כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך הישן+מסך 144HZ + זכרונות וכנראה שאצטרך גם לקנות ספק כוח חדש(לכרטיס מסך)(המערכת נבנתה לפני 7-6) ספק כוח: seasonic 620w מעבד: amd phenom black edition 3.4Ghz לא מוממהר לוח אם:gigabyte ga ma790gpt ud3h זכרונות: kingston ddr3 1332Mhz 4G כרטיס מסך: ati readon 5850 GDDR5 השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך הכי יתאים לי כאן בהתחשב בכך שזה מחשב של משחקי FPS ומסך חדש שברצוני לקנות של 144HZ של asus ליתר דיוק. אני חשבתי על GTX970 אם זה אפשרי להתקין במערכת הזאת ויש כל כך הרבה גירסאות שאני כבר לא יודע מה הכי טוב מבינהם. השידרוג הזה כנראה לא הולך לעלות לי זול כולל הכרטיס מסך מסך זכרונות וספק כוח יגמר בסביבות ה4K …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי הזמנה מrsm יצא לי 3000 עגול כולל הכל . מה שנשאר להוסיף זה כרטיס מסך שאמרתי שאני אחכה קצת עם זה . עכשיו יש מולי 2 ברירות בין 2 הכרטיסים הבאים : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1396 TripleD Axle GeForce 9800GT 512MB GDDR3 256Bit PCI e VS http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=963 Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X + Bonus Games ה9800GT עולה 360 שקל לעומת ה4890 שעולה 680 שקל . השאלות שלי הם כאלו : 1. האם שווה ההבדל ב320 שקל בין הכרטיסים ? 2. אם כן בכמה יותר טוב ה4890 מה9800GT ? 3. מישהו ניסה כבר את ה4890 הופור איקס הזה שנידע אם הוא שקט\חם\צריכת חשמל וכו' .. ההזמנה בוצעה ביום רביעי , המחשב יורכב ביום ראשון אז אם אפשר תשובות עוד היום יהיה …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך עזרה במציאת כרטיס מסך שימצה את היכולות של המסך הזה שאותו אני רוצה לקנות. http://www.amazon.com/gp/product/B000BXEUDY/ref=pd_cp_pc_title/104-2859564-7869558?%5Fencoding=UTF8&v=glance&n=172282 חיפשתי פה בפורום כמה כרטיסים אבל אני לא מבין בזה כלל ואני מעדיף לשמוע מכם ישירות המלצות מאשר לקנות 'על עיוור'. חשבתי על ה-X300 או ה-X550. זה יתאים? הולך להיות לי על המחשב 1 GB זיכרון ואני לא רוצה שהכרטיס יקח ממנו זיכרון לפי חלק מהדברים שקראתי פה. אם לא בכרטיסים שציינתי אז איזה כרטיס כן יתאים שלא ייקח מהזיכרון של המחשב? תודה על העזרה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אולי זה ישמע מטופש , אבל כרגע יש לי כרטיס abit fx5600 ultra , אני מעניין להחליף ורציתי לדעת אם מישהו יכול להגיד לי אם ההבדלים מבחינת הביצועים בין הכרטיסים מצדיק הוצאה של 1500 ש"ח , תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לספק הכוח שלי - 500W - יש רק 6Pin אחד. כרטיס המסך 560 Ti דורש שניים כאלה. יש לי מתאם, שמעביר מ Molex ל 6pin. האם פתרון זה הוא פתרון בטוח / מספק / ראוי? או שכדאי לשדרג את הספק? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את הכרטיס המסך הישן שלי (GT9600) למשהוא יותר חזק. (בעיקר בשביל ה BF3) המעבד שלי הוא qx9770 נראה לי שהוא יהי מספיק חזק ורק צריך כרטיס חדש. התקציב בסביבות 1000 ש"ח וחשבתי על : [table][tr][td][table][tr][td]HD 6870 FLEX 1GB DIRT 3 GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E שעולה 980 ש"ח ב KSP זה כרטיס טוב? או שיש רעיונות יותר טובים? ואיזה ספק אני יצתרך? [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב הגיע הזמן לחדש משהו במחשב, הפעם זה יהיה כנראה הכרטיס מסך. עקב מהירות מרובה מדי בקנייה הקודמת נתקעתי עם Geforce 2 MX-200 ללא כל תוספות, הפעם אני רוצה משהו יותר טוב ... השאלה שלי היא האם כדאי לחכות לאוקטובר ול-NV30 או לקנות Geforce 4Ti 4200 עם 128 זכרון וכל שאר התוספות? ??? או האם כדי לנסות לבדוק את הכיוון של ה ATI החדשים?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לשאול: אני קונה מחשב חדש עם הכרטיס הזה והבנתי שיש לו מאוורר דפוק ורציתי לשאול אם אני צריך לקנות לו קרור? ואם כן איזה? אני לא הולך לעשות לו oc (מי צריך עם כרטיס כזה). תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר קיימים היום בשוק והמחירים אמנם יקרים אבל לא בשמיים. והנה הלינק : http://www.dti3d.com/
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בימים אלו אני מתלבט בנוגע לקניית כרטיס מסך חדש. ראיתי באינטרנט דיונים רבים בנוגע לכמות ה-GRAM הנכונה לכרטיס מסך שמצופה ממנו לעמוד במשחקים הכי חדישים בשנה שנתיים הקרובות. אז מה דעכם? האם יש סיבה להשקיע עוד 600 שח לגרסה זהה של כרטיס לה 4 GB של זיכרון? הם באמת יש משחקים שיחוו ירידה ביצועים עם 2 GB בלבד? יובל
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום עד עכשיו השתמשתי ה 4850 על מסך 22" (1680X1050) עכשיו אני רוצה לחבר אותו למסך 42" (1920X1080) FHD הספק 500W OCZ שתי מסילות של 18A כך שצריכת החשמל מוגבלת (הוא יסתדר עם כרטיס עם צריך של 200W אבל אני לא רוצה להעמיס עליו ) הכרטיס צריך להפעיל את המשחקים הכי חדשים בהגדרות גואות בשנתיים הקרובות וסרטים 1080P אני חושב על 5850 1GB בגלל שהצריך שלו היא 151 W והוא כרטיס מאוד חזק מישהוא חושב שיש כרטיס יותר מתאים ?< לא להתייחס למחירים כרגע כי אני לא אולך לקנות אותו בימים הקרובים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי oc לכרטיס עם EVGA לליבה 165+ לזיכרון 515+ כשאני מעלה מתח ל 25+ ומנסה להעלות את התדרים בבדיקה עם 3Dmark התוכנה לאחר קצת זמן קרוסת. מעלות 29-31 במנוחה ו 45-55 במאמץ בערך. מה יכול להגביל אותי מלבד טמפרטורה שהיא תקינה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם, אני רוצה לקנות כרטיס 8800GT בעוד מספר ימים. רק דבר אחד מפריע לי קצת... אני לא יודע אם המארז+ספק הנוכחיים שלי מתאימים. המארז שלי הוא SP-6079. הוא כולל ספק של codegen 400W. מה שאני רוצה לדעת זה אם המארז מספיק גדול ואם הספק יחזיק את הכרטיס מסך. אם כן, סבבה. אם לא אז בבקשה אם תוכלו להציע לי מארז + ספק בסביבות 500 שקל. תודה רבה =)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! חדש פה הכרטיס GainWard 6600 ULTRA 256MB שלי שנדפק, הוחלף בGainWard 7300GT 256MB. מה ההבדל בין הכרטיסים מבחינת ביצועים? איך ה7300GT בOC? ניתן לפתוח בגרסה זו צינורות? תודה, עידן..
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, בקרוב אקנה GTX 660 TI,וראיתי שיש שני גרסאות שמתומחרות במחיר כמעט זהה(20 ש"ח הבדל). גירסאת הwindforce של GB והpower edition של MSI. איזה גרסא עדיפה? מבחינת יכולות OC,קירור וביצועים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום קניתי את המסך הזה, מסך CRT רציתי לדעת למה אני לא מצליח לשים קצב רענון גבוה מ60 כשאני על 1024*1280, נאמר לי בפורום זה שאפשר יהיה לשים קצב רענון של 85Hz, מישהו יכול להסביר לי איך?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה עדיין לא יהיה דור ליבות חדש - אך המפתחת הירוקה כן מכינה לנו ניידי גיימינג מתקדמים ביותר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! אני צריך המלצות לכרטיס מסך לדברים קטנים. כמו THE SIMS וכו' כול מיני משחקונים קטנים. לעבודות WORD, POWER, לא משהו "כבד" תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מעבד טוב (i5 650) אבל הכ.מסך הנוכחי שלי די גרוע, ומונע מהמחשב שלי להריץ כל משחק בצורה נורמלית על גרפיקה סבירה+. יש לי 8600GT אז זה די מובן למה אני צריך לשדרג.. התקציב שלי הוא בין 800 ל-1200 שקל, ואם ממש צריך לחרוג אני מניח שאני מוכן לעשות את זה אבל לא בצורה משמעותית. הלוח אם שלי הוא ASUS P7H55-M, ואני לא בטוח איזה ספק כוח יש לי, אבל זאת התמונה שלו: תודה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דרייברים חדשים ....71.60 "משופצים" על OC מכובד ביותר עם קירור NV SILENCER6 ...... פשוט יופי של כרטיס ..... הגולש ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים ניסיתי לחבר טלוויזיה בנוסף למסך מחשב לכרטיס המסך שלי. היו לי בעיות עם זה וניסיתי כל מיני המלצות שראיתי ברשת (התקנת גירסאות ישנות של ati catalyst, לנקות את הדרייברים עם תוכנות כגון driver sweeper ןכדומה). בסוף פתרתי זאת ע"י חיבור הטלוויזיה למחשב בעזרת כרטיס המסך onboard. הבעיה עכשיו היא שכרטיס המסך החיצוני שמחובר לא מזוהה טוב ע"י ווינדוס. בdevice manager יש סימן קריאה לידו, ובסטטוס כתוב: Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19) ניסיתי להתקין את הגירסא האחרונה של הדרייברים וזה לא עזר. ניסיתי להסיר את הדרייברים בעזרת amd cleanup utility ואז להתקין וגם זה לא עוזר. …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם איזה כרטיס מסך נותן היום את התמורה הטובה ביותר לכסף עד 500 ש"ח? תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם https://www.tweaktown.com/news/72152/nvidia-geforce-rtx-3080-ti-leaked-specs-teases-an-absolute-monster-gpu/amp.html לעיונכם !
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג ל-RTX 3070 TI ולהצמיד לו מסך 165Hz QHD. האם הביצועים במשחקים יהיו טובים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכל כתוב בכותרת. מה אתם אומרים על ה-6800 GT של Leadtek בפנדה? הוא יחסית כרטיס חדש שם, לא? הוא טוב? לא טוב? איך הבאנדל? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416&products_id=7058 בהשוואה לאלבטרון 6800 GT מה יותר טוב? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_664&products_id=6881 נ.ב - איך לעזאזל עושים קישור דרך מילה? (כאילו "לחץ כאן" וזה מוביל לקישור) זה רק אני או של-Leadtek אין אחריות? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-