עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Bruce,

שלום חברים. קיבלתי את הכרטיס הזה "בירושה" וראיתי שהוא קטן ומיועד ללוח ITX השאלה האם הוא חזק מספיק כמו האחים בסדרת 970 הוא שבגלל גודלו הוא יסחוב פחות טוב? לצורך העניין far cry 4(יש לי אפשרות להחליפו בתוספת תשלום) הכרטיס משודך ללוח GIGABYTE H97-HD3 i5 4690 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Psychedelic,

יש לי כרגע 760 GTX OC של גיגהבייט 2 גיגה זכרון. באפשרותי לקנות עוד אחד ולעשות SLI,או למכור את שלי ולקנות כרטיס חזק יותר. האם 970GTX יהיה חזק מSLI של 760?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by oooz,

איזה כרטיס יותר טוב?? על אתם ממליצים? FX5200 או FX5500 תודה...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום נראה לי זו שאלה למומחים בלבד או לבעלי נסיון. אני מתכוון לקנות מחשב עם כרטיס מסך: HD 6750 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E‎ http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?leg=&psn=0001&pid=1189&lid=1 אבל רוצה לדעת האם יש אופציה להוציא סאונד מיציאת ה HDMI שלו למגבר, אך בו זמנית, להוציא וידאו מיציאת ה DVI שלו למקרן. הרקע לשאלה נובע מכך שאני רוצה לחבר את ה HDMI למגבר, ומהמגבר (בעל יציאת אחת) לטלביזיה. ובכך לראות תכני HD ו 3D כולל הסאונד. אך אם אני רוצה לראות את הסרטים (HD בלבד) במקרן שלי, אני צריך שהסאונד יגיע למגבר מה HDMI והתמונה למקרן מה DVI. ופה אני תקוע, האם זה אפשרי ? (הבנתי שישנה אופציה לקנות מגבר עם שתי יציאות HDMI אך זה יקר מדי.)…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by T-Flash,

עידן ה DX10 התחיל, ומצפים לנו בשנה הקרובה המון שינויים רציניים בגראפיקה במשחקים. אך כמובן שללא חומרה מתאימה, המסוגלת לעבד את גראפיקת הדור הבא, ה-DX10 לבדו לא שווה שום ערך. נכון להיום, אין שום משחק או אפליקציה התומכת ב DX10, אך שתי חברות פיתוח מעבדים גראפיים מובילות (ATi ו NVIDIA) ממהרות להראות למה מסוגלים מוצריהם החדשים, התומכים כמובן ב DX10 החדש. (ה G80 של NVIDIA שעליו מבוססים הכרטיסים 8800GTS וה 8800GTX, הם הראישונים בעולם שתומכים ב DX10, כבר הוכרזו לפני פחות משבועיים. התגובה של ATi אמורה להגיע בתחילת השנה הבאה.) עם פיתוח המעבדים החדשים, באים בעיות שונות כמו צריכת החשמל המרובה שמובילה לפליטת חום גדולה, גודל ליבה גדול יחסית שמוביל לעלויות גבוהות יותר מצד הייצרן (שמתגלגל…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אל תצחקו (אני יודע שזה מצחיק) אוף אני עצבני!!!!!!!! אני רוצה להעכביר למחשב את התמונות מהטיול שלי בחו"ל ואני לא סובל את התמיכה בעברית של הווינדוס 2000

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש עד 1000 ש"ח ללא חריגות. רציתי לדעת איזה כרטיס כדאי לי, אני חשבתי על ה-8600GT ב-825 ש"ח או על ה-1950PRO. תודה...

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by subarel,

המחירים דיי זהים בין שניהם... שניהם של ג'גבייט. בהשוואה הזאת http://www.techspot.com/article/88-geforce-9600gt-versus-radeon-hd3870/page10.html הם יוצאים דיי שווים , ה9600 יצא איטי יותר ב 0.8%.. יש עוד משהו שצריך לקחת בחשבון...? התקציב הוא 3000 שקל לכל המחשב, וזה משאיר +\- 800-900 שקל לכרטיס מסך. יש עוד אופציות בכזה טווח מחירים?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by PrefaceAlumni,

ראיתי כי כרטיס המסך 8800GTS לא תומך בתקן 10.1. האם זה משנה לי? יש משחקים שמשתמשים בזה ולא אוכל לשחק בהם? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by dan1111,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך למחשב חדש (דואל2קור, 1 ג'יגה זיכרון). השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט, סרטים ואלי קצת משחקים. השאלה שלי היא האם כרטיס מסך זול בתקציב של 200 שקל כדוגמת: ‏FX5500 128MB 6200LE 512MB Max ‏7100GS 128MB (Max 512MB יכול להספיק לי לשימושים אלו וגם אולי למשחקים באופן כללי (ברור שלא להכי חדשים ואיכותיים) - אם בכל "יקרוץ" לי לשחק? ואיזה מהם עדיף? (כי אני לא חושב שיש לי צורך להוציא למשל כ-450 שקל על ה-7300GT Sonic, אם אני לא ממש יינצל אותו)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by alexta-z,

חברה , אני בבעיה ! כרגע הורדתי את הדמו החדש של DEUS EX והוא לא עובד ! אין לי בGIFA MX440 פיקסל שיידרים , לעזעזל אז אני צריך כרטיס מסך שלא עולה מעל 500 ש"ח ועוקף את הGIFA MX440 בביצועים (לפחות ב 12-14 פריימים). תודה נ.ב : הכרטיס הוא זמני עד לקניית ה ATI 9800 NP בחופש (או מה שכבר ייצא אז ) :-* תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. קניתי מפרט זה: p4-2.4 asus 533 מארז זכרון DDR 256 רדאון 9000 PRO סה"כ 3000 ש"ח ..... מחיר גבוהה אני יודע ... השאלה שיל האם להשאיר את ה רדאון או להחליפו ב GFORCE 3 - TI - 200 תשובות כמה שיותר מהר אם אפשר זה חשוב לי תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by devilh,

אני קונה מחשב -ולחנות לא היה את הכרטיס מסך שאני רציתי (SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL) אז הציעו לי את הכרטיס הזה : MSI NX 8800 GTS t2d320e OC PCIe לא מצאתי ביקורות באינטרנט או חנויות ברשת(בישראל) שמוכרות אותו(ולכן אין לי השוואת מחיר) אני אשמח לדעת איך הוא בהשוואה לספרקל אייס שאני רציתי,מחיר מומלץ והאם בטוח כדאי MSI? (יש לי ניסיון עבר גרוע עם לוחות אם שלהם) תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. hay guys יש לי כרטיס מסך 6800gt שעדיין נימצא במיסגרת האחריות שלאחרונה החזיר את נישמתו לבורא . היתבשרתי שיש נכונות להחליפו ,אולם אין יותר כרטיסים כאלו ולכן הוצע לי לקחת במקומו x1800xt 256mb ללא תוספת מחיר מה דעתכם,האם כדאי? ( לצערי ,אני לא כל כך מעודכן בהיתפתחויות האחרונות בשוק כרטיסי המסך) האם מומלץ להוסיף עוד כסף ולקחת את הגירסא של 512mb של x1800xt ? או שאולי בכלל עדיף להוסיף סכום משמעותי ולקחת x1900xt? תודה מראש על כל הצעה ורעיון הערה חשובה: אל תתיחסו למיפרט הקיים שלי . הכרטיס מיועד עבור מערכת חדשה.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by idanus22,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש עכשיו זאת המערכת שלי: AMD Phenom II 4x 965 3.4GHz Gigabyte 790XT RAM 2G 1333MHz SeaSonic 520W S12II Bronze ומסך 17 עם חיבור VGA ( אולי אני קונה עוד מעת חדש) האם הכרטיס Sapphire HD 5750 1GB יספיק לי להרצת משחקים כבדים? ( אשמח לחוות דעת על הכרטיס הזה)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש להם מלא דגמים של ג'י פורס. מישהו פה יכול לתת לי את הפירוש שלהם כי אני תמיד רואה אותם כ- LEADTEK WINFAST250 וכל מיני כאלה...א תגידו מה זה כל אחד :AR15:

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by yair1911,

היי חברים, איזה כרטיס לקחת ? לפי מה שראיתי יש בטווח: gt610 2gb ram gt620 1gb ram gt630 1gb hd6570 hd6450 תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Ben-Dor,

אני רוצה לעשות כמה סרטי וידאו אני לא צריך משהו ברמה אבל אני מצלם בדרך כלל כל סרט משהו כמו שעה שעתיים רציתי שתמליצו לי על מסרטה טובה התקציב הוא עד 450-400 שח גג! ועוד דבר אני לא מתכוון לקנות שום כרטיס DV אז חשבתי אולי יש מצלמה שמתחברת ליציאת הUSB?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם, כמו שנראה המצב כרטיס המסך שלי (Leadtek Geforce 8800 GTS 512MB) על סף הליכה לעולמו... ניסיתי לוודא, נכון לעכשיו עושה רושם שזה המצב. בדקתי את מצב כמעט כל שאר הרכיבים במחשב, ומאחר ונשאר רק כרטיס המסך, לוח האם והספק... ללוח אם אין נטייה להתקלקל והספק הוא 500W של Antec. האחריות בתוקף עד סוף החודש, אבל מאחר והחברה פה בארץ פשטה את הרגל אני צריך לשלוח את הכרטיס לטיוואן, ובטח לחכות לפחות חודשיים-שלושה עד שאני אקבל אותו בחזרה. הזמן העצבים והכסף שכל התהליך הזה הולך לעלות לי פשוט לא משתלם יחסית לכרטיס בן קרוב לשנתיים ששווי השוק שלו היום בקושי 500 ש"ח. זה המפרט הנוכחי: לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L מעבד: Intel E8400 זיכרון: Samsung DDR2 800MHZ 2x1GB דיסק קשיח: WD320AAKS SAT…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני רוצה לקנות Mustek GSMART MINI 8MB ב400 שקל ואני פשוט לא מצליח להבין מה החסרונות של המידות שלו (והמחיר)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by zomb,

חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך שלי כי הוא כבר מיושן ומרגישים את זה. בגדול אני משחק FIFA 15 ולפעמים קצת משחקי פעולה שונים ( כל פעם מנסה משהו אחר הכל בסגנון COD) תקציב: מקסימום 600 - אין לי בעיה עם משומש העיקר שיהיה תקין. ד"א ראיתי את ה7950 בפלונטר שכרגע נמצא באופציה אחת ואשמח לשמוע עוד. המפרט שלי: מעבד: i7-4790 לוח אם: Fatal1ty B85 Killer זיכרון: 8GB DDR3 1600MHz מארז: Thermaltake Versa G2 ספק: seasonic 650w כרטיס מסך: hd4870 - כן אני יודע.. כרטיס על הפנים. האם אני יכול למכור את הכרטיס שלי? ואם כן בכמה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. השאלה בכותרת... בנוסף, אם אפשרי, האם יש מתאם או כבל שיוצא מחיבור DVI ומתחבר לטלויזיה ב-HDMI ולקבל וידאו וקול? תודה!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Shasoosh,

לפני שנתיים וחצי קניתי 1070. 1. כמה זמן התיקון / החלפה לוקח? 2. כמה המחסור בכרטיסי מסך הולך להשפיע על זה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. הערוץ הבא גילה משהו מוזר - בבדיקת ביצועים ב 1080P כרטיס חלש משמעותית כגון ה 5700XT של AMD השיג תוצאות טובות משמעותית מול כרטיס חזק משמעותית כגון ה RTX 3080 של NVIDIA. אחרי חקירה מעמיקה הם הגיעו להבחנה שבשימוש בכרטיס של NVIDIA המעבד מציג ניצולת הרבה יותר גבוהה, מה שבתורו מוביל לביצועים נמוכים יותר ברזולוציית 1080P. הזוי.

25. Started by Torn,

שלום לכולם, אני הוא זה שבזמנו כתב את הביקורת על ה6800. לצערי כמו שפירסמתי פה באתר השבוע, הכרטיס נפטר! בגלל הדריורים החדשים של נוידיה (סיפור ארוך, אתם מוזמנים להכנס להודעת הפטירה שכתבתי) לביקורת שכתבתי בזמנו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=210190.10 בקיצור לא חכיתי, וישר הלכתי למשרדים של PCNOW לממש את האחריות על הכרטיס! למזלי השירות שלהם היה אדיב ומקצועי, הם מייד הסכימו להחליף לי את הכרטיס, אך הבעייה הייתה שאזל להם המלאי של הכרטיס הזה. ולא היה להם תשובה בשבילי לגבי חידוש המלאי. בגלל זה, הם הסכימו לתת לי 7600GS ללא תוספת תשלום. מפאת חוסר זמן וסבלנות לחכות לכרטיס כמו שלי, נאלצתי להסכים להצעה. מה גם שה7600 יקר בכ120 שקל יותר מה6800 שהיה לי. הנה קישור ל…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים