עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, אני רוצה להתחדש במחשב נייד אשר יכלול מעבד i7 ו-16GB RAM, ונותרה לי ההתלבטות לגבי כרטיס המסך. התקציב הכולל שלי למחשב הוא עד 4,500 ש"ח, וכרגע ממה שמצאתי עלי לבחור בין שני כרטיסי מסך: 1. AMD Radeon R7 M265 2. Nvidia GeForce 840M 2GB אציין כי אני משחק במחשב - לא גיימר מטורף, אבל אוהב לבחון משחקים חדשים שיוצאים (Watch Dogs, Battlefiled 4 - אותם לא הצלחתי לשחק במחשב הנוכחי). מה דעתכם לגבי כרטיסי המסך? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by מורן-85,

היי צריך את עזרתכם בבקשה שדרגתי מג'יפורס 670 לג'יפורס 1070 של NVIDIA. עכשיו ברגע שאני מחליף ביניהם המחשב מצפצף פעם ראשונה בבוט ואז לא עובר את הלוגו של הלוח אם בהפעלה. לאחר מכן הוא מתפצף כל 10-15 שניות. ברגע שהחלפתי חזרה לכרטיס השני המחשב עלה תקין. מישהו יודע במה מדובר? יש לי לוח אם GIGABYE G1.SNIPER 3 תומך כמובן PCI-E 3.0 זה ממש מתסכל. אין לי מושג מה ניתן לעשות!!! אודה לעזרה בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by aviv00,

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8619&Itemid=1 As you're probably guessing, DirectX 11 graphics hardware comes around the same time, late Q3 or Q4 2009.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by leoleo,

מה איכותי יותר לשימוש ביתי , סרטים תמונות.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. לפי האתר הנ"ל http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gt-220,2445-17.html אני אמור לבטל איפשהו " playback with noise reduction" כדי שאוכל לראות סרטי 1080Pאך אין לי מושג היכן לעשות זאת התוכנה VLC או בכל מקום אחר. אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי למקום המתאים. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. ברשת מנבאים לנו השקה של צמד דגמי ביניים חדשים מבית NVIDIA במהלך החודש הקרוב לכתבה

7. שלום לכולם, יש לי התלבטות לגבי בחירת כרטיס לשדרוג המערכת שלי ??? האפשרויות הם: -Powercolor X800 PRO (256 BIT, 256 MB, 12 Pipelines) 2nd Hand -Leadtec WinFast A7600 GT TDH (128 BIT, 256 MB, 12 Pipelines) 1st Hand -PALIT 6800GS (128 BIT, 256 MB, 12 Pipelines) 1st Hand המחיר הוא זהה לשלושתם (כ-200 ש"ח). אני מודע לכך שבשביל לענות על השאלה שלי יהיה צורך להזכר בידע עתיק, אבל אני מסתמך על הנסיון המצטבר שלכם בכרטיסים אלו דרך אגב אני נוטה ללכת על ה-7600 מכיוון שהוא החדיש ביותר מבינהם, מה דעתכם ? כל עזרה תתקבל בברכה ------------------------------------------------------------ עדכון לשאלה, כרגע קיבלתי הצעה גם לקנות כרטיס Sapphire X1950PRO והוא נראה לי חזק משמעותית …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by stanly123,

שלום , קניתי היום כרטיס מסך GIGABYETE6850OC ועשיתי בדיקות מאמץ והטמפרטורות היו גבוהות סביבות ה 90 מעלות( עשיתי עם OCCT) יש לציין שעשיתי את זה עם דלת מארז פתוחה והחדר שלי היה די קריר. מה עליי לעשות כדי להוריד את הטמפ ?? תודה לעוזרים .

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by jeger01,

עד כמה הכרטיס חזק ביחס למחיר הנמוך שלו. האם הוא יכול להפעיל FEAR (ואני מדבר עם זיכרון מספיק מעל ומעבר כנ"ל מעבד ושאר החלקים) על מקסימום? ועם פיטלרים? או OBILIVON? BF2? למשהו יש את הכרטיס שיכול להגיד לי? תודה

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by PelegK,

קניתי לפני שבוע מחשב חדש, intel core i5 4gb ddr3 1033mhz וכד' .. אני לא בדיוק ד"ר גיימר אבל אשמח אם תיהיה לי את האופציה להפעיל משחקים חדשים במחשב. לא איכפת לי ממש אם הרזולוציה תיהיה הכי גבוה או רמת פרטים .. אני מחפש כרטיס מסך פשוט אך עם יכולת להפעיל משחקים נכון להיום. חשבתי על זה : GigaByte GT240 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E‎ לדעתכם זה יענה על מה שאני מחפש ? תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by shlomo1441,

פירמטתי את המחשב חיפשתי וירוסים ...סוסים טרויאנים. אני מתקין את הCATALYST שהמחשב עולה אני מקבל הודעה יישום MOM לא מצליח לעלות.וזהו. יש לי חלונות 7 32 ביט למישהו יש מושג למה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. ^^^^^^^^^ מתלהט בין כמה כרטיסי מסך למשחקים בעיקר : 1. Sapphire ATI RADEON X1950PRO 512 mb Retail Dual DVI 2. Palit ATI RADEON X1950GT SUPER 512 mb Retail Dual DVI 3. Connect 3D ATI RADEON X1800XT 512 mb VIVO Retail Dual DVI 4. ATI RADEON X1950XTX 512 mb VIVO Dual DVI Retail 5. Palit Geforce 8600GTS SUPER 512 mb DUAL DVI Retail מה עדיף? והאם יש לATI כרטיסי מסך שתומכים בDX10? (ויש אותם בשוק...) תודה!

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by shem86,

שלום חברים, אשמח לעזרה כי אני לא ממש בעיניים בכל מה שקשור לחומרה בשנים האחרונות. יש לי מחשב בן 5 עם לוח GA-p35-ds3l כרטיס המסך הישן שבק חיים כבר כמה פעמים ובכל פעם החייתי אותו ע"י 10 דקות בתנור על 180 מעלות.. O0 בכל מקרה החלטתי שהפעם נגמרו המשחקים והגיע הזמן לשדרג. אני מחפש כרטיס שיתאים למפרט שלי בלי להיות overkill זה מה שיש לי: כרטיס לשעבר 8800gt מעבד q6600 וזכרון 4g כלשהו גם הספק כח הלך לעולמו במשך השנים וכרגע אני עם ספק 500 גנרי שהשגתי מחבר, אם תוכלו להמליץ גם על ספק מתאים זה יעזור נורא. תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי שאני יוכל להריץ כל משחק כמעט בלי בעיות וב-1080P.... יש לי I5 760, 4GB RAM, ספק כח VX 550W של CORSAIR ומסך 22" FHD E2240 של LG......אין לי עדיפות לחברה או יצרן כלשהו אבל אעדיף אם הכרטיס יהיה חדיש טכנולוגית כמה שאפשר! תודה מראש על עזרתכם!!!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. צצה לי שאלה קטנה: האם כרטיס מסך כזה http://www.masterpc.co.il/product.asp?productid=12 יתן תוצאות טובות בצפיה בקטעי וידיאו (סרטים) או שההבדלים בכלל לא מורגשים? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by AmorphisM,

אני לא צריך את ה-top וגם ברור לי שבסכומים כאלה אי אפשר להשיג אותם, מספיק לי שמשחקים מהדור החדש ירוצו על רזולוציה גבוהה בלי שום פילטרים - כמו Crysis Bioshock וחשוב גם ש Age of Conan ירוץ. יש לי ספק כוח HEC 300.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, זה כבר זמן רב שאני מנסה להבין למה חבילת הדרייברים של ATI הכי עדכנית (כל פעם גירסא שונה ) פשוט לא מזהה את הכרטיס שלי יש לי spphire 1950xt 256 ורק הדרייברים שקיבלתי בדיסק עם הכרטיס עובדים! וזה גירסא כבר ישנה משהו 6 ואני רוצה להתקין את 7 וזה פשוט אומר לי ברגע שאני נכנס לקטליסט שהוא לא מזהה את הכרטיס מישהו מכיר?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by elior021,

דרישות 1 שיהיה מחובר ל2 מסכים בו זמנית 2 שיוכל להריץ משחקים כבדים במיוחד 3 אפשרות לחבר אותו למסך 37 אינץ בינתיים יש לי 2 אפשרויות די טובות 1290 שח HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E של Sapphire או 1190 שח GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E של Sapphire פתוח לעוד הצעות תודה רבה אליאור

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם דבר ראשון אני רוצה לציין שחשבתי כמה דקות באיזה פורום לשים את ההודעה הזאת והחלטתי לשים אותה פה אם הפורום הזה לא מתאים אז תעבירו את ההודעה. אז ככה אני רוצה שתסבירו לי משהו מאוד מוזר (לפחות בשבילי) שראיתי לאחרונה קניתי מחשב חדש לא מזמן (את המפרט אפשר לראות בצד) ובדקתי את ה- FPS שלי במשחק שנקרא UNREAL TOURNAMENT והוא עמד בממצוע על 80 -90. שבוע שעבר הייתי ב- LSP ב- LAN SHOP בהרצליה עם מחשבים שהכרטיס מסך שלהם זה GEFORCE 2 MX ומעבדים שהם AMD DURON 1200 ומשום מה ה- FPS שם היה בממצוע 130-150. וכן בדקתי אצלהם ואצלי ושמתי את זה על אותה רזולוציה ועל אותה טקסוטרה ודיטיילס... למישהו יש מושג למה ה- FPS שלהם הרבה יותר גבוה משלי? ומה אפשר לעשות כדי לתת עוד קצת שיפו…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. איך זה הגיוני? ראיתי שיש כאלה שקרובים לכרטיס מסך שלי וקיבלו הרבה מאוד מעלי INTEL P4 3.0 Ghz ATI RAEDON X600 PRO 512MB MEMOREY בלי שום OC

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום! יש לי מחשב לא חדש אבל טוב ואני מעוניין לשדרג את הכרטיס המסך שלי לטובת משחקים. אני מעוניין בכרטיס שיפעיל את רוב המשחקים כיום ובעתיד הקרוב, אני לא צריך מפלצת ולא חולה פיקסלים וריבוי מסכים. התקציב שלי הוא עד 700 ש"ח. אחי באילת לכמה ימים ויכול לקנות בק.ס.פ. או אייבורי או כל חנות שקיימת שם, ככה שאפשר לקנות כרטיס יותר טוב ביותר זול. תודה לעוזרים. מסך: VIEWSONIC 19" VP930 1280*1024 אולי אשדרג בקרוב למסך רחב, שוב לא הרזולוציות הכי גבוהות. מפרט מחשב: מעבד: Core 2 Extreme Quad Q6600 Box Intel לוח אם: Gigabyte GA-P35C-S3 דיסק קשיח: Corsair SSD - Force Series 3 SATA 3 6Gb/s 90gb West…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by see4,

שלום , אני קונה כרטיס זה מ EBAY , כבר זכיתי נשאר רק לשלם , האם כרטיס זה טוב , האם מחיר טוב , יש איזה כרטיס יותר טוב בסביבות מחיר זה ... תודה .... נתוני מחשב : Intel Pentium 4 2GH 384 MB זיכרון

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב בן 3 שנים, להלן המפרט שלו: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4MB Box לוח אם: Abit AB9 PRO זכרון: G.Skill DDR2 800MHz Dual Channel 2048MB 5-5-5-15 דיסק קשיח: WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII כרטיס מסך: BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC Version מארז וספק: Antec Silent + 430W power supply מסך: LG FLATRON L1932TQ רצולוזיה 1280x1024 לצערי הכרטיס מסך שבק חיים ואני מחפש לו תחליף. התקציב הוא בסביבות ה- 1000 ש"ח על הכוונת שלי הכרטיסים הבאים: SAPPHIRE RADEON HD5770 VAPOR-X 1GB GDDR5 Dual DVI/DP/HDMI PCIe http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6545 Innovision Geforce Fermi GTX460 1GB GDDR5 PCIE http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=800…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. האח השלישי למשפחת ה-Turing בתחום הגיימינג יגיע כצפוי באמצע החודש הבא - פחות משבועיים אחרי תאריך הזמינות העדכני של ה-GeForce RTX 2080 Ti אשר נדחה פעם נוספת לכתבה

25. Started by akalithium,

אני עומד לקנות כרטיס בארה"ב ומצאתי מבצע שנראה לי די טוב EVGA 256-P2-N541-T2 GeForce 7600GS 256MB GDDR2 PCI Express x16 Video Card - Retail במחיר של 75$ , כלומר בערך 330 שקל רציתי לשאול איך הכרטיסים של החברה הזאת ? קראתי ביקורות של אנשים שקנו והדבר השלילי היחיד שנאמר היה שהמאוורר קצת מרעיש. אני כנראה אזמין מחר כי המבצע רק עד סוף החודש, אבל אם יש בעייה עקרונית עם החברה הייתי רוצה לדעת...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים