עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Static,

1. יש מסך יותר טוב מה LCD LG17" 1750HQ במחיר 1600ש"ח? לפי מה שבדקתי במחירים עד 1800ש"ח והנתונים "על הנייר" הוא נראה הכי אטרקטיבי מה אתם אומרים? 2. אני צריך למחשב השני בבית מסך CRT 17" חשבתי ללכת על משהו זול עם מסך שטוח שיעשה את העבודה חשבתי לכיוון Viewsonic E70F+SB Flat Monitor שעולה 660ש"ח http://www.logicpc.co.il/heb/DetailWind.aspx?id=660.00;7236 יש עליו איזה ביקורות\המלצות? יש משהו יותר טוב בטווח מחירים של עד 680ש"ח בערך? נ.ב. בדקתי את הת'רד שפתחו על מסכי LCD מומלצים והוא לא ממש מעודכן לכן אני שואל את זה פה.

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  2. Started by DXM,

התקנתי את נידפורספיד קרבון וקרס לי המחשב עכשיו זה בטח בגלל הכרטיס מסך כי SAFE MODE פועל וגם כי היו לי הרבה תקלות איתו קודם, אני צריך את הדרייבר של כרטיס מסך FX5500 , אני מחפש באתר של נויידיה אבל לא מוצא מישו יכול לשלוח לי בבקשה קישור זה דחוף

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  3. Started by free fraek,

לאפיק PCI רגיל וחשוב שיהיה לו כניסת וידאו ואולי גם S-VIDEO ושיוכל להקליט מהטלוויזיה באיכות גבוהה... יש כזה?

4. Started by INON,

יש לי שאלה, מה יותר טוב מבחינת גרפיקה ביצועים FPS וכל שאר הדברים מחשב עם כרטיס מסך 8800 או קונסולת PlayStation 3 ?? זה דחוף לי אז אנא, תודה למגיבים.

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by or0126,

למי יש ביצועים יותר טובים? מי יותר קר\שקט ולמי יש את יכולת אוברקלוקינג יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  6. Started by Bakshi1,

שלום! ברצוני לקנות כרטיס מסך, ולאחר התייעצות עם החנות Tms, הומלץ לי לקנות את הכרטיס Gigabyte radeon 1950pro 256mb zalman cooling נאמר לי שהכרטיס עם גוף קירור שקט ואיכותי ז"א יקרר יותר טוב מהסטוק שמקבלים עם הכרטיס. עכשיו יש עוד כרטיס של sapphire radeon 1950pro 512mb, האם הוא יותר טוב מהכרטיס הראשון? האם זה משנה הגוף קירור, מה היתרונות בכרטיס הראשון לעומת השני ומהם החסרונות, מה כדי לי והאם gigabyte יותר טובה מ sapphire מבחינת כרטיסים גרפיים? אודה אם תעזרו לי, ;D וחג שמח לכולם!

7. Started by IlanF,

חיברתי את הכרטיס החדש אבל נראה שהמחשב קצת מקרטע בעליה. אני חושש שמא הספק שלי חלש מידי מכדי להחזיק את הכרטיס הספק שלי הוא hec win 550ub כשהפעלתי את המחשב עם הכרטיס החדש הוא נתקע על המסך של הלוגו לוח אם ונראה שהוא עושה כמה ריסטרטים (נשאר על אותו המסך אבל מצפצף כל כמה דקות כאילו עשיתי ריסט) עד שלבסוף הוא הצליח לעלות. וזה ככה כל בוט יכול ליהיות שהספק שלי פשוט חלש מידי? למרות שבתאוריה הוא אמור להספיק

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by yarivot26,

בסביבות ה1,000 שקל, משהו שיריץ את כל המשחקים החדשים וכל מה שייצא (עד יולי) תודה

• 7 תגובות
    • 559 צפיות
  9. Started by Belgid,

שלום, אני צריך כרטיס מסך במחיר של עד 250 ש"ח כדי להחזיר לחיים מחשב בן 6 שנים, הכרטיס הישן שהיה עליו הוא radeon 4550 או משהו בכיוון הזה. אם אפשר תבחרו מ-TMS מכיוון שאני אקנה משם. תודה.

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  10. Started by MOFRA,

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6522 או זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_346&products_id=2894

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  11. יש קובץ מצורף על כול האיקונים יש את הקווים אם אני נכנס לאיזה משחק כול המסך מרוך הורדתי דריברים חדשים הכול עדין לא עוזר [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  12. Started by i-kramba,

יש לי מחשב ישן (4 שנים)עם יציאת AGP אני צריך שתמליצו לי על כרטיס מסך שיתאים לי למחשב שאני יוכל להפעיל איתו את כל הפיצ'רים של ויסטה ווינדוס7 (כמו ממשק האירו) לא יותר מ-300 שקל . 2.מכיוון שאי אפשר להיכנס לפורום "מעבדים לוחות אם וזיכרונות" אני אשאל את השאלה שלי כאן: האם יש זכרונות ddr של יותר מג'יגה בסטיק אחד ואם כן איפה אפשר לקנות? תודה

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  13. Started by rroonnii,

הי. האם המאווררים (דואל) לא צריכים לפעול עד שהכרטיס מסך מגיע לטמפרטורה מסויימת ואז הם פועלים?. כך המצב כיום עם הכרטיסי מסך הללו? אין לי יכולת לבדוק כרגע אם יפעלו במשחק. אבל שמדליק את המחשב הם פועלים ולאחר זמן מאוד קצר מפסיקים.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. הייתי אמור לקב לאת המסך היום אבא שלי הלך להביא והוא אמר לי lcd 17 LG והוא עשה לי הפתעה והיא את הדגם lcd 19 LG L1910S FLATRON לא ידעתי שמסך יכל להציג כל כך חד !!!!! כל שניה זה הנאה עכשיו נתקעתי במשהו קיבלתי עם המסך דיסק התקנה וכרטיס כחול כזה עם קוד כתוב עליו color card ועליו רשום קוד ובהתקנה הוא מבקש את הקוד הזה אני רושם ואז הוא אומר שהקוד לא נכון וזה תוכנה מיוחדת למסך עם כרטיס מיוחד למסך הזה ....... מישהו יודע ? אני יכל לעלות תמונות עם את לא יודעים על מה אני מדבר .

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אם כן, אפשר קישור למדריך שמסביר איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  16. המליצו לי על הכרטיס הנ"ל בפורום מפרטים http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-GTX260-896D3E-ACT-XT~8~0.htm וראיתי באתר גם את זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~4260183360025~8~0.htm הכרטיס של גיינוורד מגיע במהירויות יותר גבוהות מהטווין טק. מה גם שכמה שלא חיפשתי לא מצאתי על הטוין טק אף ביקורת למישהו יש ניסיון עם הכרטיסים הנ"ל. מה עדיף? אני מתכנן גם אוברקלוק אז מי לדעתכם יתן את מירב הביצועים? (ולא אני לא רוצה המלצות לATI וכו')

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by satan,

קניתי מחשב חדש עם 6800U ואני רוצה לקנות מסך חדש שאני יוכל להנות מהכרטיס התקציב הוא 3000 שקלים אפשר עד 3500 אבל עדיף 3000. אני מעדיף מסך דק בגלל חוסר במקום למרות שלא אתנגד להצעה של מסך CRT תודה מראש

• 5 תגובות
    • 539 צפיות
  18. GIGABYTE RADEON 9550 כיצד אני יודע כמה זכרון יש לכרטיס?(יש סוג של 128 מגה ויש סוג של 256 מגה) 2)איזה כרטיס מסך מסוג AGP מומלץ לרכוש במחיר של 400 ש"ח? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  19. http://tinypic.com/view.php?pic=2lsfayh&s=5#.UkpPPRAalGN יש לי כרטיס מסך 7870 מעבד 1075 AMD שאני מתקין את הדרייבר של כרטיס מסך לפי התמונה כל הרכיבים שבתמונה לא מותקנים בגמר ההתקנה של הדרייבר מסמן שהכל הותקן אך בבדיקה כל האלמנטים שמסומנים לא הותקנו למה זה קורה ? זה גם קורה בדריברים של הציפים התקנתי את ווינדוס שוב ושוב הדרייברים לא מותקנים לפי הסימון

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  20. אהלן חברים, לא מזמן רכשתי כרטיס מסך חדש 6800, אני לא משחק יותר מדי במחשב, אבל יש לי בעיה די מעצבנת כשאני משחק ב NFS CARBON יש ארטיפקטים על המסך, לא יודע אם קורה במשחקים אחרים כי אני לא ממש משחק בזמן האחרון.. הכרטיס מסך חדש, Inno3d 6800 128mb AGPX8, השאלה שלי האם יכול לקרות הדבר בגלל זכרונות מומהרים או מעבד מומהר להלן נתוני המחשב: לוח: GA-7VAXP @ f15 hacked bios זכרונות: 512mb ddr 400mhz adata 256mb ddr 333mhz samsung 128mb ddr 266 hynix 895mb ram total ד. קשיח: לא רלוונטי.. מעבד: amd athlon xp 2500@3000 המהירות באס של המחשב והזכרונות זה 176..השאלה שלי האם הארטיפקטים יכולים להגרם בגלל המעבד המואץ/הזכרונות שהואצו או שהבעיה בכרטיס או במשחק? משתמש בדרייבר של נוידיה המעודכנים …

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by GREED,

הכרטיס הוא POWERCOLOR X800GT כדאי לעשות עידכון ביוס? זה יתן משהו? http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=11 נ.ב צירפתי לינק מהאתר של POWERUP לגבי העידכון ביוס

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  22. שלום לכולם וערב טוב. כרגע יושב לי במחשב כרטיס מסך HIS X700 ICEQ2 בעל 256 מגה ו128 ביט אשר מניב ביצועים מאוד יפים ומדוייקים.. אני רוצה לשדרג אותו כאשר להוסיף כסף ולקחת כרטיס מאותה החברה ביותר כסף..הגבול הוא 800 שקל והכטרטיס כאשר הוא היה בשימוש חודשיים.. הסיבה שאני רוצה לשדרג היא שיצאו לחברה כלכך הרבה כרטיסים חדשים שמבטיחים ביצועים מעולים עם קירור חזק ביותר תודות לצלעות קירור נחושת ואלומניום שיושבים על הככרטיס..איזה כרטיס אתם ממליצים אשר לא מתחמם ושומר על טמפרטורה מאוד קרה ומניב ביצועים עליוניים מאותה החברה..תודה למגיבים.

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  23. ערב טוב פורום תצוגה אני רוצה לקנות בקרוב מסך דק שטוח ( אני רוצה ללכת על אחד של 17 אינץ ) , התקציב כרגע לא חשוב בגלל שאני רק רוצה לדעת מידע אין לי שום ידע במסכים , איך הם פועלים וגם מה השמות של החיבורים שבהם הם מתחברים אז אני כרגע על ידע של אפסי ביותר אפילו מאורפל עד כדי כך שאני לא מבין בזה רציתי לדעת איזה סוגים יש של מסכים דקים , יש סוגים של מסכים דקים ? יש הבדל ביציאות שלהן ?? מה יותר איכותי ? אם יש למישהו את הזמן ואת ההשקעה אולי להסביר ... או שכבר קיים מדריך על קניה נוחה של מסכים דקים בעברית מומזן לפרסם ולדון על כך

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  24. Started by i-kramba,

התקנתי במחשב שלי nvidia geforce fx 5500 256m agp .צריך לעשות משהו בביוס ?? יש לי וינדוס 7 וב-windows experience index יש לי ציון נמוך ב-desktop performence יש דרך לשפר?

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  25. Started by faceman_007,

איזה אפשרויות זה נותן? תודה לעוזרים

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.