כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
-
כרטיס המסך שלי-7800 GTX היתקלקל והיום התקשרו אלי מKSP ואמרו לי שי לי שתי אפשרויות: 1. לחכות חודשיים עד לGTX חדש או מתוקן עם כרטיס חלופי 6800 128MB עד אז 2. לקבל מיידית 7800 GT מה לעשות ??? בבקשה זה דחוף
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אסוס הציגה את היורש של ה-GX700 בעל הקירור הנוזלי החיצוני, שיגיע עם חומרה עוצמתית אפילו יותר וגם עם מקלדת מכאנית שוק הגיימינג הוא אחד מהתחומים שצומחים באופן מרשים בנוף עולם המחשבים, ובמגמה שמנוגדת לגמרי להאטה שנראית בהרבה מחלקיו – על כן, אין זה מפתיע לראות עוד ועוד חברות שמתחילות להתייחס אליו ברצינות שהולכת וגדלה, וגם מוצרים שהופכים לקיצוניים וחדשניים יותר במטרה להפוך לחוד החנית ולקרוץ לבעלי האמצעים שמוכנים להשקיע את מיטב כספם. הדוגמה החדשה למרדף המתמיד אחר גיימינג איכותי ומתקדם יותר מגיעה אלינו מאסוס, שחשפה בתערוכת Computex 2016 את המחשב הנייד ROG GX800 – היורש הרשמי ל-GX700, וכזה שמכוון לחטוף מ-MSI וה-Titan שלה את תואר 'נייד הגיימינג המטורף ביותר שאפשר לקנות'. …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי עכשיו GEFORCE 5200 FX 125 MG הלוח אם שלי תומך ב-AGP (לא מחליף לוח אם--לאלו מיכם שיציעו לי!!!) אני מחפש כרטיס מסך חזרק..לפחות שיריץ לי משחקים חדשים על רמה בינונית ומעלה... התקציב הוא בין 500-ל 600 ש"ח הציעו לי לקחת RADEON 9600 PRO 256 MG ב- 500 ואם אתם מציעים לי אז תביאו קישור בבקשה!!! תודה על העזרה!!!! ;D
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם אני מעונין לחלף את הכרטיס מסך שלי. רציתי לדעת אם כדאי לקנות עכשיו rx 580 או לחקות לכרטיסים החדשים של amd vega ? יש לי מסך FULL HD 144 Hz ספק של.650w sea sonic זיכרון 8GB אני מיעד את הכרטיס לגיימינג (COD )
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקור: http://forum.donanimhaber.com/m_18561572/tm.htm הקירור של 8800GT, כזה דק ;D ;D
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ??? אני מחפש כרטיס מסך טוב(עד 700-800 ש"ח),משהו איכותי אז תמליצו לי בבקשה וגם מה הקטע עם ה-64M,128M מה זה בדיוק נותן ואם אני קונה את אותו הכרטיס 64 ו-128 אני באמת ארגיש הבדל בניהם?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כבר לא סוד, ש 7900GTX לא יהיה כרטיס יחידי עם ליבת G71... עד אכשיו, חשבנו ש 7900GT יהיה במקום השני בביצועיו... היום התברר מהדרייברים ForceWare 83.60 שמוזכרים שם הכרטיסים הבאים: NVIDIA_G71.DEV_0298.1 = "NVIDIA GeForce Go 7900 GS" NVIDIA_G71.DEV_0298.2 = "NVIDIA GeForce Go 7900 GS " NVIDIA_G71.DEV_0299.1 = "NVIDIA GeForce Go 7900 GTX" NVIDIA_G71.DEV_0299.2 = "NVIDIA GeForce Go 7900 GTX" כמו שאתם רואים במקום 7900GT יש את ה 7900GS... מזה אפשר להבין שNVIDIA תשנה את השם של 7900GT... http://www.computerbase.de/news/treiber/grafikkarten/nvidia/2006/februar/forceware_geforce_go_7900_gs_gtx/ :xyxthumbs: רק לא מובן לי הקטע עם ה GO... יכול מאוד להיות שכרט…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזו קונפיגורציה תהיה חזקה יותר לרזולוציה 1920x1200 בהתחשב בזה שאלו האפשרויות היחידות ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במידה ויש לי כרטיס מסך ישן, בן שנתיים-שנתיים וחצי, ועלי לממש אחריות, כבר לא מוכרים את הכרטיס המדובר יותר. הבנתי שעל החנות (לפי חוק?) לספק לי כרטיס חלופי מקביל. השאלה שלי האם הכרטיס צריך להיות מקביל מבחינת ביצועים או מקביל קטגורית (אותה רמת מחיר)?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מחפש כרטיס מסך חדש על 800 שקל (לא משנה אם זה pci-e או agp). מה מומלץ ? מה זה הforsa 6600gt ? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני עתיד לקבל את ה- RIFT מתישהו בקרוב, ורציתי לשאול האם משחקים רגילים (כמו bf4 וכו') יעבדו איתו, או שאני צריך לחכות לדרייבר או מודול מיוחד של המשחק כדי לשחק עם קסדת VR.. תודה על עזרתכם
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה עדיף מהם וכמובן של איזו חברה ? יש הצדקה ל4GB בכרטיסים האלו? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קצר בכסף אבל הגיע הזמן להחליף כרטיס - מה דעתכם חברי הפורום הנכבדים על RADEON 9100 TV,DVI 128MB של ATI
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוא קיים בכלל כי בפורום מישהו אמר שהוא עוד מעט יגיע לארץ והוא יעלה בערך 1800 ש"ח.. מאיפה המידע הזה? חיפשתי את הכרטיס הנ"ל באתרים של GIGABYTE וש HERCULES והחיפוש לא הניב תוצאות :-\
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כל הלילה קראתי מבחני השוואה בין השניים וראיתי שמבחינת מספרים נטו יש לTI עדיפות ברורה על ה660 הרגיל. כמו כן, גם המחיר של השניים שונה מהותית (500 שקל) ולכן אני מסיק שיש הבדל מהותי ושעדיף בבירור להיות בעלים של ה660TI האם זה באמת נכון? האם ההבדל כזה מהותי? האם אתם יכולים לזרוק מספר מילים על ההבדל בין השניים (את המספרים והנתונים היבשים אני כבר יודע) תודה רבה, כל תוספת של ידע תעזור לי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
(מקווה שהכל לפי הכללים) אני מחפש כרטיס מסך שיאפשר לי לצפות בוידאו בזמן אמת על המסך שלי בלי שיקרטע. כשאני כותב "זמן אמת" אני לא מיתכוון לצפיה פשוטה בסרט מוכן (קובץ אחד) אלא למצב שבו יש לפחות קובץ אחד לוידאו, קובץ נוסף לכותרת, מספר קבצים לאפקטים, וכל שכבת קול היא קובץ ניפרד. כל הקבצים האלה מנוגנים בוזמנית ע"י תוכנת העריכה, דבר הגורם לוידאו לקרטע. קירטוע זה נפתר ע"י שימוש במוניטור חיצוני, דבר שאני רוצה שישתלם לי לחסוך. אני לא מדבר על תוכנת עריכה אלא על כרטיס מסך (למיטב הבנתי וניסיוני זה כל מה שדרוש) ע"מ לצפות בוידאו המנוגן בתוכנת העריכה בזמן אמת.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אני מתלבט בין הכרטיסים האלו :[h=1]MSI Radeon R9 280X או sapphire r9 280x vapor x[/h] אני מתכוון לשחק BF4 לפחות high או ultra תודה מראש לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך די ממוצע בתקציב של 500 שקל בערך, הבעיה היא שאני באמת לא מבין בעניין. ניסיתי לקרוא ולראות מה יתאים לי אבל באמת שלא הבנתי הרבה. אני אודה לכם אם תוכלו להציע לי משהו שיתאים לי. תודה רבה חברים
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
חברה... בזמנו המלצתם לי על 9600Pro lite ATI, של Power Color הבעיה היא הלוח שלי תומך רק AGP X4!!!! :s05: :s05: :s05: והכרטיס הזה הוא לא תומך ב X4 אלא רק ב X8!! אז אני מוסיף קצת לתקציב... עד 350, שוב חשוב שיהיה יציאת DVI ושיתמוך AGP X4 תודה רבה! נ.ב. קיבלתי ת'מחשב החדש עם PX7600GS extreme שהמלצתם לי... של winfast חבל"ז של כרטיס..... תודה רבה!!!
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לי יש את ה9700 פרו של גיגה בייט ורציתי לדעת מה זה בכלל סדרת הALL IN WANDER שך ATI ומה ההבדל בינה ומה יותר טוב ועדיף
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על פי ההמלצה במפרטים חיפשתי כרטיס מסך 6600LE. הכרטיס הזול ביותר עולה 385 ש"ח (הזמנתי ב-PCCHIP כרטיס של Leadtek ב-333 ש"ח והתקשרו שלא מיוצר יותר וניסו למכור לי 6600 במחיר יקר יותר. נראה לי סתם תרגיל למשוך לקוחות). חיפשתי ב-eBay וניתן לקנות כרטיס 6600GE ב-GPB51, בערך 420 ש"ח, כולל משלוח לארץ. באתר של nVidia לא מצאתי התייחסות לצ'יפ כזה אלא רק 6600LE, 6600 ו-6600GT. המוכר כתב לי שזו מהדורה מוגבלת. על פי הנתונים קצת יותר חלש מ-6600GT. קישור לאתר היצרן: http://www.galaxytech.com/news/listst1.asp?s_id=13 האם ידוע לכם משהו והאם משתלם במחיר זה? אני יודע שבמפרט כבר לא ממליצים על צ'יפ זה אבל במחיר זה אני לא רואה אלטרנטיבה טובה יותר
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת איזה יצרנית הוציאה את הגירסה הכי טובה asus gigabyte msi או evga תודה רבה אשמח לעזרה שלכם
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך הזה? עולה רק 2600 שקל ב PCH ואני חושב על לקחת אותו, יש מסכים יותר טובים במחיר הזה? http://www.pch.co.il/docs/pd397445597.htm
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בחלק מהמשחקים הוא נתקע לחצי מייה וממשיך כל המשחק זה קורה בעיקר בUT99 ב2003 זה פחות מורגש וגם בפרוג'קט נומאדס התקנתי 2.5 וDX 8.1 עוד פעם לא עוזר.... :-\ מישהו יש איזה עצה איך לסדר את זה? זה לא בעיה של FPS כי זה בערך על 75 ככה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-