עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Wizard,

מה יותר טוב ASUS-V8200T2 Deluxe Geforce-3 64 Leadtek GF 3 Ti 200 128MB DDR ? (הלוח הוא גם של אסוס P4T-E, אז אולי יש את העניין של תאימות או משהו כזה ?)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by asafm,

לי יש את ה9700 פרו של גיגה בייט ורציתי לדעת מה זה בכלל סדרת הALL IN WANDER שך ATI ומה ההבדל בינה ומה יותר טוב ועדיף

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by thechecker,

שלום, מה דעתכם על הכרטיס הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=821017 וכתוב עליו OC כי הוא מיוחד בשביל לעשות OC איתו? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by yellowblood,

אהלן, זה המפרט שלי: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI Gigabyte Z68X-UD3H-B3 Kingston 4GB DDR3 1333 (x2) Seasonic PSU 620W Active PFC 80 הכרטיס מסך עושה בעיות כבר הרבה זמן, מחפש לו מחליף. לא רוצה להשקיע יותר מדי, רק שאוכל לשחק משחקים מודרניים בצורה סבירה בשנתיים הקרובות. אין לי מספר מדויק לגבי תקציב, אני רוצה שידרוג יחסית קטן מהכרטיס הזקן (בלי ליצור צוואר בקבוק כמובן כי גם המחשב לא מאוד חדש). תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Animor,

שלום, כרגע אני עם CCC. אני מעוניין לבצע OC ל-6950 שלי. איך כדאי לעשות את זה - באמצעות CCC או MSI AB? האם יש יתרון בביטול CCC והפעלת MSI AB במקומו? או שאני אמור להריץ את שניהם במקביל? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אהלן, הרבה זמן לא כתבתי פה, אבל אני קורא פה באופן כמעט יום יומי בכל אופן מה שאני צריך זה כרטיס מסך שיוכלו להתחבר אליו 3 מסכים בו זמנית: אחד בVGA-אני מניח שזה יעשה באמצעות מתאם DVI-VGA, אחד בDVI. אחד בHDMI- אין לי שום בעיה אם לא יהיה חיבור HDMI אלא DVI ואשתמש במתאם. אין צורך בכרטיס שיכול להריץ משחקים כבדים, הוא ישמש לשימוש משרדי. מה כרטיס המסך הזול ביותר שעונה על הדרישות שלי? תודה רבה, אריאל!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by lowbo,

מעוניין בקנית כרטיס עקב כל מיני שידרוגים המפרט הוא: QX6700 אקסטרים GA-965P-DQ6 (rev. 3.3) gigabyte GV-NX68G256DB-ED 6800GS G skill 4GB 800 620HX series corsair מארז גיגב ביט האורה בלוח אם יש PCI E X 16 אני יכול לקנות את ה ati 4870 בראש שקט בלי בעיות? מה כדי לקנות כדי לשפר את הביצועים כי בגלל המעבד יש לי צוואר בקבוק כנראה. תודה רוני.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by eitanb3,

חברת viewsonic הורידה לפני מספר ימים את המסך LCD 19 הטוב ביותר בעולם כיום, הvp191 לטובת מסך באותה הסדרה שיצא בסוף ספטמבר, דגם ה: vp930 אם כן, מישהו הספיק להפגש עם איזשהו מאמר ברשת על המסך החדש?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא יודע איזה לקנות אני חושב על 6800 רגיל אבל לא יודע של איזה חברה בבקשה תמליצו לי על החברה הכי אמינה והכי טובה תודה המיפרט שלי הוא amd 2800+ 786ram ddr 400 mxtor 80 8 bufer main bord k7n2 delta ilsr nforce 2 ultra 400 fx5900xt albtron יהיה לי צוואר בקבוק אם הכרטיס החדש? :s05:

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by guy29,

קיבלתי כרטיס מסך חדש, עד כה היה לי את הכרטיס המובנה על הלוח, הכרטיס המסך החדש עבד יפה לפני כמה ימים על המחשב של אחי. בכל אופן, הרכבתי את הכרטיס מסך החדש, אך המערכת לא מצליחה לזהות לי אותו. שאלתי בת'רד כאן '> http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Forums&showtopic=261391&st=0entry1217646 ושלחו אותי לכאן, אולי אתם תדעו מה הבעיה, בתודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by or,

ראיתי שיש מסכים כמו למשל FP91E benq שרשום שיש לו 2 זמניי תוגבה אפור לאפור ועד אחד עם הפרש רציני בנייהם (25 לעומת 8) מה ההבדל ביין שנייהם ועל איזה אחד צריכים להסתכל כשקונים מסך?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ymalool,

Does anybody know if this card and its drivers are good with ELSA 3d glasses(like NVIDIA stereo view?)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. הורדתי את הדרייברים האלה לווינדווס XP והם עובדים בסדר חוץ מזה שיש לפעמים הפרעות כאלה בתמונה (גם במשחקים) הבנתי שזאת בעיה מוכרת בדרייברים האלה (משהו עם refresh rate ). מצאתי לזה תיקון אבל לפי מה שהבנתי הוא לא מאושר ע"י מיקרוסופט (לכן כנראה אין אותו באתר של nvidia) אז אני לא רוצה להוריד אותו - לא רוצה בעיות ותקלות. מה אני יכול לעשות? להוריד דרייברים יותר ישנים? (אם כן אז מאיפה) ועוד שאלה - אם אני מוריד דרייברים יותר ישנים אני חייב להסיר קודם את החדשים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by B0necrack3R,

