עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by finjanos,

קודם שלום לכולם ותודה על העזרה המיוחלת.. אני מתלבט קשות לגביי כרטיס מסך חדש מ"המעמד הבינוני", להלן Sparkle Geforce 9600 GT Overclocking VS Geforce 9800GT התקציב הוא באזור ה-650-750 ש"ח יש לציין שכל כרטיס שאבחר דורש רכישת ספק משודרג בנוסף לתקציב המצוין לעיל. כמובן שהמלצה על כל כרטיס אחר בטווח המחירים הזה תתקבל בברכה. מה טוב יותר כרגע? מה טוב יותר לטווח הארוך? ומה משתלם מבחינת value for money? אני מבולבל מכל סוגי הדגמים והחברות שמוצעים כרגע באינטרנט (9800gtx, 9600 gt not OC..לא מבין בזה, המון המון תתי-סוגים לכל דגם) ---------------------------------------- מפרט טכני מלא: Processor Information: Vendor: GenuineIntel Speed: 3000 Mhz 2 logical processors 1 physical proc…

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  2. היי קיבלתי הצעות מחיר למחשב חדש בתקציב של עד 8K והיו לי שתי אפשרויות לכרטיסי מסך, מה אתם אומרים עדיף לי? יש לציין שהקואדרו מגיע עם 512 מגה זיכרון לעומת 1024 של הGTS 250. נ.ב. אם למישהו יש הצעות לכרטיסים טובים יותר או עדיפים עד טווח מחירים של 1200 שקל ככה אני אשמח לשמוע.[br]פורסם בתאריך: 19.01.2010 בשעה 20:38:36 לחדד את ההודעה שקיבלתי גם הצעה לATI radeon HD4870 באותו המחיר פחות או יותר

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. לכל מי שראה את הת'רד הקודם שלי... עכשיו החלפתי מערכת הפעלה ל-WIN2K מ-WIN98SE הדרייברים שהתקנתי הם: דרייברים בסיסיים שהורדתי מהאתר של החברה SAPPHIRE לריידון 9000\9000 פרו והדרייברים האחרונים מהאתר של ATI. בהתחלה שבתקנתי רק את הדרייברים של ספיר קיבלתי בערך 2500 נקודות. ולאחר שהתקנתי את הדרייברים מהאתר של ATI התוצאה שלי הייתה: 3100 שזה שיפור של איזה 600 נק' וזה המון ! תגובות הצעות וכו' יתקבלו בשמחה

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by X-Style,

בגלל שהתקציב שלי לא כל כך גדול, נראה לי שאני אלך על ה8800GT של palit שהוא הכי זול. השאלה היא, האם יש הבדל בין ה8800GT שלהם או בין ה8800GT של ASUS למשל? האם יהיה שווה להשקיע עוד כסף כדי לקנות את הכרטיס מחברה יותר אמינה? או שזה סתם שטויות?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  5. Started by אוריפ,

לחץ כאן לחץ כאן יש עוד כמה, אבל זה בנתיים... אני אעדכן בהמשך. הנה עוד: לחץ כאן בסה"כ יש שיפור, אבל לא נראה לי כזה גדול שדורש השקעה של 550$. לעומת זאת יש כמ הדגמים מעניינים כמו הX800 והX800XL שיכולים להוות תחליף טוב יותר לכרטיסים קיימים בשוק באותו טווח מחיר.

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by PCguy,

ראיתי בפנדס שיש 3 גרסאות ל6600 6600gt שהוא הטוב בניהם 6600e 6600q משהוא יודע מה ההבדל?? והאם יש הבדל משמעותי וחשוב בין הגירסא עם 128 לבין ההיא עם 256 ? דרך אגב הם של אלבטרון

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  7. תודה לעוזרים מראש

• 8 תגובות
    • 583 צפיות
  8. Started by BlackSheep,

לפני כמה חודשים קניתי את כרטיס המסך - MSI Radeon 9800 Pro. למרות שעכשיו אני מתלהב יותר מ-X800, גיליתי שבזיגזג אפשר לקנות את כרטיס המסך Radeon X700 Pro (!) במחיר של רק 1236.99 ¤ ואת ה-9800 פרו קניתי ב-1230.99 ¤ ז"א תוספת של רק 6 שקלים. אז מה שווה יותר? בבקשה הצביעו בסקר והוסיפו תגובה.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שאלה בכותרת. איך עושים זאת?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  10. שלום לכם... לצערי הכרטיס מסך במחשב הקיים שלי הלך ( ריצודים בכל המסך, בדקתי אם כרטיס מסך אחר ועובד מעולה )... המפרט הקיים הוא: מעבד Intel E8400 3.0GHZ ( ללא אוברקלוק ) לוח אם GIGABYTE GA-P31 DS3L זכרונות G.Skill 1GBx2 ( 2GB ) DDR2 CL4 ספק כוח ENERMAX 400W LIBERTY מארז GIGABYTE 3D AOURA אשמח להתייעץ איתכם לגביי כרטיס מסך שנע בין 400-550₪ בלבד, לא הולך לעשות אוברקלוק או משהו כזה... המחשב משמש לשימוש של מסמכים - משחקים.. [h=1]תודה רבה![/h]

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by kawaii,

נראה לי הגיע הזמו להחליף את הmx440 הישן שלי...אבל מה לעשות אני עני ( ;D) אז ככה,התקציב הוא בערך 400...אני חשבתי על זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=2398 הוא שווה את זה?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  12. שלום לכולכם , יש לי כבר נושא שפתחתי בעקבות הבעיות שלי עם הכרטיס המסך , כעת יש לי בעיות חמורות ביותר , ( בעיות אלו היו לפני שדרוג המפרט שלי ) יש לי בעיות בכל משחק אפילו בגראפיקה על LOW ב CRYSIS הכל עובד בסדר , FPS גבוהה אך דברים נטענים לאט! כשאני מתקרב אליהם הם מופיעים , וכשאני מתרחק הם שוב פעם נעלמים , חשבתי שזה נוצר בעקבות צוואר בקבוק שיש לי , אז קניתי מאבד חדש , אבל הבעיות עדיין נשאו , אני נואש כי בזבזתי כלכך הרבה כסף על השדרוג הזה , ואני נותרתי ללא עזרה או שום רעיונות כיצד אני יכול לבדוק את העניין בחנות אמרו לי שזה גם היה בעקבות המעבד אבל מי יודע... המפרט לפני השדרוג : 3800+ AMD X2 64Bit 2 GB's RAM 160 GB Hard Drive 2600XT ATI Radeon 450W PSU HEC לאחר מכן קנ…

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  13. שלום לכולם , אני מחפש כרטיס מסך שיהיה טוב מספיק כדי להפעיל משחקים כמו FIFA וכו'

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני רוצה לקנות כרטיס עם יחס עלות ביצועים הכי משתלם שיש.אני מתלבט בין HD 4670 של Msi לבין sapphire http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6825 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6818 יש לי מעבד E6300 1.86 GHZ 2GB RAM OF Kingston Motherboard of Asus 945 ספק כוח 520 watt של gyro וכרטיס מסך 7300GT מסך "Sansung 20 השאלה שלי אם לא יהיה לי צוואר בקבוק? ואם אחד מהכרטיסים הנל" משתלם?.או שעדיף ללכת על 9600GT OR 9800GT?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  15. אז ככה היה לי מנהל התקן גרסה 311.54, באיזה שלב התקנתי גרסה כל שהיא שהיא היתה הכי מעודכנת. באיזה שלב(לא זוכר כי הבחנתי בזה מאוחר) מנהל ההתקן /כרטיס המסך הפסיק לפעול והיתה לי שגיאה קוד 43. כשהבחנתי בזה הסרתי את מנהל ההתקן ועשיתי הפעלה מחדש והווינדוס התקין את הגרסא הישנה לבד שהיא 311.54 . מנהל ההתקן עבד במשך מספר חודשים עד שהתקנתי גרסא הכי עדכנית 344.11 וכעבור יום יומיים המנהל התקן/כרטיס המסך הפסיק לעבוד וקבלתי קוד 43 אחרי מספר התקנות והסרה של כל אחת , (עזרו לי בTEAMVIEWER) מנהל ההתקן כיאלו לא הותקן(לפי דבריו של הבחור שעזר לי בהשתלטות מרחוק) היום הסרתי את מנהל ההתקן 344.11 שהותקן עלידו אתמול ,והתקנתי מחדש היה לי קוד 43 הסרתי שוב והפעלתי מחדש וכלום לא הותקן לי .. לא זוכר מה…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Mighty,

יש לי פנטיום3 500 הציפסט שלי הוא SIS 5600 וקניתי G-force fx 5200 128 ddr 64 bit עקבתי אחרי ההוראות כמו חנון... מחקתי את הדרייברים של הכרטיס הקודם (אמרו משהו על *download and insatll the latest AGP BUS DRIEVRS. from www.sis.com אבל ספק רב אם זה לבורד שלי : \ התקנתי את הכרטיס אני מדליק את המחשב...ואין תגובה...לא מסך ולא בטיח... האור הכתום במסך לא הופך לירוק!!!! : [ כרטיס חדש. בתודה האדם העצוב : [

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. היי יש לי Giga-Byte Radeon 8500 Deluxe (עם התושבת קירור הגדולה) וכתוצאה של הרבה נפילות מתח המאוורר השתגע ועכשיו הוא מוציא רעשים מחרידים פניתי לחנות שממנה קניתי את הכרטיס (pchardware) והם אמרו לי שהאחריות לא כוללת מאווררים ושאין ברשותם מאווררים מקוריים. השאלה שלי היא מאיפה אני יכול להשיג מאוורר מקורי שיתאים לתושבת קירור והאם אני יכול לשים במקום מאוורר אחר תודה.

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  18. שלום חברים, יש לי כרטיס מסך Ati Radeon 4850 וממה שהספקתי לקרוא הוא לא תומך ב Direct X 11 עכשיו, כשרציתי לבדוק איזה גרסה מותקנת אצלי, רשום לי שה 11 מותקן. האם יכול להיות שהוא רק מותקן אבל לא יעבוד? או שאולי הכרטיס שלי בעצם כן תומך? (אני שואל כי התכוונתי לרכוש משחק, וירדתי מהרעיון ברגע שהבנתי שהכרטיס כנראה לא יתמוך, לכן מבקש רק מי שיודע שיענה אחרת זה יעלה לי הרבה כסף תודה חברים!)

19. שלום יש לי 3070TI עם מעבד 5900X של AMD לוח אם ASUS TUF GAMING B550-PLUS. קניתי לא מזמן את ה Early access של Titan quest 2 והוא כנראה מביא את הכרטיס מסך שלי ל100% מה שגורם לו להתחמם ולקבל מסך שחור שאחריו אני צריך לרסט את המחשב. שאלתי בחנות מחשבים והם אמרו לי שהם יכולים להחליף thermal grease בכ400 שקל אבל שעדיף לקנות חדש. דיברתי עם טכנאי מחשבים והוא אמר שהיום יש סדרה 5000 אז אפשר 5060ti או 5070 אם אני רוצה להשקיע. איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות כדי שהמחשב יסחוב עוד כמה שנים. אולי כדאי כבר לבדוק אם שווה לקנות חדש. תודה מראש

20. כולם פה מדברים כל הזמן על היציאהשל הDX10 ועל ההשלכות של כך, אבל למישהו יש באמת מושג קלוש מתי הוא יצא? עם הויסטה?? ואם כןמתי הויסטהתיצא הרי כל הזמן דוחים את היציאה של הויסטה

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  21. מה קורה אנשים? עד כמה שהייתי מעודכן בנושא, בתקופה ש 4870 ו 260GTX שלטו בשוק, ההגבלה של pcie x16 הייתה לא משמעותי וכמעט אפסית אם אני לא טועה. עם כניסת הכרטיסים החדשים לשוק, אני מתעניין לדעת אם יש חידושים בעניין והאם זה כבר נעשה יותר משמעותי. יש אולי איזושהי טבלה שמסכמת הפרשי ביצועים של כל כרטיס כשמלבישים אותו על pcie x16 או על pcie 2.0 ? תודה, המשך יום נעים.

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  22. Started by VerdineR,

שלום לכולם דאי הסתבכתי בעדכון דרייבר לכרטיס מסך שלי זה הכרטיס שלי: SAPPHIRE HD 5850 1GB GDDR5 PCIE (Game Edition אגב רשום win32/64 בהורדה. איך אני בודק מה אני, אין לי מושג בזה אשמח עם תוכלו לעזור לי בהקדם.. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  23. Started by NoamHa,

שלום. ישנה חברה לכרטיסי מסך בשם HIS. משום מה הכרטיסים שלה זולים בצורה מיוחדת ביותר. משהו שמע עליה? האם היא חברה טובה? בעיקרון יש עליה 2 שנים אחריות. תודה, להתראות.[br]פורסם בתאריך: 14.03.2007 בשעה 11:03:24 הכרטיס הזה:http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=10202 הוא לא טיפה זול מידי? האם יש פה משהו לא תקין? או שזה באמת XTX מלא?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  24. אם למשל אקנה 970 מאייבורי, אהיה זכאי למשחק חינם מ-NV?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. יש לי RADEON 9000 PRO ו-XP מותקן CATALIST 3.1 ו-CONTROL PANEL ויש לי בעיה בהגדרה של ה-AGP הוא עלX1 במקום X2 הלוח אם שלי תומך ב-X2 ומופעל ב-BIOS X2 בכרטיס הקודם שהיה לי VOODOO 3-3000 לא הייתה בעיה כזו למישהו יש מושג? תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.