עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by elior021,

דרישות 1 שיהיה מחובר ל2 מסכים בו זמנית 2 שיוכל להריץ משחקים כבדים במיוחד 3 אפשרות לחבר אותו למסך 37 אינץ בינתיים יש לי 2 אפשרויות די טובות 1290 שח HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E של Sapphire או 1190 שח GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E של Sapphire פתוח לעוד הצעות תודה רבה אליאור

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Cyb3r,

התלבטתי אם לקנות אחד מאלה: Samsung 710T Samsung 930B Viewsonic VP171S השני 19" כולם אני חושב עם חיבור DVI השני גם מציג קונטרסט מרשים מבחינת מחיר הראשון בערך 1800 והשניים האחרים בסביבות 2500. השאלה שלי מי מהם שווה תוספת של 700 ש"ח, אם בכלל. תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Toaster,

[הודעה ראשומה ] אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש בשבועיים הקרוביםת ורציתי להתייעץ. אז מה אתם אומרים. בהנחה שהתקציב שלי הוא לא מגיע לרדאון או ל 4600, אבל יכול להגיע עד ל-1400 ש"ח, קצת פחות. מה כדאי לעשות? איזה כרטיס, איזו חברה ? MSI ו LEADTEK הם סבירים ? :Q אני פשוט לט יודע.. הם מתקרבים ל GAINWARD ? תודה רבה מראש, הניובי של הפרום

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by HiTRuN,

אז ככה , כרגע יש לי את הכרטיס SAPPHIRE Radeon HD 5850 Xtreme הכרטיס לא תקין אז הציעו לי ב - ivory להחליף את הכרטיס במסגרת אחריות לכרטיס חדש. נאמר לי שאני מקבל גרסה יותר טובה של הכרטיס וקירור יותר טוב וכרטיס בעל OC . הכרטיס שהם רוצים לתת לי - MSI AMD Radeon HD 5850 Twin Frozr II הנה המפרט באתר MSI http://www.msi.com/product/vga/R5850-Twin-Frozr-II.html האם הכרטיס שאני מקבל בהחלפה יותר טוב או פחות טוב מהכרטיס הקיים שלי ?? עוד משהו , הקירור של הכרטיס שלי נראה הרבה יותר "טוב" מהכרטיס בתמונות באתר היצרן זה שלי http://images.bit-tech.net/content_i...nhd5850-2b.jpg

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by SoftMaker,

קניתי את הכרטיס geforce4 128 ti4200 של leatek שהוא באמת ממש מעולה מערכת הקירור שלו הכי גדולה שראיתי אי פעם! אבל ישנם לי כמה שאלות: 1) אומרים לי שמדי פעם אולי פתאום המחשב התכבה וזה בגלל הספק איזה הספק צריך? 2) כאשר אני מחבר ל-tvout הכל טוב ויפה אבל כאשר אני רואה סרט על מתוח הסרט מטשטש ונהיה בו זרמים ובמסך אני רואה מצויין איך אני מסדר את זה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by contA-,

שלום לכם! אני מעוניין לקנות את אחד מהכרטיסים הללו ואני רוצה לדעת איזה מהם נותן ביצועים טובים יותר ואיזה טוב יותר לאוברקלוק? תודה, עמית

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by WizMaster,

שלום לכולם, אז ככה, הכרטיס מסך על המחשב של אחי הקטן כבר דיי מיצה את עצמו(Riva tnt 2) ובהעדר תמיכה ב-T&L הוא כבר לא יכול להריץ משחקים מסויימים. אז השאלה שלי היא כך: מה יתאים יותר, בהתחשב ביחס של עלות/ביצועים, ל-P3 733?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by hagay21,

למישהוא יש מושג אם ה x850xt pe ייצא ל AGP בשנה הקרובה?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם, זהו זה האשכול האחרון שאני פותח על איזה כרטיס מסך אני קונה אז ככה המיפרט הוא מעבד: E8400 ספק: CORSAIR HX 520W מארז: ANTEC P182 MB: עדיין לא סגור אני תיכננתי לקחת את הכרטיס הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3981 רציתי לדעת האם שווה לי לקחת אותו או שיש אפשרויות יותר טובות אשמח לעצות שלכם הרזולוציה של המסך תיהיה 1680x1050 22" אם אתם מציעים כרטיס מסך אחר אז שיהיה בבקשה מIQPC תודה לכל העוזרים!! ושבת שלום!

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אז ככה, לאחי יש את מערכת המחשב הבאה: Intel Core 2 Quad Q9550 -מעבד P5Q PRO TURBO - לוח אם Kingston DDR2 2GBX2 -זיכרונות NVIDIA GeForce GTX 260- כרטיס מסך Enermax Modu82+ 625W- ספק רציתי לדעת מהו הכרטיס הכי חזק שניתן להכניס מבלי שיהיה צוואר בקבוק? האם ה-GTX 960 הוא בכלל אופציה? מבחינת מחיר, בסביבות ה-1000 שקל. תודה מראש על העזרה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש אשר יהוה תחליף ראוי ל460GTX 1G ושיראה ביצועים משמעותיים שירגישו את ההבדל.. במחיר של עד 2000

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם אני רוצה להחליף מחשב בקרוב וכמו שאר העולם אני מחכה שיצא הקונרו, שיצאו קצת מבחנים,שאנשים יתנסו עליו ואז גם אני אקנה. עניין של חודש-חודשיים. עכשיו, העניין הוא שיש לי מישהו שבא בחודש הקרוב מארה"ב וחשבתי לקנות חלק מהרכיבים שם (כרטיס מסך, זיכרונות). אם אני רוצה לעשות את הקומבינה הזאת אז זה אומר שאני אצטרך להזמין את כרטיס המסך והזכרון כבר עכשיו (חשבתי על כרטיס 1900xt). השאלה היא האם צפויה איזו התקדמות ממשית, איזו פריצת דרך בכרטיסי המסך בחודש-חודשיים הקרובים ואז אני אתקע עם מחשב לא כ"כ מאוזן, או שאני יכול לקנות בשקט עכשיו ולהרכיב את המחשב בעוד חודשיים ? בנוסף, האם כאשר תצא VISTA זה ישפיע על כרטיסי המסך (למשל גירסאות מתקדמות יותר של ACTIVEX שהערטיסים של היום לא תומכים)…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ilaysk,

כרטיס המסך שלי-7800 GTX היתקלקל והיום התקשרו אלי מKSP ואמרו לי שי לי שתי אפשרויות: 1. לחכות חודשיים עד לGTX חדש או מתוקן עם כרטיס חלופי 6800 128MB עד אז 2. לקבל מיידית 7800 GT מה לעשות ??? בבקשה זה דחוף

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by DAVIDKI19,

הכרטיס הזה יקר ב 60 דולר מה 6950 של אותה חברה... האם כדאי לחסוך את הכסף הזה ולקחת את הזול יותר? אם כן ההבדל בניהם או בזכרונות ובעוד רכיבים חוץ מהמעבד האם שווה בכלל לחסוך? עכשיו הספק שלי יחזיק את הכרטיס הזה? (הוא צורך יותר מהGTX275 ? עכשיו אני מאבד תמיכה בקודה ופיזיקה האם השדרוג בכלל יהיה חכם?תודה...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Zonx,

היי, אתמול הרכבתי את הספק כוח החדש + הכרטיס מסך החדש שלי אני לא רוצה לעשות OC כיוון שאני לא איך וגם יש לי קירור חרא ( עד כדי כך שאני שם מאוורר צמוד למחשב ^.^) יש אופציה ב OC להגביר את מהירות המאווררים בכרטיס? מה הסיכונים? לכמה כדאי להגביר כדי שלא יתחמם יותר מידי? תודה ושבת שלום!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by panda00,

שלום, אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך חדש ומתלבטת מה כדאי/מומלץ. בעיקרון עכשיו אני עובדת על המחשב יותר בתוכנות גרפיות אבל בעתיד הקרוב זה יכלול גם תלת מימד וקצת עריכת וידאו. מחפשת כרטיס שירוץ חלק עם ביצועים טובים ושמשחקי מחשב חדשים לא יתקעו בו לרוב מפרט: ספק - ezcool 450W jsp-459 p12n ac input : 230v4a לוח אם - msi, g41tm-p33 מעבד - intel core 2 quad q8300 2.50 ghz זיכרון - 4gb מסך - samsung 2433LW שקלתי את הכרטיס - GTX560 יש המלצה למשהו אחר? ואם לא אז אשמח לדעת מה ההבדלים בין הסוגים השונים , מאחר וראיתי שיש לכמה חברות ובטווח מחירים שונה, ואיזה דגם עדיף המון תודה והמשך יום מקסים ^^

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by benwin21,

בקצרה מסך בין 20-22 אינץ' מפרט: מעבד AMD Athlon II X3 435 Box לוח אם Gigabyte GA-MA78LM-S2 זיכרון Transcend DDR2 4096MB 800MHz CL 5-5-5-18 מארז ללא ספק Antec 200 ספק כח CoolerMaster eXtreme Power Plus 500W מה עדיף hd 4580 512mb או gts 250 512mb או gts 250 1024mb(הפרש מאוד קטן במחירים אך אם זה לא ישנה כל כך אז אני אקח את ה-512)

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם, רציתי לדעת האם ההבדל בין GIGABYTE GTX560 TI לבין GIGABYTE ATI RADEON HD 6870 הוא גדול או שאפשר להסתפק ב-HD 6870 ?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by lempsar,

שלום יש לי מחשב ןתיק ( Abit AN-7, AMD 2500 Barton, 1GB RAM, OS: XP SP2) וחשבתי להחליף את כרטיס המסך הקיים בחדש יותר. המטרה היא לראות סרטי HD על המסך (Dell 2209WA). והיה האם אחליף כרטיס בעלות הנ"ל, האם אוכל לראות HD או שמא המעבד איטי מדי.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by deluxe,

בעקבות דיון בפורום ספקים ומארזים בו הוזכרה החברה ועוררה תגובות מסקרנות, מעוניין לשמוע חו"ד מהנסיון שלכם עם מוצרי החברה והשירות למוצריה. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם ברשותי מחשב בין שנתיים שלוש ואלה הנתונים: ספק SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze כרטיס מסך TwinTech GeForce GTX460 768MB מעבד AMD Phenom 955 לוח אם Gigabyte MA-770T-UD3 AMD770 CHIPSET זכרון Corsair 2GB DDR3 1333Mhz (שני סטיקים, סהכ 4 ג'יגה) לאחרונה נכנסתי קצת לעולם המטבעות הוירטואלים ושקלתי לחצוב קצת. הבנתי שכרטיסי AMD עדיפים בהרבה על פני נוידיה. מצאתי כרטיס שמניב קצב חציבה לא רע ותקציב יחסית סביר. האם המערכת הנוכחית שלי תצליח להחזיק sapphire radeon vapor x 7950 OC ? זה הלינק להכרטיס.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by roKp,

איפה אני יכול להשיג את הכרטיס מסך הנ"ל במחיר היכ זול בארץ? ומה המחיר הכי זול? לא חשוב לי החברה...

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Xenomorph,

הייתי מעוניין לדעת את כל השלבים בחיבור טלוויזיה למחשב, יש לי כרטיס מסך Inoo3D GeForce3 Ti200 עם יציאת טלויזיה (4 פינים) ו-WinXP ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אהלן חברים. לאחרונה הכרטיס מסך שלי (8800GT) בהחלט כבר מראה אותות ואני מתבאס מזה קשות... אני גיימר וקשה לי מאוד להתפשר על איכות גרפיקה. איני זקוק לרזולוציות מטורפות או פילטרים משוגעים. רוצה שאוכל לשים את כל הנתונים במשחק על High ולהנות מחוויה חלקה גם בלי פילטרים לצורך העניין. העניין הוא שהמערכת מחשב שלי שנקנתה לפני בערך 5 שנים כבר ישנה... חזקה אומנם ומחזיקה יפה מאוד (עברה גם טיפה שדרוגים מאז ^^) אבל השאלה שלי אם לא יהיה לי צוואר בקבוק. זה המפרט שלי כפי שכתוב פה בפרופיל שלי: Asrock ConRoeXFire-eSATA2 Intel Core 2 Duo E6400 2.13Ghz Kingston 2GB (2x1024) DDR2 667Mhz OCZ 2GB (2x1024) DDR2 667Mhz Gold Edition INNOVISION GeForce 8800GT OC2 (Core: 700Mhz, Memory: 2000Mhz) 512…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by soldier,

היתי רוצה לברר בקשר חברה INNO3D העם זאת חברה איכותית כי מוצרים שלה די זולים http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8470 אני מחפש GTX580 טוב.איזה חברה עדיף?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים