כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
כדאי לי להחליף למשהו יותר חדש ? ואם כן אז למה ? וקיימים דרייברים למסך עצמו (סתם מעניין אותי..)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי G4MX440 הבאתי GFX5200 ולא ראיתי שינויים (רק הגראפיקה קצת יותר טובה, המשחק עדיין לא עובד יותר מהר) עכשיו המחיר של הATI RADEON יקר לי מידי (אין עלי אלף שקל מיותרים) שראיתי את ה FX5700 המחיר התחיל לרדת קצת 900-800 שקל שראיתי את הרדאון 9600 של FIC המחיר ירד ל 700 שקל לא מספיק לי חחח אין לי מזומנים להשקיע במחשב כרגע ראיתי רדאון 9200 של גיגהבייט ב400 או 500 שקל (ההבדל ב100 שקל זה חיבור Vivo, למה לאזעזל שאני ישלם על זה 100 שקל..) השאלה בכלל איך האיכות של כרטיס כזה זול.. (זה המחיר של ה FX5200 שלא הראה תוצאות מי-יודע-מה.. )
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב חיפשתי וירוסים ...סוסים טרויאנים. אני מתקין את הCATALYST שהמחשב עולה אני מקבל הודעה יישום MOM לא מצליח לעלות.וזהו. יש לי חלונות 7 32 ביט למישהו יש מושג למה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אמאזון מציעה כרטיס מסך נאה מבית EVGA המחיר קורץ במיוחד, עבור מהירי ההחלטה שביניכם לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
מה קורה חברים...... :xyxthumbs: אז כך נכון להיום יש לי 6800 אולטרה שעושה 493 עם קרור אוויר!!.... 6700 נקוודת ב 3dnark05 וכבר הוזמן לו קרור מיים של דנגר דן עם פלטייה של 170 וואט!.. בכול מקרה יש לי אפשרות להביא את ה7800gtx החדש לארץ מחו"ל.. השאלה שלי היא עם כדי לי למכור את ה6800 אולטרה שלי ולהביא את הכרטיס הזה או לא? יחיאל
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי 6 שנים ה770gtx שלי שבק חיים והגיע הזמן לשדרג. מטרה: גיימינג מסך: Asus ROG 279q, מסך 2k 165hz (יש שני מסכים אבל זה המסך הראשי) ספק כוח: Seasonic 650w מעבד: i7 4770k with oc to 4.3ghz יש עוד מידע שצריך להוסיף? בגדול התקציב הוא עד 2k אבל גמיש עד 2.5k אם זה ממש שווה את זה. האם הספק כוח יספיק? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הציטוט נלקח מ"Pc plus" "כמה מהמפלצות שלנו כללו בתחילת הפיתוח כמיליון פוליגנים . המפלצות של היום כוללות עד חמשת אלפים פולגינים ." אני מאמין שהם יריצו הרבה בחינות על הכרטיסים הגרפיים כדאי לראות איך הם רצים עד שזה ירוץ ברזולוציות גבוהות ב high , זה מחזק את התאוריה שהמשחק שרצו ב e3 היה יותר tech demo להראות את הגרפיקה עד שהוא יצא אולי היא תרד .
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך כרטיס מסך, בתקציב 700לא יכול לחרוג מהמחיר (אולי בקצת אבל לא בהרבה). המחשב שלי יחסית ישן, יש לי: Windows 7 Ultimate 64-bit Gigabyte P35-DS3L Intel Core 2 Duo CPU E6750 Memory 2G ram והיה לי כרטיס Geforce 7800GTX אני מקווה שהכרטיס שלי יוכל להריץ Battlefield 3 והרעיון בו הוא בעצם למשחקים בלבד.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בדיוק אותו הפנאל של הSamsung 172X. http://www.zone365.com/content/10/102/1 עכשיו השאלה שלי אם יש מה להתלבט בינו ל172T אם המסך הוא בשביל משחקים וסרטים?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי מחשב חדש יחסית, בן כחודשיים וחצי. בהתחלה התקנתי עליו חלונות ויסטה אך לאחר מס' בעיות שהיו עם מערכת ההפעלה הזאת החלטתי לפרמט ולהתקין חלונות XP הישנה והטובה. ההתקנה עברה חלק, הכל עובד טוב פחות או יותר פרט לבעיה אחת מרגיזה: לאחר זמן מה של עבודה המסך כובה ומפסיק לעבוד וכל המחשב מפסיק להגיב, ורק לאחר מס' שניות הוא חוזר למצב העבודה הרגיל כאילו כלום לא קרה (פעם או פעמיים הוא גם התחיל את עצמו מחדש), כמעט. כשהוא "שב" לחיים, מתחילות להופיע כל מיני הפרעות כאלה בתצוגה. אני לא חושב שהבעיה היא בכרטיס המסך, כיוון שעשיתי בשבילכם פרינט סקרין (כדי שתוכלו לראות במה מדובר) וההפרעות מופיעות גם בו (תמיד בצבע טורקיז משום מה). ניסיתי לעדכן דרייברים (כרטיס מסך Radeon 4670) וגם הסרתי והתק…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות כרטיס מסך (פשוט) עם VIVO ורציתי לדעת האם ניתן לחבר את הכבלים ולראות טלויזיה גם בלי הצורך בממיר (כמו היפר בנד) דבר שני על אלו דברים ופרמטרים אני צריך לשים לב מדובר בכרטיס של עד 800 ש"ח (אני לא גיימר בסך הכל קצת עריכת וידאו והמרת קלטות וידאו לCD) תודה מראש שרון
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, ברשותי מחשב עם PCI-e x1 אשר ברצוני להפוך למחשב אשר יציג סרטים ב High Defenition. אני לא מודע למגבלות אשר מציב ה X1 והאם כרטיסים אשר תומכים ב X16 שונים בגודלם או לא תומכים אחורה... אינני מחפש לעשות Encoding עם הכרטיס אלא בשלב זה רק הצגה בעזרת מקודד מובנה של הכרטיס. האם ישנם כרטיסים כאלו? תודה מראש, ליאור.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג ג'יפורס 8800 GT שבא עם מעבד Q6600 של אינטל ולוח אם של ג'יגה בייט GA-P31-DS3L. כן, אני יודע מחשב מאוד ישן(כבר כמעט 6 שנים). אבל מה? סוחב פיפא 2014 מצויין. עכשיו הכרטיס מסך מתחיל לגסוס וצריך לקנות כרטיס חדש. הכרטיס שהיה לי הוא כרטיס שרכשתי ב1000 ש"ח בערך לפני 6 שנים. אשמח אם תציעו את הכרטיס הכי טוב בתקציב הזה שיתאים ללוח אם הזה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דרישות 1 שיהיה מחובר ל2 מסכים בו זמנית 2 שיוכל להריץ משחקים כבדים במיוחד 3 אפשרות לחבר אותו למסך 37 אינץ בינתיים יש לי 2 אפשרויות די טובות 1290 שח HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E של Sapphire או 1190 שח GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E של Sapphire פתוח לעוד הצעות תודה רבה אליאור
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשת מנבאים לנו השקה של צמד דגמי ביניים חדשים מבית NVIDIA במהלך החודש הקרוב לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם שאלה שנשאלתי, ואני רוצה להיות בטוח לגביה . האם כרטיס מסך GTX 1050 TI יכול להחזיק / לעבוד עם שני מסכים של 4K. אם זה משנה, לא מדובר בגיימינג. כן מדובר בתוכנות גרפיות ( לא תלת ). תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מישו יכול לתת לינק לקניית 6800GS AGP?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש הבדל משמעותי? ההפרש הוא 100 שקל...
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש כל מיני חברות ואני יודע שיש כאלה שבאות עם באנדלים יותר טובים וכאלה שהדרייברים שלהם מאפשרים אובר קלוקינג לא רע. מה לקחת? INNO3D MSI ASUS PALIT? אני לא נעול על שום חברה ואשמח לשמוע חוות דעת או לקבל הפניה לאיזשהו מבחן כי אני לא מצאתי.. לקחת רק 512 נכון? אגב אולי בכלל עדיף לחבר שני כרטיסי מסך 8400 או 8500 בSLI? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר על 7900 של Point of View ו 7950 של Leadtek.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הכרטיס מסך שלי מקרטע לאחרונה מעוניין לבצע שדרוג. הכרטיס הנוכחי שלי זה - NVIDIA GeForce GTX 460 . מבקש שהכרטיס יריץ לי את המשחקים החדשים ( gta , 2k15 וכו ) בהגדרות גבוהות . התקציב הוא 600-700 ש"ח. מפרט של המחשב: Mainboard : Gigabyte B75M-D3H Chipset : Intel Ivy Bridge Processor : Intel Core i5 3550 @ 3300 MHz (max : 3626) Physical Memory : 8192 MB DDR3-SDRAM ספק - [h=1]ספק כח אקטיבי SeaSonic 620W 80+ Bronze S12II-620[/h] תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בונה מחשב שרת לקולנוע ביתי אשר יפעל על מסך פלסמה. אני מחפש כרטיס מסך שיוציא לי עם הרזולוציה הטובה ביותר. הכרטיס צריך להיות שקט ועם יציאת DVI כדי שאוכל לחבר אותו לפלסמה. מה מומלץ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
על אף ביטולה של תוכנית ה-GPP הידועה לשמצה מבית NVIDIA, נראה כי הפרדת המותגים בשוק כרטיסי המסך היא כבר בלתי נמנעת לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
הרי עד היום כדי להתקין שתי כרטסי מסך ב SLI הם צריכים להיות זהים אבל האם בעתיד יהיה ניתן לחבר 2 כרטיסי מסך (של אותה חברה) אבל לא זהים שיעבדו ביחד האם זה תלוי בענין של תוכנה או חומרה SOMEBODY.......???
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך (LG E700B - CRT ) נשרף לי ובעקבות זה גם הכרטיס מסך (6600GT) הלך מה אתם אומרים על המסך הזה ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=15217 ומה הכרטיס הכי חזק ל-AGP בסביבות 1150 שקל ?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-