עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mor873,

מחפש כרטיס טלויזיה טוב כולל רדיו בסיבובות 400-600 ש"ח , יש לי כרטיס חדש יחסית אבל לא קולטים בו טוב ויש רעש למרות שיש לי כרטיס קול טוב של קראטיב פלטניום zx .

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  2. שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש, הרי את רוב הזמן שלי ב4-5 שנים האחרונות שלי ביליתי מול המחשב. בתקציב של 2000+- הייתם אומרים לי קח Samsung 930B או שיש אופציה יותר טובה למחיר הנ"ל בקטגוריית ה-19? תודה מראש. .swg

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  3. Started by elmi,

שלום רבותי האם יש אופציה בכרטיס הנ"ל, להציג ב TV OUT רק חלק של המסך, כלומר אני מגדיר חלק מהתצוגה ואני מציג אותה "החוצה" כמו ZOOM IN בתודה מראש ELMI

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  4. Started by Shortboarder,

איך אני מרנדר דרך הכרטיס מסך ב opengl או direct3d זה לא משנה מאיזה העיקר אחד משני הAPI האלו ואיך אני יוצר אפקטים כמו cubic mapping?? אם למישהו יש לינק לtutorial טוב ולא כמו זה שבא עם התוכנה..זה יתקבל בברכה. תודה

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  5. הכוונה היא להשקיע בחלקים אחרים כגון כרטיס מסך טוב חשבתי לקנות מסך יד שניה השאלה היא האם אני יסבול מאיכות ירודה או מקרינה עקב העובדה שהמסך ישן :

• 36 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by zippobuyer1,

אהלן, בכרטיס הנ"ל אני שם את הקצב על 85 והוא עובד אחלה - ברגע שאני מעלה משהו כמו CS זה יורד ל 60! יש דרך לנעול את זה כמו NVREFRESHTOOL רק ל ATI?

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  7. הסתכלתי ב ZAP.....ראיתי את האופציות - האם יש מקומות יותר זולים האלו שב ZAP? כתובות וטלפון יעזרו - באיזור המרכז.... תודה מראש לכלום

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  8. יש לי מסך 17 אינצ' של proview החיבור למחשב הוא בצבע כחול עם ברגים בצדדים (אני לא מכיר חיבורים של מסכים אז אני תיארתי לכם את זה) אני רוצה לקנות כרטיס מסך 1950pro זה יהיה בסדר עם המסך הזה??

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  9. Started by KiDi,

אני קונה לאבא שלי מחשב בשביל אינטרנט ומשחקי פוקר/שש בש און ליין בלבד... בלי יותר מדי בלאגן הלוח אם שאני קונה הוא Foxconn 865GV7MC, שהוא אחלה בשבילי רק שהחסרון היחיד שלו הוא שאין לו AGP. רציתי להביא את הכרטיס מסך הישן שלי מהמחשב הישן ולחבר לזה, יש לי את הRADEON 9100 הישן ישן ישן.. קיצור רציתי לשאול אם הכרטיס המשולב של אינטל יותר טוב מהכרטיס שכתבתי למעלה ומה כבר יהיה אפשר להפעיל איתו? חשוב לציין שמסך LCD אמור להתחבר למחשב הזה.. תודה

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  10. אז כמו בכותרת, יש לי את הכרטיס GTX570 רציתי לבדוק את הכרטיס. ואחרי מספק שניות הבדיקה נגמרה. השגיאה מופיעה למעלה במלבן האפור. מה הבעיה? תמונה: [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. Started by Hitman_47,

אני צריך בבקשה עזרה במסך LCD למחשב אני עובד המון שעות מול המחשב צריך מסך טוב יעבוד הרבה !!! אני רוצה 19 חשבתי ללכת על 2 מה אומרים ?? MAG ?B916 19'' LCD 8ms? http://www.mag.com.tw/Products/Product.aspx?sn=74π=1459 SAMSUNG ?940B 19'' LCD 8ms DVI? http://www.samsung.com/au/products/monitors/tft/940b.asp תודה רבה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  12. Started by Arile,

