כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
כן, הסמן פשוט נהייה ענקי פתאם בלי כל אזהרה מוקדמת ולא ניתן לשנות חזרה, האם מישהו נתקל בתופעה המוזרה ??
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
8800gtx640gb או hd4770512mb והאם באוברקלוק אפשר לעקוף עם hd4770 את hd4850 ?
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם... נשרף לי הכרטיס מסך ואני צריך לקנות חדש בסביבות 1000 ש"ח למפרט: intel Core 2 Dou E8400 Abit IP35 -E G.Skill 4096 DDR2 800Mhz pcp&c silencer 470W חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=710059 אני צריך המלצה אם לקנות את הכרטיס נ.ב. למה בין אייבורי לסקיי פי סי יש הבדל בכרטיסים כשבאייבורי לא רושמים לכרטיס OC ובשני כן. באתר של היצרן מופיע רק דגם OC אז הם פשוט השמיטו את הOC או שבאמת זה דגם בלי אוברקלוק?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השימושים: משרדיים , נט, סרטי hd, משחקי ילדים (אולי יעלה בהמשך, אבל עד אז נראה) וכדו'. המחשב (שעדיין בבנייה ) תומך בהרבה יותר מכך ויהיה בו pci ex 2.0. סוגי המשחקים, לילדה בת 8. לדוגמה, הכרטיס במחשב הקיים לא תומך באיזה משחק ילדים שרשום בדרישות שלו "כרטיס תלת מימד מינמום 64 מגהבייט.". חשבתי להתחיל בכלל עם כרטיס אונבורד, אך לצערי זה לא קיים בלוח שאני עומד לרכוש. נאמר לי שבדגמים האלו יש עדיפות ל- nvidia סטייל 9xxx, כי נושא הדרייברים שם ידידותי יתר מאלו של ati. האם כרטיס חלש מדי עלול לפגוע באיכות הרצה של סרטים? או בשימוש בו זמנית ברב משימות (לא בהכרח גרפיות כבדות)?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני לקראת קניית מחשב חדש המבוסס i5, ומתלבט בין שני כרטיסי מסך. האחד: SAPPHIRE HD4850 VAPORX 512MB GDDR3 HDMI - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=5065 השני: TwinTech nVIDIA GeForce GTS 250 Twin Turbo XT OC Edition 512MB DDR3 PCIe http://www.skypc.co.il/sg_product~TT-GTS250-512D3E-HDMI-ACT-XT~8~0.htm שימושים: משחקים, סרטים ופוטושופ. קצת מכל אחד. אשמח לשמוע בסיכום הכללי איזה מהם עדיף ומשתלם, יתרונות, חסרונות וכדומה. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי הלוח שלי הוא dfi p35 t2rs יש בו 3 חריצי PCI-E בסדר הבא : HD4870-X16 X4 X1 הרכבתי את הGSO על החריץ השני (אין מספיק מקום בשלישי כי הקירור הוא DUALSLOT והספק יושב בדיוק מתחת ללוח) הסידור לא עובד כלל. אין סיגנל מהמסך.
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום חברים אני עורך וידאו ואני לא בקיא במיוחד בחומרה. לפני 3 חודשים קניתי מחשב חדש, שכולל בין היתר מעבד : Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray, וכרטיס מסך: PNY Quadro FX580 512MB PCI Experss . אני יכול להגיד שאני מרוצה מהביצועים של המחשב שעלה לי בסביבות 5500 כולל מסך 22 אינץ'. העניין הוא שיצא לי לראות סרט שצולם באותה מצלמה ונערך במערכת עריכה אחרת ושנראה ללא ספק טוב יותר משלי(תמונה יותר יפה וחדה). אני והעורך השני שנינו גם עורכים באותה תוכנה (adobe premiere cs3 )כך שברור שזה עניין שקשור למערכת. אותו עורך אמר לי שיש לו כרטיס וידאו מסוג matrox ושזה מה שעושה את ההבדל. התשובה שלו הפתיעה אותי כי חשבתי שכרטיס המסך שלי אולי נופל משלו. בכל מקרה רציתי לשאול את דעתכם על ההבדלים הבס…
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס מסך שיחזיק משחקים על ההגדרות הכי גבוהות לדוגמת קרייסיס ושלל המשחקים החדשים.. יש לי מסך 26 אינץ שהוא FHD אני גם מעוניין שהוא יתמוך במשחקים עתידיים על רזולוציה גבוהה.. מה אתם ממליצים?