האלן חברה, אני מקווה שההודעה שלי קשורה לכאן.. יש לי בעיה פתאומית שכשאר אני מדליק משחקים כמעט כל משחק או תונכה אשר משתמשת בDX8.1 כותבים לי הודעת שגייה ובהם מקור DIRECTX! עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה להתקין את הDIRECTX מחדש! ובשביל זה אני צריך למחוק את ההתקנה הישנה! הכיצד אני עושה זאת?? : : : תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by roeiw,

שלום פעם דובר פה וראיתי באיזה תרד על תוכנה לבדיקת ביצועי הכרטיס מסך.. זאת הייתה תוכנה קלה יחסית ללא התקנה אם אני לא טועה ובמהלך הבדיקה היא הייתה מציגה מלא כדורים שכאלו בכל מיני צבעים אם למישהו יש מושג על מה אני מדבר אני ישמח לקבל את השם שלה.. תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני רוצה להשים בנסוף לכרטיס מסך שלי עוד כרטיס מסך ... איזה אני יכול להשים ואם בכלל אפשר יש לי לוח 1333 p5kc מעבד e6850 כרטיס מסך ati hd2900 1GB זכרונות 800 אני חושב שזה מספיק כדי שתענו לי אל השאלה תודה לעוזרים ...

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by barak_i,

חברה אני צריך כרטיס מסך עד 300 שקל AGP עם DVI בשביל סרטים בעיקר! מה כדאי?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. יש לי כרגע כרטיס מסך 8500GT עם מעבד E6750. אני מחפש כרטיס מסך חדש לא משנה לי החברה ואני לא יודע את התקציב כי זה אמור להיות ליומולדת. הכרטיס צריך להחזיק את כל המשחקים היום על הגדרות הכי גבוהות וברזולוציה של מסך 22 אינץ' (1680*1050) וגם שיוכל להחזיק משחקים בשנים הבאות.

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by helo,

זה הספק,אשמח אם תעזרו לי.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Guy_1710,

שלום לכולם, כל הלילה קראתי מבחני השוואה בין השניים וראיתי שמבחינת מספרים נטו יש לTI עדיפות ברורה על ה660 הרגיל. כמו כן, גם המחיר של השניים שונה מהותית (500 שקל) ולכן אני מסיק שיש הבדל מהותי ושעדיף בבירור להיות בעלים של ה660TI האם זה באמת נכון? האם ההבדל כזה מהותי? האם אתם יכולים לזרוק מספר מילים על ההבדל בין השניים (את המספרים והנתונים היבשים אני כבר יודע) תודה רבה, כל תוספת של ידע תעזור לי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך יד שניה בתקציב הנ"ל. המערכת שלי: I5 2500K 1X8G SAMSUNG 1333MHZ asus z68-v 128GB SSD CRUCIAL SEASONIC 620W M12 DELL 2311HM וכרגע יש לי RADEON 5850 איזה כרטיס מסך פחות או יותר אפשר להשיג בתקציב כזה? כמובן שיהווה שיפור ל5850.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Josh Fredr,

שלום, אני עתיד לקבל את ה- RIFT מתישהו בקרוב, ורציתי לשאול האם משחקים רגילים (כמו bf4 וכו') יעבדו איתו, או שאני צריך לחכות לדרייבר או מודול מיוחד של המשחק כדי לשחק עם קסדת VR.. תודה על עזרתכם

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. לפני חצי שנה רכשתי Panasonic VT-20 "50 וכרטיס מסך תומך HD תלת-מימד Radeon HD 6450 וכבל HDMI 1.4 תומך 3D. בזבזתי המוון שעות במשחק עם ההגדרות של כרטיס המסך והפלסמה, הקרנתי ב-WMP ב-QT ב-Dvix והורדתי סירטונים איכותיים וPlayer תומך תלת. עד לרגע זה לא הצלחתי לצפות בתלת כמו שצריך. ב-Side By Side התמונות מסרבות להגיע לחפיפה מלאה ובסוגים אחרים של תלת בכלל אין תוצאה מענינת. לפנסוניק עצמה יש רק 4 מצבים: אוטומטי, SBS אופקי, SBS אנכי, ומקור, ואופציה לבחירת 3D או 2D (ממזג את התמונה אבל אז אין תלת). המשקפים תקינות ונטענות. צריך רמז איך להתקדם כי בטוח אני מפספס פה משהו (מלבד האפשרות הסבירה שהHD6450 פשוט לא מסתנכרן עם הפנסוניק בשום צורה או שיכולות התלת שלו פיקטיביות).

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. הכרטיס תומך כמובן ב directX11 שאין גירסה כזו לXP ? והמקסימום שניתן זה DX10 ? תודה למי שעוזר

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by בן חדד,

אהלן שלום לכולם קניתי כרטיס מסך חדש לפני שבוע וכשאני משחק בפלייט סימולטור במצב שדורש גרפיקה גבוהה המחשב פשוט נכבה לי ונדלק רק כאשר אני מוציא את הכבל חשמל יש לי ספק 480 וואט... בבקשה ממכם אני לא יודע מה לעשות השקעתי הרבה על הכרטיס הזה...

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים