כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
קניתי כרטיס 6600GT AGP ואני נמצא בהגדרות של הכרטיס בחלק שנקרא performance & quality settings יש שם קטגוריה שנקראת image settings וניתן לכוון לאחת מהקטגוריות הבאות: performance high performance quality high quality באיזה מארבעתם מומלץ לבחור ומה ההבדל ביניהם?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי לא עובד ואני חושד שזה בגלל כרטיס המסך. המחשב כבר ישן, משנת 2008 בערך, אני מניח שיש חלופה לכרטיס הזה במחיר נמוך .. אני לא משחק אז כבר אין לי צורך בכרטיס שווה כח לכרטיס הזה או חזק ממנו, אבל אולי יש כרטיס שמתקרב לפחות לביצועיו בעד 700 שח ? או שעדין לא הגענו לזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט שלי : לוח אם : P4S533-MX מעבד: 2.66 זיכרון: 2G 400Mhz אם אני אשדרג את הכרטיס מסך, לכרטיס מסך שתומך בHD (משהו טוב, שתמליצו לי) , סרט בפורמט HD ירוץ טוב או יזחל ? וחשוב שיהיה לכרטיס 2 יציאות של DVI, כי קניתי בסוף כבל HDMI-DVI לLCD R81B .והיציאה השנייה למסך של המחשב. עוד משהו SHADER 3.0 משהו כזה... אני זוכר שראיתי משהו כזה שהיה נחוץ למשחק כולשהו. תודה, שלומי.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כבר לא נעים לי לשאול בפורום .. אני מתכוון לקנות X1900XT של Sapphire אבל בחנות שהייתי מוכרים של Gigabyte והוא אמר לי שזה יותר טוב.. ה-ספייר עולה 2170 והג'יגהבייט עולה 2400.. אבל המוכר לא יודע אם זה עם קירור רגיל של החברה או עם קירור מיוחד.. מה דעתכם איך מוכרים עם קירור מיוחד ? ג'יגהבייט בכלל חברה בסדר ? כי אני לא רוצה לקחת כרטיס מסך ושהוא יישרף לי חס וחלילה... ואל תגידו לי לשאול בחנות כי המוכר אמר לי שהוא לא יכול לדעת.. הוא ניסה לברר... הוא אמר שג'יגה בייט חברה מעולה ושהם יודעים איזה קירור צריך כזה כרטיס אז שבטוח הם שמו קירור מעולה...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה Sapphire Radeon X1800 GTO 256MB DDR3 - VIVO / DVI - PCX RETAIL
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רגע לפני כניסתו של ה API החדש של Micrisoft, ה DirectX10, מנסים מפתחי הכרטיסים הגראפיים להרשים את הלקוחות בפעם האחרונה עם כרטיסים תוכמי DirectX9 במחירים ובהצעות אטרקטיביות. המלחמה הנוכחית היא על המלוכה תחת שוק ה Mid של הכרטיסים (השוק הבניוני), כשהמחירים מזכירים את שוק הכרטיסים הנמוך - ממש כמו מכירות סוף עונה לכרטיסי DirectX9. הכרטיסים X1950Pro ו 7900GS הם הנציגים של כל אחת מהחברות (של ATi ושל nVIDIA בהתאמה) במלחמה הזאת, וככל הנראה ש X1950Pro מנצח את 7900GS ביחס עלות מול תועלת. אך ATi בכל זאת לא נרפים וממשיכים להפתיע את השוק ואת המתחרה בהצעות וברעיונות חדשים. X1950GT הוא המחליף המאושר של ה X1950Pro. ההפתעה הגדולה כאן היא שהכרטיס החדש אמור להיות מעט חלש מה X1950Pro ה"וותי…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מבין איך מעבד עם 2 ליבות או 4 ליבות עובד. אבל איך בדיוק עובד כרטיס מסך עם 2 ליבות? מה זה נותן? האם זה עדיף על כרטיס 8800GT/S?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי VISTA64 ואני מחבר יציאת טלויזיה ל TV-OUT. יש לי G-FORCE 7600. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
טוב הגיע הזמן לחדש משהו במחשב, הפעם זה יהיה כנראה הכרטיס מסך. עקב מהירות מרובה מדי בקנייה הקודמת נתקעתי עם Geforce 2 MX-200 ללא כל תוספות, הפעם אני רוצה משהו יותר טוב ... השאלה שלי היא האם כדאי לחכות לאוקטובר ול-NV30 או לקנות Geforce 4Ti 4200 עם 128 זכרון וכל שאר התוספות? ??? או האם כדי לנסות לבדוק את הכיוון של ה ATI החדשים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי כמה בדיקות לרדאון, ואחת מהם היא בדיקות הSmoothVision . שמתי רווליציה על 600*800*32BIT בשביל שהגודל הקובץ לא ישתגע... כמובן שכל ההגדרות היו על HIGH. המשחק הוא לא אחר מאשר MOHAA! (בגלל המנוע המצוין!) שמתי פעם אחת על FSAA 6X (התמונה העליונה) ופעם אחת ללא FSAA (התמונה התחתונה) סימו לב ל*יד* במיוחד בשני המקרים! כמובן שהתמונה עם הX6 יותר טובה! (יחסית לJPG) (ניסיתי להתאים את התמונות שיהיה באותו המקום...) אז הגעתי לשאלה כזאת, ניתן להפעיל את הSmoothVision אבל איך לעזאזל מפעילים את הטכנולוגיה- TruForm? אני לא מוצא את האפשרות בדריוורים! ועוד שאלה! מה זה האפשרות "סינון אנאיזוטרופי"? הינה תמונה, תסבירו לי מה היא עושה? ומה יקרה אם אני אשים את האפשרות על 16?