עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by RocknRolla,

פתחתי כאן נושא לפני שבועיים. אני שלחתי את המחשב שלי לתיקון לפני חודשיים והביאו לי כרטיס מסך זמני הרבה פחות טוב ממה שהיה לי. עברו כבר חודשיים אני כבר לא ידוע מה לעשות. אני מתקשר לחנות כל פעם הם אומרים לי החברה פשטה את הרגל וצריך סבלנות כי גם האחריות אז מבוטלת והם פנו לחברה אחרת ולא יודע מה הם כבר מחרטטים לי שם. התקשרתי היום שוב לחנות כבר חטפתי קריז ואותו סיפור הם אומרים לי סבלנות. מה אני יכול לעשות? אני חייב לקבל את הכרטיס עד ה-20 לחודש פשוט חייב.

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  2. Started by ronoz,

שלום לצורך שימוש משרדי, אני מתכוון לשים 2 כרטיסי מסך כאלה במחשב לצורך חיבור 4 מסכים. להלן לינקים למוצרים: http://skypc.co.il/pl_product~4260183360698~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~T93GS512~8~0.htm תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  3. Started by manticore,

מה ההבדל בין שני הכרטיסים הנ"ל על לפטופ? ATI Mobility Radeon HD 4570 512M ATI Mobility Radeon HD 5470 1GB והאם שידרוג ל 5470 שווה 150 ש"ח? תודה

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  4. אני מתכוון לפרמט את המחשב הישן שלי ולהתקין עליו Windows 7. יש לי 2 אפשרויות להרכבת כרטיס מסך. הראשון הוא Nvidia 7900 GS בנפח 256MB השני הוא ATI Radeon HD 3650 אני לא זוכר כרגע את הנפח (נדמה לי 512MB). המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, עבודה עם AutoCad 2010 ו Google Sketchup [סטודנטית לאדריכלות]. איזה כרטיס מסך עדיף להתקין מבחינצ כוח עיבוד (בעיקר לאוטוקד וסקצ'אפ)??

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום לכולם ! אני פונה בבקשת עזרה מכם, הכרטיס מסך שלי כאמור התקלקל\נשרף\גמר את הקריירה...למזלי הרב הוא באחריות לעוד שנה,רכשתי אותו מאחת החנויות היותר מוכרות באיזור חיפה. היום נאמר לי מהם טלפונית שאין יותר את הכרטיס הזה ולא יהיה גם. רציתי לדעת מה עושים במצב כזה,מה מתאים מבחינת ביצועים לכרטיס שהיה לי?? אני חייב לציין שזה היה כרטיס מעולה וממש הייתי מרוצה ממנו.. הכרטיס היה 512 מגה. תודה מקרב לב לעוזרים ! **תודה רבה לנעה מחשבים על השירות-שירות לדעתי חשוב יותר מכל דבר אחר בכל רכישה

• 55 תגובות
    • 5.4k צפיות
  6. אני רוצה לקנות כרטיס מסך מהדגם שכתוב למעלה.... יש למוצר הזה שני דגמים. רציתי לדעת איזה מהם יותר טוב??? זה עם 1 ג'יגה זיכרון אבל DDR3 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5105&CatCode=529 וזה עם 512 מגה זיכרון אבל DDR5..?? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4584&CatCode=529 שאלה נוספת... האם אני יצטרך ספק יותר חזק?? המפרט שלי הוא (ספק 500W) INTEL E6300 3GB RAM 250GB לוח אם ABIT AW9D-MAX

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום רב, מזה זמן מה אני חוכך בדעתי להכניס למארז שלי עוד כרטיס גרפי על מנת לטפל ברינדורים וגרפיקה תלת מימדית שבה אני עוסק עקב היותי סטודנט לעיצוב תעשייתי. נכון להיום, אני כלל מרוצה מיכולות הרינדור של המחשב ככלל. תמונה באיכות 1280X800 לוקחת לי ברמה סבירה כ5 שעות לרינדור. למרות שלא מדובר באובייקטים מורכבים מדי. אני כבר יודע שהתוכנות הללו לא תומכות בכרטיסים כגון ה5850 שבו אני משתמש, ולכן הייתי רוצה להוסיף FIREGL לחגיגה. השאלה היא האם ניתן, ללא XFIRE לצור מצב שבו שני כרטיסים עובדים על אותו מחשב ללא התנגשויות כאשר כל אחד עושה עבודה ספציפית?

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  8. אני רוצה לקנות מחשב ואני מתבלט לגבי הכרטיס מסך: PowerColor ATI Radeon 5750 1GB GDDR5 HDMI או PowerColor ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI הבדלי הביצועים שלהם משמעותיים? אני רוצה לקנות גם מסך 22", שתי הכרטיסי מסך יעבדו איתו טוב? תודה!

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  9. Started by Eternal Thought,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס חדש למטרות משחקים, בשאיפה סוף סוף לשחק כמה דברים על הגדרות מקסימליות. מפרט המחשב שלי הוא: מערכת הפעלה - ווינדווס 7 מעבד - intel core2 quad 2.4 GH 2 ג'יגה זיכרון (אני חושב DDR2, לא זכורה לי המהירות) מסך - 20 אינץ', 1680x1050. ספק - 430 וואט. לגבי טווח המחיר, אני חושב שיותר חשוב לי שהוא יוכל להריץ את מה שאני רוצה (dawn of war 2 ו-starcraft 2, אם זה מעניין) בהגדרות מקסימליות. האם יש לדעתכם כרטיסים לא יותר יקרים מאיזור ה-700 ש"ח שיספקו את זה? אגב, לא רלוונטי לי יכולות האובר-קלוקינג או דברים אחרים, אין לי יותר מדי סבלנות או אומץ להתחיל להתעסק עם זה כרגע. ושאלה נוספת, אם את רוב רכיבי החומרה שלי נמכרו תחת השם Gigabyte (לא ברור לי אם הם מפיצים או משה…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. כותרת, אין יותר בקשות מזה. כמובן PCI-EX16, ספק 300W לא ידוע עדיין של איזה חברה אולי של HEC.(פשוט מחפש משהו זול) ועל הדרך שאלה: זה משנה שהלוח-אם תומך בPCI-EX16 בגרסא 1.1?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  11. Started by saarhadad,

האם הכרטיס הזה מאפשר העלת מתחים http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4459&CatCode=531 חשוב לי מאוד אחרת ה-oc המתוכנן יהיה מוגבל ואזי אין לי עניין בכרטיס רק אם יש לו העלת מתחים

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  12. Started by rider704,

מפרט: p55-us3l 4gb i5 750 hec 550 PC 5750 1GB WIN7 64 אז ככה: בעיות כאלה: 1.חץ בגדול ענק! 2. FLASH PLAYER זורק מסך שחור ונתקע 3.בסרטי HD(ולא רק) אותו סיפור! במשחקים עד עכשיו לא נתקע! דרייבים חדשים הותקנו בהצלחה! מבקש עזרתכם! תודה מראש!!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by NuNaTaK,

אני צריך לממש אחריות לכרטיס מסך 9800GT 512MB של Innovision (הPure Video לא מתפקד) ואני מניח שלא יתנו לי כרטיס זהה ולכן אני רוצה לדעת מה לבקש במקום וכמה הכרטיס הזה שווה, תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by djcahi,

שלום לכולם הייתי רוצה ייעוץ לכרטיס מסך בסביבות ה 800 700 900 ש"ח פחות או יותר לצורך גם פעולת משחקים חשוב לי איכות תמונוה ברורה ונקיה ברמה טובה . למפרט מחשב שכזה Intel Core i7-930 2.80 Intel X58 Express Based Main Board 6GB (2048x3) DDR3 1333MHz Triple Channel Low Noise 500W True Power Supply - 80 Plus Program 120mm Low Noise 17dbA Rear Fan 2 x HDD Box - HDD Shock Absorber & Cooler - Complete Silence Passive Bridge & Mosfet Heatsink - Silent מסך של samsung hd 23 אינ'ץ רזולוצית משחק ועבודה 1920 x 1080

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  15. Started by WarSoul,

שלום , חבר המליץ לי ללכת על שני כרטיסי 5750 בקרוספייר מאשר כרטיס 5850 אחד , מה יותר חזק ?

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  16. Started by r0ckY,

אשמח להמצלה לכ. מסך בעיקרון אני מתלבט בין HD4890 או HD5770 , המסך Dell 2007WFP , אשמח להמלצות (משחק במשחקים).

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  17. שכל מכשיר יהיה בחדר אחר?

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  18. Started by BoOoM2008,

סתם שאלה Q8300 ו HD5850 יוצר צוואר בקבוק ענקי? יש אפשרות לשלב בינהם ? OC לתדר 3GHZ יכול לפתור את הבעיה? אני סתם שואל לידע יש לי את HD4890 והאמת שהוא פצצה.. פשוט רציתי לדעת :Q

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by WarSoul,

שלום , אני קונה מחשב למטרת משחקים רצוי גרפיקה גבוהה ורציתי לחסוך קצת בכרטיס מסך וללכת על משהוא יותר חלש , השאלה שלי זה מה ההפרש בביצועים בין שני הכרטיסים הללו ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אהלן, אני בים באמצע ניסיון לדוג כמה דגים ואני מקבל טלפון מחבר שאומר כי שינה את הרזו' (בדרך הרגילה, אם יש בכלל עוד דרך) במחשב ולאחר שעשה ריסטרט הצג לא מוכן להציג כלום בטענה שהוא או הכ.מסך לא תומכים ברזו' הזו. מאחר והבחור לא יכול לראות כלום על המסך הוא גם לא יכול להחזיר את זה למצב הקודם. רעיונות למישהו?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  21. שלום ראיתי מפרט בחנות שהכרטיס שם הוא nvidia geforce gt 230 אני לא מצליח למצוא מפרט ליכולות שלו כמו איזה יצאות יש לו מה הרזולציה הטבעית שלו (איזה גודל מסך הוא תומך) וכו' ואם יש הערות כלליות אני אשמח לשמע. בנוסף יש לו נפח ענקי של 1.5 גיגה. אבל אין לי מוסג מה המהירות ערוצים שלו שזה הרבה יותר חשוב לפי מה שהבנתי עד עכשיו. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by look-GOD,

התכנולוגיה זמינה לכולם עוד מתחילת שנות ה 2000... והיה לי אותה שהיה די מגניב אבל שוב לשבת עם משקפיים זה לא ממש כיף חוץ מזה ששום דבר לא נתמך. מה שקרה זה שנגמר להם מה למכור לנו, הרי כמה HD FULL EXTRA EXTRAM כבר אפשר להיות זה סך הכול העין האנושית. אז החליטו רגע, יש 3D שנורא קל להכין וקיים כבר שנים על גבי שנים. מה שנעשה זה נציג את זה כתכנולוגיה חדשה ונמכור לכול האנשים בעולם שאין להם מושג תכנולוגית במחיר גבוהה כאילו שזה פיתוח חדש... רק שחכנו להזכיר שכול מסך עם קצב רענון של 120 הרטז ומעלה יכול כבר להיות 3D ממזמן! וזה כולל טלויזיות שהם מסיבה לא ידועה חוסמים את היכולת שלהם להציג 3D (שזה כבר פשוט הונאה!). סיפור שאני לא מבין... אני הולך לחנות טלויזיות (מה שזה לא יהיה ) ורואה שם ט…

• 38 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. Started by ballcall2,

יש לי e8400 ואני רואה שמלא אנשים ממליצים על ה hd5850 אבל אני לא רוצה שיהיה לי צוואר בקבוק. כדאי לי אולי לקנות כרטיס יותר זול שככה אני לא ארגיש בהבדל? יש לי רזולוציה 1920x1080.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי אנשים אני זקוקה לכרטיס מסך ל-HDPC המשתדרג שלי: הדרישות ממנו: - לכרטיס יהיו מחוברים שני מסכים בחיבור דיגטלי ברזולוציה של 1920/1200 ומעלה - יהיו פענוחים בחומרה של BR/MKV ופילטרים שונים - חשוב שהכרטיס יתמוך ב DTS-HD/True-HD ובכל פורמטי הקול החדשים. - שתהנה לפחות שתי יציאות דיגיטליות HDMI(עדיף1.3) +VDI-DOUL LINK ורצוי שהשלישית תהה DP - לקירור פאסיבי איני מצפה, אבל אם הקירור לא יהיה רעש במיוחד זה עדיף כמובן. בתחילה מיד הלכתי על סדרת ה- HD-5XXX של ATI כאשר בתחילה שקלתי את ה- 5450 אולם קראתי בביקרות שברזולוציות גבוהות הוא עשוי לעשות צרות לכן כרגע (ובגלל שהם מוצעים במחירים יחסית קרובים) אני חושבת על הHD5570 1g או HD5670 512m. מה דעתכם? מה עדיף? האם לא עדיף אם כבר ללכת עם ה-…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. ASUS - GTS 250 DK 1GB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI או GIGABYTE - HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E מה הדבר הזה "Memory Interface" אומר ? ועד כמה לGDDR יש השפעה על משחקים ? אם אם אומרים X יותר טוב, תסבירו לי בבקשה במה ?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים