כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אצלי יש את האדום ואצלו ליבת r360 חוץ מזה קניתי אותו כאשר פה בפורום הפנו אותו לחנות אשר מוכרת אותםעם הליבות האלו,לאחרונה אחד אמר לי שדווקא לכרטיסים עם ה-pcb הירוקים של ליבת r360 איזה מבינהם הנכון?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה כתובה בכותרת... נ.ב. ..שרפתי את הקודם...
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש כרטיס מסך זול, על מנת שאני אוכל לחבר 3 כרטיסים במקביל (עם חיבורי VGA/DVI/HDMI) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קונה מחשב חדש להלן המפרט. מחפש כרטטיס מסך לשימושים במשחקים קלים. בעיקר Civilization V. יחד עם זאת מחליף מחשב כל 4 שנים לערך ורוצה משהו סביר שיחזיק תקציב: 400 - 750 ש"ח אודה למתן המלצה. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]בקניית מחשב חדש בלבד - Gigabyte GA-H81M-S2H[/TD] [TD=width: 10%, align:…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן יחסית ואין לי תקציב לקנות חדש... שידרגתי את הזכרון RAM ואני רוצה גם להחליף קרטיס מסך. יש לי עכשיו GeForce2 MX עם 32MB זכרון. והייתי רוצה לדעת לאיזה אני יכול להחליף, כי יש לי בלוח אם מקסימום AGPX4, והינה המידע על הכרטיס: תגידו אם צריך עוד מידע... תודה מראש.
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי שבקרוב הולך לצאת ה 4850X2, האם כדאי לחכות לו והאם הוא יהיה עדיף מה 4870 (גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת קירור). האם גם ה 4850X2 ינוצל טוב יותר על ציפסט של P45 יותר מאשר שני כרטיסים בפועל של 4850 (בגלל המהירות כפול 8 של הבאס או משהו כזה) ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחדשתי במערכת מחשב חדשה שקטה לחלוטין, וקניתי איתה כרטיס Gigabyte 9600gt עם קירור פסיבי. הבעיה היא שהכרטיס הזה חם בטירוף- מעל 100 מעלות. אז חשבתי בכל זאת להחליף אותו לכרטיס מקביל עם קירור אקטיבי, אבל נושא השקט עדיין חשוב לי מאוד. האם יש לכם המלצות לכרטיס כזה שעונה על הדרישות?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני שם לב שהכרטיס שלי לאט לאט הולך ודועך (מבחינת ביקוש וגם קצת מבחינת משחקים) אז לפני שהוא בכלל מאבד ביקוש, אני מתלבט האם כדאי לי לשדרג לכרטיס מסך חדש...או לחכות עוד קצת להשקה של NVIDIA (התקציב שלי נע בסביבות ה1000 עם חריגה קטנה) במידה וכן, איזה כרטיס כדאי לי לקנות במסגרת התקציב? המערכת שלי זה: Intel Core 2 Quad Q6600 MSI P45 Neo-F motherboard 2GB DDR2 800Mhz CL4 (Geil) MSI Geforce 9800GT 512mb DDR3 ספק 550 של TT תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע כרטיס משך Nvidia 8500 GT עכשיו אני משתמש במחשב לפעמים במחשב כמדיה סנטר ואני רוצה לקבל את האיכות המקסימלית בכרטיס עצמו יש DVI אז אין בו קול כמו HDMI לכן אני צריך כרטיס מסך עם אותו מפרט רק עם חיבור HDMI לפי מה שהבנתי ATI מייצרים את הכרטיסים שלה עם HDMI כולל קול אשמך אם מישהו יכול להמליץ על כרטיס כזה כמה שיותר זול ודרך אגד מה אתם אומרים על הכרטיס הזה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=160377793126&Category=3762&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D2 תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש להחליף גם בשביל התמיכה בTRUEHD, הרבה יותר כוח עיבוד, למרות הגיימינג הקל שלי וכמובן תמיכה בריבוי מסכים בסרטי בלוריי וריפים ב1080P. הסיבה האחרונה היא בגלל התנועת הSLOW MOTION מדי פעם מופיע בסרטים כשהמסך מחשב 24" והמסך טלויזיה 46" במצב CLONE. כיום יש לי BFG 260 עם OC מהמפעל וכל הרעיון הוא למצוא כרטיס PLUG&PLAY ללא החלפת פיטינגים ושאר הכאב ראש. או במקרה הפחות כיפי לקחת כרטיס רגיל ולהלביש לו פלטת קירור יעודית, שאני לא יודע איפה לקנות. תקציב של כ2K. כמובן פתוח להצעות שאני עדיין לא חשבתי.[br]פורסם בתאריך: 13.12.2010 בשעה 00:48:25 אני הראשון שמחליף כרטיס יעודי עם קירור מים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס מסך חדש. כרגע יש לי GTX260 מעבד: I7 750 ספק: antec earthwatts 650W מעוניין שיריץ על הגדרות הכי גבוהות battlefield 3 בעיקר חשבתי על ה 560 TI שעולה באיזור ה 1000 אבל עכשיו כשיצא הדור של ה GTX 6XX אני תוהה האם לחכות קצת (שמועות לגבי 650,660) כי כרגע כרטיס כמו ה 670 די יקר וזה חריגה די רצינית מהתקציב אין לי בעיה לחכות חודש חודשיים כי אני משדרג כרטיס גם ככה פעם בכמה שנים אז הכרטיס הנ"ל ילווה אותי לפחות בשנתיים הקרובות. ויצטרך לעמוד בדרישות גבוהות גם בעתיד. מה אתם אומרים לחכות? או לקנות? ד"א אני מעדיף רק נוידיה בגלל שאני עובד הרבה בתוכנות עריכה גרפית ותלת מימד אז כרטיסים מבית AMD לא חלק מהמשוואה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז נפל עליי סכום כסף נכבד והחלטתי לשדרג את כרטיסי המסך שלי. יש לי כרגע 6970X2, שעובדים מעולה. אבל כל המחשב שודרג השנה אז... אין כמו להתחיל שנה חדשה עם החלק האחרון שלא שידרגתי עוד הבעיה: אני נמצא בעמדה ה"אדומה" כבר יותר מ6 שנים, ואין לי מושג ירוק(PUN INTENDED) מה זה ZOTAC.... זאת חברת כרטיסים טובה? המחיר אומר שכן, אבל לא מצאתי ביקורות שמעידים האם באמת שווה לי להוסיף כמעט 1000 שקל(2000 אם אני משדרג את 2 הכרטיסים, וזה כנראה הכיוון) בהבדל בין 2 ל4 GB... או איך הכרטיס בהשוואה לאחרים באותו טווח מחיר... בקיצר, גוגל לא התיידד איתי בחיפוש אחר ביקורת טובה ואמינה. האם יש למישהו פה נסיון אישי עם הכרטיס? אני עורך ווידאו/גיימר. עורך על האדיוס, עם מדי פעם נגיעות באפטר, אבל ממש בקטנ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי את הכרטיס והוא אמור להגיד בקרוב(אין אפשרות לבטל...)תוכלו לתת עליו חוות דעת?איך הוא?הוא מריץ לכם משחקים בצורה טובה?(אם תוכלו תתנו בבקשה משחק לדוגמא...) וגם האם הוא רועש או מתחמם מהר? תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת! לא מתוכנן OC תודה! עריכה: קראתי את הסיקור על ה 7900GS ואני לא יודע איזה כרטיס יותר חזק ?!!??!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב ושבת שלום. יש לי לוח אם מסוג GIGABYTE GA-P55-UD3L קראתי את הMANUAL שלו והבנתי שהוא תומך ב CROSSFIRE (שזה של ATI) וכמו כן ראיתי גם עוד יציאה תואמת. השאלה שלי היא כזאת, האם זה גם תומך ב SLI של NVIDIA? ואם הבנתי נכון התושבת של כרטיס המסך זה PCI Express x16 Slot? תודה לעונים ולמנסים לעזור.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי אז אם אתם עוקבים אחרי הפורום אתם וודאי ראיתם שהיה לי בעיית מתחים בין שני כרטיסי 970 ב SLI לאחר התעסקות רבה מצידי גילית מה הגורם לבעיה וזהו הדרייבר עם שילוב של ASIC של הכרטיסים אצלי היה בעיה שאחד הרכטיסים נתן בוסט ל 1380 ואחד נתן ל 1418 מה שגרם בSLI להורדת תדרים ששניהם יעבדו על 1380 ןבהתאם הכרטיס המהיר יותר הוריד מתח לאזור ה 1.115 שזה נמוך מאוד!!! במיוחד למאמץ מלא. דבר זה גרם לי לקריסות אפילו בווינדוס. היום הלכתי לTMS ושלומי וקיריל פשוט קיבלו אותי בזרועות פתוחות והבנה.... למרות שאחד הכרטיסים נררכש יד שנייה ( יומיים לפני). יכלו לומר לי נשלח ליבואן חכה שבוע ודברים בסגנון אבל ממש לא!!! פשוט מאוד דאגו לי לכרטיס עם ASIC תואם עכשיו יש לי 82% ו 78% כאשר אחד בבוסט ל …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
את הכרטיס אני מעוניין לקנות KSP הספק או הכרטיס עושים לי צרות, המסך לא נדלק ולא נשמעים ציפצופים מיותרים, ואני צריך להדליק את המחשב כמה פעמים עד שהוא נדלק הכרטיס שיש לי הוא gainward 256 MB 3.6ns DDR 128bit Geforce 6600 PCI Express הוא מספיק לשימושים שלי, לכן צריך משהו דומה ומעלה, ושל חברת ניבידיה קראתי שיש כאלה שמתחברים לספק, אבל הייתי מעדיף אחד שלא מתחבר כדי לא להתעסק עם החיבורים האלה, ומעדיף ללא מאורר למרות שנראה שהם רחבים מידי DVI צריך. HDMI יכול להיות לא חובה הספק יהיה 400 או 500, תלוי מה יגידו בשירשור המקביל תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע תקציב לא מוגדר, בחופש יהיה לי מספיק בשביל לשדרג את המחשב שלי שהוא: 7950 i5 2400 HDD לא משנה הנפח קירור די טוב של noctua לוח אם של גיגה ביית H61M-D2-B3 וספק 620 וואט איכותי ומארז גדול מאוד ומאוורר של קולר מאסטר רציתי להוסיף למערכת SSD אבל הלוח לא מתאים, אז אני אשדרג כנראה (למרות שגם עם SATA 2 אפשר לשרוד) ובכללי כדאי לי למכור את ה 7950 בשביל שאוכל לקנות R9 290/R9 290X או פשוט להוסיף עוד 7950 והאם יהיה לי צוואר בקבוק שיפריע למהלך הזה אני מאוד מתלבט לגבי זה כי בסך הכל אני משחק על 1920x1080 , ויכול להיות שזה יהיה אוברקיל כי זה לא ינוצל כמו שצריך מה דעתכם לגבי זה ומה אתם מציעים לעשות כדי שהחומרה תנוצל? בכל זאת יהיה לי מספיק כסף לשדרג את המחשב וקשה לדעת מאיפה …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אני מתלבט בין הכרטיסים האלו :[h=1]MSI Radeon R9 280X או sapphire r9 280x vapor x[/h] אני מתכוון לשחק BF4 לפחות high או ultra תודה מראש לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עם מימדים פיזיים מוקטנים בעשרות אחוזים לליבות והבטחה פומבית להשקה גם של דגמי גיימינג - ניתן להכריז כי עידן חדש של ליטוגרפיה החל רשמית לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 4 followers
-
-
כנסו לכאן: http://www.asus.com/event/VGA/Rise-of-the-Tomb-Raider/ תבחרו ביפן, הונג-קונג או וייטנאם. קניתי ב31.12 וקבלתי ראיתי תגובות של אנשים מנובמבר שקיבלו.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עקב מחסור בביצועים מהכרטיס שלי [geforce 2 mx 400] רציתי המלצות לכרטיס בתום כספי של 600-1000 ש"ח תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לקנות LCD רק כי אין לי מקום האם הוא מאבד ביצועים אם אני אחבר אותו דרך חיבור הCRT ולא דרך חיבור הDVI?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מסך סאמסונג 753 DF/DFX 17 אינץ' יותר טוב מאשר מסך מאג טריניטרון 786 DF? והאם יש מסך יותר טוב סביבות המחירים האלו (בסביבות ה-1,200 שקל)?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2295&p=1 השוואה בין כל החברות וכל הדגמים לגבי מראה, פתרונות קירור, אוברקלוק ורעש. http://www.firingsquad.com/hardware/geforce_6600_gt_overclocked/ השוואה בין 6600 לשאר הכרטיסים באותו קטגורית מחירים קרובה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-