כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אילו הגדרות גרפיות במשחקים כיום ידועות כצרכניות כבדות של המעבד? זאת מכיוון שיש לי מעבד ישן אך כרטיס מסך חדש, והייתי רוצה לכוון את ההגדרות בצורה אופטמלית כך שהמעבד יתאמץ ובכל זאת לשמור על הגדרות גבוהות בגזרת הכרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם אני רוצה להחליף מחשב בקרוב וכמו שאר העולם אני מחכה שיצא הקונרו, שיצאו קצת מבחנים,שאנשים יתנסו עליו ואז גם אני אקנה. עניין של חודש-חודשיים. עכשיו, העניין הוא שיש לי מישהו שבא בחודש הקרוב מארה"ב וחשבתי לקנות חלק מהרכיבים שם (כרטיס מסך, זיכרונות). אם אני רוצה לעשות את הקומבינה הזאת אז זה אומר שאני אצטרך להזמין את כרטיס המסך והזכרון כבר עכשיו (חשבתי על כרטיס 1900xt). השאלה היא האם צפויה איזו התקדמות ממשית, איזו פריצת דרך בכרטיסי המסך בחודש-חודשיים הקרובים ואז אני אתקע עם מחשב לא כ"כ מאוזן, או שאני יכול לקנות בשקט עכשיו ולהרכיב את המחשב בעוד חודשיים ? בנוסף, האם כאשר תצא VISTA זה ישפיע על כרטיסי המסך (למשל גירסאות מתקדמות יותר של ACTIVEX שהערטיסים של היום לא תומכים)…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, א' אתחיל בכך שזה בעיה מאוד מעניינת למתקדמים וגם ומאתגרת (לפחות אותי) אבל היא קצת ארוכה כי רציתי להיות הכי מפורט שאני יכול. זוהי בעיה שעדיין אין לי עליה תשובה, וגם לא נראה לי שתהיה אבל אני מאמין שהמומחים פה באתר יוכלו לעזור לי. הנושא: בעת הפעלת משחקים על כרטיס המסך 8800GT במחשב שלי (ותכף אסביר למה אני מדגיש שלי) המחשב קופא. המפרט שלי: מעבד 4 ליבות Q6600 של intel ספק Thermaltek 500W לוח אם גיגהבייט P35-Ds3L זיכרונות 4 ג'יגה (4X1) של corsiar 800MHZ דגם CM2X1024-6400C4DHX 8800GT leadtek 3 מאווררים + 1 של המעבד (SCYTE KAMA KROSS). הרגילים: 2 של 8 ואחד של 12. מחוברים אליו HD פנימי של WD 320 GB HD חיצוני של WD 360 GB (notebook ללא חשמל) HD חיצוני 1TER…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם יש לי כ.מסך עם TVOUT ואני רוצה נגיד להפעיל וויאנמפ ולראות אותו ביציאת VGA הרגילה ואת הפלאג הוויזואלי להקרין ב TVOUT בו זמנית זה אפשרי???? (הכרטיס המדובר הוא Ati RageII+ PCI 8MB )
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני חצי שנה בערך קניתי את POWER MAGIC 8500LE 64 MB מלמיר ודווקא במחיר טוב 500 שקל רק דבר אחד היה דפוק כל משחק באנריל טורנאמנט היה משום מה קופץ לי בפריימים עד שעליתי על הבעיה הקירור שהיה על הכרטיס היה מאוור קטן עם חתיכת אלומיניום קטנה ניסיתי לעשות לו OC אבל כל מגה הרץ שהוספתי היה דופק את הביצועים ומורח לי את הצבע מה שכמובן היה מחייב ריבוט התעצבנתי ו התחלתי פרוייקט קטן !!! מה עוד שהמהירויות של הליבה לא תואמות לכרטיסי LE 240 לזיכרון ו 249 לליבה !!!! בכל אופן לקחתי מאוור של אמד הסטנדרטי וחיברתי אותו לבוארד על הליבה ניסרתי את הסינק של הסלרון 300 שהיה לי ושמתי כל חלק על הזיכרונות וגם בצד האחורי של הלוח אם שמתי את החלקים של הסינק על הזיכרונות אבל מעל הסינק שמתי א…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי שיצא הכרטיס החדש של RADEON : HD2900PRO שעולה 1450 ש"ח ואני מתלבט אם לקנות אותו או את ה - 8800GTS 320MB. אם אפשר, בבקשה לנמק את התשובה. שאלה נוספת, לגבי ה - 8800GTS, לאיזו חברה יש את הבאנדל הכי טוב? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה יותר טוב משלושת הכרטיסים הללו ?! Leadtek Geforce 7800GS 256MB DDR3 375\1200 או BFG GeForce 7800GS 256MB DDR3 357\1200 או PNY Geforce 7800GS 256MB DDR3 375\1200 אני מעדיף את אילה מכיוון שיש לי אפיק AGP... תודה אנשים, ניאו
