כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס העדכני של NVIDIA כולל מגבלה חדשה עבור היצרניות שעשויה להחזיר את חדוות ההמהרה העצמית לתודעה, ומחיר שעשוי להפוך אותו למחליף ממשי עבור ה-GeForce GTX 1080 לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני שוקל לקנות את ה GTX 1080 וכמובן של חברת EVGA אף פעם לא היו לי בעיות עם החברה הזאת אני כרגע גר בסין והמחירים פה לכרטיסים הנ"ל הם: 4700 יואן שהם 2700 שקל ל : EVGA GeForce GTX 1080 ACX 3.0 5300 יואן = 3000 שקל : EVGA GTX 1080 FTW RGB LED FTW 5700 יואן =3280 שקל: EVGA GTX 1080 FTW HYBRID GAMING המארז שיש לי הןא של CORSAIR Carbide Series® Air 240 High Airflow מה אתם ממליצים? ד"א המעבד שלי כרגע עם קירור נוזלי צריך לקחת בחשבון מקום במארז כמובן...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Innovision Geforce 4 MX420 64MB TV-Out VideoCard או Innovision Geforce 2 TI VX 64MB DDR TV-Out Retail VideoCard ומה יותר יקר
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מסך סאמסונג 753 DF/DFX 17 אינץ' יותר טוב מאשר מסך מאג טריניטרון 786 DF? והאם יש מסך יותר טוב סביבות המחירים האלו (בסביבות ה-1,200 שקל)?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עם מימדים פיזיים מוקטנים בעשרות אחוזים לליבות והבטחה פומבית להשקה גם של דגמי גיימינג - ניתן להכריז כי עידן חדש של ליטוגרפיה החל רשמית לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
רציתי לדעת איזה חברה מייצרת radeon9800 שניתן לעשות לו oc לביצועים של pro ואיזה דגם הוא
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש שם תשע (!!!) גירסאות שונות של הכרטיס: SC +SC SSC ACX 2.0 FTW +FTW ושילובים שונים שלהם. http://amzn.com/B00R3NK2LE אשמח לאיזה מורה נבוכים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי כרטיס מסך HD3850 . לצערי המוכר לא ציין בפני שהכרטיס דורק חיבור של 6 פין. להפתעתי גם המארז שהוא יחסית מאוד מהודר ומכיל מתאמים שונים לא הכיל חיבור זה החיבור שאני כנראה צריך הוא ATI PCI Express 6 Pin Molex Power Adapter Cable PCI-E http://cgi.ebay.com/ATI-PCI-Express-6-Pin-Molex-Power-Adapter-Cable-PCI-E_W0QQitemZ350072451853QQcmdZViewItem?IMSfp=TL0806211615r26020#ShippingPayment האם למישהו יש מושג היכן אני מוצא כזה מתאם? תודה חנן[br]פורסם בתאריך: 12.07.2008 בשעה 16:58:01 בנוסף אם למשיהו יש מתאם כזה אשמח לרכוש אותותודה חנן
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השתתפתי בקבוצתית אבל שכחו לחזור אליי. עכשיו החנות מציעה לי את GIGABYTE HD7970 "WINDFORCE 3X" 3072MB במקום SAPPHIRE HD7970 DUAL-X, כי אין במלאי כרגע ולא ידוע עם יש ליבואן... השאלה היא האם להתעקש על ה-DX או לא? כלומר האם הכרטיס של ג'יגהבייט יותר טוב הן מבחינת PCB והן מבחינת הקירור- פוטנציאל לOC?!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל לא יודע איזה מתאים לי למחשב תוכלו לעזור ולתת המלצות לוח אם- GA-G31M-ES2L מעבד- dual core e5300 זיכרון 2G אני מחפש משהו בסביבות 400 ש"ח אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה למשחקים וכו'
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצאתי כרטיס מסך שעונה על הדרישות שלי, עכשיו השאלה היא כיצד אני מבצע את התהליך, מבלי שאני אמצא את עצמי עם כרטיס תקול ופחות 400 ש"ח בכיס. אנחנו לא נמצאים באותה עיר, והייתי רוצה לשמוע מניסיונכם האישי כיצד לבצע את המכירה/קנייה של הכרטיס.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החברה שלי קונה מחשב, ואני המייעץ, שצריך יעוץ. היא הולכת לחרוש שעות על אופיס ותכנותים, אבל לפעמים גם משחקים. בתור מסך סטנדרטי חשבנו על LG F700B, השטוח לגמרי, אבל הקצב רענון שלו גרוע. בתור אופצייה נוספת חשבנו על CTX PR705F עם הרענון המשופר, אבל Trinitron שהוא גלילי. עם מדובר בין שניהם מה עדיף מבחינת האיכות? ומה יותר טוב לחוסר כאב עיניים לאחר שעות רבות, המסך השטוח לגמרי או הקצב רענון הגבוהה יותר? אולי משהו אחר באותו סדר גודל של מחיר? אפשרות אחרת היא ללכת על Proview DX997 שהוא 19" בערך באותו המחיר. איתו נוח יותר לעבוד עם הרבה חלונות. הוא גם די שטוח(בחנות נראה קצת גלילי) וקצב הרענון שלו גם לא רע בכלל, אפילו גבוהה יותר מה-CTX. מה בכלל רע במסכי ה-Proview האלה? ואם כבר בנושא אז …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 7900GT ואני חושב להתקדם הלאה, למרות שהביצועים שלו מצויינים אני חושב על: 8800GT 8800GTS 9800GTX יש הבדל לא גדול במחירים ועד כמה שהבנתי ההבדל בביצועים אינו שונה בהרבה ואין שום הבדל מבחינת הראות מה שרציתי לשאול זה למה אי אפשר לראות שום ביקורות בשום מקום!!! על 9800GT לא ב- devhardware / tomshardware etc ...
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שוקל על לקנות כרטיס מסך חדש וטוב שיחליף את הכרטיס הישן שלי שיעלה עד 1000 ש"ח ושיתאים לשאר הנתונים שלי מבלי לגרום לצוואר בקבוק מורגש והינה הנתונים: מערכת ההפעלה: ווינדוס 7 64 ביט לוח אם: Gigabyte EP43-DS3L מעבד: Intel Core 2 Due E8400 זכרון: 2X2GB כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4850 מסך: 22 אינצ' של LG ועוד אחד 17 אינצ' ספק: 500W של Coolermaster
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות ברתיס מסך חדש ואני פשות לא ידע מה ליקנות אני צריך משהו בסביבות ה1500שקלים תודה מראש
-
שמתי לב שמגירסאות 70 של ה Forceware, בעבודה השוטפת של חלונות, באיזורים שקיימת בהם הנפשה כלשהי (תיבות שיח, גלילות של חלונות וכו')... מופיעות להן נקודות שחורות בגודל של פיקסל או מס' פיקסלים בודדים. לא צריך עין חדה מדי בשביל להבחין בנקודות האלה, אבל הן מדי פעם מופיעות ונעלמות לאחר שהאיזור עובר "הנפשה" חוזרת. יש לציין שבכל פעם מופיעות להן 3-4 נקודות, לא יותר... זה לא מגיע למצב שכל המסך מתמלא לי בנקודות כאלה, אבל פה ושם זה תופס ת'עין. אני יכול לומר די בוודאות שכל דרייבר אחרי 69.93 גורם לתופעות האלה. (אם אני עכשיו אחזור ל 66.93 או שתיים-שלוש גירסאות עדכנית יותר, לא אתקל בתופעה הזו). התופעה לא כזו מטרידה, אבל אני תוהה אם זה קורה לעוד מישו. מייל מפורט ל Nvidia יישלח בקרוב. מצורפו…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הביצועים שלו טובים ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רק רציתי לדעת אם לוח מבוסס nforce מסתדר עם כרטיס מבית ati ? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה יכול להוות תחליף טוב לכרטיס כמו 8600GTS או כרטיס אחר באותה רמה? http://www2.bfgtech.com/bfgr86256gtoce.aspx תודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בודק בימים האחרונים על כרטיסי מסך ורציתי שמישהוא יעשה לי סדר בבקשה. קודם כל, יש לי מסך עם קצב רענון די נמוך של 60HZ וכרטיס מסך GTX 1060 6 GB אני רוצה להשתדרג קצת.. אני רוצה לעבור לRTX. ולפי מה שאני שומע בהרבה ביקורות שתכלס הRAY TRECING לא באמת עובד טוב במיוחד לא על הדגמים הזולים יותר בסדרה (2060 או 2060S) מה ששלח אותי לחשוב אולי לעבור ל GTX 1080 שאותו אפשר להשיג ביד שניה 1200 שח בערך. רק השאלה האם יש עניין לקנות בכלל להשתדרג כשיש לי מסך כזה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי באתר הזה שב - radeon 8500 של gigabyte יש תוכנה שאפשר לעשות איתה את זה, זה נכון? ואיך עושים over clocking ????
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז נתחיל ככה זה המפרט שלי DualCore Intel Core 2 Duo E6300 ASRock ConRoe945G NVIDIA GeForce 7600 GS אחרי שהתקנתי דרייברים חדשים הכרטיס התחרפן. מופיעות נקודות על המסך, לרוב בירוק, אך גם בצבעים אחרים. במשחקי הכרטיס מזייף ומופיעים מן ריבועים שחורים והתמונה מתחרבשת. פעם שעברה שכתבתי הודעה על זה, לא עזרו לי, אני מניח כי אף אחד לא ידע. אז חקרתי קצת ומצאתי את הדף הזה http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=19181 לפי מה שהבנתי זה פאק שקורה בכרטיסים בסדרה 7 של נוידיה. הפיתרון היחיד הוא כזה: 1. להעביר לדרייברים הקודמים (למרות שניסיתי וזה לא שינה). 2. לכבות את הSLI 3. לשלוח לתיקון שאני ממש מעדיף שלא, אם זה מה שהם יעשו, אני מעדיף לעשות את זה בעצמי ולגמור עם זה. אז נתחיל בזה שהד…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני מתלבט בין 2 הכרטיסי מסך האלו: LeadTeak GeForce 8800GTS BFG GeForce 8800GTS OC2 מה אתם מציעים??.. האובר קליק יקצר את חייו? ויש לי על שתיהם אחריות לכל החיים... מה יותר מומלץץ?????..
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוא לא מעלה לי משחקים ב opengl יש משהו נגד זה? אם אני מתקין דרייבר שלהם אז זה עוצר לי את הפס שמתמלא של הוווינדוס.. למה.? זה עובד רק עם דרייברים של מיקרוסופט אבל יותר חשובה התוכנה שתאיץ לי אותו opengl וכדומה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2295&p=1 השוואה בין כל החברות וכל הדגמים לגבי מראה, פתרונות קירור, אוברקלוק ורעש. http://www.firingsquad.com/hardware/geforce_6600_gt_overclocked/ השוואה בין 6600 לשאר הכרטיסים באותו קטגורית מחירים קרובה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-