כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב, לפני מספר ימים רכשתי מחשב ב SKYPC שבין היתר בחרתי ככרטיס מסך את nVIDIA GeForce GTX 275 היום התקשר אליי הטכנאי בחנות והודיע לי שהכרטיס נכנס ממש בצורה גבולית במארז שקניתי והוא מציא לי לקחת במקום את nVIDIA GeForce GTX 260 שנכנס במארז בצורה טובה. לטענתו הביצועים בשני הכרטיסים דומים ובכך אוכל גם לחסוך כסף. לשאלתי האם לא עדיף להחליף מארז , ענה כי הדבר אפשרי אך לא כדאי. נתתי את הסכמתי להחלפה, אך בכל זאת אשמח לשמוע את דעתכם. אשמח לתגובות דחופות, שאולי אספיק להודיע לו על החלפת מארז טרם ההחלפה, במידה ויהיו תגובות מתאימות . תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס מסך מובנה. אני רוצה לרכוש כרטיס מסך חדש שיריץ את-call of duty modern warfare 2 יש לי: 1GB DDR2 e2160 1.8 ghz המטרה=> כרטיס מסך זול+שיריץ את המשחק. אני בטוח שהספק הוא דיי ג'נרי. יש הצעות ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במערכת עם כרטיס מסך HD 5970 ומעבד Core I7 920 יהיה צוואר בקבוק ?
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני קונה כניראה את המסך P2350 כי אין את ה2209WA כניראה אני לא גיימר אלא רק משחק משחקים פה ושם הרזולוציה של המסך היא 1920X1080 הכרטיס HD4850 512MB יעשה לי בעיות בגלל הזיכרון הנמוך? שמעתי שאפשר להוסיף לו זיכרון מהזיכרון של המערכת זה נכון? ראיתי את זה פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=440518.0
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היי חברים רכשתי את הכרטיס הנ"ל POWER COLOR HD4850 512MB פתחתי את האריזה שהייתה חדשה לגמריי כולל המדבקות והניילונים עכשיו בחוברת התקנה וגם על הכרטיס עצמו יש מין חיבור לחשמל אני חושב באריזה לא היה שום דבר מלבד דרייבר והכרטיס עצמו באריזה המקורית האם חייב את החיבור הזה שהכרטיס יעבוד או זו אופצייה לחיבור עתידי תודה למי שעוזר אני רוצה לדעת אם להפעיל את המחשב או לא
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
ראיתי שב hd 5770 חלק מהכרטיסים ניקראים hd 5770 וחלק HD 5770 Juniper XT ועולים מעט יותר ,מה ההבדל ?
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אז ככה זה 8800ULTRA http://cgi.ebay.com/NVidia-8800-Ultra-768MB-2-DVI-PCI-e-x16-Video-AS-IS-C_W0QQitemZ370291954968QQcmdZViewItemQQptZPCC_Video_TV_Cards?hash=item56371ed518 עכשיו הבנתי שהוא לוקח חשמל כמו בית אבל הוא קרוב בביצועים ל4850?
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם נתנו לי שלוש מפרטים עם כרטיסים שונים, צריך לבחור אחד ביחס הכי משתלם של תועלת\מחיר HD5750 9600GT HD4650 תודה רבה לכולם רוצה לשים את starcraft 2 כשיצא ולשחק עם הכרטיס הנבחר http://www.starcraft2.com/
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אזז ככה יש לי כרטיס 260GTX והוא סבבה והכל אבל הוא עובד על מסך V193HQ של ACER, ואני לא מבין COD 6 עובד ליפעמים מצויין וליפעמים ממש גרוע כאילו תקיעות כאלה מעצבנות שנמשכות כ10 שניות וזה אחרי פורמט מלא של הWIN XP, יש לי חשדות שמדובר במסך שעושה תבעיות כי אין מצב שבעולם ששאר המערכת שלי היא הגורם לכך אבל אני ממש מקווה שזה לא המסך כי עם זה כן קצת חבל להחליף תמסך TFT שמשחקים ניראים עליו מושלמים. למישהו יש איזה שהיא תשובה בשבילי שאר המערכת שלי בצד<<<<<
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... האם תוספת הכסף שווה ?
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אתמול NVIDIA השיקה את הכרטיס החדש שלה שאמור לשמש תחליף ל - 9600GT ששירת אותנו נאמנה מאז שיצא. הנה הנתונים של הכרטיס החדש: Fabrication Process 40 nm Graphics Clock (texture and ROP units) 550 MHz Processor Clock (Shader units) 1360 MHz Memory Clock (Clock rate / Data rate) 1700 MHz / 3400 MHz (GDDR5) 1000 MHz / 2000 MHz (DDR3) Total Video Memory 512MB or 1GB Memory Interface 128-bit Total Memory Bandwidth 32.0 GB/s (DDR3) 54.4 GB/s (GDDR5) Shader Cores 96 ROP Units 8 Texture Filtering Units 32 Texture Filtering Rate (billion/sec) 17.6 GT/s Microsoft DirectX / Shader Model 10.1 / 4.1 Idle / Max Board Power (TDP) 9 watts / 70 watts GPU Therm…
-
- 20 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
מבחינה פיזית ומבחינת ההספק? (מגיע ספק מקורי עם המארז של 380W). אין בעיה לחרוג מעט אם זה משתלם. תודה ((:
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקבל המלצות לכרטיס מסך לצורך ישומי עריכה גרפית ועריכת וידאו (פוטושופ ופרמייר CS4). הכרטיס אמור לפעול תחת מערכת חלונות 7 (ultimate) בארכיטקטורת 64bit. הינה עוד כמה פרטים על המערכת: * מעבד - core2 duo E8400 * לוח אם - Asus P5QC * זכרון - 2GB DDR2 800MHz * במחשב מותקנים שני דיסקים - אחד של 160GB, ועליו מוקנת מערכת XP PRO, ודיסק נוסף חדש בנפח 320GB, שעליו אני אמור להתקין את מערכת ההפעלה החדשה (בשלב הראשון זו תהיה מערכת דואל בוט. לאחר מכן, המחיצה של ה-XP תפורמט). הכרטיס חייב לתמוך ב-openGL 2.0, וב - shader model 3.0 (רוב כרטיסי ה-HD של ATI תומכים כבר בגרסה 4.1) הגג העליון של התקציב שאני מוכן להשקיע הוא 900 ש"ח. על מה תמליצו? תודה! תוספת - בשל נסיבות מסו…
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
המלצה לכרטיס מסך מעבד AMD2X3 TRIPEL זיכרון 4 ג'יגה לוח GB MA770 REV2 אחד מאלה מה עדיף או פחות מזה משחקים קלים בלבד לא גיימר עם מסך 19 LG רחב 1 Sapphire ATI Radeon 4850 1GB Vapor X GDDR3 HDMI ATI 711 שקל 2 Power Color ATI Radeon 4870 512MB GDDR5 HDMI 720 שקל 3 PowerColor ATI Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI 530 שקל 4 Sapphire ATI Radeon 4850 512mb GDDR3 HDMI ATI Orginal Board 580 שקל 5 PowerColor ATI Radeon 5750 1GB GDDR5 HDMI 760 שקל 6 Sapphire ATI Radeon 4850 1GB GDDR3 HDMI 650 שקל מה עדיף מבחינת תמורה למחיר ולדרישות שלי אם יש משהו אחר אשמח להמלצה
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות כ"מ חדש המעבד שלו הוא PENTIUM D 3.0 gHz מה הכ"מ הכי חזק שהוא יכול לקנות ללא צוואר בקבוק במערכת.
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למחשב HTPC חשבתי על הכרטיס הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6912&perur=2&t=8&c=191 (כמובן בהנחה שהBLACK FRIDAY יהיה אטרקטיבי) הדגש הוא על יציאת HDMI ותמיכה טובה בCUDA. הכרטיס יחובר לפנטיום 4 עם COREAVC כך שעיקר העומס מתוכנן ליפול על הכרטיס. הרעש פחות חשוב לי. יש כרטיסים עדיפים באיזור המחירים הזה (שוב, BLACK FRIDAY)?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני קונה מחר כרטיס חדש למערכת שלי יש לי איזה בעיה עם הכרטיסים של NVIDIA אז רק כרטיסים של ATI עובדים. אז ככה חשבתי על 2 דגמים שבטוח מחר אני לוקח הבית HD5750 עם 1GB זיכרון 256BIT רוחב פס, GDDR5 לדעתי כרטיס דיי משתלם והמחיר סבבה לגמרי HD5770 עם 1GB זיכרון 256BIT רוחב פס, GDDR5 לדעתי כרטיס גם דיי משתלם המחיר שלו קצת מופרז אבל כרטיס עוצמתי עכשיו אני קונה את אחד מהם בRSM.CO.IL ורק שם אז לא להציע יותר כלום, יש גם מחשבה ליקנות אולי HD4870/ HD4890 המחיר דיי דומה לHD5770 עכשיו יש לי עוד שאלה עד כמה הכרטיסים האלו יותר טובים מי HD4850 VAPOR X 512MB נגיד בהשוואה לHD5750 ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אין לי כל כך מושג אם זה קשור לפורום הזה, אבל הנחתי שכן אז פתחתי את זה פה תחילה. אז ככה, יש לי תופעה מוזרה בכמה משחקים ששמתי לב אליה- עין בלתי מזוינת לרוב לא תשים לב לזה אבל כאחד ששם לב טוב להבדל בין 50 FPS ל-60 FPS (או אפילו בין 55 ל-60) היה לי קל לשים לב לתופעה. אז ככה, בסביבות ה-60-65 FPS המשחקים רצים כמובן חלק- תזוזה חלקה של עצמים, מצלמה ובקיצור תזוזה ריאליסטית לגמרי. אבל מ-70 FPS עד 100 FPS התזוזה חוזרת ליהיות פחות חלקה. כלומר, זה לא כמו 40 FPS לדוגמה, אבל אפשר לראות שהתזוזה טיפה יותר מקוטעת. העניין המוזר הוא ששוב, מ-100 FPS ומעלה התזוזה שוב חוזרת ליהיות חלקה כמו באזור ה-60 FPS. למישהו יש מושג מה גורם לתופעה?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד (נוטבוק) זה של ה10.1", לקחתי אותו לצרכי לימוד.. יש כרטיס מסך Mobile Intel® 945 Express Chipset Family אני רוצה דרייבר עלמנת שיתמוך בדירקט X 9 תודה רבה, כל תרומה תתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
קיבלתי עכשיו במייל פרסומת של EVGA למבצע החדש שלהם וחשבתי לחלוק אותה איתכם.... 4 כרטיסי 285 פלוס לוח אם X58 ב1700 דולר דווקא לא רע המחיר כי כל כרטיס עולה 400 דולר זה כבר 1600 (במידה ואתה בנאדם לא שפוי שצריך את כל הדבר הזה) הלוח אם הזה עדיין לא יצא לשוק אבל הדגם הקודם שלו עולה גם איזה 400 דולר אני רק רואה את התמונה שמצורפת........... תראו כמה חיבורי כח צריך!! 12 חיבורים של 6 פינים כאילו WTF :s07: עד לאן נגיע?? ספק הכח הכי יקר שאני מוצא זה של 1200W ואני גם לא חושב שזה יספיק!! מה הצעד הבא? DUAL PSU?? ועוד פעם צחקו שבשביל שיהיה לך מעבד פרסקוט עם כרטיס מסך 6800 אולטרה אתה צריך גנרטור אז אם פעם היו צריכים גנרטור מה צריכים היום? תחנת כח? [attachment deleted …
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היום נהרס לי ה 8800GTS שלי.. קיבלתי כלמיני ארטיפקטים ומסך כחול וכולי, זה הזמן לשדרג. אז ככה, אני מחפש כרטיס שישאר איתי עוד כמה שנים טובות ולא ירעיש ומתאים להריץ משחקים בביצועים מקסימלים. אני בכיוון הGTX285 והHD5000 כרגע אבל אני לא כלכך בטוח מה יותר טוב ומשתלם לי, לא התעסקתי עם כל "מה הכי טוב מה פחות טוב" כבר שנתיים אז אני סומך עליכם שתציעו לי את מה שאני צריך. כמו שאמרתי, ביצועים מקסימלים (high end), ישתלם לי לעתיד, ושלא יקרע אותי. המפרט שלי בצד, והספק שלי הוא Enermax Liberty 400w ב2007 הוא היה פיצוץ הוא יכל להחזיק SLI בקלות אבל אם זה קריטי להחליף אותו תציעו לי גם ספק..
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני אמור לקבל את המחשב החדש שלי עוד שבוע ויש לי זמן לעשות שינוים הזמנתי ב 1300 שקל 275 geforce tintech overclocked אני די חסיד של אנווידיה ופחות אוהב את הרדיאונים... אני משתמש במסך 22 אני משחק מדי פעם לא איזה גיימר מטורף... אבל עדין רוצה להשקיע בכרטיס ל שנתיים 3 מכוון שזה מתנה ואני רוצה לסיים עם זה... רוצה לשחק סטארקראפט 2 דיאבלו 3 ומודרן וורפיר כל השטויות האלו... רזולוציה - נראה לי שהמסך תומך עד 16xx האם כדאי להחליף ל 5850 זה עוד 200 שקל האם משתלם והאם אני צריך את זה בכלל? הבנתי שהוא תומך ב dx 11 ואם אני מתככון להשאר עם הכרטיס הזה לשנתיים הקרובות חשוב שזה יהיה כי לא נראה לי שיש משחקים שעובדים עם זה עכשיו למרות שאני מאוד אוהב את הכרטיסים של אנוידיה... אולי בכלל חשבתי ש…
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי היום כבל HDMI בשביל לחבר את הכ. מסך ל LCD. נכנסתי ל CCC, ומצאתי אפשרות למטה ב Basic להגדיר בדיוק מה שאני רוצה. הבעיה היא שבשביל להגדיר שהמחשב יהיה רק עם המסך מחשב צריך שוב פעם לעשות את זה. שמתי לב שהוא שומר את הפרופיל ב Options - Profiles, אבל כל פעם אחרי כל הגדרה ב BASIC הוא מוחק את הפרופיל הקודם ושם פרופיל אחד. השאלה היא: האם יש אפשרות לעשות פרופיל חדש בלי למחוק את הקיים? תודה! ----- הסתדרתי כבר... סה"כ היה צריך לרשום שם ולסמן למטה ב V את התצוגה, יצא מעולה פרט לעובדה ש-ב LCD יש בכל פינה טיפה רווח ( כלומר שטח שחור ).
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום קיים ברשותי כרטיס מסך מדגם HD 4850 של ג'יגה בייט,נכון למקודם בדקתי טמפ' והיא הגיעה ל85! אז פתחתי את התוכנה אוורסט ונוכחתי לגלות שמהירות המאוורר לא עוברת את ה20% תפוקה שלה כלומר גם במאמץ היא לא זזה.פתחתי את המחשב וגיליתי שיש לי המון אבק על הכרטיס מסך ובמיוחד על דפנות המאוורר וצלעותיו-אבק ממש כבד שהצלחתי להסיר אחרי הרבה זמן - ציפיתי לשיפור משמעותי בטמפ וגיליתי שהיא ירדה ל73 - 78 +- ועדיין המאוורר לא מגיע למאמץ! כלומר ברגע שאי משחק רוב הפעולות עושה המעבד הראשי במחשב -כתוצאה מכך הוא מתחמם ולבסוף מתכבה המחשב,אז עכשיו אני אומר מה יכולה להיות הבעיה - למה המאוורר של המעבד הגרפי לא זזז למרות שהסרתי את כל האבק שהפריע לו דרך אגב אני מעדיף שתענו לי פה ולא בפורום משני אחר למה לא …
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-