עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מה אתה אומר מבין השלושה GTX275, HD4890 או4850X2 ?? שלושתם עולים פחות או יותר לפי דעתי יש תחרות בין ה4850X2 לGTX275 בעתיד(שנה) לעשות CF או SLI

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by safari,

הכותרת אומרת הכל! מה דעתכם? תודה לעוזרים?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by faza,

אני בונה מחשב שרת לקולנוע ביתי אשר יפעל על מסך פלסמה. אני מחפש כרטיס מסך שיוציא לי עם הרזולוציה הטובה ביותר. הכרטיס צריך להיות שקט ועם יציאת DVI כדי שאוכל לחבר אותו לפלסמה. מה מומלץ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני מאוד מאוכזב... לפני שבוע הייתי אומר שיש לי ראידון 9700 פרו ספייר היו פותחים את הפה מה ?! אחלה כרטיס אז יצא 9800 מה אתם רוצים להגיד שה 9700 שלי לא טוב ?! אני לא מדבר בשם עצמי אני מדבר בשם כולם קיבלתי את המחשב רק לפני 5 ימים אם 9700 פרו (ספייר ) על תשכחו שיצא דריברים חדשים מבית ati אז ה 9700 פרו ישיג הרבה יותר ביצועים לא כה ?! אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס ?! ראידון 9700 פרו מה הוא כבר לא חיה רעה ?!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, קודם כל, אני עשיתי חיפוש בנושא... מצאתי מספר דיונים אבל לא קיבלתי תשובה ישירה לשאלה שלי. אני ממש רגע לפני הזמנת מחשב, בין החלקים הHD4850. בהתחלה חשבתי ישר על ג'יגה בייט, אבל אחרי התבוננות נוספת ראיתי את הכרטיס במחירים נמוכים הרבה יותר, עד 160 שקל פחות (הפליט). מה יש בג'יגה בייט שעשוי להצדיק את מחירו היקר? ואם אין הצדקה, מה המומלץ ביותר מבחינת רעש/קירור/ביצועים (OC)... בסקאיי אין מבחר גדול, אבל משם אני מזמין את המערכת כולה...: http://www.skypc.co.il/search.asp?PNum=1&Qsearch=RADEON%20HD4850%20&QManufact=&OrderBy=3 מה הכי עדיף מבין אלו? ואם יש משהו שיכול להצדיק קניה ממקום אחר?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. המסך הזה הוא היקר ביותר במסכי 17 אינץ האם הוא שווה את הכסף?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. ראיתי שיצאה הגירסה של 1G ב300 שקל יותר מהחצי ג'יגה. האם שווה לקנות את ה1G? שיפור משמעותי?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by amit22,

FX5900CP 1490 שקל בפנדה איך המחיר כול כך זול בדקתי באתר של החברה שמיצרת אותו והוא כמו כול fx 5900 סתנדרתי והוא גם במהיריות שעון לוקח את ה radeon 9800 pro

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by shem86,

שלום חברים, אשמח לעזרה כי אני לא ממש בעיניים בכל מה שקשור לחומרה בשנים האחרונות. יש לי מחשב בן 5 עם לוח GA-p35-ds3l כרטיס המסך הישן שבק חיים כבר כמה פעמים ובכל פעם החייתי אותו ע"י 10 דקות בתנור על 180 מעלות.. O0 בכל מקרה החלטתי שהפעם נגמרו המשחקים והגיע הזמן לשדרג. אני מחפש כרטיס שיתאים למפרט שלי בלי להיות overkill זה מה שיש לי: כרטיס לשעבר 8800gt מעבד q6600 וזכרון 4g כלשהו גם הספק כח הלך לעולמו במשך השנים וכרגע אני עם ספק 500 גנרי שהשגתי מחבר, אם תוכלו להמליץ גם על ספק מתאים זה יעזור נורא. תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by MasterNaor,

היי! אני מעוניין להוסיף ל OPTIPLEX שלי כרטיס מסך... (לוח אם מדגם 04Y8V0) מסקירות שקראתי/ראיתי/שמעתי אני מבין שהכרטיס המומלץ יהיה gigabyte gt 1030, האם יש המלצות נוספות? רעיונות? מחשבות? מחכה לשמוע... תודה רבה מראש כמובן!!!

11. Started by bennnn,

רציתי בבקשה לדעת בכמה אחוזים בערך ה 6970 טוב יותר מה 5850? ובכמה אחוזים ה 6950 יותר טוב מ ה 5850? ואני יודע שאפשר להפוך 6950 ל 6970. ועוד שאלה בבקשה מתי עתיד לצאת ה 6990??תודה לכולם!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, זה כבר זמן רב שאני מנסה להבין למה חבילת הדרייברים של ATI הכי עדכנית (כל פעם גירסא שונה ) פשוט לא מזהה את הכרטיס שלי יש לי spphire 1950xt 256 ורק הדרייברים שקיבלתי בדיסק עם הכרטיס עובדים! וזה גירסא כבר ישנה משהו 6 ואני רוצה להתקין את 7 וזה פשוט אומר לי ברגע שאני נכנס לקטליסט שהוא לא מזהה את הכרטיס מישהו מכיר?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. התקנתי עדכונים של intel להתקן תצוגה.. כרגע המחשב לא מזהה אותו ודורש ממני אישור להפעיל קובץ בשם "igfxcfg module" מתיקייה windows/system32 מבקש ממני להפעיל קובץ כזה עם סיומת cpl בגירסה קודמת כי יש לו יותר הרשאות. מה זה?.. מחשב נייד acer aspire 5612zwlmi 32 סיביות.. שבת שלום!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. התקנתי דרייברים שבאו עם הכרטיס מסך בדיסק, והמחשב אץ קצת לאט... יש לי פנטיום 4, ספק 520W ג'נרי, לוח ABIT IG-80 וג'יגה זכרון.. תודה מראש לעוזרים, גיל

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by gggil,

HD3650 PCIE DDR3 עולה בערך 400-500 שקל. DDR2 עולה בסביבות ה300-350 שקל. יש הבדל כל כך גדול בין הגרסאות שכדאי להשקיע בDDR3 או שלא ארגיש שום הבדל בין הDDR2 ל3?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by naki,

הטמפרטורה של הכרטיס שלי במנוחה היא 54 מעלות בערך, וקר עכשיו בחדר... השאלה למה הטמפרטורה לא יורדת? איך אני בודק מה מחמם את הכרטיס? עקרונית הקירור שלו לא עובד בטמפרטורות כאלה, על פי הגדרות היצרן.. יש את הלדים שפעולים בצדדים שאין קירור.. והתאורה windforce כשהקירור עובד.. מה אפשר לעשות?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום,אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב חדש..הכרטיס ישמש מדי פעם למשחקים [כמו סיבוליזיישן 4] אבל בעיקר לסרטי hd ... אז איזה כרטיס עדיף? לסרטים? למשחקים? שווה ההבדל במחיר? תודה מראש

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני בקרוב אולי אזמין את זה: http://www.pricegrabber.com/user_sales_getprod.php?masterid=16697821&lot_id=2793596 יש לי חריץ AGP 8. חישבתי הכל וזה יוצא בערך 1300 ש"ח כולל משלוח ומיסים אבל האם הוא שווה? הוא יכול להריץ נגיד את COH על מקס'? אה ואני יודע שזה נשבע נובי אבל הוא יותר טוב מ X800 של ATI?(או 800X או משהו כזה)

• 29 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by SEangel,

http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R96128D.htm# http://www.fic.com.tw/product/vga/1stgraphics.aspx?model_id=24 בג'יגה בייט רוחב הבאס הוא רק 64 ביט זאת טעות דפוס?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by law89,

היי. אני מנסה לשחק ניד פור ספיד היט. הדרישות מערכת למטה. האם יכול להיות שכרטיס מסך 3050 Ti מתקשה לסחוב בחלק מהחלקים? שמתי לב שבעת שמופיע לדוגמה שוטרים, תגיד יש לאגים ל-5-10 שניות. מבחינת הגדרות גרפיות - הן על אותו. המסך של הנייד הוא 2k, הוא אני סוגר את המכסה ומחבר אותו למסך חיצוני של 23.8 אינץ' עם רזולוציה של FHD. האם יכול להיות שזה אולי המעבד ולא הכרטיס מסך? דרישות מערכת מהאתר של המשחק: Need For Speed Heat™ PC minimum system requirements OS: Windows 10 Processor (AMD): FX-6350 or equivalent Processor (Intel): Core i5-3570 or equivalent Memory: 8 GB Graphics Card (AMD): Radeon 7970/Radeon R9 280x or equivalent …

21. Started by YARONGT,

שלום חברה. חבר שלי קנה את ה ge force gt 440 gddr5 ב380 ש''ח האם זה שווה?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by GiZmo,

קניתי את הרדאון 9100, חיברתי, והתצוגה מרצדת !!! בכל מצב, גם כשאני בביוס...ניסיתי לשנות הגדרות, כלום לא עוזר... הבעיה היא לא במסך ! האם הכרטיס פגום ?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Evyatar1620,

שלום יש לי מחשב בן כמעט 5 מעבד איי 5 משנת 2013. הכרטיס שנשרף הוא ati 7950 3gb. השימוש במחשב הוא רק לoverwatch שירוץ על הגדרות נמוכות במקסימום 150 fps עם סטייה של 30 למטה. התקציב שלי הוא כמה שיותר נמוך, אפילו יד שנייה אם ידוע על דגם. תודה רבה

24. Started by tzr84,

שלום, אני רוצה לשדרג את הכרטיס שלי, כבר מתיישן... חשבתי על - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239 יש לי ספק ג'נרי די חזק ויציב 500W התקציב 900 ש"ח המפרט בצד ימין. האם המערכת שלי תחזיק כזה כרטיס או שהייתם הולכים על משהו אחר...

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Sweet_Tooth,

הלוח אם שלי מצויד ב AGP X4 בלבד ואני מתכוון להזמין את ה GT החדש אז עד כמה זה ישפיע על רמת הביצועים של הכרטיס?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.