כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כיום שתי HD4870 בcrossfire והגיע הזמן לשדרג. חשבתי על crossfire של HD6870 של ASUS. הערות או המלצות למשהו אחר? מעבד: AMD phenom II X4 955 @3.2GHZ ספק: everst 80 plus 700WATT תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
על המפרט שלי, במידה ורוצה להמשיך לשחק על 1440p על פריימים גבוהים משחקי AAA הציעו לי בפלונטר לשדרג מעבד לרייזן 9 5950x אני יכול להישאר עם המעבד שלי או להחליף את כל המערכת... מתלבט מאוד מה לעשות כמובן שזה לא מהיום למחר אין מלאי בארץ נ.ב כיף לחזור לאתר תמיד חוזרים
-
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום! אני מתלבט מה לקחת איזה גירסה 640MB של הכרטיס או 320MB של הכרטיס.. מי שאמור למה שיגיד לי למה?עם הסבר ! בבקשה! תודה.. ויש לי עוד כמה שאלות אני עושה עבודה על כרטיס מסך ויש לי כמה שאלות אליכם שאני לא בטוח בהם... 1 . מה הטמפ' הממולצות של כרטיס מסך? 2 . מה השימושים שלו? ובמה הוא עוזר? תודה למי שעוזר!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך gforce 5200 אבל כאשר אני נכנס למאפיינים הגדרות במקום שיופיע לי שם כרטיס המסך מופיע לי דבר אחר Intel ® 82915G Express Chipset Family אם מישהו יוכל להגיד לי מה הבעיה. בנוסף המשחקים שלי לא עובדים ואני חושב שזה קשור בכרטיס המסך. בנוסף האם יש דבר כזה כרטיס מסך רצרבי, כזה שפועל לאחר שכרטיס המסך נהרס, ואם כן האם זו הבעיה שנהרס לי הכרטיס מסך, המאוור שלו קצת תקוע ויכול להיות שהוא נשרף אבל אז לא הייתי אמור לראות כלום במסך של המחשב לא. תודה גדולה לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך GIGABYTE GTX560 TI OC GIGABYTE GTX570 חוות דעת והמלצות יתקבלו בברכה עוד משהו קטן ראיתי באיזה אתר HWCOMPARE משהו שעושים השוואת בין הכרטיסים ו570 לקח ת560TI ברוב הדברים חוץ מדבר אחד קטן TEXEL RATE אפשר לדעת מזה? תודה מראש לעוזרים חג שמח וכשר
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משום מה הכרטיס מסך שלי התחיל לעשות בעיות במשחקים ולאחר כמה זמן באמצע המשחק המשחק מתחרפן ורק לאחר הפעלה מחדש של המחשב זה מסתדר. יש לי את הדרייברים החדשים ביותר. למישהו יש מושג מה הבעיה וכיצד לפתור אותה? הנה דוגמא למשחק שמתחרפן: התמונה זה אחרי שאני מנסה להפעיל תמשחק שוב... שזה מתחרפן באמצע פשוט כל התפריטים נעלמים לי ואני רואה צורות כאלה וכל מיני צבעים וגם את המשחק..
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כולם, יש לי בעיה מוזרה, והיא כזאת: יש לי כרטיס מסך Sapphire R9 390 Nitro 8GB עובד פשוט מדהים. יש לי את הדרייבר מותקן נכון לעכשיו 18.3.1 (Win10-64Bit-Radeon-Software-Adrenalin-Edition-18.3.1-March5) שהורדתי מהאתר של AMD כמובן. יש 2 עדכונים חדשים שהם 18.5.1 ו- 18.7.1 ברגע שאני מעדכן לאחד מהם (או מתקין מחדש לגמרי) אחרי חצי התקנה בערך המסך נהיה שחור. ולא חוזר עד שאני לא מוחק את הדרייבר הזה ומתקין את הקודם 18.3.1 (או לחלופין מחליף את החיבור מהכרטיס מסך לכניסה בכרטיס המובנה בלוח אם גם של AMD) יש סיבה שזה קורה? האם הדרייברים האחרונים אינם מתאימים לכרטיס מסך שלי? למישהו עוד הייתה תופעה מוזרה כזאת? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני חושב לקנות את ה9500GT ויש לי ספק כח מעפן שהגיע עם המחשב מאייבורי. עד כמה שידוע לי הוא 200W. האם הכרטיס הזה יכול לעבוד איתו? יש לי בנוסף שתי הארד דיסקים כונן CD ושתי כרטיסי זיכרון של ג'יגה כל אחד.. תודה רבה...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך בעיקר לפוטושופ , FSX , מתלבט בין GIGABYTE GV-N95TD3-512I GeForce 9500 GT 512MB 128-bit GDDR3 לבין Sapphire ATI Radeon 4550 512MB GDDR3 יש איזו המלצה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מה ההבדל בין כרטיסי קוואדרו לבין GEFORCE ואם הקוואדרו הם כאלו חזקים, מדוע לא להשתמש בהם עבור משחקים? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לשדרג כרטיס מסך, השימושים שלי הם בעיקר עבודה גרפית 2D שימוש בתוכנות פוטושופ ואילוסטרייטר (לא עריכת וידיאו ולא תלת מימד) אני עובד במסך 4K אין לי תקרה תקציבית, אבל אין לי סיבה לשלם עבור מה שלא נצרך לי, אשמח לקבל המלצה לכרטיס, תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד E6300 לוח אם MSI P965 NEO-F מה כרטיס המסך PCIE הזול ביותר? אני קונה באייבורי אגב.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב תראו אחרי מחשב רבה אבל באמת רבה התחלתי לחשוב על לקנות את ה X-800 XT איך שהו בחול :\ ולהביא אותו לארץ כי בחול הוא עולה כבערך 2000 +- עכשיו השאלה האם באמת כדאי לי לקנות את הכרטיס מסך הזה או שאני יקנה את MSI RADEON 9800 PRO ! כי אני ממש מפחד שבמשחקים כמו Hl2 ו CS:SOURCE אני בכלל אפילו לא יוכל לשים את זה על HIGH ולקבל את המקסימום מהמשחקים וזה מה חשבתי שאני יקבל אני לא רוצה לשחק CS SOURCE על HIGH אבל עם 40-30 FPS זה מה שמדאיג אותי :\ אז מה נראה לך שבאמת ככה זה יהיה מה שציינתי למעלה ? 30-40 FPS במשחקים האלה ? מפחיד אותי שבסופו של דבר אני יצטרך לשחק כל משחק חדש על MEDIUM או LOW ואלה בכלל לא היו הציפיות שלי אני קונה מחשב חדש כדי שכל המשחקים ירוצו לי על HIGH…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אני מבין נכון אני רואה מהכתבה שנכתבה בכרטיסיית חדשות ש ati הולכים להסגר מפני ש amd נפרדת מהם. השאלה האם זה יגרום בעתיד ש ati לא יוציאו יותר כרטיסים נוספים ? ומי שיש בידו את כרטיסי ati עדיין יוכל להנות מהאחריות ? לא הבנתי בדיוק מה העסק בין amd ו ati ואיך זה התפתח לכך ש amd קנתה חברה כזאת גדולה .בכל מקרה יכול להיות שלא הבנתי נכון וחסר לי הרבה מושגים בעניין אבל אני חושש לקנות את כרטיסי ati ולכן אני שואל אם יש על מה לחשוש הנה הכתבה >>>> http://hwzone.co.il/news/133779
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב? Club3D GeForce 7800GT 256MB eVGA 7800GT 256MB 256BIT PCI-E GIGABYTE 7800GT 256MB 256bit PCI-E או משהו אחר בין 2000-3000 שקל
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש ברשותי מחשב דיי חדש שנקנה לפני שנה המפרט הוא: I5 12600Kf MSi pro z690-p ddr4 16 RAM gtx 970 gainward gtx 970 asus Windows 11 64 bit אז ככה המחשב מזהה את שני הכרטיסים יפה מאוד ו 2 הכרטיסים עובדים ביחד ולחוד יפה מאוד. עדכנתי דרייבר חדש מהאתר של נבידיה. אבל כשאני נכנס ללוח הבקרה של הנבידיה הוא מזהה שני כרטיסים אבל לא כשהם בsli. מה פיספסתי? אולי צריך לשנות משהו בהגדרות של הלוח בביוס? או אולי בגלל שכרטיס אחד הוא גרסת oc (מהמפעל) והשעון שלו קצת יותר מהשני אז אי אפשר? אשמח לקבל עזרה🙏
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, אז עכשיו שיצא Watchdogs החלטתי שהגיע הזמן לשפר קצת את המחשב שלי. כרגע יש לי מעבד Intel Core i5 750 @ 2.67GHz, 4GB Ram ddr3 GIGABYTE GA-P55-US3L וכרטיס מסך GTX 260 אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, מסך חדש (שלי די ישן וקטן) ולהרחיב ל-8GB ראם. יש המלצות לכל אחד מהם? מוכן להשקיע עד 2000 שקל בערך תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גירסאות בעיצוב ייעודי עבור כרטיס הדגל החדש של NVIDIA ממשיכות להיחשף ברשת באופן בלתי רשמי, ונראה ש-Zotac הטאיוואנית מכוונת למקסימום ביצועים בהספק גבוה בתערוכת Computex 2016 הגדולה, שנפתחת כבר בשבוע הבא, אנו צפויים לראות לא רק הופעת בכורה לכרטיסי דור ה-Polaris של AMD – אלא גם ערימות של כרטיסי מסך שונים ומשונים, ממגוון יצרניות, אשר מתבססים על ה-GeForce GTX 1080 וה-GeForce GTX 1070 המבטיחים של NVIDIA, כאשר כל חברה תנסה להוכיח שהיכולות ההנדסיות שלה מתקדמות יותר משל האחרות וראויות לכסף שלכם. כפי שהראינו לכם לפני כמה ימים, הרשת מלאה כבר עכשיו בהדלפות וטיזרים למיניהם עבור אותם דגמים יעודיים שלא ישתייכו למשפחת ה-Founder's Edition שעוצבה ופותחה בידי NVIDIA עצמה – והמידע מ…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
והייתי בטוח שאזלו לי השאלות... החלטתי לקנות את ה 270X, אבל עכשיו אני רואה שיש אותו מהמון חברות ואם כמויות זכרון שונות. אשמח אם תעזרו לחדד את ההבדלים ולהמליץ על כרטיסים ספציפיים. כמה זכרון הכרטיס הזה צריך? ועוד שאלה, יש לי לוח אם DP67BG של אינטל, אם אני מבין נכון הלוח תומך ב PCIE2 והכרטיס ב-PCIE3, ז"א אני אקבל ביצועים טיפה יותר חלשים נכון? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - ועוד שאלה, יש לי 4G של DDR3 בשביל להריץ משחקים עדכניים אני צריך לשדרג או שזה מספיק? (בהנחה שאני לא מריץ כלום ברקע כשאני משחק) - - - תגובה אוחדה: - - - חידוד: לשדרג == להוסיף זכרון
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. הצלחתי לחבר את הטלויזיה 46 אינץ שלי למחשב. יש תצוגה הכל תקין..אבל רואים בה ממש על הפנים ברמה שקשה לקרוא מסמכים..לקרוא הוראות ומשימות במשחקים קרעה לי את העיניים...אני עובד עצות..אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אהלן, חשבתי שהגיע הזמן לשדרג וה7850 דיי קורץ לי מבחינת המחיר והביצועים אבל אני מפחד שהמפרט לא יסחוב את הכרטיס (מפרט בצד). מה אתם אומרים מיותר או שהמפרט המיושן כן יסחוב? ואם כן איזה חברה לקחת? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם 9600GT יש לי כבל בקצה אחד מחובר למחשב VGA ולמסך בקצה השני בחיבור Y, Pr, Pb בינתיים לא עובד הכרטיס מסך תומך בכלל את החיבור Y, Pr, Pb?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש הבדל משמעותי? ההפרש הוא 100 שקל...
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מערכת: מעבד: i5 4570 זיכרון: 8GB ספק כוח: SEASONIC 520W+80 BRONZE אני משחק על מסך 1080p ויש לי כיום כ.מסך HD7950 OC מעוניין לשדרג ל- GTX970 או כרטיס של AMD ששווה לביצועים של ה-GTX. מה אתם ממליצים? אני צריך משהו שהספק שלי יחזיק אני לא מתכוון כרגע לשדרג ספק, בחודשים הקרובים אני משדרג גם את הזיכרון ל-16GB
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-