כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך. עד עכשיו היה לי HD4670 אבל הוא הפסיק לעבוד(נראה לי הוא נשרף). אין לי מחשב ממש חדש אבל זה מה יש. הנה המפרט: http://www.siz.co.il/my.php?i=dnkyjnhytzv3.jpg הנה הספק: http://www.siz.co.il/my.php?i=kmdawo0ed2mt.jpg הנה המסך: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=709109 אשמח אם תמליצו לי על אחד. דרך אגב מה ההבדל בין 512 מגה לגיגה?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ההבדל במחיר (ב-skypc) הוא 21 שקל. מה ההבדל בין ה-5770 לגרסה השנייה שלו? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,אני רוצא לשדרג את המחשב שלי.. אני משתמש בו אך ורק לעריכה בעזרת Premiere CS4 ו After Effect CS4. אני רוצא לשפר את מהירות ה- Real-Time Preview (כרגע לא עובד באופן מושלם) ואת מהירות הרינדור. כרגע זוהי המערכת שברשותי: מערכת הפעלה: Microsoft Windows 7 Ultimate 64Bit לוח אם- Gigabyte GA-P35-DS3P מעבד- Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz @ 2400 MHz זיכרון ראם- 4095MB כרטיס מסך- NVIDIA GeForce 8600 GT (240-pin DDR2 DIMM Banking: 4 (2 banks of 2 לאיזה כרטיס כדי לי להחליף כדי לכבל תוצאות טובות יותר? תודה מראש, גיל
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. יש ברשותי מחשב ישן ששבק חיים לאחרונה, אין תמונה על הצג. בדקתי את הצד הוא עובד ויש רעשים של ה-HD, אין שום ציפצופים מהלוח אם שמעידים על תקלה כלשהי לדעתי הבעיה היא בכ.מסך ששבק חיים הוא מאד ישן GEFORCE 2 משהו ~ האם מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות כ.מסך עם תושבת AGP שיתאים ללוח-אם (ASUS) ? נ.ב מישהו מכיר מקום טוב לבדיקת מחשב במחיר סביר באיזור רמת-גן ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
המפרט : ATHLON64 2GHZ 9600GT 1 GB זכרון ברזולוציה של 1680*1050 מציג בין 7-14 פריימים לשנייה
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול לפני שאני קונה את כרטיס המסך הנ"ל אם יכולה להיות בעיית תאימות ללוח האם. באתר של ATI כתוב שלכרטיס יש יצאה מסוג: PCI Express 2.0 x 16 http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/ati-radeon-hd-4000/hd-4770/Pages/hd-4770.aspx בלוח האם שלי Gigabyte GA-945G-S3 :
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שני הכרטיסים טובים ומתאימים לי במחיר השאלה מה עדיף...ואם בכלל כדאי לשדרג כי הכרטיס שלי כעת הוא 9600GT ? אה ויש לי ספק די חלש של EZCOOL 400W הוא יחזיק בכלל? אגב המעבד שלי הוא E6300 אם זה משנה משהו
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, המערכת שלי כרגע: intel quad Q9300 2.5GHz 4GB - (32 bit win 7 u וhd4850 של 3d clubאו משהו בסגנון 512MB עם הדרייבר העדכני ביותר של ati מחוברים מסך 24" dell ב-1920X1200 ומסך 42" FHD - כאמור 1920X1080 בסרטים אין לי בעיה כלל, משחקים, ואפילו עם גרפיקה פשוטה מאוד אחרי מספר דקות הוא פשוט מתחמם ומכבה את המחשב, הטמפ' בidle היא 90+C קיצר כרטיס מסך מחורבן- עשיתי את הטעות וחיפשתי את ההכי זול שניתן למצוא, אני מבקש המלצה למשהו שהמערכת שלי תריץ איתו את MW2 ברמה גבוהה ברזולוציות הטבעיות של המסכים, מעדיף יציאות DVI על HDMI, אני עדיין מחפש משהו זול, מוכן להתפשר בביצועים אבל שיהיה משהו מוכר וטוב ועם קירור אפקטיבי - נגיד saphire וכאלה... או אם יש לכם המלצות מה לעשות עם הradeon ד"א אני מ…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות X1300 של ATI חדש באריזת OEM עם אחריות לשנה ב- $9.99 כולל משלוח דרך חנות מסודרת ואמינה. אני יודע שזה זול מאוד, אבל האם זה שווה את הכסף או שעדיף להשקיע קצת יותר ולקנות משהו חזק יותר. (או אולי אפילו לוח אם עם מאיץ מובנה). זה אמור להיות מורכב בתוך HTPC תקציבי ביותר להזרמת סרטים מ- NETFLIX לטלוויזיה ואולי גם קצת לגלישה, יוטיוב, אימייל ושטויות כאלה. שווה?
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיתמוך בDirectX 11 ובמשחקים החדשים שיוצאים עכשיו לשוק וישמש אותי לפחות לשנה שנתיים. בקיצור, מה כרטיס המסך הכי חזק שאפשר לקנות במקסימום 600ש"ח? תודה רבה=] עדכון: המפרט שלי - * 6GB RAM DDR2 800MHZ * מעבד Q6600 2.4 GHZ * לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L * כרטיס מסך 1950X PRO 512MB אגב, מערכת הפעלה WIN7.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דרוש כרטיס מסך למשחקים מזדמנים פה ושם, SIMS NFS וכו'. לא משהו רצחני, לא יותר מידי משחקים ולא על הגדרות מטורפות. חשוב רק שיסחוב כמה שיותר שנים(במסגרת התקציב ובהתאמה להגדרות). המסך כנראה יהיה 22" 23" (יכול להיות גם FHD) חשבתי על משהו כמו 4770, 4850, GTS250 מה עדיף מביניהם? או שיש המלצה לכרטיס אחר? תודה
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן קנייה של מסך חדש 22 אינץ' וגם כרטיס מסך.לא יודע אם לקנות 4890,שהוא נחשב לחזק וטוב מאוד,או לקנות את ה5770 שהוא מהסידרה החדשה יותר,וכולל תמיכה בDX11 ועוד כל מיני פיצ'רים שאין ל4890 מה עדיף מבחינת גראפיקה במשחקים?מי נותן יותר פריימים?מי מראה גראפיקה טובה יותר במשחקים?האם באיזשהו שלב ה5770 יהיה באופן מוחלט עוקף את ה4890 בביצועים? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בתהליך של קניית מחשב חדש והציעו לי לקנות את הכרטיס 5770 בתוספת 10 ש"ח במקום 4870 1 gb. האם זה שווה את ה"השקעה"? האם יש הבדל ביצועים ביניהם?
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס hd3450 עם יציאות VGA, DVI, HDMI וכן טלויזיה ישנה עם כניסת AV הבנוייה מ 3 RCA האם ואיך ניתן לחבר בינהים כך שיהיה אפשר לראות את לעשות EXTEND ל DESKTOP לתוך הטלויזיה הבנתי שאין מתאם פשוט מ HDMI ל RCA או ל SVIDEO . תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי כמה דקות בתוך המשחק יש פיקסול וטשטוש מוזר. ניסיתי בכמה משחקים, ניסיתי לבדוק את ההגדרות אבל הכל נראה תקין. אני צריך לינק לדרייבר, אין לי מושג איך למצוא יש לNVIDIA מיליון סוגים וגירסאות. ATI הרבה יותר מסודרים בקטע הזה. כשאני עושה ABOUT בלוח בקרה של הכרטיס הוא כותב 2.4.370.04, לא אומר לי הרבה...
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום קיים ברשותי כרטיס מסך מדגם GIGABYTE של ATI מדגם HD4850 והוא בצבע אדום כזה.. חבר שלי אמר לי שהביוס שלי ישן ואני צריך להחליף אותו - נכנסתי לאתר של GIGABYTE והלכתי לכרטיס שלי לעדכוני ביוס וראיתי שאין בכלל עדכוני ביוס לכרטיס הזה,אח"כ הלכתי להוריד תוכנית UTILITY כזאתי שתבדוק לי מה הגרסה של הביוס וזה רושם לי UNKNOWN בדקתי באוורסט וראיתי איזה מן מספר כזה ארוך אבל התוכנה של GIGABYTE לא מוצאת לי את הביוס של הכרטיס מסך...אז השאלה שלי איך אני אעדכן אותו.. דרך אגב אני לא יודע מה זה הביוס של הכרטיס מסך...משהו יכול להגיד לי מה הוא עושה ולמה אני צריך לעדכן אותו?,אני כולה רציתי לדעת למה הכרטיס מסך שלי לא מנצל את הכוח שלו במשחקים ושאר אפליקציות(GPU UTILIZATION - והוא עומד על 0.00 -0.…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס מסך מובנה. אני רוצה לרכוש כרטיס מסך חדש שיריץ את-call of duty modern warfare 2 יש לי: 1GB DDR2 e2160 1.8 ghz המטרה=> כרטיס מסך זול+שיריץ את המשחק. אני בטוח שהספק הוא דיי ג'נרי. יש הצעות ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב, לפני מספר ימים רכשתי מחשב ב SKYPC שבין היתר בחרתי ככרטיס מסך את nVIDIA GeForce GTX 275 היום התקשר אליי הטכנאי בחנות והודיע לי שהכרטיס נכנס ממש בצורה גבולית במארז שקניתי והוא מציא לי לקחת במקום את nVIDIA GeForce GTX 260 שנכנס במארז בצורה טובה. לטענתו הביצועים בשני הכרטיסים דומים ובכך אוכל גם לחסוך כסף. לשאלתי האם לא עדיף להחליף מארז , ענה כי הדבר אפשרי אך לא כדאי. נתתי את הסכמתי להחלפה, אך בכל זאת אשמח לשמוע את דעתכם. אשמח לתגובות דחופות, שאולי אספיק להודיע לו על החלפת מארז טרם ההחלפה, במידה ויהיו תגובות מתאימות . תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה כניראה את המסך P2350 כי אין את ה2209WA כניראה אני לא גיימר אלא רק משחק משחקים פה ושם הרזולוציה של המסך היא 1920X1080 הכרטיס HD4850 512MB יעשה לי בעיות בגלל הזיכרון הנמוך? שמעתי שאפשר להוסיף לו זיכרון מהזיכרון של המערכת זה נכון? ראיתי את זה פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=440518.0
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
הבנתי שאאפשר אפשהו להגדיר את כל הפילטרים למשחקים בדרייברים של NVIDIA, איפה אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היי חברים רכשתי את הכרטיס הנ"ל POWER COLOR HD4850 512MB פתחתי את האריזה שהייתה חדשה לגמריי כולל המדבקות והניילונים עכשיו בחוברת התקנה וגם על הכרטיס עצמו יש מין חיבור לחשמל אני חושב באריזה לא היה שום דבר מלבד דרייבר והכרטיס עצמו באריזה המקורית האם חייב את החיבור הזה שהכרטיס יעבוד או זו אופצייה לחיבור עתידי תודה למי שעוזר אני רוצה לדעת אם להפעיל את המחשב או לא
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
טוב קניתי כרטיס מסך club3d ati hd 5850 ולכרטיס זה יש 725 core clock ו אני רוצה כרטיס של sapphire משום שהcore clock הוא 825 אז השאלה היא האם שווה לי להחליף כי שניהם אותו מחיר?והאם הcore clock משנה כל כך?והאם אני יכול להחליף אותו כי נירא לי יש לו בעיה יש כמה ארטיפקטים והחנות תיתן לי להחליף אותו קניתי ליפני 6 ימים בערך בskypc
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה זה 8800ULTRA http://cgi.ebay.com/NVidia-8800-Ultra-768MB-2-DVI-PCI-e-x16-Video-AS-IS-C_W0QQitemZ370291954968QQcmdZViewItemQQptZPCC_Video_TV_Cards?hash=item56371ed518 עכשיו הבנתי שהוא לוקח חשמל כמו בית אבל הוא קרוב בביצועים ל4850?
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם נתנו לי שלוש מפרטים עם כרטיסים שונים, צריך לבחור אחד ביחס הכי משתלם של תועלת\מחיר HD5750 9600GT HD4650 תודה רבה לכולם רוצה לשים את starcraft 2 כשיצא ולשחק עם הכרטיס הנבחר http://www.starcraft2.com/
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי geforce 8800gts כבר למעלה משנה וחצי ועד עכשיו הכל עבד בלי בעיות לאחרונה יש בעיה במחשב שכל פעם שאני מפעיל משחק כלשהו אז המשחק נטען, כל התפריטים עובדים כמו שצריך ואז רגע לפני שזה נכנס לשלב/משחק עצמו המחשב עושה התחל מחדש לבד. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה בווינדוז אז התקנתי אותו מחדש, אבל זה ממשיך לחזור במערכת החדשה, איך אני יכול לאתר את מקור הבעיה? תודה
-
- 10 תגובות
- 994 צפיות
-