כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, לפני כמה ימים יצא באופן רשמי DIRECTX 8.1B אבל כתוב לידו משהו כמו REDIST וגם אני לא חושב שצורת ההתקנה שלו היא כמו הקודמים, היא נראית כמו בטא, האם היא בטא? מזה הגרסא הזאת? האם כדאי לשדרג זאת מDIRECTX8.1? תודה! אורן
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיה מוזרה: מעבד סמפרון +2800 על לוח ECS מבוסס מערך SIS 761GX שני פסי DDR, אחד של 1GB והשני של חצי, שניהם נבדקו ותקינים. ספק כח 400 וואט בינוני ומטה אבל עובד טוב עם מחשב שיותר בזבזני בחשמל. כרטיס מסך HD3450 של חברה GeCube שכנראה לא קיימת היום (אלא אם מישהו יתן לינק לאתר שלהם?) מסומן כך: HD345P2-E3 ובמדבקה אחרת RV620LE מה שלא תהיה המשמעות של התוספת הזו. בתוכנת אוורסט הוא מזוהה HD3450 RV620. מערכת ההפעלה XP PRO 32 מעודכנת ותקינה מכל היבט אחר שאני יכול לחשוב עליו. אין כרטיסים אחרים ואין תוכנות מיוחדות שעולות לזכרון בהפעלת המחשב למעט AVG, זוןאלארם, תוכנת ניטור אל-פסק ובקרת אודיו. ללא כל דרייבר מותקן הכל עובד טוב, המחשב זריז והכל על הגדרות של מתאם תצוגה לא מזוהה. ניצול מעבד…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של כ 2000 ש"ח. שמתי לב (ע"פ עמוד הבית שלהם) שלכרטיסים של MSI יש OC בלחיצת כפתור, לטענתם. מישהו מכיר את זה ? האם יש משהו דומה גם ליצרנים אחרים של כרטיסי מסך באותו טווח מחיר ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני עומד לשדרג את המחשב אני מחליף לוח אם לPCIE שזה אומר שאני צריך להחליף את ה9600XT שלי אז ככה המחשב יהיה בתקציב לא הכי גבוה שיש אבל אני רוצה שיהיה חזק למשחקים כבדים אז מה שנשאר לי זה נגיד 700 לכרטיס מסך....שהכי משתלם זה LEADTEK WinFast APX6600 TD 128MB PCI-EXPRESS כי אחרי OC זה כמו 6600GT אם אני לא טועה אבל זה יספיק לי רק לחצי שנה. וחשוב לי האיכות אז חשבתי אולי להתפשר ולנסות להוציא מהורים עוד קצת כסף לX800GTO2 שעדיין אין בארץ (ד''א מתי יגיע) והוא די חזק בלי OC ואחרי OC הוא מאוד מאוד חזק. (הבעיה שאין לי ניסיון בOC ואני יכול לזיין את הכרטיס שלי אם לא הצליח לי כי OC לGTO2 צריך לצרוב ביוס לפי מה שהבנתי). אז יש המלצות מה אוכל לעשות או שכדאי לחכות שהסדרה החדש של ATI תצא …
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב לקנות את הכרטיס 7900GT , שכרגע יש אותו רק בגירסאות של 256MB , אבל אמור לצאת גם גירסאות של 512MB השאלה אם יש טעם לחכות ? , אם זה בכלל משמעותי כמות הזכרון מעל 256MB
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
את האמת כבר לגמרי השתגעתי בשבוע האחרון מאז שהחלטתי לקנות מחשב וסגרתי כבר את כל הפינות, כמעט, אני עכשיו מתלבט בין שני כרטיסי מסך: Albatron 5900XTV וה Club 3D 9800SE המחירים כמעט זהים, רק שעל ה club3d לא שמעתי כמעט כלום, אבל הציפ אמור להיות טוב יותר, מה אתם חושבים???
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם הכרטיסים הנ"ל יסתפקו בספק הכח crosair hx520 האם הם יכנסו למארז NZXT Lexa Blackline מי מהם בעל ביצועים גבוהים יותר? בנוסף שמתי לב שהרבה שואלים לגבי 144Mhz, אשמח להסבר על מה מדובר, רזולציית 1440P? בתודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה יותר טוב crossfire xpress 3200 or quad sli מה יותר חזק ומה הקטע של 4 כרטיסי מסך?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפתחת השבבים NVIDIA הכריזה כי גירסת מנהלי ההתקן הבאה של תתקן את אחת מהבעיות המוזרות של כרטיסי ה-GeForce GTX 1080 האימתניים, בגירסאות ה-Founder's Edition שלהם - מאוורר שנטה להאיץ את מהירות הסיבוב שלו מאיזור ה-2,000 סל"ד לכ-3,000 סל"ד לעיתים קרובות וללא סיבה ממשית, באופן שיצר רעש מעיק ומיותר. https://goo.gl/0LInbT
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך חזק למשחקים שיתאים למערכת שלי, אני עובד ברזולוצית FULL HD עם מסך 40" מפרט בצד. הספק שלי יחזיק את רוב כרטיסי המסך השאלה היא כמה באמת המעבד שלי מגביל אותי, תודה מראש עידן.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כי משחקים ברגע של עומס טיפה(אבל טיפה) מקרטעים , משהו שלא מכיר את המשחק לא יבחין בזה משהו שחורש על המשחק יבחין בזה אבל לא בודאות... אז אם אני יסים מאוורר במקום ההיסטניק ה זה (איך שקוראים לו) יהיה הבדל?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
GIGABYTE 6600GT 128MB DDR 128 BIT TV/DVI PCI-EXPRESS 1000 שקל ??למישחקים הוא יחזיק מעמד אן שיש משו יותר טוב במחיר דומה!? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן יחסית ואין לי תקציב לקנות חדש... שידרגתי את הזכרון RAM ואני רוצה גם להחליף קרטיס מסך. יש לי עכשיו GeForce2 MX עם 32MB זכרון. והייתי רוצה לדעת לאיזה אני יכול להחליף, כי יש לי בלוח אם מקסימום AGPX4, והינה המידע על הכרטיס: תגידו אם צריך עוד מידע... תודה מראש.
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גירסה שאפשר לשנות את הוולטז לגירסה רגילה ! תירשמו ותורידו http://www.overclock.net/t/1265543/the-amd-how-to-thread# http://www.overclock.net/attachments/8046 התראד או אני לא לוקחים אחריות על נזק שיגרם תשתמשו בחוכמה ותקראו מדריכים !
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב בן 3 שנים, להלן המפרט שלו: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4MB Box לוח אם: Abit AB9 PRO זכרון: G.Skill DDR2 800MHz Dual Channel 2048MB 5-5-5-15 דיסק קשיח: WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII כרטיס מסך: BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC Version מארז וספק: Antec Silent + 430W power supply מסך: LG FLATRON L1932TQ רצולוזיה 1280x1024 לצערי הכרטיס מסך שבק חיים ואני מחפש לו תחליף. התקציב הוא בסביבות ה- 1000 ש"ח על הכוונת שלי הכרטיסים הבאים: SAPPHIRE RADEON HD5770 VAPOR-X 1GB GDDR5 Dual DVI/DP/HDMI PCIe http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6545 Innovision Geforce Fermi GTX460 1GB GDDR5 PCIE http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=800…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד היום תמיד היו לי כרטיסים של ATI. בגלל שאני עובד עם שלושה מסכים, תמיד יש לי כרטיס עיקרי 4850 ואחד משני 4550 לפי מספר שבועות התקנתי ADOBE CS5 וגילית על ה MERCURY ENGINE שחייב כרטיס GTX285 על מנת לנצלו. לאחר שהתקנתי את ה GTX285 הייתי בטוח שאם אני רוצה לחזור להשתמש בשני כרטיסים במקביל, אני אצטרך עוד כרטיס בסיסי של NVIDIA. היום החלטתי לנסות ולשים את הכרטיס הבסיסי של ATI במקביל ל GTX285, וזה עובד מצויין!!! אם מישהו חושב שעשיתי טעות, או שיהיו לזה השפעות בעתיד, אשמח לשמוע
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה שאני רוצה לעשות זה לקנות את הכרטיס הטוב ביותר בכמה שפחות כסף. אני אביא לכם כמה מהדברים שאני יכול לרכוש ברוסייה: AGP Sparkle GEFORCE 4 TI 4200 128M DDR VIVO, DVI = 178$ AGP Sparkle GEFORCE 4 TI 4400 128M DDR w/TV, DVI = 233$ AGP Sparkle GEFORCE 4 TI 4600 128M DDR w/TV, DVI =324$ לא מעניין אותי O/C אז אני לא מביא את המחירים של ה Golden Sample AGP Gainward GF4 Ti4200 Ultra/650 TV/DVI 64Mb DDR =176$ AGP Gainward GF4 Ti4400 Ultra/700XP 128Mb VIVO = 286$ AGP Gainward GF4 Ti4600 Ultra/750XP 128Mb =374$ האם שווה לי לקנות משהו בכלל? הריי אין אחריות ובקרוב יוצאות הליבות החדשות של ATI. מה אתם אומרים? אם כן אז איזה כרטיס הכי שווה לי לקחת? האמת לא איכפת לי בגרוש מO/C.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה בעצם עוזר לי ה-DVI ? אני רואה על 2 מסכים במקביל או על כל מסך חלק ? (כמובן אם חיברתי 2 מסכים) אני יודע שהוא נועד לחבר מסכי LCD...אבל השאלה שלי היא אם מחברים את המתאם אז איך רואים בדיוק ? מפוצל או מקביל
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי GeForce 660GTx 2048MB, אני משתמש בשני מסכים (אם זה משנה, האחד מחובר לDVI והשני לHDMI) כאשר אני משחק במשחק מסויים הביצועים לא משביעי רצון. לרגל הבלאק פריידי הקרב ובא חשבתי להוסיף עוד כרטיס מסך, לפחות כמו זה שיש לי (בשאיפה יותר), אבל אני רוצה לשמוע את דעתכם אם כדאי וכמה זה באמת שווה את הכסף. שאר המפרט: i7 3770k oc 4.4ghz מעבד Kingston 8196MB DDR3 1600Mhz (שני כרטיסים) Gigabyte GA-Z77-DS3H זיכרון W. Digital 2000GB GREEN SATA- 2 32MB הארדיסק HuntKey 700W TruePower ספק כוח תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את הכ.מסך 6970 ושמתי לב שכשאני משחק במשחק , אחרי שאני יוצא ממנו אני רואה שהטמפרטורה של הכרטיס היא 70 מעלות ומתחילה ישר ליפול לאזור ה-40-50 מעלות , אז רציתי לשאול האם זה בסדר לכרטיס כזה , המעלות האלו , או שאולי משהו לא טוב ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה כתובה בכותרת... נ.ב. ..שרפתי את הקודם...
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט לגבי HD7730 וHD7790, שניהם מSAPPHIRE. ה-7730 יספיק לי כדי להריץ את SWTOR ו TFU על הגדרות גבוהות? (או סבירות?) ואם ללכת על ה7790? עם או בלי Vapor-X? תודה! ניר
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לרגל רכישת מחשב חדש הומלץ לי בפורום מפרטי המחשב לרכוש את הכרטיס LEADTEK WinFast PX7600GT TDH 256MB אך בחנות המחשבים בכרמיאל שממנה אני ארכוש את המחשב יש את הכרטיס הנ"ל רק של חברת POINT OF VIEW. השאלה היא מה ההבדלים בכרטיסים, ומה עדיף, והאם זה קריטי ושווה לנסות להשיג מחנות אחרת. יש לציין שמחיר שלהם זהה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8619&Itemid=1 As you're probably guessing, DirectX 11 graphics hardware comes around the same time, late Q3 or Q4 2009.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-