עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by almor12,

היי אנשים וחג שמח אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי - אני לא גיימר אבל אני משחקים מדיי פעם. אני רוצה להשקיע בכרטיס מסך עד 500 ש"ח. המערכת שלי היא intel i3 2120 ddr3 8GB 1333mhz asus p8h61-m le אני יודע שאני צריך גם לשדרג את הספק כוח שלי - SEASONIC 300W שנקנה מזמן. ראיתי במדור יד שנייה מספר כרטיסים שנמצאים בתקציב שלי יש לי התלבטות בין אם לקנות חדש או לקנות משומש (המשומשים שראיתי הם ASUS GTX 460 או RADEON HD 6850) אשמח לתגובות ולהצעות נוספות

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. תקציב עד 700 ש"ח ללא חריגה. ולגבי ספק.... 400W אמיתי של Corsair (או איך שלא השם שלהם) יספיק ? או שכדי ללכת על 550W כדי שיהיה מתח ספק ואם אני יחבר למחשב עוד מאוורר הוא לא יקרוס הוא עולה 630 ב KSP והוא של Sapphire והכרטיס הוא לרזולוציה מקסימלית של מסך 19 אינצ' (1280X1024)

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by netanelam,

חברה תשמעו הטכני שלי אמר שהכרטיס מסך geforce 220gt יותר מתקדם מgeforcre 9800gt מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by reyrey_200,

-כותרת- מי יותר חזק ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. עשיתי הזמנה מrsm יצא לי 3000 עגול כולל הכל . מה שנשאר להוסיף זה כרטיס מסך שאמרתי שאני אחכה קצת עם זה . עכשיו יש מולי 2 ברירות בין 2 הכרטיסים הבאים : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1396 TripleD Axle GeForce 9800GT 512MB GDDR3 256Bit PCI e VS http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=963 Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X + Bonus Games ה9800GT עולה 360 שקל לעומת ה4890 שעולה 680 שקל . השאלות שלי הם כאלו : 1. האם שווה ההבדל ב320 שקל בין הכרטיסים ? 2. אם כן בכמה יותר טוב ה4890 מה9800GT ? 3. מישהו ניסה כבר את ה4890 הופור איקס הזה שנידע אם הוא שקט\חם\צריכת חשמל וכו' .. ההזמנה בוצעה ביום רביעי , המחשב יורכב ביום ראשון אז אם אפשר תשובות עוד היום יהיה …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. בגדול יש כבר משחקים שהכרטיס לא סוחב , חסר לו DX 11.. חשבתי אל 5850 ולהשאיר אותו לפיזיקס או לחכות ל 465 שלפי השמועות אמור ליהיות אחלה כרטיס. מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לעזור לידידי לחבר 4 מסכי טלויזיה (בעלי חיבור VGA), כך שיציגו תמונה שלמה אחת, כדי להקרין סרט. כל פתרון יתקבל בברכה. אם יש מוצר מוכן שלא דורש התעסקות, גם טוב. אולי אפשר גם בלי מחשב, למשל לנגן דרך ארבעה מכשירי DVD מאותו סוג שיקבלו את האות מהשלט בו זמנית... אני מנסה להיות יצירתי פה... התנצלותי אם שאלה זו נשאלה בעבר, אינני יודע מה מילת המפתח המתאימה כאן לחיפוש בפורום.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by gtf,

שיניתי את קצב הרענון ל 120 והמחשב נהיה מהר יותר, האם קצב של 120 זה טוב? ומה הכי כדאי?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום רב, מבקש המלצה לכרטיס שיענה על הדרישות הנ"ל: צפייה בסרטים ברזולציה 1080i, תוך כדי חיבור ושימוש בו זמני בשני מסכי LCD בעלי רזולציה FHD. כרגע הייתי עם כרטיס מסך NVIDIA 7600GT שעשה את העבודה אבל שבק חיים וכעת הייתי שמח למצוא לו מחליף בתקציב לא מוגבל, הכי חשוב שיענה על הדרישות וכמובן שעדיף אחד שייתן את המקסימום תמורה למחיר בהתחשב בצרכים שלי. תודה מראש, אוהד : -)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Eonblueapoc,

שלום לכולם, אני מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך שלי ל- 9800GT, המפרט שלי הוא Intel® Core2 CPU E6300 1.86GHz Gigabyte Lakeport-G i945G 2x512 MB (DDR2 SDRAM) NVIDIA GeForce 7600 GS מסך 19" רזולוציה 1280X1024 האם 9800GT יהיה חזק מידי בשביל המפרט? אני בטוח הולך גם להחליף את הזיכרון ל-2GB או 4GB, לא סגור עדיין. ואם אפשר גם להמליץ לי על יצרן טוב לכרטיס המסך הזה, לא למטרות OC. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by bobby323,

רבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Green Apes 02,

מצד אחד יש לי את ה Sapphire ATI Radeon HD 5970 מצד שני יש לי את ה Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI - Overclocked שניהם עולים 1350 ש"ח פחות או יותר מ TMS או בכלל לחכות להתפתחות עם הכרטיסים החדשים ? לא יודע מה לעשות מיועד למשחקים גם הכי כבדים, מיועד לשחק על ULTRA ב FHD עם פילטרים , בקיצור - רוצח ! תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש לי RADEON 9700 PRO לא ALLINWONDER ואני רוצה לחבר אליו DVD חיצוני האם ניתן לעשות את הדבר? אני צריך לקנות כרטיס טלווזיה או משהו? תודה לכל העונים. אני מצטער שאני פותח עח זה ת'רד חדש , אבל לא קיבלתי תשובה בקודם (זה חוקי? אם לא למחור בבקשה)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by tomer_et,

אני פשוט לא מצליח להשתמש בתוכנה הזאת... לא משנה איזה גרסה הורדתי היא תמיד נופלת אחרי 10 דקות - וכן הכנסתי שם וסיסמה לרג'יסטרי... יש כרטיס GEFORCE 2 MX 400 - וכשאני מנסה להשתמש בדרייבר של NVIDIA ל - TVOUT אני מקבל תמונה ממש גרועה. יש לכם פיתרון לבעיה שלי או רעיון אחר איך להשתמש ב - TVOUT באיכות טובה...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. כותר הפעולה הפופולרי עשוי להיות השני שיזכה לתמיכה במנגנון החלקת הקצוות החדשני מבית NVIDIA - בתוספת לעקיבת הקרניים שכבר מובנית בו לכתבה

16. Started by aeonf,

אני קונה בימים אלו כרטיס מסך חדש ואני מתלבט בין: 1. Palit GeForce FX5600 256mb RAM 2. Gigabyte R96128D 128mb RAM הרדאון הוא 9600 רגיל ולא הפרו. איזה לפי דעתכם עדיף ??? המטרה היא לשחק *עם* פילטרים !

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by SharKiMaN,

יש לי את הכרטיס כ9 חודשים בתקופה האחרונה ה FPS ממש נמוך גם על משחקים של שנים עברו הוא קופץ מ20 ל60 וזה גורם לעיתים לתקיעות.. למשל במשחקי יריות אני צריך להתקרב למסך כי פשוט דמויות "ממוזגות" עם הסביבה, טקסטורות לפעמים מפוקסלות... סתם שאלה, יש סיכוי שהכרטיס לא מחובר כמו שצריך? כי לפני כמה חודשים הוצאתי אותו כדי לנקות אבק בגלל בניה או שהכרטיס הזה מעאפן ברמות?.... גם עושה רושם שלאף אחד לא אכפת מ"הגרוטאה" הזאת בבקשה תעודדו אותי הוצאתי עליו כסף רב בזמנו

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. הדור הבא האימתני של מפתחת השבבים מתחיל לקבל צורה לכתבה

19. Started by darkeli,

יש לי בבית טלויזיה ישנה בת כמעט עשר שנים, שהדרך היחידה בה אני יכול לחבר אותה למחשב היא בעזרת S-VIDEO. אני יודע שקשה מאוד למצוא כרטיסי מסך עם יציאה כזו. כרגע כל מה שאני מוצא זה: Sparkle GeForce 9500GT 512MB DDR2 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=730612 הכרטיס חלש, וגם לא זול יחסית לביצועים. האם מישהו יכול להציע כרטיס מסך טוב יותר? (תקציב עד 400, עוד 50 אם ממש צריך)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אין מה להוסיף... תודה

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. תראו הזמנתי מחשב והתכוונתי לקנות את הכרטיס הזאת של חברת palit יש לחברה את הכרטיס הזה אבל לא של palit אז לקחתי msi. מה אתם אומרים ? זה משנה החברה של הכרטיס ? או שאני יתעקש שיזמינו של חברת palit או בכלל לקחת את אותו הכרטיס של חברת ג'יגאבייט.? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. חולמים להרכיב מערכת Mini-ITX עם אחד מכרטיסי העיבוד הגראפי המתקדמים של דור ה-Navi מ-AMD? כעת זה אפשרי...אם תצליחו להניח את ידיכם על מוצר שמיועד רק לשוק היפני לכתבה

23. Started by yair1911,

היי חברים, איזה כרטיס לקחת ? לפי מה שראיתי יש בטווח: gt610 2gb ram gt620 1gb ram gt630 1gb hd6570 hd6450 תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. בוקר טוב, לפני מספר ימים רכשתי מחשב ב SKYPC שבין היתר בחרתי ככרטיס מסך את nVIDIA GeForce GTX 275 היום התקשר אליי הטכנאי בחנות והודיע לי שהכרטיס נכנס ממש בצורה גבולית במארז שקניתי והוא מציא לי לקחת במקום את nVIDIA GeForce GTX 260 שנכנס במארז בצורה טובה. לטענתו הביצועים בשני הכרטיסים דומים ובכך אוכל גם לחסוך כסף. לשאלתי האם לא עדיף להחליף מארז , ענה כי הדבר אפשרי אך לא כדאי. נתתי את הסכמתי להחלפה, אך בכל זאת אשמח לשמוע את דעתכם. אשמח לתגובות דחופות, שאולי אספיק להודיע לו על החלפת מארז טרם ההחלפה, במידה ויהיו תגובות מתאימות . תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by UV1,

יש לי כרטיס ATI HD radeon 4670 עם קרור פסיבי המחשב שלי די חזק משמש בעיקר לעיבוד תמונה ושימושים רגילים אני צריך עוד מחשב לאופיס סרטים ואינטרנט ולכן חשבתי להעביר את הכרטיס הזה למחשב החדש ולקנות כרטיס יותר חזק השימושים לא השתנו - המסך הוא 22 אינץ לשני המחשבים חשוב לציין שהמחשב שקט מאוד ולכן אני מעדיף קרור פסיבי אני נוטה לכרטיסים של Nvidia תקציב 500 +-

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים