עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ToMuSH,

שלום, ה- GTX260 שלי כרגע ללא OC (וגם עם OC הוא עשה לי בעיות לרוב ולא שיפר בהרבה את הביצועים), והוא מתחיל לקרטע. ב- METRO 2033 למשל, ב- FHD עם AA על DX9 הוא הציג לפעמים 20-30FPS, שזה נמוך ואיטי למשחק הזה. אז אני בודק אופציות... מהו כרטיס המסך החזק ביותר שאוכל להכניס למפרט שלי, במחיר של סביבות ה- 700-900. אני מתכוון מבחינת המעבד, שלא ייתן צוואר בקבוק גדול. חשבתי על HD 4890, אבל שוב, לא יודע לגבי צוואר הבקבוק... לא אכפת לי DX11 לא DX11, אם אני משחק אכפת לי שייראו טוב אבל לא בפנאטיות, ככה שגם DX9/10 הולך...

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by omd,

הגיע אתמול ..... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  3. Started by Trin1ty,

ברשותי המפרט הבא : Q6600 4GB זיכרון P35 לוח אם כרטיס מסך - GEFORCE GT8600 עכשיו המשחקים החדשים שלאחרונה יצאו , כגון JUST CAUSE 2 , גם על ההגדרות הכי נמוכות כולל הרזולוציה הכי נמוכה , לא רצים חלק . עכשיו אני מודע לכך שהכרטיס ישן . אך האם זה הגיוני , או שיש בעיה בכרטיס מסך ?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  4. Started by Menymen,

יש לי את הכרטיס 4850 GIGBYTE ויש לי אפשרות להחליף אותו לכרטיס הזה 9800 GIGBYTE --זה הקישור תראו את הכרטיס בבקשה ביקורת זה חייב להיות מחר- http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=3104&ProductName=GV-N98TSL-1GI אציין שהכרטיס שלי הוא 512, וההחלפה היא ללא עלות והאמרוה להיות עד מחר. ההחלפה היא לכרטיס חדש וחייבת להיות עד מחר.

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  5. היי אני שוקל לקנות בקרוב כרטיס מסך ושמתי לב באתר של solidworks שהם ממליצים על סדרות כרטיסים שלא היו כל כך מוכרות לי. מבירור קצר הבנתי שאלו כרטיסים שנועדו לשימוש מקצועי אך מהסתכלות ראשונית הם נראים נחותים מכרטיסים למשחקים. רציתי לדעת מה ההבדל בין הסוגים והאם יש אספקטים שבהם כרטיסי המסך המקצועיים עולים בביצועים על כרטיסים לגיימרים ? אני שואל מכיוון שאני מעוניין שהכרטיס החדש יעשה גם וגם ואת שניהם בצורה טובה אם אפשר.

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  6. Started by Danix60,

אח כמה נושאים צריך לפתוח, מה לעשות טוב אז ככה אני רוצה לשדרג לאחי כרטיס מסך יש לו כרגע 9600GT DDR3 עם 1GB של PALIT, הוא סבבה אבל כבר מקרטע בחלק מהמשחקים אז יש לי אפשרות לקחת GTS250 או HD5750 כי אני יכול להזדכות קצת על ה9600GT מה לקחת ? תודה. אם יש אפשרויות אחרות אני אשמח לשמוע.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Ace-of-spade,

שלום לכולם. אני אישית תמיד העדפתי כרטיסי NVIDIA,אבל בגלל שהחדשים טיפה מאכזבים אני שוקל לעבור לATI. ההתלבטות: gainward gtx480 שמחירו 2700 או asus hd5970 שמחירו 3700. אין לי בעיה להשקיע את ההפרש,השאלה היא: האם זה באמת שווה את זה? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. קניתי את הכרטיס של EVGA, אהבתי מאוד שהוא קצר באיזה 3 ס"מ מהGTX 285 אותו החלפתי (כן, אני משוגע, אני יודע שסתם מיהרתי ). תוצאות באנצ'מארק של Heaven 2.0 בDX11 שהכל על הכי גבוה ברזולוציה של 1680 על 1050 (DELL 2209): המעבד בכוונה על סטוק לראות איך זה ככה, בלי קשר שגם עדכנתי ביוס וצריך לעשות שוב OC מחדש זה מספרים טובים? אני לא מבין במספרים של הבאנצ' הזה. אשמח לתגובות. Unigine Heaven Benchmark v2.0 FPS: 23.4 Scores: 590 Min FPS: 5.8 Max FPS: 53.6 Hardware Binary: Windows 32bit Visual C++ 1500 Release Mar 7 2010 Operating system: Windows 7 (build 7600) 64bit CPU model: Intel® Core i7 CPU 920 @ 2.67GHz CPU flags: 2698MHz MMX SSE SSE2 SSE3 SSSE3 SSE41 SSE42 HTT GPU model: …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by thedarkman,

האם הכרטיס מסך HD5870 משתלם? האם אני ירגיש הבדל בין HD5850 לבין HD5870 ? האם ההבדל בינהם שווה 600 שקל הפרש במחיר? האם אני יכול להכניס HD5870 בתקציב של 6500 שקל על מחשב? מה אתם מציעים לי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  10. Started by L1ron,

היי לאחרונה הכרטיס מסך שלי התחיל להתחממם מאוד, המעלות של כל רכיבי החומרה במחשב נמוכים מאוד 35-40* כרטיס מסך במנוחה 65* כשאני משחק משחק 72* ושבדקתי ארטיפקטים בATI TOOL אחרי דקה 75*, נקיתי את המחשב כמה פעמים כמו שצריך, אתמול ממש נסיתי לקרר את הכרטיס מסך ישבתי שעה עם פן על כולו וגם נקיתי טוב את המאוורר שלי ואת הקירור למעבד, בהתחלה הכרטיס מסך היה 55* אבל לעט לעט הוא עלה למצב הקודם שלו ככה שזה לא עזר לי, כעת אני אפילו לא יכול לשחק במשחקים פשוטים בגלל שיש לי תקיעות ודרופים בFPS ... לצערי האחריות שלי נגמרה על הכרטיס מסך,המוצר נקנה לפני כשנתיים וחצי והייתה רק לשנה , על הכרטיס אין מאוורר,אלה קירור פאסיבי - צלעות קירור בלבד . תמונות: מאוורר: http://img18.imageshack.us/i…

• 36 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. מישו עוד נתקל בתופעה?... אע"פי שה VSYNC מאופשר בדרייבר ובמשחקים הנ"ל, ה Screen Tearing פשוט קיים ומחרפן. בדקתי עם כל אחד מה 5870ים שברשותי, וגם כשרצו יחדיו ב Crossfire. עושה רושם שהדרך היחידה לפתור את זה נכון לעכשיו היא באמצעות הרצה של D3D OVERRIDER. *עדכון* - מרפרוף נוסף בגוגל, עושה רושם שכל נושא ה Vsync, בשילוב Win Vista/7 וסידרת 5xxx לא ממש מתפקד כמו שצריך (בהנחה ומסתמכים רק על ה CCC של הקטליסט), קצת מטריד שעד עכשיו ATI לא ממש טרחו לסדר את זה. דוגמא למשתמש שנתקל בדיוק באותן התופעות (אני כרגע עם 10.4, וזה עדיין לא פותר את זה) - http://www.tomshardware.co.uk/forum/286296-15-vsync-problem-5870-catalyst-windows-64bit

• 10 תגובות
    • 900 צפיות
  12. שלום לכולם נשרף לי הכרטיס מסך ואני מעוניין לקנות אחד חדש המחשב שלי הוא ספק כח של ליברטי 400W מעבד 6600 דיול, 6 גיגה זכרונות ו2 הארדיסקים, לוח אם של גיגהביט ga-945ds3 אני צריך שתמליצו לי על כרטיס מסך הכי חזק שיכול לעבוד עם ספק כח של 400W חשוב לי לציין שהכרטיס הקודם שהיה לי הוא 8800GT, תקציב עד 600 800 שח תודה

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  13. Started by LiorZi,

מה ההבדל בין PCI-Express 2.0 ל-PCI-Express 2.1 מבחינת ביצועים? והאם לוח האם שלי Gigabyte UD2 יתאים ל-PCI-Express 2.1 (לא מבחינת חיבור פיסי, אלא מבחינת ניצול התקן)? לפי מה שרשום באתר של ג'יגה בייט זה תואם ל-2.0, יכולה להיות אפשרות לעשות עידכון דרך הביוס או משהו כזה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אני בעל טלוויזיה ענק 65" פנסוניק עם כל האלמנטים החדשניים DEEP COLOER , xvYCC , דרך HDMI 1.3a ועוד הכרטיס מיועד לסרטים 1080P השאלה : משהו בדק אפשהו בעולם לגבי כרטיסי מסך 5850 או 5750 האם 1440 Stream Processing Units מול 800 בכרטיס החלש יותר משפיע על הקונטרס ,צבעים , דיוק האם 72 Texture Units מול 40 בכרטיס החלש יותר משפיע על הקונטרס ,צבעים , דיוק האם 32 Color ROP Units מול 16 בכרטיס החלש יותר משפיע על הקונטרס ,צבעים , דיוק

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. אם יש משהו ממש טוב ששווה להוסיף עוד קצת בשבילו אז עד 300 ש"ח. שיחקתי אצל חבר ב-wolfenstein עם כרטיס גיפורס 8600GT ומעבד core duo שעבר המהרה ל-3 גיגהוהגרפיקה והמשחקיות הייתה ממש טובה. אני צריך המלצה לכרטיס שיהיה בעל אותם ביצועים או אפילו טובים יותר. יש לי לוח אם של גיגבייט דגם GA-G41M-ES2L מעבד E5300 זיכרון 2 גיגה תודה.

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  16. Started by House M.D.,

יש לי כרטיס מסך HD4770, אני מפעיל עליו Assassin's creed 2 על ההגדרות הגבוהות ביותר ועל הרזולוציה הטבעית, והוא פועל על 30FPS, מספיק אך עדיף שיהיה יותר. הפעלתי את GPU-Z ברקע, שיחקתי קצת וכשמזערתי ראיתי שהמשחק ניצל כל הזמן כ-50% מהכרטיס (GPU load), לפעמים 70% אבל לעיתים רחוקות מאוד. האם יש דרך לגרום למחשב לנצל יותר את הכרטיס ולשפר ביצועים? אני עם הדרייברים הכי מעודכנים.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  17. Started by lyzer,

מה ההבדל ומה יותר טוב לעריכת וידאו בתוכנת פרמייר אגב הם תומכים dx11 עוד שאלה האם יש משמעות לdx11 בעריכת וידאו אם המערכת הפעלה היא וינדוס 7

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  18. קניתי את הכרטיס מסך הזה לפני שבועיים בערך. הבעיה היא, שבדיסק שבתוך הקופסה, יש רק אפשרות התקנה לוינדוס XP או Vısta לי יש וינדוס 7, וכשאני מתקין את הדרייבר של ויסטה, ההתקנה הושלמה, אבל הדרייבר עובד על הפנים: משחק כמו battlefıeld 1942 עובד ממש לאט גאדג'טים דינמיים של הוינדוס (כמו שעון, או מד CPU) מעוותים atı מציעים באתר שלהם דרייבר מתאים לוינדוס 7 השוותי בין הדרייבר באתר של atı לבין מה שיש בדיסק, וההבדל היחיד הוא שאין בהתקנה של האתר שלהם את atı dısplay drıver שזה בעצם הדבר המהותי בהתקנה...

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  19. אהלן אשמח להמלצה לכרטיס מסך הכי טוב שאוכל למצוא בהגבלות הקיימות, אני מפעיל על מסך LED 24 אינץ' מעוניין שיעבוד גם על TV 42 אינץ' בFULLHD מעוניין לשחק במשחקים הכי כבדים, לערוך וידאו בכל תוכנות הADOBE, AUTODESK, וגם תמונות הגבלות, מארז MIDITOWER, כרגע יושב בו GEFORCE 9800 ספק כוח ASPIRE 550W מערכת I7920 תודה

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  20. Started by Wormy,

הבעיה קיימת רק כאשר ערכת נושא של aero פעילה (וינדוס 7) הבעיה נגרמת בעיקר כשפותחים חלונות (שיחת מסנג'ר לדוגמה) אחרי פעמיים שזה נותן את ה-error, זה מחזיר לערכת נושא שהיא לא aero. שם התהליך ב- task manager הוא Dwm.exe חיפשתי בגוגל, וראיתי שלהרבה אנשים יש את הבעיה הזאת, אבל לא מצאתי לה פיתרון מישהו יותר איך לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  21. Started by saar3,

שלום! רציתי לדעת אם הכרטיס מסך geforce 220 gt 1 gb טוב לעיבוד גראפי... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  22. Started by 00Amir,

קניתי GTS 250 1GB ואני מקבל ב 3DMark Ventege רק 4975 נקודות כאשר אני רואה את השרשור תוצאות אני שם לב שלמעשה יש לי כרטיס עגלה... התוצאה הגיונית בכלל? אני חייב לעשות O/C בשביל לקבל תוצאה נורמלית? המחשב והזיכרון מאוד חזקים ואני מקבל ב CPU : 39943. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  23. Started by psu,

ברשותי המחשב עם המפרט הבא : AMD PHENOM X II 920 2.8 MHZ לוח של ECS 790GX כ.מסך CLUB3D 5770 קשיח 500 WD BLUE ספק 600W TOPOWER EZSILNET זיכרון 4GB 1066 HYPERX KINGSTON סך הכל מערכת שלדעתי לא אמורה להתקל בבעיות מיוחדות בהרצת משחקים. קיבלה 14300 נקודות ב3DMARK הוירטואלי שבאתר שלהם ולשם השוואה מערכת עם 275 של נוידיה וI5 קיבלה 17800 שזה לא רחוק. הסרתי והתקנתי את הדרייברים מחדש ועכשיו הנוכחי הוא ה10.3 (האחרון הרשמי שיצא). במשחק GTA IV לא מתפקד גם בהגדרות הנמוכות ביותר מבחינת רזולוציה ושאר הפונקציות ורשום שמשתמש רק ב300 MB מתוך ה1000MB זיכרון שיש בכ.מסך. במשחק NFS SHIFT מתפקד סביר, אך לפעמים עם תקיעות קטנות (משחק לא הכי תובעני ולדעתי בגלל זה לא מורגשת הבעיה). כשהרצתי 3DMARK VANTA…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by KenshinSama,

הממ אני רוצה לקנות את אחד הכרטיסים אבל יש הבדל של 60 ש''ח מחיר והחברה אחרת לשנהם אז אתם יכולים להגיד לי עם יש הבדל בינהם?זאת אומרת עם הזול יותר הוא טוב לשימוש או לא.. זה הזול בינהם: ‏9500GT 512MB GDDR2 DX10 DVI HDMI PCI-E של ZOTAC http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&uin=9708 והיקר בינהם: 9500GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV HDMI DVI PCI-E 2.0 של גיג'הבית http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&uin=8399 שמתי לב שרשום בזה של הZOTAC ‎PCI Express 2.0 x16 (Compatible with 1.1 מזאת אומרת הCOMPATIBLE WITH 1.1? זה יעני לא 2.0?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  25. LP פירושו כנראה LOW PROFILE והכוונה היא שהכרטיס בעל גובה נמוך. SILENT פירושו כנראה "ללא מאוורר" (קירור פסיבי). לפי מה שהבנתי ASUS מוכר כרטיס HD4350 בשני דגמי משנה, האחד הוא LP והשני הוא כרטיס בגובה רגיל. הבעיה בכרטיסי LP הנ"ל שהנפיחות של גוף הקירור חוסמת את הסלוט שצמוד לו אם הוא די קרוב לסלוט PCIE, חסימה כזו תהיה במחשב שלי . הדגם של גובה רגיל ניקרא גם ONE SLOT מכיוון שגוף הקירור אינו נפוח , לכן אינו חודר לתחום של סלוט נוסף. מבדיקה שעשיתי, כל מוכרי חלקי מחשב הידועים בארץ מוכרים את כרטיסי אסוס הנ"ל רק את בדגם משנה LP אבל אולי פיספסתי חנות שמוכרת בדגם של גובה רגיל. האם אתם מכירים איזשהיא חנות שמוכרת כרטיס אסוס HD4350 מדגם שאינו LP (כלומר כרטיס בגובה רגיל) ?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים