עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yarin153,

המפרט שלי הוא ככה: 2) מעבד I5 4590 3) לוח אם ASUS H97 PRO GAMER 4) זיכרון : א) 1600 Corsair 2x4GB XMS3 ב) .g.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz * את הסט של הקורסייר קבלתי מתנה. 5) ספק SEASONIC X660W המחשב הוא בדגש על גרפיקה מקסימלית למשחקים יחד עם עיצוב (הכל אדום שחור (מארז NZXT H440 RED) ) התקציב של המחשב שלי הוא 6 ונשאר לי 2000 שקל לכרטיס מסך עכשיו ההתלבטות שלי האם לקנות ASUS GTX970 STRIX או לקנות משהו פשוט ולחכות לדור הבא שהבנתי מכל מיני תגובות בפורום שיוצא משהו כזה ב3 חודשים הקרובים המסך שלי זה LG IPS231 ואני לא אמור להריץ משחקים ב4K בשנתיים הקרובות האם הוא מספיק לFHD? האם כדאי לחכות לדור הבא?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מה זה בכלל???

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. שלום.. אני ממש מבולבל אני כבר הזמנתי תמחשב שבוע שעבר יחד עם 6800GT של לידטק.. אני קראתי עוד בפורומים ואנשים ממליצים מלא על X800 ועל 6800GT בבקשה תעזרו לי.. אוקי מישהו יכול להגיע לי בתכ'לס מה יותר טוב?? X800 (ספיר או פוואר קולור) או 6800GT של לידטק אני רוצה את המחשב למשחקים כבדים והסדר עדיפויות שלי למשחקים הם: 1. Hl2 (וכל המודים שלו) 2. gta San andreas 3. doom3 4. Far cry 5. Cod בבקשה תהיו אובייקטיבים ולכמה שניות תקחו את כל השנאה שלכם לחברה מסויימת ותשימו אותה בצד תודה רבה מראש.. מנהלים אני יודע שאני יכול ללכת ולהריץ חיפוש וראיתי באתר הזה כל כך הרבה השוואות אבל פשוט הכל מבולבל לי פתאום.. ואני חייב תשובות חד משמעיות.. תודה רבה מראש

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by soldier,

היתי רוצה לברר בקשר חברה INNO3D העם זאת חברה איכותית כי מוצרים שלה די זולים http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8470 אני מחפש GTX580 טוב.איזה חברה עדיף?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. https://blogs.msdn.microsoft.com/directx/2019/01/07/wall-of-gpu-history/ https://www.pcgamer.com/microsofts-awesome-wall-of-graphics-cards-spans-35-years-of-gpu-development/

6. השוואה בין הישן לחדש ההשוואה בין הישן לחדש לגבי טמפ': נכון ההבדל הוא 2-3C אבל הקירור החדש יש לו פחות RPM , מה שאומר שקט אם אתם קונים 8800GT כנראה שבא עם אוברלקוק מהמפעל(לא יודע מה עם הרגילים) עכשיו כנראה כבר תקבל אותו עם הגוף קירור החדש מקור: http://en.expreview.com/?p=78

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. תראו מה אני מכוון אני רוצה לחבר ממיר של HOT לכרטיס טלויזיה שיש לי במחשב עכשיו בקרוב הולך להיות לי גם טלויזיה בחדר אז רציתי לדעת אם אני יוכל לחבר גם לטלויזיה ולכרטיס טלויזיה אולי לשים איזה מפצל כזה ואז לחבר שתי כבלים מה אתם אומרים אפשרי?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by n0stredamus,

קודם כל שלום לכולם ואני אודה לכם מאוד (למי שמבין ) על העזרה המהירה בנושא הנ"ל. בכל אופן אז ככה : ברצוני לרכוש כ - 6 מסכי lcd 15 לפזר אותם במיקומים שונים על גבי קיר ולחבר אותם לריכוז מסויים ... (יש בהרבה תצוגות של מסכים לדוגמא אופיס דיפו וכ"ו מעין קופסאות כאלה ... בתצוגות של מסכים וכ"ו ... ) , לקופסאת ריכוז הזאת אני אחבר טיונר טלוויזיה חיצוני ... , אליו אני אחבר ממיר כבלים \ די וי די ... זה הקונספט באופן עקרוני ... , עכשיו לדילמות שלי .... המרחק של המסכים מקופסאת הריכוז יהיה בין חצי מטר לעד 6 מטר פחות או יותר , האות לא יחלש ? איפה אפשר לקנות את הכבלים המתאימים ? ז"א ... כדי לחווט את זה כמו שצריך ובצורה אסטתית אני צריך להריץ דרך קירות ומעל תיקרה מסויימת (מגשים - א…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by akalithium,

אני עומד לקנות כרטיס בארה"ב ומצאתי מבצע שנראה לי די טוב EVGA 256-P2-N541-T2 GeForce 7600GS 256MB GDDR2 PCI Express x16 Video Card - Retail במחיר של 75$ , כלומר בערך 330 שקל רציתי לשאול איך הכרטיסים של החברה הזאת ? קראתי ביקורות של אנשים שקנו והדבר השלילי היחיד שנאמר היה שהמאוורר קצת מרעיש. אני כנראה אזמין מחר כי המבצע רק עד סוף החודש, אבל אם יש בעייה עקרונית עם החברה הייתי רוצה לדעת...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מצורף כאן

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. ההצלחה הנוכחית של ארכיטקטורת ה-Zen מכתיבה המשכיות עבורה בעתיד הנראה לעין - יש גם דור חדש של האצה עבור למידה עמוקה בתכנון לכתבה

12. Started by SpiritKnight,

האם הכרטיס טוב? אני צריך אותו עד שאני אקנה ריידון9700.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אז ככה עד יום שיש אני חייב להחליט מה אני לוקח אוATI RADEON 9500PRO RETAIL 128mb אוHercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB יש מישהו שמבין בזה ויכול לעזור זה ממש דחוף בתודה מראש adam-pc

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Tov_Tov,

טוב תראו אחרי מחשב רבה אבל באמת רבה התחלתי לחשוב על לקנות את ה X-800 XT איך שהו בחול :\ ולהביא אותו לארץ כי בחול הוא עולה כבערך 2000 +- עכשיו השאלה האם באמת כדאי לי לקנות את הכרטיס מסך הזה או שאני יקנה את MSI RADEON 9800 PRO ! כי אני ממש מפחד שבמשחקים כמו Hl2 ו CS:SOURCE אני בכלל אפילו לא יוכל לשים את זה על HIGH ולקבל את המקסימום מהמשחקים וזה מה חשבתי שאני יקבל אני לא רוצה לשחק CS SOURCE על HIGH אבל עם 40-30 FPS זה מה שמדאיג אותי :\ אז מה נראה לך שבאמת ככה זה יהיה מה שציינתי למעלה ? 30-40 FPS במשחקים האלה ? מפחיד אותי שבסופו של דבר אני יצטרך לשחק כל משחק חדש על MEDIUM או LOW ואלה בכלל לא היו הציפיות שלי אני קונה מחשב חדש כדי שכל המשחקים ירוצו לי על HIGH…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Zbbabir,

היי, אז עכשיו שיצא Watchdogs החלטתי שהגיע הזמן לשפר קצת את המחשב שלי. כרגע יש לי מעבד Intel Core i5 750 @ 2.67GHz, 4GB Ram ddr3 GIGABYTE GA-P55-US3L וכרטיס מסך GTX 260 אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, מסך חדש (שלי די ישן וקטן) ולהרחיב ל-8GB ראם. יש המלצות לכל אחד מהם? מוכן להשקיע עד 2000 שקל בערך תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by m53242,

שלום יש לי כרטיס מסך AMD ATI RX 570 4G התקנתי הכל דרייבר כרטיס מסך. אני משחק בתוך Counter-Strike - Steam בהתחלה היה עובד.אחרי שבוע וחצי שוב משחק Counter-Strike פתאום קיבלתי הודעה: engine error your graphics hardware does not support all features (CMS) needed to run this game. device info: Marked unsupported: 0 supports PCF Sampling:0 DriverName: "Microsoft Basic Render Driver" vendorID: 0x1414, deviceID: 0x008C Driverhigh: 0x000A0000, DdriverLow: 0x295A0000 DXLevel 95, MinDXSupportLevel:90 MaxDXSupportLevel:95 כנראה דרייבר כרטיס מסך AMD עשה עידכון חדש של כרטיס מסך.ובגלל זה לא נותן לי לשחק. אני אנסה להתקין מחדש שו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by STRENGTH,

MAG 796FD2 או LG F700P?

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by agent__smith,

היי, אחד מהכרטיסים מגיע ל103 מעלות..לא מבין. תוך שניה הוא מטפס, עושה רושם שאולי הגוף קירור התנתק והוא לא מקרר טוב. עכשיו הבעיה שקראתי ברשת ואני לא זוכר איפה על איך מחליפים ולא להשתמש בכל משחה שיש אלה סוג ספציפי. למישהוא יש מושג/מדריך ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by tordek,

רכשתי כרטיס של ATI בסוף קיבלתי כרטיס של PALIT הגעתי לחברה והם אמרו שיש להם או PALIT או Power magic What manufacturer is better the Power Magic or Palit איזה יצרנית אתם הייתם בוחרים? (מדובר כאן בכרטיס Radeon 8500 le)

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אז ככה הכרטיס מסך שלי הלך(9800 פרו) ואני מחפש חדש. אני לא רוצה להשקיע בזה יותר מידי כסף אבל אני רוצה משהו שיוכל להריץ משחקים נורמלי... הסכום שאני מוכן להשקיע זה 500 שקל וכמה שפחות יותר טוב! ראיתי את שני הכרטיסים האלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1945&products_id=16244 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&products_id=16377 שווה לקנות אחד מהם? בבקשה להביא כרטיס מפנדה תודה

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Iron~Chef,

שלום לכולם אני קונה בקרוב מחשב חדש, ומאוד רוצה כרטיס 6800 כלשהו. ראיתי בחנות k.s.p כרטיס 6800 של חברת pine xfx במחיר זול משמעותית מ 6800 אחרים שראיתי. כמו כל יהודי אני שואל: מה הקטצ' האים הכרטיס הזה באמת נחות יחסית לאחיו מבית GIGABYTE ALBATRON וכו' האים יש איפא שהו השוואה בין יצרנים של כרטיסים אם אותו שבב ? ושאלה שניה, חצי רטורית מה הקטע של gainwood שהכניסו את המילה ULTRA בסידרת הכרטיסים שלהם?! (גם כזה כרטיס 6800 רגיל או gt) זה כאילו לעבוד על אנשים בכוונה תחילה ??!! (כבר ראיתי חנויות מטעות בעניו הזה שמיתיחסות ל6800 שלהם כ 6800 ultra)

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום אני הולך לקנות את הטלויזיה הזאת http://www.lg.com/us/tv-audio-video/televisions/LG-lcd-tv-32LK450.jsp 32LK450 של LG והייתי רוצה להחליף את הכרטיס מסך (512MB radeon 4850) בכרטיס יותר שקט ויותר מתקדם המעבד זה E8400

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. חוות דעת (128 BIT ).. על הכרטיס..אם יש הבדל גדול בינו לבין ה FX5200 של NVIDIA בטכנולוגיה של ה 64 BIT אינטר פייס.. ואם הוא מספק וחזק דיו למשחקים ? (: או LOW MID .

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Yairpatch,

שלום , אני צריך המלצה לכרטיס מסך, אני לא גיימר כבד.. רק משחק פיפא 17 וNBA 17 ואולי קצת מפיה 3 , יש לי כרגע HD5770 של AMD מה אתם מליצים לי לשדרג? מפרט: i7 3770 לוח אם - P8 H77m pro של asus ספק 450 fsp group תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Oray Lola,

שלום שוב, לאחרונה רכשתי את הכרטיס הזה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11196-19-20Gu ושמתי לב שהוא מרעיש די הרבה, אז ניסיתי לשנות את מהירות המאווררים דרך AMD Catalyst Controll Center , אך שמתי לב שאין הבדל ברעש בין אם זה על 20% ו 100% . אז הורדתי After Burner - ושיניתי שם את מהירות המאווררים מ20 % ל 90% , חיכיתי כ10 דקות , וראיתי שאין הבדל בRPM , כשהמהירות הייתה על 20% הRPM היה על 3400 +-, וכשהיא על 90 % אחוז היא נשארה אותו דבר- האם זה נורמלי? אולי אני לא עושה משהו נכון?, אולי אי אפשר לשנות בכלל את מהירות המאווררים בכרטיס הזה? - בנוסף , כאשר אני מזיז את הכרטיס מסך בצורה קלה, המסך (dell u2312hm) עובר לSave mode , כאילו הוא לא קולט אותו, גם אם אני מנתק א…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים