כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי את הכרטיס והוא אמור להגיד בקרוב(אין אפשרות לבטל...)תוכלו לתת עליו חוות דעת?איך הוא?הוא מריץ לכם משחקים בצורה טובה?(אם תוכלו תתנו בבקשה משחק לדוגמא...) וגם האם הוא רועש או מתחמם מהר? תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי הגיע היום , ממש עכשיו מהחנות (קניתי בנוגה) במקור הזמנתי X800XL של powercolor עם VIVO בקיצור את זה : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2974&catcode=449 שעולה 2090 ש"ח עכשיו, הם התקשרו לפני כמה ימים ואמרו לי שמחליפים לי אותו באותו כרטיס, אבל של ASUS הם אמרו שהם מכסים בשבילי את ההפרש במחיר (כלומר אני לא משלם את ההפרש, למרות שהאסוס יקר יותר) אני הנחתי שהם מדברים על הכרטיס הזה : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3828&catcode=484 והסכמתי להחלפה. אבל עכשיו כשפתחתי את הקבלה - אני רואה שרשום שם שקיבלתי 7800GTX של אסוס ואני לא רואה דגם כזה באתר שלהם אני רואה שיש כזה אבל EXTREME, ואני לא יודע אם זה מה ששמו לי !! http://www.n…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה רזולציה טובה למשחקים(17 CRT)? שימו לב זה מסך LG FLATRON 775FT זה מסך טוב נכון?
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לקנות 2 כרטיסי 4770, אבל אי אפשר למצא אותם בשום מקום במלאי, והיבואן לא יודע מתי יהיה... מה כדאי לקנות עד סכום של 1500 ש"ח? (כולל OC).
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo e8400 3.0ghz penryn box קירור מעבד: arclic 7 pro לוח אם: Gigabyte ga-p35-ds3l ספק כוח : enermax liberty 400w 30a 12 v כרטיס מסך: אין כרגע!!!!!!..היה בעבר 4850 עברתי ל5850 (שניהם נמכרו כבר)ועכשיו מחפש כרטיס טוב מהם שמתאים למיפרט מחשב שלי! תביאו לי כמה אופציות (דגמים) בבקשה תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין בכרטיס בצבע שחור עם גוף קירור שחור (ללא מאוורר) ועם Dual Dvi או DVI + HDMI.. מכירים משהו כזה? לא צריך משחקים או דרישות מיוחדות מעבר לזה מבחינת ביצועים. הכי קרוב שאני מכיר זה ה-XFX 4650 אבל הוא עם מאוורר..
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה קניתי gigabyte 970 g1 שמתי לב aהלד על הכרטיס לא נדלק בשיטוט באינטרנט מצאתי שאפשר להפעיל את הלד בעזרת התוכנה Gforce experience אבל שאני משחק עם האפשרויות אני לא רואה שהלד נדלק בנוסף שאני חוזר בחזרה לתפריט של ה LED בתוכנה אני רואה שהממשק הזה לא שומר את ההגדרות עדכנתי את התוכנה לגרסא העדכנתי ביותר אך זה לא עזר, מישהו נתקל בזה ? האם יש פתרון ? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם: לפני כשנה וחצי הרכבתי לעצמי מחשב, את החלקים החשובים והיקרים קניתי מארה"ב (דוד שלי הביא לי לארץ) חסכתי כ1500 שח ומאוד הייתי מרוצה מהתוצאה -מחשב חזק מאוד שעובד בצורה מצוינת. כיום ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך ,שמתי עיניים על GTX 760 (שני כרטיסים) המחיר בארה"ב הינו 260$ זאת אומרת לשניים 520$ כ1850 ש"ח. המחיר בKSP הינו 1450 ש"ח לכרטיס בודד (2900 לשניים) . כמו שאפשר לראות הפרש המחירים הוא גדול מאוד (כ1000 ש"ח) נכון להיום אין שום מצב שאסבול את הפרש המחירים הזה לכן אחכה להזדמנות שאחד החברים/מכרים יביא לי מארה"ב. אשמח לשמוע את דעתכם לגבי הפרש המחירים העצום . http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127745 http://ksp.co.il/?uin=19884
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרטיס המסך GeForce RTX 4080 במהדורת Founders Edition של NVIDIA מושק היום רשמית - לקחנו אותו למבחני ביצועים נרחבים בשביל להבין כמה מהיר הדור החדש לעומת הקודם וכמה הוא באמת שווה את הכסף שלכםלכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
איך אני יכול לדעת של איזה חברה הכרטיס מסך שלי? יש תוכנה? כי לא ממש בא לי לפרק תמחשב בשביל זה... וגם איך אני יודע אם יש לך TV OUT?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
GeForce4 MX G4MX460-VT עולה בפלונטר 870 ש"ח. יש לו ביצועים סבירים במשחקים, דומים ל-TI3-200 שזה בסדר מבחינתי, ויש לו כניסת וידאו שזה הכרחי בשבילי. יש עוד כרטיס במחירים האלה שנותן ביצועים ותכונות דומות?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר שהכרטיס מסך שלי 4870x2 עשה לי הרבה בעיות גם לאחר תיקנוים וכו' החליטו בחנות KSP לתת לי כרטיס חלופי אחר במקום ה4870X2. הם הציעו לי את ה5870 במקום, רציתי לדעת אם ה5870 כדאי במקום ה4870X2 (כמובן שזה ללא שום תשלום נוסף בגלל שהכרטיס שלי עדיין בתקופת אחריות), ורציתי לדעת אם יש כרטיס אחר שכדאי לקחת אם לא ה5870 ומה אתם יכולים להמליץ. כמובן חוץ מזה שהכרטיסים של ה5XXXX הם טכנולוגיה חדשה יותר בעלת DX 11 שזה עוד יתרון קטן למה כדאי בכל זאת להשתדרג. תודה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש למישהו הערכה מתי פלוס מינוס תצא הסדרה החדשה של אנוידיה? מתי אמורה להיות ההכרזה? אני מאד מתלבט אם לרכוש כרגע מחשב חדש או להמתין. הכל שאלה של כמה זמן אני צריך להמתין....
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמתי לב שהכרטיסי מסך של AMD לאחרונה עלו משמעותית במחיר בשבועיים האחרונים (מ 305$ לכ 380$+ בשביל ה R9 280X שלא נדבר על מחסורי מלאי בארה"ב). יש שמועות שהדבר בגלל הרצון לכרות BITCOIN (למרות שלא ברור לי הטמטום הזה, כי זה לא משתלם מבחינת חשמל בכל מקרה). הדבר כמובן משפיע גם על המחירים בארץ (על חלק מהחנויות מוקדם יותר מהאחרות). האם יש צפי לירידה ? האם לאור המחירים הנ"ל כדאי היום למחשב חדיש ברזולוציה של 1920 על 1200 שיריץ את המשחקים החדשים האופן טוב ללכת על ה 770GTX עם 2 גיגה ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעקבות http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1093071525,65931, דיון (תרבותי ) על מצב השוק הבינוני לתושבת הPCI-e. מה הכרטיס העדיף לדעתכם? X700 של ATI או GF6600 של nVidia
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על כרטיס מסך FX 6800 GS -GIGABYTE הוא עולה היום 1090 שח אני שואל, כי שמעתי שכרטסי מסך של GIGABYTE יש להם בעיות התחממות, וביצועים לא משהו ביחס לאחרים האם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי היא שאחרי זמן קצר שאני משחק במשחקים אני מקבל ארטיפקטים אדומים וירוקים ואז כל המחשב ניתקע ואני זקוק לעשות Reset זה קרה לי כבר כמה פעמיים בCrysis וCOD4 אחרי כמה דקות משחק. (אלה המשחקים היחידים ששיחקתי) אז בבקשה תעזרו לי למצוא פתרון לבעיה המחשב חדש לגמרי מפרט בצד.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתכונן לקנות ATI 9200 (לא SE) ורציתי לשאול, האם הכרטיס זה יוכל להראות אפקטים במשחקים חדשים? נגיד בnfs החדש, כשיש ניירו אז יש האפקט שהכול מטושט, אצלי יש גיפה 2 ולא ראיתי את זה, האם עם הכרטיס הזה אני אראה?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני לא גיימר ולא כלום אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני סגור על מה אני יקנה TWINMOS SPEED PREMIUM 433MHZ 512MB DDR DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX אם כבר אני משחק לעיתים רחוקות מאוד אני משחק ב: Medal of Honor GTA San Andreas וקול אוף דוטי השאלה שלי היא אם הכרטיס הזה יספק אותי (כולל OC כמה שיתן) GIGABYTE 6200 128MB DDR 128 BIT BULK PCI-EXPRESS
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם ברשותי מערכת המחשב במפרט בה מותקן כרטיס המסך hd2600xt (עם דרייבר מעודכן להיום). המחשב מופעל ע"י מערכת הפעלה windows7 32 אולטימיט (חוקי). למחשב מחוברים שני מסכים בשיטת dual view (כלומר extended desktop) מסך crt כמסך ראשי (זמני, זמני) טלויזיה סוני 32v5500 כמסך משני. (עמוד הטלויזיה http://www.sony.co.uk/product/t32-v-series/kdl-32v5500#pageType=TechnicalSpecs ) מסיבה לא ברורה, תצוגת המחשב בהמסך הטלויזיה אינה מתפרסת על מלא השטח אלא נשארת מעין מסגרת שחורה (בעלת פרופורציות אחידות) סביב התמונה. דבר הקורה בכל היישומים והינו די מעצבן (לטלויזה כבר יש מסגרת שחורה ואיני רואעה צורך במסגרת נוספת). הדבר קורה באופן דיי מוזר. טרם התקנת הדרייבר לאחר התקנת הwindows7 תמונת המסך …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכרטיס העדכני של NVIDIA כולל מגבלה חדשה עבור היצרניות שעשויה להחזיר את חדוות ההמהרה העצמית לתודעה, ומחיר שעשוי להפוך אותו למחליף ממשי עבור ה-GeForce GTX 1080 לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי כ מסך GTX 950 המאוורר לא עובד האם הוא עובד רק במאמץ? או שמשהו לא תקין תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס מסך 8500GT עם מעבד E6750. אני מחפש כרטיס מסך חדש לא משנה לי החברה ואני לא יודע את התקציב כי זה אמור להיות ליומולדת. הכרטיס צריך להחזיק את כל המשחקים היום על הגדרות הכי גבוהות וברזולוציה של מסך 22 אינץ' (1680*1050) וגם שיוכל להחזיק משחקים בשנים הבאות.
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה: לי יש במחשב Hercules GeForce 2 MX/400 TwinView (עם יציאה שמאפשרת לראות את המחשב בטלוויזיה) לאחי יש רדאון 7000 (לא יודע איזה בדיוק) וגם לו יש יציאה המאפשרת לראות את המחשב בטלוויזיה. השאלה שלי היא למה כשאחי מחבר את המחשב שלו לטלוויזיה, רואים על הטלוויזיה את כל המסך אך מטושטש כי הוא על רזולוציה 1024*768 ואצלי כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה רואים רק 800*600 מתוך ה-1024*768 שבהם אני משתמש, כך שנוצר מצב שרואים על הטלוויזיה רק חלק ממה שרואים על מסך המחשב ואם אני מגדיל סרט על כל המסך אז רואים רק 80*600 מתוך הסרט על מסך הטלוויזיה, וכפי שאמרתי - אצל אחי רואים את המסך על הטלוויזיה בשלמותו. האם ישנה תוכנה כלשהי או Tweak או משהו שיאפשר לי לראות את כל תכולת מסך המחשב על הטלוויזי…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתכנן לקנות את ה 4090 כרגע יד לי ספק כח של 750W המעבד אצלי הוא AMD RYZEN 9 5959X האם הספק שיש לי יספיק או שאני צריך להחליף? ספק SEASONIC
-
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-