כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
אוקיי... מכיוון שאני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ומן הסתם במחיר זול בכמה שיותר... רציתי להראות לכם השוואת מחירים קטנה... המחיר הזול ביותר של כרטיס Leadek בארץ הוא כ980 שח! לעומאת זות המחיר של כרטיס זהה לפי הלינק הבא.... הוא 135 דולר שהם 150X4.666=629.91 אנא עיזרו לי בכמה דברים... האם זה נכון?! אם כן, האם זה כדאי ? והאם למישהו ניסיון עם האתר? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד כמה שידוע לי ההבדלים בין הכרטיסים עם אותו מעבד גרפי הוא די זניח ,וההבדלים היחידים הם איכות הקרור וה-bundel הנילווה. מה ידוע לכם על הקרור וה-bundel הנילווה של כרטיס זה? http://www.club-3d.com/productshow_vga.php?pageNum_samerange=0&ordercode=CGNX-GS796&show=&filter=&selection=gaming&l=en
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם על הכוונת שלי החלפת מחשב, ובמיסגרתו גם רכישת מסך LCD 19, כנראה SAMSUNG 960BF המחשב יכלול לוח אם המבוסס על 6150, ישמש בעיקר כבסיס לקולנוע ביתי ולא למישחקים כרגע ניתן להשיג לוח אם GA-K8N51PVMT-9 של GIGABYTE, שמצד אחד כולל יציאות S-VIDEO ו-COMPONENT אך משום מה אין לו חיבור DVI (קיים גם לוח של ASUS מבוסס 6150 הכולל חיבור DVI, אך הוא עדיין לא הגיע לארץ למיטב ידיעתי. כמו כן לוח זה אינו כולל יציאות וידאו כסטנדרט, ויש לחפש מתאם בניפרד - לא בטוח שניתן יהיה להשיג) מבקש דעתכם עד כמה אני מפסיד באיכות אם אני מחבר את המסך הנ"ל ל-VGA ולא ל-DVI. ובאיזה סוגי יישומים ההבדל יהיה יותר משמעותי האם מישהו מכם עשה ניסוי לחבר מסך מסויים לאותו מחשב, פעם ככה פעם ככה, וראה הבדלים משמעותיים.…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי כ.מסך gtx480 soc. כמו כל קיץ הוא נוטה להתחמם יותר בקלות (כשגם ככה הכרטיס הזה ייצר חום ברמה מטורפת). הקיץ קצת נשבר לי מהעניין הזה. הוא יושב בתוך מארז בגודל סטנדרטי (חחחח אין לי מושג איך הצלחתי להכניס אותו). בזמן עבודה בסיסית כמו גלישה הוא על 65-70 מעלות. אם אני מריץ משחק הוא מגיע דיי מהר ל-85 ומתישהו גם מגיע ל-100 (אני משתמש ב-OC GURU שמתריע לי על זה). עכשיו חוץ משלושת המאווררים שלו והמאוורר של המעבד יש רק עוד מאוורר קטן אחד להחליף את המארז לא בא בחשבון כי זה אומר שאני יהיה חייב להחליף את הלוח אם ואז גם את המעבד. השאלה היא אם במארז כזה שווה לי לשבת ולהרכיב עכשיו מאווררים נוספים ואם תהיה בכלל השפעה עם הכרטיס הזה שמקריאה באינרטנט ידוע כמייצר חום או שעדיף ל…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני חצי שנה בערך קניתי את POWER MAGIC 8500LE 64 MB מלמיר ודווקא במחיר טוב 500 שקל רק דבר אחד היה דפוק כל משחק באנריל טורנאמנט היה משום מה קופץ לי בפריימים עד שעליתי על הבעיה הקירור שהיה על הכרטיס היה מאוור קטן עם חתיכת אלומיניום קטנה ניסיתי לעשות לו OC אבל כל מגה הרץ שהוספתי היה דופק את הביצועים ומורח לי את הצבע מה שכמובן היה מחייב ריבוט התעצבנתי ו התחלתי פרוייקט קטן !!! מה עוד שהמהירויות של הליבה לא תואמות לכרטיסי LE 240 לזיכרון ו 249 לליבה !!!! בכל אופן לקחתי מאוור של אמד הסטנדרטי וחיברתי אותו לבוארד על הליבה ניסרתי את הסינק של הסלרון 300 שהיה לי ושמתי כל חלק על הזיכרונות וגם בצד האחורי של הלוח אם שמתי את החלקים של הסינק על הזיכרונות אבל מעל הסינק שמתי א…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , יש לי מסך של חברת proview בעל 19 אינץ' שמחזיק אצלי כבר כשלוש שנים ובזמן האחרון הוא התחיל לרצד לי , ולכן , החלטתי לקנות מסך חדש למחשב שלי , היעוד שלי זה משחקים , סרטים וגלישה באינטרנט , התקציב הוא בסביבות ה- 2000 +- ואני רוצה מסך 19 אינץ' . מה יותר טוב לי אם כך , crt או lcd ? עשיתי חיפוש כאן בפורומים ולא מצאתי תשובה חד משמעית מה יותר טוב בשבילי , ולכן הייתי רוצה שתמליצו לי על מסכים טובים בשני הקטגוריות במסגרת התקציב שלי ועלפי היעודים שרשמתי למעלה . תודה מראש .
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Hi 2 All Im using Gigabyts 8EIXP mobo with P4 2.2Ghz @ 3Ghz with 756Mb Kingston DDR333 Ram A SoundBlaster LIVE! 5.1 And MSI GeForce 4 TI4400 with 128Mb DDR Ram + VIVO card on WinXP Pro. Lateli im having a problem with the G4 Vcard, once in a wail wan I reboot the system my G4 Vcard is not loaded by the os, it is being recognized by the os but there's an yellow " ! " mark on the card in the device manager and the error code it displaying is : " The device could not start error code 10 ". and nothing I do to fix this like changing the pc profile from: ACPI UniProccesor PC to: Standard PC or Ivan Giving the card an assigned IRQ from the mobo BIOS and also disabling almos…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מסך 19 חדש ואני מעוניין להשקיע עד 2000 שקל.. חשבתי על ה ViewSonic P95f+ אבל הביקורות המעטות שמצאתי עליו הם לא משהו.. בקיצור אני צריך מסך שטוח לחלוטין שיהיה לו רפררש של 85 לפחות ב 1600*1200 איכות תמונה בהירות ואיכות טקסט טובות. אם אתה יכולים לעזור ולהמליץ לי על מסך כזה מנסיון אישי או להפנות אותי להשוואות או דברים דומים אודה מאוד. תודה~
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השוואה בין הישן לחדש ההשוואה בין הישן לחדש לגבי טמפ': נכון ההבדל הוא 2-3C אבל הקירור החדש יש לו פחות RPM , מה שאומר שקט אם אתם קונים 8800GT כנראה שבא עם אוברלקוק מהמפעל(לא יודע מה עם הרגילים) עכשיו כנראה כבר תקבל אותו עם הגוף קירור החדש מקור: http://en.expreview.com/?p=78
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על כרטיס מסך FX 6800 GS -GIGABYTE הוא עולה היום 1090 שח אני שואל, כי שמעתי שכרטסי מסך של GIGABYTE יש להם בעיות התחממות, וביצועים לא משהו ביחס לאחרים האם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
למישהוא יש מושג אם ה x850xt pe ייצא ל AGP בשנה הקרובה?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
?XFX FX5500 128MB TV? איך הוא בישביל battlefield vietnam u ו americas army האם הוא יריץ אותם בלי לגים?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://developer.nvidia.com/view.asp?IO=nv30_emulation הכל כתוב שם, צריך בשביל זה את הדרייברים הכי חדשים - 40.41...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באתר של ATI רשום שמומלץ להשתמש בספק כוח של 450W, אך למיטב לידיעתי הכרטיס מסך לא צורך פחות מ75W (תקנו אותי אם אני טועה). הייתי רוצה לדעת האם הכרטיס מסך RADEON HD 4770 יעבוד כמו שצריך אם יחובר למערכת עם ספק כוח של 350W ואם ספק הכוח אינו מתאים ואני יחבר כרטיס מסך שצורך יותר מידי הספק ... האם המחשב עלול להנזק או שפשוט לא יפעל?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אני צריך המלצה לכרטיס מסך, אני לא גיימר כבד.. רק משחק פיפא 17 וNBA 17 ואולי קצת מפיה 3 , יש לי כרגע HD5770 של AMD מה אתם מליצים לי לשדרג? מפרט: i7 3770 לוח אם - P8 H77m pro של asus ספק 450 fsp group תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה רזולציה טובה למשחקים(17 CRT)? שימו לב זה מסך LG FLATRON 775FT זה מסך טוב נכון?
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסים ואני צריך לבחור אחד ולתת את השני לחבר הראשון זה הכרטיס שיש לי בחתימה 7600GT של EVGA בגרסאת ה KO http://www.newegg.com/product/product.aspx?Item=N82E16814130017 השני זה 8600GT עם 512MB אבל GDDR2 (לעומת GDDR3 של ה7600GT) זה הלינק http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814134041 באיזה כדאי לבחור??
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, במרץ השנה דוד שלי נוסע לחו"ל וקונה לי משם כ. מסך שאבחר (עד 250$). בגלל זה אני רוצה לדעת מה עדיף לקנות ATI 3870HD 512MB GDDR4 או GeForce 8800GT 512MB GDDR3. או, אם אתם ממליצים על כרטיס אחר, יתקבל בברכה הנה כמה השוואות שמצאתי ברשת: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=166820 http://homepage.mac.com/ctopper/.Pictures/gpu1.jpg http://homepage.mac.com/ctopper/.Pictures/gpu2.jpg לפי ההשוואות שמצאתי אין ממש הבדלים, וגם במחיר אין הבדל משמעותי... לכן רציתי לדעת (ועדיף אנשים שהתנסו בכרטיסים הנ"ל) איזה כרטיס אתם הייתם בוחרים? בנוסף, אם יש לכם המלצות לכרטיסים אחרים בסביבות 250$ (לא לפי המחירים בארץ!) תנו כאן דגם. תודה רבה לכולם ושבוע טוב
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס של חברת הבת של gigabyte באמת שווה משהו כי קשה למצוא בדיקות של הכרטיס. אתם חושבים שהכרטיס הזה יכול על ה-9500pro?!(אחרי oc)
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת את כל השלבים בחיבור טלוויזיה למחשב, יש לי כרטיס מסך Inoo3D GeForce3 Ti200 עם יציאת טלויזיה (4 פינים) ו-WinXP ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
GeForce4 MX G4MX460-VT עולה בפלונטר 870 ש"ח. יש לו ביצועים סבירים במשחקים, דומים ל-TI3-200 שזה בסדר מבחינתי, ויש לו כניסת וידאו שזה הכרחי בשבילי. יש עוד כרטיס במחירים האלה שנותן ביצועים ותכונות דומות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני עומד לקנות 5770 ותוהה איזה מבין אלה הוא המומלץ: 5770@newegg האם יש הבדלים בצריכת החשמל + פליטת חום בין הכרטיסים? האם ההבדלים בCore Clock יובילו להבדלים מורגשים (או כלשהם) בביצועים? לא מתוכנן OC אני לא אקנה אחד שמציע רק "VGA Replacement Only Return Policy" תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני חושב לקנות את ה9500GT ויש לי ספק כח מעפן שהגיע עם המחשב מאייבורי. עד כמה שידוע לי הוא 200W. האם הכרטיס הזה יכול לעבוד איתו? יש לי בנוסף שתי הארד דיסקים כונן CD ושתי כרטיסי זיכרון של ג'יגה כל אחד.. תודה רבה...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רואה שכולם פה מקבלים בסביבות 8000 אז רציתי לדעת אם התוצעה שלי סבירה בשביל המחשב שלי התוצעה פעם אחת 1505 ושער הפעמים בסביבות 1250 המחשב הוא AMD 750 לוח GIGABYIT VIA133(משהו כזה אני לא בקשר לדגם) 256 זכרון SDRAM כרטיס מסך GFORCE MX 100\200 64MB אז מה אתם אומרים יש לי בעיה במחשב או שזה בסדר?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע כרטיס משך Nvidia 8500 GT עכשיו אני משתמש במחשב לפעמים במחשב כמדיה סנטר ואני רוצה לקבל את האיכות המקסימלית בכרטיס עצמו יש DVI אז אין בו קול כמו HDMI לכן אני צריך כרטיס מסך עם אותו מפרט רק עם חיבור HDMI לפי מה שהבנתי ATI מייצרים את הכרטיסים שלה עם HDMI כולל קול אשמך אם מישהו יכול להמליץ על כרטיס כזה כמה שיותר זול ודרך אגד מה אתם אומרים על הכרטיס הזה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=160377793126&Category=3762&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D2 תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-