כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
לא ידעתי אם לשים את זה בפורום הזה או בפורום תמיכה טכנית אז שמתי בשניהם אני מקווה שזה בסדר. אם לא אני מצטער ואני אבין אם ימחקו אחד מהנושאים הלא רלוונטיים. ועכשיו לשאלה... בשבועיים האחרונים כרטיס המסך שלי התחיל להתחמם.... במצב IDLE - 45-55 מעלות וכשאני מפעיל משחק באיכות טובה הוא מגיע ל 100 מעלות ונכבה... בגלל מספר פעמים שדבר זה קרה לי בעבר... הנחתי שזאת המשחה התרמית של המעבדים של הכרטיס... קניתי משחה... פירקתי את הכרטיס לפי מדריך שראיתי באינטרנט (את כל ה 42 ברגים) והחזרתי... כל דבר נשאר... החומר הלבן שמכסה את הצ'יפים... מיקום של מגינים אלקטרו מגנטיים... הפעלתי את המחשב... ואז נורה אדומה נדלקת בכרטיס העליון... שבעבר אני זוכר שזה היה בגלל שספק הכח שלי היה חלש מדי... אבל זה א…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים, במחשב של דודה שלי יש כרטיס 9600GS. ניסיתי לחבר לה את המחשב לטלויזיה ובשביל זה חיפשתי את Nvidia Control Panel כדי שאוכל לבחור מצב תצוגה clone. משום מה ה-Control Panel לא היה קיים וגם הסרה והתקנת דרייבר עדכני מאתר Nvidia לא עזרה. מה כדאי לנסות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי , אני כרגע במחשבוץ לשדרג את כרטיס המסך ובהתחלה חשבתי ללכת על 5850 . .. ראיתי כמה ביקורות מעולות וגם הבנתי שהוא לא מתחמם יותר מדי ולא צורך הרבה חשמל , אבל אמרו לי לחכות כי צריך לצאת 5830 והוא אמור להיות אמנם קצת פשרה בביצועים אבל יותר זול , ועכשיו אני רואה שהם נמכרים כמעט באותו המחיר.יש למישהו מושג למה הוא מתומחר ככה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שם הכרטיס: GeForce GTX-295 חברה: ASUS סוג מעבד: GTX295 X2 (יש 2 מעבדים גרפים בכרטיס! יעני שזה כמו 2 כרטיסי מסך באחד!) זכרון בכרטיס: 1792MB סוג זיכרון: DDR3 Memory Interface (Bit) 896 Bit יציאות: HDMI , D-Sub/VGA , DVI נאמר שהוא נמכר בין 2700 ל3500 ש"ח בזאפ,הוא פשוט טס והוא מוכר אותו-יד 2 לדעתי... בעקרון מה אתם אומרים על הכרטיס? תודה רבה לעוזרים.
-
- 30 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן חבר רוצה לקנות מחשב חדש ( i5 +EP55 ) עכשיו רציתי לדעת מה יותר משתלם 5770 4890 מה יתן יותר ביצועים על מסך 32 אינץ HD READY ... אני כבר מלא זמן לא בתחום ... תודה על העזרה גיא
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחר Dell Inspiron 1545, ואני מתלבט בנוגע לכרטיס מסך. המשחק היחיד שאני משחק הוא Day of Defeat, האם ה 4500MHD יספיק בשביל להריץ את המשחק על 100FPS? ההבדל בין הכרטיסים 500 ש"ח כך שזה די משמעותי הייתי אומר... עד כמה ההבדל ביניהם משמעותי? מפרט המחשב: מעבד Intel® CoreTM2 Duo Processor T6600 2.2GHz ,800MHz FSB 2MB L2 Cache מסך רחב 15.6 WXGA LED With Truelife רזולוציה 1366X768 כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD דיסק קשיח 320GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM זכרון פנימי 4GB DDR2 800MHz dual channel Memory תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה כ. מסך 5450HD של SAPPHIRE, אחרי פירמוט המחשב (שלקח איזה שבוע בגלל בעיה בעדכון הביוס, סיפור אחר ולא קשור לנושא הזה), התקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ואחרי זמן מה של עבודה על המחשב, המסך הפך לירוק לשתי שניות ואז שחזרה התמונה, התקבלה תמונת נגטיב (כחול הפך לירוק, אדום הפך לצהוב וכיו"ב). הסרתי והתקנתי שוב את הדרייברים ושוב חזרה התופעה. שאני מנתק את כבל הHDMI (המחשב משמש כHTPC) ומחזיר אותו אחרי שניה התמונה מסתדרת. האם ניתן להסיק מכל מה שכתבתי לעיל שיש בעיה בכרטיס עצמו?
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כמה ימים התנתקה התקשורת בין המחשב למסך. כלומר, המסך הופך לשחור, והנורית מתחילה להבהב, ממש כמו במקרה של כיבוי המחשב. רק שהמחשב לא נכבה, הוא ממשיך לפעול. כשאני מפעיל מחדש את המחשב, המסך שוב פועל. עם הזמן המסך נכבה יותר ויותר פעמים, עד לרמה של "ניתוק" המסך מספר פעמים ביום. כדי לשלול בעיה במסך, חיברתי מסך אחר עם כבלים אחרים - גם הוא נכבה באותה צורה. אני צריך עזרה. מה אפשר לעשות בבית כדי לאתר את הבעיה? אם זו בעיית חומרה, הבעיה תהיה רק בכרטיס מסך, או שיכולה להיות בלוח-אם? המחשב: CORE2D 9500GT המחשב בערך בן שנה מקווה שתעזרו, תודה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ככה.. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, בתקציב שלי (כ-1300) שקלים, מישהו המליץ לי על GTX 275 , הבנתי שהתנאים שכרטיס מסך יעבוד הם מעבד וחיבור מתאים, המעבד שלי הוא-JTC P-4 500W ATX12V SATA, אבל את סוג החיבור אין לי מושג איך אני בודק. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. איך בודקים את סוג החיבור? 2. האם הספק שלי יכול "לסחוב" את הכרטיס? 3. האם זה נכון שאילו (החיבור והספק) הם שני התנאים היחידים המגבילים את סוג הכרטיס שאני יכול להרכיב עך המחשב? 4. האם הכרטיס מסך הזה (GTX 275) הוא הכי טוב לתקציב הזה? (אני אשרוד גם חריגה של 200 שקלים גג) אני מודה (אפילו מאוד P:) לעוזרים, בברכה רועי.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ומראש תודה על העזרה. כאשר אני עושה הכפלת תצוגה, הכרטיס מזהה את שניהם כאחד- בטלויזיה רואים קטוע ובמסך המחשב רואים טוב. מצורף צילום המסך לכיצד הם מזוהים ביחד. תודה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי שבק וקיבלתי מחשב דל 620. למחשב שנקנה מחברה אין כרטיס מסך. לMB יש חיבור הבנתי של PCIE ולא PCIE2. יש לי מסך דל 2209WA רציתי לדעת תחילה אם כרטיס מסך של PCIE2 יכול לתפקד בסלוט של PCIE.אם כן, האם יש המלצה לכרטיס מסך שהוא בעל יציאה של SVIDEO בנוסף ל-DVI כי אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים ולצפייה בסרטים בטלויזיה (dual view). התקציב הוא כ-500 ש"ח. תודה!
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום חברה רציתי לשמוע את דעתכם המקצועית על ההבדלים העיקריים בין שני ה-CHIPSETS של NVIDIA. האם ההבדל זניח ? מבחינת התמיכה בעתיד ב-CUDA ? מבחינת מס' הליבות וכוח העיבוד ? בגדול לקבל אינדיקציה מה שווה יותר לקחת לי.. ההתלבטות נובעת משני מערכות מבוססות ליבות ATOM האחת היא GIADA והשנייה לוח-אם של INNOVATION-INNO3D המיועדות לעבוד מתחנת MEDIA-CENTER(FHD).
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
בוקר טוב לאחר הרבה התיעצויות נסגרתי על מחשב המבוסס על מעבד i3-530 ולוח אם H55 אין לי דרישות גבוהות מכרטיס המסך. מקסימום סרטים מפעם לפעם באיכות סטנדרטית, ובתחום המשחקים פיפא 2010 ורולרקוסטר טייקון 3 זה כרגע פסגת השאיפות של הילד בן ה-7, וגם זה לא חייב רזולוציות מקסימליות. מה שכן, מדי פעם אני עורך סרטים משפחתיים במובי מייקר, אבל למיטב הבנתי דווקא פה אין משמעות גדולה לכרטיס. על איזה כרטיס הייתם ממליצים? מבחינת תקציב אני מוכן להוציא גם 500 ש"ח, השאלה אם יש צורך בכלל? אולי עדיף משהו ב-200 ולשדרג בעתיד אם יהיה צורך? ושאלה של בורים, אפשר פשוט להשתמש בכרטיס המוסנה על הלוח אם למטרות שציינתי למעלה או שהוא ממש לא יעיל? תודה דודי דודי
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה תשמעו הטכני שלי אמר שהכרטיס מסך geforce 220gt יותר מתקדם מgeforcre 9800gt מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_732_906&products_id=9651 האם כדאי לקחת את הכרטיס הזה יש לי ספק 400 HEC ומעבד AMD 6000 יש מצב שזה יחזיק את הכרטיס
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
המסך כל שנייה נכבה ונדלק והמחשב עושה לעצמו ריסטים.. נראה לי נכבה לי הכרטיס מסך עכשיו יש לי X1900GT מה אני יכול לקנות שיתאים ללוח אם שלי \ מעבד לעכשיו? לא משהו רציני פחות או יותר באותו הרמה עד שנשדרג.. Motherboard Name Gigabyte GA-M55SLI-S4 CPU Type AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כרטיס מסך חדש מאחר והנוכחי די הרוס... החומרה של המחשב שלי היא בערך מלפני 4 שנים. ככה שאני מחפש משהו זול שיתאים לחומרה. המעבד שלי הוא AMD Athlon64 X2 dual Core Processor 3800+ 2.01GHz יש לי 1GB ram והלוח אם שלי לא טוב במיוחד.. אני מחפש משהו בסביבות ה 300 שקל.. מאחר ואני לא גיימר מטורף ואני לא באמת משחק במשהו... תודה.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=5830 כפול ממה שחשבנו... לא משתלם כלל כאשר הוא מציג ביצועים דומים ואמור להחליף את הHD4890. ויותר מכך שהוא לא כזה רחוק מהHD5770. *תמחור די מוגזם + *הפרש ביצועים נמוך מהדור הקודם = לא משתלם.
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יש לי נייד עם כרטיס מסך שנקרא Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD בצפית סרטים כשיש קטע שהמצלמה זזה קצת מהר יש TEARING זה מופיע בכל נגן שניסיתי WMP VLC MPC התקנתי את המקודדים של SHARK פלוס 64 קומפוננט שום דבר לא עוזר זה מופיע בכל סוגי התכנים מסרטי HD ועד תוכניות מוקלטות באתרים כמו MAKO זה קורה גם במסך של הנייד וגם כשאני מחבר מסך חיצוני בכבלים שונים ניסיתי כבל HDMI ו VGA מערכת הפעלה 7 64 BIT זה הנייד שלי בדיוק... www.bestbuy.com/site/Lenovo+-+ThinkPad+Laptop+with+Intel&%23174%3B+Centrino&%23174%3B+Processor+Technology+-+Matte+Black/9711929.p?skuId=9711929&id=1218156147912 יש מצב שהכרטיס מסך דפוק ? זה נייד חדש
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
למערכת של dual core e5400, זיכרון 2GB השימוש העיקרי משחקים באינטרנט ומשחקים קלים איזה כרטיס עדיף ולמה? מבחינת ביצועים ומחיר?
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
יש 2 מתחרים עיקריים שנתקעתי עליהם 4870 וה 5750. יש איזה אתר שמציע את ה 5770 ב 499 , נראה קצת לא הגיוני, מחר אתקשר לבדוק את העניין חוץ מזה מה באמת עדיף? האם DX11 כל כך שווה?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את הכרטיס הנ"ל. ראיתי שיש שתי גרסאות של הכרטיס, אחת של POWERCOLLOR והשניה של SAPPHIRE. יש איזשהו הבדל משמעותי בין השניים מלבד המחיר?
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות כזה כרטיס לכזה מעבד או שיכול להיווצר בכזה מצב צוואר בקבוק?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני שם לב שממליצים הרבה על הכרטיס 4870 של רדון, אבל בדקתי ומוכרים את סדרה 5000 כבר, אם אני משקיע בכרטיס מסך הייתי רוצה שיתמוך ב דירקס 11 ואנלא רואה שסדרה 4000 תומכת? אז למה ממליצים עליה?
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לאחרונה חיברתי את הטלוויזיה 32 למחשב הרזולוציה היא 1920*1080 ויש לי 8800gt והוא מתחיל קצת לקרטע בהגדרות גבוהות לחבר שלי יש hd4850 ddr5 של palit שימו לב זה ddr5 ולא ddr3 יש 2 גרסאות לפי מה שהבנתי הוא רוצה אני יוסיף לו 100 שקל +ה8800gt שווה לי ? יש לי ספק enermax liberty 400 ומעבד e7200 oc 3.8ghz
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-