עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by udi,

אני חושב לקנות את הכרטיס ATI Radeon 9700 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card אבא שלי טס לחול ואני חושב ששם זה הרבה יותר זול מבארץ { שפה זה עולה 2400 } אני צריך המלצות האם כדי לקנות את הכרטיס ? האם כדי לחכות למשהו אחר שעומד לצאת ? או האם אתם בכלל ממליצים על כרטיס אחר ? תודה רבה על העזרה נ.ב כבר עשיתי חיפוש לשאלה שלי אז אל תתנו לי תשובה כמו עשה חיפוש !

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Bladiks,

שלום רציתי לברר עם כרטיס המסך:[h=3]AMD Radeon HD 7750[/h]מתאים לי, הדרישות שלי הם: מריץ משחקים יפה דוגמא: planetside2. ומסוגל לשדר סרטונים באיכות גבוהה. פרטי המחשב מצורפים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Amit BL,

לענייננו, יש לי Tomahawk 405W Enermax. אני רוצה לקנות את ה-Gigabyte GTX460 1024MB Overclocker GDDR5 PCI-E, הלכתי לאייבורי, הייתי על סף הזמנה של הכרטיס, בחוברת הפעלה של הכרטיס כתוב שמומלץ עד 450W. השאלה שלי, האם זה יעבוד? יש לכם דרך להיות בטוחים?כי זה פאקינג 1000 שקל, אני מה זה חרד לזה. לפי מה שהבנתי יש לי אחלה ספק, אבל בכל זאת, מצטער שאני משגע.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by bora8,

שלום לכם אני מעונין לחלף את הכרטיס מסך שלי. רציתי לדעת אם כדאי לקנות עכשיו rx 580 או לחקות לכרטיסים החדשים של amd vega ? יש לי מסך FULL HD 144 Hz ספק של.650w sea sonic זיכרון 8GB אני מיעד את הכרטיס לגיימינג (COD )

5. שלום, התעניינתי אם יהיה לי לוח אם תומך, האם אני אוכל לעשות CF של שני כרטיסי מסך שונים (לדוגמה ה-HD4870 שלי יחד עם HD4350)? לדעתי זה לא ממש אפשרי (אם כרטיס אחד חזק משמעותית מהשני, יכול להיות שהוא פשוט ימשוך אותו ויפיל אותו: דמיינו שבנאדם וסוס קשורים יחד בחבל, ומנסים לרוץ כדי לחזק אחד את השני בטענה ששניים חזקים יותר מאחד-הבנאדם יפול-וכך גם הכרטיס החלש). אני רוצה להאמין שזה אפשרי, אבל האמנם?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by elladb,

יש למשהו המלצות מעניינות?

7. Started by ithamar21,

עשיתי oc לכרטיס עם EVGA לליבה 165+ לזיכרון 515+ כשאני מעלה מתח ל 25+ ומנסה להעלות את התדרים בבדיקה עם 3Dmark התוכנה לאחר קצת זמן קרוסת. מעלות 29-31 במנוחה ו 45-55 במאמץ בערך. מה יכול להגביל אותי מלבד טמפרטורה שהיא תקינה

8. Started by Arg92,

מסך 22 אינץ' רזולוציה 1200*1900 ספק SEASONIC 500 מעבד 8400 לוח GIGABAYTE P43DS3L

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by swisaman,

היי, בקרוב אקנה GTX 660 TI,וראיתי שיש שני גרסאות שמתומחרות במחיר כמעט זהה(20 ש"ח הבדל). גירסאת הwindforce של GB והpower edition של MSI. איזה גרסא עדיפה? מבחינת יכולות OC,קירור וביצועים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by roKp,

איפה אני יכול להשיג את הכרטיס מסך הנ"ל במחיר היכ זול בארץ? ומה המחיר הכי זול? לא חשוב לי החברה...

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by bagetrek,

מה קורה אנשים ?! קיצור אני חושב שהגיע הזמן שאני צריך לקנות איזה כרטיס מסך ולהחליף את הג'יפה 5 ( 200 ) שלי ... נו כי כמה עוד אפשר " להרגיש בלי " ... אז ככה , התקציב שלי כרגע הוא 700 - 800 שקל , אני לא חושב שאני הולך לחרוג לכיוון ה- 1000 .. הספק שלי הוא ג'נרי ( ראו מפרט ) . טוב עד כאן ותודה לכם !

12. היי כולם רציתי להתייעץ אתכם לפני שאני הולך לקנות כבלים לחיבור המחשב לטלוויזיה. פירוט החומרה: כרטיס מסך - GEFORCE6800GT http://www.evga.com/products/pdf/N349.pdf טלוויזיה - TOSHIBA 27WL65G יש כניסת HDMI, DVI SVIDEO, SCART ו-Component עכשיו הצלחתי כבר לחבר את המכשירים באמצעות כבל S-Video, רואים יפה אבל אני חושב שאפשר לראות יותר טוב. בכרטיס מסך שלי יש חיבור DVI אז אולי אפשר לראות יותר טוב. אולי אפילו אם המחשב עדיין מתחבר מ-SVIDEO אבל לטלוויזיה זה מתחבר עם Component או DVI אז התמונה משתפרת? אני ממש להוט לקנות כבלים אבל זה יקר אז חייב ייעוץ! תודה רבה אנשים!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by 12ewe,

אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך הישן+מסך 144HZ + זכרונות וכנראה שאצטרך גם לקנות ספק כוח חדש(לכרטיס מסך)(המערכת נבנתה לפני 7-6) ספק כוח: seasonic 620w מעבד: amd phenom black edition 3.4Ghz לא מוממהר לוח אם:gigabyte ga ma790gpt ud3h זכרונות: kingston ddr3 1332Mhz 4G כרטיס מסך: ati readon 5850 GDDR5 השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך הכי יתאים לי כאן בהתחשב בכך שזה מחשב של משחקי FPS ומסך חדש שברצוני לקנות של 144HZ של asus ליתר דיוק. אני חשבתי על GTX970 אם זה אפשרי להתקין במערכת הזאת ויש כל כך הרבה גירסאות שאני כבר לא יודע מה הכי טוב מבינהם. השידרוג הזה כנראה לא הולך לעלות לי זול כולל הכרטיס מסך מסך זכרונות וספק כוח יגמר בסביבות ה4K …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. כיום אני עובד עם ה Ti4000 deluxe של ASUS השימושים העיקריים הנדרשים הם : 1. חיבור למשדר בעל כניסות Svideo ו RCA, אפשרות ל duaL view. 2.המשחק הכי כבד שאריץ שעולה בדעתי יהיה Half life 2 3.עדיפות לפסיביים המארז מאוורר היטב (2-5 מעלות יותר מהחדר). 4.השיקול השלישי והאחרון הוא המחיר. 5.עדיף שיתמוך ב DX10 אם ארצה לעבור לויסטה. תודה למשיבים.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Tibbers22,

שלום, קיבלתי במתנה כרטיס מסך Sapphire R7 360 2GB נכון לרגע זה המפרט הוא E8500 3.16Ghz EP43-DS3L 4 ג'יגה DDR2 800Mhz HD4870 512mb Seasonic 520W אני משחק בעיקר ב-Armored warfare על הגדרות נמוכות עם כמה על בינוני ומקבל בין 25 ל-35 FPS, לא מושלם אבל שחיק. השאלה היא, האם הכרטיס עם המפרט הנוכחי ייתן שיפור כלשהו או שלא כדאי בכלל לפתוח את האריזה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, רציתי לשאול איזה כרטיס מסך עדיף: ATI ראדון 9000 רגיל או גיגה ביט ראדון 9000 פרו ההפרש הוא: שהגיגה ביט יותר יקר כ80~ שקל. האם ניתן להשלים את הביצועים של הראדון הרגיל ע"י OC ? יאיר

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by tal^_^,

השבוע באתי לבדוק את המצב של הכרטיס מסך הישן שלי ששמור היטב וראיתי בקטע על הכרטיס שעוברים הרבה חיבורים מודפסים שריטה!!! עברתי עם הציפורן והיא הייתה עמוקה ולא רק חיצונית! אתם חושבים שהכרטיס שווה עוד משהו? אני לא רוצה ליקבור אותו :'(

