כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך AMD Radeon 7870 xt והמחשב התחיל להתנהג מוזר בימים האחרונים - המסך נכבה לפעמים, למרות שהמחשב עצמו דלק והמסך לא עלה שוב והייתי צריך לאתחל אותו. היום עשיתי איפוס למחשב והוא עבד בסדר עד שהתקנתי את הדרייברים של כרטיס המסך. אחרי שהתקנתי את הדרייברים שוב צצו הבעיות והווינדאוס עבר למסך כחול עם השגיאה video_tdr_failure. מה אפשר לעשות? עריכה: חשבתי להתקין דרייברים ישנים כפי שראיתי שמישהו עשה בדיון על הדרייברים של AMD לאחר שגם לו היו בעיות. איפה אפשר למצוא דרייברים ישנים יותר? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי,. האם יש הבדל מבחינת אכות הסאונד שכרטיסי המסך משדרים? ולא רק במשחקים. חשוב כי הכרטיס מחובר למערכת סלון ביתית - מוזיקה וסרטים גם גם עוברים דרכו אז מעדיף לרכוש משהו שגם יתן אכות סאונד טובה. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי לב (לפי מה שהצלחתי להבין) שלGTX 670 יש בסך הכל תדר יותר נמוך ופחות ליבות CUDA. אז בסך הכל יש הבדל די קטן ביניהם, לא? ולפי מה שהבנתי ליבות הCUDA משומשות לעתים רחוקות.. אשמח אם מישהו יבהיר לי אם יש עוד הבדלים, או שאני צודק וה500 שקל הנוספים בשביל ה680 לא שווים את זה :s05:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
HD 5970 מבית sapphire או gigabyte? יש הבדל ביניהם?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לפני שאני מפרט על המערכת שיש לי אני חייב להדגיש שאין לי שום ידע בתחום. ראיתי שכתבו פה על צווארי בקבוק ואין לי מושג מה זה אומר אבל הבנתי שזה יכול לקרות עם כרטיסי מסך שלא תואמים למערכת. אני מאוד אשמח אם תמליצו לי על כרטיס מסך טוב שיתאים למשחקים באיכות גבוהה, אבל נורא חשוב לי להגיד שאני לא רוצה להוציא יותר מ-1000 שקל על הכרטיס. אשמח מאוד מאוד אם תעזרו לי. תודה להלן המערכת: Intel core2 Quad Q9400 2.66 Ghz Memory 4 GB Kingston Gigabyte EP45C-UD3R מבחינת ספק כוח אני דיי בטוח שזה 500 וואט. תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ליפני כמה ימים קניתי 2 כרטיסי מסך של HD6950 חיברתי את שניהם בכבל CrossFire אבל הבעיה היא שכשאני ניכנס למשחק לדוגמא GTA IV זה מוריד את ההגדרות על הכי נמוך וגם המשחק עובד יותר לאט מאשר כרטיס אחד מישהו בבקשה יכול לעזור לי בזה זה ממש מעצבן ולא מצאתי פיתרון.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואם כן, האם הביצועים יהיו משמעותית יותר טובים מאשר רק HD5750? אני מתלבט אם לקנות כרגע HD4670 (שעונה היטב על הצרכים שלי בשנה~שנתיים הקרובות) ובעתיד לשדרג אותו לכרטיס כגון HD5750 (אולי יד שניה), או למתוח את התקציב ולקנות HD5750 עכשיו. אם ניתן להריץ את שניהם ב-Crossfire ולקבל שיפור בביצועים אז אני אוכל ללכת בראש שקט על ה-HD4670.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע לפני קנית מחשב ואין לי מושג לגבי כרטיס המסך. המחשב כנראה יהיה: מסך : DELL ULTRASHARP 22" (E-IPS PANEL) 2209WA REV A02 מעבד : AMD ATHLON II X4 635 AM3 (2.9GHz) - BOX לוח אם : GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H ספק כוח CORSAIR CX400 : CMPSU-400CX - או - ספק כוח SEASONIC 500W : SS-500ET שמעתי על כרטיסים מומלצים כגון:hd4730 או GT 9800 או hd 5670. מי מבניהם המומלץ ביותר,או אם יש לכם כרטיס מומלץ אחר אשמח לשמוע. השימושים הם לצורך,גימינג בינוני+צפיה בסרטים . תודות
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך לגיימינג, והמליצו לי על ה hd6850 וראיתי שיש אחד שרשום במפרט שלו מיני שזה מחברת SAPPHIRE והשני ללא מיני מחברת גיגהבייט, תעזרו לי להבין מה ההבדל בין שניהם והם בכלל כדאי לי לקנות את הכרטיס הזה במחיר הזה (1000 ש"ח)... תודה תודה!!!! זה השם המלא של הכרטיסים: HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב, רציתי לדעת שני דברים: 1) האם זה אפשרי להמיר HD 6950 ל-HD 6970 גם בגרסת ה-1GB או שזה תופס רק לגרסת ה-2GB 2) האם הספק כח SeaSonic 500W שברשותי יחזיק את ה-HD 6950, והאם הוא יחזיק את ה-HD 6950 אחרי שאמיר אותו ל-HD 6970? תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי אך ללא שום תוצאה מקום בו אפשר לקנות כרטיס מסך טוב לניידם כמו GEFORCE 4GO או ATI MOBILITY , אודה לכם אם תמצאו לי מקום שכזה, תודה מראש!
-
אני כבר הרבה זמן עושה השוואות לכרטיסי מסך פה ושם.. הרבה מכם אומרים שההבדל היחיד הוא 50 מ"ה לליבה, זה ממש לא נכון ההבדלים (הנראים לעין על ה PCB) חיבור מולקס אחד במקום שניים (אנווידיה ממליצה ספק 320 וואט, ו480 וואט לאולטרה) [ מה שכבר הורג פלאש לביוס של אולטרה, כי הביוס של האולטרה בטח צורך מתחים גבוההים יותר שהGT לא יכול לספק] יש לו קירור שלוקח רק סלוט אחד בניגוד לשנים באולטרה (זה מה ששמתי לב, אם יש עוד תקנו אותי ואני אוסיף) מבחינת מהירויות הזכונות שלו במהירות שעון איטית ב100 מ"ה מאשר האולטרה והליבה ב50 מ"ה הזכרונות איטיים יותר (בחלק מהמפיצים הם כן ובחלק הם לא) זה מה שידוע לי עד עכשו, אני בעצמי מתלבט בין השניים האלה או בין ה XT..(פרו הוא לא אפשרות וגם לא 6800 רגיל P…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר החדש, וגיליתי שאחרי האוברקלוקינג המקסימלי שעשיתי, הניקוד שקיבלתי ב 3dmark2001 היה קרוב למהירויות הסטוק של הכרטיס עם הדרייבר הישן... עריכה: ירידה של בערך 400 נקודות (רבע מהביצועים של הכרטיס)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ושלום לכולם יש לי עמדת מחשב שאני צריך לרכוש בשבילה כרטיס מסך PCI-E החברה שאני עובד דרכה שלחו לי מפרט עם כרטיסי מסך מומלצים וכאן תמונה הבעיה שכול הכרטיסים המומלצים ישנים בטירוף ! הינה מפרט מומלץ לטענתם והפירוט של הכרטיסי מסך Windows XP 32bit, Windows XP 64bit, Windows Vista 32bit, Windows Vista 64bit Pentium 4 / D / Core 2 RAM : Recommended 1 Gbt Advanced 2 Gbt Graphic Cards: Graphic card supports OpenGL Nvidia Quadro fx 540 128MB (PCI-E) Quadro fx 550 128MB (PCI-E) Quadro fx 560 128MB (PCI-E) Quadro fx 570 256MB (PCI-E) Quadro fx 1300 128MB (PCI-E) Quadro fx 1400 128MB (PCI-E) Quadro fx 1500 256MB (PCI-E) Quadro fx 1700 512MB (PCI-E) Quadro fx 3000 256MB (AGP)…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני קונה מחשב וההתלבטות שלי היא בין ATI 4850 512mb HD לבין הGeforce 9800GT 1GB מה עדיף? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
palit 4870 1gb VS twintech 9800gx2 1gb 1. מה יותר טוב מבחינת ביצועים וגראפיקה ? 2. מה הטווח מחירים של שני הכרטיסים ? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למשל כאשר אני מריץ 3dmark05 אז בבדיקה הראשונה כשיש הרבה קרבות והרבה עומס יש נקודות צבעוניות במקומות מסויימים ולעפמים יוצאים קווים כאלה מדמויות...אבל זה קורה רק כשהכרטיס במאמץ גבוה...כשהוא מציג הרבה גרפיקה או הרבה פרטים...פעם המאורר שלו לא עבד טוב והיו מלא תקיעות שחייבו רסטרט דרך הכפתור והכול אבל עכשיו שימנתי את המאורר והוא מסתובב מצויין וגם שמתי מתחתיו עוד מאורר גנר'י רגייל לפי המדריך שיש באתר....ובכל זאת במאמץ גבוה יש קצת ארטיפקטים
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים מהדיסק ( רק את הדרייברים) ואת ATI TRAY TOOLS הרצתי את 3DMARK ועזבו את זה שהFPS נא בין -14-0 כתוב לי למעלה את הקלוקים שהכרטיס רץ עליהם (בזכות TRAY TOOLS) והינה המהירויות: GPU:500 MEMORY: 594 זה הגיוני? :s05: ועוד שאלה על הדרך- מה זה ATI HYDRAVISION?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לקנות את הכרטיס מסך הזה Gigabyte ATI Radeon X700 256Mb 128bit GV-R70256D AGP Bulk http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=122_124&products_id=2256&osCsid=a08428332d2a7cca1343e45b602eb9d3 מה אתם חושבים עליו? הוא בסדר? חיפשתי עליו פרטים באתר הרשמי של GIGABYTE אך לשווא אשמח אם תוכלו לכתוב מה אתם חושבים ואם תוכלו להסביר לי גם מה זה X700 +Rialto מה זה ה + Rialto הזה? תודה
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
הי הכלתתי לקנות כרטיס מסך חדש כי הישן (9600XT) כבר לא סוחב מפרט המחשב שלי הוא P-4 3.0 HT 775 לוח אם של GIGABYTE זיכרון 2*512 של GEIL 400MHZ והכרטיס הקיים הוא RADOEN 9600 XT של ABIT חשבתי על משהוא בסביבות ה 1400 שח מה אתם אומרים אל GEFORSE 6600GT של GIGABYTE ו אל GEFORSE 6800 של ASUS אני ארגיש את האבדל?
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נאמר אני על שולחן העבודה. מעבד המכיל INTEL_HD + כרטיס מסך 680 יש לי כבל DVI מחובר מכרטיס המסך למוניטור המחשב, יש לי כבל HDMI נוסף, שמחובר מלוח האם למסך הטלויזיה בסלון. שאלה: בזמן שאני נמצא על שולחן העבודה, האם יש איזו שהיא דרך בה אני אוכל לבחור מי אני רוצה שישדר כרגע? המעבד או הכרטיס? הערה: לא מדובר שיהיו שני תצוגות שנות באותו הזמן (גם מהמעבד וגם מהכרטיס), שתהיה תצוגה אחת, אבל תהיה לי אפשרות לבחור מהיכן היא תפלט, או מהכרטיס או מהמעבד (בזמן שהמחשב דלוק)?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, כמו שראיתם בכותרת, קיבלתי את החלקים שלי לגבי חיבור הכרטיס מסך - הכרטיס מסך שיש ברשותי כרגע מחובר בשתי חיבורי 8 פינים, ה970 הוא עם חיבור אחד של 8 ואחד של 6, ה8 מורכב מ6+2, זאת אומרת שחיבור אחד אני מחבר כמו שהוא, ואת השני אני מחבר רק את ה6 ואת ה2 אני משאיר ככה תלוים בצד ? זה בסדר ? לגבי ה840 איבו, יש לי בחלון האחורי של המארז חיבורי הארדיסקים פנוים שזה כמה יציאות כאלה על כבל אחד, מחבר אחד מהם אליו וסטה וזהו ? ולגבי SATA, יש לי לוח אם Z77X-UD5H, אני לא מצליח להבין כמה חיבורי SATA 3 יש לי, ואיפה הם נמצאים, באתר של גיגהבייט רשום : Chipset: 2 x SATA 6Gb/s connectors (SATA3 0/SATA3 1) supporting up to 2 SATA 6Gb/s devices 4 x SATA 3Gb/s connectors (SATA2 2~5)…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-