כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שמתי לב במפרטי מחשב נותנים הרבה את לידטק ולא את BFG ה-BFG הוא OC2 מהיר יותר מלידטק לא? מישהוא יכול להסביר לי מה קורה פה
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
P4 3G. PCI E (לא PCI E 2). ספק thermaltake 420W. איזהכרטיסי מסך מתאימים ? ראיתי שכל הכרטיסים PCI E 2, האם יעבדו על המחשב שלי ?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שיצאה הגירסה של 1G ב300 שקל יותר מהחצי ג'יגה. האם שווה לקנות את ה1G? שיפור משמעותי?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחי היקר מעוניין לקנות כרטיס מסך בתקציב של עד 500 ש"ח, והוא גם מעוניין להריץ איתו משחקים (ככל האפשר), מה לפי דעתכם מומלץ? תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך קדאי לי לקנות בין 600-1000 שח ?
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני איזה חצי שנה+ קניתי לי כרטיס אלבטרון (מפרט), שבועיים אחרי שאני עובד איתו ולא נוגע במארז אפילו לא מסתכל עליו, הוא מת, לא עבד פתאום טוב שלחנו לאחריות חיכינו חודשיים והחליפו (נחשו אצל מי חיכיתי חודשיים...) אמרתי יאללה איזה כיף כרטיס אתמול אני מוציא אותו לאיזה 5 דקות בזהירות, שם אותו יפה בתוך שקית אנטי סטטית וישר למגירה, שאני בא להרכיב אותו הוא כבר היה מת למה? כי הוא רגיש לאוויר, אסור לנגוע בו, אלה כרטיסים שנהרסים 4 פעמים בשנה. אני יותר לא קונה אלבטרון, זול זול אבל אני מניאק אם זה לא איזה ילד עבריין בן של המנכ"ל בבצפר יסודי שמשתין את הנשמה שלו על פס הייצור. אלוהים ישמור, עדיף כרטיס מסך של זוגלובק כבר. זה מה שקרה לי.. לא יודע מה המצב עם הכרטיס עלבטרון שלכם אבל זה לא …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מאוד מאוכזב... לפני שבוע הייתי אומר שיש לי ראידון 9700 פרו ספייר היו פותחים את הפה מה ?! אחלה כרטיס אז יצא 9800 מה אתם רוצים להגיד שה 9700 שלי לא טוב ?! אני לא מדבר בשם עצמי אני מדבר בשם כולם קיבלתי את המחשב רק לפני 5 ימים אם 9700 פרו (ספייר ) על תשכחו שיצא דריברים חדשים מבית ati אז ה 9700 פרו ישיג הרבה יותר ביצועים לא כה ?! אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס ?! ראידון 9700 פרו מה הוא כבר לא חיה רעה ?!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
: אני מתלבט מה לקנות ATI OEM Radeon 7500 64MB DDR Dual Head w/TVOUT & DVI או ASUS V8170SE GeForce 4 MX420 64MB DDR + TVOUT מטלבט מאוד ורוצה תשובה בהקדם האפשרי ובתודה והמשך יום טוב.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגעתי ל KSP בשביל להזמין מפרט מאוד איכותי של מחשב גיימינג. כשסיימנו עם ההזמנה המוכר ציין שGTX680 של GIGABYTE חסר במלאי ויגיע רק בעוד שבועיים שלושה ויש רק את הכרטיס של ZOTAC עם שנתיים אחריות הוא גם לא כל כך התלהב מZOTAC. מה אתם אומרים חברים? לא רק שאני לא מכיר את ZOTAC גם האחריות היא לשנתיים במקום לשלוש שנים. בגדול, אין לי בעיה לחכות לכרטיס מסך הזה, רק הבעיה שלי היא דיאבלו 3, אפשר להסתדר עם הכרטיס מסך המובנה HD 4000 של אינטל במשחק דיאבלו 3 בכבוד עד שיגיע כרטיס המסך המבוקש? תודה מראש לכולם!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מריץ driver sweeper והוא מוצא הרבה קבצים של ATI. האם הוא ימחוק גם דרייברים של הכרטיס המובנה? קצת מפחיד לומר לו תמחוק הכל. מה יקרה לאחר מחיקה? איך בדיוק הוא מתפקד ללא דרייברים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים דפקתי בדרך משונה את כרטיס המסך שלי (GEFORCE 2 MX44 64 ) שממנו הייתי יותר ממרוצה. הוא הריץ לי את AGE OF MYTHOLOGY ברזולוציה הטובה ביותר שהמסך שלי תומך בה עם כל התוספות האפשריות. למשחק הזה הוא פשוט היה מושלם. הוא גם הריץ לי משחקים אחרים כמו CALL OF DUTY וBATTEFIELD . אך הבעיה שלו הייתה במשחקים כמו היטמן 2 שבהם הפילטרים עיקבו את התמונה,אבל לאחר כמה שינויים בהגדרות הכל הסתדר. אז נכון,היו משחקים שלא יכלתי להריץ,אבל היו כל כך הרבה משחקים איכותיים שכן יכלתי להריץ שסיפקו לי שעות של הנאה. אז לאחר שדפקתי את הכרטיס התחלתי לחפש חלופות.בהתחלה רציתי גי פורס שניים כמו שהיה לי,אבל המחיר שלו זהה לחלוטין למחיר של גי פורס 4 (לא פחות ממאתיים שקלים) ולבסוף ראיתי שבתוספת של פחו…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא לצורך אובר קלוק או משהו... רק טמפרטורה סבירה ושקט! הרבה שקט... ומחיר טוב... ואל תגידו לי להחליף כי בכל מיקרה יהיה לו שימוש גם בעתיד... תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת של איזה חברה הכרטיס מסך שלי? יש תוכנה? כי לא ממש בא לי לפרק תמחשב בשביל זה... וגם איך אני יודע אם יש לך TV OUT?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך זה הגיוני? ראיתי שיש כאלה שקרובים לכרטיס מסך שלי וקיבלו הרבה מאוד מעלי INTEL P4 3.0 Ghz ATI RAEDON X600 PRO 512MB MEMOREY בלי שום OC
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב שולחני סבבה עם sapphire 9600XT 256DDR נקנה לפני שלושה חודשים ב כ 1300 שקל... לפני כשבוע קניתי מחשב נייד ואני מעביר את המחשב השולחני שלי לאחותי בת ה- 13, שבעיקרון מתכוונת לשחק SIMS, SIMS 2, וגם GTA... עכשיו הציעו לי לקנות ממני את הראדון שלי במחיר של 600 שקל, ולהביא לי בנוסף כרטיס מסך של GeForce 4 440 128MB... אחרי בירור מהיר שלי לא מצאתי כרטיס MX440 של 128MB ובנוסףך אינני יודע את שם החברה אשר יצרה את הכרטיס הנ"ל. נוכחתי לגלות לפי האתר "זאפ" כי יש רק 64MB, שם לפחות. השאלה שלי היא האם כדאי לי להחליף עם הבנאדם בכרטיסים ושבנוסף הוא ישלם לי 600 ש"ח, והאם הכרטיס שאני אקבל אחרי זה יכול להריץ משחקים כגון SIMS 2 ו GTA האחרון. והאם בכלל הוא יחזיק לי לשנה הקרובה כאשר יצאו …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט בצד,כרגע ככל הנראה יש לי קונה לHD5850 ב450 ש"ח,ככה שהתקציב שלי הוא 1900-2000. השימושים הם בעיקר משחקים על הגדרות מקסימליות לשנתיים הקרובות +-(ככה היה כשקניתי את הHD5850 לפני 3 שנים ואני מקווה שיש כרטיסים שיכולים להציג ביצועים טובים במשך שנתיים קדימה לפחות...),אני מעדיף לא לעשות OC,אבל אם השיפור יהיה גדול,אז למה לא. כרגע אני משתמש בDELL 2209WA ומשחק ברזולוציה של 1680x1050,אין לי כוונה להחליף כרגע את המסך,אבל בבוא העת הוא יוחלף למסך גדול יותר.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בקרוב אולי אזמין את זה: http://www.pricegrabber.com/user_sales_getprod.php?masterid=16697821&lot_id=2793596 יש לי חריץ AGP 8. חישבתי הכל וזה יוצא בערך 1300 ש"ח כולל משלוח ומיסים אבל האם הוא שווה? הוא יכול להריץ נגיד את COH על מקס'? אה ואני יודע שזה נשבע נובי אבל הוא יותר טוב מ X800 של ATI?(או 800X או משהו כזה)
-
- 29 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.tweaktown.com/articles/1049/6/page_6_benchmarks_half_life_2_lost_coast/index.html חח אותו FPS!!!!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רואה את כל הסרטים דרך הלפטופ כמו רובנו אך יש לי בעיה כי אני משתמש במחשב גם ללימודים ולפטופ הוא מרכז המדיה בבית(דירה שכורה) ראיתי בעבר אפשרות של פיצול מסכים כך שאני ממשיך לעבוד עם הלפטופ ובטלוויזיה דרך הTVOUT אני משדר סרט מהלפטופ אני מעוניין לדעת איך עושים זאת או בעזרת איזה תוכנה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לשכן שלי בעית צבעים במחשב והוא ביקש ממני לכתוב פה את הבקשה לעזרה. יש לו כרטיס מסך נ.וידיה ג'יפורס 6200 ווינדוס XP. הבעיה היא שהצבעים דומים מאוד לצבעים כמו בsafe mod. כלומר לא נכונים, הקרנה לא מדויקת בעיקר בצבע ירוק במקום שחור וכו'. בעיה קיימת לא רק בוינדוס, אלא גם בכל מקום אחר במחשב, מרגע ההדלקה עד לרגע הכיבוי. מישהו יודע מה הבעיה? אם צריך אני אספק מידע נוסף (רק לומר איזה). דניאל
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל אחד ירשום את היבואן ושם החברת מסכים והתנאי להחלפת מסך LCD בפיקסלים שרופים ונקבץ את הכל ביחד לסטיקי לפי דעתי יעזור לנו מאוד. אני אתחיל ב חיון מחשבים -סאמסונג תנאים : 20 פיקסלים שרופים ולא ביחד.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסך של מאג 19 אינץ' אבל לאחרונה האותיות מטושטשות ואי אפשר לקרוא כמו בן-אדם, וגם התמונה מתקהה ומה שעוזר לבהירות לחזור זה מכה באחד הצדדים של המסך. הטשטות הורס לי את העיניים אני צריך מסך חדש. אם אני כבר קונה מסך אז שיהיה שטוח לגמרי - LCD אני מניח, אלא אם כן אתה יכולים לעדכן אותי בנושא אם יש משהו שעדיף. אני רוצה שאוכל לשחק במשחקים ולהנות מחדות לא משנה מאיזו זווית אני מסתכל מה שיש לי עכשיו פשוט בלתי נסבל ואני לא יכול להסתכל יותר מ-10 שניות רצוף על המסך. אז מה שאני רוצה זה משהו שיתאים גם לגיימרים טווח המחירים שאני מוכן להשקיע זה עד 2600 ש"ח אז תמליצו לי איזה מסך וכמובן שאני לא אקנה ישר אלא אלך לחנות לראות אם זה באמת טוב. תודה
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הורדתי את התוכנה שמעדכנת את הביוס של הכרטיטס והמסך אבל אני לא יודע איזה גירסא של ביוס אני צריך להישתמש יש שם הרבה גירסאות ואני ראיתי ש rngkey הצליח לעדכן אז אם מישהו יודע איזה גירסא אני צריך להישתמש אז בבקשה שירשום לי איזה תודה! אני לא יודע מה קרה לאתר לא אמרו שמעבירים אותו לשרת יותר מהיר האתר בקושי עולה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה המקביל מבחינת כרטיסי ה- geforce לכרטיס המסך radeon 9000 pro ? אני מתלבט אם לרכוש כרטיס מסך radeon 9000 pro או GeForce4 MX-440 64mb Leadtek הראשון מעט יותר זול אפשר לקבל עצות?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-