עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ב"ה שלום חברים יקרים וחג שמח וכשר לאחר רכישת מחשב חדש לכבוד חג הפסח, עם כרטיס מסך X1800GTO רציתי לבדוק שהכל טוב ויציב ועובד כמו שבאמת מגיע לי שיעבוד ... לדוגמא באתר הזה, כנסו לדף של קוויק 4... http://www.hothardware.com/viewarticle.aspx?articleid=793&cid=2 הכרטיס מקבל על הגדרות HIGE עם רזולוציה של 1280X1024 ללא AA ו AFכ 56.2 FPS בבדיקה שעשיתי עם FRAPS ישנם עליות וירידות קיצוניות החל מ 35-60 כמה פחות תנועה יותר על 60 כמה יותר קרב ופיצוצים יורד מתחת ל 40 אפילו ... עכשיו איך באתר ההוא קבעו FPS כזה יציב וקבוע ? ישנה תוכנה נוספת שקובעת ממוצע ? או שישנה דרך או שיטה שעל פיהה הולכים בבדיקות כאלו ... אשמח לשמוע מאלו שיש להם ניסיון בסקירות שעשו פה באתר או אחרים שמב…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מה יותר טוב crossfire xpress 3200 or quad sli מה יותר חזק ומה הקטע של 4 כרטיסי מסך?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by nehmia,

השאלה כתובה בכותרת... נ.ב. ..שרפתי את הקודם...

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היה לי כרטיס מסך gtx 580 asus והחליפו לי אותו במסגרת האחריות לgtx 670 רציתי לדעת אם זה בסדר או שהוא פחות חזק? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני חשבתי על X1600 pro 512 יש משו יותר טוב להציע.? ושאלה שנייה מהו כרגע הכרטיס הטוב ביותר ל AGP.?? תודה!

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Zbbabir,

היי, אז עכשיו שיצא Watchdogs החלטתי שהגיע הזמן לשפר קצת את המחשב שלי. כרגע יש לי מעבד Intel Core i5 750 @ 2.67GHz, 4GB Ram ddr3 GIGABYTE GA-P55-US3L וכרטיס מסך GTX 260 אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, מסך חדש (שלי די ישן וקטן) ולהרחיב ל-8GB ראם. יש המלצות לכל אחד מהם? מוכן להשקיע עד 2000 שקל בערך תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היום באופן רשמי יוצא אל אוויר העולם כרטיס מסך מהיר במיוחד, וקשה במיוחד להשקה - Radeon RX 6900 XT הטוען לכתר הביצועים של עולם כרטיסי המסך. לקחנו אותו לבחינהלכתבה

8. אחת לחודש בערך כשאני מדליק את המחשב אז פתאום אין תצוגה במסך ואני צריך לשחק קצת עם הכרטיס כדי שזה יעבוד ואני לא יודע למה.. כשאני מחבר למובנה אז הכל עובד כמו שצריך אבל זה באמת משגע אותי ומציק.. המאווררים שלו תמיד מסתובבים והכל אבל לא יודע למה זה קורה כל תקופה מסוימת. יש רעיונות?

9. Started by yarin153,

המפרט שלי הוא ככה: 2) מעבד I5 4590 3) לוח אם ASUS H97 PRO GAMER 4) זיכרון : א) 1600 Corsair 2x4GB XMS3 ב) .g.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz * את הסט של הקורסייר קבלתי מתנה. 5) ספק SEASONIC X660W המחשב הוא בדגש על גרפיקה מקסימלית למשחקים יחד עם עיצוב (הכל אדום שחור (מארז NZXT H440 RED) ) התקציב של המחשב שלי הוא 6 ונשאר לי 2000 שקל לכרטיס מסך עכשיו ההתלבטות שלי האם לקנות ASUS GTX970 STRIX או לקנות משהו פשוט ולחכות לדור הבא שהבנתי מכל מיני תגובות בפורום שיוצא משהו כזה ב3 חודשים הקרובים המסך שלי זה LG IPS231 ואני לא אמור להריץ משחקים ב4K בשנתיים הקרובות האם הוא מספיק לFHD? האם כדאי לחכות לדור הבא?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. רזולוציה 1200. כרגע יש לי 7770 והוא די מקרטע. מחפש שדרוג. מעדיף AMD. אודה להמלצות.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by keren254,

שלום לכולם, אני רוצה להשתמש במחשב יחיד ולהפוך אותו לשתי עמדות עבודה - שני מסכים ושני עכברים, מקלדת על אחת העמדות - כך שהכל יוכל לעבוד במקביל. למישהו יש מושג איך אני יכולה לעשות את זה? האם יש חומרה יעודית לעניין זה? אני יודעת שאפשר להרחיב את שולחן העבודה עם כרטיס מסך נוסף ולחבר שני עכברים (USB+PS2) אבל אני מחפשת פתרון 'נקי' יותר או מישהו שהתנסה בפתרון הזה ויכול לשתף מניסיונו. בבקשה תעזרו לי, תודה מראש קרן

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by KF,

שלום ברצוני לקנות כרטיס מסך טוב למשחקים שיעבוד על 1280X1024 HIGH ... הכרטיס מיועד ל AGP ... עכשיו חשבתי על 6600GT אבל הוא נראה לי חלש מידיי.... חשבתי גם על 6800 של GIL FORSA אבל בחנות שאני רציתי לקנות אותו אין יותר ויכלתי לקנות אותו בפחות מ-1100 שקל.... האם אפשר להשיג אותו ב-1200 שקל בחנות כלשהי ? חשבתי גם על X800GT האם יש כרטיס כזה ל AGP ? אבל הוא גם נראה לי חלש... :-\ יש עוד אפשרויות ? תודה..

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by moshe191,

שלום, אשמח אם תעזרו לי לבחור כרטיס שיתאים לי למחשב הנוכחי שלי אני מחפש את השדרוג הכי טוב שאפשר לקבל התקציב שלי הוא עד 3000 בגלל שאני צריך לשדרג גם מעבד מפרט: לוח אם: b85m-hd3 מעבד נוכחי: I5-4570 זכרון : 8GB דיסק קשיח : HITACHI 1TB 7200 RPM כרטיס מסך נוכחי: Radeon HD 7970 תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם נקודה למחשב היום כששתי החברות הגדולות מתחרות ביניהן על פתרון גרפי אולטימטיבי אנוידיה עם SLI ו ATI עם הפתרון שלה כדאי לכם להיזכר בכרטיס ישן של ATI - RAGE FURY MAXX אשר כלל שתי ליבות של rage fury pro ולכל ליבה הוקצב 32MB של זיכרון ובמצב תלת מימד שתי הליבות פעלו להפקת ביצועים מקסימליים ובמצב דו מימד רק ליבה אחת פעלה. פתרון זה בא גם כמתחרה ל SLI המקורי של 3dfx שאותו נוידיה העתיקה ומשתמשת בו כיום, ישנו גם הכרטיס של גיגהבייט אשר גם משתמש בשתי ליבות ובעצם מעין מעתיק את השיטה של ATI הכרטיס של שתי ליבות יצא עוד בשנת 99 .

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by RisingStar1,

היי, אני מחפש כרטיס מסך זול, על מנת שאני אוכל לחבר 3 כרטיסים במקביל (עם חיבורי VGA/DVI/HDMI) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by OR007,

כדאי לי להחליף למשהו יותר חדש ? ואם כן אז למה ? וקיימים דרייברים למסך עצמו (סתם מעניין אותי..)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by compman112,

שלום אני עומד לשדרג את המחשב אני מחליף לוח אם לPCIE שזה אומר שאני צריך להחליף את ה9600XT שלי אז ככה המחשב יהיה בתקציב לא הכי גבוה שיש אבל אני רוצה שיהיה חזק למשחקים כבדים אז מה שנשאר לי זה נגיד 700 לכרטיס מסך....שהכי משתלם זה LEADTEK WinFast APX6600 TD 128MB PCI-EXPRESS כי אחרי OC זה כמו 6600GT אם אני לא טועה אבל זה יספיק לי רק לחצי שנה. וחשוב לי האיכות אז חשבתי אולי להתפשר ולנסות להוציא מהורים עוד קצת כסף לX800GTO2 שעדיין אין בארץ (ד''א מתי יגיע) והוא די חזק בלי OC ואחרי OC הוא מאוד מאוד חזק. (הבעיה שאין לי ניסיון בOC ואני יכול לזיין את הכרטיס שלי אם לא הצליח לי כי OC לGTO2 צריך לצרוב ביוס לפי מה שהבנתי). אז יש המלצות מה אוכל לעשות או שכדאי לחכות שהסדרה החדש של ATI תצא …

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by gania23,

אז ככה אתמול קיבלתי את הכרטיס 7800 GS OC של BFG לפניו היה לי כרטיס radeon 9600 SE ועם הכרטיס ההוא היה לי 100 fps קבוע בקאונטר סטרייק ...... עכשיו אחרי שהתקנתי את הכרטיס מסך החדש אני רואה שה FPS לא עובר את ה 60 .... יש למישהו פיתרון?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by benyben,

שלום. להבנתי, כרטיס מסך הוא כרטיס בעל מעבד יעודי, שמתמודד עם כל ה"עניינים" הגרפיים א-ב-ל, אנחנו גם יודעים שלא חייבים להתקין כרטיס גרפי. לכן מתבקשת השאלה: כאשר כרטיס גרפי יעודי לא מותקן, האם זהו המעבד (CPU) עצמו שעליו מוטלת גם המטלה הזאת (של ה gpu)? אם כן - מדובר על תפקיד מאוד משמעותי, לא? ומכך יוצא שאפילו התקנה של כרטיס גרפי הכי "מאעפן" (סליחה), תעזור פלאים. לא? מצד שני, יצא לי כבר להסתכל על מעבד מסוים (Pentium) ולשים לב שיש ליבה גרפית חיצונית (נפרדת). אז.... מה קורה שם בדיוק? :s05: תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. המסך (LG E700B - CRT ) נשרף לי ובעקבות זה גם הכרטיס מסך (6600GT) הלך מה אתם אומרים על המסך הזה ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=15217 ומה הכרטיס הכי חזק ל-AGP בסביבות 1150 שקל ?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי אני ממש חושב לקנות את הרדאון פרו 9500 אבל הוא תומך בAGP X8 ולי יש רק 4.מישהו אמר לי אתמול שחבל לקנות אותו כי זה לא אותו דבר כמו בסלוט X8. השאלה אם באמת כדאי לי לקנות אותו או מה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. חשיפה כנראה בחודש הבא של הדור החדש לסדרת RTX . https://wccftech.com/exclusive-nvidia-ampere-graphics-cards-partial-specs-and-tentative-launch-schedule/ https://wccftech.com/nvidia-geforce-rtx-3080-ampere-gaming-graphics-card-allegedly-up-to-35-faster-than-rtx-2080-ti-in-3dmark-timespy/

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by israelisraeli,

שלום, אני מתלבט לגבי HD7730 וHD7790, שניהם מSAPPHIRE. ה-7730 יספיק לי כדי להריץ את SWTOR ו TFU על הגדרות גבוהות? (או סבירות?) ואם ללכת על ה7790? עם או בלי Vapor-X? תודה! ניר

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. הזמנות שנשלחו אל נציגים של גופי תקשורת לא מותירות מקום לספקות או שגיאות נוספות: מפתחת השבבים תציג לעולם את שבב ה-Polaris 10 שלה ואת דור מעבדי ה-APU החדש שלה בתערוכת Computex הקרובה בטאיוואן אחרי המתנה ארוכה מאוד, חשיפת דור הליבות הגראפיות החדש והמבטיח של AMD סוף סוף מקבלת תאריך רשמי וסופי (לכאורה) – ה-1 ביוני 2016, בשעה 05:00 שעון ישראל. מפתחת השבבים הפיצה הזמנות לאירוע החשיפה שיתרחש במסגרת תערוכת Computex 2016 הגדולה בטאיוואן, שבהן מצויין בפירוש השם Polaris 10 – מה שאמור להוות את הליבה הגראפית (או דגם כרטיס המסך) החדשה לשוק הביניים, אשר תהווה זינוק משמעותי ביעילות וביכולת לעומת כל אשר קיים בתחום כיום. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%96%D7%94-%D7…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by bennnn,

רציתי בבקשה לדעת בכמה אחוזים בערך ה 6970 טוב יותר מה 5850? ובכמה אחוזים ה 6950 יותר טוב מ ה 5850? ואני יודע שאפשר להפוך 6950 ל 6970. ועוד שאלה בבקשה מתי עתיד לצאת ה 6990??תודה לכולם!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים