כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
קניתי כרטיס מסך : GeForce4-TI4200 Tornado ואת המשחק UT2003 הבעיה היא שאני משחק במקום 100+ FPS (frame per second יש לי 30-40 מה אני צריך לשנות/לעשות כדי שיהיה לי 100+ ??? דרך אגב יש לי את הדרייבר החדש. אני ישמח אם תעזרו לי בבעיה זאת תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הורדתי את התוכנה שמעדכנת את הביוס של הכרטיטס והמסך אבל אני לא יודע איזה גירסא של ביוס אני צריך להישתמש יש שם הרבה גירסאות ואני ראיתי ש rngkey הצליח לעדכן אז אם מישהו יודע איזה גירסא אני צריך להישתמש אז בבקשה שירשום לי איזה תודה! אני לא יודע מה קרה לאתר לא אמרו שמעבירים אותו לשרת יותר מהיר האתר בקושי עולה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברור שזה בארה"ב אבל בכל זאת זה פצצה של מחיר! ולמפקפקים שביננו הנה הלינק, זה בתחתית העמוד
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לקנות LCD רק כי אין לי מקום האם הוא מאבד ביצועים אם אני אחבר אותו דרך חיבור הCRT ולא דרך חיבור הDVI?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה עד יום שיש אני חייב להחליט מה אני לוקח אוATI RADEON 9500PRO RETAIL 128mb אוHercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB יש מישהו שמבין בזה ויכול לעזור זה ממש דחוף בתודה מראש adam-pc
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להחליף מחשב בקרוב וכמו שאר העולם אני מחכה שיצא הקונרו, שיצאו קצת מבחנים,שאנשים יתנסו עליו ואז גם אני אקנה. עניין של חודש-חודשיים. עכשיו, העניין הוא שיש לי מישהו שבא בחודש הקרוב מארה"ב וחשבתי לקנות חלק מהרכיבים שם (כרטיס מסך, זיכרונות). אם אני רוצה לעשות את הקומבינה הזאת אז זה אומר שאני אצטרך להזמין את כרטיס המסך והזכרון כבר עכשיו (חשבתי על כרטיס 1900xt). השאלה היא האם צפויה איזו התקדמות ממשית, איזו פריצת דרך בכרטיסי המסך בחודש-חודשיים הקרובים ואז אני אתקע עם מחשב לא כ"כ מאוזן, או שאני יכול לקנות בשקט עכשיו ולהרכיב את המחשב בעוד חודשיים ? בנוסף, האם כאשר תצא VISTA זה ישפיע על כרטיסי המסך (למשל גירסאות מתקדמות יותר של ACTIVEX שהערטיסים של היום לא תומכים)…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתכנן לקנות אבל יש לי ספק 350W ג'נרי... זה בסדר או שצריך אחד חדש?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה אני מתעניין בנושא,כי אני רוצה לרכוש טלוויזיה דקה הייתי מעוניין גם להבין בצורה ברורה,את השוני,ההבדל בין שני המסכים(טלוויזיה) LCD לעומת פלזמה,מה ההבדל,זאת לא אותה טכנולוגיה?! באותה הזדמנות אני אשמח לשמוע המלצות מה כדאי טוב ומוצלח לקנות
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי עדכונים של intel להתקן תצוגה.. כרגע המחשב לא מזהה אותו ודורש ממני אישור להפעיל קובץ בשם "igfxcfg module" מתיקייה windows/system32 מבקש ממני להפעיל קובץ כזה עם סיומת cpl בגירסה קודמת כי יש לו יותר הרשאות. מה זה?.. מחשב נייד acer aspire 5612zwlmi 32 סיביות.. שבת שלום!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך GIGABYTE GTX560 TI OC GIGABYTE GTX570 חוות דעת והמלצות יתקבלו בברכה עוד משהו קטן ראיתי באיזה אתר HWCOMPARE משהו שעושים השוואת בין הכרטיסים ו570 לקח ת560TI ברוב הדברים חוץ מדבר אחד קטן TEXEL RATE אפשר לדעת מזה? תודה מראש לעוזרים חג שמח וכשר
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי דרייברים שבאו עם הכרטיס מסך בדיסק, והמחשב אץ קצת לאט... יש לי פנטיום 4, ספק 520W ג'נרי, לוח ABIT IG-80 וג'יגה זכרון.. תודה מראש לעוזרים, גיל
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אחד מהכרטיסים מגיע ל103 מעלות..לא מבין. תוך שניה הוא מטפס, עושה רושם שאולי הגוף קירור התנתק והוא לא מקרר טוב. עכשיו הבעיה שקראתי ברשת ואני לא זוכר איפה על איך מחליפים ולא להשתמש בכל משחה שיש אלה סוג ספציפי. למישהוא יש מושג/מדריך ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם 9600GT יש לי כבל בקצה אחד מחובר למחשב VGA ולמסך בקצה השני בחיבור Y, Pr, Pb בינתיים לא עובד הכרטיס מסך תומך בכלל את החיבור Y, Pr, Pb?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמתי לב שהכרטיסי מסך של AMD לאחרונה עלו משמעותית במחיר בשבועיים האחרונים (מ 305$ לכ 380$+ בשביל ה R9 280X שלא נדבר על מחסורי מלאי בארה"ב). יש שמועות שהדבר בגלל הרצון לכרות BITCOIN (למרות שלא ברור לי הטמטום הזה, כי זה לא משתלם מבחינת חשמל בכל מקרה). הדבר כמובן משפיע גם על המחירים בארץ (על חלק מהחנויות מוקדם יותר מהאחרות). האם יש צפי לירידה ? האם לאור המחירים הנ"ל כדאי היום למחשב חדיש ברזולוציה של 1920 על 1200 שיריץ את המשחקים החדשים האופן טוב ללכת על ה 770GTX עם 2 גיגה ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את Club3D ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe במסגרת של עד 1000 שקל. אני עוד לא החלטתי על מסך - אשמח לקבל המלצות, יש לי 17 אינצ' ישן לפני כמעט 5 שנים, והוא מהגדולים לא LCD אז כנראה אני ישדרג אותו ל 21 או 22 אינצ' אם יש מסך שאתם ממליצים עד 900-1000 שקל תרגישו לעשות כך. חשוב לי שהכרטיס מסך יתמוך ב DX 11 אפילו אם לא משתמשים בזה עדיין, בגלל זה בחרתי בו, חשוב לי שזה יתמוך ב'טכנולוגיה של המחר' כי אני לא מתכוון להחליף כרטיס מסך ב3+ שנים הבאות. זה המפרט של המחשב שהילך איתו - מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪922 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L ₪616 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31290…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרגיע פנטיום 2.4B עם 1024MB וגיי פורס TI4400 128 MB האם לקנות בכסף את הX800 XT PE ולהישאר עם המעבד?? או לקנות מעבד איי אמ דיי 3400 + לוח אם ולהישאר עם הכרטיס מסך?? בבק' עזרו לי כמה שיותר מהר....
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo e8400 3.0ghz penryn box קירור מעבד: arclic 7 pro לוח אם: Gigabyte ga-p35-ds3l ספק כוח : enermax liberty 400w 30a 12 v כרטיס מסך: אין כרגע!!!!!!..היה בעבר 4850 עברתי ל5850 (שניהם נמכרו כבר)ועכשיו מחפש כרטיס טוב מהם שמתאים למיפרט מחשב שלי! תביאו לי כמה אופציות (דגמים) בבקשה תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך מהדגם שכתוב למעלה.... יש למוצר הזה שני דגמים. רציתי לדעת איזה מהם יותר טוב??? זה עם 1 ג'יגה זיכרון אבל DDR3 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5105&CatCode=529 וזה עם 512 מגה זיכרון אבל DDR5..?? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4584&CatCode=529 שאלה נוספת... האם אני יצטרך ספק יותר חזק?? המפרט שלי הוא (ספק 500W) INTEL E6300 3GB RAM 250GB לוח אם ABIT AW9D-MAX
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כן כן הוא הלך. שמתי את הקירור שלי לחבר עם 9600 והוא מגיע ל 500 בלי בעייה בכלל אבל הוא צריך וולט מוד כדי לעלות. תשתתפו בצערי. אגב אין אחריות בגלל שהחלפתי קירור. עכשיו אני חוסך ל 6800 יש מצב שמצאתי עבודה אז זה לא יהיה כל כך ארוך.
-
עד עכשיו השתמשתי בכרטיס מסך x800 gto2. פתאום משחקים כמו DIRT וריינבו סיקס לא עובדים לי על הכרטיס הזה ויש לי הודעת שגיאה שהכרטיס לא תומך במשחקים אלו... לאיזה כרטיס לשדרג? טווח של 1000-1500 שקל. תודה! ובבקשה תמליצו על כרטיס שיחזיק לי לשנה שנתיים הקרובות! לא בא לי להחליף כרטיס כשיצא הDIRX10. מפרט של המחשב: מעבדי AMD Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 900 1 900 לוח אם AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 670 1 670 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB צורב NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 255 1 255 מארז HEC Compucase CI-6919 400W 422 1 422 כרטיס מסך יש לי X8000 GTO2
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מריץ driver sweeper והוא מוצא הרבה קבצים של ATI. האם הוא ימחוק גם דרייברים של הכרטיס המובנה? קצת מפחיד לומר לו תמחוק הכל. מה יקרה לאחר מחיקה? איך בדיוק הוא מתפקד ללא דרייברים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=929777 היי, אני מחפש כרטיס 1070, בלינק למעלה יש כרטיס שמוצע במחיר של כ 1500 שח, כ - 500 שח פחות מהמתחרים (אני לא מהחברה שמוכרת את הכרטיס, אני מעוניין לקנות כרטיס) אבל לדעתי זה מחשיד, איך ייתכן ויש כזה פער במחירים? אולי אלו כרטיסים עם כשל כלשהו? מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מנסה להריץ את המשחק הנ"ל על הגדרות בהן ביצועי המעבד הם MEDIUM וביצועים הכרטיס מסך הם LOW וגם כך המשחק רץ עם מלא תקיעות שזה בלתי אפשרי לשחק ככה מה אני יכול לעשות בקשר לכך? יש לכם עצות בקשר להגדרות או משהו אחר? ראו מפרט בצד, ותודה רבה לעונים
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-