עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by terabit,

קניתי אתמול GEFORCE 6600 של GIGABYTE, ושאני מנסה להיכנס לאיזה משחק זה עושה לי משו בסגנון הזה: (בקובץ המצורף) זה שהתקנתי תDRIVERים שקיבלתי בדיסק, אם אני מתקין את הDRIVERים החדשים של NVIDIA אני לא יכול להיכנס לWINDOWS כי נהייה לי כל המסך שחור כזה בהתחלה. יש לי DIRECT X 9.3C וWINDOWS XP SP2. אם אתם צריכים עוד פרטים על המחשב אני יכול לתת. תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Kurt,

מעוניין במקסימום איכות בתקציב הנ"ל, יחובר לטלוויזיה 55. (HTPC עם 4570, ו-SSD של 500 ג'יגה) אם יש משהו מעניין שיוצא בחודשיים שלוש הקרובים (לא יותר) שמצדיק המתנה, אין בעיה לחכות. נ.ב. העדפה לקירור שקט ככל האפשר ב-idle, בכל זאת בסלון.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך AMD Radeon 7870 xt והמחשב התחיל להתנהג מוזר בימים האחרונים - המסך נכבה לפעמים, למרות שהמחשב עצמו דלק והמסך לא עלה שוב והייתי צריך לאתחל אותו. היום עשיתי איפוס למחשב והוא עבד בסדר עד שהתקנתי את הדרייברים של כרטיס המסך. אחרי שהתקנתי את הדרייברים שוב צצו הבעיות והווינדאוס עבר למסך כחול עם השגיאה video_tdr_failure. מה אפשר לעשות? עריכה: חשבתי להתקין דרייברים ישנים כפי שראיתי שמישהו עשה בדיון על הדרייברים של AMD לאחר שגם לו היו בעיות. איפה אפשר למצוא דרייברים ישנים יותר? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by havoc6,

יש לי Radeon X1800GTO וראיתי אצל חבר שלי את ה HDR , עכשיו אני גם רוצה להפעיל את זה אצלי במחשב אבל אני מחפש בנרות את האפשרות שתפעיל לי את ה HDR בכרטיס , ניסיתי להוריד דברים מהאינטרנט , ניסיתי דרך הדריבר של הכרטיס מסך , מישהו בבקשה יכול לעזור לי עם זה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך במחשב למטרת משחקים וחיבור ל-LCD FHD לצפיה בסרטי HD. התקציב עד 900 ש"ח ואני צריך שיציאת ה-HDMI תתמוך באודיו (אם זה אפשרי). הדגמים שנראה לי שיתאמו לי ומתאימים לתקציב הם: http://skypc.co.il/pl_product~TT-GTS250-1GD3E-HDMI-ACT-XT~8~0.htm או http://skypc.co.il/pl_product~952000~8~0.htm מישהו יכול לעזור לי בהתלבטות? או לתת לי דגם עדיף באותו תקציב? תודה, עוז.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. איזה מהכרטיסים הבאים תומכים ב-DirectX8.1 תמיכה מלאה: 1. ATI RADEON 9000PRO 2. NVIDIA GEFORCE3 TI200 3. NVIDIA GEFORCE4 MX לכל סוגיו לפי מה שקראתי ה-9000PRO תומך תמיכה מלאה אבל אני לא יזמין סתם אז אני שואל אתכם. אני יקנה אולי את ה-TI200 מפני שאחרי זה יהיה לי קל יותר להפטר ממנו בגלל שקוראים לו Geforce וזה מה שכולם מכירים. וה-Geforce4 Mx לכל סוגיו, רשום בכל אתרי היצרניות שהם תומכים אבל כולם אומרים שהם לא, אז הם כן או לא? תודה מראש, מתן.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by gilboag,

הי אני מרכיב מפרט (לקרוב משפחה בתקציב בינוני - משהו באזור ה 3K שכנראה יהיה מבוסס על 3470 או ה 3570) שעיקר העבודה עליו היא עריכת וידאו , בעיקר בפרמייר ובפינאקל סטודיו , ואני די תקוע על ההחלטה על איזה כרטיס ללכת . מסך יחיד (DELL 2311 קיים) חשבתי על משהו באזור ה GT630 1GB - האם זה הכיוון הנכון ? האם יש יתרון בכרטיסים יותר יקרים וחזקים למחשב כזה ? (אין גיימינג) בחלק מהמקומות ראיתי שגם ה HD4000 ב 3570K (או ה 3770) יהיה מספק לגמרי - האם זה נכון ? אשמח לעזרה כאן

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, יש לי מחשב עם המפרט הטכני הבא: לוח אם MSI K9N NEO AMD 940 AM2 מעבד AMD ATHLON 64 3200+ AM2 זה 2GHz אם אני לא טועה. 3Gb RAM אני עובד עם Windows XP ובדרך כלל אני משחק במשחקי Real Time Strategy. אני מעוניין להחליף כרטיס מסך כי שלי ישן וחלש - MSI Geforce 6200 LE-TD 128Mb התקנתי לא מזמן את המשחק Total Commander והוא מן הסתם עובד לי לאט ומקוטע גם באיכות הכי נמוכה. אני לא מחפש לעבוד באיכות הגבוהה ביותר ורזולוצית המסך שקבעתי היא 1024X768 אבל כן הייתי רוצה שהמשחק יעבוד חלק באיכות סבירה ושהכרטיס מסך יחזיק לי באיכות סבירה למשחקים עתידיים (כמו נגיד Command & Conquer 4 כשיצא). חשבתי על סכום של 300 שקל בערך ומצאתי Gainward Geforce 9500GT 512Mb DDR2 ב- 280 שקל. Gainword Geforc…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by bagetrek,

מה קורה אנשים ?! קיצור אני חושב שהגיע הזמן שאני צריך לקנות איזה כרטיס מסך ולהחליף את הג'יפה 5 ( 200 ) שלי ... נו כי כמה עוד אפשר " להרגיש בלי " ... אז ככה , התקציב שלי כרגע הוא 700 - 800 שקל , אני לא חושב שאני הולך לחרוג לכיוון ה- 1000 .. הספק שלי הוא ג'נרי ( ראו מפרט ) . טוב עד כאן ותודה לכם !

10. Started by Blacky,

השאלה שלי היא אם שווה לי בכלל לעשות את זה? פשוט יש לי כבר אחד והוא לא כזה חזק כמו שציפיתי אז השאלה שלי אם שווה להביא עוד אחד או לקנות פשוט כרטיס חדש... אגב זה הספק modu82+ 550w Enermax רשום עליו שהוא תומך קרוס פייר אבל אני לא יודע עד כמה הוא חזק... ואני יודע שבטח תשאלו על מעבד ושאר דברים... אז עקרונית יש לי עכשיו פנטיום D אבל אני משדרג אותו סוף החודש לא יודע עדיין לאיזה אבל אני לא חושב שזה קריטי הוא בטוח יהיה מספיק חזק כדי להקיץ SLI בלי צוואר בקבוק... תודה מראש לעוזרים... אגב חשבתי על לעבור ל22 אינצ' מסך מ19 אינצ' אני פשוט יודע שזה משנה לרזולוציות וכאלו בגלל זה אני אומר..

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום חברים הכרטיס מסך הנוכחי,gtx 570, כנראה שבק באופן סופי ואני מחפש כרטיס מסך חדש וגם בתקווה להשתדרג באותה הזדמנות. אני פחות עוקב כבר תקופה ולכן אני מתלבט מה יוכל להתאים לי למפרט, והאם אוכל להנות מכרטיס מודרני או שהצוואר בקבוק גדול מידי. המפרט: i5 2500k ספק seasonic 600w לוח-אם ASRock Z68 Pro3-M עם כניסת pci 2.0 התקציב: 600+- מבירור קצר חשבתי אולי על ה-RX570, אבל שוב, אני לא בטוח שהוא מתאים לי למפרט. https://www.newegg.com/global/il-en/Product/Product.aspx?Item=N82E16814930010&ignorebbr=1 אשמח לשמוע מה דעתכם

12. Started by yanivnn,

שלום ברשותי ASUS 560 GTX TI... רציתי לדעת האם במצב מנוחה הוא עדיין צובר חשמל וכמה ואם יש לי אפשרות להשבית או לבטל אותו לזמן מסויים?...לדוגמא בלילה ובכלל המחשב שלי בדרך כלל דולק {אני מוריד ומעלה דברים} רציתי לדעת אם יש אפשרות לבטל אותו או להוריד משמעותית את צריכת החשמל שלו מתי שאני הולך לישון או יוצא מהבית לזמן ארוך ושאני חוזר להחזיר אותו? האם שאני מוריד לו את התדרים ב MSI זה עושה משהו? תודה {ד"א יש לי כרטיס מסך מובנה אם זה עוזר איכשהו}

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי, אני מעוניין לרכוש את הכרטיס מסך הבא http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/28249/cat/34 אבל לא מצאתי את הכרטיס הזה בגוגל, גם לא את הקופסא שיש בצילום. מישהו יודע אם זה אכן 6850 ? ואם כן איזו גירסה זו ? וכמובן האם המחיר משתלם או שאפשר להשיג משהו טוב יותר ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by evman007,

ראיתי את ה X700PRO בלוגיק במחיר כמעט אותו דבר כמו ה6600. ה X700PRO אמור להיות טוב יותר לא?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by flounder12,

שלום לכולם כרטיס המסך שלי קרס עושה הרושם וכרגע המחשב בקושי מתפקד לכן אני זקוק בדחיפות להמלצה. אני משחק במשחקים שדורשים ביצועי כרטיס מסך לעיתים נדירות אבל הייתי רוצה כרטיס מסך שיוכל לתפקד בצורה טובה במידה ואני אכן משחק. לדוגמא APB, XCOM enemy unknown Fifa). אינני רואה סרטים באמצעות המחשב. ענה המליצו לי על כרטיס מסך מתאים בטווח מחירים של 400 עד 800 ש"ח רצוי מKSP אני לא ממש מבין בנושאי חומרה. יש במציאון של KSP כרטיסים דומים לשלי האם לרכוש אחד מהם ואם לא מה כן הייתי ממליצים במסגרת התקציב והדרישות. תודה מראש Asus GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI PCI-Eב405 ש"ח כרטיס מסך מציאון Gigabyte GTX460 OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E ב480 ש"ח מפרט מסך LG W2261VP LCD רזולוציה מקסי…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Salwaby,

אוקיי אז הייתי רוצה לדעת באופן כללי איך בודקים צווארי בקבוק אפשריים המגבילים את הכרטיס מסך, ומה יכול לגרום לצווארי בקבוק כאלה (רק המעבד? לוח אם, זכרונות...?) אם נכנס יותר לפרטים, הכרטיס מסך שלי הולך להיות G1 GTX 970 עם המפרט : i5 3570k 8GB 667Mhz Gigabyte H77M-D3H Seasonic SS-650RT 650W שוב השאלה היא לא בהכרח אם יווצר, אלא איך אני בודק אם נוצר. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by 114508534,

מה זה TV TUNER יש לי 1 כזה בבית

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by RayZ,

יש לי בעיה עם הכרטיס. קודם, הכרטיס: GeForce 6600 256MB - GIGABYTE עכשיו, במשחקים, ה FPS עולה לי ויורד. למשל, ב NFSMW, כשאני משחק (על פילטרים מלאים), זה על 20FPS (טוב נו, די בינוני, אבל מצויין להתחשב בעובדה שזה כרטיס די חלש לעומת האחרים), אבל כשאני נגיד מסתכל אחורנית עם האוטו, אני רואה את ה FPS עולה באיזה רמה או שתיים. והכי מחמיר, כשאני שובר איזה מחסום \ משיג נקודות, רואים שה FPS עולה לאיזה 30 פתאום, ויורד. אוקיי, מה הבעיות שלו?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by mMmSaK,

MSI AMD RADEON R9 270 GAIMING 2GB עם אחריות עד 9.4.17

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, אני רוצה לשדרג את הכרטיס המסך הישן שלי (GT9600) למשהוא יותר חזק. (בעיקר בשביל ה BF3) המעבד שלי הוא qx9770 נראה לי שהוא יהי מספיק חזק ורק צריך כרטיס חדש. התקציב בסביבות 1000 ש"ח וחשבתי על : [table][tr][td][table][tr][td]‏HD 6870 FLEX 1GB DIRT 3 GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E‎ שעולה 980 ש"ח ב KSP זה כרטיס טוב? או שיש רעיונות יותר טובים? ואיזה ספק אני יצתרך? [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם אני לא מצליח להריץ את CRYSIS ברמה שאפשר לשחק המישחק בקושי זז 15-20 FPS המחשב שלי הואלא חיית מישחקים אבל גם לא ישן CPU:AMD ATHLON II X2 250 OC 3.7 MHZ MOTHEBOARD: GIGABYTE GA-M770 UD3 REV 1.0 GRAPHIC-CARD: SAPPHIRE HD4850 512MB CATALYST 10.1 DRVER MEMORY: PATRIOT 1X3 GB 800 MHZ PSU- CORSAIR 550W CPU-COOLER- AC FREEZER PRO 64 CASE- NZXT ALPHA BLACK מה יכולה להיות הסיבה והאים יש המלצות לשידרוג כרטיס המסך

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Delux,

RIVA TNT2 32 MB ב85$ (הייתי נותן את הלינק אבל אני חושב שזה פרסום תקנו אותי אם אני תועה) אני אישית קניתי GFORCE 2 64 MB ב300 אז איך יכול להיות שהכרטיס המסריח הזה יעלה 400 ש"ח

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Obg1,

אני מקבל הודעה מהדרייברים של NVIDIA שהכרטיס שלי לא מקבל מספיק כח, והנמיך את הביצועים שלו למנוע סכנות, בלה בלה בלה, הספק שלי 400W שמסופק עם המארז של COMPUCASE. מישהו יודע למה זה קורה ?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שבוע טוב, רציתי לברר כמה דברים - ברשותכם: ברצוני לקנות מפרט מחשב למשחקים שיעבוד ברזולוציה של 1050 1680 הבנתי שבטווח מחירים הזה יש שני כרטיסי מסך מומלצים- ב 700 ש"ח -hd4890 ב 1000 ש"ח- gtx 460 768 mb האם שווה להוסיף את ה 300 ש"ח האלה? (לשנתיים הקרובות) כמו כן במידה ואקנה את ה460 איזה חברה מומלצת [רעש, איכות, וכד'] : palit או gainward או ששוה להוסיף 70-90 ש"ח ולקנות leadtek ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ReDrugOn,

שלום לכולם! (וחג שמח.) ככה, יש לי כרטיס מסך - Matrox G550 32mb DualHead על הכרטיס: חיבור-1 = עבור מסך סטנדרטי - VGAזכר. חיבור-2 = חיבור מסוג DVIזכר. כמו-כן, יש לי X2 מסכים, שלשניהם יש חיבור סטנדרטי - VGAנקבה. אני זקוק לאדפטור: DVI-נקבה. VGA-זכר. אפשר ליראות תמונה שלו ב LINK הזה: http://www.gefen.com/kvm/product.jsp?prod_id=1309 שאלתי היא: - איפה אני יכול להשיג את זה בארץ? (שמעתי כבר תשובות כמו: "היית אמור לקבל את זה עם הכרטיס...."), אבל בכל זאת, אני ממש זקוק לעזרתכם ידידי. ושוב, חג-שמח, ותודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.