עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי NVIDIA 9300 ON BORD יש לו יציאת HDMI , חיברתי אותו למסך הטלויזיה אבל אני לא מצליח לצפות גם במסך המחשב וגם בטלויזיה ביחד כאשר אני עובר לטלויזיה מסך המחשב מוחשך האם הכרטיס לא תומך בפונקצית שני מסכים או שאני צריך להגדיר משהו? תודה

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  2. אני מעוניין לחבר את YES למחשב ולהיות מסוגל: 1. להקליט תכניות על פי EPG ולא רק שעה/ערוץ 2. לבצע עצירה והמשך בתכנית שוטפת 3. לקלוט ולשדר בחזרה ל LCD שלי HD 1080 האם זה הכרטיס הנכון בשבילי? למישהו נסיון עמו? יש יותר טובים? תודה.

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  3. אני מעוניין לעבור לוידואוז 7 ויש לי כרטיס מסך תומך DIRECTX10 (RADEON4770 והייתי רוצה לדעת האם מעבר לDIRECTX מתקדם יותר יפגע בFPS במשחקים בהם אני משחק או שהFPS לא ישתנה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by gabbay,

אני מתכנן לקנות את ה gfx470/480 כשהם יצאו. איך באה לידי ביטוי כתוספת ביצועים הוספה של כרטיס נוסף ל עבור PHYSX, לדוגמא GTS 250, במשחקים?

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by Idani26,

שלום יש לי כרטיס 5750 עם ווינדוס 7 ניסיתי להוריד מהאתר של מייקרוסופט ללא הצלחה אם אפשר לקבל קישור תקין לחבילה.

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  6. Started by fers,

שמעו הורדתי את הדרייבר החדש של [ל win 7 nvidia ]אני בא להתקין אותו עושה next next ואז זה בא להתקין זה טוען ישר עד הרבע פיתאום זה ניתקע המסך עושה כזהrefrash ואז אחרי שעה זה מראה לי תהודעה הזאת : תמונה : דרך אגב המערכת 32bit וניסיתי שלוש פעמיים וזה עדיין ככה מה לעשות? וגם זה הגירסה 196.21 אם אני לא טועה משהו כזה

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  7. Started by subarel,

אני מבין שהדרך היחידה להעביר את שני הפורמטים מהמחשב למגבר שלי זה דרך כרטיס מסך עם יציאת HD.. יש כזה בתקציב של 300-400 ש"ח? ראיתי שה ATI Radeon HD 5450 עושה את זה ושהוא בתקציב , האם הוא מומלץ והאם יש משהו אחר מומלץ...? תודה. בראל.

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  8. 1.האם יש אופציה להפעיל 4-3 מסכים שונים עם תוכן שונה בצורה כזו? 2.האם יש כרטיס מסך שאפשר להפעיל דרכו 3 מסכים במקביל ביציאות של DVI, DVI, HDMI ו/או DVI,HDMI,VGA ?

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  9. שלום לכולם, ברשותי מחשב נייח לא חדש, עם לוח אם GA-K8NS-939. לאחר כמה הודעות בווינדוס על בעיה עם מאיץ ה-AGP, המחשב התחיל לקפוא בעת העלאת הווינדוס. הבנתי שאני צריך כרטיס מסך חדש, שאלתי היא איזה כרטיס מסך אני צריך מבחינת מאפיינים על מנת שיתאים ללוח האם? אני מעוניין בכרטיס מסך PCI למקרה והתקלה היא לא בהכרח בכרטיס המסך אלא בסלוט של - ה-AGP. האם יש לי אפשרות בלוח זה להתקין כרטיס שהוא PCI EXPRESS? תודה מראש, צחי

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  10. Started by rankazan,

אם כן זה ממש מגניב..

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  11. Started by shisho8,

אהלן אנשים , ביומיים האחרונים התחילו לי בעיות מוזרות עם המחשב . זה התחיל כשאני משחק באמריקן ארמי - המחשב נתקע לחלוטין בלי אפשרות לחזור לוינדוס או להזיז את העכבר + מסך מרצד ומשמיע רעשים מוזרים . עכשיו זה גם התחיל פתאום בוינדוס המסך מחשיך לגמרי וחוזר אחרי כמה שניות עם הודעת שגיאה שהכרטיס מסך שוחזר בהצלחה עם השם של הכרטיס עם ההודעה . עכשיו אני חייב לבדוק אם הבעיה היא בכרטיס ואם כן לשלוח לתיקון . נשאר לי חודש לאחריות אז אני אשמח לעזרה מהירה זה הכרטיס מסך שלי : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV/O DUAL DVI - RETAIL תודה רבה !

• 10 תגובות
    • 4.9k צפיות
  12. Started by ofirg1,

הספק שלי הוא EZCOOL REAL 400W וזאת המערכת הנוכחית שלי: Q6600 2GB RAM MSI P43 NEO 9500GT 1GB WD HARD DISC 500GB 5001AALS אני רוצה לשדרג ל-HD4770 ויש לי רק 500 ש"ח הספק יכול להחזיק?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by xcalibur,

שלום, אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על השאלה הבאה מאחר וכל מוכר אומר וממליץ לי משהו אחר והאתר של NVIDIA לא ממש מרבה לדייק. יש ברשותי כרטיס GTX 192SP של EVGA ולוח אם עם 3WAY SLI. האם אמורה להיות לי בעיה כלשהי להוסיף כרטיס של יצרן אחר כדוגמת PALIT, ASUS וכו וכו'? ואם לא, אז מה בנוגע לכרטיסים עם 216SP? תודה לעונים. X

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  14. Started by fers,

תקשיבו אני קונה ת hd4890 חייב לשים לו מישחה תרמית? או שהוא בא כבר מהחברה אם המישחה? ואם צריך הוא מגיע אם מישחה או שצריך ליקנות מדובר על hd4890 sapphire

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by J0HNiE,

אני מצטער מראש אם זאת שאלה קצת מטופשת אבל הנה העיניין, קניתי את ה shappire 5770 vapor-x, והכל עובד מצויין. הקטע שבדקתי כב כמה פעמים בתוכנות כמו אוורסט, ודרך הדרייבר של ATI, ודרך הdxdiag (של הדיירקטX) וכל פעם אני רק רואה שרשום Graphics Chipset ATI Radeon HD 5700 Series יש לו את ההגדרות של 5770, הנה קבלו, לא יודע אבל זה נראה לי קצת מוזר ששום תוכנה לא עולה על זה שזה 5770 או שסתם יצאתי טמבל?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  16. שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב נייד שכל תפקידו בחיים יהיה להפעיל את המשחק הזה: Dragon Age Origins התקציב למחשב לא גבוה (כ3000 ש"ח) והמחשב עליו חשבתי הוא המחשב הזה: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?PID=NTD99IV&Cat2ID=&Cat2Cat1ID=1868&Rnd=22/02/2010%2011:45:04 הבעיה היא שאני לא מצליח להבין אם הכרטיס מסך (Nvidia N10M GE1) יפעיל את המשחק בצורה טובה או לא. אני מצרף את דרישות המערכת: Minimum System Requirements OS: Windows XP SP3/Vista SP1 Processor: Intel Core 2 DUO @ 1.4 GHz/AMD Athlon64 X2 @ 1.8 GHz Memory: 1 GB Hard Drive: 20 GB Free Video Memory: 128 MB (nVidia GeForce 6600/ATI Radeon X850) Sound Card: DirectX Compatible DirectX: 9.0c Recommended System …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by orentz,

האם הספק הנ"ל יחזיק HD4870

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  18. Started by arpaz,

אני מתכוון לרכוש את הHD 5850 מחר ואמרו לי שלמשחקים עדיף כרטיס מסך במחיר דומה של nvidia משום שהוא לא נועד למשחקים בעיקר. האם יש עדיפות לכרטיס של nvidia בכזה מחיר ?( 1500 שקל).

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  19. שלום ככה קניתי מחשב לפני איזה 3 חודשים והמוכר הבן זונה מכר לי readon 2900GT (באותה תקופה הייתי בצבא ולא ממש התעמקתי במה שהולך מסביב...) בכל מקרה, זה המפרט שלי, שאר החלקים ממה שקראתי הם יחסית בסדר... אבל הכרטיס די הורס לי.. השימוש הוא למשחקים חדשים יותר כמו, Battlefield Bad Company2 NBA2k10 Sims 3 Need for speed וכאלה... לרוב זה גם מה שאני עושה במחשב. אני מחפש משהו יותר עדכני, לא בהכרח כרטיס DX11 (אלא אם זה במחיר טובים היום..) כרגע הרזולוציה שלי היא 1440 על 900 וכמו שאמרתי התקציב הוא בערך 1000 ש"ח, אם אפשר להתפשר על פחות אז מה רע? חוץ מזה עד היום היה לי רק NVIDIA, רק במחשב הזה התחלתי עם ATI.. ואני לא ממש יודע מי כרגע יותר "בעסק" בעיניין הכרטיסים אז לא …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. והאם יש בכלל גירסת דרייברים שכללה אופציה זו?! יש לי כרטיס ישן כזה, שאני מתכוון להרכיב על מחשב (יד שניה), והייתי רוצה שתהייה לי את האפשרות הזו, ולאפשר בזאת שליטה במהירות המאוורר. ואולי, זה לא ממש חשוב, וכדאי להתקין את הדרייבר העדכני ביותר, כי העידכונים שווים יותר, לפעולת הכרטיס, מהאופציה הנדונה? מערכת ההפעלה שתותקן תהיה WIN7. הכרטיס מסך בגירסת PCI-E תודה מראש לכול מי שיטרח לעזור.

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  21. ערב טוב ושבת שלום לכולם , אני מעוניין לקנות כרטיס מסך והתקציב שלי הוא באזור ה700 - 800 ש"ח.. אני לא יודע מה יותר חזק היום Radaeon או Geforce ואני לא מתמצא בדגמים אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיסי מסך במחירים האלו תודה ושתהיה לכולם שבת מקסימה

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  22. שלום, אני מעוניין לעזור לידידי לחבר 4 מסכי טלויזיה (בעלי חיבור VGA), כך שיציגו תמונה שלמה אחת, כדי להקרין סרט. כל פתרון יתקבל בברכה. אם יש מוצר מוכן שלא דורש התעסקות, גם טוב. אולי אפשר גם בלי מחשב, למשל לנגן דרך ארבעה מכשירי DVD מאותו סוג שיקבלו את האות מהשלט בו זמנית... אני מנסה להיות יצירתי פה... התנצלותי אם שאלה זו נשאלה בעבר, אינני יודע מה מילת המפתח המתאימה כאן לחיפוש בפורום.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ofri11,

שלום, האם ישנם כרטיסי מסך שתומכים בשתי מסכים אך לא כ-Extended, אלא כמסך אחד ברזולציה 2560*1024 (במקרה שלי), כמו טכנולוגיית ATI Eyefinity רק עם שני מסכים ולא שלושה? ז"א שהשורת משימות תהיה על כול המסך וכו'.. תודה מראש! עופרי.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  24. Started by KoM,

האם ללכת על ה-9400GT ? או ה-4350 שמציע גם HDMI ? או האם לחכות ?

• 48 תגובות
    • 4.9k צפיות
  25. Started by redead,

סיכונים? זה יתן תוספת ביצועים בכלל ?

• 4 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים