עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by alondor,

קניתי XBOX בארה"ב המשדר ב- NTSC, והטלויזיה (שאמורה לתמוך ב- NTSC) מראה תמונה לא חדה ולא יפה. מה הפתרון? איפה אני משיג ממיר NTSC ל- PAL?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by karpad,

יש סיכוי לאיזה CRT איכות בכזה מחיר?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Sctoweri,

אז ככה אני מתלבט בין 2 הכרטיסי מסך האלו: LeadTeak GeForce 8800GTS BFG GeForce 8800GTS OC2 מה אתם מציעים??.. האובר קליק יקצר את חייו? ויש לי על שתיהם אחריות לכל החיים... מה יותר מומלץץ?????..

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. הצגתי כמה פעמים בעיות שהיו לי עם משחקים והייתי רוצה שמישהו שמבין טוב ידבר איתי אישית באיסיקיו מי שרוצה בבקשה שיפנה לאיסיקיו 162821168

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. לפני כמה זמן הכרטיס מסך שלי נהרס והבאתי את הכרטיס לחנות שממנה קניתי את המחשב (יש לי אחריות על הכרטיס) והוא הביא לי כרטיס אחר, עכשיו אני לא יודע אם מה שהוא הביא לי באותו רמה, יותר טוב או פחות טוב ואני לא כל כך סומך על המוכר אז תוכלו להגיד לי באיזה רמה הכרטיס הזה הוא ביחס לקודם שלי? הכרטיס הקודם: HD 4870 512mb הכרטיס החדש:HD 5770 1gb תודה רבה!!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by leahd3,

אוקיי אז אם אתם עוקבים אחרי הפורום אתם וודאי ראיתם שהיה לי בעיית מתחים בין שני כרטיסי 970 ב SLI לאחר התעסקות רבה מצידי גילית מה הגורם לבעיה וזהו הדרייבר עם שילוב של ASIC של הכרטיסים אצלי היה בעיה שאחד הרכטיסים נתן בוסט ל 1380 ואחד נתן ל 1418 מה שגרם בSLI להורדת תדרים ששניהם יעבדו על 1380 ןבהתאם הכרטיס המהיר יותר הוריד מתח לאזור ה 1.115 שזה נמוך מאוד!!! במיוחד למאמץ מלא. דבר זה גרם לי לקריסות אפילו בווינדוס. היום הלכתי לTMS ושלומי וקיריל פשוט קיבלו אותי בזרועות פתוחות והבנה.... למרות שאחד הכרטיסים נררכש יד שנייה ( יומיים לפני). יכלו לומר לי נשלח ליבואן חכה שבוע ודברים בסגנון אבל ממש לא!!! פשוט מאוד דאגו לי לכרטיס עם ASIC תואם עכשיו יש לי 82% ו 78% כאשר אחד בבוסט ל …

7. Started by tidan,

היי! יש לי בעיה מוזרה במסך מופיעים לי פסים שחורים דמוי צל על המסך(LCD) החלפתי כבל וזה לא עזר יש לי דרייבר מעודכן מה יכולה להיות הבעיה תעזרו לי......

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. מדובר במערכת הבאה: Pentium 4 3.0 HT (פרסקוט על 775) כרטיס מסך X600pro של ג'יגבייט לוח של ג'יגבייט 8I925X 1024 זיכרון פנימי (2x512 dual channel) ספק OCZ שזה לא ממש ג'נרי אבל גם לא משהו מיוחד - 450 וואט כביכול (אני מניח שהמערכת שלי כרגע זולל עד 200 וואט) אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עד 1500 ש"ח. שמתי עין על זה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2167 או על 7900GS של ג'יגבייט. השאלה אם המערכת ראויה לכרטיסי מסך אלו או עדיף כבר לחכות כשנה ואז להחליף את כל המערכת?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מה יותר טוב? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1944&products_id=13322 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271_2216&products_id=13381 ---עריכה--- עים פתיחת צינורות זה ניראה טוב.. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5550

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. המערכת שלי היא: מעבד Q6600 לוח אם: 965P-DS3 REV3.3 זיכרון: Twister 1024*2. ספק כוח: Liberty 400 אחרי שהתקנתי את הדרייברים של הכרטיס שממש הוציאו לי את האוויר עד שהם עבדו. אני בא לשחק בSerious sam2 על הגדרות המסך שלי 1600*1200 והמשחק אשכרה בקושי זז. כאילו אפשר לשחק אבל זה בכלל לא הולך חלק. יש לי עוד כרטיס 8800GTS320 והוא ממש סוכר של כרטיס. הריץ לי את המשחק בלי בעיות וחלק!! נראה לכם שזה בעיה בכרטיס וצריך להחליף? אינני יכול להפעיל 3DMARK כי הוא לא נפתח לי. ככה שאני לא יכול לבדוק את הביצועים של הכרטיס... מחכה לתגובות ועצות :s05:

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by dovk,

היי מרכיב מחשב , על לוח X570 AORUS XTREME על הלוח יש שלוש SLOT PCIE 16 - PCIE8- PCIE4 למעשה הרכבתי אותו בSLOT האמצעי ז"א PCIE8 האם יש מניעה שלא להרכיב אותם באחד הSLOT האחרים , או בכלל טעיתי והייתי אמור להרכיב ב SLOT PCIE4 שאלה נוספת אם מורידים עדכונים של דריבר ובמדיה שישנם גרסה קודמת לחדשה לדוגמא בלוח האם עדכון לשמע או ביוס וכו צריך להוריד גם אותה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by hagay21,

למישהוא יש מושג אם ה x850xt pe ייצא ל AGP בשנה הקרובה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by tomzakai,

שלושתם עולים פלוס מינוס 2400 שקל, נתונים די זהים, מה בכל זאת עדיף, או אולי אפילו מסך אחר דק של 19 אינטש באותו המחיר... תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. החברה שלי קונה מחשב, ואני המייעץ, שצריך יעוץ. היא הולכת לחרוש שעות על אופיס ותכנותים, אבל לפעמים גם משחקים. בתור מסך סטנדרטי חשבנו על LG F700B, השטוח לגמרי, אבל הקצב רענון שלו גרוע. בתור אופצייה נוספת חשבנו על CTX PR705F עם הרענון המשופר, אבל Trinitron שהוא גלילי. עם מדובר בין שניהם מה עדיף מבחינת האיכות? ומה יותר טוב לחוסר כאב עיניים לאחר שעות רבות, המסך השטוח לגמרי או הקצב רענון הגבוהה יותר? אולי משהו אחר באותו סדר גודל של מחיר? אפשרות אחרת היא ללכת על Proview DX997 שהוא 19" בערך באותו המחיר. איתו נוח יותר לעבוד עם הרבה חלונות. הוא גם די שטוח(בחנות נראה קצת גלילי) וקצב הרענון שלו גם לא רע בכלל, אפילו גבוהה יותר מה-CTX. מה בכלל רע במסכי ה-Proview האלה? ואם כבר בנושא אז …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by barbaresh,

שלום לכולם, ברשותי מערכת: מעבד: i5 4570 זיכרון: 8GB ספק כוח: SEASONIC 520W+80 BRONZE אני משחק על מסך 1080p ויש לי כיום כ.מסך HD7950 OC מעוניין לשדרג ל- GTX970 או כרטיס של AMD ששווה לביצועים של ה-GTX. מה אתם ממליצים? אני צריך משהו שהספק שלי יחזיק אני לא מתכוון כרגע לשדרג ספק, בחודשים הקרובים אני משדרג גם את הזיכרון ל-16GB

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש ברשותי מחשב פנטיום4 1400 מגה הרץ. 384 זכרון. וחשבתי על לקנות כרטיס מסך שיספיק למחשב להריץ קצת משחקים נורמליים כי המחשב הזה עומד לעבור לאחים שלי ואני קונה מחשב חדש. אני מוכן להשקיע עד 400 שקל וגם זה בלחץ על המחשב הזה, אז מה אתם ממליצים?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by jackofalltrades,

באתר של Sapphire (אחת מהגרסאות הנמכרות ב-TMS) יש מספר גדול של גרסאות, כאשר לחלק מהן יש דרישות מתח של 2x8-pin. יש ספק מומלץ לכרטיס כזה?

18. Started by jackhammer,

יש לי 2 כרטיסים ואני צריך לבחור אחד ולתת את השני לחבר הראשון זה הכרטיס שיש לי בחתימה 7600GT של EVGA בגרסאת ה KO http://www.newegg.com/product/product.aspx?Item=N82E16814130017 השני זה 8600GT עם 512MB אבל GDDR2 (לעומת GDDR3 של ה7600GT) זה הלינק http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814134041 באיזה כדאי לבחור??

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. האם הכרטיס הזה יכול להוות תחליף טוב לכרטיס כמו 8600GTS או כרטיס אחר באותה רמה? http://www2.bfgtech.com/bfgr86256gtoce.aspx תודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שמעתי באתר הזה שב - radeon 8500 של gigabyte יש תוכנה שאפשר לעשות איתה את זה, זה נכון? ואיך עושים over clocking ????

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. את הכרטיס אני מעוניין לקנות KSP הספק או הכרטיס עושים לי צרות, המסך לא נדלק ולא נשמעים ציפצופים מיותרים, ואני צריך להדליק את המחשב כמה פעמים עד שהוא נדלק הכרטיס שיש לי הוא gainward 256 MB 3.6ns DDR 128bit Geforce 6600 PCI Express הוא מספיק לשימושים שלי, לכן צריך משהו דומה ומעלה, ושל חברת ניבידיה קראתי שיש כאלה שמתחברים לספק, אבל הייתי מעדיף אחד שלא מתחבר כדי לא להתעסק עם החיבורים האלה, ומעדיף ללא מאורר למרות שנראה שהם רחבים מידי DVI צריך. HDMI יכול להיות לא חובה הספק יהיה 400 או 500, תלוי מה יגידו בשירשור המקביל תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. עם מימדים פיזיים מוקטנים בעשרות אחוזים לליבות והבטחה פומבית להשקה גם של דגמי גיימינג - ניתן להכריז כי עידן חדש של ליטוגרפיה החל רשמית לכתבה

23. הנתונים של המחשב של המחשב זה P3 667MHZ 128 SDRAM 133 SAMSUNG 128 KINGSTONE 133MHZ MOBO: MATSONIC7117Cישהו שמע על זה פעם בכלל) GEFORCE 2 MX 400 64MB TVOUT MSI בקיצר לא משהו בכלל, בגלל שנשרף לי הכרטיס מסך אני יכול להחליף אותו ולהוסיף עוד איזה 230 שקל ולקבל את הריידון 9000 פרו. לפי דעתכם אני ירגיש הבדל בביצועים (GTA3, RTCW ,BATTLEFIELD) אתם יודעים שטויות כאלה... מה דעתכם ? כמה FPS אני יקבל עם הכרטיס הזה בGTA3

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by SoftMaker,

קניתי את הכרטיס geforce4 128 ti4200 של leatek שהוא באמת ממש מעולה מערכת הקירור שלו הכי גדולה שראיתי אי פעם! אבל ישנם לי כמה שאלות: 1) אומרים לי שמדי פעם אולי פתאום המחשב התכבה וזה בגלל הספק איזה הספק צריך? 2) כאשר אני מחבר ל-tvout הכל טוב ויפה אבל כאשר אני רואה סרט על מתוח הסרט מטשטש ונהיה בו זרמים ובמסך אני רואה מצויין איך אני מסדר את זה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by tal249,

מה המקביל מבחינת כרטיסי ה- geforce לכרטיס המסך radeon 9000 pro ? אני מתלבט אם לרכוש כרטיס מסך radeon 9000 pro או GeForce4 MX-440 64mb Leadtek הראשון מעט יותר זול אפשר לקבל עצות?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים