עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. למה אני צריך לעשות אתחול למחשב כל פעם שאני רוצה לראות ב TV מהמחשב? דרך HDMI ? שהמחשב דלוק והטלויזיה מכובה ואז אני מדליק אותה אני לא רואה כלום על המסך תרק שאני עושה ריסטרט אני רואה ב טלויזיה מה שיש במחשב.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום חברה.. לאחרונה חיברתי את המחשב שלי לטלוויזיה LCD SHARP 32" HD Ready באמצעות כבל HDMI. הבעיה היא שאת הטקסטים שהמחשב מעביר לא רואים חלק בטלוויזיה ובעצם אי אפשר לקרוא טקסטים קטנים (למשל בגודל של מה שרשמתי בהודעה זו). הדבר ממש מעצבן כי אי אפשר לגלוש באינטרנט או דברים מהסוג הזה. הסקתי שהדבר קורה לא מאיכות הכבל או מאיכות הטלויזיה (מכיוון שחבר שלי מחבר לאותה טלויזיה בדיוק עם חיבור VGA ואפילו רואים יותר טוב מאצלי כך שהטקסטים ברורים) אלא בגלל שהזיכרון הפנימי של הכרטיס מסך שלי הוא 512MB (ושל חבר שלי 1024MB) עד היום (כבר 3 שנים) הכרטיס מסך לא איכזב אותי מבחינת ביצועים או מבחינת הרצת משחקים שאת הכל הוא מריץ באיכות וברזולוציה הכי גבוהה. אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של עד 450 שקל שית…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by gta_man,

1.הגיע לי הכרטיס -7600GT, שהזמנתי בעצתו של דניס14(תודה לך!)והרכבתי אותו-כרטיס מצוין!השאלה שלי היא-איך אני יודע אילו דרייברים יש לי(התקנתי את אלה שבאו עם הכרטיס),ומה הם הדרייברים הכי טובים בשבילו? 2.יש לי עוד מחשב בבית- pentium 2 350Mhz,128MB SDRAM,ASUS Motherboard.. וחשבתי על להרכיב בו את הכרטיס הישן שלי- GeForce FX5700LE 128MB 128bit במקום ה-ATI 3D RAGE IIC או משהו כזה שיש לי בו עכשיו.. הוא ייצור צוואר בקבוק? תודה רבה לעונים!

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. נדרש: יחס עלות תועלות כמה שיותר גבוה שתי יציאות DVI (או אפשרות לחבר שני מסכים בDVI) יכול להפעיל משחקים ברמה סבירה רצוי: כמה שיותר שקט במנוחה (ובמאמץ) מצוי במלאי של אייבורי או KSP ממשק PCI-E כמובן להזכירכם תקציב 300-500 (סטודנט )

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. NVIDIA הכריזה בהפתעה על מסיבה עיתונאים מחר לפני AMD זה קרה בעבר כאשר AMD עומדת להכריז על מוצרים חדשים NVIDIA גונבת את ההצגה בהכרזה על משהוא זה קרא עם AMD FURY X הכרזיה על GTX 980 TI ??? כבר ראינו הדלפות ברשת על כך שיש TITAN VOLTA כנראה הולכים לראות הכרזה רישמית או הכרזה על סדרה חדשה של GTX 2080 / 2070 ???

6. Started by itai33,

אני רוצה לבנות מחשב שיוכל להריץ משחקים בהגדרות גבוהות ב1440p, ועד כמה שאני הצלחתי להבין ה980Ti הוא האופציה הטובה ביותר בשביל זה. מה ההבדל בין הגרסאות השונות? על איזה מודל את היים ממליצים ולמה (בגלל הרעש, חום, תמיכה וכו׳)?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by asaf1212,

שלום! כרגע יש לי 9500GT 1GB NVIDIA, ואני רוצה להשתדרג קצת, רציתי לשאול איך הכרטיס הזה: AXLE 9800GT 512MB, http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=4167 ועוד שאלה, אם אני משאיר את הכרטיס הנוכחי שלי בפורט שלו, ומוסיף בפורט PCI-E מתחתיו את ה-9800, יהיה שיתוף פעולה ביניהם?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by kovar2,

יש לי כרטיס מסך GTX 670 כבר מעל ל 3 שנים, ושמתי לב שהביצועים ב CSGO ירדו בצורה משמעותית עם הזמן. האם הדבר יכול להיות קשור לדרייברים שיצאו עם השנים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. אני רוצה ליקנות אבל אני לא יודע איזה הכי טוב תעזרו לי בבקשה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. כל אחד שיתרום שקל... סתם אני צריך המלצה לחברה וחנות אין בעיה עם חנויות מחול העיקר שישלחו לארה"ב או לישראל

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by גיא מ,

שלום לכולם, ברצוני לשדרג את כרטיס המסך radeon 6770 לכרטיס יותר חזק. להלן המפרט למחשב שברשותי מעבד= i3 2120 cpu 3.30 ghz זיכרון ראם 4gb כרטיס מסך radeon 6770 ספק כוח 550, בזמנו שקניתי את המחשב היית צריך לשדרג ספק כדי שיחזיק את הכרטיס מסך הנוכחי אז אני לא יודע האם גנרי, אני רוצה לשדרג את הכרטיס כדי שארגיש משמעות גרפית במשחקים כמו rome total war 2. תודה לכול העוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Kobi Ohanna,

מתכנן לקנות את ה 4090 כרגע יד לי ספק כח של 750W המעבד אצלי הוא AMD RYZEN 9 5959X האם הספק שיש לי יספיק או שאני צריך להחליף? ספק SEASONIC

13. שלום לכולם, האמת שהכותרת טיפה מטעה, היום אני מחבר 3 מסכים למחשב: מסך ראשי, טלוויזיה ומסך משני. הראשי והTV מחוברים לכ. מסך שלי (Nvidia GForce GT9600) והמסך המשני מחובר דרך "כרטיס" מסך USB של DisplayLink שקניתי ב-DEALEXTREME. הUSB עבד די טוב - מדי פעם היו תופעות מוזרות אבל סה"כ עשה את העבודה (כמובן שהביצועים על הפנים אבל זה בעיקר לגלוש/לקרוא) עד ששבק חיים. בכל אופן השאלה שלי היא זו, האם כדאי לי לקנות עוד USB כזה (~230 שקל) והאמת שיש גם בחצי מחיר יותר פשוטים, או שיש אלטרנטיבה - הNVIDIA שלי תומך ב-SLI, האם אפשר לקנות כרטיס מסך פשוט וזול יחסית של NVIDIA שיאפשר לי SLI...וכאן בעצם השאלה, האם 2 כרטיסי NVIDIA מחוברים ב-SLI יאפשרו לי בעצם לחבר 4 מסכים סה"כ? אני משער שאם המחיר דומ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום חברים הכרטיס מסך הנוכחי,gtx 570, כנראה שבק באופן סופי ואני מחפש כרטיס מסך חדש וגם בתקווה להשתדרג באותה הזדמנות. אני פחות עוקב כבר תקופה ולכן אני מתלבט מה יוכל להתאים לי למפרט, והאם אוכל להנות מכרטיס מודרני או שהצוואר בקבוק גדול מידי. המפרט: i5 2500k ספק seasonic 600w לוח-אם ASRock Z68 Pro3-M עם כניסת pci 2.0 התקציב: 600+- מבירור קצר חשבתי אולי על ה-RX570, אבל שוב, אני לא בטוח שהוא מתאים לי למפרט. https://www.newegg.com/global/il-en/Product/Product.aspx?Item=N82E16814930010&ignorebbr=1 אשמח לשמוע מה דעתכם

15. Started by gilka,

הי יש לי כרטיס מסך R9-270 של היצרנית גיגבייט שמשום מה לא מראה את הטמפרטורה בתוכנות CPUID HWMONITOR+GPU-Z ואפילו בתוכנת המהרה של גיגבייט VGA - OC GURU II בדקתי בשני מחשבים...אחד WIN 10 PRO והשני עם WIN 7. GV-R927OC-2GD האם אני מפספס משהו או שהסנסור/חיישן תקול?

16. Started by Cyb3r,

התלבטתי אם לקנות אחד מאלה: Samsung 710T Samsung 930B Viewsonic VP171S השני 19" כולם אני חושב עם חיבור DVI השני גם מציג קונטרסט מרשים מבחינת מחיר הראשון בערך 1800 והשניים האחרים בסביבות 2500. השאלה שלי מי מהם שווה תוספת של 700 ש"ח, אם בכלל. תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. חברים בזמן האחרון גמלה בליבי ההחלטה לקנות כרטיס GTX 460 ושמתי לב שהכרטיס מגיע בשני וריאציות או 768MB או 1GB כמו כן שימו לב שה480 מגיע עם 1536MB וה470 מגיע עם 1280 שאלה ראשונה מדוע הזכרון כאן נראה מוגבל ? שאלה שניה היא ששמתי לב שרק לגבי ה 460 יש כמה חברות שהוציאו גרסא עם 2GB שדווקא לא עולה כל כך יותר אבל לא ראיתי שום מבחני ביצועים עליו שיספרו האם תוספת הזכרון אכן יש בה איזה ערך מוסף אשמח לקבל את תגובותיכם המקצועיות

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Moon-Mage,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג? ולמה לעזאזל רוב כרטיסי המסך מגיעים עם 3 DP ורק HDMI אחד

19. Started by or,

ראיתי שיש מסכים כמו למשל FP91E benq שרשום שיש לו 2 זמניי תוגבה אפור לאפור ועד אחד עם הפרש רציני בנייהם (25 לעומת 8) מה ההבדל ביין שנייהם ועל איזה אחד צריכים להסתכל כשקונים מסך?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. דיווח חדש מצהיר כי עידן ה-Volta של מפתחת השבבים עשוי לפרוץ עוד השנה, בליטוגרפיית 12 ננומטר לכתבה

21. Started by mandarin,

שמעתי שבקרוב הולך לצאת ה 4850X2, האם כדאי לחכות לו והאם הוא יהיה עדיף מה 4870 (גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת קירור). האם גם ה 4850X2 ינוצל טוב יותר על ציפסט של P45 יותר מאשר שני כרטיסים בפועל של 4850 (בגלל המהירות כפול 8 של הבאס או משהו כזה) ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי קניתי כרטיס מסך יד שנייה MSI X1300 PRO 256MB ליבת RV515 ויש לי שתי בעיות הראשונה משום מה אני לא מצליח להפעיל את הכרטיס במצב של שני מסכים בו זמנית אני יכול להפעיל או על הטלוויזיה או על המסך מחשב אבל לא בו זמנית מוזר אף פעם לא נתקלתי בבעיה הזו :bash: בעיב נוספת אני לא מצאתי תוכנה שמאפשרת לשלוט על מהירות המאוורר שלו או לדעת מה הטמפ' שלו למרות שאני יודע שיש לו חיישן מהירות ??? ??? תודה מראש לכל העוזרים

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by lempsar,

שלום יש לי מחשב ןתיק ( Abit AN-7, AMD 2500 Barton, 1GB RAM, OS: XP SP2) וחשבתי להחליף את כרטיס המסך הקיים בחדש יותר. המטרה היא לראות סרטי HD על המסך (Dell 2209WA). והיה האם אחליף כרטיס בעלות הנ"ל, האם אוכל לראות HD או שמא המעבד איטי מדי.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by DL,

מה אתם אומרים על המסך הזה? עולה רק 2600 שקל ב PCH ואני חושב על לקחת אותו, יש מסכים יותר טובים במחיר הזה? http://www.pch.co.il/docs/pd397445597.htm

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by lmlm,

מקור: http://forum.donanimhaber.com/m_18561572/tm.htm הקירור של 8800GT, כזה דק ;D ;D

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים