כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
מתלבט אם לקנות או לא. קיבל ביקורות טובות בזאפ. כמו כן הציעו לי את xerox xa319 ב-1740 ש"ח עם אחריות של 5 שנים בבית הלקוח. מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
השימוש שלי הוא שימוש ביתי טיפוסי: אינטרנט, יישומים פה ושם וגם משחקים וסרטים. אני לא גיימר כבד אבל אוהב מדי פעם לשחק משחקים. הדגמים שהתמקדתי עליהם הם: Samsung 710TM (אפשר גם דגם T). הבעיה היא שהדגם הזה חסר בארץ ולא ברור מתי יגיע. היבואן מדבר על עוד חודש בערך. LG 1730B (הדגם עם יציאת הDVI) ViewSonic 712 - למישהו יש מידע עליו? אשמח לשמוע דעות על המסכים האלו, או המלצות אחרות. כניסת DVI מבחינתי חובה.
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי . מחפש כרטיס מסך שכל מה שהוא צריך לעשות בחיים זה הרצה של סרטי HIGH DEFENITION ! חייב חיבור דיגיטלי למסך 32 אינץ , חיבור AGP (או אולי ללכת על משהו על מתאם?) עד 500 ש"ח על מה כדאי לי ללכת ? מחירים וכולי ? תצורת מחשב הינה : פנטיום 4 , 640 מגה זכרון DDR .
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-
-
האם הוא כבר מקרטע במשחקים של היום(אני בינתיים לא מתקין משחקים כי המחשב נגוע עד שאני יפרמט) הNFS האחרון יפעל עליו??
-
- 9 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות כרטיס מסך (פשוט) עם VIVO ורציתי לדעת האם ניתן לחבר את הכבלים ולראות טלויזיה גם בלי הצורך בממיר (כמו היפר בנד) דבר שני על אלו דברים ופרמטרים אני צריך לשים לב מדובר בכרטיס של עד 800 ש"ח (אני לא גיימר בסך הכל קצת עריכת וידאו והמרת קלטות וידאו לCD) תודה מראש שרון
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
EN7300GT Silient/HTD/256M ASUS יש לי אפשרות לקנות באותו מחיר את ה 7600GS ..של PALIT מה עדיף ?
-
- 16 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום חבר'ה קניתי מסך סמסונג 943B. יש לו חיבור DVI וגם בכרטיס מסך שלי יש. הכרטיס שלי הוא ATI Radeon X300. הבעיה שלי היא שהמסך לא מזהה את החיבור הדיגיטלי את הdvi. הוא מזהה רק אנלוגי VGA חבר'ה ניסיתי את כל האופציות וחרשתי על הפורום ולא מצאתי פיתרון אני חייב עזרה!!! אין בהגדרות של הדרייבר שום דרך להורות לכרטיס להוציא DVI. הדרך היחידה לעשות זאת היא עם כפתור SOURCE וזה לא מצליח
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
עד עכשיו הסתדרתי עם GeForce 4 mx440 128MB אני מתכנן למכור את המחשב שלי, ברשותי מחשב אחר , עם כרטיס מסך מובנה אני לא גיימר מקצועי או משהו כזה, אבל נהנה לשחק מדי פעם בדבר כזה או אחר (דום 3 וחברים ) אם לא הייתי מוכר את המחשב 'הישן' שלי, הייתי ממשיך להסתדר עם הכרטיס הישן, גם בגלל שלא צריך יותר, וגם בגלל שאין כסף. בתקציב שלי עומדים הכרטיסים הבאים : FX5500 GIGABYTE 128MB DDR TV-OUT, 128BIT, DVI, DIRECT X9, TURBO מה זה אומר הטורבו בכרטיס מסך הזה ? יש גם את FX5500 PALIT TV-OUT, 128BIT, DVI 256MB DDR שיש לו 256 MB זכרון ------------------------------------------------------------------ FX5700LE GIGABYTE TV-OUT, DVI, 64BIT, DIRECT X9 128MB DDR הכרטיס הזה יותר יקר …
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי! ראיתי ביונברס קלאב שמוכרים מסך דק של פיליפס 19 אינץ דגם 190C6 ב- 1700 ש"ח. האם כדאי? תודה.
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
ה 4870x2 הלך לי משתמש בנתיים ב 8800GTX, אני אשלח את הראדון לאחריות אבל אני אמכור אותו אחר כך, נמאס לי משני ליבות, לא תורם לכלום. יש כמה חברות שראיתי שאפשר לקנות. 1. GAINWARD ב http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_732_1129&products_id=12467 2. INNOVISION או INNO3D בקיצור ב http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10058 אני מבחינתי אם היה eVGA הייתי הולך עליו בלי לחשובאבל יש להם רק 470, כי ה 8800GTX פשוט מפלצת שהיה שווה כל שקל, ולא כמו הראדון המעפן הזה שמתחשק לי לזרוק מהחלון על איזה חתול יגיד מפלצת עם 2 ליבות בא לתפוס אותי אבל אז הוא יבין שאין תמיכה ב PROFILE עם 2 ליבות, אז הוא יירגע. ובכלל איך מחברים את הMINI HDMI הזה ל HDMI גדול, צריך מתאם ? אני סומך על…
-
- 57 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
שניי הכרטיסים בעלי אותו מחיר +- הראשון: http://www.skypc.co.il/sg_product~28620~8~0.htm והשני http://www.skypc.co.il/sg_product~S467512D3~8~0.htm מה מבינהם בעל ביצועים טובים יותר.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברות הדגל הוציאו מסכי 19 אינ'צ 8 MS !!!!!!!!!!!! כן כן ---------8-------- !!!!!! אין גיימר בעולם עכשיו שירגיש מריחה במשחקים .......ואם יש אני אישית ידאג לו למוות מהיר . אויש ! נראה לי המסכורת הבאה שלי (למרות שאני לא עובד) תהיה לדבר הבא : http://graphics.tomshardware.com/display/20050215/index.html
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
חברים איזה כבל נVIVO דרש לכרטיס EN7800GT TOP SILENT/2DHTV/256M של- ASUS ? האם 9-pin או 7-pin ? היכן נתן לרכוש בארץ? תודה
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
ראיתי את ה 8600GTS OC עם אחריות לכל החיים ב-599 משתלם?
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אז ככה כדי למנוע שאלות אז: 1. זה קורה בכל סוגי הקבצים. 2.נסיתי גם בנגן ה dvix, לא רק במדייה פלייר. עכשיו אני חושב שאפשר לטפל בזה דרך כמה הגדרות שנמצאות בדרייברים של נוידיה, אבל אני לא יודע בדיוק. הנה תמונה של הבעיה, כעיקרון אני רואה את הסרט בכלל אבל כשאני מעביר לצייר אז הוא לא מופיע, ואם הסרט עדין נשאר דלוק, רני רואה אותו כאלו דרך הצייר, נגיד איפו שהמדייה פלייר אז רואים אותו בתוך הצייר, אבל אם אני מכבה את הסרט אז גם בצייר לא רואים אותו הנה תמונה: (אמורים לראות את הסרט בפנים כמובן)
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך PowerColor Radeon 9800 PRO. רציתי לברר איזו ליבה יש לכרטיס שלי אז פירקתי את הקירור סטוק ובדקתי (מסתבר שיש לי R360). כאשר הרכבתי את הקירור חזרה, הכרטיס התחיל לעבוד עם אקטיפקטים מעצבנים (פסים ורודים כאלה לאורך המסך וגם קוביות עם צבעים שלא אמורים להיות שם לפעמים). יש לציין שהאטיפקטים מופיעים ישר כאשר מדליקים את המחשב ולא כתוצאה ממאמץ של משחק או משהו. מה ניתן לעשות? אולי לא שמתי מספיק משחה טרמית? יש מצב שהכרטיס נדפק לגמרי ולא ניתן לסדר את זה?
-
- 14 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום חברים . אני מחפש ביקורות על החברה Connect3D. אני אודה לכם מאוד אם תביאו משהו טוב שיהיה אפשר לקרוא (עברית/אנגלית) *למרות שעברית מועדף P:* - אתם יכולים לתת גם את דעתכם עליהם ומה אתם חושבים , אם הם טובים או לא. מדובר על הכרטיס X1800XT תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש כרטיס טלוויזיה טוב כרטיס שכולל Composite וS-video כולל גם תוכנות עריכה,כיווץ וWinDVR 3 במחיר של עד 400 שקל
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס 5750 ומסך sumsung 943 bwx המסך תומך עד 900*1440 בכל פעם שאני שם רזולוציה גבוהה מזו מופיע לי הודעה על המסך שכאילו הרזולוצייה הכי טובה זה ה900*1440 שני דברים האם יש דרך לבטל את ההודעה הזו והשני הוא אם אני שם במשחקים רזולוצייה כמו 1200*1600 זה לא עדיף בשבילי כאילו רואים יותר טוב לא , ועוד אם אני שם על הרזולוצייה הגבוהה אני מאבבד משהו בגלל שהמסך שלי לא תומך בה?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
לפני שבוע התחלתי להריח ריח שרוף מהכיוון של המארז, ובהמלצה של חבר שמבין בדקתי את הטמפרטורה של הכרטיס דרך הדרייבר והיא 65-70מעלות במנוחה ואחרי שאחי הקטן משחק בפארקריי או מוסט וונטד כמה שעות טובות הטמפרטורה עולה ל90מעלות הכרטיס של חברת club3d בן שנה וחצי בדקנו אני וחבר שלי את המאוורר קירור של הכרטיס שטפנו וניקינו אותו מאבק ולכלוך לגמרי ואין שום שינוי בדקנו גם את כל החיבורים לספק כוח והכל מסודר כמו שכתוב ספר הריח כבר נעלם אבל השאלה היא אם הטמפרטורה הזאת הגיונית ?? יכול להיות שיש זיוף טוב בחיישן? יש סכנה לכרטיס בכזה חום ? חשוב לציין שאני מעיף את הדלת של המארז קיבינימט הטמפרטורה יורדת בכמעט 10 מעלות במאמץ אבל זה מלכלך ככה את כל הבית מהאבק שהמחשב מייצר אשמח לעזרה מכל סוג שהיא בב…
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/article/Videocards/426/ בא מהאתר הכי בטוח לבדוק בו בנצ'ים להוריד דרייברים והפורמים הכי טובים לגבי מחשבים שיש GURU3D. לסיכום במילים קצרות על הגיפורס 8600GT\GTS מפי הבודק\HILBERT "So to sum up my overall impression: The 8600 GT/GTS cards is definitely a fun product series, but it does not have the impact as for example the 7600 GT had when it was released. In fact if you have a 7600 GT or 7900 GS graphics card there really is no huge need to upgrade unless you really want to switch to a DX10 class graphics card. And from that perspective, that's not what people expected." בקיצור הכרטיסים החדשים רחוקים מלהיות טובים ורחוקים מלהיות ה7600GT של הדור הזה, …
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים, לא חשבתי שאתלבט בכלל איזה כרטיס אני יעדיף, אבל בסופו של דבר לא הצלחתי להחליט. אז ככה בהתחלה חשבתי שאין מה לדבר ה 4870 לוקח, אחרי זה NVIDIA יצאו עם ה GTX260 216 שבבדיקות עוקף את ה 4870, לאחר מכן עלתה אופציה גם לגבי ה 9800GX2 שמבחינת ביצועים עדיף על שתיהם... כעיקרון אני יכול להשיג את כל הכרטיסים האלה באותו מחיר. נכון לעכשיו אני נוטה לכיוון ה 9800GX2, אבל החיסרונות שלו הם פליטת חום עדירה וקראתי באיזה מקום שבגלל שהוא 2 ליבות יש מן תקיעות כאלה במשחקים שנובעים מה DELAY בין הליבות .... כמובן שהוא גם הכי ישן טכנולוגית. ה GTX260 יש לו 900MB זיכרון ולפי מה שהבנתי גם איזה פאק בייצור לכל הסדרה הזאת, אבל הוא הOCר הכי טוב מכולם. ה 4870 הכי איטי מבינהם, אבל אין לו שום פאקים …
-
- 42 תגובות
- 5k צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג את הכרטיס מסך הנ"ל במחיר היכ זול בארץ? ומה המחיר הכי זול? לא חשוב לי החברה...
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-