עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by raanann,

שלום. יש לי מחשב חדש יחסית אני מצליח להריץ עליו משחקים כמו assassin's creed ו- Watch Dogs אבל כרטיס המסך שלי מתחמם דיי מהר ואז המשחק מתחיל קצת להיתקע. אשמח לשמוע חוות דעת אם כדאי לי להחליף כרטיס מסך או למצוא פתרון אחר לקירור הכרטיס? אם יש ממליצים על לקנות כרטיס חדש, אשמח לשמוע על הצעה עד 1000 ש"ח. להלן המפרט של המחשב שלי: [TABLE=width: 454] [TR] [TD=align: right]כרטיס מסך[/TD] [TD]Nvidia GeForce GTX750 Ti 2GB-5 GIGABYTE[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מעבד[/TD] [TD]Intel Core i5-4460B Haswell Tray[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]לוח אם[/TD] [TD] Gigabyte GA-H97-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]קירור מעבד[/TD] [TD]Cooler Master Seidon 120V[/…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. ושלא מתחמם מהר ועובד בצורה פסיבית שמעתי NIVDIA מבחינת ביצועים הכי טוב אבל הוא מתחמם וצריך גוף קירור או וגם מאורר וזה באלגן ובמחשב אחד טוב אפשר רק 2 כרטיסים ואני רוצה להכניס 4 כרטיסם שלא מתחממים מהר המלצות בקשה מהיקר לסביר תודה

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  3. Started by eranmor,

כרגע יש לי ספק 300W ג'נרי ובמחשב כבר מותקן לי 9500פרו. יש מצב שהספק לא מעביר מספק כוח ככה שהכרטיס לא יכול לנצל את מלוא הכוח שלו אלא רק חלק?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  4. Started by asi2k5,

שלום לכולם אני יודע שקשה לנבא מה יהיה בעתיד הקרוב או הרחוק אבל עדיין אני צריך עזרה , ביום חמישי אני הולך להשלים את הבנייה החדשה שלי ואני לא יודע מה עדיף : מדובר על מחשב למשחקים בעיקר לשנתיים שלוש הקרובות!!!! אופצייה א' : מעבד Q9300 9600GT במערך SLI אופצייה ב' : מעבד E8400 8800GT במערך SLI חשוב לציין שיש לי ספק ומארז מתאימים וכבר רכשתי לוח אם P5ND של אסוס ו4GB זיכרון ..... תודה לכל המשיבים..... רק אם אפשר גם נימוק לכל הצעה

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  5. Started by michaelr,

מאוד מעניין אותי אם הכרטיס מסך הזה שמיועד לגרפיקאים וכדומה מסוגל להריץ בשקט ובשלווה משחקים של היום?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. סתם התעניינתי, האם אפשר שבאותו מחשב יהיה נגיד גם GTX 260 וגם 4870 או משהו בסגנון?

• 14 תגובות
    • 720 צפיות
  7. אני מחפש כרטיס מסך שיחזיק לי שני מסכים (dell u2311h & samsung led 46'') בצורה חלקה בצפיית תכני 1080P, ולגביי הגיימינג: בעיקר משחקים כגון call of duty,starcraft, לא מדובר בגיימר כבד, אבל כן מעוניין שזה ירוץ ברזולוציה גבוהה בצורה חלקה... המפרט: Gigabyte GA-965p-s3 core 2 duo E6300 Thermaltake Bigtyphoon Kingstone 2*1 Gb ddr2-667 WD 2500ks ATI Radeon X1950pro Enermax liberty 400w תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היי, אז המפרט הקיים: מעבד: Core2 Quad Q9450 2666MHz לוח: Asus P5Q Turbo RAM: 1X4 1GB DDR2 800MHz כרטיס מסך: Nvidia 9800 GTX+ 512 MB PCI-E 2.0 SSD: Crucial CT250BX 250 GB HD: Samsung HD204UI 2TB ספק כח: Corsair 520W Triple Rail HX OS: Win 7 Ultimate 64 bit מסך: Dell 2408WFP 24 מתכנן להחליף את הכרטיס מסך ולשדרג RAM ל-8GB לצורך הרצת GTA V בצורה טובה. אשמח לקבל עצותיכם

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by shlomy,

רצוי עם זמן תגובה מהיר תודה.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. פירמטתי ת'מחשב, והכרטיס הזה חדש נכנסתי להתקנה פתאום קפצה הודעה תתקין DRIVER VGA לפני שאתה ממשיך את ההתקנה לא יודע מה לעשות, עזרה מתבקשת בחנות אמרו לי צריך להתקין את כל הדרייברים של הלוח אם (P5W DH DELUX) אבל לא יודע אולי אני מתקין את הלא נכונים לא מצליח לסדר את זה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  11. Started by tyk,

הסתכלתי בכל מיני אתרים ולא הבנתי עדיין מה כלכך שונה חוץ מהמגה הרצים שאני לא יודע עם זה אחרי אוברקלוק ראיתי שיש כאלו שמוכרים את הכרטיס אחרי oc ראיתי את הדגם hd5850 של חברת Gigabyte בדגם הזה GV-R587D5-1GD-B הצ'יפ סט של radeon התדרים בכרטיס הם : Core Clock 850 MHz Memory Clock 4800 MHz מדובר על הדגם עם המבנה הסגור והדגם השני: מודל: GV-R585OC-1GD hd5850 ציאפ סט radeon Core Clock 765MHz (std 725MHz) Memory Clock 4000 MHz המבנה הפתוח עם 2 מאוררים שרואים אותם. מה המלצתכם לגבי הדגמים ומה הייתם בוחרים?

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  12. שלום איך אני יכול לדעת מה הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי בזמן מאמץ ובמנוחה? יש לי כרטיס מסך GTX 470 תודה למגיבים

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. היי, דברתי עכשיו עם היבואן של ViewSonic בארץ אחרי שחודשיים אני לא קבלתי את המסך שהזמנתי ... אבל חיכיתי... אני לא מאלה שעוזבים משהו שרוצים... אז לפי היבואן עוד יומיים מגיע משלוח של המסך לארץ... לפי מה שאני יודע בזמן האחרון יש למסך ביקוש בארץ אז תתנפלו על זה ;D ואם מישהו יגיב שזה ספאם אז אני בא לתת תשובה להרבה שרוצים להזמין את המסך. יום טוב.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  14. Started by Jack_g,

ה R9700NP עולה בסביבות ה 1200שקל של חברת POWERCOLOR אפילו קצת פחות והR9800NP הכי זול שמצאתי זה ב 1670שקלים השאלה הנשאלת היא האם ה 470ש"ח האלו שווים לקנות את הR9800NP? הכרטיס שיש בידי עכשיו זה TI4800SE של LEADTEK האם ה 9700NP בהרבה יותר טוב ממנו או שאני לא ירדיש בהבדל? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  15. Started by naory159,

קניתי כרטיס מסך מסוג Geforce 8800GT 1024MB. אני יודע שצריך לחבר אותו לחיבור של ה-PCI-Express שעל הלוח אם. במה שאני רוצה עזרה, זה בחיבור של הספק ישירות לכרטיס מסך. אני לא יודע איזה כבל מהספק צריך לחבר לכרטיס מסך, אבל אני חושב שאני יודע לאיפה בכרטיס מסך צריך לחבר את הכבל (נראה לי)... ואם אפשר תמונות ברורות יעזרו, למי שיש כרטיס זה או דומה שיראה לי את התמונה, כדי שאני יוכל לראות בבירור איזה כבל מהספק כח אני צריך לחבר לכרטיס מסך... תודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  16. Started by AlterEgo,

עקב המצב בצפון אני נמצא במרכז אצל קרובים עם מחשב. משום מה הצבעים במסך מאוד כהים. זאת אומרת, סרטים, משחקים, תמונות.. הכל כהה.. עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך, העלתי את הבהירות, הגאמה, הקונטרסט - הכל. וזה משנה את הdesktop אבל לא את התמונות והסרטים עצמם... אני מנסה לראות סרט אבל לא מסוגל מרוב שהוא כהה כל כך. מישהו יודע כיצד לפתור זאת?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  17. ניסיתי לשחק במספר די גדול של משחקים פחות או יותר חדשים, וביותר מחצי מהם אני לא יכול לשחק. הבעיה בכולם קשורה לPhysX. אני מקבל הודעות שאני צריך לעדכן את הדרייבר של הphysX, או להוריד תוכנה של PhysX מהאתר של Nvidia וכו', אבל הבעיה שכרטיס המסך שלי הוא Radeon x1950 pro. יש אפשרות לעדכן את הדרייבר של הPhysX עם כרטיס לא של Nvidia? או שזה מחייב כרטיס שלהם? בכל מקרה אני חושב לקנות כרטיס מסך חדש, אם אני אקנה כרטיס של ATI אני לא אוכל להפעיל משחקים שדורשים PhysX? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 755 צפיות
  18. שלום לאחרונה הוחלף לי כרטיס המסך במחשב, ונאמר לי כי את הכרטיס מסך שלי הפסיקו לייצר ולכן נתנו לי אחד אחר על המחשב שלי היה Nvidia 6600NX עם 256MB ועכשיו הם הכניסו לי למחשב כרטיס מסך אחר Nvidia 6600GF 256MB! איזה מהם הוא יותר טוב, או שהם באמת דומים כמו שהחנות טוענת??? תודה רבה על העזרה

• 7 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by Killer Storm,

R9800XT NV40 R420 XGI Volari V8 !!! http://gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=234934

20. היי ושלום לכולם מעוניין לקנות כרטיס מסך 8800 gts 320 איזה חברה עדיפה? asua - evga - gigabyte - LEADTEK

• 48 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by parker,

נאמר לי שאפשר להפוך radeon 9800 רגיל לpro ובגלל שהוא עולה הרבה פחות מpro הייתי רוצה לדעת איך אפשר לעשות את זה, בבקשה תעזרו לי D:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by aquarius,

יש עוד פרטים עליו דרך אגב ויגיימס הודיעו עליו לני המון זמן

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  23. אז ככה , הסתכלתי הרגע בזאפ , מסתבר שLEADTEK החליטו לצ'פר מחירים ומוכרים Nvidia geforce 7800GT ב1007 שקל (אני קונה ביותר זול , סיפור ארוך שלא מעניין אותכם, ולא קשור עכשיו) עכשיו , במחיר כזה אני יכול לעשות מערך SLI סוס של שניים כאלה ב 2000 שקל , לא שווה? עכשיו ההתלבטות היא בין שניי אלא לבין 7900gt או בכלל לATI RADEON X1900XT (קישור לכרטיס של LEADTEK http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379220 ) עריכה : משהו מוזר , אבל גיליתי ש 7600GT יותר יקר... מערך של שניי 7600GT יהייה יותר חלש , נכון?

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. יש לי תקציב של 1400 ש"ח מה עדיך כבר לקנות מסך 17' או 19' ? ואם יש איזשהי המלצה ..בכיף.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  25. Started by eladbu,

עוד שלוש שאלות קטנות! 1.כיצד אני מעביר תמונה לtv? כאשר אני כבר מחובר עם כבל סופר דרך המניו?(אני בקי בתחום אבל עד כה עםG-F 2.כאשר שיניתי בsmartagrat לדיפולט הוא רשם פאסט רייט פועל וכאשר איתחלתי הוא רשם כבוי????? 3.מידה על ה-8500 128 dvi מהירות שעון אפיקים וכו ואם אפשר הסבר קצר 4.מהם aa,af האם וכיצד ניתן לכוון אותם! 5.האם הtrufurm אמור להיות ב-off ברשותי הדרייבר החדש ביותר בתודה מראש אלעד

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.