עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mistaarvim,

האם יש מיסים על ייבוא כרטיס מסך אני רוצה לייבא את הכרטיס מסך hd4870 1GB

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by tenana,

היום קניתי את המסך הזה, מסך CRT רציתי לדעת למה אני לא מצליח לשים קצב רענון גבוה מ60 כשאני על 1024*1280, נאמר לי בפורום זה שאפשר יהיה לשים קצב רענון של 85Hz, מישהו יכול להסביר לי איך?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by OdLahitMeAlonit,

היי, יש לי מספר שאלות: 1)האם יש שיפור שמורגש מ GTX560 TI לכל אחד מהכרטיסים בכותרת ? 2) האם שווה לקנות את ה 6950 ב1399שח או שכדאי להשקיע 1685 כדי לקנות את ה GTX570? 3) איזה ספק כח חזק מספיק בשביל להחזיק את המערכת הבאה: כרטיס מסך אחד מהכותרת, 4 הרד דיסקים, צורב DVD ומעבד i5-760? (כרגע יש לי ספק כח 500W של HEC) 4) מטרת קניית הכרטיס היא לשחק MW3 ו BF3 5) האם לדעתכם זה בזבוז להוציא סכום של 1400 או 1700 שח על כרטיס מסך?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by CrashZone,

שלום, אני ברוב טיפשותי שרטתי בטעות את מסך הLCD שלי שהוא סמסונג סינקמסטר 151S עם המארז... שריטה לא הכי גדולה אבל בהחלט לא קטנה, חצי סינטימר אורן וכמילי רוחב... עכשיו אני משער ששרטתי רק את שכבת המגן נגד סינוור של מסך הLCD בעיקר בגלל שהריטה היא אפורה כלומר כנראה עדיין הפיקסלים מאחורה הם בסדר האם זה נכון? האם אפשר לתקן את זה?כמה זה אמור לעלות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by yanivnn,

שלום ברשותי ASUS 560 GTX TI... רציתי לדעת האם במצב מנוחה הוא עדיין צובר חשמל וכמה ואם יש לי אפשרות להשבית או לבטל אותו לזמן מסויים?...לדוגמא בלילה ובכלל המחשב שלי בדרך כלל דולק {אני מוריד ומעלה דברים} רציתי לדעת אם יש אפשרות לבטל אותו או להוריד משמעותית את צריכת החשמל שלו מתי שאני הולך לישון או יוצא מהבית לזמן ארוך ושאני חוזר להחזיר אותו? האם שאני מוריד לו את התדרים ב MSI זה עושה משהו? תודה {ד"א יש לי כרטיס מסך מובנה אם זה עוזר איכשהו}

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ORANGEJUICED,

אני רוצה לקנות מסך LCD 17' עם זמן תגובה של מינימום 16MS ועדיף גם 12 התקציב הוא בין 3000-3500 אין אפשרות לחרוג מעל! עדיפות של VIEWSONIC SAMSUNG SONY אני צריך שהמסך ישמש לי למשחקים עם כמובן DVI חובה! תגובות מהירות יתברכו תודה מראש!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מה המצב אנשים ?! אז ככה איזה כרטיס מסך כדאי לי מבין שניהם ?.. Sapphire ATI RADEON X1950PRO 512 mb Dual DVI Retail PCI-E GECUBE RADEON X1950Pro 512MB GDDR3 HDCP Edition PCI-E תודה מראש, משה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם, כמו שנראה המצב כרטיס המסך שלי (Leadtek Geforce 8800 GTS 512MB) על סף הליכה לעולמו... ניסיתי לוודא, נכון לעכשיו עושה רושם שזה המצב. בדקתי את מצב כמעט כל שאר הרכיבים במחשב, ומאחר ונשאר רק כרטיס המסך, לוח האם והספק... ללוח אם אין נטייה להתקלקל והספק הוא 500W של Antec. האחריות בתוקף עד סוף החודש, אבל מאחר והחברה פה בארץ פשטה את הרגל אני צריך לשלוח את הכרטיס לטיוואן, ובטח לחכות לפחות חודשיים-שלושה עד שאני אקבל אותו בחזרה. הזמן העצבים והכסף שכל התהליך הזה הולך לעלות לי פשוט לא משתלם יחסית לכרטיס בן קרוב לשנתיים ששווי השוק שלו היום בקושי 500 ש"ח. זה המפרט הנוכחי: לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L מעבד: Intel E8400 זיכרון: Samsung DDR2 800MHZ 2x1GB דיסק קשיח: WD320AAKS SAT…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by subarel,

המחירים דיי זהים בין שניהם... שניהם של ג'גבייט. בהשוואה הזאת http://www.techspot.com/article/88-geforce-9600gt-versus-radeon-hd3870/page10.html הם יוצאים דיי שווים , ה9600 יצא איטי יותר ב 0.8%.. יש עוד משהו שצריך לקחת בחשבון...? התקציב הוא 3000 שקל לכל המחשב, וזה משאיר +\- 800-900 שקל לכרטיס מסך. יש עוד אופציות בכזה טווח מחירים?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by zomb,

חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך שלי כי הוא כבר מיושן ומרגישים את זה. בגדול אני משחק FIFA 15 ולפעמים קצת משחקי פעולה שונים ( כל פעם מנסה משהו אחר הכל בסגנון COD) תקציב: מקסימום 600 - אין לי בעיה עם משומש העיקר שיהיה תקין. ד"א ראיתי את ה7950 בפלונטר שכרגע נמצא באופציה אחת ואשמח לשמוע עוד. המפרט שלי: מעבד: i7-4790 לוח אם: Fatal1ty B85 Killer זיכרון: 8GB DDR3 1600MHz מארז: Thermaltake Versa G2 ספק: seasonic 650w כרטיס מסך: hd4870 - כן אני יודע.. כרטיס על הפנים. האם אני יכול למכור את הכרטיס שלי? ואם כן בכמה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש עלו מן טביעות אצבעות וכתמים מעצבים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by felixil,

ביצועים ראשוניים של הכרטיס מתחילים לזרום ברשת, נעים מאוד להכיר :-)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. תשמעו.... אתמול הזמנתי מפנדה את הכרטיס -GEFORCE 3 TI 200 128 TD של MSI ..... אם למישהו יש את הכרטיס אנא ספרו לי איך הוא עובד לכם במשחקים ועד כמה אתם מרוצים ממנו? ואם מישהו הזמין פעם מאתר פנדה- תוך כמה זמן הגיע המשלוח? ועוד שאלה לכולם:האם יש איזשהו יתרון בעובדה שהכרטיס שלי בא עם 128 זיכרון לעומת כרטיס עם 64 ??? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני מחפש כרטיס מסך pci x16 הכי טוב שאפשר להשיג בתקציב של עד 200 שקל(אם אפשר גם קישור לחנות)??

15. הכל כתוב בכותרת. מה אתם אומרים על ה-6800 GT של Leadtek בפנדה? הוא יחסית כרטיס חדש שם, לא? הוא טוב? לא טוב? איך הבאנדל? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416&products_id=7058 בהשוואה לאלבטרון 6800 GT מה יותר טוב? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_664&products_id=6881 נ.ב - איך לעזאזל עושים קישור דרך מילה? (כאילו "לחץ כאן" וזה מוביל לקישור) זה רק אני או של-Leadtek אין אחריות? תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by lompy,

היתרון של כרטיסי מסך חזקים זה שהם יכולים לתת ביצועים גבוהים ברזולציות גבהות אז מה הטעם בלקנות כרטיס מסך כזה שעולה נגיד בסביבות 1500 שקל כשהרזולוציה הכי גבוה שאתה יכול לקבל ברוב מסכי ה LCD זה 1280X1024

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. פרטים במפרט המחשב <<<<<

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by BoOoM2008,

סתם שאלה Q8300 ו HD5850 יוצר צוואר בקבוק ענקי? יש אפשרות לשלב בינהם ? OC לתדר 3GHZ יכול לפתור את הבעיה? אני סתם שואל לידע יש לי את HD4890 והאמת שהוא פצצה.. פשוט רציתי לדעת :Q

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by idanus22,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש עכשיו זאת המערכת שלי: AMD Phenom II 4x 965 3.4GHz Gigabyte 790XT RAM 2G 1333MHz SeaSonic 520W S12II Bronze ומסך 17 עם חיבור VGA ( אולי אני קונה עוד מעת חדש) האם הכרטיס Sapphire HD 5750 1GB יספיק לי להרצת משחקים כבדים? ( אשמח לחוות דעת על הכרטיס הזה)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי rx460 חיברתי אותו לטלוויזיה ולמסך מחשב את הטלוויזיה לחיבור hdmi והמסך מחשב לdvi. הבעיה שלי היא שאני מכבה את המסך מחשב והולך לטלוויזיה התמונה יוצאת מהמסגרת בטלוויזיה והzoom משתנה (בzoom אני מתכוון לזה שבוחרים בוודינדוס בקונטרול פנאל 125%,100% ו150%). אבל שאני מנתק את המסך מחשב מהמחשב התמונה בטלוויזיה חוזרת לרגיל ולא יוצאת מהקווים. אני מחפש דרך להגדיר zoom 150% בטלוויזיה ו100% במסך מחשב ולהגדיר שאם מסך אחד מכובה והאחר דלוק אז מזה שדלוק יצא קול. שאני מכבה את המסך מחשב והולך לטלוויזיה הקול עדיין יוצא מהרקומלים usb שיש לי במחשב.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, יש לי מחשב עם המפרט הטכני הבא: לוח אם MSI K9N NEO AMD 940 AM2 מעבד AMD ATHLON 64 3200+ AM2 זה 2GHz אם אני לא טועה. 3Gb RAM אני עובד עם Windows XP ובדרך כלל אני משחק במשחקי Real Time Strategy. אני מעוניין להחליף כרטיס מסך כי שלי ישן וחלש - MSI Geforce 6200 LE-TD 128Mb התקנתי לא מזמן את המשחק Total Commander והוא מן הסתם עובד לי לאט ומקוטע גם באיכות הכי נמוכה. אני לא מחפש לעבוד באיכות הגבוהה ביותר ורזולוצית המסך שקבעתי היא 1024X768 אבל כן הייתי רוצה שהמשחק יעבוד חלק באיכות סבירה ושהכרטיס מסך יחזיק לי באיכות סבירה למשחקים עתידיים (כמו נגיד Command & Conquer 4 כשיצא). חשבתי על סכום של 300 שקל בערך ומצאתי Gainward Geforce 9500GT 512Mb DDR2 ב- 280 שקל. Gainword Geforc…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by tomerg,

איפה אני יכול להשיג כאלה נגיד בכמה עשרות שקלים, באזור ת"א ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by HdInspect,

מתי יצא ה 9800GTX ...???

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה, ואני לא יודע מאיזה חברה. אני מתלבט בין BFG XFX Leadtek מה לדעתכם?

25. Started by ashkenazone,

הי, תודה לכל הקוראים מראש. אני צריך כרטיס מסך במחיר של 400-600 שקל, בעיקר לקאונטר סטרייק... בעיקרון אני משחק רק 1.6 אבל יש מצב שאני אשחק דברים יותר מתקדמים בעתיד, לא משו רציני... תשתדלו ללכת לכיוון ה400-550 יותר... תודה. ד"א בלי הצעות של יותר מ650 טופ! תודה רבה לכולם! הייתי רוצה X700 אבל זה חורג מתקציבי... (700 שקל) עדיף ראדון 9600XT לא? (530 שקל)

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים