עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מכיוון ואני לא יכול להכנס לODB משום מה,רציתי לדעת אם התוצאה שלי היא בסדר יחסית למחשב: הבדיקה הורצה על מחשב ללא OC ברזולוציה 1024X768 ללא פילטרים מפרט המחשב נמצא בחתימה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אורח pita2k
    Started by אורח pita2k,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=929777 היי, אני מחפש כרטיס 1070, בלינק למעלה יש כרטיס שמוצע במחיר של כ 1500 שח, כ - 500 שח פחות מהמתחרים (אני לא מהחברה שמוכרת את הכרטיס, אני מעוניין לקנות כרטיס) אבל לדעתי זה מחשיד, איך ייתכן ויש כזה פער במחירים? אולי אלו כרטיסים עם כשל כלשהו? מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by AMD-Z,

יש דרך להפוך את ה9500PRO ל9700 רגיל? שמעתי פעם על זה, אבל אמרו שאפשר עם הלחמות.... יש דרך בטוחה יותר?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by hardware maniac,

שלום, אני משחק HALF LIFE 2. הלכתי להגדרות ושיניתי הכל להכי גבוה.שמתי AA על x6 ו HDR על Full(if available). יש לי 7900GTX (נוודיה כמובן!) ואמרו פה שלכרטיסי נווידיה אין תמיכה בו זמנית גם ב AA וגם ב HDR. ??מה הולך פה? עריכה:הוספתי תמונה: http://i3.tinypic.com/x6if54.jpg

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by gggil,

לפי מה שהבנתי המחירים של הרטיסים האלו לא בשמיים אז הכרטיס הכי טוב שללא חיבור כח נוסף מהספק, בבקשה תיידעו ותביאו לכאן אני יודע שעדיף כבר להחליף ספק ולקנות כרטי מסך נורמלי אבל אין לי מספיק כסף גם בשביל ספק טוב וגם בשביל כרטיס מסך טוב..אזז בבקשה ;D תודה רבה מראש לעוזרים, גיל

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, הבעיה שלי היא שאחרי זמן קצר שאני משחק במשחקים אני מקבל ארטיפקטים אדומים וירוקים ואז כל המחשב ניתקע ואני זקוק לעשות Reset זה קרה לי כבר כמה פעמיים בCrysis וCOD4 אחרי כמה דקות משחק. (אלה המשחקים היחידים ששיחקתי) אז בבקשה תעזרו לי למצוא פתרון לבעיה המחשב חדש לגמרי מפרט בצד.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by WizMaster,

שלום לכולם, אז ככה, הכרטיס מסך על המחשב של אחי הקטן כבר דיי מיצה את עצמו(Riva tnt 2) ובהעדר תמיכה ב-T&L הוא כבר לא יכול להריץ משחקים מסויימים. אז השאלה שלי היא כך: מה יתאים יותר, בהתחשב ביחס של עלות/ביצועים, ל-P3 733?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. יש דרך שאני יכול לצלם את המסך בוידאו כדי להראות לכם במה מדובר? תמונה קופצת זה נראה לי התאור הכי קרוב לבעייה. והיא מופיעה בעיקר בזמן ניגון סרטים וגלישה בדפדפן, במשחקים לא, בזמן סרט במשחק עצמו כן. יש למשהו מושג על מה אני מדבר ואיזה פתרונות יש לדבר הזה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. שלום הורדתי את התוכנה שמעדכנת את הביוס של הכרטיטס והמסך אבל אני לא יודע איזה גירסא של ביוס אני צריך להישתמש יש שם הרבה גירסאות ואני ראיתי ש rngkey הצליח לעדכן אז אם מישהו יודע איזה גירסא אני צריך להישתמש אז בבקשה שירשום לי איזה תודה! אני לא יודע מה קרה לאתר לא אמרו שמעבירים אותו לשרת יותר מהיר האתר בקושי עולה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. המחשב שלי הגיע היום , ממש עכשיו מהחנות (קניתי בנוגה) במקור הזמנתי X800XL של powercolor עם VIVO בקיצור את זה : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2974&catcode=449 שעולה 2090 ש"ח עכשיו, הם התקשרו לפני כמה ימים ואמרו לי שמחליפים לי אותו באותו כרטיס, אבל של ASUS הם אמרו שהם מכסים בשבילי את ההפרש במחיר (כלומר אני לא משלם את ההפרש, למרות שהאסוס יקר יותר) אני הנחתי שהם מדברים על הכרטיס הזה : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3828&catcode=484 והסכמתי להחלפה. אבל עכשיו כשפתחתי את הקבלה - אני רואה שרשום שם שקיבלתי 7800GTX של אסוס ואני לא רואה דגם כזה באתר שלהם אני רואה שיש כזה אבל EXTREME, ואני לא יודע אם זה מה ששמו לי !! http://www.n…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. עזבו תמפרט שלי ;D פשוט תגידו איזה כרטיס חזק יותר למשחקים. CONNECT3D Radeon X850 Pro 256MB GDDRIII + DVI + VIVO או GAINWARD GEFORCE 6800GS 256MB AGP אני רוצה ללכת מחר לקנות אחד מהם אך אני מחכה להמלצות ממכם תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Cyron,

שלום על איזה כרטיס ב-600+ הייתם ממליצים עבור מסך 22" 1680X1050 המערכת בבניה עדיין, הספק כנראה VX450 עדיף חנות מאיזור חיפה\קריות...KSP, נעה, TMS, פנדה... תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. לפי בדיקה שלי כל שאר המשחקים רצו על 100% שימוש בכרטיס כלומר זה תקין עכשיו במקרה בדקתי וראיתי שספציפית המשחק BATMAN האחרון משתמש בכרטיס בין 70%-80% אחוז בלבד ועם נפילות רגעיות ל כיוון ה 20% מוזר לי למרות שה FPS במשחק די גבוהה לרוב בין 50-60 FPS ורק איפה שיש אלמנטים חזקים של "פיזיקס" זה יורד לכיוון 40-45 FPS. אם אני אפתור את הבעיה אולי זה ייצב לי את הירידות ב FPS . הערה: מפרט המעבד ושאר החלקים כתובים בפרופיל למטה. ומשתמש בדרייברים אחרונים 290.53 בטא. למישהו יש רעיונות לפתרון הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. האם כבר לא מוכרים אותו ? מכיוון שלא שמעתי עליו הרבה זמן. איך הוא בהשוואה לכרטיסים היום?

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. עד כמה שידוע לי ההבדלים בין הכרטיסים עם אותו מעבד גרפי הוא די זניח ,וההבדלים היחידים הם איכות הקרור וה-bundel הנילווה. מה ידוע לכם על הקרור וה-bundel הנילווה של כרטיס זה? http://www.club-3d.com/productshow_vga.php?pageNum_samerange=0&ordercode=CGNX-GS796&show=&filter=&selection=gaming&l=en

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by erap129,

איך הכרטיס הזה? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3267 משתלם לקנות אותו ב500 ש"ח? והספק ה350W הג'נרי שלי יספיק בשבילו?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. נדפק לי הכרטיס מסך ואני רוצה לקנות כרטיס מסך בינוני שיתאים למשחקים כגון סטארקראפט ראיתי את הכרטיס הזה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3368#sp בKSP ב 785 שקל. זה כרטיס בינוני אך טוב. יש ברשותי מסך 19 אינץ' ככה שזה יעבוד סבבה ויש לי ספק כוח 475 וואט. האם הספק כוח יספיק ומה אתם אומרים על המחיר? תודה

18. היי. אין כ"כ מה לפרט כאן, אני בטוח ב95% שהכרטיס מתאים אבל הייתי רוצה לחוות חוות דעת נוספת היות ואני לא מספיק מבין בנושא למרות שחקרתי. לוח אם: GA-H170M-D3H-GSM כרטיס מסך: AMD Radeon R7 260X * אשמח אם תוכלו להסביר לי כיצד הבנתם האם הכרטיס מתאים או לא, מכיוון שאני עדיין חצוי בנושא ומתקשה להבין את הגורמים המשפיעים על עניין התאימות. תודה לכם.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני לי מחשב עם כרטיס מסך עם יציאה אחת ממנו 15 פינים ואין בו עוד יציאה של DVI ואני מעוניין לקנות שתי מסכים לראות תמונת המסך אחת בשתי המסכים. איך עושים זאת ואיך אםשר לעשות זאת אם איני יכול...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by amir-amor,

לאחרונה אני מתעניין בנושא,כי אני רוצה לרכוש טלוויזיה דקה הייתי מעוניין גם להבין בצורה ברורה,את השוני,ההבדל בין שני המסכים(טלוויזיה) LCD לעומת פלזמה,מה ההבדל,זאת לא אותה טכנולוגיה?! באותה הזדמנות אני אשמח לשמוע המלצות מה כדאי טוב ומוצלח לקנות

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by starter,

אני צריך שאתם (המומחים) תמליצו לי על כרטיס מסך עד 1000 שקל.... אפשר לגלוש קצת יותר אולי ב100 שקל אם זה משהו באמת טוב.. המטרה היא בעיקר מישחקים וביצועים... תודה מראש חן.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by idanmal,

שלום לכל חברי הפורום.. חיברתי שלושה מסכים למערך ה-crossfire שלי אך לא עם רזולוציות תואמות. המסך המרכזי האמצעי הוא 1920x1080 ואילו השניים הקיצוניים ברזולוציה של 1680x1050. אני רואה מין פס של קריעת תמונה באמצע המסך תמיד, גם על הדסקטופ וגם באמצע משחק. הכל זז חלק חוץ מקריעת התמונה הזו, העלתי סירטון: הכל זז חלק ואפילו בסביבות 62 fps, לא להתייחס למסך השמאלי שהצבעים שלו לא היו מכוונים. האם זה בגלל שהרזולוציות לא תואמות או בגלל שהמסך האמצעי 21.5 אינץ והשניים בצדדים 22.5?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.community.tomshardware.com/forum/showflat.m?Cat=&Board=comp_graphics&Number=572551&page=0&view=collapsed&sb=5 375-400 million of transistor on 90-nm process 550-600 MHz core 1600 MHz 256Mb (Support for upto 512Mb) GDDR3 Graphics Core 256-bit Memory Interface 256-bit 32 (24 real) pixels pipelines (on the Ultra model) 32 Vertex Shader Engines 51.2 GB/sec Bandwidth (GDDR 3) Fillrate 12.8 billion texetls /sec. Textures per Pixel 32 (maximum in a single redering pass) Nvidia's LMA - IV DirectX 9.0d UMI-23 וואלה אם זה זה באמת זה יהיה גדול תראו איזה שיפור מאוגוסט 99 שיצא גיפורס 256

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by haim652,

שלום חברים, לאחר שהכרטיס מסך שלי 4870x2 עשה לי הרבה בעיות גם לאחר תיקנוים וכו' החליטו בחנות KSP לתת לי כרטיס חלופי אחר במקום ה4870X2. הם הציעו לי את ה5870 במקום, רציתי לדעת אם ה5870 כדאי במקום ה4870X2 (כמובן שזה ללא שום תשלום נוסף בגלל שהכרטיס שלי עדיין בתקופת אחריות), ורציתי לדעת אם יש כרטיס אחר שכדאי לקחת אם לא ה5870 ומה אתם יכולים להמליץ. כמובן חוץ מזה שהכרטיסים של ה5XXXX הם טכנולוגיה חדשה יותר בעלת DX 11 שזה עוד יתרון קטן למה כדאי בכל זאת להשתדרג. תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by eranir,

שלום, אני קונה בקרוב מחשב חדש, ומכיוון שכמעט ואיני משחק משחקים (בערך אחת ל-3 חודשים אני מוצא שבת פנויה לשרוף על משחק רנדומי כלשהו) רציתי לדעת האם יש סיכוי שאוכל להסתדר עם כרטיס מסך מובנה לעבודה על מסך 24 אינץ' (1920*1200), או שאאלץ לקנות אחד בכל מקרה. אציין רק שבניגוד למשחקים, סרטים כן תופסים חלק גדול מזמני. תודה, ערן

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים