כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
ברשת מספרים לנו על ליבות GA103 ו-GA104 מארכיטקטורת ה-Ampere - בתהליך ייצור של 7 ננומטר מבית סמסונג ועם זינוק אפשרי גדול בביצועים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אילו הגדרות גרפיות במשחקים כיום ידועות כצרכניות כבדות של המעבד? זאת מכיוון שיש לי מעבד ישן אך כרטיס מסך חדש, והייתי רוצה לכוון את ההגדרות בצורה אופטמלית כך שהמעבד יתאמץ ובכל זאת לשמור על הגדרות גבוהות בגזרת הכרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך לגיימינג באופן כללי הכרטיס הוא לא בשבילי הוא בשביל חבר שלי אז אני לא יודע את המפרט המדויק אבל יש לו מחשב די חזק מעבד i7 מבחינת מארז בדקתי והגודל המקסימלי הוא 266MM ספק כוח 450W של antec אם אני לא טועה. התקציב הוא 1500 אבל כנראה צריך גם ספק כוח אז יש בערך 1100 חשבתי על הכרטיס הזה http://www.tms.co.il/product/13113 עכשיו השאלה היא האם הוא הכי משתלם במחיר והאם באמת נחוץ לקנות ספק חדש כי אולי ניתן להשאר אם הספק הזה ולעלות את התקציב לכרטיס מסך
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
את האמת כבר לגמרי השתגעתי בשבוע האחרון מאז שהחלטתי לקנות מחשב וסגרתי כבר את כל הפינות, כמעט, אני עכשיו מתלבט בין שני כרטיסי מסך: Albatron 5900XTV וה Club 3D 9800SE המחירים כמעט זהים, רק שעל ה club3d לא שמעתי כמעט כלום, אבל הציפ אמור להיות טוב יותר, מה אתם חושבים???
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך (LG E700B - CRT ) נשרף לי ובעקבות זה גם הכרטיס מסך (6600GT) הלך מה אתם אומרים על המסך הזה ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=15217 ומה הכרטיס הכי חזק ל-AGP בסביבות 1150 שקל ?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי GeForce 660GTx 2048MB, אני משתמש בשני מסכים (אם זה משנה, האחד מחובר לDVI והשני לHDMI) כאשר אני משחק במשחק מסויים הביצועים לא משביעי רצון. לרגל הבלאק פריידי הקרב ובא חשבתי להוסיף עוד כרטיס מסך, לפחות כמו זה שיש לי (בשאיפה יותר), אבל אני רוצה לשמוע את דעתכם אם כדאי וכמה זה באמת שווה את הכסף. שאר המפרט: i7 3770k oc 4.4ghz מעבד Kingston 8196MB DDR3 1600Mhz (שני כרטיסים) Gigabyte GA-Z77-DS3H זיכרון W. Digital 2000GB GREEN SATA- 2 32MB הארדיסק HuntKey 700W TruePower ספק כוח תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך ולכן שאלתי במספר פורומים ובכולם המליצו לי על כרטיס המסך הזה. (Sapphire HD 7950 3GB OC GDDR5) אני בודק בכמה פורומים את ההמלצה, על מנת לאמת האם שווה לי באמת לקנות אותו. זה קישור לכרטיס המסך: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=851545 ורציתי לדעת, מה אתם חושבים עליו? והאם שווה לי לקנות אותו מבחינת מחיר? אני מתכוון להריץ עליו משחקים כגון: BF3, COD BO2, GTA IV, BF4, AC, NBA 2K12ּּּּ+13+14, CRYSIS 3, WATCH DOGS וכ"ו. דרך אגב, לשואלים יש לי מעבד: intel ® core i3-2120 3.30GHZ וספק כוח לא חזק, לכן אצטרך גם המלצות לספקי כוח טובים שמתאימים לכרטיסי מסך בסדר גודל כזה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני ממש חושב לקנות את הרדאון פרו 9500 אבל הוא תומך בAGP X8 ולי יש רק 4.מישהו אמר לי אתמול שחבל לקנות אותו כי זה לא אותו דבר כמו בסלוט X8. השאלה אם באמת כדאי לי לקנות אותו או מה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי מכיוון שאין לי עוד את הכרטיס והוא מגיע עוד כמה ימים אשמח אם אנשים פה מהפורום שיש להם אותו ישתפו אותי בביצועים שלו . גם לטוב וגם לרע זהו דיון,ניתן לשבח אותו וניתן לציין וניתן להחפיש את שמו. בקיצור-דעותיכם על הכרטיס. עריכה:אה עוד משהו,בין אם אתם מביעים דעה על הכרטיס(טובה או רעה) אבקש שתנמקו ע"י נתינת המערכת שסובבת את הכרטיס (מעבד,זכרונות,לוח-אם וכו') בכדי שיהיה איזושהי מידת השוואה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי מחשב חדש יחסית, בן כחודשיים וחצי. בהתחלה התקנתי עליו חלונות ויסטה אך לאחר מס' בעיות שהיו עם מערכת ההפעלה הזאת החלטתי לפרמט ולהתקין חלונות XP הישנה והטובה. ההתקנה עברה חלק, הכל עובד טוב פחות או יותר פרט לבעיה אחת מרגיזה: לאחר זמן מה של עבודה המסך כובה ומפסיק לעבוד וכל המחשב מפסיק להגיב, ורק לאחר מס' שניות הוא חוזר למצב העבודה הרגיל כאילו כלום לא קרה (פעם או פעמיים הוא גם התחיל את עצמו מחדש), כמעט. כשהוא "שב" לחיים, מתחילות להופיע כל מיני הפרעות כאלה בתצוגה. אני לא חושב שהבעיה היא בכרטיס המסך, כיוון שעשיתי בשבילכם פרינט סקרין (כדי שתוכלו לראות במה מדובר) וההפרעות מופיעות גם בו (תמיד בצבע טורקיז משום מה). ניסיתי לעדכן דרייברים (כרטיס מסך Radeon 4670) וגם הסרתי והתק…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג ג'יפורס 8800 GT שבא עם מעבד Q6600 של אינטל ולוח אם של ג'יגה בייט GA-P31-DS3L. כן, אני יודע מחשב מאוד ישן(כבר כמעט 6 שנים). אבל מה? סוחב פיפא 2014 מצויין. עכשיו הכרטיס מסך מתחיל לגסוס וצריך לקנות כרטיס חדש. הכרטיס שהיה לי הוא כרטיס שרכשתי ב1000 ש"ח בערך לפני 6 שנים. אשמח אם תציעו את הכרטיס הכי טוב בתקציב הזה שיתאים ללוח אם הזה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי 670 בשבוע שעבר GV-N670OC-2GD לאחר ההתקנה שלו ושל הדרייבר העדכני לאחר פירמוט נתקלתי בבעיות VSYNC הפעלתי טריפל באפר דרך הקונטרול פאנל של NVIDIA והקו עצמו נעלם אבל אני מוצא את עצמי על FPS ממוצע של 40-50 והכרטיס עצמו בשבעים מעלות במאמץ האם עדכון הביוס המדובר יפתור לי את הבעיה? האם התקנתו משנה משהו באחריות המוצר? [ובנוסף הייתי שמח לגלות איזו גירסת ביוס כרגע מותקנת על הכרטיס עצמו תודה לעוזרים! :xyxthumbs:
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך בעיקר לפוטושופ , FSX , מתלבט בין GIGABYTE GV-N95TD3-512I GeForce 9500 GT 512MB 128-bit GDDR3 לבין Sapphire ATI Radeon 4550 512MB GDDR3 יש איזו המלצה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצאתי בבית שלי את הכרטיס: TRIDENT הכרטיס מאוד ישן ועכשיו לשאלות: 1.הכרטיס היה שנים (ללא אבק) בשקית נילון רגילה לא אנטי סטטית 2.המטרה שלו זה חיבור עוד מסך בנוסף למסך המחובר דרך הגיפורס בשקע AGP הוא יכול לבצע את זה? 3.איזה כרטיס AGP תומך בשני מסכים ויותר? (חדש)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תודה רבה, http://tms.co.il/product/8124 חושב לשדרג על מנת לקבל אפשרות ל HD3D
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב לקנות את הכרטיס 7900GT , שכרגע יש אותו רק בגירסאות של 256MB , אבל אמור לצאת גם גירסאות של 512MB השאלה אם יש טעם לחכות ? , אם זה בכלל משמעותי כמות הזכרון מעל 256MB
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Pixel Fillrate מה זה ? ואיך זה משפיע על איכות תמונה ? דבר נוסף למה הוא לא משתפר בהרבה בכל דור ? אין שוני בהרבה בין 7850 ל- 7970 בתחום הזה 27.52 GP/s מול 33.6 גם לא מובן מה זה ? Computing Performance SP Computing Performance DP http://hwzone.co.il/hardware/news/139327
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני פשוט רוצה להבין משהו היות ולחבר יש את ה560 TI.. על מה ולמה ה560 TI עדיין נשאר במחיר כזה של בסביבות 1100-1200 שקל, כשיש את ה7870 XT שעולה עליו ונותן ביצועים שמשתווים אפילו ל660 TI? ה7870 XT עולה משהוא כמו 1130 שקל..תמחור הכרטיסים של NVIDIA שערוריתי משהו הייתי אומר הנה השוואה בין שני הכרטיסים: http://www.anandtech.com/bench/Product/547?vs=548 לא הצלחתי להבין אם ה7870 בהשוואה הוא גרסת ה-XT המומהרת
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס ולפי הצרכים הבסיסיים שלי מצאתי שהgtx 970 הוא יעשה בשבילי את העבודה, הבעיה היא שהמחשב מחובר לטלוויזיה 50 אינץ 4k האם הכרטיס מספיק חזק כדי להציג את הרזולוציה הזאת בטלוויזיה כאשר מופעל משחקים סרטים ב4k?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם סידרת ה7*** תתמוך בDX10 יצא?! עוד כמה זמן? ואיזה?
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, את המחשב שלי קניתי לפני כשלוש שנים במטרה שיהיה מהיר וחזק אבל לא ייעדתי אותו למשחקים. היום אני מעוניין לשחק במשחקים חדשים ולכן צריך שדרוג של כרטיס המסך. אני מעוניין להשקיע "סכום סביר" אבל לא גדול מעבר לנדרש ע"מ לשחק במשחקים בהגדרות סבירות שיאפשרו לי להנות מהמשחקים (כרגע הם לא רצים תחת ההגדרות המינימיליות אפילו). אני מאמין שסכום של עד 1000 ש"ח אמור לספק את המטרה אבל אני לא מכיר את שוק כרטיסי המסך והמחירים בו. המפרט הנוכחי שלי: מעבד - i5-4570 @ 3.20Ghz זכרון - 8GB לוח אם - Gigabyte H87M-D3H כרטיס מסך נוכחי - AMD Radeon R7 200 series [אני מניח שזה לא הדגם המדוייק אבל זוה אינפורמצייה שמוצגת לי]. משחקים לדוגמ…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בדיוק אותו הפנאל של הSamsung 172X. http://www.zone365.com/content/10/102/1 עכשיו השאלה שלי אם יש מה להתלבט בינו ל172T אם המסך הוא בשביל משחקים וסרטים?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי הציע לי את הX1800XL ב 180 ש"ח הכרטיס אכן תקין ועובד אצלי ,הכרטיס ללא אחריות או לשלם 390 ל HD 4670
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. אין כ"כ מה לפרט כאן, אני בטוח ב95% שהכרטיס מתאים אבל הייתי רוצה לחוות חוות דעת נוספת היות ואני לא מספיק מבין בנושא למרות שחקרתי. לוח אם: GA-H170M-D3H-GSM כרטיס מסך: AMD Radeon R7 260X * אשמח אם תוכלו להסביר לי כיצד הבנתם האם הכרטיס מתאים או לא, מכיוון שאני עדיין חצוי בנושא ומתקשה להבין את הגורמים המשפיעים על עניין התאימות. תודה לכם.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי Geaforce GTX 1070 itx 8gb של GIGABYTE אני קצת לא מרוצה מהביצועים שלו ומה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-