כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום,קניתי מסך חדש לאחורנה ואחרי שחיברתי אותו בHDMI למחשב שלי שמתי לב שהאיכות לא גבוהה במיוחד בתח לא באיכות שזה צריך להיות המסך הוא מסך 1080P של חברת HAIR בגודל 39 אינץ הכרטיס מסך Sapphire 5670 1GB GDDR5 HDMI גם אחרי הרבה משחק בהגדרות (גם בשביל להגיע לזה שהכרטיס מסך ישדר ב1080 וגם משחק בגודל של התמונה שגם עד עכשיו לא הצלחתי להתאים במדויק לגודל של המסך) עדיין אני לא מקבל תמונה באיכות שאני מצפה לה אני לא משחק במשחקים אלא אני מדבר על איכות של סרטים (הסרטים באיכות 1080 כמובן) האם קניה של כרטיס מסך חדש תעזור? אם כן התקציה הוא עד 500 עם עדיפות לחסוך כמה שיותר שאר המערכת: Corsair VS Series 350W Corsair DDR3-1600 2X4GB Intel Dual Core G2020 Ivy Bridge Tray Seagate Barracuda 1…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה שבק כרטיס המסך הקודם שלי,שהיה אצלי כמה וכמה שנים, GF 8600 GT 512M היות שאני לא גיימר ארד-קור,וגם לא איזה מעצב גרפי,הסתפקתי בקניית כרטיס מסך הכי זול שמצאתי,שגם הוא כמובן,להתחשב ב-GF 8600,היה קפיצת מדרגה. אז קניתי ראדון 5450, 1024M. חיברתי את הכרטיס והתקנתי את הדרייברים מהדיסק. כשהפעלתי משחק שמותקן אצלי (ופעל חלק בכרטיס הישן) פתאום הופיע הודעה על זה שהדרייברים כנראה לא עדכנים. המשחק שלח אותי לאתר שלו,ובו הופנתי לאתר של AMD על מנת לעדכן דרייברים, יש לציין שוב שמדובר במשחק ישן (SC2) שפעל טוב אפילו בכרטיס הקודם. באתר של AMD הופנתי לעמוד הזה: http://support.amd.com/en-us/download בו יש תוכנה שיש להוריד,והיא אוטומטית מאתרת את הכרטיס ומתקינה את הדרייברים. ה…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אסוס הציגה את היורש של ה-GX700 בעל הקירור הנוזלי החיצוני, שיגיע עם חומרה עוצמתית אפילו יותר וגם עם מקלדת מכאנית שוק הגיימינג הוא אחד מהתחומים שצומחים באופן מרשים בנוף עולם המחשבים, ובמגמה שמנוגדת לגמרי להאטה שנראית בהרבה מחלקיו – על כן, אין זה מפתיע לראות עוד ועוד חברות שמתחילות להתייחס אליו ברצינות שהולכת וגדלה, וגם מוצרים שהופכים לקיצוניים וחדשניים יותר במטרה להפוך לחוד החנית ולקרוץ לבעלי האמצעים שמוכנים להשקיע את מיטב כספם. הדוגמה החדשה למרדף המתמיד אחר גיימינג איכותי ומתקדם יותר מגיעה אלינו מאסוס, שחשפה בתערוכת Computex 2016 את המחשב הנייד ROG GX800 – היורש הרשמי ל-GX700, וכזה שמכוון לחטוף מ-MSI וה-Titan שלה את תואר 'נייד הגיימינג המטורף ביותר שאפשר לקנות'. …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ה- Vertex Shader Ver וה- Pixel Shader Ver של הכרטיס מסך הזה תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! ישר ולעניין, קניתי מחשב חדש לאחרונה, i5 2500 ו-8gb ורזולוציה 1920x1080 (אני לא רואה איך שאר המפרט קשור). נכון לעכשיו, אני יכול לקנות כרטיס ב-900 שקל, פחות או יותר, או לחכות לדור החדש. מהי המלצתכם ? אגב, הספק הוא antec neo neco 620 (לא בטוח כל כך לגבי השם...).
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך חוות דעת והמלצה על כרטיס מסך למחשב קיים. אני צריך כרטיס מסך טוב למשחקים שישתלם לשנה שנתיים הקרובות. התקציב הוא בערך 600 - 700 שקלים פלוס מינוס. מפרט מחשב: מעבד: Core 2 Extreme Quad Q6600 Box Intel לוח אם: Gigabyte GA-P35C-S3 דיסק קשיח: Western Digital WD3200YS ,320GB זכרון: Corsair 2* DDR2 2048MB 800MHZ CL4 xms מארז: Enermax Chakra ECA5001-bs ספק: OCZ StealthXStream 600W קירור למעבד: Thermaltake BigTyp 120 VX מסך: Viewsonic VP930B 19" רזולוציה: 1280 *1024 היה לי כרטיס מסך Asus nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB והוא עבד לי טוב מאוד עד ששבק חיים. אני רוצה משהו שיהיה יותר טוב ממה שהיה לי. אבל התקציב מוגבל. אני עשיתי סקירה קטנה לגבי השוק ויש כמה כרטיסים ש…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס כ9 חודשים בתקופה האחרונה ה FPS ממש נמוך גם על משחקים של שנים עברו הוא קופץ מ20 ל60 וזה גורם לעיתים לתקיעות.. למשל במשחקי יריות אני צריך להתקרב למסך כי פשוט דמויות "ממוזגות" עם הסביבה, טקסטורות לפעמים מפוקסלות... סתם שאלה, יש סיכוי שהכרטיס לא מחובר כמו שצריך? כי לפני כמה חודשים הוצאתי אותו כדי לנקות אבק בגלל בניה או שהכרטיס הזה מעאפן ברמות?.... גם עושה רושם שלאף אחד לא אכפת מ"הגרוטאה" הזאת בבקשה תעודדו אותי הוצאתי עליו כסף רב בזמנו
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי גי פורס 3 , דרייברים 23.11 , ווינדוס אקס פי וNVRefreshTool 1.0. כיוונתי שברזלוציה של 1024*768 קצב הרענון יהיה 100 ובווינדוס זה עובד טוב אבל שיחקתי במשחק שחבר שלי הביא לי (thief 1) ולמרות שהרזלוציה בהתחלה היתה על 480*640 קצב הרענון היה 75! וכמובן גם אחרי שהגדלתי את הרזולוציה שום דבר לא השתנה. למה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני מסיר את הדרייברים של NV בצורה מוחלטת כלומר כל הריגים וה INFים למינהם? יש לי WIN XP PRO וה Detonator Destroyer לא עזר! בבקש אני צריך הסבר מפורט!!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בימים אלו אני מתלבט בנוגע לקניית כרטיס מסך חדש. ראיתי באינטרנט דיונים רבים בנוגע לכמות ה-GRAM הנכונה לכרטיס מסך שמצופה ממנו לעמוד במשחקים הכי חדישים בשנה שנתיים הקרובות. אז מה דעכם? האם יש סיבה להשקיע עוד 600 שח לגרסה זהה של כרטיס לה 4 GB של זיכרון? הם באמת יש משחקים שיחוו ירידה ביצועים עם 2 GB בלבד? יובל
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסך 22 אינץ' רזולוציה 1200*1900 ספק SEASONIC 500 מעבד 8400 לוח GIGABAYTE P43DS3L
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כנראה קונה ממישהו כרטיס GTX280 , ולא נראה לי שהספק יחזיק, באותה הזדמנות זו אחליף למארז חדש ונורמלי ישנם 4 אפשרויות בגלל מגבלת התקציב... שהוא בערך 600 שח 1. מארז כולל ספק CoolerMaster CM 690 500W במחיר: 584 (אני בספק לגבי הספק אם יספיק לספק את ההספק ) 2. מארז Antec Three Hundred + ספק כח Chieftec A-135 550W במחיר: 627 3. מארז Raidmax Apex + ספק כח Chieftec A-135 650W במחיר: 612 4. מארז Raidmax Apex + ספק כח Seasonic SS-650HT 650W במחיר: 624 כמובן שאם חשבתם על אפשרות נוספת,אשמח לשמוע דרך אגב הסיבה שכתבתי בפורום כרטיסי מסך ולא בפורום ספקים ומארזים היא בגלל שהנושא הכי חשוב פה הוא הכרטיס מסך וההספק שלו
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות כרטיס מסך gf4 ואני לא יודע של איזה חברה. אני רוצה אבל שהחבילה תכלול עם הכרטיס גם משקפיים. ראיתי שעם הכרטיס של גיינוורד משהו כזה באים גם משקפיים אבל זה היה של אתר לא בארץ היה רשום גם משהו על כרטיס Firewire מה זה בכלל? אז עם יש לכם המלצה על כרטיס gf4 ti 4400 או 4600 שבא עם משקפיים אז תגידו לי בבקשה ואם אפשר גם אתר בארץ שמוכר אותו. :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר במערכת תקציבית, שתבוסס על לוח Gigabyte GA-P35-S3 . עלות כרטיס גרפי מינימאלי מבוסס 8500GT (עליו חשבתי) הוא כ500 ש"ח. חשבתי (וגם פירסמתי) רעיון לגבי שימוש בכרטיס עם ערכת שבבים - G33 - שכולל מעבד גרפי של אינטל 3100 . מסתבר שהמעבד הגרפי הזה מסוגל להוציא DVI/HDMI COMPOSITE וכו , אך יצרני כרטיסי האם אינם נותנים יציאות כאלו. כאמור, הצעה לפתרון ע"י כרטיס ממשק, שנותן את היציאות המתאימות כאן: http://blogs.zdnet.com/Ou/?p=538&page=2 http://wiki.x.org/wiki/SDVOADD2Cards בכלל לא ברור לי אם הוא קיים, אם יש ניסיון עם כרטיסים כאלו והעיקר - מהי האיכות של המעבד הגרפי של אינטל והאם יעמוד בפענוח וניגון קליפים HD ? יש למישהו נסיון ? או שכל הכיוון התקציבי זה - הוא עם מבוי סתום ?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם איזה כרטיס מסך נותן היום את התמורה הטובה ביותר לכסף עד 500 ש"ח? תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך pci-express שמתאים ל - 8 ערוצים (x8) ולא 16
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה בשביל שאני יוכל לראות סרטים במסך גדול אז יש לי כמה שאלות [geforce 2 mx 400 ] הגיע לי עם הכרטיס כבל עם בננה צהובה מה אני עושה איתו ? 1) זה אפשרי ?! 2) איך אני מחבר? מה לאיפה ? 3) צריך לשונת הגדרות או להורידת תוכנה ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם שווה הכרטיס במחיר הזה????? וכן זה כולל את המכס ומשלוח
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דוחים את קניית המחשב,ומחכים ל-GTX 760i? http://hwzone.co.il/hardware/news/142016
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום עד לא ממזמן היו לי את הדרייברים 23.11 אבל החלטתי לעבור ל29.42. אחרי שראיתי שהביצועים יורדים , רציתי לחזור ל23.11 , אבל מחקתי את קובץ ההתקנה , הלכתי לאתר של נווידיה , נכנסתי להורדת דרייברים , ויש שם את 23.11 אבל הקובץ שוקל רק 2.8 מגה , זה נראה לי חשוד , האם אלו הם באמת הדרייברים ? (רק בשביל השוואה , הדרייברים החדשים שוקלים 8.25 מגה) ועוד שאלה , מה זה Detonator? בגלל שיש באתר את הdetonator של 23.11 ואני לא בדיוק מבין מה זה ץודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לעזאזל, אני לא מוצא ביקורת ספציפית שבוחנת אותו מול הראדונים האחרים ממשפחתו, וכל ה ti4200 .ואני לא יודע מה להחליט. קיבלתי סכום כסף קטן(1200 שקל), ואני חושב ובהחלט רוצה להחליף את הודוו שלי, אני חושב שטחנתי אותו עד הסוף. אם מישהו יכול לעזור לי בבחירה אני אודה לו מאוד. בבקשה חבר'ה,תמליצו מכל הלב. אני פשוט חייב להרגיש מה זה כרטיס טוב.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לי יותר מוזר שהוא טוען שפיזית כתוב על הכרטיס NP. העניין הזה של הNP זאת המצאה ישראלית, ATI (ושום חברה אחרת) לא מוציאה כרטיס עם הצירוף NON PRO 1. בודקים באמת איזה כרטיס יש, כי NP לא יהיה כתוב על הכרטיס. 2. כמו שמישהו הציע, תבדוק עם RAGE3D ודיירקט X.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לענייננו, יש לי Tomahawk 405W Enermax. אני רוצה לקנות את ה-Gigabyte GTX460 1024MB Overclocker GDDR5 PCI-E, הלכתי לאייבורי, הייתי על סף הזמנה של הכרטיס, בחוברת הפעלה של הכרטיס כתוב שמומלץ עד 450W. השאלה שלי, האם זה יעבוד? יש לכם דרך להיות בטוחים?כי זה פאקינג 1000 שקל, אני מה זה חרד לזה. לפי מה שהבנתי יש לי אחלה ספק, אבל בכל זאת, מצטער שאני משגע.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך שיכול להריץ משחקים כמו COD4 על HIGH ברזולוציה 1024X768. אני מחפש את הכרטיס הכי זול שיכול לעשות את זה. חשבתי על משהו כמו 8600GT.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-