עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by WarNet,

מאז המעבר שלי לATI ,אני לא מסוגל להגדיר יותר מ-8x AA, כשהיה לי לפני זה NVIDIA אז בכל משחק היה לי יותר,עד 16xQ. לדוגמא SF IV או CRYSIS WAHEAD ,שעכשיו בשני המשחקים האלה או בשאר המשחקים האפשרות המקסימלית היא 8x. למה? תודה!

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by crik,

אהלן, יש לי כרטיס מסך Gigabyte 9600GT 512MB Zalman לאחרונה המאוור שלו מרעיש בצורה מחרידה אך הוא עובד טוב ובמהירות שהייתה מאז ומתמיד. ניסיתי בעזרת WD40 לשמן. אך לא עזר.. האם מישהו מכיר פיתרון נוסף? תודה, משה

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  3. שלום לכולם! אני עובד כבר שנה עם מעבד אינטל דואל כור E6550 1333 FSB עם לוח אסוס מדגם: G31 P5KPL-VM וזיכרון של 2GB אני עובד איתו עם כרטיס מסך ON BOARD מסוג INTEL X3100 OB בסך הכל הוא עובד טוב, העיניין הוא שהזיכרון מתמלא דיי מהר כשאני עובד עם כמה תוכנות במקביל (פוטושופ וכמה עמודי אינטרנט פתוחים בו זמנית) אני עובד עם ווינדוס 7, חשבתי שעל מנת לשפר אותו כדי לקנות כרטיס מסך, אני לא גיימר, אני בעיקר עובד עם גרפיקה ורואה לפעמים סרטי HD (שהם גם עובדים בסדר גמור כרגע) השאלה היא, האם קניית כרטיס מסך פשוט כמו Ti Radeon HD4350 Silent LP יתרום לביצועי המחשב או שלא ישנה הרבה.. אגב הספק שלי גם פשוט, 200W. אשמח אם תמליצו לי על כרטיס שאוכל לעבוד איתו עם הספק הזה ושבאמת ישפר לי את הביצועיים…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by giladoX,

שלום, כשהמחשב נמצא בעבודה לא מאומצת (למשל כתיבת מסמך WORD, גלישה באינטרנט) המסך נצבע שחור ו Windows מוציא את ההודעה: העניין קורה אך ורק במנוחה (במשחקים כבדים, למשל crysis זה לא קורה). יש לכם איזשהו רעיון איך אפשר לפתור את זה או למה זה קורה? פסלתי את העניין של התנגשות עם תוכנה אחרת כי התקנתי מחדש ווינדוס. אני מאמין שזו או בעיה של ווינדוס 7 או של הדרייבר. תוכלי למקד אותי בפתרון של זה? נתוני מערכת: מערכת הפעלה: windows 7 64 bit כרטיס מסך: HD5970 2gb דרייבר: Catalyst 9.12 (ניסיתי גם עם hot fix, אותה בעיה נשארת..) תודה,

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by ko619,

יש לי כרטיס HD4850 512 MB של Gigabyte. יש לי מסך 19 אינץ' ככה שהביצועים סבבה לגמרי אבל השאלה כמה תוספת ייתן לי לעשות OC לכרטיס? ואיך הוא בעקרון מסתדר עם אוברקלוק, לא תהיה התחממות מטורפת? תודה עריכה: בדקתי גם את הטמפרטורות והם 46 בזמן מנוחה ו78 במאמץ במשחקים כבדים יחסית.. האם זה גבוה?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  6. Started by Menuval,

שלום לכולם, קיבלתי הצעת מחיר למחשב גיימינג הכוללת את הכ.מסך הבא - Zotac GTX 260 (216 Core) 896MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E ציינתי בםני המוכר שהתקציב שלי לכ.מסך הא עד 1000 ש"ח. יש לכם התרשמויות מהכרטיס ? האם ניתן למצוא משהו יותר טוב בטווח המחירים המצויין לעיל ? תודה רבה לעוזרים,

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by miim17,

שאלה - האם מישהוא מכיר מאמר/בנצמארק על כרטיסי מסך והתמיכה שלהם בעמדות עריכה ? לפי מיטב הבנתי, הכרטיס מסך (כל עוד הוא לא תומך ב CUDA) לא עוזר לרינדורים הסופיים, אלה רק לריילטיים בזמן העבודה. האם אני צודק ? האם יהיה הבדל משמעותי בעבודה על מאיה עם HD4300 לעומת כרטיס מסך אחר ( שהוא לא קודא ...) ואם כן, על מה מומלץ ?