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכונן לקנות ATI 9200 (לא SE) ורציתי לשאול, האם הכרטיס זה יוכל להראות אפקטים במשחקים חדשים? נגיד בnfs החדש, כשיש ניירו אז יש האפקט שהכול מטושט, אצלי יש גיפה 2 ולא ראיתי את זה, האם עם הכרטיס הזה אני אראה?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב שלום אנשים אז ככה, אחרי שאני פחות מרוצה מהביצועים של הכרטיס מסך שלי החלטתי שאני רוצה להשלים לו את השני. עכשיו יש לי כל מה שדרוש לוח אם עם חיבורים של כפול 8,כפול 8,וכפול 4. ספק כוח חזק שיחזיק את המערכת ובקיצור מה שצריך. השאלה שלי היא פשוטה אך מורכבת, השאלה היא איך מרכיבים את הכרטיס השני מהשלב הראשון עד האחרון כולל התקנה והכל. והשאלה השניה: נשאר לי מקום לכרטיס בשביל הפיזיקה עכשיו רק בשביל זה משנה אם זה כרטיס חלש או כרטיס חזק? יעני תיהיה השפעה שונה? והכי חשוב אם הוא יעבוד עם הcf של ה5770 שלי ואם למישהו יש בבקשה הסבר איך להתקין אותו. אני יודע שהכל פה נורא מסובך אבל זה חשוב לי מאודדד. תודדה רבהה לכל מי שיוכל לעזור אפילו בקצת.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב זה מ-FXP פתחתי שמה נושא ויש להם כזה טופס שאהבתי אותו אז אני יעתיק פשוט לפה פרטים על תקציב הקונה : זה התקציב לכרטיס מסך.. אם אפשר להכניס פה שדרוג גם לדוגמה של ספק או משו לא מאמין שהסכום יספיק אבל אם אפשר אז בכיף תקציב: 600 חריגה מקסימלית: 50 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): מעצב גרפי עיצוב 3D האם תהיו מעונינים לבצע OC לכרטיס מסך ? (אתם לא יודעים מה זה ? אל תתיחסו לזה) לא חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה ?: מעדיף KSP או אייבורי זה הכי קרוב אליי.. אם יש משו אחר אז גם סבבה עניין התשלום(אין צורך לרשום איך אתם משלמים): מזומן מפרט של המחשב: Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset:…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חושב לקנות ב 500-600 ש"ח, משהו בסגנון 9600GT או אולי RADEON HD4670 בנוסף בלוח יש לי PCIE x16 השאלות שלי הן: 1. שווה להשקיע ב-1G זכרון או שמיותר בהתחשב במפרט המחשב שלי ועדיף לקחת 512M 2. הספק שלי מספיק טוב/חזק לכרטיס הנ"ל ? GRPO 500W 3. המחשב שלי מספיק טוב לכרטיס מסך הנ"ל או שאני סתם זורק כסף כי מילא המחשב שלי הוא זה שיפגע בביצועים ? 4. מה זה 6 פינים של ספק כוח ואיך אני יודע אם יש לי אותם ? צריך מתאם כלשהו? 5. יש לי לוח אם של GIGABYTE האם עדיף גם לקנות כרטיס מסך של אותה החברה או שזה לא משנה בכלל ? 6. אשמח לרעיון לכרטיס יותר טוב באותו הכסף ואם לא אז מה עדיף לקחת מהשתים שרשמתי? בנוסף ראיתי את הלינק הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1739 ל-Radeon H…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בעבר היה לי כרטיס מסך (חתימה) 6800LE שהוציא 4700 ב 3DMARK05 אך הוא נפטר... (ומסתבר ש 95 מעלות זה יותר מידי) מעוניין לקנות משהו חדש ויותר טוב (מאוד חשוב) תקציב: עד 2300 ש"ח מגבלות: AGP X8 ספק כוח: Thermaltake 410w לא חייב VIVO לא חייב BOX חייב ביצועים וביצועים וביצועים וביצועים הזמנתי כבר 3 פעמים 6800GT LEADTEK אבל אין בשום מקום (משהו על הוריקן וכו'...) אפילו לא חייב חדש (אם יש למישהו אז 052-3909631)
