עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קבלתי היום את מסך הדל - 2209WA (מנועה מחשבים בנשר 1270 שח בהזמנה מראש, הגיע למחרת התשלום, מסך מדהים - תודה על ההמלצות מפורום המסכים ). מחשב פנטיום 4 בורד של אסוס, עם 1.5 מגה זכרון רם , 3 ג'יגה מעבד, כרטיס AGP רדאון 9200 פרו (128MB זכרון כרטיס) עם יציאות DVI ו RGB. מסך הדל מחובר ליציאת DVI ברזולוציה טבעית ומסך שני מחובר לVGA. בהרצת סרטים יש קפיצות קטנות כאשר התנועה מהירה, האם הסיבה היא כרטיס המסך? קניתי מהם גם כרטיס (בתחושה מראש, ב155 שח) אינוויז'ן ג'יפורס 5500 AGP (עם 256MB) לפני שאפתח את האריזה שלו וארכיב, האם הוא יפתור או ישפר את הביצועים? או שאני חייב להחליף לכרטיס יקר יותר (למשל ספיר רדאון HD3850 עם 512MB זכרון ב520 שח, שיש להם במלאי אבל יקר (יחסית לזמן שעוד אחזיק את …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. לפני כ שבועים קניתי מחשב חדש(I5+4GB+4870 512MB ).... מסך 24"... בהתחלה ניסיתי משחקים די פשוטים ו הם עבדו יפה ברזולוציות מקסימליותץץ עד שהגעתי למשחקים כמו CRYSIS ו MODERN WARFARE2... עכשיו CRYSYS בהתחלה עבד לא רע... אך פתאם הפסיק לעבוד לגמרה... היום ניסיתי לשחק ב CD MODERN WARFARE ופה אכלתי סרט כאשר 640*480 הוא בקושי זז.... אני צריך עזרא ממכם.... איפה הבעיהץץ העם זה כרטיס מסך? או דרייברים??? או עוד משהו.....

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  3. Started by tomermu,

נסגרתי על מפרט שהוצע לי בפורום מפרטים. הכרטיס שהוצע לי היה ATI REDEON 4850 512MB HDMI השאלה שלי היא כזו: 1. המשחק היחיד שיעבוד על המחשב הוא FLIGHTSIMULATOR X ( וגם לא לעיתים קרובות.) 2. המסך הוא SAMSUNG T260HD (ואני לא מחפש לעבוד על ההגדרות הכי גבוהות) 3. חשוב לי שיהיה HDMI. 4. רוב העבודה תהיה עבודה משרדית , יחד עם סרטים שיורדו מהרשת. בהתאם לדרישות הנ"ל - איזה כרטיס זול יותר אך עדיין איכותי אני אוכל להתקין במקום הכרטיס הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  4. Started by romogen,

מה קורה אנשנושים חחח.. כמו שאתם רואים אני אמור לקנות מחשב גימינג למשחקים כבדים ולכרטיס שלי יש תקציב של 1300 ש"ח גג!! קיצר אני צריך הצעות לכרטיסי מסך של ATI או של עוד חברות מוכרת עם מעבד כפול של הכרטיס מסך. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  5. הי, כיוון שאני מעוניין לעבוד עם מסך 24" (סרטים ולשחק קצת) המליצו לי ללכת על 4870. אבל... יש הרבה מהם. אני מעוניין שמחשב יהיה שקט. איזה כרטיס לבחור? האם אני צריך 1GB? (אני מסתכל בד"כ באתר של SKYPC) תודה מפרט מחשב (ללא כרטיס מסך, שזו הרי השאלה): מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪954 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪599 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪430 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪234 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL9S-2GBNT מארז ללא ספק A…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by davidt99,

במקום מאוורר יש לי פלטה מתכתית עליו. זה אומר שאני צריך לקנות מאוורר לכרטיס מסך או שהמשהו המתכתי אמור לפזר את החום בצורה טובה? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Infection,

שלום, לפניי כמה ימים ניקיתי את המחשב מאבק וגם את הכרטיס מסך אחריי שחיברתי את המחשב, הדלקתי והכרטיס מסך מרעיש מאוד לפעמים הוא נרגע לכמה דקות סוג הכרטיס הוא NVIDIA GeForce 6600 הנה תמונה: אם אני ינתק את המאוור הכרטיס יתחמם ויקרוס? ובזמן האחרון אני לא מצליח להפעיל סרטי 720p בצורה חלקה, בעבר עבד לי חלק, יש סיבה לכך? תודה לעוזרים =]

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  8. מסך דל 2209WA חדש, התקנתי כרטיס גיפורס 5500FX חדש , מחובר הדל אל יציאת הDVI, מחובר מסך שני 17" BENQ אל הVGA. על הדל בחרתי 1680X1050 ועל הBENQ 1280X1024. התקנתי דרייברים לכרטיס ולמסכים. במסך הדל הרחב, התצוגה יותר גדולה (וירטואלית) מגודל המסך, כנראה שהמסך מראה רק בגובה 1024 וברוחב פחות מ 1680. כשאני מזיז את העכבר לשולי המסך השמאלי והלאה, הוא מגולל את התוכן לימין וגם להיפך. המסך גם מרחיב את התוכן. כבר כמה שעות מנסה לפתור את הבעיה המציקה, חיפשתי בהגדרות הכרטיס וניסיתי אבל אין לי מושג מה לשנות. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים וגם לנתק ולחבר את המסכים. נאדה! כרטיס המסך הקודם הראה בדיוק את המסך לגודל החלון בלי הזזות חלון. בדיוק ברוחב 1680 ללא שוליים נסתרים. למי פתרונות? תודה.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  9. Started by 3 ATHLON,

המפרט : ATHLON64 2GHZ 9600GT 1 GB זכרון ברזולוציה של 1680*1050 מציג בין 7-14 פריימים לשנייה

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  10. שלום , הייתי צריך כבר לקנות מחשב , אבל זה התעכב מסיבות שונות - מה שנותן לי זמן להיות בטוח בכרטיס מסך. GTX 275 וHD4890 עולים לי בדיוק אותו דבר , ובדקתי באתרי benchmark : ה 275 קצת עוקף את ATI. גם ל NVIDIA יש הקטע של הפיסיקה (באמת אין לי מושג על מה אני מדבר , אבל קראתי בפורום וזה נחשב יתרון). בכללי , יש עדיפות בעולם כלפי nvidia. גם GTX260 core 216 מגיע לביצועים מדהימים. אז למה ממליצים לי בכל זאת לקחת HD4890 ? תודה

• 56 תגובות
    • 4.2k צפיות
  11. Started by Revolver,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך עד בסביבות 600 ש"ח ש: 1. כרטיס שקט 2. מתאים ללוח אם מבוסס I5 3. בלי OC או דברים מתוחכמים 4. מספיק טוב למשחק המזדמן 5. מסך 24" 5. יאפשר לראות סרטים גם ב FULL HD כמו שצריך (אם זה רלוונטי) תודה

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  12. Started by ewjX,

שלום. אני רוצה לקנות (היום או מחר) כרטיס Radeon HD 4670 ואני מתלבט בין הדגמים השונים ובעיקר בין שני הדגמים האלה: GIGABYTE GV-R467D3-512I GIGABYTE GV-R467ZL-1GI ההבדל ביניהם הוא שבכרטיס הראשון הזכרון הוא 512MB GDDR3 2000MHz ובשני 1GB DDR3 1600MHz ובכרטיס השני המאוורר הוא של zalman. המחיר של שני הכרטיסים זהה. איזה כרטיס עדיף מבחינת ביצועים? (הרזולוציה של המסך שלי היא 1680x1050) ובנוסף, יש לי ספק גנרי (ולכן מלכתחילה בחרתי ב-HD4670 שצורך מעט הספק יחסית) - האם ההבדלים ביניהם אמורים גם להשפיע על צריכת ההספק? תודה. --------------------------------------------------------------------------------------------- עריכה: המפרט שלי כרגע הוא: CPU: Core 2 Duo E6300 1.86GHz Motherboa…

• 41 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. הבנתי שאאפשר אפשהו להגדיר את כל הפילטרים למשחקים בדרייברים של NVIDIA, איפה אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  14. הכרטיס מסך שלי התקלקל- 2900XT של Sapphire, ונשארה לי אחריות לעוד תקופה של בערך חצי שנה. הבעיה היא, שקניתי את הכרטיס מגיבור מחשבים שפשטו את הרגל, ועכשיו אני לא יודע לאן לפנות כדי לממש את האחריות. מישהו יודע מה אני יכול לעשות כדי להחליף את הכרטיס? למי אני צריך לפנות? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by חן מ,

שלום אני מתכנן קנייה של מסך חדש 22 אינץ' וגם כרטיס מסך.לא יודע אם לקנות 4890,שהוא נחשב לחזק וטוב מאוד,או לקנות את ה5770 שהוא מהסידרה החדשה יותר,וכולל תמיכה בDX11 ועוד כל מיני פיצ'רים שאין ל4890 מה עדיף מבחינת גראפיקה במשחקים?מי נותן יותר פריימים?מי מראה גראפיקה טובה יותר במשחקים?האם באיזשהו שלב ה5770 יהיה באופן מוחלט עוקף את ה4890 בביצועים? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by HF Integrale,

יש לי אפשרות לקנות X1300 של ATI חדש באריזת OEM עם אחריות לשנה ב- $9.99 כולל משלוח דרך חנות מסודרת ואמינה. אני יודע שזה זול מאוד, אבל האם זה שווה את הכסף או שעדיף להשקיע קצת יותר ולקנות משהו חזק יותר. (או אולי אפילו לוח אם עם מאיץ מובנה). זה אמור להיות מורכב בתוך HTPC תקציבי ביותר להזרמת סרטים מ- NETFLIX לטלוויזיה ואולי גם קצת לגלישה, יוטיוב, אימייל ושטויות כאלה. שווה?

17. Started by super4life,

טוב קניתי כרטיס מסך club3d ati hd 5850 ולכרטיס זה יש 725 core clock ו אני רוצה כרטיס של sapphire משום שהcore clock הוא 825 אז השאלה היא האם שווה לי להחליף כי שניהם אותו מחיר?והאם הcore clock משנה כל כך?והאם אני יכול להחליף אותו כי נירא לי יש לו בעיה יש כמה ארטיפקטים והחנות תיתן לי להחליף אותו קניתי ליפני 6 ימים בערך בskypc

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by omri44,

שני הכרטיסים טובים ומתאימים לי במחיר השאלה מה עדיף...ואם בכלל כדאי לשדרג כי הכרטיס שלי כעת הוא 9600GT ? אה ויש לי ספק די חלש של EZCOOL 400W הוא יחזיק בכלל? אגב המעבד שלי הוא E6300 אם זה משנה משהו

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  19. Started by yosi58,

נכון לכתיבת שורות אילו כרטיסי המסך מסדרת GTX מובנים על DX10 , איך זה ישפיע על הביצועים של מע' חלונות 7 שתומכת ב DX11 ? והאם כדאי להמתין לדור הבא ? (מסיבות אישיות אני נעול על nvidia )

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by warezon,

יש לי כרטיס gigabyte hd4870 512mb וlcd 26. הכרטיס מגיע עם 2 יציאות dvi. אני רוצה לחבר את זה בhdmi השאלה מה כדאי ? 1.כבל dvi to hdmi 2.מתאם dvi to hdmi ואז כבל hdmi to hdmi אשמח להסבר מעבר לתשובה. תודה

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  21. שלום, רציתי לשאול לפני שאני קונה את כרטיס המסך הנ"ל אם יכולה להיות בעיית תאימות ללוח האם. באתר של ATI כתוב שלכרטיס יש יצאה מסוג: PCI Express 2.0 x 16 http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/ati-radeon-hd-4000/hd-4770/Pages/hd-4770.aspx בלוח האם שלי Gigabyte GA-945G-S3 :

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  22. Started by HellBoY,

דרוש כרטיס מסך למשחקים מזדמנים פה ושם, SIMS NFS וכו'. לא משהו רצחני, לא יותר מידי משחקים ולא על הגדרות מטורפות. חשוב רק שיסחוב כמה שיותר שנים(במסגרת התקציב ובהתאמה להגדרות). המסך כנראה יהיה 22" 23" (יכול להיות גם FHD) חשבתי על משהו כמו 4770, 4850, GTS250 מה עדיף מביניהם? או שיש המלצה לכרטיס אחר? תודה

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  23. שלום ברשותי כרטיס hd3450 עם יציאות VGA, DVI, HDMI וכן טלויזיה ישנה עם כניסת AV הבנוייה מ 3 RCA האם ואיך ניתן לחבר בינהים כך שיהיה אפשר לראות את לעשות EXTEND ל DESKTOP לתוך הטלויזיה הבנתי שאין מתאם פשוט מ HDMI ל RCA או ל SVIDEO . תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אחרי כמה דקות בתוך המשחק יש פיקסול וטשטוש מוזר. ניסיתי בכמה משחקים, ניסיתי לבדוק את ההגדרות אבל הכל נראה תקין. אני צריך לינק לדרייבר, אין לי מושג איך למצוא יש לNVIDIA מיליון סוגים וגירסאות. ATI הרבה יותר מסודרים בקטע הזה. כשאני עושה ABOUT בלוח בקרה של הכרטיס הוא כותב 2.4.370.04, לא אומר לי הרבה...

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  25. Started by jacobra19,

יש לי geforce 8800gts כבר למעלה משנה וחצי ועד עכשיו הכל עבד בלי בעיות לאחרונה יש בעיה במחשב שכל פעם שאני מפעיל משחק כלשהו אז המשחק נטען, כל התפריטים עובדים כמו שצריך ואז רגע לפני שזה נכנס לשלב/משחק עצמו המחשב עושה התחל מחדש לבד. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה בווינדוז אז התקנתי אותו מחדש, אבל זה ממשיך לחזור במערכת החדשה, איך אני יכול לאתר את מקור הבעיה? תודה

• 10 תגובות
    • 989 צפיות

דיונים חדשים בפורומים