עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shlomi_x,

היי, האם יש מתאם טלויזיה שאתם יכולים להמליץ עליו? מחיר? תודה, שלומי

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מה שאני רוצה לעשות זה לקנות את הכרטיס הטוב ביותר בכמה שפחות כסף. אני אביא לכם כמה מהדברים שאני יכול לרכוש ברוסייה: AGP Sparkle GEFORCE 4 TI 4200 128M DDR VIVO, DVI = 178$ AGP Sparkle GEFORCE 4 TI 4400 128M DDR w/TV, DVI = 233$ AGP Sparkle GEFORCE 4 TI 4600 128M DDR w/TV, DVI =324$ לא מעניין אותי O/C אז אני לא מביא את המחירים של ה Golden Sample AGP Gainward GF4 Ti4200 Ultra/650 TV/DVI 64Mb DDR =176$ AGP Gainward GF4 Ti4400 Ultra/700XP 128Mb VIVO = 286$ AGP Gainward GF4 Ti4600 Ultra/750XP 128Mb =374$ האם שווה לי לקנות משהו בכלל? הריי אין אחריות ובקרוב יוצאות הליבות החדשות של ATI. מה אתם אומרים? אם כן אז איזה כרטיס הכי שווה לי לקחת? האמת לא איכפת לי בגרוש מO/C.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by WhiteLen,

היי, אני מחפש כרטיס מסך מהדור החדש (DX11) עם TV Out של S.videoלחיבור לטלויזיה. האם יש דבר כזה? היום יש לי ATI Radeon HD 4200 מובנה על לוח האם. אשמח להמלצה על הכרטיס הזול ביותר שלא יפגע לי בביצועים שלי עכשיו (windows 7) והצעה לאלטרנטיבה שתאפשר להריץ משחקים בצורה סבירה. נניח משהו מקביל ל ATI Radeon HD5450 Silent 512MB DDR3 PCIe תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by The_overclocker,

OK אז ככה: חיפשתי באינטרנט כדי לוודא מה באמת קורה עם הX800 GTO2 @ AGP (לא PCI-E) ומצאתי פורום דיי מפורסם (Hard|OCP) ושם חלק מהחברה הזמינו את הכרטיס הזה של Sapphire (הכרטיס בשם GTO 2 שמשתמש בליבת הR480 ושנפתח מ12 ל16 צינורות ומגיע לביצועים של XTPE הוא בלעדי ל sapphire). בקיצור הם הזמינו אותו מחנות שאישרה להם שמדובר באותו הכרטיס בAGP(GTO2) ושהוא אכן נפתח. לאחר זמן מה, החברה שמספקת את הכרטיסים התקשרה שוב עם Sapphire כדאי לוודא ואז Sapphire סיפרו להם שמדובר בטעות, וזה בעצם GTO רגיל ולא קיים GTO2 @ AGP. החברה ביטלה את ההזמנות ונתנה החזר מלא (ומשלוח חינם לחלק מהאנשים שם שכבר שילמו -חברות ישראליות תלמדו). אז זהו זה רשמי -אין- כרטיס כזה בתצורת AGP בשם GTO2 שנפתח ויכול להגיע לביצ…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by tal_be,

שלום לכולם, קניתי עכשיו את ה 260 SP216 של GAINWARD, ויש לי כמה שאלות: 1. חיברתי את הכרטיס, ולא מחקתי את הדרייברים של הכרטיס הקודם, כי פשוט לא הופיעו לי בכלל... זה בסדר? 2. חיברתי את החיבור 6PIN ל 6PIN, ו 6PIN ל 2 מולקסים מ 2 חוטים שונים. זה בסדר? 3. קיבלתי עם הכרטיס כבל SPDIF, שיש לו 2 יציאות אחד אדום ואחד שחור שרשום עליו GND. מה זה ולאן לחבר? 4. אפשר לעשות OC לכרטיס? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by redead,

GIGABYTE נמכר שם ב1675 EVGA ב1655 ASUS 1680 האם משתלם לקנות משם או שיותר עדיף לקנות ממקום אחר LEADTEK ב1610 ? תודה..

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום חבר'ה, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בחודש הקרוב בתקציב של כ6,000 שקלים, לא התעסקתי מזמן עם חומרה, תכננתי לקנות את הלהיט של היום, SLI של כרטיסים גראפיים למקסימום ביצועים, ועכשיו ראיתי שלפי מה שנאמר, בכל SLI יש מה שנקרא Microstuttering שמוריד את הביצועים בכ50%. ואין פתרון! אז מה עושים? מחכים לדור חדש של כרטיסי מסך או קונים כרטיס מסך אחד חזק? או שיצא תיקון לזה בקרוב? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אוקי הגעתי למצב שיש לי שתי אופציות לכרטיסי מסך. מה שאני רוצה זה כרטיס חזק מאוד מקורר היטב לאוברקלוק נוסף ויש לי שתי בחירות. או: Sparkle nVIDIA GeForce 8800GT OC Calibre 512MB http://skypc.co.il/pl_product~CALIBRE--P888~8~0.htm או: Inno3D nVIDIA GeForce 8800GT I-Chill OC 512MB http://skypc.co.il/pl_product~C8800GTX1-H5GTC~8~0.htm מה יותר כדאי לי אופציה 1 או אופציה 2 , הבדל מחירים 9 ש"ח. מה יותר כדאי מבחינת קירור וביצועים. ידוע לי שINNO3D יותר חזק בביצועים רק שהSHADER CLOCK שלו עומד על 1500.... ושהקירור שלו לא מסיבי כמו הקירור של הSPARKLE לעומת זאת הSPARKLE חלש בביצועים בקצת 25MHZ הבדל . והSHADER שלו על 1728. הקירור שלו נראה מסיבי לגמרי, שני מאווררים על קירור מטורף של רצועו…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. האח השלישי למשפחת ה-Turing בתחום הגיימינג יגיע כצפוי באמצע החודש הבא - פחות משבועיים אחרי תאריך הזמינות העדכני של ה-GeForce RTX 2080 Ti אשר נדחה פעם נוספת לכתבה

10. Started by jeger01,

עד כמה הכרטיס חזק ביחס למחיר הנמוך שלו. האם הוא יכול להפעיל FEAR (ואני מדבר עם זיכרון מספיק מעל ומעבר כנ"ל מעבד ושאר החלקים) על מקסימום? ועם פיטלרים? או OBILIVON? BF2? למשהו יש את הכרטיס שיכול להגיד לי? תודה

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by omri_ro,

לאור העובדה שאני לא מחפש יותר מידי ביצועי "סוף הדרך" אלא משהו שיריץ לי בצורה מכובדת מישחק או שניים מידי פעם (במיוחד FS )ומעדיף לקנות משהו שלא יכאב לי כארצה להחליף אותו בעוד.... (שיתחשק לי) מדובר על ASUS או GAINWARD מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. ^^^^^^^^^ מתלהט בין כמה כרטיסי מסך למשחקים בעיקר : 1. Sapphire ATI RADEON X1950PRO 512 mb Retail Dual DVI 2. Palit ATI RADEON X1950GT SUPER 512 mb Retail Dual DVI 3. Connect 3D ATI RADEON X1800XT 512 mb VIVO Retail Dual DVI 4. ATI RADEON X1950XTX 512 mb VIVO Dual DVI Retail 5. Palit Geforce 8600GTS SUPER 512 mb DUAL DVI Retail מה עדיף? והאם יש לATI כרטיסי מסך שתומכים בDX10? (ויש אותם בשוק...) תודה!

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by pk1,

מתכנן לקנות אבל יש לי ספק 350W ג'נרי... זה בסדר או שצריך אחד חדש?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש לי כרטיס מסך PC PARTNER HD4350 512MB PCIE הבעיה שהמאוורר הפשוט שעליו נשרף ואני לא מוצאת מאוורר כזה נורמלי באף חנות אני צריכה מאוורר עד 50 שקל לא יותר בגלל שהכרטיס מסך עצמו עולה 200 ש"ח לא רוצה להשקיע יותר מדי :-\ חיפשתי באינטרנט אני לא מוצאת , צריכה חנות במרכז !!! תודה . אני צריכה את המאוורר למחר !!! אם יש מאורר פאסיבי לזה אני גם מוכנה לקנות העיקר שהכרטיס מסך יעבוד!!!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by feelz,

Sapphire 7950 3GB GDDR5 DP OC VAPOR-X With Boost MSI GTX660 TI 2GB HDMI POWER EDITION Gigabyte GTX660TI 2GB GDDR5 WINFORCE 3 RETAIL מתכוון לעשות OC ולא יכפאת לי ההפרש בין המחירים רק רוצה לדעת מי יותר טוב בביצועים ובכמה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by FFOP,

חוץ מי המסך SAMSUNG 757NF + VIEWSONIC P70F יש עוד מסך באותו רמה שלהם שעולה במחיר שלהם 1300-1600 שקל? מה זה אומר.. אמרו לי שאין את SAMSUNG 757NF במליי מה זה אומר? איזה מסך יותר טוב הSAMSUNG או הVIEWSONIC?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי.. אני יודע שנשאלו מספר שאלות בסגנון הזה בזמן האחרון אבל רציתי לקבל תשובה חד משמעית לפני שאני עושה קנייה כל שהיא בנושא הזה.. זה הולך ככה.. אני מחפש כרטיס מסך פשוט מאוד למחשב יחסית ישן (הקודם נשרף), עכשיו משהו פה באתר הציאה לי לרכוש ממנו כרטיס מסך מסוג גי-פורס ti4200 משומש במחיר של 350 שח.. אחרי שחפשתי קצת מצאתי את הכרטיס רדאון 9550 של ג'יגה-בייט חדש במחיר של 380 שח עם שלוש שנים אחריות השאלה שלי איזה כרטיס עדיף לי לקנות?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום אני מתכוון לרכוש מפרט עם הכרטיס מסך הזה Gigabyte GeForce RTX 2060 SUPERWINDFORCE 8GB GDDR6 ורציתי לדעת אם הוא תומך 4k ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי מחשב עם מעבד E5200 ולוח אם Asus מבוסס G31 ששימש לעבודה משרדית אני מעוניין להוסיף לו כרטיס מסך כך שיוכל לשמש גם למשחקים. אני מחפש כרטיס ברמת ביניים. במחיר של בערך 400 ש"ח. לאחר קריאה בפורומים חשבתי שהכי מתאים יהיה הכרטיס של Sapphire מדגם Radeon HD 4670 עם 1024MB GDDR3 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726717 390 ש"ח באיבורי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4071 האם לדעתכם יש כרטיס כדאי יותר בטווח מחירים זה? תודה, קובי

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by itaylevi,

היי. אני מתכנן לקנות מחשב חדש. כרגע לא לחוץ לי, ואפשרי מבחינתי לחכות לנובמבר כדי לקנות אותו. התקציב של המחשב יהיה באיזור ה5K. האם כדאי לחכות ל9XXX, או שהמחירים יהיו בשמיים בהשקה ועדיף ללכת על הנוכחיים של NVIDIA? אין לי נסיון עבר עם כרטיסים שרק יצאו ולכן איני יודע האם המחירים בתחילת המכירה הוגנים או לא הוגנים. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Rule The Pc,

אהלן קניתי מחשב חדש והזמנתי 9800GT אבל ברגע האחרון החלפתי לGTS250... זה היה מהלך חכם? ל9800GT היה D-SUB ו1GB אבל צ'יפסט פחות מתקדם לGTS250 אין D-SUB ויש לו 512MB ויש לו צ'יפסט מתקדם יותר.. לא הגיע עם הGTS250 מתאם DVI-HDMI. זה אומר שאי אפשר לעשות את זה או שאם אני אקנה מתאם אני אוכל לחבר את המחשב כHDMI? וגם לא הגיע כבל כדי שאני אוכל לחבר את הS/PDIF של הכרטיס קול לכרטיס מסך. זה אומר שאי אפשר? מה אומרים?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by drbrain,

שמתי לב במפרטי מחשב נותנים הרבה את לידטק ולא את BFG ה-BFG הוא OC2 מהיר יותר מלידטק לא? מישהוא יכול להסביר לי מה קורה פה

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני קונה מKSP את האסוס X300 ורציתי לדעת אם הוא משתווה GE FORCE 5700? אם לא אז לאיזה ביצועים הוא נשתווה בגיפורס?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני מתכוון לקנות כרטיס מסך עם זיכרון DDR אבל הלוח אם שלי תומך בזיכרון SD-RAM. האם הכרטיס מתאים??? כלומר, בלי שינויי מהירות וכלום. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Av_Killer,

נאמר לי מהבחור בפלנטר שדווקא שווה ללכת על הגרסה הזולה של GAINWARD עם הרפרנס במערך כי הכרטיסים נניח של GIGABYTE מוציאים את האוויר לתוך המארז וזה יעשה אותו טוסטר. הבעיה שהבוסט שלו נמוך ב200MHZ מהGIGABYTE, מה אני עושה :\

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים