כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
היי, קניתי מחשב חדש עם כ. מסך msi 2400 pro hd אחריי כמה דקות של עבודה על המחשב אני מקבל את השגיאה ati2dvag, המחשב נתקע וחייבים לעשות ריסט. מישהו נתקל בבעייה?. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
^^^^^^^^^ מתלהט בין כמה כרטיסי מסך למשחקים בעיקר : 1. Sapphire ATI RADEON X1950PRO 512 mb Retail Dual DVI 2. Palit ATI RADEON X1950GT SUPER 512 mb Retail Dual DVI 3. Connect 3D ATI RADEON X1800XT 512 mb VIVO Retail Dual DVI 4. ATI RADEON X1950XTX 512 mb VIVO Dual DVI Retail 5. Palit Geforce 8600GTS SUPER 512 mb DUAL DVI Retail מה עדיף? והאם יש לATI כרטיסי מסך שתומכים בDX10? (ויש אותם בשוק...) תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://rapidshare.com/files/40214791/DirectX9.2.EXE.html נראה לכם אמין? הורדתי וביצעתי סריקת וירוסים (עם AOL ACTIVE VIRUS SHIELD) וזה לא מצא שום וירוס.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Nvidia 9600GT הכרטיס צפוי לתחרות לכרטיס HD3850 http://en.expreview.com/?p=132 מקור
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המלצה המלצה ל-LCD 15 לעבודה משרדית מתחת ל-1500 שקל משהו שיש להשיג בארץ כמובן
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עקב מגבלות תקציב חמורות אני שוקל להסתמך על כרטיס מסך מובנה ומאוחר יותר לקנות כרטיס נפרד ומשופר. בכל מקרה אני מתכוון לקנות 500MB זיכרון. השאלות שלי - מלבד משחקים, באיזה דברים הכרטיס המובנה יגביל אותי ? מה ירידת הביצועים באחוזים שיש ביישומים כלליים בין כרטיס מובנה לכרטיס חיצוני מינימלי (אולי מישהו יכול למצוא השוואה באינטרנט) ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב עם כרטיס מסך שיתאים לעמדה שיש בה 7 מסכים שצופים בדברים שונים.אשמח לקבל המלצה על פתרון מתאים מבחינת הכרטיס מסך והמחשב המתאים..האם אפשר להשתמש בשני כרטיסי מסך כדי שיצא זול יותר מאשר הכרטיסי מסך היקרים?אין לי צורך בגרפיקה מיוחדת..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אני צריך המלצה לכרטיס מסך, אני לא גיימר כבד.. רק משחק פיפא 17 וNBA 17 ואולי קצת מפיה 3 , יש לי כרגע HD5770 של AMD מה אתם מליצים לי לשדרג? מפרט: i7 3770 לוח אם - P8 H77m pro של asus ספק 450 fsp group תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אודה להמלצות על כרטיס מסך למחשב המיועד לעבודה שוטפת עם פרימיאר. התחלתי בתכנון מפרט כללי, אבל חשובה לי המלצה מקצועית וממוקדת לכרטיס שמתאים לתוכנה. זה המפרט שחשבתי עליו. זה הכרטיס שבינתיים שמתי במפרט MSI GTX780 3G DDR5 GAMING Twin Frozr, אבל באמת אשמח להמלצות ממבינים... תודה ושבוע טוב
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם המערכת שלי תהיה יציבה עם R9 ולא תהיה שום בעיה לשים אותו 2.4GHZ Q6600 G0 P35-DS3L 4GB DDR2 800MHZ CORSAIR 400W קירור THERMALTAKE מארז NZXT Apollo לא יודע אם שכחתי משהו נוסף, מקווה שלא תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם I5 2400 4 giga ram בשני סטיקים ויש מקום לעוד 2 power supply 500W ci power והיום יש לי כרטיס מסך 430 ואני רוצה לשדרג אותו. מבדיקה שעשיתי הספק לא גנרי והוא נותן 432W http://imagizer-cv.imageshack.us/a/img824/6883/zwly.jpg ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי ורציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס הבא? HD7850 GPU - 2GB 256bit GDDR5 ב 525 ש״ח בפלונטר. יש לכם הצעה אחרת התקציב עד 600? יש לכם הצעה לשידרוג אחר? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי , יש לי כרטיס GTX580 , וכשהמחשב עולה ברמת ה POST, הכל בסדר.. ברגע שממערכת ההפעלה עולה הכרטיס נעלם מהמסך בדקתי לעומק, ונראה כי מאורר אחד מהשניים אינו מסתובב כרגיל, הוא צריך מעט שכנוע.. הטמפרטורה של הצינורות ליד המאורר התקול גבוהה מזו של הצינורות של המאוורר התקין מה דעתכם ? אשמח לתגובה אגב, על הלוח יש לי כרטיס מסך מובנה שעובד תקין תודה שרון
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Geaforce GTX 1070 itx 8gb של GIGABYTE אני קצת לא מרוצה מהביצועים שלו ומה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי עכשיו 9600GT והוא לא מתאים למסך שלי שהחיבור שלו VGA יש מתאמים שפותרים תבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בבקשה תמליצו לי על כרטיס מסך בתקציב 400 שקל. לא משנה לי מאיפה רק שיהיה כרטיס מסך הכי טוב לתקציב שלי.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, א' אתחיל בכך שזה בעיה מאוד מעניינת למתקדמים וגם ומאתגרת (לפחות אותי) אבל היא קצת ארוכה כי רציתי להיות הכי מפורט שאני יכול. זוהי בעיה שעדיין אין לי עליה תשובה, וגם לא נראה לי שתהיה אבל אני מאמין שהמומחים פה באתר יוכלו לעזור לי. הנושא: בעת הפעלת משחקים על כרטיס המסך 8800GT במחשב שלי (ותכף אסביר למה אני מדגיש שלי) המחשב קופא. המפרט שלי: מעבד 4 ליבות Q6600 של intel ספק Thermaltek 500W לוח אם גיגהבייט P35-Ds3L זיכרונות 4 ג'יגה (4X1) של corsiar 800MHZ דגם CM2X1024-6400C4DHX 8800GT leadtek 3 מאווררים + 1 של המעבד (SCYTE KAMA KROSS). הרגילים: 2 של 8 ואחד של 12. מחוברים אליו HD פנימי של WD 320 GB HD חיצוני של WD 360 GB (notebook ללא חשמל) HD חיצוני 1TER…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, חשבתי שהגיע הזמן לשדרג וה7850 דיי קורץ לי מבחינת המחיר והביצועים אבל אני מפחד שהמפרט לא יסחוב את הכרטיס (מפרט בצד). מה אתם אומרים מיותר או שהמפרט המיושן כן יסחוב? ואם כן איזה חברה לקחת? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש 2 הצעות לכרטיסי מסך: האחד- עד 1000 ש"ח לא יותר, עם ביצועים טובים השני- עד 1500 ש"ח עדיף שהכרטיס יהיה מלוג'יק PC כי שם אני קונה את המחשב. שאלה: איזה כרטיס יותר טוב, ה6600GT או הX800GT ? תודה ניב
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
i got radeon 9800 XT and hte score is 10016 i want to know if its so low or i just think it is because i saw other results with almost the same system i have and they were 16000 and higher plz help me i want to know what i do wrong with my new card
-
מתי TRIDNET XP4 אמור לצאת? (אם אתם לא יודעים אז בערך... עוד שנתיים או עוד כמה חודשים?) מישהו יודע באיזה טווח מחירים הוא יהיה? (שוב בערך... כמו GF4MX או כמו GF4TI ?)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רצוי G FORCE 4 128MB לא מדגמי הMX
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי כרטיס של ATI בסוף קיבלתי כרטיס של PALIT הגעתי לחברה והם אמרו שיש להם או PALIT או Power magic What manufacturer is better the Power Magic or Palit איזה יצרנית אתם הייתם בוחרים? (מדובר כאן בכרטיס Radeon 8500 le)
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת בבקשה האם למישהו כאן יש את הראדאון 9000 פרו ומה ההתרשמות שלו מהכרטיס והאם הוא ממליץ? תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרטיס עם זיכרון מהיר יותר ופחות זיכרון או כרטיס מסך עם זיכרון קצת טיותר איטי ועם יותר זיכרון. כמו שכתבתי מדובר ב 8500GT למטרות גימינג בעיקר (לא כבד מידי) ABD
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי היא שאחרי זמן קצר שאני משחק במשחקים אני מקבל ארטיפקטים אדומים וירוקים ואז כל המחשב ניתקע ואני זקוק לעשות Reset זה קרה לי כבר כמה פעמיים בCrysis וCOD4 אחרי כמה דקות משחק. (אלה המשחקים היחידים ששיחקתי) אז בבקשה תעזרו לי למצוא פתרון לבעיה המחשב חדש לגמרי מפרט בצד.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-