כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני רוצה להחליף מחשב בקרוב וכמו שאר העולם אני מחכה שיצא הקונרו, שיצאו קצת מבחנים,שאנשים יתנסו עליו ואז גם אני אקנה. עניין של חודש-חודשיים. עכשיו, העניין הוא שיש לי מישהו שבא בחודש הקרוב מארה"ב וחשבתי לקנות חלק מהרכיבים שם (כרטיס מסך, זיכרונות). אם אני רוצה לעשות את הקומבינה הזאת אז זה אומר שאני אצטרך להזמין את כרטיס המסך והזכרון כבר עכשיו (חשבתי על כרטיס 1900xt). השאלה היא האם צפויה איזו התקדמות ממשית, איזו פריצת דרך בכרטיסי המסך בחודש-חודשיים הקרובים ואז אני אתקע עם מחשב לא כ"כ מאוזן, או שאני יכול לקנות בשקט עכשיו ולהרכיב את המחשב בעוד חודשיים ? בנוסף, האם כאשר תצא VISTA זה ישפיע על כרטיסי המסך (למשל גירסאות מתקדמות יותר של ACTIVEX שהערטיסים של היום לא תומכים)…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כחודש חברת הרקולס הוציאה ביוס , שפתר הרבה בעיות שהיו, ועכשיו היא מוציאה דריברים חדשים! גרסת הדריברים : 7.72 שווה הורדה!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כרטיס מסך לחבר בעל מעבד Pantium D 3.4 ו2GB RAM.. לא משחקים כבדים במיוחד.. שיריץ CALL OF DUTY 4 על הכי גבוה שאפשר בתקציב הזה.. תודה... מפרט : Pantium D 3.4 DDRII 2 GB 333Mhz Intel Ati Xpress200 M-Board ספק של 450W (בטח מספק 400 גג)
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מת על המשחק נידפורספיד אנדרגראונד 2 והוא לא עובד אצלי בגלל שהכרטיס מסך שלי מאוד דפוק )s3 graphics 32 mb) עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך אחר... אבל הבעיה או יותר נכון הבעיות הן ככה... בעיה א- יש לי סלרון 1.7ghz ו288 ראם... בעיה ב- הלוח אם שלי יש לו agp x2 ... בעיה ג' יש לי תקציב של 700 ש"ח... מישהו יכול לעזור לי בבקשה????? ועוד שאלה איך אני יודע כמה וולט הagp שלי?!?!?
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ההבדל בין ה 786PF ובין ה 786FS? והאם אתם ממליצים על מסך אחר בטווח מחירים הזה ? עריכת המודר: בנאדם, תעבוד על הכותרות..
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ןתיק ( Abit AN-7, AMD 2500 Barton, 1GB RAM, OS: XP SP2) וחשבתי להחליף את כרטיס המסך הקיים בחדש יותר. המטרה היא לראות סרטי HD על המסך (Dell 2209WA). והיה האם אחליף כרטיס בעלות הנ"ל, האם אוכל לראות HD או שמא המעבד איטי מדי.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מפעיל ומשחק בכול מיני משחקים ואני רואה שכולם עובדים לי על 60HZ אני רואה את זה דרך המסך רק במשחקים מוסימים אפשר לכוון את ההרצים איך אני מסדר את זה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים קניתי את כרטיס המסך - MSI Radeon 9800 Pro. למרות שעכשיו אני מתלהב יותר מ-X800, גיליתי שבזיגזג אפשר לקנות את כרטיס המסך Radeon X700 Pro (!) במחיר של רק 1236.99 ¤ ואת ה-9800 פרו קניתי ב-1230.99 ¤ ז"א תוספת של רק 6 שקלים. אז מה שווה יותר? בבקשה הצביעו בסקר והוסיפו תגובה.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3257787,00.html http://www.forbes.com/markets/economy/2006/05/31/amd-ati-technologies-0531markets10.html
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים. לאחרונה הכרטיס מסך שלי (8800GT) בהחלט כבר מראה אותות ואני מתבאס מזה קשות... אני גיימר וקשה לי מאוד להתפשר על איכות גרפיקה. איני זקוק לרזולוציות מטורפות או פילטרים משוגעים. רוצה שאוכל לשים את כל הנתונים במשחק על High ולהנות מחוויה חלקה גם בלי פילטרים לצורך העניין. העניין הוא שהמערכת מחשב שלי שנקנתה לפני בערך 5 שנים כבר ישנה... חזקה אומנם ומחזיקה יפה מאוד (עברה גם טיפה שדרוגים מאז ^^) אבל השאלה שלי אם לא יהיה לי צוואר בקבוק. זה המפרט שלי כפי שכתוב פה בפרופיל שלי: Asrock ConRoeXFire-eSATA2 Intel Core 2 Duo E6400 2.13Ghz Kingston 2GB (2x1024) DDR2 667Mhz OCZ 2GB (2x1024) DDR2 667Mhz Gold Edition INNOVISION GeForce 8800GT OC2 (Core: 700Mhz, Memory: 2000Mhz) 512…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כבר את הכרטיס הנ"ל כשנה + בהתחלה הטמפ במנוחה היו בדרך כלל סביב ה 45 מעלות לאחרונה שמתי לב וזה מזה מספר ימים שבמנוחה הטמפ על הכרטיס קבוע על 61 מעלות *המאוורר מופעל על AUTO קבוע מאז שנקנה הכרטיס ובמנוחה מסתובב גם היום סביב 40-48% הערה: הכרטיס של SPARKLE עם OC קטן מהיצרן ומאז נעשה OC ידני רק כשהיה צריך . זה מתצב תקין? מדוע בכלל הטמפ עלתה בכ 15 מעלות , אולי בגלל התיישנות הרכיבים? יש דרך להחזיר את הטמפ מבלי לשנות את מצב ה AUTO של המאוור?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
VIVO=VIDEO IN VIDEO OUT שזה אומר שיש גם כניסה של וידאו , אני צריך לסרוק ערוצים דרך התוכנה? אני לא בטוח אבל נראה לי שלא כי החיבור למחשב מהממיר הוא SCART ל S-VIDEO אין שום חיבור של אנטנה... HELP!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש מבצע כרגע בלוגי'ק פיסי של 7800GTX ב 2900 ש"ח. האם כדאי לקנות? לינק לדף המכירה: http://www.logicpc.co.il/heb/crazyDetail.aspx?icom=7252&pr=2900 תודה על העזרה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש דרך שאני יכול לצלם את המסך בוידאו כדי להראות לכם במה מדובר? תמונה קופצת זה נראה לי התאור הכי קרוב לבעייה. והיא מופיעה בעיקר בזמן ניגון סרטים וגלישה בדפדפן, במשחקים לא, בזמן סרט במשחק עצמו כן. יש למשהו מושג על מה אני מדבר ואיזה פתרונות יש לדבר הזה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני מספר ימים כרטיס מסך GTS 250 ואני צריך מתאם MOLEX מהספק שלי ל6 פינים בשביל לחבר לכרטיס מסך... אז השאלה היא: מה ההבדל בין שני ה מתאים הבאים: http://www.skypc.co.il/pl_product~HLC-4M2E-15~109~0.htm לבין http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1466 למה הראשון עולה 78 שקל ושני רק 16 שקל..? ואם מספיק לי מולקס אחד או שאני חייב 2 מולקסים בשביל הכרטיס מסך שלי? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי בפורום משהו שיתאים לתקציב שלי ולא מצאתי לכן פתחתי דיון חדש. אני זקוק למסך דק בתקציב של 1600 שקל ( לא יותר). המסך מיועד ל: 1. גלישה באינטרנט. 2. ממש קצת משחקים ( אבל ממש קצת וגם לא הכי חדשים). 3. צפייה בסרטים. אנא אם ניתן להוסיף גם חוות דעת למה המסך הוא טוב או לא טוב . תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברור שזה בארה"ב אבל בכל זאת זה פצצה של מחיר! ולמפקפקים שביננו הנה הלינק, זה בתחתית העמוד
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתכנן לקנות אבל יש לי ספק 350W ג'נרי... זה בסדר או שצריך אחד חדש?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך AGP.התקציב-600 שקל.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
(סליחה על הבורות.... ) בבקשה עיזרו לי...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כן כן הוא הלך. שמתי את הקירור שלי לחבר עם 9600 והוא מגיע ל 500 בלי בעייה בכלל אבל הוא צריך וולט מוד כדי לעלות. תשתתפו בצערי. אגב אין אחריות בגלל שהחלפתי קירור. עכשיו אני חוסך ל 6800 יש מצב שמצאתי עבודה אז זה לא יהיה כל כך ארוך.
-
שלום, בזמן הרצת משחקים(WOW) מס' הפרימים לשנייה אף פעם אינו עולה על 60 ולפעמים יורד עד ל-30. איפה נמצא צוואר הבקבוק אצלי, כלומר איזה רכיב אפשר לשדרג כדי לקבל ביצועים טובים יותר. אני יודע שקיימת אופציה להשתמש בכרטיס מסך נוסף מאותו סוג כדי שיעבדו במקביל, האם זה יעזור? המחשב: Intel® Core2 Quad CPU Q6600 2046MB RAM גיגהבייט P35-DS3P NVIDIA GeForce 8800 GT
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ההבדל ביניהם (ואל תגידו לי סתם R9500 יותר חלש מהR9700) נ.ב. מתי יוצא הR9500
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
והייתי בטוח שאזלו לי השאלות... החלטתי לקנות את ה 270X, אבל עכשיו אני רואה שיש אותו מהמון חברות ואם כמויות זכרון שונות. אשמח אם תעזרו לחדד את ההבדלים ולהמליץ על כרטיסים ספציפיים. כמה זכרון הכרטיס הזה צריך? ועוד שאלה, יש לי לוח אם DP67BG של אינטל, אם אני מבין נכון הלוח תומך ב PCIE2 והכרטיס ב-PCIE3, ז"א אני אקבל ביצועים טיפה יותר חלשים נכון? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - ועוד שאלה, יש לי 4G של DDR3 בשביל להריץ משחקים עדכניים אני צריך לשדרג או שזה מספיק? (בהנחה שאני לא מריץ כלום ברקע כשאני משחק) - - - תגובה אוחדה: - - - חידוד: לשדרג == להוסיף זכרון
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-