כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
עם מימדים פיזיים מוקטנים בעשרות אחוזים לליבות והבטחה פומבית להשקה גם של דגמי גיימינג - ניתן להכריז כי עידן חדש של ליטוגרפיה החל רשמית לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום , יש לי מסך של חברת proview בעל 19 אינץ' שמחזיק אצלי כבר כשלוש שנים ובזמן האחרון הוא התחיל לרצד לי , ולכן , החלטתי לקנות מסך חדש למחשב שלי , היעוד שלי זה משחקים , סרטים וגלישה באינטרנט , התקציב הוא בסביבות ה- 2000 +- ואני רוצה מסך 19 אינץ' . מה יותר טוב לי אם כך , crt או lcd ? עשיתי חיפוש כאן בפורומים ולא מצאתי תשובה חד משמעית מה יותר טוב בשבילי , ולכן הייתי רוצה שתמליצו לי על מסכים טובים בשני הקטגוריות במסגרת התקציב שלי ועלפי היעודים שרשמתי למעלה . תודה מראש .
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה חברה מייצרת radeon9800 שניתן לעשות לו oc לביצועים של pro ואיזה דגם הוא
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, חשבתי שהגיע הזמן לשדרג וה7850 דיי קורץ לי מבחינת המחיר והביצועים אבל אני מפחד שהמפרט לא יסחוב את הכרטיס (מפרט בצד). מה אתם אומרים מיותר או שהמפרט המיושן כן יסחוב? ואם כן איזה חברה לקחת? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על הכרטיס הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=821017 וכתוב עליו OC כי הוא מיוחד בשביל לעשות OC איתו? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. אתמול חיברתי בפעם הראשונה את מחשבי בעזרת חיבור TV-OUT לTV. הכרטיס הוא RADEON9700PRO של GIGABYTE, שבא במקור עם יציאת S-VIDEO. השתמשתי במעביר S-VIDEO-RCA וחיברתי לצד של הRCA כבל באורך עשרה מטרים. לאחר מכן, הפעלתי את אפשרות הTV בCONTROL PANEL והופה, עובד. הדסקטופ נראה די טוב, גם אפשר לשחק משחקים בצורה מצויינת, אבל בעיה אחת, שבשבילה חיברתי את המחשב לTV- כשאני מגדיל סרטים לFULL SCREEN ולפעמים אפילו בצורה רגילה, הקטע של הסרט(!חשוב! הדסקטופ מאחור נראה כרגיל, בתוכנה דוגמת QUICKTIME) נהיה שחור\ירוק כהה ואין אפשרות לצפות בסרט. קטעי וידאו במשחקים עובדים מצויינים. ניסיתי להפעיל סרטי MOV, MPG וDIVX, עם נגנים כדוגמת DIVX PLAYER 2.1, QUICKTIME, WINDOWS MEDIA PLAYER וDIVX SUBTIT…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! יש לי בעיה מוזרה במסך מופיעים לי פסים שחורים דמוי צל על המסך(LCD) החלפתי כבל וזה לא עזר יש לי דרייבר מעודכן מה יכולה להיות הבעיה תעזרו לי......
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני רואה שכולם פה מקבלים בסביבות 8000 אז רציתי לדעת אם התוצעה שלי סבירה בשביל המחשב שלי התוצעה פעם אחת 1505 ושער הפעמים בסביבות 1250 המחשב הוא AMD 750 לוח GIGABYIT VIA133(משהו כזה אני לא בקשר לדגם) 256 זכרון SDRAM כרטיס מסך GFORCE MX 100\200 64MB אז מה אתם אומרים יש לי בעיה במחשב או שזה בסדר?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוכש מחשב.ומתלבט בעיקר בכרטיס מסך,אני מעוניין לרכוש ראדון 5850 או 4890 או 5770 הבנתי שמגיע גם 5830 הסתכלתי באתר שמשווה בין כרטיסי מסך ועל פניו נראה שה CORE של 5770 הוא 850 לעומת ה 5850 שהוא 725 בנוסף מבחינת זיכרון גם 2400 לעומת 2000 לטובת ה 5770ץ כמובן שיש גם את הTexture Fill Rate:שאצל ה 5850 הוא פי 2 וכו..השאלה מזה אומר ?ועד כמה זה משמעותי?? ראיתי שאפילו ה 5830 יש לו CORE 800 גדול מה5850 וכמעט זהה לו בשאר הפרמטריםץ כנל לגבי ה 4980 ממש מבולבל וזקוק לעזרה אני התכוונתי להשקיע 1000 שח בכרטיס אבל אם לא תהיה ברירה אני אלך עד 1400-1500 אני כרגע עם מסך 17 אינטש בעוד כמה חודשים עןבר ל 23 למרות שיש לי טלויזיה 32 סמסונג שאיתה אני ארצה לשחק מה דעתכם??מה הכי מומלץ מכל הכרטיס…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
