עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by FatherBoard,

יש לי מסך LCD TFT די חדש, והבעיה היא, שהרזולוציה היחידה שבה נראית תמונה חדה היא 1024*768. כל רזולוציה נמוכה יותר (800*600, 480*640) נראית מטושטשת לאללה. זה מעצבן נורא, כי כל המשחקים פועלים בסטנדרט של 800*600, ואומנם אפשר לשנות, אבל זה משנה את הרזולוציה רק במשחקים עצמם, לא בתפריטים שלהם. חוץ מזה זה מעצבן להתחיל ולשנות לכל משחק את הרזולוציה (ותאמינו לי, יש לי הרבה), ויש לי גם משחקים ישנים, שבהם בכלל אין אפשרות לשינוי הרזולוציה. האם זה נורמלי, הטשטוש הזה? מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by swisaman,

מפרט בצד,כרגע ככל הנראה יש לי קונה לHD5850 ב450 ש"ח,ככה שהתקציב שלי הוא 1900-2000. השימושים הם בעיקר משחקים על הגדרות מקסימליות לשנתיים הקרובות +-(ככה היה כשקניתי את הHD5850 לפני 3 שנים ואני מקווה שיש כרטיסים שיכולים להציג ביצועים טובים במשך שנתיים קדימה לפחות...),אני מעדיף לא לעשות OC,אבל אם השיפור יהיה גדול,אז למה לא. כרגע אני משתמש בDELL 2209WA ומשחק ברזולוציה של 1680x1050,אין לי כוונה להחליף כרגע את המסך,אבל בבוא העת הוא יוחלף למסך גדול יותר.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by EG,

יש לי לוח אם פשוט של אינטל שתומך בRDRAM יש לי 128RDR . P4 1500. .40GB 7200 MOXTOR GEFORCE 2MX 200. עכשיו קניתי רדאון 9500 פרו של ATI . והמחשב עובד יותר באיטיות אפילו שחבר שלי התקין לי את הדרייברים הכי חדשים. יתכן שאני צריך עוד זיכרון אבל הוא יקר. מה לעשות?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by shloosh,

מה יותר טוב, תענו לי , חשוב לי ,תודה!!!!!!!!! :hi: :hi: :hi: :lol: :lol: :lol: :-* :-* :-* :)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by chnon,

יש לי כרטיס מסך מסוג ג'יפורס 8800 GT שבא עם מעבד Q6600 של אינטל ולוח אם של ג'יגה בייט GA-P31-DS3L. כן, אני יודע מחשב מאוד ישן(כבר כמעט 6 שנים). אבל מה? סוחב פיפא 2014 מצויין. עכשיו הכרטיס מסך מתחיל לגסוס וצריך לקנות כרטיס חדש. הכרטיס שהיה לי הוא כרטיס שרכשתי ב1000 ש"ח בערך לפני 6 שנים. אשמח אם תציעו את הכרטיס הכי טוב בתקציב הזה שיתאים ללוח אם הזה. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. כרטיס המסך הבא של NVIDIA מקבל מחיר מומלץ ופירוט רשמי מלא, לפני ההשקה החגיגית בשבוע הבא לכתבה

7. שלום לכולם! יש לי מסך 19" LG Flatron 995ft, שנקנה לפני 3 שנים בערך, וכרטיס מסך Radeon 9500pro 128mb שנקנה לפני כמעט שנתיים, כבר חודשיים שיש לי בעיה בתצוגה, היא נמתחת לצדדים כך שלא ניתן לראות את השוליים, וזה חוזר למצב נורמלי אחרי כמה דקות או לעיתים חצי שעה, ושוב נמתח. בהתחלה זה קרה פעם ביום, וחשבתי שזה בטח מקרי, אבל עכשיו זה קורה בתדירות רבה ו90% מהזמן אני עובד עם תצוגה שעברה מתיחת פנים. בעיה נוספת היא שלא תמיד נדלק המסך כאשר מדליקים את המחשב. חיפשתי בפורום ומצאתי דיונים בנושא, לגביי מסכי 17" של LG, אבל גם כשחיברתי מסך 14" ישן שדוד שלי הביא לי לבדוק, אמנם התצוגה הייתה בסדר, אבל התמונה קפצה לפעמים, ולא תמיד נדלק המסך בעת הדלקת המחשב (וגם הווינדוס לא עלה כי לא שמעתי את המנגי…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. כשאני נכנס למשחק לאחר כמה זמן הוא נתקע.. ומתחיל להיות לי עיוותים במשחק.. ורק אם אני עושה קונטרול אלט דליט הוא יוצא.. עשיתי בדיקת מאמץ לכרטיס מסך בocct והכל יצא תקין.. מה יכול להיות משובש?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. הציעו לי GEFORCR 3 TI 200 128DDR של PALIT ב1100 המאיץ נחשב לטוב ! אבל את החברה אני לא מכיר זה חשוב? והאם המחיר זול ? NOON17.SPEEDY.CO.IL

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by lightning,

קניתי כרטיס מסך : GeForce4-TI4200 Tornado ואת המשחק UT2003 הבעיה היא שאני משחק במקום 100+ FPS (frame per second יש לי 30-40 מה אני צריך לשנות/לעשות כדי שיהיה לי 100+ ??? דרך אגב יש לי את הדרייבר החדש. אני ישמח אם תעזרו לי בבעיה זאת תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by nicirnTAL,

OK, אני מתכוון לקנות את ה WinFast A250LETD, ולא הצלחתי למצוא את דרישות הספק! לי יש ספק כוח 250W. P4 1.5 עם היטסינק+מעבד, ומאוור על המארז... אם כבר פתחתי דיון אז: כאשר ( מתי בערך? ) ייצא ה Radeon 9500, אז תהיה ירידת מחירים ישירה של ה GF4Ti, אם בכלל??? ? ? ? ? ? ? ? ? ? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by adlanm,

יש לי ניסיון טוב עם Mag אבל מה אני מבין לא LG בערך 800-+ (אח שלי מביא לי מכות הוא אומר רק מינוס בלי פלוס) טוב למשחקים ואם אפשר תגידו לי מה אני צריך במסך שיהיה טוב עריכה ------------------ אחלה מסך רואים בו מצויין אוכל בלי מלח את ה-LG F700B יש רק בעיה אחת קטנה. יש בו שני קווים למעלה ולמטה יש אותם במסכים רבים שאני מכיר גם ב-mag הקודם שלי זה תקלה או שזה אמור להיות? אבל זה קצת מעצבן

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ohadco5,

שלום, הכרטיס מסך שלי מקרטע לאחרונה מעוניין לבצע שדרוג. הכרטיס הנוכחי שלי זה - NVIDIA GeForce GTX 460 . מבקש שהכרטיס יריץ לי את המשחקים החדשים ( gta , 2k15 וכו ) בהגדרות גבוהות . התקציב הוא 600-700 ש"ח. מפרט של המחשב: Mainboard : Gigabyte B75M-D3H Chipset : Intel Ivy Bridge Processor : Intel Core i5 3550 @ 3300 MHz (max : 3626) Physical Memory : 8192 MB DDR3-SDRAM ספק - [h=1]ספק כח אקטיבי SeaSonic 620W 80+ Bronze S12II-620[/h] תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מה שאני רוצה לעשות זה לקנות את הכרטיס הטוב ביותר בכמה שפחות כסף. אני אביא לכם כמה מהדברים שאני יכול לרכוש ברוסייה: AGP Sparkle GEFORCE 4 TI 4200 128M DDR VIVO, DVI = 178$ AGP Sparkle GEFORCE 4 TI 4400 128M DDR w/TV, DVI = 233$ AGP Sparkle GEFORCE 4 TI 4600 128M DDR w/TV, DVI =324$ לא מעניין אותי O/C אז אני לא מביא את המחירים של ה Golden Sample AGP Gainward GF4 Ti4200 Ultra/650 TV/DVI 64Mb DDR =176$ AGP Gainward GF4 Ti4400 Ultra/700XP 128Mb VIVO = 286$ AGP Gainward GF4 Ti4600 Ultra/750XP 128Mb =374$ האם שווה לי לקנות משהו בכלל? הריי אין אחריות ובקרוב יוצאות הליבות החדשות של ATI. מה אתם אומרים? אם כן אז איזה כרטיס הכי שווה לי לקחת? האמת לא איכפת לי בגרוש מO/C.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by benyben,

שלום. להבנתי, כרטיס מסך הוא כרטיס בעל מעבד יעודי, שמתמודד עם כל ה"עניינים" הגרפיים א-ב-ל, אנחנו גם יודעים שלא חייבים להתקין כרטיס גרפי. לכן מתבקשת השאלה: כאשר כרטיס גרפי יעודי לא מותקן, האם זהו המעבד (CPU) עצמו שעליו מוטלת גם המטלה הזאת (של ה gpu)? אם כן - מדובר על תפקיד מאוד משמעותי, לא? ומכך יוצא שאפילו התקנה של כרטיס גרפי הכי "מאעפן" (סליחה), תעזור פלאים. לא? מצד שני, יצא לי כבר להסתכל על מעבד מסוים (Pentium) ולשים לב שיש ליבה גרפית חיצונית (נפרדת). אז.... מה קורה שם בדיוק? :s05: תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by lipa,

http://www.firingsquad.com/hardware/evga_e-geforce_7900_gto/

• 27 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. הציטוט נלקח מ"Pc plus" "כמה מהמפלצות שלנו כללו בתחילת הפיתוח כמיליון פוליגנים . המפלצות של היום כוללות עד חמשת אלפים פולגינים ." אני מאמין שהם יריצו הרבה בחינות על הכרטיסים הגרפיים כדאי לראות איך הם רצים עד שזה ירוץ ברזולוציות גבוהות ב high , זה מחזק את התאוריה שהמשחק שרצו ב e3 היה יותר tech demo להראות את הגרפיקה עד שהוא יצא אולי היא תרד .

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. עשיתי Enable OverDrive. הלכתי לCCC שמרתי פרופיל על סתם שם. הלכתי לProfiles.xml שיניתי שם לערכים שרציתי[100% וManual]. עשיתי לו Activate ועדין זה נשאר על 70 מעלות \: מה לעשות אני רוצה אותו נמוך ככל האפשר מבחינת טמפ' כרגע מצידי שירעיש לי כמו נתב''ג. וכן - אני יודע שהכרטיס תקין עד 125 מעלות, זו לא הנקודה.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by israelisraeli,

שלום, אני מתלבט לגבי HD7730 וHD7790, שניהם מSAPPHIRE. ה-7730 יספיק לי כדי להריץ את SWTOR ו TFU על הגדרות גבוהות? (או סבירות?) ואם ללכת על ה7790? עם או בלי Vapor-X? תודה! ניר

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא יודע איזה לקנות אני חושב על 6800 רגיל אבל לא יודע של איזה חברה בבקשה תמליצו לי על החברה הכי אמינה והכי טובה תודה המיפרט שלי הוא amd 2800+ 786ram ddr 400 mxtor 80 8 bufer main bord k7n2 delta ilsr nforce 2 ultra 400 fx5900xt albtron יהיה לי צוואר בקבוק אם הכרטיס החדש? :s05:

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by idan1,

שלום לכם שאני חדש פה בפורום ואני על סף קניית מחשב חדש סופסוף ,אבל יש לי התלבטות לגבי הכרטיס מסך. האפשרויות שחשבתי עליהם זה X800GTO או 6600GT. לפי מה שהבנתי (תקנו אותי אם אני טועה) זה של-6600gt יש טכנולוגיה שאין ל-X800GTO, שמשחקים בעתיד ישתמשו בטכנולוגיה זו. אני רוצה שהמחשב יחזיק לכמה שנים טובות, ולכן אני לא יודע מה לבחור. . . אשמח לקבל את עצתכם ;D

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש הבדל משמעותי? ההפרש הוא 100 שקל...

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by gggil,

לפי מה שהבנתי המחירים של הרטיסים האלו לא בשמיים אז הכרטיס הכי טוב שללא חיבור כח נוסף מהספק, בבקשה תיידעו ותביאו לכאן אני יודע שעדיף כבר להחליף ספק ולקנות כרטי מסך נורמלי אבל אין לי מספיק כסף גם בשביל ספק טוב וגם בשביל כרטיס מסך טוב..אזז בבקשה ;D תודה רבה מראש לעוזרים, גיל

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. איך אני יודע אם הוא מעודכן לעדכון האחרון ואיך אפשר לדעת מה הרזולוציה המומלצת שלו? יש לי leadtak gtx 460 והמסך samsong led bx2235 תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by edi17,

שלום לכולם! האם משהו מכם שמע על הכרטיס החדש של Gigabyte? יש פה לינק לחנות שמוכרת אותו: http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3194 הוא עולה בסביבות ה- 1400 ש"ח... יש עליו קירור של זלמן "עצבני", דעתכם...? מחכה לתשובות. נ.ב זה הקירור http://techreport.com/reviews/2005q2/zalman-vf700s/index.x?pg=2

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.