עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ivyivy1313,

MSI ARMOR GTX 1060. הספק כוח שלי הוא SEASONIC 620W הכניסת חשמל של הכרטיס היא 8 פין (או שתיים של ארבע, אני לא כל כך מבין בזה) הכניסת חשמל של הכרטיס הקודם (HD6870) הוא 2 של 6 פין כל אחד וככה גם הכבל של הספק. איך אני מחבר את הספק כוח לכרטיס החדש? יש איזה מתאם ? או שצריך להחליף כבל? או גרוע מכך, להחליף ספק כוח?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by RiGiD,

יש לי 7900GT ואני חושב להתקדם הלאה, למרות שהביצועים שלו מצויינים אני חושב על: 8800GT 8800GTS 9800GTX יש הבדל לא גדול במחירים ועד כמה שהבנתי ההבדל בביצועים אינו שונה בהרבה ואין שום הבדל מבחינת הראות מה שרציתי לשאול זה למה אי אפשר לראות שום ביקורות בשום מקום!!! על 9800GT לא ב- devhardware / tomshardware etc ...

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Flip-Mode,

http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDMSI98PR32&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 עסקה מצויינת, לכל מי שמחפש לקנות את ה 9800 זו העסקה. סיכויים מהגבוהים ביותר לקבל כרטיס בעל ליבת הR360 + באנדל פשוט מעולה. בהצלחה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by akalithium,

אני עומד לקנות כרטיס בארה"ב ומצאתי מבצע שנראה לי די טוב EVGA 256-P2-N541-T2 GeForce 7600GS 256MB GDDR2 PCI Express x16 Video Card - Retail במחיר של 75$ , כלומר בערך 330 שקל רציתי לשאול איך הכרטיסים של החברה הזאת ? קראתי ביקורות של אנשים שקנו והדבר השלילי היחיד שנאמר היה שהמאוורר קצת מרעיש. אני כנראה אזמין מחר כי המבצע רק עד סוף החודש, אבל אם יש בעייה עקרונית עם החברה הייתי רוצה לדעת...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום , אני רוצה להחליף לכרטיס מסך HD4670 מהכרטיס הנוכחי שיש לי עכשיו שזה 9400 GT .. למרות שהוא מריץ לי את כל המשחקים [ חוץ מ Crysis ] שיש בו הרבה תקיעות אבל אני עדיין רוצה להחליף דרך אגב יש משהו יותר טוב לתקציב 450 ש''ח ? מהחנות KSP

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by helo,

זה הספק,אשמח אם תעזרו לי.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכם! אני צריך כרטיס מסך עד 300 ש"ח שיוכל להריץ משחק כמו NFS MW פרטי המחשב: Win XP Pentium Daul Core 2.6GHz MB 512 כרטיס מסך אתם תקבעו! תודה על העזרה.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אחרי חיפושים של שנה (כן שנה) אחרי המסך "הכי טוב" למשחקים וסרטים בתחום ה- 3,000 ש"ח אני מיואש... אני חייב את עזרתכם בלמצוא את המסך הנבחר... ובלי קטעים של עדיף מסך CRT וכאלה כי כבר החלטתי על LCD בתודה מראש נועם נ.ב אשמח לתגובה מהירה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני מאוד מעוניין לדעת אם מישהו כבר הצליח, כי ככה אוכל להחליט על איזה כרטיס ללכת, תודה לעונים.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by galigola,

האם האיכות מורגשת? ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Retail Video Card Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO AGPx8 128MB DDR Video Card

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by sausage,

שלום חברים, עשיתי שידרוג למחשב לא מזמן וקניתי את הTi4600. כפי שאתם רואים במפרט, יש לי עכשיו GTS. בלהט (hype?) הרגע, החלטתי למכור אותו לפני חודש כדי אוכל להוציא ממנו מחיר סביר ולקנות את הFX שנראה טוב בזמנו . ועכשיו המחשב שלי סובל! ואני מתבאס! עומדת בפנינו הדילמה הבאה חברים: 1) לחכות ולראות איך הFX יתמודד באפליקציות DX9 (לדוגמא 3Dmark03) או עם דרייברים חדשים (אני אופטימי) 2) לקנות 9700Pro אם מחירו יירד מ2000 ש"ח ולקוות לטוב שהוא יעבוד עם הלוח שלי (648) שימו לב שהרבה משחקים כבדים הולכים לצאת בחודש וחצי הקרובים, ולכן השאלה מתייחסת לחודש וחצי הבאים (מחירים, זמינות) אני די בחור של ווינטל+nVIDIA כי מעולם לא אהבתי הרפתקאות בחומרה שאני קונה (ואני קונה יותר מידי מסתבר) א…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Bah_gots_pIII_450,

כתבתי ת'ראד על זה בעבר אבל אינני מצליח למצוא אותו וגם אני לא חושב שיש צורך לבצע לו הקפצה מתהום הנשיה... בכל מקרה יש לי לוח אם ישן (Abit NF-7) + מעבד ישן (Sempron 3200) + כ.מסך ישן (Radeon 9800 128MB) משחקים חדשים כבר מקרטעים עליו, ואני שוקל לשדרג את הכל עכשיו או לקנות כ.מסך מתקדם יותר לשנה הקרובה ולחסוך קצת כסף לשדרוג משמעותי יותר. אני צריך כרטיס AGP כך שאני לא בטוח אם אלה שנמכרים כיום יניבו שיפורים משמעותיים או אם ישפרו בכלל את הביצועים.... האם יש כרטיס שיעלה באופן ניכר את מספר הפריימים, ושאינו עולה יותר מ800 ש"ח? תודה.

13. שאני משחק במשחק.. אז לפעמים הוא יוצא לי ככה באמצע מהמשחק וצריך להתחיל הכל מהתחלה. יש לי כרטיס מסך radeon 9600 pro 128M. מה הבעיה? האם למישהו זה קרה?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by yuraxp,

שלום, אני מתכונן לקנות ATI 9200 (לא SE) ורציתי לשאול, האם הכרטיס זה יוכל להראות אפקטים במשחקים חדשים? נגיד בnfs החדש, כשיש ניירו אז יש האפקט שהכול מטושט, אצלי יש גיפה 2 ולא ראיתי את זה, האם עם הכרטיס הזה אני אראה?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by iveco,

עשיתי בנצמרק עם HD5770 720P ויצא 1623 נקודות ו 27 FPS עם מעבד I3 7100 ועשיתי אותה בדיקה עם GT 640 720P ויצא 997 נקודות ו 17 FPS עם מעבד I3 530 השאלה אם למעבד יש גם תרומה לניקוד ? או שהתוכנה היא נטו על ה GPU ? תודה

16. http://www.xbitlabs.com/news/memory/display/20060214062714.html מהירות 3.20GHz שזה מהירות אדירה פי 2 ממה שיש היום בכרטיסי מסך !!!

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by asf,

שלום לכולם אני חדש בפורום אני מחפש כרטיס מסך שיתאים לחיבור כמו שבתמונה המחשב ישן ולכן אני לא מחפש השקעה גדולה ושיתאים למסך רחב יש בירשותי מסך מיסוג samsung 2243 תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שמעתי באתר הזה שב - radeon 8500 של gigabyte יש תוכנה שאפשר לעשות איתה את זה, זה נכון? ואיך עושים over clocking ????

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. שלום!לפני חודש בערך ביקשתי עזרה בקשר לשדרוג כרטיס המסך.הנה הלינק-http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=214024.0(תודה לכל מי שעזר לי!). הלכתי על כרטיס ה-7600GS של XFX,אך לפנדה היו בעיות עם הזמנת הכרטיס מהיבואן ולכן ביטלתי את ההזמנה. עכשיו אני מחפש שוב אחר כרטיס חדש. יש לי חיבור AGP x8 והתקציב שלי הוא 750ש"ח. אני מעדיף 7600GS,עם זכרון של 256MB. הכרטיס של ג'יגה בייט נראה טוב,הנה לינק-http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1988,ועולה 732 ש"ח.רציתי לדעת אם הוא טוב כמו שאני חושב ואם כדאי לי לקנות אותו,או שיש לכם כרטיסים אחרים להציע לי. תודה רבה!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני מעוניין לרכוש 6600GT, ללוח ב PCI EXPRESS. ראיתי 3 כרטיסים של חברות שונות, כולם אותו מחיר. מה ההדבלים בין החברות? אמינות/ביצועים/קירור טוב ? שכתוב PCX הכוונה ל PCI EXPRESS? בקיצור ,איזה עדיף : 1. אלבטרון 2. לידטק (משום מה לא נראה לי) 3. גיגה בייט (יותר נשמע לי טוב) (תלחצו על כל אחד מהם). תודה לעונים

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by orent,

שלום יש לי GTX 980 TI של EVGA כשאני בשולחן עבודה או סתם גולש באינטרנט לא משחק הGPU CLOCK נמצא רוב הזמן על 1101MHZ לפעמים הוא יורד ל135 לשני שניות ואז שוב עולה. לפי מה שידוע לי בזמן מנוחה התדר לא אמור להיות על 1101MHZ אלא הדרייבר אמור להוריד אותו למינימום כי אין מאמץ. אשמח אם מישהו יסביר לי למה זה קורה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני רוצה כרטיס מסך ב700 שקל מקסימום אז חשבתי על 2 הכרטיסים הנ"ל Gforce 4 Ti 4200 של חברה שהיא לא ממש מוכרת http://www.prolink.com.tw/english/products/vga/g4/ti/GeForce4-TI4200-8x.htm או Radeon 9000 Pro 2 של GigaByte http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R9000%20PRO%20II.htm ואני שואל אתכם איזה כרטיס יותר טוב ואני לא ממש מעודכן בקשר ל R9100 או 9200 איזה מכל אלה עדיף ב700 ש"ח? אם יש כרטיס שאתם ממליצים לי ב700 ש"ח אז תגידו בבקשה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by FFOP,

משהו מכיר את החברה TYL -טי יו אל משהו מכיר את החברה אזות? השם של החברה TYL או TUL זה חברה טובה?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by jorylit,

צירפתי את מיפרט המחשב שלי. אני צריך כרטיס מסך שיפעיל את המשחקים הכי חדשים על ההגדרות הכי גבוהות. אני משתמש במסך מדגם DELL 2209WAf.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by amit123,

הזמנתי את הכרטיס והוא אמור להגיד בקרוב(אין אפשרות לבטל...)תוכלו לתת עליו חוות דעת?איך הוא?הוא מריץ לכם משחקים בצורה טובה?(אם תוכלו תתנו בבקשה משחק לדוגמא...) וגם האם הוא רועש או מתחמם מהר? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים