כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
קניתי XBOX בארה"ב המשדר ב- NTSC, והטלויזיה (שאמורה לתמוך ב- NTSC) מראה תמונה לא חדה ולא יפה. מה הפתרון? איפה אני משיג ממיר NTSC ל- PAL?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה זמן הכרטיס מסך שלי נהרס והבאתי את הכרטיס לחנות שממנה קניתי את המחשב (יש לי אחריות על הכרטיס) והוא הביא לי כרטיס אחר, עכשיו אני לא יודע אם מה שהוא הביא לי באותו רמה, יותר טוב או פחות טוב ואני לא כל כך סומך על המוכר אז תוכלו להגיד לי באיזה רמה הכרטיס הזה הוא ביחס לקודם שלי? הכרטיס הקודם: HD 4870 512mb הכרטיס החדש:HD 5770 1gb תודה רבה!!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס מסך 8500GT עם מעבד E6750. אני מחפש כרטיס מסך חדש לא משנה לי החברה ואני לא יודע את התקציב כי זה אמור להיות ליומולדת. הכרטיס צריך להחזיק את כל המשחקים היום על הגדרות הכי גבוהות וברזולוציה של מסך 22 אינץ' (1680*1050) וגם שיוכל להחזיק משחקים בשנים הבאות.
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו הכותרת, אני צריך כרטיס PCI (ולא PCI E) של חברת ATI בלבד הזול ביותר... איזה כרטיס זה יהיה, עלות ומהיכן ניתן לקנות? אגב, מהאתר (newegg) אני יכול לקנות ב-25$ מישהו מכיר את האתר? האם משתלם לקנות משם כמה יעלה כולל משלוח?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דגם ה-DG1 שנחשף רשמית על הבמה המרכזית כבר נמצא בידיים של מפתחים - בתצורה עבור מחשבים ניידים וגם בתצורה שולחנית לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא יודיע איזה כרטיס לקנות יש לי 900 ש"ח.... תעזרו לי!!!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה זה : [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני איזה חצי שנה+ קניתי לי כרטיס אלבטרון (מפרט), שבועיים אחרי שאני עובד איתו ולא נוגע במארז אפילו לא מסתכל עליו, הוא מת, לא עבד פתאום טוב שלחנו לאחריות חיכינו חודשיים והחליפו (נחשו אצל מי חיכיתי חודשיים...) אמרתי יאללה איזה כיף כרטיס אתמול אני מוציא אותו לאיזה 5 דקות בזהירות, שם אותו יפה בתוך שקית אנטי סטטית וישר למגירה, שאני בא להרכיב אותו הוא כבר היה מת למה? כי הוא רגיש לאוויר, אסור לנגוע בו, אלה כרטיסים שנהרסים 4 פעמים בשנה. אני יותר לא קונה אלבטרון, זול זול אבל אני מניאק אם זה לא איזה ילד עבריין בן של המנכ"ל בבצפר יסודי שמשתין את הנשמה שלו על פס הייצור. אלוהים ישמור, עדיף כרטיס מסך של זוגלובק כבר. זה מה שקרה לי.. לא יודע מה המצב עם הכרטיס עלבטרון שלכם אבל זה לא …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שהחלפתי את הכריס מסך קיבלתי את התוצאה הזאת 2456!!!!!!!!!!!!!!! מה הקטע פה? איך אני משפר? XP PRO
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף לי לקחת בסדרת הTI? איזו כרטיס מבין ה2 יותר טוב לאוברקלוק? ולאיזה איכות תמונה יותר טובה? אל תתיחסו בהמלצה לכסף...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם יש לי כרטיס מסך חזק וטוב עם TV-OUT+כונןDVD ואני מחבר אותו לטלוויזיה זה יהיה באותה האיכות כמו DVD אמיתי??
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי HD4870 של גיגבייט חדש עם מחשב חדש לוח גיגבייט P45 4 גיגה זכרון 2*2 קינגסטון E8400 קירור גיגהבייט במנוחה 23 מעלות ספק CHIEFTECH 550 איכותי העניין הוא שאני משחק משחקים כרגע GRID הכל על HIGH והמשחק טס העניין הוא שלפעמים יש לי לגים קטנים כלומר האטה של המשחק לשניה ואז הוא פשוט כאילו משלים את הפער וטס שניה קדימה דרייברים והתקנתם מחדש ולא עוזר(הסרה דרך YOUR UNINSTALLER) לכרטיס שונה ה XML של שליטה על הFAN למהירות גבוהה יותר ועדיין יש את הלגים מה לדעתכם הבעיה???
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נמצא בהתלבטות קשה בין HD4870 ו GTX260, ביצועים זהים ומחירים כמעט זהים. השאלה שלי היא, ל HD4870 יש רק 512 מגה זיכרון, האם בעתיד זה לא יגביל לי את הכרטיס? כלומר אני יודע שככל שהרזולוציה גבוהה יותר הכרטיס צורך יותר זיכרון עצמי, לכן אני הייתי מעוניין לדעת האם נגיד עוד שנה זה דבר שימנע מהכרטיס ביצועיים מיטביים? כלומר יש כבר היום משחקים שדורשים 512 כמו COH, קרייסיס ועוד... לכן השאלה שלי האם כדי לי ללכת על ה 260 במקום ה HD4870 (משום שכמעט והחלטתי ללכת עליו)? גודל המסך- 22". תודה מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רדאון 9600 xt 128 זיכרון ו128 ביט :-\ על כמה יעבוד לי fps יש מבחן?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה איזה כרטיס מסך יותר טוב? ה- X800GT או ה-GTO? מה ההבדל ביניהם?? תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=37581 OMG זהו,הפעם זה רשמי,חזרנו לתקופת הVoodoo
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז אם אתם עוקבים אחרי הפורום אתם וודאי ראיתם שהיה לי בעיית מתחים בין שני כרטיסי 970 ב SLI לאחר התעסקות רבה מצידי גילית מה הגורם לבעיה וזהו הדרייבר עם שילוב של ASIC של הכרטיסים אצלי היה בעיה שאחד הרכטיסים נתן בוסט ל 1380 ואחד נתן ל 1418 מה שגרם בSLI להורדת תדרים ששניהם יעבדו על 1380 ןבהתאם הכרטיס המהיר יותר הוריד מתח לאזור ה 1.115 שזה נמוך מאוד!!! במיוחד למאמץ מלא. דבר זה גרם לי לקריסות אפילו בווינדוס. היום הלכתי לTMS ושלומי וקיריל פשוט קיבלו אותי בזרועות פתוחות והבנה.... למרות שאחד הכרטיסים נררכש יד שנייה ( יומיים לפני). יכלו לומר לי נשלח ליבואן חכה שבוע ודברים בסגנון אבל ממש לא!!! פשוט מאוד דאגו לי לכרטיס עם ASIC תואם עכשיו יש לי 82% ו 78% כאשר אחד בבוסט ל …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני קונה מחשב ב4000 שקל לגיימינג במפרטים עשו לי מפרט עם הכ.מסך HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 השאלות הם: -אפשר לפתח אותו ל6970 והאם אחרי פיתוח ל6970 הוא כמו ה6970 שבא מהחברה (בחנות) כי בחנות ההבדל ביניהם הוא 400-500 שקל ? -האם ההבדל בין גירסת ה1GB ו2GB גדול ודורש את ההשקעה? -עד כמה משנה איזה חברה הכ.מסך כי אני לא מכיר אותה ? -מה יחס עלות תועלת ? האם ההבדל בינו לבין SAPHIRE HD68501G DDR5 1074 משמעותי ? -האם הקירור שלו הוא טוב ושקט או שרצוי להחליף? הדבר החשוב ביותר הוא האם כדי לקנות עכשיו כ.מסך עם מעבד אחד אם הדור של הדו ליבתיים בדרך יכול להיות עדיף לחכות ? המסך שלי הוא DELL U2311H איזה כ.מסך יהיה הטוב ביותר לגיימינג בתקציה 800-1400 שקל ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
Hi 2 All Im using Gigabyts 8EIXP mobo with P4 2.2Ghz @ 3Ghz with 756Mb Kingston DDR333 Ram A SoundBlaster LIVE! 5.1 And MSI GeForce 4 TI4400 with 128Mb DDR Ram + VIVO card on WinXP Pro. Lateli im having a problem with the G4 Vcard, once in a wail wan I reboot the system my G4 Vcard is not loaded by the os, it is being recognized by the os but there's an yellow " ! " mark on the card in the device manager and the error code it displaying is : " The device could not start error code 10 ". and nothing I do to fix this like changing the pc profile from: ACPI UniProccesor PC to: Standard PC or Ivan Giving the card an assigned IRQ from the mobo BIOS and also disabling almos…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הנתונים של המחשב של המחשב זה P3 667MHZ 128 SDRAM 133 SAMSUNG 128 KINGSTONE 133MHZ MOBO: MATSONIC7117Cישהו שמע על זה פעם בכלל) GEFORCE 2 MX 400 64MB TVOUT MSI בקיצר לא משהו בכלל, בגלל שנשרף לי הכרטיס מסך אני יכול להחליף אותו ולהוסיף עוד איזה 230 שקל ולקבל את הריידון 9000 פרו. לפי דעתכם אני ירגיש הבדל בביצועים (GTA3, RTCW ,BATTLEFIELD) אתם יודעים שטויות כאלה... מה דעתכם ? כמה FPS אני יקבל עם הכרטיס הזה בGTA3
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר במערכת הבאה: Pentium 4 3.0 HT (פרסקוט על 775) כרטיס מסך X600pro של ג'יגבייט לוח של ג'יגבייט 8I925X 1024 זיכרון פנימי (2x512 dual channel) ספק OCZ שזה לא ממש ג'נרי אבל גם לא משהו מיוחד - 450 וואט כביכול (אני מניח שהמערכת שלי כרגע זולל עד 200 וואט) אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עד 1500 ש"ח. שמתי עין על זה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2167 או על 7900GS של ג'יגבייט. השאלה אם המערכת ראויה לכרטיסי מסך אלו או עדיף כבר לחכות כשנה ואז להחליף את כל המערכת?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה המקביל מבחינת כרטיסי ה- geforce לכרטיס המסך radeon 9000 pro ? אני מתלבט אם לרכוש כרטיס מסך radeon 9000 pro או GeForce4 MX-440 64mb Leadtek הראשון מעט יותר זול אפשר לקבל עצות?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני קונה מחשב אבל ממש אין לי כסף ודרוש לי כרטיס מסך זול חשוב לציין שאני לא קונה את המחשב למשחקים כך שאני גם לא צריך משהו מיוחד רק לאינטרנט יישומי אופיס ומקסימום סרטים שאני מוריד בקאזה אז בבקשה תדרגו אותם לפי סדר עדיפויות: הכל כאן בסביבות 100-150 שח והם כולם משומשים! ge-force 2 mx 400 64mb SIS 315 geforce 2 mx nvidia 420 TNT 2 32MB ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Nvidia 9600GT הכרטיס צפוי לתחרות לכרטיס HD3850 http://en.expreview.com/?p=132 מקור
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה הכרטיס מסך שלי הלך(9800 פרו) ואני מחפש חדש. אני לא רוצה להשקיע בזה יותר מידי כסף אבל אני רוצה משהו שיוכל להריץ משחקים נורמלי... הסכום שאני מוכן להשקיע זה 500 שקל וכמה שפחות יותר טוב! ראיתי את שני הכרטיסים האלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1945&products_id=16244 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&products_id=16377 שווה לקנות אחד מהם? בבקשה להביא כרטיס מפנדה תודה
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-