כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
אם אפשר גם להסביר מאיזו סיבה או להציע כרטיסים נוספים במחיר של עד 600 ש"ח (בלי חריגות!) http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=379783 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=379395 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=379396 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=378927 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=379252 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=378666 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=379289 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=379387 h…
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אילו חברות מאפשרות להפוך 6800GT לאולטרה, ואיזו נחשבת הכי טובה? תודה
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
?RADEON 9250 VIVO, DVI 128MB? הכרטיס הזה טוב? מצאתי אותו ב KSP ב 390 ש"ח. המחיר לא נראה קצת לא הגיוני לכרטיס כזה? אחרי הכל,בכרטיס כזה משחקים ממש רצים..
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כדאי לי להחליף מ-TI 4200 שקניתי לאחרונה, וביצועיו כנראה לא מספקים כל כך, ל-9700 PRO של GIGABYTE? מדובר בהפרש מחירים של 1,000 ש"ח, אבל כפי שראיתי, פער הביצועים הוא עצום. ??? אה, וקיבלתי 9688 ב-3DMARK 2001 SE.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש את הדרייבר הכי מומלץ לכרטיס מסך שלי- Leadtek 6600GT , יש לכם איזה הצעה משהו?
-
- 10 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום ה-2600XT SUPER הוא בעל זיכרון 512MB כמו שאתם בטח יודעים אבל עכשיו שמתי לב שבאתר שבודק אם משחק יכול לעלות על המחשב שהוא מזהה לי 1G זיכרון בכרטיס מסך(זה היה בעוד כמה אתרים כולל בדרייבים) ואז שמתי לב שעל הקופסה רשום UP TO 1G עכשיו לי מה שאני יודע זה אומר שהוא לוקח לי מהRAM 512MB לזיכרון של הכרטיס מסך במידה והוא צריך. עכשיו השאלה אך אני מבטל את זה כי גם ככה יש לי 1G ולהיות במשחק עם 512MB זה ניראה לי קצת מדי או שזה לא משנה כי זה מתחלק עם הכרטיס מסך? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי לכולם! אני מחפש כרטיס מסך עד 700-800ש"ח שיריץ בצורה סבירה את המשחקים הבאים: Stalker, Metro 2033, The Witcher 2 (אני יודע שהוא עוד לא יצא ולא נראה לי שאני אחכה עד 2011 אז אני מהמר פה) מפרט המחשב בצד. המסך הוא LG 17" בעל רזולוציה 1280X1024 ולא נראה לי שהוא יתחלף בקרוב (גם אם כן לא נראה שאני יעשה שימוש ברזולוציה גבוה יותר). בהתחלה רציתי להגביל את עצמי רק ל NVIDIA בגלל PHYSX וכי אני FAN שלהם, אבל ראיתי של ATI יש יותר דברים להציע במחיר זול יותר לעומת NVIDIA. בכל מקרה אשמח להצעות משתי החברות. תודה רבה מראש וחג שמח! אא וכן, דיי חשוב לי השקט (אין צורך בקירור פאסיבי [למרות שלא יזעיק] אבל שלא יהיה מרעיש מידי), גם תמיכה ב DX11 די חשובה לי כי אני מאמין שזה יתפוס בעוד שנה שנתיים ו…
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מתי הכרטיס אמור לצאת ? ומתי הוא יקבל Benchmarked + מחיר ועוד דברים ? כי אני מתכנן לקנות אותו בפסח בארה"ב.... ודרך אגב האם הוא יעבוד על המחשב הזה? Q6600 P35C-DS3R 2 GiGa RaM CoRSiAr 550W האם הוא יעבוד ולא יוצר לי צוואר בקבוק בשום מצב ?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
המחשב שלי: 80 ג'יגה pentium 4cpu 2.40ghz 2.40 ghz ram - 768 כרטיס מסך נוכחי: asus radeon 9600se 128mg עכשיו יש לי תקציב בערך 2000 ש"ח.. ואני רוצה לקנות או את הכרטיס הזה: ATi Radeo X1950XT או את זה: ATi Radeo X1950XTX אני רוצה לדעת אם הכרטיסים יתאימו למחשב שלי אם לא אתם יכולים להציעו לי כרטיס אחר? תודה מראש למי שיענה!
-
- 18 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני יקנה בקרוב מחשב וחדש, ואני יודע ששני הכרטיסים יצאו בזמן הקרוב, ושהם יעלו רק 200$. אני ישתמש במחשב הרבה למשחקים. איזה כדאי לי לקנות?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי בעבר הינו משתמשים בתוכנה בשם fraps הבעיה שתמיד זה היה מוריד מהביצועים! הבנתי שבכרטיסים האחרונים קיים ציפ שמסדר את העניין בלי לפגוע כלל! אך לא מצאתי שם מידע או תוכנה שאפשר לעשות זאות! אשמח לקבל הסבר בבקשה!
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך navidia geforce mx 440 ( אני יודע, קצת ישן). אשמח לדעת מאיפה אני יכול להוריד דרייבר (שיבוא יחד עם open GL). תודה לקוראים moshe
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מתכנן קנייה של מחשב נוסף לבית, ומנסה לחסוך כמה שיותר בתקציב. בקשר לכרטיס המסך, המטרה היא לקחת כרטיס עם ביצועים סבירים במחיר נמוך, עם יכולות OC טובות - עם קירור הסטוק שלו, שישמש למשחקים קלים. אני משער שהתקציב לכרטיס ינוע בין 200 ל 350 ש"ח, בכוונה להגיע למחיר זול ככל האפשר. עבר הרבה זמן מאז שהיה לי זמן להתעסק ברכיבים חדשים ומחירים, ולכן אני צריך המלצה טובה לכרטיס תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני מתכוון למין קווים לבנים חלשים כאלה שיורדים מתחילת המסך ועד לסוף כשיש מסך שחור כזה אבל זה לא תמיד קורה אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון האם זה בגלל הכרטיס מסך או בגלל המסך עצמו?
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני רוצה לערוך תמונות בפוטושופ נגיד אני צריך תמונה של BIOHAZARD את יודעים הסמל של הוירוס קיצקוצ אני צריך אתר אם מאגר תמונות לפוטו שופ אם זה כללי מידי תשאלו שאלות...
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
הבעיה ככה.. לדוגמא במשחק ספלינטר סל החדש תוך כדי משחק .. כאילו שהכרטטיס אחרי מאמץ גדול המחשב קורס.. הוא קורס ב2 דרכים.. לא דרך קבועה: 1. פתאום אני רואה על המסך מלא פיקסלים בכל מיני צבעים בעיקר ורוד/סגול.. וברקע המשחק עובד אבל עם כל הפיקסלים וזה מתגבר כל מזעור (alt+tab) בשביל לסגור בסיים משימא אך יש לי את אותם פיקסלים גם על השולחן עבודה ומסביב לחלונות ואייקונים וזה מסתדר רק אחרי שאני עושה הפעלה מחדש.... 2. קריסה (ריסט) .. המשחק נתקע.. אני רואה את אוותם פיקסלים ואז הוא מציג לי מסך כחול ועושה ריסט.. מה יכולה להיות הבעיה? המרפט שלי הוא: intel core 2 duo E8500 3.16ghz 64bit mother board: intel MS-7519 p45 4 gb ddr2 cl5-5-5ddr2800 5 Nvidia GeFroce 9800GT 512 Gddr3 נ.ב: אחרי שעש…
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איזה כרטיס מסך עדיף יותר: Evga GeForce 8800 GTS SuperClocked מחיר: 1607 ש"ח או: BFG NVIDIA GeForce 8800 GTS 640MB OC2 מחיר: 2380 ש"ח יש ברשותי מסך 20 אינט'צ. בכל מקרה, יש המון ויכוחים בין גרסאות הכרטיסים הללו, ורציתי לדעת משהו. משחקים בעתיד (משהו כמו 4 שנים) יצטרכו יותר זיכרון בכרטיס מסך, מפני שאני עומד לקנות עוד כרטיס מאותו סוג בשנה הבאה (SLI). למה הזיכרון תורם, כי אם לא הרבה אז אני לא יוציא עליו 700 ש"ח האם זיכרון רב יהיה הכרחי בשנים הבאות, ועדיף לי לקחת את גרסאת ה640 או לקחת את ה320? בתודה רבה, אור כהן
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר חצי שנה של נסיון כושל עם מסכי LCD החלטתי לחזור לCRT הישן והטוב. הבעיה היא שממה שראיתי המסכים היחידים שמוכרים היום הם מסכים זולים עם מפרטים טכניים בינוניים -. יש אפשרות להשיג מאיפשהו מסכי 19-21 עם זמני רענון גבוהים ברזולוציות גבוהות? ( 100HZ ב1280X1024 ) אגב המסכים שהתנסתי בהם הם viewsonic vx922 ו samsung 931b. כביכול המסכים ה"איכותיים" ביותר שמציעים לגיימרים.
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בשעה טובה אני מחר אוסף את הכרטיס מסך שלי (GTX 580) מהדואר..! הבעיה היא שאין לי מחשב חדש. אותו אני מתכוון לרכוש בעוד מספר שבועות.. (אני יודע שקונים בד"כ הכל ביחד, אבל היה מבצע חד פעמי.. ;D ) אני רוצה כמובן לבדוק אם הכרטיס מסך שלי פועל והכל תקין. הבעיה היא שאני יכול לשים את הכרטיס רק על מערכת חלשה, עם ספק כוח של 500W. השאלה שלי היא מה יקרה אם אני אשים את הכרטיס מסך ואפעיל את המחשב, אבל אני לא אפעיל משחקים ותוכנות? כלומר, על מצב סרק? ואם המחשב יעבור את המתח, מה יקרה? האם הוא אוטומטית יוריד מתח לכרטיס מסך, הוא שהלוח אם ישרף הוא שמשהו ייהרס? תודה
-
- 17 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
כאשר אני רוצה להתקין כרטיס מסך חדש במערכת אז אני צריך למחוק את הדריברים של הכרטיס הקודם נכון? אבל זה יגרום לכרטיס להפסיק לפעול ואז אני לא יוכל לכבות את המחשב (הלא כך?) משהו יכול לעזור לי? מה התהליך שעושים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי Geforce 9500GT של Zotac היום, הרכבתי אותו והכל, ואני ניכנס ל Counter Strike 1.6 לדוגמא, ורואה שאין שיפור בביצועים. פשוט ככה, אותו FPS, לא משתפר, לא עובר את ה- 100, נשאר עומד על 99 ויורד לפעמים, וזה היה ככה כשהשתמשתי ב- 6100 שמובנה אצלי על הלוח אם, אז עם 9500 למה זה לא משתפר? אמור להיות שיפור גדול ב-ה-ר-ב-ה מ- 99 FPS מסכנים... (הכנסתי פקודה שמאפשרת ל- FPS לעלות עד לאן שהוא יכול, בלי מגבלה...) מה יכולה להיות הבעיה? במאפיינים של השולחן עבודה כתוב 9500GT במקום ה- 6100 המובנה, אולי אמורים "לכבות" את הכרטיס הישן איכשהו ואז הוא משתמש בחדש? וחיברתי מאחורה את המסך לכרטיס החדש, לא התבלבלתי... שאר המפרט: AMD Athlon 3200+ Enermax 350W לוח אם: WinFast 6100K8MA דרייברים הכי…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את הכרטיס מסך 6600gt של חברת ALBATRON מחנות באג אבל בחנות באג הכרטיס עולה 1700 ואימא שלי הסכימה לקנות אותו במחיר הזה אבל אני חושב שזה יותר מדי יקר אז אולי אתם יודעים עם יש כרטיס מסך יותר מתקדם מ 6600gt ב1700 ש"ח?
-
- 12 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אהליין...אז כנראה לא הבהרתי את עצמי בתראד הקודם שלי... אני מחפש מסך שפופרת שטוח (לא LCD!!) בגודל 19 אינץ... ואני רוצה לדעת על איזה פרמטרים להסתכל ומה הערכים הרצויים... א. גודל נקודה כמה הוא צריך להיות? ב. רזולוציה? חייב 1600 X1200 - לא כדאי להתפשר על פחות נכון? ג. תדרי רענון? כמה מספיק 75HZ? ומה תאמרו על המסך הזה של ACER...מה לא בסדר בו? כי נאמר לי 2000 שקל מסך איכותי... - מה לא בסדר נגיד בזה? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=987580 אני מחפש עד 1200 שקל ...?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום אנשים, ברשותי כרטיס 6600GT של GIGABYTE בתושבת PCI-E שמעתי פעם על פתיחת צינורות עיבוד בכרטיס.. האם זה אפשרי? ואם כן אז איך? אני זוכר משהו על תכנה RIVA TUNER אבל הקטע שאני לא מצליח להבין שם איפה עושים זאת.. אם בכלל עושים זאת משם בכל אופן אני צריך תמיכה בנושא , תודה
-
- 11 תגובות
- 990 צפיות
-
-
כיוון שיש לו יותר אינפורמציה? או שזה פשוט משהו שתלוי בחישובים של הכרטיס מסך? לדוגמא, אם יש משחק שבולע זכרון ואני מפעיל אותו על 1024X768, אז על 1280X960 הוא יזלול יותר זכרון?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-