עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by oleg_rak,

אהלן אשמח לשמוע קצת חוות דעת מקצועית על ה 6600 של gigabyte הגירסא הרגילה לא ה gt.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by חן מ,

שאלה איזה חברות ייצור לכרטיסי מסך הן הכי טובות? יש לידטק BFG INNO 3D GIGABYTE ויש עוד מוכרות וטובות? איזה מהן הכי טובה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אם יש - אז מתי הוא מתוכנן לצאת? הוא יהיה יותר טוב מסדרת geforce 4Ti ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום ולילה טוב תגידו,איך הכרטיס מסך ללפטופ ATI MOBILE HD 5470 עם זכרון 1 גיגה? האם יריץ משחקים סבבה? תודה רבה ליאור

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. יש לו P3 500 עם 256 זיכרון פנימי... כרטיס מסך GeForce 4 440 MX... והוא קיבל רק 1400 נקודות ! אמרתי לו להתקין את הדרייברים הכי חדשים של נבידיה... וזה לא עזר... למה זה ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by tamir2,

אלהן!! טוב ככה..קניתי את הכרטיס הזה לא מזמן...והבעיה היא שאני רואה על האריזה שלו שהוא תומך ב AGP x8 וכשאני מסתכל באפשאריות האלה של הכרטיס מסך....אני רואה שהוא תומך רק ב AGP x4....למה זה??? ואיך אני משנה את זה ??(עם אפשאר). ותודה לעוזרים.....

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מהי התוכנה הטובה ביותר והנוחה ביותר לראיית טלווזיה+הקלטה וכל האופציות השונות בחיבור ממיר דיגיטלי למחשב עם VIVO ועוד משהו: בממיר יש יציאת USB, למה היא משמשת? ועוד משהו אחרון: לקבל וידאו למסך המחשב הבנתי איך, אבל איך יהיה לי סאונד? מה מחברים ולאן כדי שאני אקבל סאונד מהממיר ? 1. 2. 3. תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Rafimr,

שלום. ברשותי מערכת שמורכבת מהרכיבים הבאים - כרטיס מסך GF8800GTX של Gigabyte לוח אם Gigabyte 965PDS4 זיכרון Kingston 2GB DDR2 533MHZ מעבד 6400E כונן קשיח Sata 2 320GB WD וספק כוח T,P 600W של TT לא בוצע שום OC במערכת. כל החלקים חדשים והדרייבים מעודכנים יחסית. משום מה אני מקבל כול פעם תוצאה של 9000 ב-3DMARK2006. וממה שבדקתי אני אמור לקבל בסביבות ה-9.5K-10K מבחן של הכרטיס - http://www.ocworkbench.com/2006/gigabyte/GV-NX88X768H-RH/b0.htm אין לי מושג מה הבעיה, וההגדרות בכרטיס מכוונות לביצועים. ביצעתי כל שינוי אפשרי (תוכנתי) מהסרה והתקנה של כל הדרייברים במערכת מחדש, והתוצאות עדיין לא משתנות.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by dadzik,

אני כרגע מחפש כרטיס שישלב גיימינג ויכולות רינדור לעיצוב ו-level design. הבעיה היא, שתוכנות מסויימות תומכות יותר בחברה אחת מהשנייה, לרוב, התמיכה היא בנבידיה. התוכנות בהן אני משתמש ואשתמש בעתיד הן: Unity3d, 3dsMax, Cinema4D, Blender, After Effects. ה-Maxwell "ידועים" בתור טובים לגיימינג, והרבה פחות לרינדור. יצא לי לראות הרבה את ה-GTX580,670/660 כשמדובר בשילוב של רינדור עם גיימינג, מישהו יודע עוד משהו על זה? תודה רבה (ד"א התקציב לכרטיס הוא 2K max).

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Moon-Mage,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג? ולמה לעזאזל רוב כרטיסי המסך מגיעים עם 3 DP ורק HDMI אחד

11. יש לי את ה- 6600GT החדש ( 128MB ) והוא מכוון על PAL-B רק שלא רואים בטלוויזיה בצבע. לעבור לTVTOOL?!?!? ואם לא לעבור, אז אם מישהו יכול גם לכוון אותי לאיך את הסרטים אראה בTV ולא במסך. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by shai82,

שלום חברים שדרגתי את המחשב ועכשיו אני עם מעבד i5 חדש. ניסיתי לחפש קצת ברשת אבל לא הבנתי האם הכרטיס מסך שלו עדיף על הנוכחי והישן שלי, ה 4850 1 GB תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מישהו יכול להסביר לי מה זה בדיוק ה GEFORCE FX מה התכונות שלו כמה בערך הוא יעלה האם הוא יביס את המתחרים שלו וכל מיני דברים עליו בכלליות.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by captaincaveman,

מדובר בכרטיס של POWERCOLOR. איך אני יודע אם זה SE או NP? המהירויות של הליבה והזכרונות הם 378 ו-337 בהתאמה (אם אני לא טועה). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אירוע וירטואלי של יצרנית השבבים בתחילת חודש ספטמבר יספק לנו עוד פרטים על כרטיסי המסך הראשונים שלה? לכתבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by tal_levi1000,

איזה דרייבר כדאי להוריד ל EVGA 76GT KO שלי? מדי פעם אני שומע על דרייברים שנופלים מהקודמים שלהם ולא תמיד יותר מתקדם במספר מציג שיפורים מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש טל

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by eliavav,

שלום, יש לי מחשב HTPC בסלון שמחובר לטלויזיה עם המפרט הבא: amd X2 220 Gigabyte ma74gm-s2 עם כרטיס מסך מובנה radeon 2100 2gb ram 2 800hz הרד דיסק WD 640GB מארז: coolermaster mini 210 http://www.coolermaster.com/case/mini-tower/mini210/ עם ספק שבה איתו של 300W חשבתי לקנות גיימפד שאני והבן שלי נוכל לשחק קצת במשחקים, ולכן אני צריך המלצה לכרטיס מסך שיוכל להפעיל משחקים כמו פיפא NBA ומשחקי מירוצים. תקציב: עדיף עד 300 ש"ח אפשר לחרוג קצת במקרה הצורך. מגבלה נוספת זה במקום במארז, במפרט שלו כתוב שהאורך המקסימלי של הכרטיס צריך להיות 21.5 ס"מ תודה

18. Started by Vortex,

הוא טוב? או שיש מסכים טובים אחרים בתחום ה700 שקל (שהם 17 אינץ').. ולא מצאתי Reviews עליו, אז אם יש למישהו כאן זה יהיה מצוין. תודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by DoT12,

בין : מסך ''17 LCD (דק) NewVision+רמקולים לבין : מסך ''17 LCD (דק) Viewpoint 16ms דגם VP175D שתיהם אותו דבר...מה יותר כדאי? זה די חשוב

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ericwolf,

לחברים שלום קניתי כרטיס מסך r7 260x הסרתי דריברים קודמים גם בעזרת driver sweeper הוצאתי את הכרטיס הקודם (hd6770) חיברתי את החדש והתקנתי את הדרייברים החדשים. עכשיו בכל משחק שאני משחק אני מקבל fps יותר נמוך בכרטיס הנוכחי מאשר בקודם. שיפור אני לא רואה בכלל האם הכרטיס תקול? כי אין תקלות כמו קיפאון של התמונה או קריסה של המשחק רק fps נמוך מאוד. האם הספק חלש מידי? יש לי ספק 500w גנרי שער המפרט intel core i3 2100 6 gb ram תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. גילוי נאות: סרטון שלי.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. עשיתי כמה בדיקות לרדאון, ואחת מהם היא בדיקות הSmoothVision . שמתי רווליציה על 600*800*32BIT בשביל שהגודל הקובץ לא ישתגע... כמובן שכל ההגדרות היו על HIGH. המשחק הוא לא אחר מאשר MOHAA! (בגלל המנוע המצוין!) שמתי פעם אחת על FSAA 6X (התמונה העליונה) ופעם אחת ללא FSAA (התמונה התחתונה) סימו לב ל*יד* במיוחד בשני המקרים! כמובן שהתמונה עם הX6 יותר טובה! (יחסית לJPG) (ניסיתי להתאים את התמונות שיהיה באותו המקום...) אז הגעתי לשאלה כזאת, ניתן להפעיל את הSmoothVision אבל איך לעזאזל מפעילים את הטכנולוגיה- TruForm? אני לא מוצא את האפשרות בדריוורים! ועוד שאלה! מה זה האפשרות "סינון אנאיזוטרופי"? הינה תמונה, תסבירו לי מה היא עושה? ומה יקרה אם אני אשים את האפשרות על 16?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Saliman,

התקנתי את הדרייבר החדש, וגיליתי שאחרי האוברקלוקינג המקסימלי שעשיתי, הניקוד שקיבלתי ב 3dmark2001 היה קרוב למהירויות הסטוק של הכרטיס עם הדרייבר הישן... עריכה: ירידה של בערך 400 נקודות (רבע מהביצועים של הכרטיס)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

שניהם פרו, שניהם פחות או יותר באותו מחיר ושניהם עם 128 מגה זיכרון אז מה בדיוק ההבדל?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אהלן אני מעוניין לשחק בCRYSIS יש לי GEFORCE INVIDIA GTX 460 כך שאני דיי בטוח שאני אמור להיות מסוגל לשחק אבל ברגע שאני פותח את המשחק מופיע לי מסך שחור, ואז הווינדוס אומר לי שהתוכנה הפסיקה לעבוד למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות בנושא?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.