כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אחרי בדיקת מאפיינים לכרטיס תוכלו להסביר לי מי מביניהם יותר חזק ? ראיתי שההבדל בינהם הוא של6570 יש יותר פרוססרים במעבד, לעומת 5670 יש מהירות מעבד גבוהה ופחות פרוססרים מהראשון. אז מה עדיף ומה יותר חזק ? מדובר בשימוש לחיבור 2 מסכי FULL HD לוידאו. (לא למשחקים!) תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי במחשב כרטיס מסך , יחסית ישן אבל עושה את העבודה עד עכשיו מדגם ATI Radeon 4800 . לאחרונה שמתי לב שהמחשב מרעיש מאד אז עשיתי לו ניקוי מלא מאבק והא עדיין הרעיש אז החלטתי לבדוק את החום שלו ואת רמת העבודה של המאווררים . גיליתי שבמצב מנוחה ( עבודה משרדית כמו גלישה וכו' - ללא שום משחק ברגע ) הכרטיס עומד על 80 מעלות והמאוורר על 70% עבודה - וזה רק כשהמחשב עולה! וכשאני מפעיל משחק ( לדוגמא COD4 - שהוא משחק יחסית קל ) הוא תמיד עומד על 105 מעלות ומהירות מאוורר מקסימלית. רציתי לשאול האם זה תקין, ממה זה יכול לנבוע, והאם אפשר לטפל בזה. תודה, גיא.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Leadtek Geforce FX6800 256Mb Retail PCI-Express http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=163 זה gt????
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי ATI 1950XT שלא עובד ואני רוצה להחליף אותו בכרטיס במחיר של 400 ש"ח בערך. האם במחיר הזה יהיה שיפור רציני בביצועים? למישהו יש המלצה לכרטיס במחיר הזה? (או בקצת יותר אם זה באמת שווה את זה)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חושבים שהעתיד של כרטיסי המסך הוא אך ורק בזכרונות ה-HBM2? כדאי שתשקלו זאת שוב, משום שתקן ה-GDDR5 מאותת שהוא מתכנן קאמבק מפתיע לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני רואה את כל הסרטים דרך הלפטופ כמו רובנו אך יש לי בעיה כי אני משתמש במחשב גם ללימודים ולפטופ הוא מרכז המדיה בבית(דירה שכורה) ראיתי בעבר אפשרות של פיצול מסכים כך שאני ממשיך לעבוד עם הלפטופ ובטלוויזיה דרך הTVOUT אני משדר סרט מהלפטופ אני מעוניין לדעת איך עושים זאת או בעזרת איזה תוכנה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר על סף קניה פשוט אני מתלבט כי צצו פה כל מיני הודעות על הכרטיס 9800gtx וכומה עכשיו הספק כח שלי לא בשמיים הוא fsp400gln ככה שאיזה כרטיס עדיף לי בשביל משחקים Palit radeon Hd4850 sonic או geforce +9800gtx ההוא שכולכם מדברים עליו מ foxpc תודה מראש.... ג'ניה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.html שמישהו יבדוק אותם
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם 5750 1GB מתאים למשחקים (לא הכי כבדים) על מסך 24"? איך הוא לעומת 4850, 4770, 4870? מבחינת ביצועים ושקט?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?! אז ככה איזה כרטיס מסך כדאי לי מבין שניהם ?.. Sapphire ATI RADEON X1950PRO 512 mb Dual DVI Retail PCI-E GECUBE RADEON X1950Pro 512MB GDDR3 HDCP Edition PCI-E תודה מראש, משה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי 3DMARK 2002SE ולהלן התוצאות: דריברים 28.32 5549 בלי AA 5138 AA*2 הגדרות הבדיקה הם ברירת המחדל(חוץ מAA) דרייברים 30.82 הרצתי 3 פעמים לבדיקה: 5192 5249 5520 בלי AA לאור התוצאות חזרתי לדרייברים הקודמים (עדיין לא הרצתי בדיקה(צריך לזוז)) מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בעוד כשבועיים אני אקנה כרטיס מסך חדש.... הכרטיס יהיה באפיק AGP וחשבתי על שתי דברים: אופציה ראשונה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1681_1682&products_id=10413 אופציה שנייה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4226 את הכרטיס הראשון שציינתי אני יכול לקנות בפחות מ1100 ... אם אני אלך על הGTO אני אצטרך לחסוך עוד קצת כסף.... בכל מקרה רציתי לשאול אתכם: איזה כרטיס יותר טוב ? מה ההבדלים בין הכרטיסים הללו ? האם החברה gil forsa טובה ואמינה ? איזה כרטיס כדאי לקחת ? תודה לכולם...
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אינני טועה אני משחק במחשב כבר מעל לשנה ועוד לא יצא לי רגע שבו ממש ממש אבל ממש היה חשוב לי שהדרייבר של ATI יעבוד. עכשיו זה הגיע, כאשר קניתי כרטיס טלוויזיה (סוף כל סוף) אבל אי אפשר לראות במסך המשני את הטלוויזיה! אני רק יכול לשער שדרך הCATALYST אני יוכל לסדר משהו בכל אופן הוא כלל לא פועל. במשחקים אני מקבל רמת ביצועים טובה מאוד -באופן יחסי כמובן לכרטיסים נחותים כגון 8600GTS\X1950XT. ובגלל זה בעצם לא היה אכפת לי. ניסיתי DRIVER CLEANER וכל מיני חרטות הכל ניסיתי שום דבר לא עזר! אולי מישהו יודע משהו ?!?!?! בלי להגזים התקנתי והסרתי מעל ל40 פעמים. וזה ממש מעצבן, זה התחיל עוד מההתחלה ביום שהתקנתי אותו הדרייבר שלו סירב לעלות. לפניו עבדתי עם דרייבר של HD2400PRO SONIC של PALIT ופעל…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה אחוזים המחשב שלי יסחוט מכרטיס המסך RADEON 8500LE TV+DVI 128MB???? :AR15:
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה זה Shader כל הזמן אני רואה כתוב הכטיס תומך Shader 3.0 ובלהבלה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא הבנתי משהו האם צריך להתקין דרייבר של כרטיס מסך וכאלה אם יש לי xp ??
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת איזה יצרנית הוציאה את הגירסה הכי טובה asus gigabyte msi או evga תודה רבה אשמח לעזרה שלכם
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רגע לפני כניסתו של ה API החדש של Micrisoft, ה DirectX10, מנסים מפתחי הכרטיסים הגראפיים להרשים את הלקוחות בפעם האחרונה עם כרטיסים תוכמי DirectX9 במחירים ובהצעות אטרקטיביות. המלחמה הנוכחית היא על המלוכה תחת שוק ה Mid של הכרטיסים (השוק הבניוני), כשהמחירים מזכירים את שוק הכרטיסים הנמוך - ממש כמו מכירות סוף עונה לכרטיסי DirectX9. הכרטיסים X1950Pro ו 7900GS הם הנציגים של כל אחת מהחברות (של ATi ושל nVIDIA בהתאמה) במלחמה הזאת, וככל הנראה ש X1950Pro מנצח את 7900GS ביחס עלות מול תועלת. אך ATi בכל זאת לא נרפים וממשיכים להפתיע את השוק ואת המתחרה בהצעות וברעיונות חדשים. X1950GT הוא המחליף המאושר של ה X1950Pro. ההפתעה הגדולה כאן היא שהכרטיס החדש אמור להיות מעט חלש מה X1950Pro ה"וותי…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GTX 670 כבר מעל ל 3 שנים, ושמתי לב שהביצועים ב CSGO ירדו בצורה משמעותית עם הזמן. האם הדבר יכול להיות קשור לדרייברים שיצאו עם השנים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
התחרות בין שותפותיה הרבות של NVIDIA מתרוממת לשיאים חדשים עם גירסת ה-Hall of Fame החדשה של GALAX ו-KFA2 לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אני צריך כרטיס מסך למטרת פריסה של לפחות 4 קטעי וידאו במקביל. הוידאו מקודד בMPEG2 או H264, ומוזרם בtransport stream למחשב. האם כרטיס המסך הנ"ל (QUADRO FX 1800 ) מתאים לביצוע העבודה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר במערכת תקציבית, שתבוסס על לוח Gigabyte GA-P35-S3 . עלות כרטיס גרפי מינימאלי מבוסס 8500GT (עליו חשבתי) הוא כ500 ש"ח. חשבתי (וגם פירסמתי) רעיון לגבי שימוש בכרטיס עם ערכת שבבים - G33 - שכולל מעבד גרפי של אינטל 3100 . מסתבר שהמעבד הגרפי הזה מסוגל להוציא DVI/HDMI COMPOSITE וכו , אך יצרני כרטיסי האם אינם נותנים יציאות כאלו. כאמור, הצעה לפתרון ע"י כרטיס ממשק, שנותן את היציאות המתאימות כאן: http://blogs.zdnet.com/Ou/?p=538&page=2 http://wiki.x.org/wiki/SDVOADD2Cards בכלל לא ברור לי אם הוא קיים, אם יש ניסיון עם כרטיסים כאלו והעיקר - מהי האיכות של המעבד הגרפי של אינטל והאם יעמוד בפענוח וניגון קליפים HD ? יש למישהו נסיון ? או שכל הכיוון התקציבי זה - הוא עם מבוי סתום ?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכרטיס הכי טוב שכיים בשוק GIGABYET READON 9700 PRO יש VIVO?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-