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
https://blogs.msdn.microsoft.com/directx/2019/01/07/wall-of-gpu-history/ https://www.pcgamer.com/microsofts-awesome-wall-of-graphics-cards-spans-35-years-of-gpu-development/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
BFG או Leadtek ??? מה כדיי לקנות שתיהם עולים בחו''ל אותו מחיר אל מה ללכת רק מזכיר שקראתי פה בפורופ שיש לBFG עובר קלוק כבר אבל גם אבנתי שיש קרור מצוין לLeadtek אז מה עדיף ואני לא אחד שעושה עובר קלוקינג זה ממש משמעותי העובר קלוק של הBFG או שזה לא קריטי ??? נערך: Leadtec תוקן ל-Leadtek
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם האיכות מורגשת? ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Retail Video Card Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO AGPx8 128MB DDR Video Card
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. הכותרת מתארת את מה שרציתי לשאול, רק אוסיף ואבקש שתציינו לי מהם ההבדלים ולמה לא ללכת על הזול ביותר כמו זה? https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=18135 מה הקטע של המחיר ה"זול" הזה ביחס לשאר? והאם יש יותר זול? אני מעדיף לקנות בארץ כי אני מזדכה על המע"מ, אז אמזון לא כל כך רלוונטי עבורי. תודה לעונים סוס, מחכה לתשובות גם ממך @djelectric
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
כמה פריימים בממוצע צריך למשחק פעולה כדי שיראו טוב ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס די סיפק אותי בתקופה שבה עבד, אני מחפש משהו שווה ערך / חזק יותר. אין לי עדיפות מסויימת ל AMD או Nvidia, ואין לי בעיה עם כרטיס משומש / מחודש / יד"ש. שאר המפרט מפורט בצד. (ד"א, יש רכיב שמהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסויים)? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך ליבת הVOLARI V8 ? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814270005 הכרטיס הוא 256bit (וגם 256mb אבל זה פחות חשוב)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת האם כדאי לי להחליף את הכרטיס מסך שברשותי 8600 GT ל4850?היה שיפור ניכר בביצועים?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מערכת: מעבד: i5 4570 זיכרון: 8GB ספק כוח: SEASONIC 520W+80 BRONZE אני משחק על מסך 1080p ויש לי כיום כ.מסך HD7950 OC מעוניין לשדרג ל- GTX970 או כרטיס של AMD ששווה לביצועים של ה-GTX. מה אתם ממליצים? אני צריך משהו שהספק שלי יחזיק אני לא מתכוון כרגע לשדרג ספק, בחודשים הקרובים אני משדרג גם את הזיכרון ל-16GB
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי G4MX440 הבאתי GFX5200 ולא ראיתי שינויים (רק הגראפיקה קצת יותר טובה, המשחק עדיין לא עובד יותר מהר) עכשיו המחיר של הATI RADEON יקר לי מידי (אין עלי אלף שקל מיותרים) שראיתי את ה FX5700 המחיר התחיל לרדת קצת 900-800 שקל שראיתי את הרדאון 9600 של FIC המחיר ירד ל 700 שקל לא מספיק לי חחח אין לי מזומנים להשקיע במחשב כרגע ראיתי רדאון 9200 של גיגהבייט ב400 או 500 שקל (ההבדל ב100 שקל זה חיבור Vivo, למה לאזעזל שאני ישלם על זה 100 שקל..) השאלה בכלל איך האיכות של כרטיס כזה זול.. (זה המחיר של ה FX5200 שלא הראה תוצאות מי-יודע-מה.. )
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני עומד לשדרג את המחשב אני מחליף לוח אם לPCIE שזה אומר שאני צריך להחליף את ה9600XT שלי אז ככה המחשב יהיה בתקציב לא הכי גבוה שיש אבל אני רוצה שיהיה חזק למשחקים כבדים אז מה שנשאר לי זה נגיד 700 לכרטיס מסך....שהכי משתלם זה LEADTEK WinFast APX6600 TD 128MB PCI-EXPRESS כי אחרי OC זה כמו 6600GT אם אני לא טועה אבל זה יספיק לי רק לחצי שנה. וחשוב לי האיכות אז חשבתי אולי להתפשר ולנסות להוציא מהורים עוד קצת כסף לX800GTO2 שעדיין אין בארץ (ד''א מתי יגיע) והוא די חזק בלי OC ואחרי OC הוא מאוד מאוד חזק. (הבעיה שאין לי ניסיון בOC ואני יכול לזיין את הכרטיס שלי אם לא הצליח לי כי OC לGTO2 צריך לצרוב ביוס לפי מה שהבנתי). אז יש המלצות מה אוכל לעשות או שכדאי לחכות שהסדרה החדש של ATI תצא …
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עם עדיפות לNvidia. האם 9500GT עם 512MB יספיק, או שכדאי משהו יותר רציני?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לאחר התקנה גיליתי שיש קוביות קטנות במשחק Call of Duty Black Ops II,הסרתי את הדרייבר והתקנתי את ה13.2 גירסה 3 ואין יותר הפרעות, תבדקו גם אתם.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במקום העבודה אנחנו קונים מחשב HP עם מעבד E6300 ו- 1GB זיכרון. למחשב יש כרטיס מסך O/B מסוג Intel GMA X3000. למחשב יש צ'יפסט 965Q שכנראה מכיל גירסה מקוצצת של ה- X3000. במחשב נשתמש לעבודה עם OFFICE ו- PHOTOSHOP ואנחנו שונאים תגובות איטיות של המחשב. המחשב ישמש אותנו למשך 3 שנים+. אני לא סומך על הכרטיס של אינטל וחשבנו כדי למנוע גניבת זיכרון ע"י הכרטיס של אינטל ולשפר קצת את הביצועים במינימום מחיר להוסיף כרטיס מסך נפרד GF 7300GS 256MB שיש לו גם יציאת DVI (מה שאין לאינטל). האם אכן 7300GS יהיה יותר טוב מ- Intel X3000 ? אנחנו ממש מוגבלים בכסף ולהוסיף כרטיס מסך הרבה יותר טוב מזה הוא לא אופציה אפשר רק משהו קצת יותר יקר. האם במקום זה עדיף להוסיף עוד 1GB זיכרון ? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי... מכיוון שאני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ומן הסתם במחיר זול בכמה שיותר... רציתי להראות לכם השוואת מחירים קטנה... המחיר הזול ביותר של כרטיס Leadek בארץ הוא כ980 שח! לעומאת זות המחיר של כרטיס זהה לפי הלינק הבא.... הוא 135 דולר שהם 150X4.666=629.91 אנא עיזרו לי בכמה דברים... האם זה נכון?! אם כן, האם זה כדאי ? והאם למישהו ניסיון עם האתר? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב קור 2 דו E6850 לא בטוח כמה זכרון יש..אם צריך עוד קצת אשדרג קונה גם ספק כוח חדש..צריך המלצה גם לזה..200-300 שקל כרגע יש לי מסך CRT למחשב וLCD FULL HD טלוויזיה שאני גם יכול לחבר מתכוון לשחק בעיקר דיאבלו 3 אבל גם THE WITCHER תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באתר של Sapphire (אחת מהגרסאות הנמכרות ב-TMS) יש מספר גדול של גרסאות, כאשר לחלק מהן יש דרישות מתח של 2x8-pin. יש ספק מומלץ לכרטיס כזה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מה יותר טוב crossfire xpress 3200 or quad sli מה יותר חזק ומה הקטע של 4 כרטיסי מסך?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-