עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by killer20,

אהלן חברה חדש פה אז ככה נתקלתי בכתבה על הדרייבר החדש שמאפשר מערך של ati ו nvidia זה המפרט שלי : מעבד i5-750 לוח אם p55-usb3 זכרונות g.skill 1600mhz 4gb ספק seasonic 650w עכשיו יש לי כרטיס מסך זמני של nvidia 8400gs והשבוע אני קונה hd5870 השאלה שלי קודם כל באיזה חיבור אני משתמש כדי שהפיזיקס יעבוד על ה 8400gs והחישובי גרפיקה על 5870 SLI/CROSS FIRE והאם אני צריך להתקין את הדרייברים של שניהם ואיך אני מגדיר ממש את המערך הזה בתוך המחשב תודה ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  2. Started by LazyBoy,

אהלן, אני עומד לקנות 5770 ותוהה איזה מבין אלה הוא המומלץ: 5770@newegg האם יש הבדלים בצריכת החשמל + פליטת חום בין הכרטיסים? האם ההבדלים בCore Clock יובילו להבדלים מורגשים (או כלשהם) בביצועים? לא מתוכנן OC אני לא אקנה אחד שמציע רק "VGA Replacement Only Return Policy" תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם יש לי כרטיס 9600 GT עם 2 יציאות DVI ככה איך אני עושה שבמסך של המחשב הראו משהו אחד ובטלוויזה הראו משהו אחר ???? המחשב מצא לי את המסך אבל איך אני יודע את הרצוליזה שלו.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  4. Started by davidpo,

איזה יש בין הסידרה 5700 ל-5800?? אני מתלבט בין 5850 ל5770 וניראה לפי הנתונים הטכנים שה"5770" עולה על ה"5850" בהכול.. איך זה יכול להיות??

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. יש לי כרטיס מסך 1950pro pci-X ןאני רואה נקודות צבעוניות קטנות באיתחול עצמו וגם בביוס! ניקיתי טוב את הכרטיס מאבק ואפילו החלפתי מישחה אך שום דבר עוזר. עדיין לא התקנתי מערכת הפעלה. מפרט המחשב הוא: P45-DS3R מעבד E5400 dual core זיכרון 4GB של קינגסטון. ספק Termaltake 550. מישהו יודע מה הבעיה והאם ניתן לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  6. אהלן, יש לי מחשב בן שנה וחצי בערך. אני רוצה עכשיו לראות עליו סרטי HD 1080P וגם משחקים. אני מעדיף לקנות כ.מסך חדש ולצרף למחשב- נראה לי הכי זול, אבל אני לא יודע אם זה כדאי:יכול להיות שאני אצטרך להחליף גם ספק, והמעבד די בינוני - אז אולי בכלל כדאי לי לשדרג? בכל מקרה מבקש המלצה לכ.מסך שיתאים לסרטי FULL HD וגם למשחקים. כרגע יש לי כ.מסך מובנה. זה המפרט הנוכחי שלי מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box לוח אם ASUS M3A78-EM מארז כולל ספק HEC 300W (ספק קטן) מסך סמסונג T220 1. איזה כרטיס מסךכדאי לצרף? 2. חושבים שצריך להחליף ספק?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום אנשים טובים, קניתי לא מזמן מספר חלקים למחשב כשה4890 שלי עושה לי קצת בעיות ואני ככה"נ אחזיר אותו ואשדרג למשהו חזק יותר, רציתי לקבל ממכם המלצה לאיזה כרטיס כדאי לקחת במקומו בהנחה שאני מוסיף עד 500 ש"ח. המפרט שלי בנוסף הוא מעבד CORE I5, 6GB RAM 1500GB HDD לוח P55 של GIGABYTE מסך 20' של ASUS וספק לא ג'נירי די חזק (לא זוכר, נדמה לי 450 או 500 ) אשמח להמלצות, אני מעדיף המלצה לכרטיס של ATI על פני NVIDIA אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים כבדים, אינטנרט ותכנות בVS2008 . חיים

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by Dpod,

כרטיס המסך שלי החליט להפסיק לעבוד ואני צריך תחליף זול שיהיה מסוגל להריץ משחקים מדי פעם אבל בעיקר שיהיה אמין. לוח האם שלי הוא gigabyte ga p35 ds3l, והרטיס הקודם היה geforce 8800gts טווח המחירים שלי הוא בסביבות ה300 אודה מאוד לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by leeran,

כשאני משחק במשחקים, לפעמים המשחק נעצר וקופץ לי בלון של ווינדוס שאומר שהדרייבר קרס והופעל מחדש... יש לי Sapphire HD4850.. מה לעשות כדי שזה לא יקרה שוב? תודה ולילה טוב

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  10. Started by zaza K300,

יש לי שני כ מסך 275 GTX אחד ASUS אחד GIGABAYTE אני לא מצליח לימצא תוחנה שתיתן לי אפשרות לכוון את המאירות של המאווררים הבעיה שרק התוכנה של הכ מסך הרישון עובדת תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  11. אוקיי , אז הכרטיס שלי מגיע עם שני ביוסים , האחד עובד בתדרים 750/950 , והשני עובד ב 775/1000. כמובן שאני תמיד משתמש בתדר הגבוה יותר, ומשום שהכרטיס מגיע עם האפשרות הזאת מהמפעל, לא אמורה להיות לו שום בעייה לעבוד בתדרים האלו. היום שמתי לב כי ב GTA IV מתחילים להופיע לי ריבועים גדולים וכחולים על המסך, אותו הדבר קורה ב BFBC2, רק ששמה הריבועים הם לבנים וקטנים, הם מופיעים ונעלמים. העברתי את הכרטיס למצב הרגיל שלו (750/950) , והכל עובד בלי בעייה, החזרתי למצב המומהר והריבועים חוזרים! הכרטיס מגיע ל 70 מעלות במאמץ , שזה לא הרבה לכרטיס הזה. האם זה 100% פגם בכרטיס? , או שאולי הבעייה יכולה לינבוא מרכיב אחר במחשב? הכרטיס עדיין באחריות למזלי כך שלא תהייה בעייה להחליף אותו

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by ToMuSH,

שלום, חשבתי להחליף את ה- GTX 260 216SP שלי ב- HD4890, לאחר שראיתי ב- SkyPC שהוא עולה 640 שקל, אבל עכשיו אני לא מוצא את דף המוצר שם... יש מצב שהוא נגמר? מפה לשם, יש גם איפשהו אותו ב- 720 ש"ח נראה לי, ככה שאם אני מוכר את שלי (נגיע לזה בהמשך) ומוסיף כמה גרושים, אני מקבל כרטיס חזק יותר. השאלה אם זה שווה את כל הבירבורציה הזאת (מכירה, קניה - אולי עם משלוח)... זה שווה את תוספת הביצועים הזו? אני משחק לרוב על FHD עם הגדרות גבוהות וכמה AA שאני יכול, במידה והמשחק LAGGING אני מוריד את ההגדרות עד שהוא רץ חלק - כי אני חייב. ובכמה נראה לכם שאוכל להעיף את הכרטיס? עם אחריות לעוד שנתיים וקצת (חודש-חודשיים) ב- SkyPC.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by BoOoM2008,

האלן יש פה צוואר בקבוק HD4890-Q8300? אני יכול לשלב את שתי הרכיבים האלה במחשב כי יש לי Q8300 וקנו לי במתנה HD4890 מקווה שאפשר לשלב בינהם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, בזמן הקרוב אני מתכוון לקנות טלוויזיה FHD, אותה אחבר למחשב. יש לי כרטיס xfx hd4850, והוא בעל 2 יציאות DVI ויציאה 7 פינים (באריזה מגיע גם כבל שמפצל 7 פינים לRGB). מה הדרך הטובה ביותר לחבר את הטלוויזיה? האם חיבור בDVI עדיף על RGB? תודה

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  15. בגדול ראיתי שיש את ה4890 בכלום כסף אבל אין לי כסף אליו ואני מועניין בכרטיס מתקדם יותר שבולעה פחות חשמל מה שכן חשבתי שכרטיס לפיזיקה יהיה פיתרון נחמד לעכשיו לאור המשחקים שהולכים לצאת בקרוב התקציב עד 500 לכרטיס הפיזיקה הבנתי שה240gt‏ עושה יפה את העבודה מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  16. Started by eran131,

שלום לכולם בתאריך 26/5/10 יצא עדכון חדש של ATI לגרסאות 4XXX(רק את זה בדקתי) יש לי כרטיס מסך ATI Readon 4890 Vapor-X והורדתי את העדכון כשסיימתי את העדכון הוא אמר שיש בעיה עם החבילה(The Package is failure משהו בסגנון הזה) ואז כשהוא ביקש לעשות Restart ,עשיתי את הRestart והוא הראה את השגיאה הבאה שלא נותנת לי להפעיל CCC- בבקשה תגידו לי מה לעשות, (מחקתי את הדרייבר דרך ההתקנה-עשיתי Uninstall ואז הפעלתי ת'מחשב מחדש ולחצתי על Install וזה עדין לא עזר...) תודה, ערן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום חברים, השתדלתי לנסח את הכותרת באופן הכי נייטרלי שאפשר. מי שבקיא קצת בתחום וזוכר קצת היסטוריה, יודע שלא מדובר במקרה ראשון בו Nvidia פועלת בדרכים "שנויות במחלוקת". http://www.ngohq.com/news/17926-nvidia-blacklists-website-for-posting-honest-reviews.html תשתדלו בבקשה לא להפוך את זה למלחמה של פאנבויז.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yossi126,

ברשותי ספק corsair vx450 ומתרוצצות לי מחשבות על שדרוג הכרטיס. מהו הכרטיס הכי חזק שאני יכול לקנות במסגרת הספק הזה? תודה

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  19. Started by 00Amir,

איך משלבים כרטיס של ATI עם כרטיס של Nvidia בשביל פיזיקס? יש לי GTS 250 וחשבתי לשדרג ל GTX 260 או ל ATI אחר... ואז חשבתי לשדרג לכרטיס ATI ששווה או עולה בביצועים על GTX260 ולהשאיר את ה GTS250 לפיזיקס... מה דעתכם? לשדרג ל 260 או ל ATI ולהשאיר את ה 250? תודה

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  20. הכרטיס מיועד למשחקים, מסך 22". המחשב יחסית ישן(שנתיים), מעבד E6300. עדיפות לקנייה מRSM. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  21. Started by shahar2k7,

GV-R575D5-1GD יורכב על מערכת Q8400 4GB DDR2 מסך 22" ב DVI מסך 37" ב HDMI SEASONIC 650W מומלץ? לא מומלץ? המלצות אחרות בתחום ה 700-750 ש"ח יתקבלו בברכה. תודה ושבוע טוב. שחר.

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  22. ובכן, חיברתי את הטלוויזיה (21' JVC) לכ.מסך שלי, והצבע כרגע הוא שחור לבן. הגדרתי ב-CP ל-Israel PAL וזה עדיין שחור לבן... *מכ.מסך יוצא S-Video ונכנס ל-TV In עם בננה. איך אני מגדיר אותו להיות צבעוני? תודה!

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. היי. יש לי בנייד ATI RADEON HD 5650. ראיתי שיצא היום CATALYST גרסה חדשה. האם אני יכול להתקין את זה ובעצם אלה יהיו הדרייברים שלי, גם במחשב נייד? ולפני זה השתמשתי בכרטיסי NVIDIA גם בנייחים אז אני לא כל כך מבין בזה. אני צריך להתקין גם דרייבר רגיל לכרטיס מסך או שאני מתקין רק את CATALYST וזהו? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  24. EVGA נותנים שנה אחריות אבל הבנתי שיותר טובים ואכותיים. INNO3D עם שנתיים, עדיף ללכת עדיין על EVGA? תודה!

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by vico05,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל לא יודע איזה מתאים לי למחשב תוכלו לעזור ולתת המלצות לוח אם- GA-G31M-ES2L מעבד- dual core e5300 זיכרון 2G אני מחפש משהו בסביבות 400 ש"ח אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה למשחקים וכו'

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים