עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם ניתן לעבוד על מסכים כאלה גם ב1024X768 או שזה לא מומלץ ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Jar with me,

הורדתי את התוכנה , והוא כותב לי שחייבים 512 ראם זה הגיוני? אפשר להריץ גם עם 128?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Tomerico,

אני מעוניין לדעת האם ממשיכים לצאת דריברים לכרטיס הנ"ל? כי כידוע לי היצור של הכרטיס הזה הסתיים עקב אי קנייה של הכרטיס. תומר אורן.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by beni125,

המחיר עומד על 1423 ואני מאמין שהוא עוד עתיד לרדת בקרוב http://tms.co.il/product/5699

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by PayneBack3251,

שלום רב אני מעוניין בכרטיס GTX460 ורציתי לדעת אם שווה להוסיף 250 ש"ח בשביל הגרסא של ה 1GB המחשב שלי מחובר למסך 32" ומאמין שבקרוב יהיה מחובר למסך יותר רציני FHD מעבד E8500 4GB RAM עריכה: או בכלל לקחת את GAINWARD GTX465 1024MB בתופת של 370 ש"ח

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by יהושע מנחם,

האם כרטיס מסך HIS HD 2600 PRO 256MB DDR2 PCIe חזק יותר מהליבה הגרפית המובנית במעבד I5 2400 ?

7. Started by hardware maniac,

אוקיי מכיוון שאין לי עוד את הכרטיס והוא מגיע עוד כמה ימים אשמח אם אנשים פה מהפורום שיש להם אותו ישתפו אותי בביצועים שלו . גם לטוב וגם לרע זהו דיון,ניתן לשבח אותו וניתן לציין וניתן להחפיש את שמו. בקיצור-דעותיכם על הכרטיס. עריכה:אה עוד משהו,בין אם אתם מביעים דעה על הכרטיס(טובה או רעה) אבקש שתנמקו ע"י נתינת המערכת שסובבת את הכרטיס (מעבד,זכרונות,לוח-אם וכו') בכדי שיהיה איזושהי מידת השוואה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by SyndromE,

בכרטיסי Nvidia, נאמר סדרה 7xxx ומעלה... האם יש השפעה כל שהיא על איכות התמונה במצב CLONE או DualView ? אני לא מדבר על ביצועים או בעיות טכניות כאילו ואחרות, אלא ירידה באיכות נטו. אישית, אני מאמין שאין בעיית איכות, הסיבה שאני שואל היא בגלל ויכוח עם חבר שמתעסק בתחום הוידאו, הוא טוען כי הוא השתמש בכרטיס שת'כלס מבצע רק CLONE (של matrox) והאיכות ירדה. הוא אומר שהיום הוא משתמש במפצל חיצוני (נלווה) שעושה את העבודה על הצד הטוב ביותר. אז אוקי, הוא אומנם לא בדק איכות פיצול של Geforce 7800gt, אבל הוא נחוש בדעתו שהוא יודע מה הוא אומר. יש תגובות?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by tidan31,

שלום! ניגשתי לנתק את הכבל מהכרטיס מסך והוא לא יצא ניסיתי בכוח ועדיין לא הצלחתי לנתק אותו לאחר מכן ראיתי בתחתית של הכבל שיש סימן של חץ שצריך ללחוץ עליו ולאחר מכן לנתק אותו השאלה שלי האם גרמתי נזק כלשהו ליציאה בכרטיס מכיוון שניסיתי למשוך אותו בכוח למרות שהכל עובד באופן תקין?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום 1.חיפשתי ברשת תשובה האם כרטיס מסך גיגה בייט 3060ti מתאים עבור משקפי oculus quest 2 256gb התשובות ברשת לא ברורות ולא חד משמעיות . לכן אני שואל את בעלי הניסיון מה דעתם , ( ההמלצות ברשת נוגעות לכרטיסים ישנים שלא כדאי לרכוש אותם ) 2.האם אתם יכולים להמליץ על כרטיס טוב וזול יותר . תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by shmuel_mr,

שלום, יש לי כרגע כרטיס משך Nvidia 8500 GT עכשיו אני משתמש במחשב לפעמים במחשב כמדיה סנטר ואני רוצה לקבל את האיכות המקסימלית בכרטיס עצמו יש DVI אז אין בו קול כמו HDMI לכן אני צריך כרטיס מסך עם אותו מפרט רק עם חיבור HDMI לפי מה שהבנתי ATI מייצרים את הכרטיסים שלה עם HDMI כולל קול אשמך אם מישהו יכול להמליץ על כרטיס כזה כמה שיותר זול ודרך אגד מה אתם אומרים על הכרטיס הזה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=160377793126&Category=3762&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D2 תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by rollita,

שלום, יש לי את המפרט הבא: AMD athlon 64 3000 socket 939 gigabyte GA-K8Nf-9 nForce4 Socket 939 - לוח supertalent D32PB12C2 512MB 3200 CL2 X2 - זכרונות Thermaltake TT420APD 2-fan APFC - ספק Gigabyte FX6600GT GV-NX66T128D PCI-E 128MB - כרטיס מסך כרטיס המסך שלי נדפק ואני צריך להחליפו. מבקש המלצה על כרטיס מתאים, בתקציב של לא יותר מ-800 ש"ח. תחת שני השיקולים הבאים: 1. לא לקנות כרטיס שהוא סתם overkill למפרט הנוכחי שלי 2. לקנות כרטיס שיוכל לשמש אותי גם למחשב חדש, אם אחליף את הנוכחי. תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכם האם יכול להיות שהכרטיס מסך שלי מוציא דרך ה HDMI סאונד משני ערוצים בלבד ? הכרטיס מסך שיש לי הוא HD7870 של GIGABYTE GV-R787OC-2GD http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4154#ov אני מנסה לראות סרטים של HD שמקודדים ל DTS או AC3 ואני שומע במערכת בסטראו בלבד הטלויזיה מחוברת למחשב ולמערכת דרך כבל HDMI

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אתם כבר מכירים את זה: כל כרטיס חדש שמראים לנו - הדבר הראשון שזורקים עליו אלו מספר בנצ'ים עם דוגמאות מ- 3dmark או משחק כזה או אחר שיש לו בנץ מובנה, ומספרים לנו את התוצאה ב FPS. וכאן זה נגמר ועל סמך זה אנחנו אמורים להבין מה הכרטיס מסך הזה מסוגל לתת לנו. האמנם ? לא ממש... הבעיה עם הבנצ'ים הללו היא שהם קצרים מדי, בדרך כלל פחות מדקה, לעיתים עד דקה או שתיים גג (אך עם הפסקות באמצע בין סט בדיקה לסט שעוקב אחריו, אשר מקררות את הכרטיס). בפועל כשמשתמשים בכרטיס כדי לשחק ולא כדי למדוד שטויות, אז הכרטיס תוך פרק זמן קצר של מספר דקות מתחמם ומגיע לטמפרטורת עבודה שממנה ומעלה אסור לו לעלות עוד. בשלב הזה הדרייבר מתחיל להוריד את תדר …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by דניאלאב,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אני מתלבט בין הכרטיסים האלו :[h=1]MSI Radeon R9 280X או sapphire r9 280x vapor x[/h] אני מתכוון לשחק BF4 לפחות high או ultra תודה מראש לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by nitzan1234,

אהלן, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך די ממוצע בתקציב של 500 שקל בערך, הבעיה היא שאני באמת לא מבין בעניין. ניסיתי לקרוא ולראות מה יתאים לי אבל באמת שלא הבנתי הרבה. אני אודה לכם אם תוכלו להציע לי משהו שיתאים לי. תודה רבה חברים

17. Started by pk1,

מתכנן לקנות אבל יש לי ספק 350W ג'נרי... זה בסדר או שצריך אחד חדש?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. בחיפושי אחר כרטיס DVI , אני מגיע להרבה כרטיסים שבאינפורמציה שלהם מופיע הנתון DVI אבל בתמונה אין להם יציאה כזאת. אני מחפש כרטיס גרפי במחיר בזול ביותר שתומך ב DVI

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by PCall,

שלום! אני מתלבט מה לקחת איזה גירסה 640MB של הכרטיס או 320MB של הכרטיס.. מי שאמור למה שיגיד לי למה?עם הסבר ! בבקשה! תודה.. ויש לי עוד כמה שאלות אני עושה עבודה על כרטיס מסך ויש לי כמה שאלות אליכם שאני לא בטוח בהם... 1 . מה הטמפ' הממולצות של כרטיס מסך? 2 . מה השימושים שלו? ובמה הוא עוזר? תודה למי שעוזר!

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Pac Pac Chick,

Hey all. I have a little question, which should be obvious from the title Sorry for writing in English and not Hebrew if this confuses someone, it's just that I'm on a foreign computer and they have no Hebrew here :-\ Which company makes the best Geforce 6800? Taking into account everything (cooling, power, whatever) in the world? Not just in Israel? It's just that I'm in Japan right now and if something isn't here, it prodably doesn't exist (I've seen a department store with an entire floor dedicated to video cards). BTW, along my voyages through the stores around here I've encountered this little thing: http://www.inno3d.com/products/geforce6/systems_6800gt.html I…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by iyehuda,

חבר שלי הציע לי את הX1800XL ב 180 ש"ח הכרטיס אכן תקין ועובד אצלי ,הכרטיס ללא אחריות או לשלם 390 ל HD 4670

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Canter-Points,

ניראה לי שהכותרת מסבירה את הכל... אני רוצה את המסך הדק הכי טוב מבחינת איכות, בגודל של 17" ולא משהוא בעשרות אלפי שקלים...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by curdi1,

שלום לכולם - האם מישהו מכיר כרטיס מסך עם TVOUT של RCA קומפוזיט ? שאלה נוספת - האם כרטיס המסך של GIGABYTE 840GS מגיע עם adapter מ-svideo ל-RCA קומפוזיט ? תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שדרוג כרטיס מסך מ SAP 1950GT ל ‏SAPIER HD 6850 1GB מערכת מחשב לוח אם GA-965P-DQ6 V3.3 CPU Q6700 ספק כח ENERMAX LIB 500W 2G DDR 2זיכרון 3 דיסק קשיח 1 DVD יכול להיות בעיות עם חיבור PCI EXP יכול להיות בעיה ב WIN XP AND DirectX 9/10 מה קורה לגבי משחקים ישנים למשל FAR CRY 2 ומשחקים שתומכים ב DX 9/10

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. התקן שינסה לגנוב את כתר הביצועים מה-HBM2 כמעט מוכן לתפוס את הבמה המרכזית לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.