-
- 13 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני מעונין להתקין מערכת הפעלה חדשה ווינדוס 7.האם להסיר כרטיס אחד בהתקנת המערכת .או אין צורך פשוט להשאיר את שניהם?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
התחדשתי במסך חדש של סמסונג 23 אינץ' וכשפתחתי את האריזה גיליתי שלא טרחו לשים חוט DVI אז לקחתי חוט DVI ממסך אחר ואת המסך הקודם שלי (19 אינץ') חיברתי דרך HDMI (משום מה יש לי חצי תמונה כשאני קובע שמסך הראשי יהיה בHDMI) והבעיה שהHDMI לוקח את הסאונד לעצמו! איך מבטלים את זה? ניסיתי לשחזר את זה שיעבוד דרך הכרטיס קול על הלוח אם והכל פה התחרבש עד שנאלצתי לנתק את המסך ולעשות שחזור מערכת לשעה קודם והכל חזר לסדרו. איך אני מבטל את הסאונד של הHDMI?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס 8800 GTS נקנה לפני כשנתיים - לא החלפתי קירור מאז במשחקים אשר צורכים הרבה עיבוד - הכל תקין בדקתי את הטמפ שלו ומצאתי במנוחה 85 מעלות ובעבודה במשחקים 105 מעלות תוכונות SPEEDFAN ובתוכנה של הכרטיס המסך מאתר הבית שלהם שאלה מוזרה איך ב-105 מעלות הכל עובד תקין ללא שום תקלה ללא שום הבעיה האם באיזה שהוא שלב ישרף כרטיס המסך בגלל עודף חום ועדיף להחליף קירור כמה עולה קירור לכרטיס מסך כזה תודה שרון
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
האם אפשר להסתפק בכרטיס מסך מובנה (chipset g41/g43) או שצריך כרטיס מסך נפרד? איזה כרטיס מסך מומלץ?
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
hi guys - sorry for the English, I have no Hebrew in the computer at work.. I just bought this model: GTS 250 OC GV-N250OC-1GI I have a 400W PSU, however the requirements for this card say I need a 450W PSU is this really necessary, or will my 400W PSU hold? also, what could be damaged from keeping the 400W and playing games for long periods of time? Thanks! DF
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מצטער על הבורות יש לי כרגע כרטיס 7300 GT > רוצה לירכוש כרטיס חדש שהוא PCI-Express 2.0 1. האם זה אותו חיבור לוח ולא תהיה בעיה? 2. בהיזדמנות זו איזה כרטיס כדאי יותר לדעתכם? זה http://www.amazon.com/EVGA-512-P3-N977-TR-GeForce-PCI-Express-Graphics/dp/B001QCYNW2/ref=sr_1_6?ie=UTF8&s=electronics&qid=1259698636&sr=8-6 או זה http://www.amazon.com/BFG-BFGE98512GTGE-GeForce-Graphics-EcoIntelligence/dp/B00288BH9A/ref=sr_1_11?ie=UTF8&s=electronics&qid=1259698636&sr=8-11 או זה http://www.amazon.com/Sparkle-SX98GT512D3G-VP-GeForce-PCI-Express-Graphics/dp/B002FU5RRE/ref=sr_1_10?ie=UTF8&s=electronics&qid=1259698636&sr=8-10 על איזה מותג ללכת?
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מה דעתכם על הכקטיס הנ"ל? HD 5750 Vapor-X 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E לאון
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע לוח אם וכרטיס Gigabyte X58 Ud4 Gainward Radeon 4870 1024 האם הכרטיס שיש ברשותי יעבוד בcross fire עם Gigabyte Radeon 4870 512mb? תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מספר פעמים אמרו לי כשהצגתי את המפרט שלי שהכרטיס מסך שבחרתי הוא אוברקיל לגודל המסך... לכן אשמח אם משהוא כאן יסביר לי את הקשר בין גודל המסך לביצועים של כרטיס המסך על גביו, והאם לקיחת כ.מסך ממש חזק על מסך קטן תיהיה ביזבוז מיכוון שמגודל מסויים של מסך הוא נותן פחות אחוזי ביצוע? ואם אפשר פירוט של כ.מסך, כלומר HD 4870 טוב ל 22'' לדוגמה... בנוסף אשמח אם תפנו אותי למאמר בנוגע לסוגייה זו אם יש כזה מאמר... תודה רבה לכל העוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מבקש המלצה לכרטיס מסך עד 450 ש"ח שייתן לי את התמורה המלאה לכסף . שיוכל להפעיל משחקים חדשים. אפשר גם כרטיס יד שנייה. מפרט: לוח: ג'יגהבייט GA-EG41MF-S2H מעבד: אינטל 2.93GH 3MB CORE 2 DUO E7500 זכרון: KINGSTON 2GB DDR2 800MHZ דיסק קשיח: פנימי 1TERA SATA2 32MB SEAGATE צורב: SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS כ.קול: 8)7.1 OB ערוצים) כר.רשת: 1G LAN OB ספק כח: FSP400-60HCN FAN 12CM 400W FSP מסך: samsung 2243 BW בתודה משה.
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין בכרטיס מסך שתומך במינמום 3 מסכים,לא למטרת משחקים ! אלה לצפייה בגרפים כרגע יש לי לוח אם של חברת gigabyte p-35-ds3l ,מעבד Intel® Core2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz זיכרון 4gb ומערכת הפעלה WINDOWS 7 ספק כח EZ COOL 500 תודה רבה שי
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב שלי ל 2 מסכים, האחד גדול והשני המסך הנוכחי שלי כמו שכתוב בכותרת. 2 המסכים יכולים להתחבר בHDMI ולכן עדיפות לכרטיס שיש לו 2 יציאות כאלו. המטרה היא בעיקר צפייה בסרטים, פחות במשחקים אבל לא שולל את האופציה. תקציב לא בשמיים, מחפש את הכרטיס שיתן יחס עלות-ביצועים הטוב ביותר, ושיהיה שקט תודה
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום. מאז שהחלפתי לכרטיס מסך MSI 4870 1GB יש לי את הבעיה הבאה: כאשר אני מדליק את המחשב, אחרי טעינת הלוגו של הווינדווס במקום להראות לי את הווינדווס יש מסך שחור (הכרטיס מסך לא מעביר תמונה), וזה נראה שהווינדווס כן עולה רק בלי תמונה, לאחר מכן אני לוחץ על כפתור הריסט והמחשב עולה בצורה תקינה והווינדווס עולה עם תמונה - הכל תקין. הבעיה הזאת מופיעה תמיד רק בהדלקת המחשב, במצב שהמחשב דלוק ואני עושה ריסט זה לא קורה. עכשיו ניסיתי את הדבר הבא: אם אני מדליק את המחשב ונכנס סתם לביוס ויוצא (מבלי לשנות כלום) אין שום בעיה הויינדווס עולה עם מסך והכל תקין. ניסיתי למחוק את הדרייבר ולהתקין גירסה אחרת ולא עזר הבעיה עדיין נשארה. חשוב לי לציין שהבעיה קרתה גם בווינדוס 7 64 ביט וגם בווינדווס XP 32bi…
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
אני בקרוב מאד רוכש ATI 5850. עכשיו הבעיה היא ש.. יש כמה יצרניות שונות שבנו את הכרטיס. חלק אומרים לי תקנה XFX. חלק אומרים POWER COLOR חלק אומרים SHAPPIRE. ASUS? מה???? יש הבדלים של לפעמים 100-200 ש"ח בין כל חברה לחברה וזה מבלבל אותי. אם אני כבר קונה כזה כרטיס יקר אני מעדיף גם לרכוש אותו מיצרנית החומרה הטובה ביותר. ברור לי שההבדלים הם מינורים ביותר אבל בכל זאת... האם יש חברה שיותר מומלצת לגבי הכרטיס שאני רוכש?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
עבור פרוייקט עתידי, אני מתלבט לגבי הכוח הגראפי שאני צריך, הדרישה המקסימלית היא משחקים בFHD על 42" אין לי תקציב מוגדר עבור מידת ההשקעה שאני מוכן להשקיע אני מתלבט אם ללכת על מערך של SLI, או אולי TRI SLI של GTX260 שהם זולים יחסית - השאלה היא איך הם בשוואה לכרטיסים בודדים חזקים יותר אני פתוח לכל אפשרות שהיא, כולל כרטיסי HIGH END מדובר במערכת I7, תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום חברים.. השבוע קניתי מחשב חדש מאוד חזק עם כרטיס 5850 hd שהפעלתי קאונטר סטרייק שעובד על Open gl קיבלתי בין 150-500 fps כמובן לא שיש לי בעיה עם האפ פי אס הזה אבל לחבר שלי יש מחשב חלש יותר עם כרטיס 8800gt והוא זוכה לקבל יותר אפ פי אס ממני (700 וכדומה והרבה יותר יציב) מבחינת עוצמה הכרטיס שלי אמור להיות יותר חזק פי 2-3 ממנו אז מה קורה פה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב לקנות את ה5850 ATI. ואני לא בטוח שזה יתאים למחשב שלי. מפרט: Q6600 P5n-e sli 520W crosair 2GB 667HZ יש לי מסך של 19 אינץ'... Flatron L1932TQ
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-