עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום את המחשב האחרון שלי רכשתי לפני כ-10 שנים, והוא עדיין משמש אותי ליומיום אחרי כל כך הרבה שנים לא הרגשתי צורך ממש לשדרג אותו חוץ מהוספת זיכרון לאורך הדרך והרד דיסק SSD לפני כמה שנים בכל מקרה, הגיע הזמן לשדרג, הבן כבר התחיל לשחק, וחוץ מהפלייסטיישן הוא רוצה גם במחשב, האמת שגם אני התגעגעתי לשחק, אז יאללה, יש תירוץ מתאים עכשיו בכל מקרה רכשתי במהלך בלאק פריידיי מעבד AMD i5-2600X רכשתי לוח אם GIGABTYE B450 AORUS M רכשתי זיכרון CORSAIR 16 GB CL15 רכשתי הרד דיסק נייד SSD , CRUCIAL P1 500MB M.2 את המארז אני פשוט מנקה מהחלקים הישנים ומשאיר אותו, גם ככה לא מעניין אותי המראה שלו וספק כוח יש לי THERMALTAKE TR2 4…

2. Started by gggilad13,

יש לי ATI 1950XT שלא עובד ואני רוצה להחליף אותו בכרטיס במחיר של 400 ש"ח בערך. האם במחיר הזה יהיה שיפור רציני בביצועים? למישהו יש המלצה לכרטיס במחיר הזה? (או בקצת יותר אם זה באמת שווה את זה)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by dudik432,

מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין כרטיסי מסך של חברות שונות.. ומה הזכרון של הכרטיס אומר אם יש לי 1G או 2G מה זה אומר?? נגיד מה ההבדל בין AMD Mobility Radeon™ HD 7470M לבין Intel® HD Graphics לבין NVIDIA® GeForce® GT 525M 2GB עכשיו אני מבין שהכרטיסים אולי לא באותה רמה אבל זה לא העניין כי מה שאני שואל זה מה ההבדל נגיד בין כרטיס של radeon לgeforce וגם intel hd graphics בהנחה שהם חופפים בערך ברמה שלהם ובמחיר...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Psychedelic,

יש לי כרגע 760 GTX OC של גיגהבייט 2 גיגה זכרון. באפשרותי לקנות עוד אחד ולעשות SLI,או למכור את שלי ולקנות כרטיס חזק יותר. האם 970GTX יהיה חזק מSLI של 760?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by integral,

למישהו יש נסיון איתו? יש משהו משתלם יותר?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by aofer,

היי, אני מתלבט בין שני הכרטיסים הנ"ל. המחירים פחות או יותר זהים (הפרש זניח של 100 ש"ח שאולי אוכל להתמקח עליו) ממה שאני מבין הג'יגבייט הוא לא כרטיס רפרנס והוא מגיע עם 3 מאווררים לעומת מאוורר אחד בgainward (שאם אינני טועה שואב אוויר פנימה ולא החוצה לא? ) וגם הג'יגבייט הוא עם OC והgainward kt. על מה הייתם ממליצים, מבחינת שיקולים של ביצועים ושקט. תודה מראש, עמית

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by sby333,

שלום לכולם המפרט שלי : לוח אם : P4S533-MX מעבד: 2.66 זיכרון: 2G 400Mhz אם אני אשדרג את הכרטיס מסך, לכרטיס מסך שתומך בHD (משהו טוב, שתמליצו לי) , סרט בפורמט HD ירוץ טוב או יזחל ? וחשוב שיהיה לכרטיס 2 יציאות של DVI, כי קניתי בסוף כבל HDMI-DVI לLCD R81B .והיציאה השנייה למסך של המחשב. עוד משהו SHADER 3.0 משהו כזה... אני זוכר שראיתי משהו כזה שהיה נחוץ למשחק כולשהו. תודה, שלומי.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. ComputeMark 1.2 בחנו את הכרטיס הDX11 שלכם, אפשר להכין מאגר תוצאות. ככה לסדר פרופורציות. http://www.friendsea.com/ComputeMark/ HD5850 בסטוק יקבל בין 1900 ל1950 נקודות במבחן. (סתם לצורך השוואה)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Cupid Me,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7740

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by shibby15,

אני כנראה מקבל מסך שלהם ורציתי לדעת איך החברה והמסכים שלה באופן כללי דרך אגב מסך 17" ואני דיי בטוח שהדגם הוא MCM 173V

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. ראשית, המפרט של המחשב: AMD Athlon XP 3000+ Barton ABIT NF7-S v2.0 GEIL PC3200 512MB * 2 WD 80GB SATA אני זקוק לעזרה בבחירת כרטיס מסך ל-AGP 8X עד 900 ש"ח, כמה שפחות יבורך ואפשר גם כרטיסי מסך יד-שניה. אני חשבתי לקנות X800XL, או 6800GT, או 6800GS, או 6600GT ואז התחיל כבר לכאוב לי הראש, לכן פתחתי את הטופיק הזה. ב-X800XL גרסת ה-PS וה-VS היא 2.0, לעומת 3.0 בכרטיסי ה-6X00 - זה משמעותי בכלל? ולעתיד? שיהיה לכולם יום טוב ואחלה סוף שבוע!

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום. נדפק לי הכרטיס 5850 של SAPPHIRE הציעו לי באייבורי מחשבים 5850 של POWERCOLOR הוא הכי זול מכל החברות בחנות (GIGABYTE.SAPPHIRE)... והוא בא בגרסה מומהרת יותר מה VAPOR -X!! למישהו יש מושג למה? אני יכול לקחת גם את הגרסה של הVAPOR X אבל הבנתי שאי אפשר להשתמש בMSI AFTER BURNER http://www.powercolor.com/Global/products_features.asp?id=216 מישהו ממליץ מה לקחת?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. החלטנו לקנות את כרטיס המסך ati radeon 6850 1 gb, לאחר בצוע ההזמנה הודיעו לנו ב-RSM שאין להם את הPower Color והציעו לנו במקומו את ה-HIS באותו המחיר. האם יש הבדל ביניהם או שאפשר להסכים להחלפה בלב שלם?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1558 זה הכרטיס הכי בסיסי בל שום קירור מיוחד ב-760 ש"ח שזה מחיר מעולה, השאלה היא 1 האם הוא רועש 2 האם הוא מתחמם מאוד 3 האם הוא דורש הספק גבוה כל זה לעומת הGTX+ הזה : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1556 ב860 ש"ח האם הוא באמת שווה את ההפרש של 100 ש"ח כי הוא כרטיס מיוחד? אני גם ככה מאוד לחוץ בתקציב. העניין עם כמות החשמל שהוא לוקח חשוב כי נראה לי המחשב יהיה דלוק 24/7 ואני לא רוצה חשבון חשמל מנופח בגללו, האם זה זניח?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by vacuuuum,

לפני יותר משבוע (או משהו) פרסמו באתר על ירידת מחירים לכרטיסי המסך ורציתי לשאול מתי זה קורה? ומתי נרגיש את זה בחנויות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. תקציב 800 ש"ח שידרוג מ- HD4870 ניתן לראות את המיפרט המחשב שלי מיתחת לשם לי. מה הייתם ממליצים למערכת המחשב המיושנת במיקצת....שיוכל לנצל את הכרטיס מסך שתמליצו ללא צוואר בקבוק רציני.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by jumper-man,

שלום לכולם! חדש פה הכרטיס GainWard 6600 ULTRA 256MB שלי שנדפק, הוחלף בGainWard 7300GT 256MB. מה ההבדל בין הכרטיסים מבחינת ביצועים? איך ה7300GT בOC? ניתן לפתוח בגרסה זו צינורות? תודה, עידן..

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני מבין איך מעבד עם 2 ליבות או 4 ליבות עובד. אבל איך בדיוק עובד כרטיס מסך עם 2 ליבות? מה זה נותן? האם זה עדיף על כרטיס 8800GT/S?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני צריך כרטיס שיהיה PCI-E אם אפשר של 256 מגה זה בשביל משחקים לאחי הקטן אני צריך שזה יעלה משחקים כמו פיפא דברים מהסוג הזה... מחיר 400 שקל

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Iv0ry,

הי, מה כרטיס המסך הטוב ביותר שאני יכול לשים במערכת שלי בלי שהספק יקרוס, ובלי שיווצר צוואר בקבוק? E8400 ספק וואט 460 coolermaster gig ram mushkin 4 p35 motherboard gigabyte המטרה זה משחקים כמה שיותר כבדים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by BENNY-L,

מתלבט בין זה ספיר ‏HD 4650 Ultimate 1GB GDDR2 DX10.1 HDTV 2xDVI HDMI PCI-E‎ לספרקל Geforce9600GT 1GB 256 BIT PCIe מחבר פחות מחודש בשימוש לא הולך להפעיל משחקים כבדים על פול רזולוציה מחשב סטנדרטי תודה אם יש הצעה אחרת אשמח לשמוע

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי , אני צריך את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך שאני ירכוש מגרמניה אז ככה חברה שלי טסה לברלין לבקר את בן דוד שלה שם , וחשבתי להביא משהו על הדרך. כרגע יש לי 7770 OC אחד במחשב חשבתי לרכוש לו נוסף ל CF או ה GTX 660TI מצאתי את ה GTX 660TI ב 2 חנויות נפוצות ככל היודע לי http://www1.atelco.de וגם http://www.kmcomputer.de המחיר עומד על 320-325 יורו מה שכן ב KM יש EVGA Superclocked GTX660TI עם 3GB גם במחיר של 325 יורו, וזה נירא לי הדגם שאני ילך עלו.עם החזר מע"מ זה יוצא 275 יורו באוזר ה 1375 שקל כמובן שזה עלול להיות כבר 1600 במידה ובארץ הדרש לשלם מע"מ. לגבי האחריות EVGA די סבבה בעניין, 30 יום מהקניה כל תקלה תאפשר החלפה למוצר חדר , ובמשך 3 שנים יש להם כתובת משלוח בגרמניה , והם משלמים על…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. ועדיין לעבוד בCF במשחק על DX11 לי יש 4870 שתומך DX10.1 האם במערך CF עם 5870 יהיה ניתן לשחק בDX 11 ועדיין להפעיל CF או שאאלץ לשחק בDX10.1

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by see4,

שלום , אני קונה כרטיס זה מ EBAY , כבר זכיתי נשאר רק לשלם , האם כרטיס זה טוב , האם מחיר טוב , יש איזה כרטיס יותר טוב בסביבות מחיר זה ... תודה .... נתוני מחשב : Intel Pentium 4 2GH 384 MB זיכרון

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by eliXir,

אז ככה, הזמנתי את ה RADEON 9700 אך כנראה הוא אזל. ישנם את הכרטיסים הבאים: ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Retail Video Card - NIS 1,199.98 ATI Radeon 9600 PRO 128MB DVI Retail Video Card - NIS 1,199.87 המחירים זהים. איזה כרטיס יותר טוב? (אם זה צריך להיות קשור למארז, הוא מופיע בצד מתחת לשם שלי).

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.