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. שלום לכולם לאחרונה התחדשתי במסך 24" (ברזולוצית 1920 על 1200). יש ברשותי כרטיס מסך XFX 8800GTS 512MB השאלה אם כרגע הוא יוכל "לסחוב" משחקים חדשים שיוצאים באיכות טובה. האם שווה להשקיע עליו OC? או שכבר עדיף להיפטר ממנו ולהביא כרטיס חדש? אני מאמין שאני אוכל להמשיך איתו עוד כמה חודשים עם OC אבל השאלה אם הOC ייתן שיפור מורגש בביצועים או סתם יחמם לי את הכרטיס.. ואם אתם ממליצים על כרטיס חדש איזה כרטיס הכי מומלץ? קראתי הרבה על HD5850 (שמעתי גם שמעולה לOC) אבל השאלה אם שווה להשקיע עכשיו 1500 שקל או שעדיף לחכות לירידת מחירים? בקיצור, אני צריך עצות ועדיף מאנשים שמבינים ויש להם ניסיון עם כרטיס כמו שלי / דומה. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 802 צפיות
  9. שלום, אני מחפש כרטיס מסך לפנטיום 4 שיוכל להציג סרטי FHD וגם יוכל לשמש למשחקים של ילדים כדוגמת SPORE. כרגע יש לי כ.מסך geforce 7600gs שאותו אני מעוניין להחליף. נתונים על המחשב: PENTIUM 4 CPU 3.00 GHZ 1.5GB RAM. הסכום אותו אני מעוניין להוציא נע בין 300-500 ש"ח. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Enable,

הכרטיס הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4274&CatCode= יפעל לי על הלוח הזה? http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=ZcyLktAZjt2bXqgs ראיתי שכתוב שזה כרטיס DDR2 ובלוח שלי כתוב שזה DDR400 , זה יפעל או שזה לא קשור

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  11. איך התמורה, שווה לי? איך הכרטיס 4850 ייסחוב רזולוציות 1900X1200 ? ועד כמה פעם הביצועים בינו לבין ה- 4870 ?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Jules Winnfield,

פרט שחשוב להזכיר, המעבד אליו יחובר הכרטיס הינו E8400 תודה.

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  13. תקציב: 1000 שח חריגה מקסימלית:ללא חריגה שימושים עיקריים: צפיה בתכני בלו ריי מלא - MTS2( לא MKV ) האם תרצו OC בעתיד ? לא חנות: לא משנה מעבד: Intel Core 2 duo E6300 1.86Ghz זיכרון: 3.0 GB לוח אם: Gigabyte GA-945P-S3 כרטיס מסך נוכחי: NAVIDIA Geforce 7300GT מסך: 19" LCD Samsung כרגע המחשב מנגן ללא בעיה תכני 720P ו 1080P בקידוד MKV , בניגון תכני בלו ריי מלא ללא קידוד, התמונה מקוטעת... תודה לעוזרים

• 43 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. Started by omerboy,

האם ה DDR בכרטיס המסך צריך להיות אותו DDR כמו בזכרונות? אני מתכוון אחד יכול להיות DDR1 והשני DDR2?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  15. מה המצב אחים שלי? קניתי לא מזמן את הכרטיס מסך הזה: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=290 הוא עלה 900 שקל, רציתי לדעת אם הוא יריץ לי Carmageddon 2 ואם לא אז מה הוא כן יריץ לי...

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  16. Started by aviv5g,

לא יודע כמה זה קשור לפורם זה. שלום יש לי מסך BenQ T2200HD ואני מעוניין לראות במסך זה טלוויזיה האם יש אפשרות באמת לראות באיכות HD, השדורים יהיו איכותיים והאם שווה להשקיע בזה אם אפשר תשובות מפורטות מאוד יעזור מתלבט כבר כמה חודשיים תודה והמשך שבוע טוב נ.ב נגיד ואתם ממליצים על ברטיס טלוויזיה טוב אפשר בבקשה דגם וחוות דעת תודה מראש

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  17. חברה יש לי מיני נייד של lenovo עם כרטיס מסך intel gma 945 עכשיו לאחרונה בדקתי את התצורה של הקצב ריענון של המסךך וגיליתי משהו ממש מוזר בתוכנה של הכרטיס מסך הקצב ריענון הוא 60 ובהגדרות של הוינדווס הקצב ריענון 59 ושאני משנה זה שוב חוזר ל59. בבקשה תעזרו לי..

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  18. Started by xkore,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך hd5850 ויש לי כמה שאלות: 1) זה משנה מאיזה חברה אני קונה ? מה ההבדלים ביניהם ? אם אין הבדלים אז כדאי לקנות את הכי זולה לא ? 2)יש הבדל משמעותי או יותר נכון הבדל שניתן להבחין בין gddr3 ו gddr5 ? או שאין אפשרות לנצל את זה בכלל. 3) זה לא כל כך רלוונטי לפורום הזה אבל איזה חלקים אני צריך לקנות שינצלו את הכוח של הכרטיס למלואו (זיכרונות,לוח אם)? תכננתי לקנות מעבד phenom II x4 945.

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  19. Started by catsmonster,

יש לי כמה שאלות: 1. מה יותר כדאי: HD5850 או HD4870X2? יש לי מסך 1280x1024 אבל יכול להיות שאני יחליף בקרוב. 2.HD4870X2 תומך בDirectX 11? אני יודע שהשני כן..

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  20. Started by noamb,

הכרטיס הנוכחי שלי ( 9800GTX ) , עובר למערכת אחרת ואני מעוניין בקניית כרטיס חדש. ברור לי מהשוואות כי ה-5850 חזק משמעותית ,השאלה הנשאלת היא עד כמה קריטי העדר physx בכרטיסי ati? הבנתי כי במשחקים כמו arkham asylum ההבדל הוא די משמעותי. האם זה יהפוך קריטי במשחקים עתידיים? תודה

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  21. Started by ronenur,

שלום! יש לי כ"מ ATI 4870 של gigabyte והורדתי את מרכז הבקרה CATALYST הגירסה האחרונה. יש לי WIN 7 64 BIT. אחר כך ניסיתי לשלוט במאוורר של הכרטיס מסך דרך מרכז הבקרה אבל שום דבר לא משתנה - לא הטמפרטורה ולא הרעש. נוסף על כך, במרכז הבקרה זה מראה לי שהוא עומד על RPM של 0! הנה הטמפרטורות ב GPU-Z: מה לעשות? אני מפחד שהכ"מ שלי ישרף! וגם צריך לציין שהוא מחובר חוץ מ-PCI גם לספק בניפרד.

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  22. Started by grove,

האם הדגם הזה טוב? TOXIC אומר משהו? הוא שקט? והאם ספק של 520 יחזיק אותו? http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=7743 Sapphire ATI Radeon HD 4870, TOXIC, 1024Mb DDR5, 256Bit, HDMI, PCI Express 2.0, תודה מראש

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  23. שלום! אז הבעיה היא ככה, בזמן משחק פתאום המסך הפך לשחור (המשחק עצמו, המשיך לעבוד, כי היה סאונד והגיב למקלדת). אחרי ריסטרט המחשב עשה POST רגיל אך שוב הייתי מקבל מסך שחור בערך אחרי 10 שניות (כאשר שומעים שהווינדוס עולה ברקע רגיל). ניסיתי להכנס לביוס והוא ניהיה שחור גם בו. ישר הנחתי שיש בעיה של התחממות של ה - Radeon HD5850 הגעתי למעבדה של החנות, ומה? הכל עובד. החלטנו להריץ Furmark כדי לבדוק אם יש בעיה, הוא עבד בערך 5 דקות סבבה והגיע ל80 מעלות בערך. עכשיו, החלטתי להשאיר אותו בחנות ולחזור תוך שעה וחצי, תוך כדי שהוא ממשיך להריץ את Furmark. לא ייצא לי לחזור לחנות היום ובגלל שהכל היה בסדר, הציעו לי להשאיר את ה Furmark פועל כל הלילה. אני בא הביתה, עושה Google על Furmark ומג…

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  24. Started by roey24,

שלום, אני צריך כ. מסך בשביל צפייה בHD, משחקים שלא דורשים יותר מדי - FIFA וכאלה. המחשב שאני רוצה לחבר לו את הכרטיס : מעבד - Intel Core 2 Quad Q8300, 1333MHz, s775, 4MB Tray לוח אם - asus P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio זכרון - 2x1GB Kingston HyperX CL4 דיסק קשיח - 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS ספק - Tomahawk 450W Active PFC 12cm‎ יש לי מסך 22" עם רזולוציה מקסימלית של 1920X1080. תודה רבה לעוזרים..!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלויזיה בחדר עכשיו יש לי crt 37 של Pilot לא יודע למה שאני מחבר את המחשב זה מה שאני רואה http://www.siz.co.il/my.php?i=z5wzd5nxuana.jpg

• 5 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.