עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. זה גרסאת ה128מ"ב של ספייר

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ExploiT,

שלום כולם ברצוני לבטבל את ה vsync יש לי radeon 9800 pro עם גרסה דירוברים קאלטיסלט ccc אני חושב 1.12 קיצר אני לא מבין איך לבטל שם את vsync לא מצאתי את זה אפשר עזרה ? והאם כדאי לבטל דבר זה?

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  3. Started by rikus,

דרך ה CATALYST CONTROL CENTER כי ללחוץ על המנעול לא ממש עוזר...

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  4. Started by Jenia24,

בגלל שיש לי 1GB זכרון והכרטיס בא עם 256MB הוא לוקח מהזכרון של המחשב עוד זכרון לעצמו על מנת להשלים ל512. האם יש איזהשהיא דרך לבטל את זה?

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by CrackPot,

טוב, חישפתי גם בפורום עצמו אבל בתגובות שונות רק דיברו על הנושא ולא הציעו דרך כלשהי לבטל אותה. הכרטיס הוא GeforceMX 440, ותפריט הדרייברים באנגלית. המחשב צריך הזרקת FPS, ולכן אני אבטל את ה- Vsync ויבדקו את השינויים. תודה

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  6. אבל רק במשחקים http://img46.imageshack.us/img46/6963/lkmi8.jpg לא ליד השעון

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  7. זה למשחק אני צריך .. זה המסך פתיחה שאני נכנס לזה של הדרייבר .. : http://www.siz.co.il/my.php?i=myxjtamozznx.jpg

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  8. יש לי VISTA64 ואני מחבר יציאת טלויזיה ל TV-OUT. יש לי G-FORCE 7600. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Mr.Pepo,

הכל נמצא בכותרת!

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  10. Started by ori24,

אני חדש בתחום הזה,רציתי לדעת מה זה בדיוק,איך עושים את זה בדיוק,ואיזו תוצאה נחשבת לטובה?

11. Started by jepe,

חיפשתי בהגדרות של הכרטיס דרך הלוח בקרה של ATI ולא מצאתי. בחלק מהשחקים אין אופציה כזאת. אני עכשיו משחק ב CRYSYS וישה TEARING נוראי. חשבתי אולי הVSYNC יפתור את זה אבל אני לא מוצא את זה לא בהגדרות של המשחק ולא של הכרטיס המסך. מישהו יוכל לעזור לי בבקשה?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  12. אני יודע שהנושא הזה קצת נחשר לינק יספיק לי... או הסבר קטן ... תודה

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  13. איך מגדירים בדרייבר של NVIDIA שיהיה במשחקים AFx16? סיבה(אם זה מעניין אתכם): אני רוצה שב-CALL OF DUTY 4 יהיה AFx16, ואולי בעוד כמה משחקים בעתיד. ולמה ב-CALL OF DUTY 4 אפשר להגדיר AA עד x4, אי אפשר להגדיר שזה יהיה גבוה יותר.

14. Started by The Dom,

התקנתי ויסטה והורדתי דרייברים עדכניים מהאתר של NVIDIA ל7800 שלי. עכשיו, משום מה, לא קופץ לי חלון שאמור לשאול אם אני רוצה להפעיל את חיבורי הSLI. איך אני מתקין את זה? (וד"א יש לי 2 7800 :)

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  15. שלום יש לי PALIT 7600 GS[br]פורסם בתאריך: 20.09.2008 בשעה 22:29:10 מצטער שזה ככה בטעות לחצתי שלח תגובה...תערכו את זה או משהו כזהבקיצור יש לי PALIT 7600 GS חבר שלי הצליח להגדיר לי את המסך טלוויזיה -יש לי טושיבה ישנה אבל פירמטתי את המחשב התקנתי את הדרייברים הכי חדשים-הורדתי מהאתר של נווידיה ואין שום אפשרות להגדיר את הטלוויזיה, וגם חבר שלי ניסה ולא הצליח הכרטיס בכלל לא מזהה שהיא מחוברת... מה אפשר לעשות מישהו יכול לעזור ??

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by GMTK,

השאלה היא איך אני מגדיר CF במחשב? כי אין לי שמץ.

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  17. Started by Jules Winnfield,

כותרת

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  18. Started by htpc,

קניתי כרטיס 8500 gigabyte ,קיבלתי כרטיס ראשוני ומיד גילתי שהוא מזויף משום שהוא לא כמו שמצולם עם גוף קירור, אלא היה מצויד מאוורר, החלפתי וקיבלתי בחנות חדש, אך הפעם קיבלתי את הכרטיס עם קופסה של קרטון פשוט, ללא שום ציורים שמופיעים ד"כ על הקופסה של כרטיסי מסך, עוד דבר שמחשיד הוא זה שהמחשב עלה עם הויסטה לפני החלפת הכרטיס במהירות עם כרטיס של 7100 , יותר מהר מה8500. אודה על תגובות שינתנו באפשרות לגלות האם הכרטיס מזויף.

• 23 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. Started by alias,

samsung 793df 17 אינצ' ???? איך הוא שווה.??? לכמה זמן בערך הוא יהיה טוב?? כי לי עכשיו יש אחד של מאג והוא כבר דפוקקק-חח כבר איזה 5 שנים אז כדאי לי אותו או לא?? ו איך mag 786 pf\s ?? ואיזה עדיף מבין השנים??

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by IDOnoach,

מחפש תוכנה למדידה, אבל לא רק ברגע נתון, אלא תוכנה שגם תתן לי ממוצע וגרף לאורך כל המשחק

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. השאלה בכותרת

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  22. Started by hagay21,

צריך המלצה לתוכנות לבדוק את הטמפ של הריאדון 9700 שלי

• 13 תגובות
    • 918 צפיות
  23. Started by ruler,

כשאני מנסה להריץ 3dmark הוא רושם שאני צריך גירסה 8.1 אבל כרגע מותקנת לי 9.0 ואין לי מושג איך להסיר אותה. תודה לעזורים!

24. Started by Bug2000,

אבל לגמרי שלא יהיה זכר ממנו .

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by BobCaT,

איך אני מוחק את הדריברים של נבידיה הדטנטור ראיתי את התוכנה במדור ההורדות אבל היא רק למערכות 9X אז איך אני מוחק שלא ישאר זכר מהן?

• 0 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים