עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by none,

מישהו יודע אולי אילו משחקים תומכים במשקפי תלת מימד?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Tal14,

ההורים שלי חזרו מחו"ל והביאו לי מסך דק ColorTac המפרט שלו: 17 אינץ' מקס' רזולוציה: 1280X1024 15 פינים קצב רענון: 31.5-80 KHz 56-75 H מה אתם אומרים??

3. Started by pakomako,

כמה זמן יחזיק לי ?? סוחב משחקים כמו f.e.a.r ו battlefield בגראפיקה טובה ?? אוקיי אני כנראה קונה תכרטיס כבר מאה אחוז עכישו אני צריך להיות בטוח... תגובות בבקשה

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by sniper434,

שלום לכולם לפני כמה שעות,המאוורר של כרטיס מסך (sppharie) התחיל להכנס לטריפ ולהסתובב במהירות מטורפת שעושה רעש אכזרי. זה התחיל אחרי שעשיתי reset למחשב בצורה מסודרת. כעבור כמה שניות אחרי שהוינדוס עולה,המאוורר מתחיל לעבוד על מהירות 2800 RPM.משהו לא מוגדר ! הוצאתי כרטיס,פרקתי מתחים במחשב,ניקתי אבק (למרות שהוא כמעת נקי),החלפתי חוטים,bios מוגדר כמו שצריך. כרגע אני במצב safe mode,והבעיה לא צצה לי.הרצתי combofix,anti malware..שום דבר לא עוזר! אפילו עשיתי "ריפר" לוינדוס.. שום דבר. התוכנה היחידה שמזהה לי את המהירות היא CPUID HWMmonitor ב FAN2. יש לי את הדרייברים הכי מעודכנים.כרטיס עבד יפה לפני. בדקתי את הטמפרטורה של כרטיס - רגיל,35 מעלות.. חשבתי אולי שהכרטיס מחמם וזאת תגובת שרשרת. …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני מנסה להתקין דרייברים מהאתר של ATI לכרטיס מסך, X1900XT-X והתחילת ההתקנה המחשב רושם לי, NOT FOUND ATI CARD או משהו בסגנון... ניסיתי גם CCC וגם את הרגיל רעיונות ? היה לי לפני זה 7800GTX והורדתי את הדרייברים שלו ב הוספה/הסרה...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by jumper-man,

שלום לכולם! חדש פה הכרטיס GainWard 6600 ULTRA 256MB שלי שנדפק, הוחלף בGainWard 7300GT 256MB. מה ההבדל בין הכרטיסים מבחינת ביצועים? איך ה7300GT בOC? ניתן לפתוח בגרסה זו צינורות? תודה, עידן..

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. למשל כאשר אני מריץ 3dmark05 אז בבדיקה הראשונה כשיש הרבה קרבות והרבה עומס יש נקודות צבעוניות במקומות מסויימים ולעפמים יוצאים קווים כאלה מדמויות...אבל זה קורה רק כשהכרטיס במאמץ גבוה...כשהוא מציג הרבה גרפיקה או הרבה פרטים...פעם המאורר שלו לא עבד טוב והיו מלא תקיעות שחייבו רסטרט דרך הכפתור והכול אבל עכשיו שימנתי את המאורר והוא מסתובב מצויין וגם שמתי מתחתיו עוד מאורר גנר'י רגייל לפי המדריך שיש באתר....ובכל זאת במאמץ גבוה יש קצת ארטיפקטים

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by RX7,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2805_3321&products_id=26180 או http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=9S4670M5&Cat2Cat1ID=62&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he שימוש: צפייה בסרטי HD ואולי טיפה משחקים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by rannn,

שלום אני מחפש כרטיס מסך שיתאים לי לעבודה עם גרפיקה. דגש על אפטר אפקט ושאר החבילה של אדובי CS5, יש המלצות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום נראה לי זו שאלה למומחים בלבד או לבעלי נסיון. אני מתכוון לקנות מחשב עם כרטיס מסך: HD 6750 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E‎ http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?leg=&psn=0001&pid=1189&lid=1 אבל רוצה לדעת האם יש אופציה להוציא סאונד מיציאת ה HDMI שלו למגבר, אך בו זמנית, להוציא וידאו מיציאת ה DVI שלו למקרן. הרקע לשאלה נובע מכך שאני רוצה לחבר את ה HDMI למגבר, ומהמגבר (בעל יציאת אחת) לטלביזיה. ובכך לראות תכני HD ו 3D כולל הסאונד. אך אם אני רוצה לראות את הסרטים (HD בלבד) במקרן שלי, אני צריך שהסאונד יגיע למגבר מה HDMI והתמונה למקרן מה DVI. ופה אני תקוע, האם זה אפשרי ? (הבנתי שישנה אופציה לקנות מגבר עם שתי יציאות HDMI אך זה יקר מדי.)…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי GTX 1050TI WINDFORCE OCמציאים GTX1060 ב900 שקל גרסה של 6 גיגה ,עם קבלות ואחריות הכל חבר מוכר אותו , שווה לקחת ? אני אראה שדרוג?

12. Started by Ben-Dor,

אני רוצה לעשות כמה סרטי וידאו אני לא צריך משהו ברמה אבל אני מצלם בדרך כלל כל סרט משהו כמו שעה שעתיים רציתי שתמליצו לי על מסרטה טובה התקציב הוא עד 450-400 שח גג! ועוד דבר אני לא מתכוון לקנות שום כרטיס DV אז חשבתי אולי יש מצלמה שמתחברת ליציאת הUSB?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם!!! יש לי בר מצווה ואני קונה מחשב פצצתי אך אני לא יודע באיזה כרטיס מסך לבחור או asus v8460ti 4600 128 או ati redron 9700. והשאלה היא מתי יגיעה לארץ הכרטיס רדראון 9700 ושל איזה חברה כדי לקנות או אטי או הרקולס. לכל העוזרים תודה רבה על שיתוף הפעולה. בתודה מראש c.j.s :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. פתאום אני לא מצליח יותר להכנס להגדרות תצוגה המתקדמות של הכרטיס - למישהו כאן יש כרטיס כמו שלי ואולי מכיר את זה? בקובץ המצורף יש את הודעת השגיאה. קצת נתונים על המחשב שלי: CPU: AMD Athlon 64 processor 3000+ 1800Mhz Motherboard: Gigabyte GA-K8NF-9 Memory: 1024 MB BIOS: Award F3 Graphic Card: ASUS ATI X1600 512 MB Windows XP SP2 למישהו יש מושג מדוע אין לי גישה להגדרות? לא ברור איך זה נחסם. הגדרת פרופיל המשתמש שלי בווינדווס זה "מנהל מערכת" כך שלא אמורה להיות לי איזושהי חסימת גישה לביצוע כל פעולה במחשב. ההודעה מופיעה מייד עם הפעלת המחשב או בכל פעם שאני מנסה לפתוח את ההגדרות של הכרטיס. למישהו יש מושג בבקשה? אפילו שהסרתי את הדרייברים לגמרי ולאחר מכן התקנתי שוב, גם לאחר ההתקנה שוב …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. השאלה בכותרת... בנוסף, אם אפשרי, האם יש מתאם או כבל שיוצא מחיבור DVI ומתחבר לטלויזיה ב-HDMI ולקבל וידאו וקול? תודה!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by alexta-z,

חברה , אני בבעיה ! כרגע הורדתי את הדמו החדש של DEUS EX והוא לא עובד ! אין לי בGIFA MX440 פיקסל שיידרים , לעזעזל אז אני צריך כרטיס מסך שלא עולה מעל 500 ש"ח ועוקף את הGIFA MX440 בביצועים (לפחות ב 12-14 פריימים). תודה נ.ב : הכרטיס הוא זמני עד לקניית ה ATI 9800 NP בחופש (או מה שכבר ייצא אז ) :-* תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אירוע וירטואלי של יצרנית השבבים בתחילת חודש ספטמבר יספק לנו עוד פרטים על כרטיסי המסך הראשונים שלה? לכתבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. התחלתי לברר על כרטיסי מסך קצת אולי לשדרג את שלי וראית המון דגמים אני מבולבל תסבירו לי בבקשה מה הסדר מבחינת ביצועים ואיכות בין הדגמים 6800 7600 ודומייהם ומה מסמנות האותיות GT GS TD LE HD TDH מה יותר חזק ממה?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מציעים לי GTX 1060 ב900 שקל שנקנה לפני 4 חודשים , אפילו לא צריך לחשוב על זה אם לקנות או לא נכון?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. *הכרטיס מופיע במקום הראשון בתמונה הלא מעודכנת, אם יצא כבר R9 FURY X2 אז זה לא הכי חזק. מחיפוש ביוטיוב של Titan X vs , Titan Z vs ו- 980Ti vs עולה מנצח 1.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by yuval_cohen,

קראתי השוואות של הדרייברים החדשים(דטונטור 40)- והכרטיסים של הבדיקה הם תמיד GF4-TI הבדיקות מראות על שיפור של 5-10 אחוז האם השיפור יבוא גם בכרטיס מסך שלי? או שלא כדאי לי להחליף דרייברים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני רוצה לחבר להורים שלי מחשב למסך 42'' ולמסך מחשב עם כניסת DVI אצלי בבית אני מחובר ככה וזה עובד לי מעולה. אני מחליף בין המסכים בלחיצת כפתור WIN+P אני מקבל חלון הזה: ומחליף בקלות בין המסכים השאלה שלי אם אני אקנה אחד מכרטיסי מסך האלה, האם זה יעבוד בדיוק באותה צורה הכרטיס מיעוד לגלישה וצפיה בסרטים בלבד זה הלוח של המחשב GIGABYTE MA78LMT-S2 כרטיסי מסך זולים מKSP :Gigabyte GT210 Silent 1GB DDR3 DVI HDMI PCI-EMSI GT610 1GB DDR3 DX11 VGA DVI HDMI PCI-E אני רוצה לחבר אותם: כבל HDMI-HDMI למסך 42. כבל DVI-DVI למסך מחשב. ולהחליף בלחיצת WIN+P הכרטיסים יעשו את העבודה? ואם כן אני מבין שכמובן עדיף GT610? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מה הכי כדאי לקנות משלושת הכרטיסים האלה, מבחינת קירור וביצועים איזה נחשב הכי טוב? ויש לי עוד שאלה איך הכרטיס מסך RADEON X700? תודה מראש, טל.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Iv0ry,

אהלן, יש לי מחשב: HD4850 E8400 4GIG RAM MUSHKIN 460W רזולוציית מסך 1680X1050 אני מעוניין לשדרג כ.מסך מבלי להחליף ספק אני מעוניין במקס' גיימינג מינימום מחיר

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היצירה החדשה של PowerColor מרשימה גם בביצועים וגם בעיצוב - רק חבל שהמחיר הרשמי הוא פרוע לחלוטין לכתבה

דיונים חדשים בפורומים