עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by omri_ro,

שווה עוגייה? אני פשוט חייב כבר לקנות כ.מסך חדש (הנוחכי שלי הולך לשפוך מנוע בימים הקרובים וכבר עושה לי צרות עד מע הראש!) ואגב אני לא מתכנן OC או משהו כזה פשוט משהו שיחזיק מעמד שנה שנתיים בכבוד ויפעל כמו שצריך במשחקים פה ושם, נו מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי.. אני יודע שנשאלו מספר שאלות בסגנון הזה בזמן האחרון אבל רציתי לקבל תשובה חד משמעית לפני שאני עושה קנייה כל שהיא בנושא הזה.. זה הולך ככה.. אני מחפש כרטיס מסך פשוט מאוד למחשב יחסית ישן (הקודם נשרף), עכשיו משהו פה באתר הציאה לי לרכוש ממנו כרטיס מסך מסוג גי-פורס ti4200 משומש במחיר של 350 שח.. אחרי שחפשתי קצת מצאתי את הכרטיס רדאון 9550 של ג'יגה-בייט חדש במחיר של 380 שח עם שלוש שנים אחריות השאלה שלי איזה כרטיס עדיף לי לקנות?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by nivabotbol,

שלום אני קונה מחשב חדש, E6600 . אני לא גיימר, ומחפש כרטיס מסך שיחזיק לי לאיזה שנה וחצי. חשבתי על: X800GTO 7600GS כולם PCI כמובן יש עוד הצעות? תודה ניב

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by shloosh,

מה יותר טוב, תענו לי , חשוב לי ,תודה!!!!!!!!! :hi: :hi: :hi: :lol: :lol: :lol: :-* :-* :-* :)

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by composite,

זה כבר בלתי נסבל; ההתלבטות שלי לא נגמרת ואני כבר מוכרח לקנות מסך חדש, אני מתלבט בין: Samsung 959NF לבין Mitsubishi-NEC DiamondPro 930SB, שניהם 19". אני רוצה את המסך הטוב ביותר משניהם, מכל האספקטים, ומחיר לא משנה. תודה מראש ושבת שלום.

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by amir-amor,

לאחרונה אני מתעניין בנושא,כי אני רוצה לרכוש טלוויזיה דקה הייתי מעוניין גם להבין בצורה ברורה,את השוני,ההבדל בין שני המסכים(טלוויזיה) LCD לעומת פלזמה,מה ההבדל,זאת לא אותה טכנולוגיה?! באותה הזדמנות אני אשמח לשמוע המלצות מה כדאי טוב ומוצלח לקנות

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by AMD-Z,

יש דרך להפוך את ה9500PRO ל9700 רגיל? שמעתי פעם על זה, אבל אמרו שאפשר עם הלחמות.... יש דרך בטוחה יותר?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. מנכ"ל NVIDIA חשף בכנס המפתחים GTC 2016 את ה-Tesla P100, מעבד גרפי מפלצתי המהווה שיפור תהומי על פני כל מה שהכרנו בעולם הזה כנס GTC 2016 (ר"ת GPU Technology Convention) של NVIDIA הוא כנס שנתי שעורכת החברה והוא פונה בעיקר למפתחי התוכנה שעובדים עם החומרה של ענקית הגרפיקה. בכנס זה מציגה NVIDIA את הפיתוחים האחרונים שלה בתחומים הכי חמים בשוק והשנה הדגש הגדול נעשה איך לא, על מציאות מדומה. בכנס, הציגה NVIDIA שלל כלים המסייעים בפיתוח סביבות מציאותיות ככל הניתן. כלים המאפשרים עיבוד יעיל יותר, תאורה מציאותית והתאמת הרינדור למשקפות עצמן. בנוסף, השנה נעשה דגש גדול במיוחד על בינה מלאכותית. המעבדים אותם מייצרת NVIDIA מקבלים כלים וחיזוק כדי לאפשר לשרתים לבצע כמות אדירה של חישובי…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. כרטיס מסך, MSI 770 GTX 4 GB TwinFrozer יהווה צוואר בקבוק למערכת הבאה? את הכרטיס אני אקנה מ TMS בגלל האמינות שלהם שנראת פה בפורומים במחיר של 1844 ש"ח. המסך שאני מתכנן לקנות בעוד שנה יהיה 27 אינץ עם רזולוציה של 1440p לכן אני צריך 4 גיגה זיכרון. האם הספק יחזיק את כל הרכיבים? היום קיים GIGABYTE GTX460 OC Edition 768MB AMD Phenom II X4 965 Black Edition @ 3.8 Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev. 2 Gigabyte GA-870A-UD3 G.Skill DDR3 1x8 GB 1333 Mhz Ripjaws X CL9-9-9-24 Samsung SSD 250GB EVO Samsung Spinpoint F3 1TB Seagate Barracuda 2TB 14.7200 GIGABYTE GTX460 OC Edition 768MB Seasonic M12II 620W CoolerMaster CM690 II Advenced DELL U2311H 1920x1080p תודה, אביב.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by jeger01,

עד כמה הכרטיס חזק ביחס למחיר הנמוך שלו. האם הוא יכול להפעיל FEAR (ואני מדבר עם זיכרון מספיק מעל ומעבר כנ"ל מעבד ושאר החלקים) על מקסימום? ועם פיטלרים? או OBILIVON? BF2? למשהו יש את הכרטיס שיכול להגיד לי? תודה

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by nicirnTAL,

שוב אני מייסר אותכם ע שאלותיי לגבי כרטיסי החדש: Leadtek GF4Ti4200 64MB ועכשיו אני בא בשאלה אחרת; הוא אמור לבוא עם יציאת DVI ( האם? ), שלפי מה שידוע לי היא יציאה מיוחדת למסכי LCD . יש לי מסך LCD, האם אני צריך מתאם מיוחד? או חוט מיוחד? כי לא נראה לי שהמסך הגיע עם כזה חוט ( הוא כרגע מחובר ל GF2MX שמן הסתם אין לו DVI ) . ואם כן איכשהו אפשר לחבר אותו, האם זה ישנה משהו? מערכת הפעלה: WINXP PRO המסך LCD הוא: PHILIPS 150B2 שוב תודה על הסבלנות !

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מה שאני רוצה לעשות זה לקנות את הכרטיס הטוב ביותר בכמה שפחות כסף. אני אביא לכם כמה מהדברים שאני יכול לרכוש ברוסייה: AGP Sparkle GEFORCE 4 TI 4200 128M DDR VIVO, DVI = 178$ AGP Sparkle GEFORCE 4 TI 4400 128M DDR w/TV, DVI = 233$ AGP Sparkle GEFORCE 4 TI 4600 128M DDR w/TV, DVI =324$ לא מעניין אותי O/C אז אני לא מביא את המחירים של ה Golden Sample AGP Gainward GF4 Ti4200 Ultra/650 TV/DVI 64Mb DDR =176$ AGP Gainward GF4 Ti4400 Ultra/700XP 128Mb VIVO = 286$ AGP Gainward GF4 Ti4600 Ultra/750XP 128Mb =374$ האם שווה לי לקנות משהו בכלל? הריי אין אחריות ובקרוב יוצאות הליבות החדשות של ATI. מה אתם אומרים? אם כן אז איזה כרטיס הכי שווה לי לקחת? האמת לא איכפת לי בגרוש מO/C.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by gania23,

אז ככה אתמול קיבלתי את הכרטיס 7800 GS OC של BFG לפניו היה לי כרטיס radeon 9600 SE ועם הכרטיס ההוא היה לי 100 fps קבוע בקאונטר סטרייק ...... עכשיו אחרי שהתקנתי את הכרטיס מסך החדש אני רואה שה FPS לא עובר את ה 60 .... יש למישהו פיתרון?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by lipa,

http://www.firingsquad.com/hardware/evga_e-geforce_7900_gto/

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by comandobx,

היי חברה, אני רוצה לוודא שהמחשב שלי תומך בGTX 680. ראשית יש לו סלוטים של PCI-E 2 ולא 3. האם זה עדיין בסדר ( כי שמתי לב שהכרטיסים החדשים משתמשים ב-3). בנוסף לזה, יש לך i7-920 (הסדרה הראשונה של סנדי בירדג') וספק כוח של 750W. האם הספק חזק מספיק בשביל הכרטיס GTX 680. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Animor,

שלום, בעקבות התייעצויות בפורום ובדיקה באתרים שונים, החלטתי לקנות את ה-gtx470 בגרסת ה-hawk השקטה שלו. זאת משום שרעש מפריע לי ואני מוכן לשלם קצת יותר על שקט. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=7722 הכרטיס הזה ארוך וגדול מהרגיל, ואני רוצה לוודא שהוא מתאים למחשב שלי מבחינת גודל. לוח האם שלי הוא Asus P5Q והמארז הוא Cooler Master CM 690. ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא מצאתי משהו על מישהו עם מארז/לוח אם כמו שלי שהתקינו את הכרטיס הזה. אין לי חשק לקנות אותו ואז לגלות שהוא לא מתאים... תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Fungus Funk,

כרטיס מסך הכי טוב ומשתלם + קירור בנפרד עד 1300 [OC מתוכנן] שיחזיק טוב את השנה וחצי - שנתיים הבאות בהתחשב ב - DX10 ואם יש כרטיס יותר משתלם מבחינת עלות/ביצועים בחריגה קטנה או בפחות ..

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Xenasis,

אבא שלי עובד בעבודה אם IIYAMA Vision Master Pro 453 והציעו לו להחליף את המסך במסך viewsonic p95f מה דעתכם די לו להחליף או להשאר אם המסך הקיים?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. כי משחקים ברגע של עומס טיפה(אבל טיפה) מקרטעים , משהו שלא מכיר את המשחק לא יבחין בזה משהו שחורש על המשחק יבחין בזה אבל לא בודאות... אז אם אני יסים מאוורר במקום ההיסטניק ה זה (איך שקוראים לו) יהיה הבדל?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Shoshan,

האם יש עוד חברות כמו Nvidia או ATI ?? הכוונה חברות אחרות שמיצרות כרטיסי מסך?

21. Started by F!R3F0X,

יש לי מחשב ישן יחסית ואין לי תקציב לקנות חדש... שידרגתי את הזכרון RAM ואני רוצה גם להחליף קרטיס מסך. יש לי עכשיו GeForce2 MX עם 32MB זכרון. והייתי רוצה לדעת לאיזה אני יכול להחליף, כי יש לי בלוח אם מקסימום AGPX4, והינה המידע על הכרטיס: תגידו אם צריך עוד מידע... תודה מראש.

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Mazumotte,

כי זאת תהייה ממש באסה. אני צריך כרטיס חדש וברגע שהמחיר ירד קרוב יותר ל-1000 ש"ח אני אקנה אותו-אלא אם כן הוא מוגבל ע"י המעבד... אז הוא מוגבל או לא? תודה לכל העוזרים

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by skyline,

יש לי מחשב נייד שעליו מותקנים 2 כרטיסי מסך : AMD Radeon HD 7730M Intel HD graphics 4000 הכרטיס של אינטל שהוא הפנימי מוגדר לי בתור ברירת מחדל, איך אני מגדיר שהחיצוני (ה-AMD) יעבוד לי בתור ברירת מחדל? מי שעוזר לי מלך!!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. יש לי G4MX440 הבאתי GFX5200 ולא ראיתי שינויים (רק הגראפיקה קצת יותר טובה, המשחק עדיין לא עובד יותר מהר) עכשיו המחיר של הATI RADEON יקר לי מידי (אין עלי אלף שקל מיותרים) שראיתי את ה FX5700 המחיר התחיל לרדת קצת 900-800 שקל שראיתי את הרדאון 9600 של FIC המחיר ירד ל 700 שקל לא מספיק לי חחח אין לי מזומנים להשקיע במחשב כרגע ראיתי רדאון 9200 של גיגהבייט ב400 או 500 שקל (ההבדל ב100 שקל זה חיבור Vivo, למה לאזעזל שאני ישלם על זה 100 שקל..) השאלה בכלל איך האיכות של כרטיס כזה זול.. (זה המחיר של ה FX5200 שלא הראה תוצאות מי-יודע-מה.. )

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. ברשותי לוח אם בעל סלוט AGP X4 שפועל ברוחב פס מקסימלי של 32-bit. האם יש אפשרות להתקין עליו כרטיסי מסך שפועלים ברוחב פס גבוה יותר כדוגמת רדיאון 7000? אין לי בעיה שהכרטיס יעבוד ברוחב פס של 32-bit בלבד, השאלה אם דבר כזה יעבוד בכלל. אם כן, האם הדבר יעבוד לכל סוג כרטיס, גם כרטיס שעובד על הנייר ב-256-bit? או שיש גבול מסויים? כמו שכרטיס מסוג X8 לא יעבוד על סלוט של X2? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים