כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום , אני קונה כרטיס זה מ EBAY , כבר זכיתי נשאר רק לשלם , האם כרטיס זה טוב , האם מחיר טוב , יש איזה כרטיס יותר טוב בסביבות מחיר זה ... תודה .... נתוני מחשב : Intel Pentium 4 2GH 384 MB זיכרון
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי השוואות בין הX1950PRO ל X1900GT ויש הבדל של 5 -6 FPS אז זה ישנה כל כך או לא שווה לקנות אותו ועדיף כבר איזה 7600GT\GS או 7900GSבדקתי באתר הזה סליחה על הגרמנית חחחח http://hardware.thgweb.de/charts/grafikkarten.html?modelx=33&model1=549&model2=607&chart=199
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין הגבלת תקציב, אבל אני מבקש שכל תגובה תבוא עם סימוכין... מה הכי כדאי לקנות, ביחס של עלות/תועלת (מפרט מפורט בצד ימין, תדמיינו שיש שם עוד 128 מגה זכרון)
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-הכרטיס הזה שבזיגזג הוא AGP? -איך הוא לעומת ה6600GT? -והאם הוא יפעל על ספק 300W? כי כתוב באתר החברה 350W מינימום. -האם ספק 300W יספיק בשביל 6600GT?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אצלי יש את האדום ואצלו ליבת r360 חוץ מזה קניתי אותו כאשר פה בפורום הפנו אותו לחנות אשר מוכרת אותםעם הליבות האלו,לאחרונה אחד אמר לי שדווקא לכרטיסים עם ה-pcb הירוקים של ליבת r360 איזה מבינהם הנכון?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתה אומר מבין השלושה GTX275, HD4890 או4850X2 ?? שלושתם עולים פחות או יותר לפי דעתי יש תחרות בין ה4850X2 לGTX275 בעתיד(שנה) לעשות CF או SLI
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כנ"ל אין מגבלת תקציב תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שוב אני מייסר אותכם ע שאלותיי לגבי כרטיסי החדש: Leadtek GF4Ti4200 64MB ועכשיו אני בא בשאלה אחרת; הוא אמור לבוא עם יציאת DVI ( האם? ), שלפי מה שידוע לי היא יציאה מיוחדת למסכי LCD . יש לי מסך LCD, האם אני צריך מתאם מיוחד? או חוט מיוחד? כי לא נראה לי שהמסך הגיע עם כזה חוט ( הוא כרגע מחובר ל GF2MX שמן הסתם אין לו DVI ) . ואם כן איכשהו אפשר לחבר אותו, האם זה ישנה משהו? מערכת הפעלה: WINXP PRO המסך LCD הוא: PHILIPS 150B2 שוב תודה על הסבלנות !
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי Q9450 4 ג'יגה ראם 8800GT CM690 CROSHIR 550W יש משחקים כמו COD,וירטואל טניס החדש וכו'...שכשאני משחק בהם אחרי כמה זמן יוצא מסך שחור המשחק נתקע ואז הוא חוזר..בזמן הזה אם עושים מזער זה רושם איזה הודעה על מנהל תצוגה שהוא לא מגיב.. עידכנתי דרייברים וכו'.. מה אני עושה??
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך חזק שירוץ על המסך הזה dell u2713h ברזולוציה 2560*1440 חשבתי על NVIDIA GeForce GTX 970 4GB GDDR5 הוא ירוץ על מערכת : ספק כח : seasonic g-550 מעבד : Intel i7-4790 3.6Ghz לוח אם : h97 gaming 3 זיכרונות : 16 giga השאלה אם יש כיום כרטיס מסך יותר טוב לא משנה אם הוא קצת יותר בכסף. או האם שווה לי לחכות קצת זמן אם ידוע שהולך לצאת דור חדש וכ"ו והאם הספק שלי יחזיק כרטיס כזה תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי geforce 4 ti 4600 asus ואני רוצה לדעת איך כדי לעשות את ההגדרות, עשיתי על המקסימום, ורציתי לשאול אם זה מוגזם? יש לי p4 2.26 intel 512 ddr אם תרצו עוד פרטים אז תודיעו.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב עם לוח אם Intel DV915GEV ומעבד פנטיום 4, 3Ghz, מערכת הפעלה XP כרטיס המסך GeForce 6600 של Gainward עם 256MB שבק חיים. המחשב ישמש לפחות עוד 3 שנים בצרכים דומים ש- GeForec 6600 היה מספיק עבורם. לא משמש למשחקים - שימושים כללים, אינטרנט, Office ועיבודי תמונות מבקש לדעת האם GeForce 210 מקביל לכרטיס הנ"ל והאם יתאים ללוח האם שלי (בעיות תאימות של PCI-E 2.0 מול PCI-E 1.0 למשל). תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר גל ראשון של מוצרים סולידיים ללא הפתעות מיוחדות - אנחנו מתחילים לקבל מידע אודות הדגמים המושקעים והמתקדמים ביותר שמכינות לנו שותפותיה של NVIDIA לעסק לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
אני מדבר על הטכנולוגיה החדשה ש ATI וגםם NVIDIA משתמשות בדגמים החדשים של הכרטיסים AVIVO אתם מרגישים שיפור איכות באמת בסרטים \ TV OUT ? פיסקה ראשונה http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewArticle&sg=hardware&id=95&page=3
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי כיום שתי HD4870 בcrossfire והגיע הזמן לשדרג. חשבתי על crossfire של HD6870 של ASUS. הערות או המלצות למשהו אחר? מעבד: AMD phenom II X4 955 @3.2GHZ ספק: everst 80 plus 700WATT תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול בוצעה AMD 2017 Financial Analyst Day , הצגת החומר המלאה ארכה כ- 3 שעות. בהקשר של כרטיסי מסך בכל אופן (שזהו תוכן השרשור הנוכחי) נראה הופעת אומן (הייתי מכנה אותה) של רדג'ה קדורי - ראש חטיבת ההאצה הגראפית של AMD . גלגלו לדקה 30:40 בסרטון על מנת להגיע ישירות לחלק שהוא מציג - סופר מעניין ומראה לנו שגם AMD נמצאת חזק בטכנולוגיה הגראפית, ועשויה לתת תחרות מאד יפה לנווידיה בהמשך. אגב, נתח השוק של AMD עלה מ- 20 אחוז ל- 30 אחוז בשנה האחרונה וזוהי אינה אלא בשורה משמחת עבורנו הצרכנים מטעמים מובנים, בעיקרם החזרת התחרות לזירה. תוכלו לראות כי AMD מחזיקה כיום בכמה נקודות ייחודיות להם בתעשייה המקצועית ושבהם לנווידיה אין דריסת רגל מקבי…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בעקבות התייעצויות בפורום ובדיקה באתרים שונים, החלטתי לקנות את ה-gtx470 בגרסת ה-hawk השקטה שלו. זאת משום שרעש מפריע לי ואני מוכן לשלם קצת יותר על שקט. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=7722 הכרטיס הזה ארוך וגדול מהרגיל, ואני רוצה לוודא שהוא מתאים למחשב שלי מבחינת גודל. לוח האם שלי הוא Asus P5Q והמארז הוא Cooler Master CM 690. ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא מצאתי משהו על מישהו עם מארז/לוח אם כמו שלי שהתקינו את הכרטיס הזה. אין לי חשק לקנות אותו ואז לגלות שהוא לא מתאים... תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת , אני מחפש יחס עלות-תועלת גבוהה לתקציב הנ"ל , לא צריך משהו יותר חזר כי כרגע מסתדר עם כרטיס בשווי 200 ש"ח (Nvidia Geforce 210 שנשבר לו המאוורר ופשוט לא שווה לתקן אותו נראה לי). יש הצעות ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני מריץ את המשחק SCII על הגדרות HIGH , והוא מקרטע לי וזז מאוד לאט , בשלב האחרון הוא בכלל לא ניתן לשיחוק זה המפרט: Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHZ Gigabyte GA-G33M-DS2R HID-compliant MX518 Optical Mouse Drive #1 - WDC WD3200AAKS-00VYA0 (298 GB) Corsair Value Select VS1GB667D2 2X1GB enermax liberty 400 asus hd 4670 512mb עכשיו אני רוצה לשדרג כרטיס מסך , תקציב עד 700 , ואני מעוניין לדעת עד איזה כרטיס מסך אני יכול להגיע בלי שיהיה לי צוואר בקבוק , כלומר מאיזה שלב אני כבר לא ינצל את הכרטיס לגמרי (איזה סוג כרטיס כבר ) ותודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האלן חברה יש לי בעיה עם REFRESH RATE קודם כל אני משתמש בדרך כלל ב85HRZ RR אך כאשר אני נכנס למשחק כלשהו אז הRR שמה הופך להיות 60HRZ וכאשר אני יוצא מהמשחק הRR נשאר אותו דבר ולא חוזר ל-85! מה לעשות ? זה מעצבן , אני עובד על XP עם TI 4200 של GAIWNWARD ן LG FLATRN 795FT אם זה יעזור לכם \ לי תודה מראש..
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://rapidshare.com/files/40214791/DirectX9.2.EXE.html נראה לכם אמין? הורדתי וביצעתי סריקת וירוסים (עם AOL ACTIVE VIRUS SHIELD) וזה לא מצא שום וירוס.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. להבנתי, כרטיס מסך הוא כרטיס בעל מעבד יעודי, שמתמודד עם כל ה"עניינים" הגרפיים א-ב-ל, אנחנו גם יודעים שלא חייבים להתקין כרטיס גרפי. לכן מתבקשת השאלה: כאשר כרטיס גרפי יעודי לא מותקן, האם זהו המעבד (CPU) עצמו שעליו מוטלת גם המטלה הזאת (של ה gpu)? אם כן - מדובר על תפקיד מאוד משמעותי, לא? ומכך יוצא שאפילו התקנה של כרטיס גרפי הכי "מאעפן" (סליחה), תעזור פלאים. לא? מצד שני, יצא לי כבר להסתכל על מעבד מסוים (Pentium) ולשים לב שיש ליבה גרפית חיצונית (נפרדת). אז.... מה קורה שם בדיוק? :s05: תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכול ה"גיקים" אני חייב לקנות מסך חדש ואחרי התלבטויות קשות החלטתי לעבור ל-LCD. ההתלבטויות לבסוף צומצמו לשתי אופציות : 1. Hyundai 17 ImageQuest Q17 עם חיבור ה-DVI ב- 2500 ש"ח 2. ViewSonic 17 LCD VP171 Black ב- 3079 ש"ח המוח עוד מעט נשרף לי ואני לא מצליח להחליט ( 3000 ש"ח זה הגבול אז לא להציע יותר יקרים ) אנא עזרה ...לפני שאני שולח יד בנפשי :nixweiss: :s05: :nixweiss:
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אבא שלי עובד בעבודה אם IIYAMA Vision Master Pro 453 והציעו לו להחליף את המסך במסך viewsonic p95f מה דעתכם די לו להחליף או להשאר אם המסך הקיים?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש עוד חברות כמו Nvidia או ATI ?? הכוונה חברות אחרות שמיצרות כרטיסי מסך?
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-