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. קראתי שעל המעבדים יש מאיצים גרפיים שיכולים לשפר את מספר הפריימים בשנייה במשחקים וכל מיני בנצ'מארקים שונים. רציתי לדעת אם I5 2500 יחד עם לוח אם ga-h61m-s2v-b3 יכולים לתמוך בזה, ואם כן אז מה אני צריך לעשות כדי להפעיל את זה... תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי את המחשב הנ"ל, דרייברים מעודכנים, DX כנ"ל, ווינדוס 8. ידוע לי שמדובר במחשב נייד, אבל מדוע יש את התקיעות המעצבנות שנקראות STUTTERING גם כאשר ה FPS גבוה יחסית ויושב על 40-50 ומעלה? לדוגמא, 40 FPS בקרייסיס 3 וזה מופיע. מעצבן מאוד. (הופיע גם בבאטלפילד 3+4, אפילו באטמן ORIGIN - שזה בבירור לא בעיה בחומרה) לעומת זאת, כשאני מבטל SLI, הכל רץ טוב יותר (בעלות של FPS נמוך יותר כמובן). איך פותרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/geforce-gtx-960-%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%91-22-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%90%d7%a8-%d7%95%d7%99%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%9e%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%95%d7%a2%d7%a8/
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב חדש למטרת גיימינג אך כדי לחסוך בתקציב אני חושב להשאיר את הכרטיס מסך שיש לי gigabyte gtx 560 ti ולשים אותו במערכת מחשב החדשה, המטרה היא שהמשחקים יעבדו על רמה גבוהה אבל לא חייב שתהיה הכי גבוהה שאפשר, גודל המסך שאני משתמש בו הוא 22" ברזולוציה ל 1050*1680. אשמח לשמוע דעה מקצועית בעניין. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של גי'גהבייט מדגם Gigabyte GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB. המפרט הנוכחי שלי: כרטיס מסך gtx 760 לוח אם asus z87k מעבד i5 4670k ספק כח 650W מסך 23 אינץ' של dell ברזולוציה 1920x1080. האם כרטיס המסך מומלץ? מחיר זול ב-200 ש"ח ב-KSP לעומת חנויות אחרות. כמו כן, האם המפרט מספיק כדי לתמוך בכרטיס המסך הנ"ל. תודה למגיבים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
NVIDIA הכריזה בהפתעה על מסיבה עיתונאים מחר לפני AMD זה קרה בעבר כאשר AMD עומדת להכריז על מוצרים חדשים NVIDIA גונבת את ההצגה בהכרזה על משהוא זה קרא עם AMD FURY X הכרזיה על GTX 980 TI ??? כבר ראינו הדלפות ברשת על כך שיש TITAN VOLTA כנראה הולכים לראות הכרזה רישמית או הכרזה על סדרה חדשה של GTX 2080 / 2070 ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכנן לקנות R9 270X בימים הקרובים וראיתי שבTMS יש גרסה של Sapphire עם BF4 ב969 ש"ח: http://www.tms.co.il/product/13077 וחוצמזה יש אותה גרסה בלי הBF4 ב1000 ש"ח: http://www.tms.co.il/product/12968 איפה ההגיון? בנוסף, הבנתי שכרטיסי המסך של MSI עדיפים על אלה של SAPPHIRE אז מה עדיף גרסה של MSI בלי BF4 מKSP: http://ksp.co.il/?uin=20772 או הגרסה של Sapphire עם BF4 שהזכרתי למעלה? (או שבכלל עדיף את הגרסה של Sapphire בלי BF4) לא מצאתי באף מקום גרסה של MSI עם BF4, אשמח אם מישהו שמצא יודיע לי. תודה נ.ב. אל תטרחו להציע לי את ה7970 מהקנייה הקבוצתית, גם ב1000 ש"ח אני חורג בהרבה מהתקציב שלי
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מה שנראה באתר שלהם הכרטיס יוצא ועוד איך. יקררר! 3000$+ מפלצת! לפי מה שהם אומרים זה מעין מישמש שמיועד לשחקני 4K (העשירים) מצד אחד ומאידך לשוק המקצועי להקמת שרתים עם דיוק כפול משוחרר. מה אתם אומרים? "Today, we unleash the fastest and most advanced graphics card we’ve ever made: the NVIDIA GeForce GTX TITAN Z. A technical masterpiece, designed from top to bottom for record breaking performance, the innovatively-designed GTX TITAN Z has 12 GB of 7 Gbps video memory, 5,760 CUDA Cores, and twoGK110 GTX TITAN Black GPUs to power 3840x2160, max setting gaming experiences in the latest and greatest games." "For researchers scientists and CUDA developers, GeForce GTX TITA…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-