כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
הי , יש לי כרטיס GTX580 , וכשהמחשב עולה ברמת ה POST, הכל בסדר.. ברגע שממערכת ההפעלה עולה הכרטיס נעלם מהמסך בדקתי לעומק, ונראה כי מאורר אחד מהשניים אינו מסתובב כרגיל, הוא צריך מעט שכנוע.. הטמפרטורה של הצינורות ליד המאורר התקול גבוהה מזו של הצינורות של המאוורר התקין מה דעתכם ? אשמח לתגובה אגב, על הלוח יש לי כרטיס מסך מובנה שעובד תקין תודה שרון
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, זה המפרט שלי: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI Gigabyte Z68X-UD3H-B3 Kingston 4GB DDR3 1333 (x2) Seasonic PSU 620W Active PFC 80 הכרטיס מסך עושה בעיות כבר הרבה זמן, מחפש לו מחליף. לא רוצה להשקיע יותר מדי, רק שאוכל לשחק משחקים מודרניים בצורה סבירה בשנתיים הקרובות. אין לי מספר מדויק לגבי תקציב, אני רוצה שידרוג יחסית קטן מהכרטיס הזקן (בלי ליצור צוואר בקבוק כמובן כי גם המחשב לא מאוד חדש). תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מחשב גיימינג שאני מעוניין לשדרג, הוא נקנה לפני 4 שנים בערך זה המערכת שלי כרגע: לוח אם:H81m-HD3 מעבד: intel core i5 4460 cpu 3.2ghz, 4 CPU כרטיס מסך: radeon r9 280x ראם: 8GB ספק כוח: Raider RA 650 רציתי לדעת איזה כרטיס מסך מומלץ לשדרג שיספיק להריץ משחקים על איכות גבוהה לשנתיים-שלוש הקרובות(לא מחפש כרטיסים מפלצתיים, אני מחפש איכות טובה ושיחזיק לתקופה המצויינת) מה דעתכם בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש מבצע כרגע בלוגי'ק פיסי של 7800GTX ב 2900 ש"ח. האם כדאי לקנות? לינק לדף המכירה: http://www.logicpc.co.il/heb/crazyDetail.aspx?icom=7252&pr=2900 תודה על העזרה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, לאחי יש את מערכת המחשב הבאה: Intel Core 2 Quad Q9550 -מעבד P5Q PRO TURBO - לוח אם Kingston DDR2 2GBX2 -זיכרונות NVIDIA GeForce GTX 260- כרטיס מסך Enermax Modu82+ 625W- ספק רציתי לדעת מהו הכרטיס הכי חזק שניתן להכניס מבלי שיהיה צוואר בקבוק? האם ה-GTX 960 הוא בכלל אופציה? מבחינת מחיר, בסביבות ה-1000 שקל. תודה מראש על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יוכל לשלב HD 7970 עם HD 7850 ביחד?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מסך חדש mag 796fd2 ויש לי איזה בעיה עם הגדרת הצבעים אני גם מנסה להתחל את ההגדרות של המסך וזה לא נותן הבעיה בצבעים היא ב color manager יש שם כמה סוגים של צבעים שמוגדרים כברירת מחדל 6500K 5500K 9300K וכולם נותנים אותו צבע (אבל כל הגדרה צריכה לתת צבע אחר ) מה לעשות או להחזיר להם תמסחך אולי?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Abit Siloro GF 3 ti 200 או MSI GF4 mx440-T ???? א. מה אצם אומרים? מה דעתכם על ההפרש במחיר בין השניים ושווי ביחס למחיר! ti 200 במחיר של 916 ש"ח ו- mx 440 במחיר של 644 ש"ח! (האם ה ti 200 אכן שווה את ההפרש?) ב. בהנחה שהמחיר לא משנה, (אבל עדיין הגבול העליון הוא 916 ש"ח) איזה מהשניים הייתם קונים? או כל כרטיס אחר יותר טוב בגבול מחיר זה! מחכה לתשובות ??? ??? ??? דרור :smoke:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ASUS EAH5870 קישור http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=RcTBCaKTLKvZNIr0&templete=2 או SAPPHIRE VAPOR-X HD5870 קישור http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=293 תודה..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צ'שמעו עכשיו יש לי ג'יפורס 6200TC אני לא מרוצהה מיממנו בכלל הוא לוקח לי RAM!סתם =\ ןגם הוא לא מביא ביצועים בשמיים! אז שמעו משתלם לי לקנות 6600GT ואם הוא שווה? ואם הוא לוקח זיכרון גם? וומה הבעיות איתו? ואם לא שווה לי להשקיע עליו ולקנות אולטרה? תגיבו בבקשה
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעקבות ירידות המחירים לG80- או 8800 בשמו הידוע, אני חושב שהגיע הזמן שיהיה דיון שיעדכן בירידת המחירים... כל אחד מוזמן להעלות קישור ו"לנצח" בקישור חנות זולה יותר לכרטיס , אני מאמין שנגיע למחירים מדהימים סה"כ זה מגיע לנו! אני אפתח בכך: 8800 בפחות מ-1700ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16904
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אתמול הרכבתי את הספק כוח החדש + הכרטיס מסך החדש שלי אני לא רוצה לעשות OC כיוון שאני לא איך וגם יש לי קירור חרא ( עד כדי כך שאני שם מאוורר צמוד למחשב ^.^) יש אופציה ב OC להגביר את מהירות המאווררים בכרטיס? מה הסיכונים? לכמה כדאי להגביר כדי שלא יתחמם יותר מידי? תודה ושבת שלום!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מפעיל ומשחק בכול מיני משחקים ואני רואה שכולם עובדים לי על 60HZ אני רואה את זה דרך המסך רק במשחקים מוסימים אפשר לכוון את ההרצים איך אני מסדר את זה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נדפק לי הכרטיס מסך ואני רוצה לקנות כרטיס מסך בינוני שיתאים למשחקים כגון סטארקראפט ראיתי את הכרטיס הזה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3368#sp בKSP ב 785 שקל. זה כרטיס בינוני אך טוב. יש ברשותי מסך 19 אינץ' ככה שזה יעבוד סבבה ויש לי ספק כוח 475 וואט. האם הספק כוח יספיק ומה אתם אומרים על המחיר? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב עם כרטיס מסך שיתאים לעמדה שיש בה 7 מסכים שצופים בדברים שונים.אשמח לקבל המלצה על פתרון מתאים מבחינת הכרטיס מסך והמחשב המתאים..האם אפשר להשתמש בשני כרטיסי מסך כדי שיצא זול יותר מאשר הכרטיסי מסך היקרים?אין לי צורך בגרפיקה מיוחדת..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אם יש לי כ.מסך עם TVOUT ואני רוצה נגיד להפעיל וויאנמפ ולראות אותו ביציאת VGA הרגילה ואת הפלאג הוויזואלי להקרין ב TVOUT בו זמנית זה אפשרי???? (הכרטיס המדובר הוא Ati RageII+ PCI 8MB )
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך AMD ATI RX 570 4G התקנתי הכל דרייבר כרטיס מסך. אני משחק בתוך Counter-Strike - Steam בהתחלה היה עובד.אחרי שבוע וחצי שוב משחק Counter-Strike פתאום קיבלתי הודעה: engine error your graphics hardware does not support all features (CMS) needed to run this game. device info: Marked unsupported: 0 supports PCF Sampling:0 DriverName: "Microsoft Basic Render Driver" vendorID: 0x1414, deviceID: 0x008C Driverhigh: 0x000A0000, DdriverLow: 0x295A0000 DXLevel 95, MinDXSupportLevel:90 MaxDXSupportLevel:95 כנראה דרייבר כרטיס מסך AMD עשה עידכון חדש של כרטיס מסך.ובגלל זה לא נותן לי לשחק. אני אנסה להתקין מחדש שו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. יש לי מערכת חזקה : כרטיס מסך 7950 . מסך 22" SAMSUNG T220P (1920*1200( מעבד 4670 מומהר ל- 4.4. ספר של SS M12 2 500W 8 GB RAM הכרטיס מריץ את כל המשחקים שאני משחק בהם . כמובן ש - V-SYNC מופעל . אני חושב על לקנות כרטיס זהה בגלל שהעלות שלו כיום ביד 2 זולה מאוד (400 ש"ח לערך ) האם כרטיס נוסף וזהה יהווה שיפור משמעותי ? ארגיש הבדל ? יש משחקים חדשים שצריכים לצאת שבשבילם אצטרך מערך כרטיסים ? מצ"ב קישור לאתר של טכפאוור אפשר לסמוך על הנתונים שאני רואה שם ? 30 FPS ב- CRYSIS 2 מכובד BF 3 הבדל של 100 % !! ... ) http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/HD_7950_CrossFire/10.html תודה רבה ויום מעולה !
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
איך אני יכול לדעת של איזה חברה הכרטיס מסך שלי? יש תוכנה? כי לא ממש בא לי לפרק תמחשב בשביל זה... וגם איך אני יודע אם יש לך TV OUT?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת! לא מתוכנן OC תודה! עריכה: קראתי את הסיקור על ה 7900GS ואני לא יודע איזה כרטיס יותר חזק ?!!??!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. ברשותי מחשב שנקנה לפני כמה שנים, מפרט: מעבד e8400 2G זיכרון (בתוכנית לשדרג לארבע, אשמח לקבל המלצות גם בשביל זה) לוח p35 ds3l של Gigabyte ספק HEC 450w רזולוציה 1366x760, אם זה משנה. ולשאלה: מה כרטיס המסך המומלץ ביותר שמסוגל לעבוד במפרט הנ"ל בתקציב של כ-1000 ש"ח (ניתן לחרוג) תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי לום אם שעכשיו קניתי לא מזמן: GA-8I8865GME-775-RH עכשיו, רציתי לדעת איזה כרטיסי מסך מתאימים לזה, אני לא יודע אם הלוח אם שלי נחשב טוב או לא. כל מה שאני רוצה לדעת אם הוא למשל יכול להחזיק כרטיסי מסך שטובים יותר מgforce 7950? תודה מראש! :hi:
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התלבטות חברה של הכרטיס לפני רכישה 8800GT חשבתי על ה-BFG אך אני לוקח כרטיס מסך יש לי אופציות Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail OC2 של BFG ASUS EN8800GT/G/HTDP/512M/A שיותר יקר קצת או --Sparkle Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail PASSIVE COOLING CoolPipe 3 יש גם את חברת LEADTEK עכשיו כל העניין הזה לגבי הכרטיס מסך יצר לי בילבול גדול, אני סגור על 8800GT אך האם שם החברה משנה? ועם יש חברה שעליי להתרחק מימנה? אשמח לדעת.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בלי קשר למחיר, האם הביצועים של ה X800XL עם ה 512 MB יותר טובים מה 256 MB? כי בביקורת כאן : http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2406 אני אפילו רואה שה 256MB יותר טוב בחלק מהמיקרים, או שאני לא מבין נכון את הטבלאות?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-