לינק: http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000499&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IL17&globalCode=L1730SM&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=28# האם הוא שווה את המחיר? האם הוא טוב למשחקים ולסרטים כי זה יהיה אחד השימושים העיקריים. תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני מתכנן לקנות 7600GT, אבל אולי כדאי לחכות ל 8600GT... שאלה ראשונה האם יש תאריך ודאי על הגעתם לחנויות בארץ? האם הוא יעלה כמו ה 7600GT ? האם הוא יותר טוב בהרבה מה 7600GT? ובאמת כדאי לחכות כל כך הרבה? לפי כתבה שראתי כאן באתר, ה 8600GT נראה יותר חלש מה 7600GT. הנה טבלה של המהירות של ה 8600 http://hwzone.co.il/phpMyWebmin/_uploads/news/pictures/MoRtZkInG/gf_8600_table_jan07.png מה אתם חושבים?

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם, אני זקוק להמלצה לכרטיס גרפי. אני לא זקוק לביצועים הכי גבוהים. הוא צריך להיות מסוגל לתמוך במשחקים, גם חדשים, ברמה סבירה. אני לא מצפה ממנו להריץ משחקים בהגדרות הגבוהות ביותר. אני אשמח אם הוא יצליח להסתדר עם דברים שייצאו בשנתיים הקרובות, אפילו אם הוא יוגדר כדרישה מינימאלית להרצה... התקציב שלי נע בסביבות 500 ש"ח, וכבר הבנתי שזה לא ממש ריאלי... מצאתי את הכרטיס הזה http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1483 הוא מתאים לדרישות שפרטתי? המחיר סביר? אתם מכירים משהו יותר טוב במחיר זהה פחות או יותר? תודה לכולם...

15. Started by asdfasd,

תקשיבו אני עומד לקנות מחשב, המעבד שלו זה q6600 + oc שskypc עושה (עד 3.3 ghz) אז ככה אני קונה את הכרטיס 4850x2 1gb (ספק 650w, זכרונות 4gb 900mhz) ואני רוצה לדעת אם אני אקבל צווארי בקבוק או לא?

• 11 תגובות
    • 869 צפיות
  16. Started by eliasfen1,

יש לי כרטיס מסך רדאון 9700 פרו לעיתים כאשר אני מדליק את המחשב או עושה רייסט, כאשר המחשב נדלק מופיעים לי כל מיני קישקושים על המסך windows עולה כרגיל אני רואה קישקושים . הבעיה נפתרת כאשר אני מכבה את המחשב ומדליק שוב השמח לקבל עזרה בנושא

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  17. Started by Godmoney,

אני רוצה לחבר את המחשב לטלווזיה. הבעיה היא, שאני לא רואה מאחורי הטלווזיה חיבור DVI. יש DTV (שנראה כמו קאבל רגיל של מסך) ו RCA - אבל אני לא רוצה לחבר עם RCA כי אני רוצה לראות כל מיני סרטים ב HD. למישהו יש פתרון בשבילי?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  18. Started by redmen,

שלום לכולם, ברשותי מערכת עם מעבד E6600 כולל לוח אם של MSI בטכנולוגיית 775. אשמח לחוות דעת על הכרטיס GTX550. לפי המידע על הלוח שלי (msi g41tm-p33) שלפי המידע עליו הוא יוכל להריץ אותו רק רציתי את חוות דעתכם לגבי זה, בעיקרון הכרטיס הינו למשחקים וסרטים ולא מחפש משהו רציני לגבי הצעות אחרות זה לא יעזור אני הולך רק על ה 550 של NVIDIA כרגע. תודה מראש!

• 30 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. שמישהו יעשה אשכול כרטיסים מומלצים ל AGP

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  20. Started by amirn,

היי אני מחפש כרטיס מסך שתומך בהאצת סרטי H264 HD הבורד שלי ישן, ותומך רק ב AGP 2.0 - 4X (להחליף בורד לא אופצייה כרגע) האם מישהו מכיר כרטיס מסך - עדיף ATI AVIVO כלומר X1300 או X1600 - שתומך ב-AGP 4X רצוי מאוד שיהייה קירור פסיבי - כי הוא נועד למחשב סלוני שקט, וגם שיתפוס רק סלוט אחד. ראיתי בכמה כרטיסים שכתוב: "an external bridge chip that supports AGP 4x and 8x interfaces" --- מה זה בדיוק EXTERNAL BRIDGE ? *אני לא משחק, אז ביצועי משחקים לא חשובים. רק תמיכה ב-HD ושיהיה מספיק חזק לשטויות של VISTA... תודה

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  21. Started by AmosC,

למחשב ביתי רגיל (מבוסס Pentium D 805 או 930), המשמש בעיקר לאינטרנט וכו', וקצת משחקים קלים של הילדים - שום דבר כבד במיוחד - האם כדאי לקנות כרטיס מסך מובנה בלוח ולשדרגו בשלב מאוחר יותר או שכדאי לקנות כרטיס ברמה בינונית כמו ה-6600 הרגיל (לא LE וגם לא GT - משהו בסביבות ה-600 ש"ח)? מה דעתכם? במה יתבטא ההבדל ביניהם? אני מניח שכשיצא המשחק הכבד החדש של מיקרוסופט - ה-Vista - כרטיס OB שנקנה היום לא יסחוב, אבל גם לא בטוח שכרטיס בינוני כמו ה-6600. מצד שני, אם כיום אני לא ארגיש בהבדל - אולי עדיף לדחות את ההוצאה ולקנות בעוד כמה חודשים משהו חזק יותר. אם כרטיס OB - איזה לוח מומלץ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אהלן, אני כרגע בעל כרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX 670. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס לדגם מתקדם יותר, שיוכל להריץ לי באופן חלק משחקים כגון Assassin's Credd Unity ו- The Witcher 3 בהגדרות גרפיקה גבוהות. להלן מפרט המחשב שלי: מעבד - Intel Core i7-3770 3.40GHz ראם - 16GB לוח אם - GigaByte H77-D3H כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GTX 670 2GB יש לציין כי אני משתמש במסך בעל רזולוציה של 2560X1440, והתקציב שלי לכרטיס מסך חדש הנו בטווח של 1500-2000 ש"ח. אשמח לעצות והמלצות, תודה רבה ושבוע טוב!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by benor,

תעיפו מבט במודעת הפרסום הזאת, תגידו מה שרשום בה זה נכון? נ.ב נלקח ממגזין PCplus

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  24. קניתי לפני חודשיים את הכרטיס 7600GT PCI ב-100 שקלים, כי לא היה לי כסף לקנות כרטיס חדש. עדיין אין לי כסף לבזבז על אחד, אבל המאוורר של הכרטיס התקלקל כך שבמקום לקנות מאוורר חדש ב-100 שקלים, חשבתי להוסיף עוד 200 שקלים ולקנות כרטיס חדש שמקביל לו. השאלה היא אם יש ב-300 שקלים כרטיס מסך שיתן את אותם הביצועים כמו ה-7600GT? אני משחק אך ורק במשחק world of warcraft, שהדרישות אליו גם כך לא גבוהים במיוחד (הכרטיס הנוכחי עושה את העבודה כמו שצריך).

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. כידוע לא ניתן לחבר יותר משני 3870X2 במקביל. לפי ההגיון שלי מיותר לרכוש לוח עם ציפסט 790FX בידיעה ששני חריצי ההרחבה הנוספים לא ימומשו... האם לוח בעל ציפסט 790X יתמוך שני 3870X2? או שמה אין מנוס מלרכוש את 790FX ? כמו כן נתקלתי בעבר ברשת בהשוואה בין 3870X2 לשני HD3870 ואני לא מצליח למצוא אותה, אשמח לקבל לינק ממי שזוכר היכן ההשוואה הזו נמצאת gov

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.