עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מאוד מאוד מתלבט.. אני זקוק לעזרתכם...אני לא יודע אם זה מוקדם מדי מבחינה טכנולוגית.... האם יש טעם לשדרג את הכרטיס הזה (ASUS) למשהו יותר מתקדם. יש לי בעקרון שני מחשבים עיקריים אחד HTPC והשני למשחקים. (אני יכול להעביר חלק מהחומרים במידה ואצטרך-פרטים בהמשך) המערכת שלי: מעבד Q9550 לוח X38 8 GB RAM של GSKILL 1066 דיסקים בRAID 0 שני ספקים על המחשב (אין בעיית כוח ) מסך: HANSG - 28 " FULL HD. קירור מים איכותי ביותר - כרגע המעבד לא ממוהר אבל אין בעיה להמהיר אותו גם ל 3.5. משחק בעיקר משחקים מלחמה בגוף ראשון . תקציב 1000-1600 שקל. 1.איזה כרטיס כדאי לקנות(במידה וזה מצדיק לדעתכם)? 2.האם כדאי למצוא עוד 8800 ביד שניה במחיר טוב ולעבוד עם שני כרטיסים?(יש לי עוד לוח שתומך SLI) 3.האם כרטיס ב…

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  2. Started by toko35,

מעבד AMD Athlon II X4 635 Box ₪550 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX635WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H ₪450 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950757 כונן קשיח Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪359 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000528AS זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪274 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752 איזה כרטיס מסך הכי מתאים למחשב הנל? הכרטיס הכי טוב

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  3. שלום כמו רבים אחרים יש לי כרטיס מסך עם יציאת DVI ו HDMI וטלוויזיה עם כניסת SVGA ו COMPOSITE הבנתי כבר שאין אפשרות עם כבלים מגוונים לחבר ישירות ושמעתי על קופסת ההמרה אבל לפני שאני קונה רציתי לדעת אם זה עובד, ספציפי הקופסא הזו : http://reltronics.shopy.co.il/products/146807 קופסת המרה ממחשב (VGA) לטלויזיה ( RCA / Svideo ) הכרטיס שלי הוא GFORCE 9 ועוד שאלה אחת, אם זה באמת עובד אז האם אני עדיין יכול לפצל את התמונה בין מסך המחשב לטלוויזיה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  4. מתכוון לקנות בתחילת שבוע הבא מחשב לעריכת וידאו, ולשימושים כלליים, צפייה בסרטים, גלישה, פוטושופ. בעיקר תוכנות כמו WAX, Win Movie Maker, בהמשך גם Adobe Premier. וידיאו 2D. ללא משחקים בכלל. עבודה על שני מסכים בHD, בחדר עם טמפ' שמגיעה לפעמים ל40 מעלות(כשאני אינני)! מחשב 24ש 7ימים עובד. המחשב שהגעתי אליו בהתיעצויות: Core i5 750, GIGABYTE GA-P55-USB3, 4GB ram , SamsungHD103SJ 1Tb F3 ספק CORSAIR CMPSU-400CX מארז COOLER MASTER RC 590 MIDI TOWER. המליצו לי על כ. מסך - HD 5450 1024MB Hyper Memory GDDR2 DX11 DVI HDMI PCI-E 1 326 שמוצא חן בעיני, ובמקום אחר אמרו שעדיף לי GIGABYTE GT210 512MB DDR2 : GV-N210OC-512I - RETAIL כי יש לו קירור אקטיבי. המארז מקורר היטב- יש לו 3 מאווררים 12.…

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  5. שלום, אני חושד לאחרונה כי הכרטיס מסך שלי חדל מלתפקד כמו שצריך. זה מתבטא בזה ש-CUDA לא מריצה HD כמו שצריך, משחקים עם FPS נמוך וכדומה. איזה תוכנה\תוכנות יכולות להגיד לי מה הסטטוס של הכרטיס מסך שלי? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  6. האם כרטיס מסך 260 יכול להוציא לטלויזיה חדשה תומכת 100 HZ 100 HZ?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  7. מעוניין להחליף את הכרטיס הנ"ל מיכוון שהמשחקים נהיים יותר ויותר תובעניים חשבתי לשדרג משהו לשנה שנה וחצי ואז שוב לשדרג. כמובן שאני לא רוצה להתפשר על איכות הגרפיקה כרטיס שיריץ את כל המשחקים היום על very high ברזולוציה הנ"ל אגב סתם לידע הכללי הכרטיס שלי לאיזה כרטיס מסך הוא מקביל כיום? מפרט מחשב: Motherboard : ASRock ConRoeXFire-eSATA2 LGA 775 Intel 945P ATX Intel processor : Intel Core 2 Duo E6300 Memory : OCZ Gold Series 2GB DDR2 667 Dual Channel Hard Drive : Maxtor 250gb sata2 16 mb buffer Hard Drive : Maxtor 320gb sata2 16 mb buffer Optical Drive : LG GSA-4167B Graphics : asus 8800 320mb Power Supply : Antec TruePower 2 430W Monitor : Dell 20" 2007WFP תודה

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  8. כרטיס מסך 8500GT התקלקל ולא היה כרטיס אחר אז החליפו אותו בGT 210 החדש יותר טוב או פחות טוב? לפי מה שקצת קראתי באינטרנט הבנתי שלמרות הנתונים הקצת עדיפים שלו הוא פחות טוב.. מישהו מבין בזה ויכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  9. Started by ys1,

שלום, בכוונתי לרכוש מערכת מחשב חדשה שתחובר למסך Dell U2410. הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1920x1200. המעבד יהיה Core i5-750. השימוש: Office, Internet, סרטי HD ועיבוד תמונות - משחקים מעט מאוד ועם דרישות איכות לא גבוהות. האם הכרטיס הנ"ל ייתן ביצועים טובים, בתקציב הזה (לשים לב לשיקולי צריכת מתח ופליטת חום גם כן)? יש טעם לרדת ב- spec ולקנות 5670? יש טעם לקנות את ה- gtx250/260 של המתחרים ולוותר על תכונת directx11 בהנחה שאין איזה תוספת ב- Performance? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם, יש ברשותי מערכת מחשב ישנה יחסית, אשר בנמצא יש כרטיס מסך מסוג 6200 geforce. אגש ישר לבעיה: כאשר חיברתי את הטלווזיה דרך חיבור הS-VIDEO עם מתאם מS-VIDEO לRCA (בננה - בדר"כ כלל כבל עם ראש צהוב). לפני התקנת הדרייברים הטלווזיה מציגה תמונה צבעונית אך הבעיה מתעוררת כאשר אני מתקין את הדרייברים. ממש ישר אחרי שאני מתקין הצבעים נעלמים ומשאירים אותי עם גווני אפור וריצודים מדי פעם. אם התקנתי דרייברים ולאחר מכן הסרתי שוב חזרתי למצב שאין ברשותי דרייברים אך הצבע חזר לחיים. אני מודע לכך שזאת כנראה בעיית דרייברים, האם ישנה דרך לפתור את זה? (ולא, ריסט לא עוזר, גם לא שינוי שיטות השידור, וגם לא שינוי מSVIDEO לCOMPOSITE בהגדרות...) אובד עצה, אשמח לשמוע דרכים חדשות להתמודד עם הבעיה,ו…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by dp92,

טוב אז השתדרגתי לwindows 7 התקנתי את הדרייבר האחרון של ati ה10.6 ואני מקבל מסכים אפורים רנדומלים שתוקעים את המחשב ואני חייב לעשות restart חפשתי באינטרנט פטרון אבל לא מאצתי משהו מועיל מישהו נתקל בבעיה וסדר אותה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. או שה - HDCP שלו לא יתן את זה? אני מדבר מבחינת הרצה של קבצי M2TS ו MKV למיניהם...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by idanrm,

שלום, אח שלי קנה לא מזמן מחשב חדש כשהכרטיס מסך מובנה בלוח אם. עכשיו הוא צריך כרטיס מסך כי הוא מתחיל לשחק במשחק חדש. עכשיו יש לי מחשב בן 3-4 שנים עם כרטיס GeForce 6200 LE שיספיק לו למשחק שהוא צריך. ניסיתי לחבר אותו ללוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L (rev 1.0). כאשר הפעלתי את המחשב הוא לא הציג כלום. אחרי זה ניסיתי לחבר את המסך לחיבור ה-onboard והשארתי את הכ. מסך בפנים, וגם לא עלה שום דבר. יש לציין שחיכיתי לא יותר מ 8-9 שניות כי זה הלחיץ אותי. אחרי זה הוצאתי את הכרטיס והכל עבד כמו שצריך. מה הסיבה לכך? הכרטיס הזה עבד יפה מאוד במחשב הקודם. חיברתי אותו לחיבור היחיד שהתאים (חיבור של PCI Express תכלת) ואידקתי אותו כמו שצריך. תודה רבה (אם אני לא שואל במקום הנכון אנא הפנו אותי)

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  14. Started by nadav_83,

יש לי מחשב עם מעבד E7300 וכרטיס מסך nVidia GeForce 9500GT. רציתי לשאול האם כדאי להתקין את הקודק Pure Video לצפיה בסרטים ב-HD והאם אני אמור להרגיש הבדל בכלל? תודה.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  15. עקב מותו בטרם עת (ראו פורום עזרה טכנית) של ה- 8800GT שלי (השם ייקום דמו), אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש לשלוש שנים הבאות. התקציב הוא סביב 1500 שקל. המועמדים הם ה 5850 וה 470. כרגע חזרתי אחורה ל- 7800GT שלי, אז זאת לא ממש אופציה לחכות כמה חודשים לכרטיסים חדשים. צרכים: משחקים מכל הסוגים. היום יש לי רק מסך 19" ולכן שני הכרטיסים הם overkill, אבל עוד שנה אני אקנה מסך גדול יותר (כנראה FHD). כמו כן צריך לקחת בחשבון שיש לי ספק כח HEC של (שקר כלשהו) וואט. כאשר (שקר כלשהו) זה 430, אם אני זוכר נכון (המחשב לא מולי כרגע). חשיבות גדולה לשקט מהכרטיס, בעיקר כאשר עובדים ב-2D בלבד. לצורך העניין, כיום המעבד הוא core 2 duo E6750, עם סיכוי לשדרוג ל- QX9770. מסקירת אתרים שעשיתי, נראה שהביצועים …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני רוצה לקנות כרטיס כדי לראות סרטים באיכות הכי טובה וכרגע יש לי 9500 GT ואני לא מרוצה ממנו מפני שהוא לא מריץ סרטים באיכות טובה ועושה לי בעיות

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  17. Started by kotel,

תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. אהלן יש לי רדיון 4870 שיש לו שתי יציאות HDMI ואחת SVIDEO, כרגע המסך מחובר ליציאה אחת והטלויזיה מחוברת ליצאיה השניה, מה שאני רוצה לעשות זה להוסיף עוד מסךככה שיהיו שני מסכי מחשב ולהשאיר עדיין את הטלויזיה מחוברת, יש אפשרות כזאתי, מפצל או משהו ? או שלא ניתן לעשות את זה , ב SVIDEO אני לא מעוניין להשתמש כי הוא לא איכותי ! תודה

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  19. Started by McTamir,

יש לי שאלה, אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש לי הצעה למפרט עם הכרטיס מסך : nVIDIA GeForce GT210 1024MB T.C/HDMI אני לא מחפש משהו מטורף וחזק אלא משהו סביר שיריץ לי טוב משחקים כמו - NBA2K10,PES10,COD אז רציתי לדעת אם הכרטיס מסך הזה יספיק לי ויריץ טוב את המשחקים האלה??

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  20. Started by tamiravigan,

קיבלתי את הכרטיס של ASUS GTS250 1GB GDDR3 הוא די קר(40-60 מעלות) אבל המהירויות שלו איטיות יותר מהרפרנס. http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=B2t521mWV2pp2Fy4&templete=2 המהירויות שלו הן: Engine Clock 675 MHz Shader Clock 1650 MHz Memory Clock 2000 MHz ( 1000 MHz DDR3 ) הרפרנס זה: Graphics Clock (MHz) 738 MHz Processor Clock (MHz) 1836 MHz Memory Clock (MHz) 1100 הקירור הזה יחזיק OC?

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  21. הנה האפשרויות: אני יכול לחרוג ל800 רק אם זה ממש אבל ממש משמעותי. בעקרון הטווח שלי הוא עד 700-750 ש"ח. דיי דפקו אותי בגלל שהכרטיס הקודם שלי היה 256BIT! וזה משמעותית יותר טוב מ128BIT. תודה

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  22. Started by shlomo1441,

פירמטתי את המחשב חיפשתי וירוסים ...סוסים טרויאנים. אני מתקין את הCATALYST שהמחשב עולה אני מקבל הודעה יישום MOM לא מצליח לעלות.וזהו. יש לי חלונות 7 32 ביט למישהו יש מושג למה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by yoka791,

פרטים על תקציב הקונה : תקציב: 400 חריגה מקסימלית: 0 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): כרטיס לעבודה משרדית + סרטים + משחקים לא מהחזקים (כמו NBA, GTA) האם תהיו מעונינים לבצע OC לכרטיס מסך ? (אתם לא יודעים מה זה ? אל תתיחסו לזה) לא חנות: אייבורי או KSP עניין התשלום(אין צורך לרשום איך אתם משלמים): מזומן מפרט של המחשב: נשרף לי הכרטיס מסך ואין לי דרך לבדוק את המפרט כי על הלוח אם אין חיבור למסך אז אני מקווה שאני צודק. מעבד: E6750 לוח אם: כתוב עליו intel lga 775 כרטיס מסך נוכחי: Inno 3D 8600GT 512MB ספק: איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך): del 2008wfp (20 אינטש) הערות ובקשות מיוחדות: אין.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אז ככה בדקתי א הכרטיס בתוכנת ה- GPU-Z ולפי מה שראיתי אני לא עובד על התתדרים והמהירויות כמו שכתוב אצל היצרן הנה תמונה מה-GPU-Z [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by kotvana,

שלום-לום. קניתי את הכרטיסמסך שלי מחברת שפטשה את הרגל (פוקס פיסי) ושני כרטיסי שלי נדפקו. ניסיתי ליצור קשר עם יצרן הכרטיס CONNECT3D אך הם אינם משיבים לפניותי. מה עלי לעשות?????

• 7 תגובות
    • 863 צפיות

דיונים חדשים בפורומים