת להיות אפשרות לשנות את זה מ NTSC ל PAL כי בדרייבר 5.4 הייתה אפשרות ותמיד הייתי משנה כשהייתי מתקין אותו ואז הכל היה בצבע.
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-