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. דרייברים חדשים ....71.60 "משופצים" על OC מכובד ביותר עם קירור NV SILENCER6 ...... פשוט יופי של כרטיס ..... הגולש ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם רציתי לדעת איך הכרטיס מסך הבא: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239 1) איך החברה? אמינה? טובה? 2) איך הקירור שבא עם הכרטיס? טוב? 2) לכמה זמן בערך הכרטיס יחזיק לי מעמד? 3) והאם המילה HeatPipe הכוונה לכך שהכרטיס מוכן ל-OC? בקיצור.. אני צריך את דעתכם הכללית על הכרטיס שהבאתי..

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני זוכר שקראתי פעם משהו, אני לא בטוח ולכן אני שואל. האם עבודה על HZ נמוך, 60-75HZ פוגעת בעיניים ומאמצת אותם יותר מאשר עבודה על מסך עם 100HZ ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש ברשותי ג'יפורס 6800GS 256MB והוא סבבה של כרטיס.. אפילו הוספתי לו גוף קירור רק בשביל לפנק אותו.. עכשיו שאוטוטו יוצא הNFS החדש ועוד כמה משחקים טובים אחרים.. הגיע הזמן לשדרג.. מבחינת כסף אין לי בדיוק עודף כסף אבל אני רוצה להשקיע.. אני מעוניין בכרטיס ג'יפורס 7600 או 7800 מקסימום וידוע לי שיש דגמים כמו GS ו- GT ו- GTX והשאלה שלי מה ההבדל ביניהם ומה באמת שווה לקחת? והאם כדי לשים חצי ג'יגה זיכרון או להישאר עם 256? ואם יש משו להוסיף בשביל הידע אני אשמח.. תודה מראש לעוזרים!! גמר חתימה טובה!!

22. Started by DimRah,

היי, אני רוצה לקנות בקרוב מסך Dell 24" 2408WFP Wide Ultrasharp, האם יהיו לי בעיות עם כ.מסך GeForce 9600GT 512MB GDDR3 ברזולוציות גבוהות? אני גיימר ורציתי לדעת אם כ.המסך יחנק לי מהרזו' הגבוהות? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by or,

אני רוצה המלצה לאחד טוב אבל לא יותר מדיי יקר!!!!!!!! (300-500 ש"ח(

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום אני צריך לשדרג את כרטיס המסך (עקב דרישת הבן) הוא משחק במשחקים הבאים Borderlands 2 Overwatch Dishonored הוא רוצה לשחק ברזולוציות גבוהות כמה שיותר. המפרט של המחשב הוא: לוח אם GA_H81M-HD3 מעבד Core i5 4440 3.10GB זכרון RAM 8GB תוכנת הפעלה Win7 Pro לדוגמא: הבן שלי ביקש את הכרטיס הבא Asus GeForce GTX 1060 Turbo 6GB (האם זה הכרחי הכרטיס הזה? מחיר לא זול של 1300 שח) בתודה מראש על העזרה

25. Started by Sphagetti,

שלום לכולם , יש לישאלה שמדאיגה אותי בקשר לgtx 295 אני משחק בbad company 2 והמשחק עובד מצויין במשך 10 דקות ואחרי זה יש תקיעות במשחק והוא בצורה מגעילה עם לאגים לא מובנים.. וכול זה כמובן קורה כשאני שם על ההגדרות הגבוהות ביותר . בכול מקרה בדקתי את הטמפרטורה של שני המעבדים על הכרטיס כאשר אני מריץ את המשחק. הטמרטורה התחילה לעלות מ75 לאט לאט עלתה עד שהגיע ל105 כול אחד .... האם זה נורמאלי ? האם יש לי בעיה בקירור הכרטיס ? או שאולי 105 מעלות זה סטדנרטי לכרטיס הנ"ל..? תודה רבה לכולכם ותודה על זמנכם היקר !!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים