עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gshhar,

איך המסכים של Hyundai? ואיך המסך הבא: http://www.hyundaiq.com/pro_img_q995.asp מה אומרת גודל הנק' כאן?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  2. חיברתי כרטיס מסך לטלויזיה ואני רואה את וינדוס מצוין! רק כשאני פותח את המדיה פלייר ושם סרט אז המסך שחור. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  3. היי יש אפשרות לעדכן את הביוס של הכרטיס , כך שהוא יוריד את האובק קלוקינג למהירות רגילה ? רוני

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  4. Started by ehh,

אני מתכנן לקנות את הכרטיס שבוע הבא ויש לי כמה שאלות.איזה קירור הכי מומלץ (שקט)?יהיה צוואר בקבוק מורגש ב-1080p עם מעבד i5 3470?ספק כוח של seasonic 500w יספיק? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Tranquility,

שלום לכם אנשים יקרים. עיקר ההתלבטות שלי בין 3 מסכים והם CTX LCD 19" - S962G (silver) - Monitor - DVI BenQ LCD 19" - FP951 Ultra Slim - DVI (שני אלה עם יחס ניגודיות 700:1 ו25ms ) או BenQ LCD 19" - FP937s 12ms - DVI (עם יחס ניגודיות 400:1) המסך מיועד בעיקר לצפייה בסרטים מעט משחקים ועבודה גרפית. איזו משלושת הבחירות עדיפות? והאם יש מסך אחד שמומלץ לצרכים האלו בתקציב של כ2500 שח? תודה מראש

6. Started by elearteam,

היי קניתי מארז חזק, כולל מסך מדהים של סמסונג 932 משהו. כרטיס מסך אני רוצה משומש עד 500 ש"ח , שיתאים ל pci-e . מה ההמלצות? לגיימר חובבן!!!!! תודה רבה , רונן

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  7. Started by harley,

המחשב נקנה במקור לצרכי עבודה, אבל מי ציפה שיוציאו את CIV5 (טוב, היה אפשר לצפות את זה). הבעיה כעת כי אינו מצליח להציג מפות גדולות עם הרבה יחידות עליהן (התצוגה מקוטעת ואיטית מאוד), גם בהגדרות מינימליות. אין צורך להריץ את המשחק בהגדרות גבוהות, אסתפק בתמונה זורמת ותגובה מהירה. המפרט: Giga H55M-UD2H Intel Core i5 650 - integrated graphics DDR3 4Gb ספק 500W אינטגרלי של Antec. כדי להקשות קצת על העניינים: אני משתמש בשני מסכי "17 כך שכרטיס המסך צריך או לתמוך בשני מסכים או לא לבטל את יציאות ה Integrated graphics של הלוח. רצוי שלא יבטל גם את יציאת ה HDMI של הלוח. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by JSK,

כמה שאלות בקשר לDirectX10: 1. הוא יוצא יחד עם ווינדווס ויסטה נכון, מתי זה יהיה בדיוק? 2. מתי בערך יצאו כרטיסים שתומכים בו? 3. האם שווה לי לקנות עכשיו Connect3D X1950 Pro 256Mb ב1350 ש"ח ועוד איזה שנה וחצי- שנתיים, אני אחליף לכרטיס תומך DX 10? הוא יחזיק עד אז? 4. כמה בערך יעלו הכרטיסים לDX10 כשהם יצאו? (טווח מחירים). תודה רבה לכל העונים!

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  9. Started by ultraircraft,

שום כולם אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש התקציב הוא בערך 1700 +-100 שקל הציעו לי את HD7950 3GB לא משנה מה המפרט שלי כי אני מתכוון להחליף את כול המחשב עם מעבד לוח אם וזיכרון פשוט עם יש משהו שעדיף אליו מבית NVIDIA בטווח מחירים הזה? תודה לעוזרים =]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ZzO,

יש לי דיי בעיה אני הורדתי את התקציב שלי לקניית מחשב מסיבות אישיות והאפשרויות הן כאלו או לקנות את ה7300gt ומסך lcd הכרטיס הזה הוא בתקציב של 500 שקלים, אני מוכן לקבל הצעות לעוד כרטיסים יותר טובים ממנו בתקציב דומה של עד 600 שקל או לקנות את ה7600gt ומסך רגיל ה7600 הוא כרטיס ב1000 שקל יציב ומצוין כמו שאני מבין! יש עוד אפשרות לקנות היום את ה7300 ובעתיד לקנות עוד כרטיס ולשלב אותוב יציאת הpcie הנוספת כמו שהבנתי שאפשרי תקנו אותי אם אני טועה מה עדיף לי לקנות ולעשות? תודה מראש לעונים :s05:

• 14 תגובות
    • 667 צפיות
  11. יש לי סלידה מאוד רצינית מ SLI מהעבר, השתמשתי בזה הרבה בסדרה 6 והיו לי היו ריצודים בגללה SLI (מיקרו סטטר). בכל מקרה, עם כרטיס אחד 1080 עד כמה זה יהיה נורא ב 4K? האם כדאי להמתין עוד קצת ל 1080TI? נאמר לי שהוא ככל הנראה יעלה קרוב מאוד ל 5000, שזה כבר נראה לי מוגזם מדי, חוץ מזה שהכרטיס יתן לי רק עוד 10 FPS שלאורך הזמן יהיה עוד ועוד יותר קטן. דעות?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by esaly,

אהלן חבר'ה! אני מעוניין כידוע להחליף את הכרטיס מסך שלי וידועים לי המחירים בארץ.. אבא שלי טס השבוע למזרח - בין היתר להונג קונג ותאילנד.. השאלה אם שווה להביא משם כרטיס...כידוע חלק מהכרטיסים מיוצרים לבטח שם... כל הנושא של אחריות לא מטריד אותי כל עוד יש הבדל ניכר במחירים... מישהו יכול לעזור לי בעניין? איפה אפשר לקנות שם? האם יש אתרים עם מחירים של המזרח בנושא הזה? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  13. הם לא עושים את זה הרבה אבל הנה http://www.matrox.com/graphics/en/press/releases/2008/corpo/mseries/

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  14. Started by PayneBack3251,

אחרי עיון קל בזאפ קלטתי את הדבר הבא http://web.zap.co.il/fs.asp?PID=249394195&sog=C-GraphicCard כרטיס 8800GTS 320MB ב 800 ש"ח זה הגיוני ?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  15. Started by sagioto,

שלום, עקב העובדה שישה קפיצת מחיר די רצינית בין השניים (1150 לGT ובסביבות 1700 לGTS) אני רוצה להבין מה ההבדלים בבציעוים שהכרטיסים מציעים ומי מהם נותן יחס עלות-ביצועים טוב יותר?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  16. כמובן PCIE.

• 12 תגובות
    • 782 צפיות
  17. Started by MasterOr,

למה רק בכרטיסי ה XT יש את האפשרות הזאת שמציגה את הטמפרטורות ומהירויות שעון ? יש לי 9600NP ואני רוצה לראות טמפ' וכל זה כדי לעשות אוברקלוק, באיזה תוכנה הכי טוב להשתמש לזה? התקנתי עכשיו את הRAGE3D ראיתי שהיא שמה את כל האפשרויות שלה בProperties של הכרטיס מסך..שווה להשתמש בה? המהירויות שעון שלי נמוכות רק: Core: 398 Memory: 202

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Roy.T,

קיבלתי היום את ה4850 וניתקלתי בבעיה, שאני מדליק את המחשב הוא עולה רגיל עד למסך התחלה של הויסטה ואז הוא פשוט מאבד את האות. הכרטיס הקודם היה 1950PRO, ניסיתי לחבר את ה4850 במחשב אחר חלש בהרבה והוא עבד!! מה אני עושה???

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  19. Started by PeaS,

צריך שיהיה מסך Value כזה, בסביבות ה-1500 אני מניח, אם אפשרות לחרוג קצת. רצוי שלא יהיה של LG ודומיה, סולד מהן :\ איך ה-ViewSonic VA712? אני מתקשה למצוא עליו ביקורות, אבל הוא נראה לי בסדר גמר. הייתי הולך על סמסונג, אבל הוא עולה יותר מהסוניק והוא עם זמן תגובה גבוה ממנו. האיכותיים יותר של סמסונג בכלל יקרים המסך הוא לעבודה משרדית ד"א, ככה שבעצם הזמן תגובה לא חשוב יותר מדי

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  20. המפרט שלי כרגע:AMD4200 SAPPHIRE HD3850 256MB OCZ 2GB RAM אז אתם אומרים כדאי לשפר את המעבד לE8400 ולהשאר עם HD3850 או לשפר את הכרטיס ל4850/70 והשאר עם AMD4200? המחשב מיועד בעיקר למשחקים

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by rikus,

במשחקים מסוימים המסך מתעוות שהוא עובד במצבי רזולוציה גבוהים יותר, האם יש אפשרות לנעול את ה REFRESH RATE (בכרטיס של NVIDIA) שזה יעבוד במצב נניח של 75HZ על כל אפליקציה?

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  22. Started by niva401,

האם כרטיס זה מספיק טוב לשימושי OFFICE,אינטרנט,צפיה בסרטים,ומשחקים? (רזולוציה של המסך 1280X1024)

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  23. Started by the red dragon,

Sapphire Radeon HD4890 1GB GDDR5 PCIE NviDia GTX 260 896MB

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  24. Started by omrit,

שלום, אני מחפש לקנות כרטיס מסך, כבר קראתי פה בפורום שה X800GT 256MB עדיף על ה 6600GT 128MB אבל עכשיו ראיתי כרטיס 6600GT עם 256MB כמעט באותו מחיר ורציתי לשאול אם הוא עדיף על ה X800GT 256MB GAINWARD 6600GT GF 1980PCX 256MB DDR3 PCI-E TV-OUT/DVI 3Y 1216 ש"ח לעומת: POWERCOLOR Radeon X800GT 256MB PCI-E 1100 ש"ח תודה.

25. שלום, שאלה בכותרת. תודה.

• 3 תגובות
    • 879 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.