StartPC מוכרים את הדגם הרגיל ASUS RTX2080Ti 11G D6 STRIX ב5790 שקל לעומת גרסת ROG-STRIX-RTX2080TI-O11G-GAMING ב6400 שח בפלונטר. מה עדיף? פלונטר טוענים שזה דגם יותר מהיר, אבל לפי גוגל אומרים שזה רק עבור מי שעושה OC ידנית. על מה הייתם הולכים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
MSI ARMOR GTX 1060. הספק כוח שלי הוא SEASONIC 620W הכניסת חשמל של הכרטיס היא 8 פין (או שתיים של ארבע, אני לא כל כך מבין בזה) הכניסת חשמל של הכרטיס הקודם (HD6870) הוא 2 של 6 פין כל אחד וככה גם הכבל של הספק. איך אני מחבר את הספק כוח לכרטיס החדש? יש איזה מתאם ? או שצריך להחליף כבל? או גרוע מכך, להחליף ספק כוח?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מרכיב מחשב , על לוח X570 AORUS XTREME על הלוח יש שלוש SLOT PCIE 16 - PCIE8- PCIE4 למעשה הרכבתי אותו בSLOT האמצעי ז"א PCIE8 האם יש מניעה שלא להרכיב אותם באחד הSLOT האחרים , או בכלל טעיתי והייתי אמור להרכיב ב SLOT PCIE4 שאלה נוספת אם מורידים עדכונים של דריבר ובמדיה שישנם גרסה קודמת לחדשה לדוגמא בלוח האם עדכון לשמע או ביוס וכו צריך להוריד גם אותה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב החלטתי במקום לקנות כרטיס מהמתקדמים כמו ה8800 וה2900 לקחת כרגע כרטיס MIDI ועוד שנה ומשהו לקחת משהו חדש.. בטווח של ה1000 חשבתי בינתיים על ה 2600XT של רדאון עם 512MB. יש הצעות אחרות?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כותרת! לא מתוכנן OC תודה! עריכה: קראתי את הסיקור על ה 7900GS ואני לא יודע איזה כרטיס יותר חזק ?!!??!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. ברשותי מחשב שנקנה לפני כמה שנים, מפרט: מעבד e8400 2G זיכרון (בתוכנית לשדרג לארבע, אשמח לקבל המלצות גם בשביל זה) לוח p35 ds3l של Gigabyte ספק HEC 450w רזולוציה 1366x760, אם זה משנה. ולשאלה: מה כרטיס המסך המומלץ ביותר שמסוגל לעבוד במפרט הנ"ל בתקציב של כ-1000 ש"ח (ניתן לחרוג) תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באתר של ATI רשום שמומלץ להשתמש בספק כוח של 450W, אך למיטב לידיעתי הכרטיס מסך לא צורך פחות מ75W (תקנו אותי אם אני טועה). הייתי רוצה לדעת האם הכרטיס מסך RADEON HD 4770 יעבוד כמו שצריך אם יחובר למערכת עם ספק כוח של 350W ואם ספק הכוח אינו מתאים ואני יחבר כרטיס מסך שצורך יותר מידי הספק ... האם המחשב עלול להנזק או שפשוט לא יפעל?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מעוניין לרכוש מ-KSP אילת את הכרטיס הבא: EVGA GTX 1660 SUPER SC ULTRA GAMING 6GB GDDR6 1) אני רוצה לדעת האם יש תאימות בין הכרטיס מסך לחומרה של המחשב שברשותי? מפרט מחשב: Intel Core i7-4790 @ 3.60GHz לוח Gigabyte ga-h97-hd3 ספק כוח - Corsair RM650 Modular Gold 80 plus מערכת הפעלה ווינדוס 10 Pro F9C - BIOS(גרסאה) 2) בנוסף מעוניין בהמלצה על מסך 27 אינץ' מ-KSP שיתאים לכרטיס עד - אלף ש"ח. המסך ישמש בעיקר לעבודה גרפית - פוטושופ, אילוסטרייטור(גם לגיימינג בינוני אבל פחות רלוונטי לי). תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בבקשה תמליצו לי על כרטיס מסך בתקציב 400 שקל. לא משנה לי מאיפה רק שיהיה כרטיס מסך הכי טוב לתקציב שלי.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך מסוג XFX Radeon RX 580. יש לי לוח אם די ישן, GIGABYTE GA-Z77-DS3H. בלוח אם הזה יש מקום ל־PCIEX16 (שזה למעשה PCI Express 3.0 x16), לכן הכרטיס מסך אמור להתאים. השאלה היא האם הלוח אם ידע גם למצות אותו. כאן נכנסת השאלה, כי אני לא בקיא מספיק. הלוח אם הנ"ל תומך בזיכרון DDR3 (כך לפי המפרט), בעוד הזיכרון של כרטיס המסך הנ"ל הוא GDDR5 (לפי המפרט). כיוון שזה כרטיס מסך ולא כרטיס זיכרון, אני לא יודע אם זה קשור. אם זה יעבוד או לא, ואם יעבוד בביצועים מופחתים. אם הביצועים יהיו מופחתים, אשמח להמלצה לכרטיס זיכרון זול יותר שאקבל בו את מלוא היכולות עליהן אשלם עם לוח האם שברשותי. אגב, אני קו…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כרטיס המסך שלי-7800 GTX היתקלקל והיום התקשרו אלי מKSP ואמרו לי שי לי שתי אפשרויות: 1. לחכות חודשיים עד לGTX חדש או מתוקן עם כרטיס חלופי 6800 128MB עד אז 2. לקבל מיידית 7800 GT מה לעשות ??? בבקשה זה דחוף
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש מחשב אחד עם 560TI של Gigabyte עם i7-3770K על Seasonic eco 600W השאיפה היא שיהיה ניתן על רזולוציות FHD (+פילטרים וכד') בדברים בסגנון Titanfall,BF4 וכד'. אפשרות ראשונה היא פשוט להחליף את הכרטיס הנ"ל. עוד אפשרות שקיימת היא החלפה של GTX 670 במחשב אחר (עם מפרט זהה פרט לספק: Seasonic SS-560KM) ושימוש ב670 בתחנה הראשונה. השאלה היא מה יהיה השדרוג הכי קוסט-אפקטיבי במסגרת תקציב של 1800~ (גמיש יחסית)?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסים ואני צריך לבחור אחד ולתת את השני לחבר הראשון זה הכרטיס שיש לי בחתימה 7600GT של EVGA בגרסאת ה KO http://www.newegg.com/product/product.aspx?Item=N82E16814130017 השני זה 8600GT עם 512MB אבל GDDR2 (לעומת GDDR3 של ה7600GT) זה הלינק http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814134041 באיזה כדאי לבחור??
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהמשך לדיון קודם שפתחתי על כרטיס מסך GTX1650 SUPER OC, הכרטיס נשלח לבדיקה ואכן היה תקול (בעיות תצוגה בעומסים כבדים לאורך זמן, לפי מה שאמרו) וקיבלתי כרטיס חדש, רק מה? שאותן התקלות בדיוק חוזרות על עצמן, הכרטיס החדש נשלח שוב לבדיקה אבל הפעם במעבדה של KSP התוצאה היתה שהכרטיס תקין לחלוטין. הבעיה היתה שבקצת עומס על הכרטיס, הוא מפסיק לשדר למסך והמסך מודיע לי שהוא נכנס למצב חיסכון באנרגיה (כמו שקורה כשאני מכבה את המחשב, או נכנס למצב שינה). לפעמים גם המאווררים פועלים בעוצמה. כשאני אומר קצת עומס אני מתכוון לבדיקות בנצ'מארק פשוטות שברגע שמתחילות לבדוק את הכרטיס זה מה שקורה. במשחקים, אז שמתי לב שבכאלו עם דרישות גבוהות (למשל GTA 5 על הכל מקסימלי) זה קורה מיד כשהמשחק נדלק, במשחקים…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שמעתי באתר הזה שב - radeon 8500 של gigabyte יש תוכנה שאפשר לעשות איתה את זה, זה נכון? ואיך עושים over clocking ????
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
התלבטות חברה של הכרטיס לפני רכישה 8800GT חשבתי על ה-BFG אך אני לוקח כרטיס מסך יש לי אופציות Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail OC2 של BFG ASUS EN8800GT/G/HTDP/512M/A שיותר יקר קצת או --Sparkle Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail PASSIVE COOLING CoolPipe 3 יש גם את חברת LEADTEK עכשיו כל העניין הזה לגבי הכרטיס מסך יצר לי בילבול גדול, אני סגור על 8800GT אך האם שם החברה משנה? ועם יש חברה שעליי להתרחק מימנה? אשמח לדעת.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-