כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
ברור שזה בארה"ב אבל בכל זאת זה פצצה של מחיר! ולמפקפקים שביננו הנה הלינק, זה בתחתית העמוד
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני צריך המלצה לכרטיס מסך, אני לא גיימר כבד.. רק משחק פיפא 17 וNBA 17 ואולי קצת מפיה 3 , יש לי כרגע HD5770 של AMD מה אתם מליצים לי לשדרג? מפרט: i7 3770 לוח אם - P8 H77m pro של asus ספק 450 fsp group תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Pixel Fillrate מה זה ? ואיך זה משפיע על איכות תמונה ? דבר נוסף למה הוא לא משתפר בהרבה בכל דור ? אין שוני בהרבה בין 7850 ל- 7970 בתחום הזה 27.52 GP/s מול 33.6 גם לא מובן מה זה ? Computing Performance SP Computing Performance DP http://hwzone.co.il/hardware/news/139327
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני פשוט רוצה להבין משהו היות ולחבר יש את ה560 TI.. על מה ולמה ה560 TI עדיין נשאר במחיר כזה של בסביבות 1100-1200 שקל, כשיש את ה7870 XT שעולה עליו ונותן ביצועים שמשתווים אפילו ל660 TI? ה7870 XT עולה משהוא כמו 1130 שקל..תמחור הכרטיסים של NVIDIA שערוריתי משהו הייתי אומר הנה השוואה בין שני הכרטיסים: http://www.anandtech.com/bench/Product/547?vs=548 לא הצלחתי להבין אם ה7870 בהשוואה הוא גרסת ה-XT המומהרת
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רק רציתי לדעת אם לוח מבוסס nforce מסתדר עם כרטיס מבית ati ? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם הכרטיסים הנ"ל יסתפקו בספק הכח crosair hx520 האם הם יכנסו למארז NZXT Lexa Blackline מי מהם בעל ביצועים גבוהים יותר? בנוסף שמתי לב שהרבה שואלים לגבי 144Mhz, אשמח להסבר על מה מדובר, רזולציית 1440P? בתודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה יותר טוב crossfire xpress 3200 or quad sli מה יותר חזק ומה הקטע של 4 כרטיסי מסך?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך קדאי לי לקנות בין 600-1000 שח ?
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core i5-3470 3.20Ghz זכרון: 4GB כרטיס מסך נוכחי: GeForce 210 1024MB DDR3 ספק כח: FSP350-60HCN רזולוציית מסך: FHD אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, שיריץ משחקים כמו GTA V וBF3 בצורה טובה. הכרטיס מסך הנוכחי שלי לא סוחב. הבנתי שהספק כח שלי חלש מידי וצריך לשדרג גם אותו לפני שמשדרגים כרטיס מסך. התקציב שלי לכרטיס מסך היה 800 ש"ח, אבל לפי מה שאני מבין זה לא יספיק לכרטיס מסך טוב וספק כח שיספיק. מה אתם ממליצים - לקנות ספק + כרטיס מסך ב800 ש"ח כולל (ואיזה כרטיס מסך?) או לחסוך עוד ולקנות כרטיס מסך ב800 וספק כח בנפרד? אשמח אם תמליצו על כרטיס מסך טוב לדעתכם.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התמזל מזלי ונפל לידי מסך נוסף ל8 ימים (ממש נס חג החנוכה). המסך החדש הוא LCD אז הוא מחובר לDCI והישן מחובר לVGA. הכרטיס מסך הוא רדאון 9800 פרו. עשיתי את זה בשביל שלושה דברים: 1. לראות סרטים בפורמט רחב על שני המסכים, וככה להוריד את הפסים השחורים. 2. משחקים, שמעתי שיש כמה משחקים שתומכים בשני מסכים, כמו Flight Simulator. חשבתי לבדוק כמה מהם. 3. זה נראה ממש מגניב. הבעייה שלי עם 1 זה שזה פשוט לא עובד. אם אני מנסה להגדיל את החלון של הסרט על שני המסכים, וחצי נמצא בכל מסך, אז במסך הראש הראשי (Primary monitor) רואים את הסרט ובמסך השני רואים רק שחור. מישהו יודע איך לפתור את זה? צריך תוכנה מיוחד בשביל לראות ככה את הסרטים? בינתיים ניסיתי עם מדיה פלייר, BSPlayer וVideoLAN ובכולן הייתה …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם יש לי כ.מסך עם TVOUT ואני רוצה נגיד להפעיל וויאנמפ ולראות אותו ביציאת VGA הרגילה ואת הפלאג הוויזואלי להקרין ב TVOUT בו זמנית זה אפשרי???? (הכרטיס המדובר הוא Ati RageII+ PCI 8MB )
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, עברתי על אשכולות קודמים של התקופה האחרונה והגעתי למסקנה שככל הנראה זה הכרטיס מסך שאני צריך, לפי המלצות המומחים הנכבדים כאן. יש לי אסוס M2A-VM HDMI עם AMD 5200 הנמצאים במדיה סנטר שמחובר לסמסונג LA32R81B, ואני מעוניין לשחק במשחקים מPES08 ועד לAC וCOD4. המקסימום שאני יכול לקבל עבור כ600+- ש"ח. האם זאת הבחירה הנכונה? אשמח לתשובה, תודה !
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בכרטיס המסך שלי יש בנוסף לחיבור החשמלי של המאורר, עוד חיבור חשמלי עם שלושה פינים. שמתי לב שלכל הT4XXX יש אותו. מישהו יודע למה הוא משמש?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/hardware/2008/11/10/winter-2008-graphics-performance-update/1
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
VIVO=VIDEO IN VIDEO OUT שזה אומר שיש גם כניסה של וידאו , אני צריך לסרוק ערוצים דרך התוכנה? אני לא בטוח אבל נראה לי שלא כי החיבור למחשב מהממיר הוא SCART ל S-VIDEO אין שום חיבור של אנטנה... HELP!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך מומלץ שישרת אותי לשנה וחצי הבאות ושיהיה PCI-e בטווח מחירים 1000-1200 תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עם איזו תוכנה הכי טוב לעשות אוברקלוק לכרטיס של אנבידה[geforce fx 5200]-של palit daytona ועד לכמה כדאי?[אין מאורר על הכרטיס , יש רק היטסינק ]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גירסה שאפשר לשנות את הוולטז לגירסה רגילה ! תירשמו ותורידו http://www.overclock.net/t/1265543/the-amd-how-to-thread# http://www.overclock.net/attachments/8046 התראד או אני לא לוקחים אחריות על נזק שיגרם תשתמשו בחוכמה ותקראו מדריכים !
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום רב. אתמול חיברתי בפעם הראשונה את מחשבי בעזרת חיבור TV-OUT לTV. הכרטיס הוא RADEON9700PRO של GIGABYTE, שבא במקור עם יציאת S-VIDEO. השתמשתי במעביר S-VIDEO-RCA וחיברתי לצד של הRCA כבל באורך עשרה מטרים. לאחר מכן, הפעלתי את אפשרות הTV בCONTROL PANEL והופה, עובד. הדסקטופ נראה די טוב, גם אפשר לשחק משחקים בצורה מצויינת, אבל בעיה אחת, שבשבילה חיברתי את המחשב לTV- כשאני מגדיל סרטים לFULL SCREEN ולפעמים אפילו בצורה רגילה, הקטע של הסרט(!חשוב! הדסקטופ מאחור נראה כרגיל, בתוכנה דוגמת QUICKTIME) נהיה שחור\ירוק כהה ואין אפשרות לצפות בסרט. קטעי וידאו במשחקים עובדים מצויינים. ניסיתי להפעיל סרטי MOV, MPG וDIVX, עם נגנים כדוגמת DIVX PLAYER 2.1, QUICKTIME, WINDOWS MEDIA PLAYER וDIVX SUBTIT…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים יצא באופן רשמי DIRECTX 8.1B אבל כתוב לידו משהו כמו REDIST וגם אני לא חושב שצורת ההתקנה שלו היא כמו הקודמים, היא נראית כמו בטא, האם היא בטא? מזה הגרסא הזאת? האם כדאי לשדרג זאת מDIRECTX8.1? תודה! אורן
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע מחשב חדש, intel core i5 4gb ddr3 1033mhz וכד' .. אני לא בדיוק ד"ר גיימר אבל אשמח אם תיהיה לי את האופציה להפעיל משחקים חדשים במחשב. לא איכפת לי ממש אם הרזולוציה תיהיה הכי גבוה או רמת פרטים .. אני מחפש כרטיס מסך פשוט אך עם יכולת להפעיל משחקים נכון להיום. חשבתי על זה : GigaByte GT240 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E לדעתכם זה יענה על מה שאני מחפש ? תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://developer.nvidia.com/view.asp?IO=nv30_emulation הכל כתוב שם, צריך בשביל זה את הדרייברים הכי חדשים - 40.41...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, קיבלתי מחשב חדש מעבד I7 6 ג'יגה זכרון אם אני לא טועה - זה המחשב: http://www.g-store.co.il/product-p-145/Dell-Vostro-470-i7-6GB-1TB-GT-620-Win7-pro/%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D.html אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך היות ואני לא מסופק מהביצועים שלו. אני לא משחק משחקים כבדים, קצת פיפא, PES, מנג'ר. יש לי קירטועים במשחקים האלה על הגדרות גבוהות כרגע (עם כרטיס GT620). אני אוהב גם קצת משחקי פעולה היטמן שיצא לאחרונה וכו', כך שבעתיד שיצאו משחקים מעניינים ובמקרה יהיו עם דרישות גבוהות - אני לא רוצה להתאכזב מהכרטיס. אציין שאני עובד עם מסך 24 אינץ' (החדש של מאג, דגם H2400) כך שהכרטיס צריך לעבוד גם ברזולוציה גבוהה. התקציב - 500 שקלים+-, אפשרי למתוח עד 1000, אך ז…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט המחשב: מארז: NZXT Lexa ספק: Enermax Liberty 500W זכרונות: OCZ PLATINUM 2G KIT DDR2 800MHz CL4 x2 לוח-אם: אני מתלבט בין Asus P5KC לבין Asus P5K-E הארד-דיסק: Western Digital WD3200KS 7200RPM 320GB, 16MB Buffer מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 1066Mhz 8MB 2.4Ghz
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-