כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני משחק HALF LIFE 2. הלכתי להגדרות ושיניתי הכל להכי גבוה.שמתי AA על x6 ו HDR על Full(if available). יש לי 7900GTX (נוודיה כמובן!) ואמרו פה שלכרטיסי נווידיה אין תמיכה בו זמנית גם ב AA וגם ב HDR. ??מה הולך פה? עריכה:הוספתי תמונה: http://i3.tinypic.com/x6if54.jpg
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האח השלישי למשפחת ה-Turing בתחום הגיימינג יגיע כצפוי באמצע החודש הבא - פחות משבועיים אחרי תאריך הזמינות העדכני של ה-GeForce RTX 2080 Ti אשר נדחה פעם נוספת לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
מצאתי כרטיס מסך שעונה על הדרישות שלי, עכשיו השאלה היא כיצד אני מבצע את התהליך, מבלי שאני אמצא את עצמי עם כרטיס תקול ופחות 400 ש"ח בכיס. אנחנו לא נמצאים באותה עיר, והייתי רוצה לשמוע מניסיונכם האישי כיצד לבצע את המכירה/קנייה של הכרטיס.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא אוכל ממש להסביר במילים, רק תוכלו לראות בתמונה למה אני מתכוון ובדיוק. זה אמור ליהיות ככה? [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באתר של ATI רשום שמומלץ להשתמש בספק כוח של 450W, אך למיטב לידיעתי הכרטיס מסך לא צורך פחות מ75W (תקנו אותי אם אני טועה). הייתי רוצה לדעת האם הכרטיס מסך RADEON HD 4770 יעבוד כמו שצריך אם יחובר למערכת עם ספק כוח של 350W ואם ספק הכוח אינו מתאים ואני יחבר כרטיס מסך שצורך יותר מידי הספק ... האם המחשב עלול להנזק או שפשוט לא יפעל?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
AMD השיקה את כרטיס המסך התקציבי הטרי שלה לביקורות נוקבות בעקבות שורה של החלטות משונות - והתוצאה היא מוצר שפשוט אי אפשר להמליץ עליו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מה ההבדל בין הכרטיסים הבאים? Inno3d http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=222&CatCode=145 אתר יצרן - http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf6_agp/6200.htm Albatron http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2337 אתר יצרן - http://www.albatron.com.tw/English/product/vga/pro_detail.asp?rlink=Specification&no=148 תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי כרטיס מסך gtx 580 asus והחליפו לי אותו במסגרת האחריות לgtx 670 רציתי לדעת אם זה בסדר או שהוא פחות חזק? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אתמול הרכבתי את הספק כוח החדש + הכרטיס מסך החדש שלי אני לא רוצה לעשות OC כיוון שאני לא איך וגם יש לי קירור חרא ( עד כדי כך שאני שם מאוורר צמוד למחשב ^.^) יש אופציה ב OC להגביר את מהירות המאווררים בכרטיס? מה הסיכונים? לכמה כדאי להגביר כדי שלא יתחמם יותר מידי? תודה ושבת שלום!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מפעיל ומשחק בכול מיני משחקים ואני רואה שכולם עובדים לי על 60HZ אני רואה את זה דרך המסך רק במשחקים מוסימים אפשר לכוון את ההרצים איך אני מסדר את זה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נדפק לי הכרטיס מסך ואני רוצה לקנות כרטיס מסך בינוני שיתאים למשחקים כגון סטארקראפט ראיתי את הכרטיס הזה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3368#sp בKSP ב 785 שקל. זה כרטיס בינוני אך טוב. יש ברשותי מסך 19 אינץ' ככה שזה יעבוד סבבה ויש לי ספק כוח 475 וואט. האם הספק כוח יספיק ומה אתם אומרים על המחיר? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב עם כרטיס מסך שיתאים לעמדה שיש בה 7 מסכים שצופים בדברים שונים.אשמח לקבל המלצה על פתרון מתאים מבחינת הכרטיס מסך והמחשב המתאים..האם אפשר להשתמש בשני כרטיסי מסך כדי שיצא זול יותר מאשר הכרטיסי מסך היקרים?אין לי צורך בגרפיקה מיוחדת..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי,חבר הביא לי כ מסך ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר אותו למחשב שלי ואם כן מה אני יכול לעשות עם הכ מסך הישן חוץ מלמכור
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב לכולם. יש לי מערכת חזקה : כרטיס מסך 7950 . מסך 22" SAMSUNG T220P (1920*1200( מעבד 4670 מומהר ל- 4.4. ספר של SS M12 2 500W 8 GB RAM הכרטיס מריץ את כל המשחקים שאני משחק בהם . כמובן ש - V-SYNC מופעל . אני חושב על לקנות כרטיס זהה בגלל שהעלות שלו כיום ביד 2 זולה מאוד (400 ש"ח לערך ) האם כרטיס נוסף וזהה יהווה שיפור משמעותי ? ארגיש הבדל ? יש משחקים חדשים שצריכים לצאת שבשבילם אצטרך מערך כרטיסים ? מצ"ב קישור לאתר של טכפאוור אפשר לסמוך על הנתונים שאני רואה שם ? 30 FPS ב- CRYSIS 2 מכובד BF 3 הבדל של 100 % !! ... ) http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/HD_7950_CrossFire/10.html תודה רבה ויום מעולה !
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Geaforce GTX 1070 itx 8gb של GIGABYTE אני קצת לא מרוצה מהביצועים שלו ומה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך לצורך משחקים (לא כבדים ולא רבים), אני מעוניין לשחק רק עם הטלויזיה ולא עם המסך מחשב. המערכת שיש לי כרגע: corsair air 240 intel i5 6600k gigabyte b150m Gigabyte HD 6950 (מהמחשב הקודם) corsair ddr4 8GB x2 Samsung EVO 850 250gb fsp everest 700w (מהמחשב הקודם) אני מתלבט לגבי ה 1070 או 970, אני יודע שההבדלים אמורים להיות גדולים אך במחיר שאני יכול להביא את ה GTX 970 שווה לחשוב לפני (210 פאונד באנגליה) קצת יותר מאלף שקל. השאלה היא האם יש הבדלים לגבי הקרנה למסך גדול יותר 55" שהוא גם 4K, אני לא משחק הרבה וגם יש לי PS4. אשמח לדיון בנושא, …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החדשה שהיתפרסמה היום על מסך ה SAMSUNG SYNCMASTER 152T "ULTRA THIN אז כמה הוא עולה? ויש אותו בארץ בכלל? יש אפשרות להזמין?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף? (לגיימינג) תקציב לכ.מסך הוא 800 שח בKSP (זה לא 260/216)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה בגלל שעדיין לא הגיע לארץ? אם כן מתי צפוי? P.S. אשמח אם תשלחו לי בהודע פרטית, סוחרים מהימנים (כאלו שרכשתם וקיבלתם מה שרציתם) באינטרנט, מהם ניתן לקנות חומרה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם ואני אודה לכם מאוד (למי שמבין ) על העזרה המהירה בנושא הנ"ל. בכל אופן אז ככה : ברצוני לרכוש כ - 6 מסכי lcd 15 לפזר אותם במיקומים שונים על גבי קיר ולחבר אותם לריכוז מסויים ... (יש בהרבה תצוגות של מסכים לדוגמא אופיס דיפו וכ"ו מעין קופסאות כאלה ... בתצוגות של מסכים וכ"ו ... ) , לקופסאת ריכוז הזאת אני אחבר טיונר טלוויזיה חיצוני ... , אליו אני אחבר ממיר כבלים \ די וי די ... זה הקונספט באופן עקרוני ... , עכשיו לדילמות שלי .... המרחק של המסכים מקופסאת הריכוז יהיה בין חצי מטר לעד 6 מטר פחות או יותר , האות לא יחלש ? איפה אפשר לקנות את הכבלים המתאימים ? ז"א ... כדי לחווט את זה כמו שצריך ובצורה אסטתית אני צריך להריץ דרך קירות ומעל תיקרה מסויימת (מגשים - א…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, לאחי יש את מערכת המחשב הבאה: Intel Core 2 Quad Q9550 -מעבד P5Q PRO TURBO - לוח אם Kingston DDR2 2GBX2 -זיכרונות NVIDIA GeForce GTX 260- כרטיס מסך Enermax Modu82+ 625W- ספק רציתי לדעת מהו הכרטיס הכי חזק שניתן להכניס מבלי שיהיה צוואר בקבוק? האם ה-GTX 960 הוא בכלל אופציה? מבחינת מחיר, בסביבות ה-1000 שקל. תודה מראש על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מה ההבדל בין כרטיסי קוואדרו לבין GEFORCE ואם הקוואדרו הם כאלו חזקים, מדוע לא להשתמש בהם עבור משחקים? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שואל את השאלה הזאת כי אני רוצה להשוות לעומת התוצאה שאני הגעתי אליה עם הרידאון 9000 של tyan שעבר O/C ל 318/306 מ 275/275
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אתמול קיבלתי את הכרטיס 7800 GS OC של BFG לפניו היה לי כרטיס radeon 9600 SE ועם הכרטיס ההוא היה לי 100 fps קבוע בקאונטר סטרייק ...... עכשיו אחרי שהתקנתי את הכרטיס מסך החדש אני רואה שה FPS לא עובר את ה 60 .... יש למישהו פיתרון?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי.. אני יודע שנשאלו מספר שאלות בסגנון הזה בזמן האחרון אבל רציתי לקבל תשובה חד משמעית לפני שאני עושה קנייה כל שהיא בנושא הזה.. זה הולך ככה.. אני מחפש כרטיס מסך פשוט מאוד למחשב יחסית ישן (הקודם נשרף), עכשיו משהו פה באתר הציאה לי לרכוש ממנו כרטיס מסך מסוג גי-פורס ti4200 משומש במחיר של 350 שח.. אחרי שחפשתי קצת מצאתי את הכרטיס רדאון 9550 של ג'יגה-בייט חדש במחיר של 380 שח עם שלוש שנים אחריות השאלה שלי איזה כרטיס עדיף לי לקנות?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-